רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש ברשותי S12 של לנובו, כרטיס חוטי יש לו רק 10/100, אז הזמנתי כרטיס ExpressCard גיגביט, שבו אני ישתמש מידי פעם כדי להעביר מידע בין מחשבים. עכשיו לגבי העל חוטי, יש בו כרטיס G אם 2 אנטנות קצר, תהיתי מה כדי יותר ומה יתן ביצועים טובים יותר? כרטיס N ל ExpressCard או החלפה של כרטיס הרשת העל חוטי המובנה? כי לגבי האופציה השניה יש לי ספקות אם הנייד יקבל בכלל כרטיס אחר, כי הבנתי שלא כל כרטיס יעבוד..
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
קניתי ACCESS POINT דגם 1155 בשביל לחבר אותו לטלוויזיה בסלון בכדי שתהיה לו גישה לאינטרנט. אני רוצה לחבר אותו בצורה לאחוטית לרשת אלחוטית קיימת. הרשת הקיימת מבוססת על ראוטר SIEMENS SL2-141 של בזק וטווח התדרים שלה 10.0.0.1-10.0.0.34. ההגדרה הראשונית של הAP מתבצעת בכתובת 192.168.0.50, שם אני מחליף את המכשיר לתצורה של ראוטר ואז בWIFI אני מנסה להגדיר לו CLIENT ולחבר אותו לרשת האלחוטית הקיימת.אך אני לא מצליך לסרוק רשתות.הוא פשוט נתקע ולא קורה כלום.ניסיתי להזין את הSSID בצורה ידנית כולל הMAC של הראוטר של בזק, אבל לא קורה כלום. ניסיתי להחליף את טווח הכתובות שיתאים לרשת הקיימת, בתחומי ה10.0.0, אבל לא משנה מה, אני לא מצליח לחבר בין הAP לראוטר בצורה אלחוטית. למישהו יש מושג איך אני יכו…
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הי אני מחובר לאינטרנט דרך תשתית של הכבלים ולבז בינלאומי טכנאים של הוט היו אצלי היום וחברו את הטלפון שגם הוא שלהם ומאז שהם עשו את זה עושה רושם שהאינטרנט עושה לי בעיות פינגים יותר גבוהים וקפיצות שלהם לעישתים קרובות אני מצרף תמונה עם פרטי החיבור של מההגדרות של הנתב אני מניח שזה מראה שיש באמת בעיה?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי, לא צריך אחד עם הרבה "חורים" כי אני צריך לחבר אליו רק 2 מחשבים עם חוט ועוד אחד אלחוטי. אין לי מגבלת תקציב אני פשוט מחפש את הטוב ביותר .. תודה
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מה יותר כדאי? USB או כרטיס רשת?(יש לי כבר כרטיס רשת) מה יותר מהיר? מה עושה בעיות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כי לפעמים הוא מוריד דברים כשאני באמצע משחק רשת (MOHAA, CS ETC) ואני רוצה להגביל לו שלא יהיו לי לגים
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
האתר לא עולה ואני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: There is a problem with this website's security certificate
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
מאז שעברתי מבזק להוט החיבור של הביטורנט איטי להחריד, לא עובר את העשר קילו ביט - החיבור הוא על 1.5 מגה. ניסיתי כל דבר אפשרי בערך - התקנתי כמה תוכנות ביטורנט, שיניתי הגדרות ביו-טורנט לפי מדריכים ברשת, עשיתי port-forwarding בראוטר האלחוטי. שום דבר לא עובד. המחשב הוא מסוג AMD שיש לי בצד את רשימת החומרה. הראוטר הוא של level one והמודם הוא של הוט. ספק האינטרנט הוא אינטרנט זהב - כל הפורטים פתוחים למחשב. דיברתי עם שתי החברות ולטענתם הם לא חוסמים שיתוף קבצים, אני יודע שאינטרנט זהב לא כי בבית הישן שלי היה לי אינטרנט זהב עם בזק וההורדתי היו בסביבות ה 300 קילו. למישהו יש מושג? כבר ממש התייאשתי? אולי זה הוט שדופקים את זה? עשיתי חיפוש קצת בפורומים ודווקא יש תגובות טובות על הוט. ושכחתי …
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן, היום אני קונה ראוטר ואני רוצה לדעת איך אני יכול להגביל אתרים שונים במחשב של אחי, מבלי להגביל אותם אצלי (הראוטר מחובר למחשב שלי). כמו כן, השליטה על ההגבלה צריכה להיות אצלי במחשב. תודה מראש, אלי.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום חברים, אני משתמש ב Windows XP ומאז שעברתי לרשת אינטרנט אלחוטית בבית, איבדתי את האייקון שמציג את פעילות תקשורת האינטרנט. האייקון נראה בצורה של שני מחשבים מהבהבים לסירוגין כאשר יש זרימת תקשורת נכנסת ויוצאת. האם מישהו יודע כיצד ניתן להחזיר את האייקון הזה גם כאשר האינטרנט פעיל ללא צורך בחייגן? הדבר חשוב לי מכיוון שאני מעוניין לראות בזמן אמת את מצב תקשורת האינטרנט. אני מחובר דרך חיבור ADSL אם זה משנה... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי. נתון חדר עם נקודת פרטנר טי וי דרך מוקה. האם ניתן לחבר כבל רשת ממוקה לראוטר ו מראוטר ל ממיר של פרטנר טיוי - מנסה ליצור רשת וי פי חדשה כי ראוטר של פרטנר בסלון ו אותו וי פי חלש בחדר +פרטנר TV עובד אם אפשר איזה ראוטר מומלץ - סדר גודל של 150-250 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, ב PC שלי יש תיקיה משותפת, אני יכול להתחבר מכל מחשב בבית ללא צורך בסיסמה כי בהגדרות השיתוף הגדרתי ללא סיסמה... זה פשוט נוח יותר בלי סיסמה, ככה בקלות ניתן לגשת לקבצים ברשת הביתית מכל מכשיר, אבל כאשר אני מנסה מהאנדרואיד, עם אפליקציה של סייר קבצים, הוא מבקש סיסמה ואין לי מושג למה או מה הסיסמה כי הרי לא הגדרתי. בבקשה מדריך או הסבר, תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום רב, אני חי בסיוט מתמשך ושמו Edimax BR6424N, נתב שמנתק בלי הרף. פיקוק היבואן לא עונה לטלפונים או פקסים. המותג הזה מחוק מבחינתי. בסה"כ הדרישות שלי די סטנדרטיות - דירה של קומה אחת ללא קירות בטון, רשת LAN עם כבלים CAT6, מחשב מדיה בסלון, מחשב שמשמש כשרת קבצים (אשמח להחליף בדיסק מחובר ישירות לראוטר), מחשבים ניידים וסמארטפונים מחוברים wifi. אני מחובר לכבלים ב 100 מגה. אני קורא בפורומים ולכל נתב יש המלצה חמה ומיד אחריה אזהרה לא להתקרב... כנ"ל בזאפ. ברשותי 550 שקל לקניית נתב: 500 לנתב ו-50 למי שייתן המלצה טובה :-). אשמח להצעותיכם! תודה. יוחאי
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
טוב אז חברה עשיתי את הדבר שכל כך רציתי לעשות ! רשת ביתית. אז ככה : קניתי מחשב חדש - Amd XP 1800 עם כל החרטטוטה מסביב , ואת המחשב הישן שלי שהוא : Amd k6-2 500Mhz עם 196 מגה זיכרון וכמובן דיסק של 18Gbyte הפכתי לשרת ! איזה שרת ? כן כן שרת לינוקס / windows2000 server (חוקי עם רשיון ....) יש לי Router של חברת Edimax שמשמ גם כ- סוויטץ ....Switch Hub 10/100Mbyte .... וכמובן מחשב של אבא שלי .... כולם מחוברים יחד עם הSwitch . בעזרת תוכנת Vnc שמתאימה ועובדת כשירות של Windows2000 , אני יכול להתחבר מכל עמדה בבית ... ואני יכול לשלוט על השרת כמו שליטה של Pcanywhere .מפיתי כוננים , קינפגתי שירותי FTP מאובטחים , וכעת אני צריך לעשות Script שיוכל לשלוח לי את הIp של המחשב , מכיוון שהוא משת…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אנשים יש לי מחשב עם מודם פנימי על PCI של ADSL .. !!! ועכשיו הזמנתי מחשב חדש אז רציתי לשאול איך אני יכול לעשות שאני יוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים ??? ( כי החדש יהיה שלי והישן יהיה של אחי ) תודה מראש על העזרה ... !!!!!!!!
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הי אני מחפש תוכנה שתגביל לי רק את הגבלת העלה של חיבור לרשת שלי... יש למישהו שם של תוכנה או לינק... תודה.
-
- 11 תגובות
- 996 צפיות
-
-
הי יש לי 2 אחים קרציות שכל היום מורידים מהאיימיש ותוכנות שיתוף אחרות דברים חוקים בלבד הבעיה היא ששלושת המחשבים שלנו מחוברים ברוטר ואני בקושי מצליח להוריד ולגלוש. אני חייב להגביל את המהירות שלהם!!!!!!!!!!1 משהו הוגן כמו 90% לי ו10% להם. חייב את עזרתכם במציאת תוכנה שתעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני עם ADSL משתלם הדבר הזה ? או שזה סתם גימיק שיווקי ? מה הפינגים לחו"ל ? כרגע אני על מינימום 100 לחו"ל בערב
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה כמה כותבים שהם גם עובדים בתמיכה של ספקים או עבדו פעם. יצא לי להיתקל בעבודה כתומך בתשתית בלקוחות שהמחשבים שלהם הפכו לזומבי והם נותקו מהספק עם הודעה על זה שהמחשב שלהם שולח ספאם לדעתי זה זאת יוזמה מצויינת עם כל כמות המחשבים הלא מאובטחים עם חיבור פס רחב ללא הפסקה כיום! השאלה שלי היא איך הספקים יודעים שאפשר לחבר את הלקוח חזרה?
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להגדיר גישה לFirewall VPN דרך ראוטר מודם של אדימקס השאלה שלי היא האם יש צורך להגדיר הפניות פורטים כלשהן בראוטר כדי שהVPN יעבוד?
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-