עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Guarding angel,

היי אצל חבר יש נתב D-LINK 2760U-E1 הוא רוצה להרחיב את הרשת הביתית,קיים ברשותו נתב TL-541G עדכנתי לגרסה האחרונה ביותר,אינני יכול ליצור Bridge בגלל שה-2760 משתמש ב-WPA2 ומשומה ה-541G יכול ליצור Bridge עד WEP בלבד. האם יש דרך אחרת לעשות זאת?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OzZzZz,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי למהירות 1 גיגה. חשבתי על שני המוצרים: TRENDNET TEG-S50g 5 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH והשני: ‏Edimax ES-5500G 5 Ports 10/100/1000Mbps Gigabit Desktop Switch ‎ מה הייתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. איך אני מגדיר בווינדוס ME חיבור בין שתי מחשבים ע"י חיבור של כבל כמו כבל של מדפסת?? לי ישמערכת הפעלה ME ולמחשב השני מערכת הפעלה windows 2000

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by קרול,

יש לי רשת ביתית, ללא Router, בין המחשב הביתי לנייד, באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. יש לי שיתוף קבצים פשוט+אינטרנט ביניהם, ללא encription. בדיקת ה Ports לא עובדת, מדוע? אין Firewall בנייד. במחשב הביתי יש eMule ועובד.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. יש ראוטר שהקליטה שלו מגיע למרחק של כ-100\150 מטרים עם 2 או 3 קירות בינהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofir2000,

הקליטה של ה-WIFI אצלי בבית חלשה ואני מעוניין לקנות מגבר להגברת הקליטה. כשביצעתי חיפוש באתר DEAL EXTREME קיבלתי תוצאות של BOOSTER, AMPLIFIER ו - REPEATER - האם כולם מבצעים הגברה? ואם כן אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kalda01,

קו בזק שלי מת מאתמול והם לא מוכנים לשלוח טכנאי לפני יום שישי. אני כבר לקוח של הוט בטלפון ובTV אז חשבתי אולי ללמד את בזק לקח ולהתחבר גם לאינטרנט של הוט. תוך כמה זמן לדעתכם הוט ישלחו טכנאי לחבר אותי לאינטרנט ? יקחו כסף על ההתקנה ? זה כרוך בהתחייבות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by oded6188,

4 יציאות חוטי + אלחוטי לא צריך תקן N...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rollita,

קנית כרטיס רשת 10/100. חיברתי ללוח דרך חריץ PCI (וזהו, אין שום דבר נוסף שמתחבר לכרטיס). כאשר הפעלתי את המחשב וניסיתי להתקין דרייברים דרך הפלופי אז בסטאפ הוא מציין לי כי לא זוהה כרטיס LAN במחשב שלי ולכן יצא מהסטאפ. אציין כי יש לי מודם מחובר במחשב (אנלוגי, הישן). מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בקווי זהב נותנים את המודם הזה ורציתי לשאול אם מישהו עובד איתו והאם אפשר להפוך אותו ל- Router כמו האלקטל... ? תודה The Doorman

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RomaDev,

שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. או קיי ככה יש לי בית עם 2 קומות ו 2 מחשבים אחד בכל קומה הרעיון של כבלים בבית לא עושה לי טוב לכן החלטתי ללכת על רשת אלחוטית או כל פתרון אחר שתציעו מדובר במודם של כבלים . מכיוון שאני הוא זה שגם יעשה את ההתקנה אני מעוניין לדעת אילו רכיבים לקחת ושיהיה כמה שיותר פשוט להתקין ... טוב אז ככה אני זקוק לרשת אלחוטית או פתרון אחר שלא דורש כבלים לרשת ביתית לא אכפת לי אם 2 המחשבים יעשו SHARING על החיבור אינטרנט העיקר הוא שיהיה אינטרנט.... ככה אני מכיר כרגע רק רשת אלחוטית אני מעוניין לדעת ככה: אילו רכיבים הכי טוב לרכוש בבקשה הזהירו אותי גם מאילו רכיבים לא לרכוש ,וכמובן אם אפשר לרשום גם את המחיר ומאיפה. האם ההתקנה פשוט ואיך מתקינים רשת אלחוטית למודם של כבלים ? כי עד עכשיו עשיתי זאת רק ל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bigdady0,

אני מחובר להוט ובזק בין לאומי בחבילה של 12 מגה. עכשיו החיבור הוא ללא חייגן, לכן רציתי לשאול האם מבחינת הספק יש הבדל מבחינת הניתוב של הספקית. אחרי שהתקשרתי לבזק בין לאומי ושאלתי כמו כול לקוח "למה האינטרנט איטי במיוחד בגישה לחו"ל" התומך טען שאין לו אפשרות לבדוק בגלל שאני מוגדר אצלהם המנוי ללא חייגן ולכן אין לו אפשרות לעשות בדיקות, ןמן הסתם הפנה אותי להוט שתמיד טוענים שהכל תקין (מה לעשות שהתמסורת בסדר אבל האינטרנט לא, זה כמו להגיד שהכביש תקין אבל הוא לא עובר ביעד אלה עושה עיקוף והמכונית עם פנצר). שאלתי היא האם באמת אין לו איך לבדוק כי אני מוגדר כאחד שהוא ללא חייגן (נשמע לי ממש מטומטם) או שפשוט הוא מורח אותי כמו תמיד? ואם הוא צודק אז האם יש לי מה לחפש בתמיכה של הוט? נ.ב אחרי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by rubi_ar,

רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by chen-z,

שלום ... ניכנסתי באינטרנט לראוטר דרך כניסה ל- 192.168.0.1 עכשיו אני יודע איך לפתוח שם את הפורטים הרצוים אבל אני לא יודע מה השם משתמש וסיסמא שלי כדי לקבל גישה לראוטר ! איך אני יכול לגלות אותם ? תודה בכל מיקרה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GnApple,

אז אחרי שנה של עיגול פינות ב012 הבנתי שאני צריך לעבור ספקית... לאילו ספקיות מומלץ לעבור כיום? (בנוסף לבזב"ל) (שימוש כבד עיקרי - משחקים וp2p) אני בתשתית בזק ומעדיף להישאר ככה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by astralon,

שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלםו קניתי היום נתב של TP LINK , הגדרתי אותו והכל סבבהץ אני גולש מהנייד שלי והכל נראה טוב. שבאתי למחשב הנייח (יש עליו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס ew-7128g , אני לא מצליח להתחבר לכלום. יש לי פינג לנתב 198.168.1.1 אבל שאני מנסה להתחבר אליו אני לא יכול , כמו כן יש לי פינג לאתרי אינטרנט אבל לא מצליח להתחבר אליהם. מה שעוד יותר מוזר זה שיש לי את הנייד שנמצא באותה רשת ואין לי פינג אליו. למישהו יש פתרון ? תודה זה קצת דחוף....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Homewish,

הי, אני גר בבית עם 4 מפלסים (2קומות) ועד היום הרשת האלחוטית מבוססת 4 יחידות של טנדה ששירתו אותי נאמנה כבר מעל 6 שנים הזקנה נותנת אותותיה והגיע הזמן להחליף ועל הדרך אשמח לשדרג יש לי חיבורי רשת בכל קומה ובכל חדר כולל הממד במרתף אני מעונין במש שמאפשר לכל יחידה להתחבר ישירות לרשת ולא רק להגביר את האות של היחידה הראשית או המשורשרת תיאור קצר של התשתית הנוכחית: סיבים של סלקום על תשתית של בזק לתוך ראוטר של סלקום משם לסוויץ U10 בארון תקשורת שמפצל בקאט6 חיבורי רשת לכל החדרים בבית (ולשאר צרכני התקשורת) שימושים יחסית סטנדרטיים למשפחה בת 6 נפשות + כלב חכם אשמח להמלצות תודה רבה

21. היי! יש לי בעיה שבטח יש אותה לעוד אנשים ואין לי מושג איך לעקוף אותה, כשאני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי של 3COM 100-75 השדות של הפורטים מאד מצומצמים ואין לי כבר מקום לפתוח פורטים חדשים אלא למחזר. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה, אשמח אם תוכלו לעזור בפיתרון המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ptX,

היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gabrielf,

תבדקו בבקשה מה קצב ההורדה של תוכנת ההתקנה של סקייפ מאתר סקייפ בחיבור ללא חייגן ב 014 קצב ההורדה אצלי ב 2 מנויים שונים פשוט זוועה http://download.skype.com/macosx/cc5a3e4d3c97ef088fa0e1136f95cfdd/Skype_7.20.378.dmg בחיבור עם חייגן של 014 - הכל אחלה וחיבור ללא חייגן עם חברה אחרת - הכל אחלה

דיונים חדשים בפורומים