עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sn@sh,

כרגע סיימתי להתקין את הווינדוס ה -xp pro החדש...SP2 ולפני זה היה לי -windows Me שהוא לא משהו אבל במילניום שנכנסתי לשרתי משחק היה לי פינג נורמלי 20-40 עכשיו לאחר שהתקנתי את הווינדוס - xp הפינגים שלי בשמים ואני לא יודע למה... הכל פועל כרגיל ומחוץ לשרת אני רואה פינג מצויין אבל שאני נכנס אני רואה משהו שונה לגמרי... וזה רק קורה לי אם הווינדוס -xp ניסיתי לפרמט והלתקין מחדש את הישן שלי את המילניום והפינג חזר לי להיות נורמלי אבל אני מעדיף להשתמש ב - xp אז אם משהו יודע לסדר את הבעיה בבקשה אני זקוק לעזרה.... תודה... D:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nahash,

טוב אז ככה : אני מחובר לברק 013 דרך כבלים , הפינגים שלהם לאירופה לא יצבים זאת אומרת יש שרתים עם פינגים טובים ויש עם לא בקיצור אני מעוניין לעבור ספק. עכשיו אני מבקש ממכם לעשות פינג לשרתים הבאים לכתוב את ה ms שאתם מקבלים כמובן תציינו את שם הספק וסוג החיבור. לדוגמא: bezeqint - bezeq 82.192.78.76 =150ms 213.230.209.189 = 170ms 85.14.226.111 = 180ms 82.96.91.13 = 140ms 213.131.244.240 = 120ms 82.96.91.3 = 100ms בבקשה זה מעוד יעזור לי להחליט לגבי ספקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. המחשב לאחר פירמוט, הרצתי CCLeaner ומותקן NOD32 (המחשב עבר סריקה לאחר הפירמוט שוב פעם) אבל הבעיה שמצויינת בכותרת עדיין קיימת ואני לא יודע למה... אני יכול לגלוש ולהוריד משהו כמו שעה ולאחר מכן האינטרנט מפסיק לעבוד אבל אני לא יכול לעשות Disconnect או בכלל לראות את ה- Status של החיבור הנוכחי... רק לאחר שאני עושה Restart אני יכול להתחבר מחדש.. אבל עוד פעם לאחר זמן מה האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד... אשמח לעזרה..

4. Started by chuknabe,

אהלן, אני צריך לספק אינטרנט ליחידת דיור קטנה מתחת לבית הראשי: - ביחידה יש שקע רשת שמחובר לראוטר סיבים בבית הראשי - היחידה קטנה - מחפש מהירות ואמינות - זול ככל האפשר איזה פתרון יהיה עדיף? האם נק' גישה או ראוטר שמוגדר כנק' גישה? אשמח למוצר מתחת ל-100ש"ח או מקסימום מתחת ל-150 ש"ח, אלא אם כן יש איזה הבדל איכות קריטי במחירים גבוהים יותר. תודה מראש לעוזרים ולעוזרות

5. שאלה של חובבן: ברשותי ראוטר של אדימקס (6204). כדי להגדיל את טווח הרשת גם לקומה תחתונה קניתי AP של TLPLINK WA601G וברצוני לחבר אותו כרפיטר. להפתעתי ראיתי בט.פ.לינק שאם הוא משמש כרפיטר אי אפשר להגדיר לו הצפנה של WPA (רק WEP). נראה לי קצת מוזר. האם באמת יש איזו הגבלה עקרונית להשתמש ב WPA כאשר יש REPEATER? מצאתי מדריך של אייבורי שאומר שיש לבטל את ההצפנה: http://www.ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94%20AP.pdf אשמח לדעת אם באמת אני צריך להפקיר את הרשת... תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב ומותקן בשני המחשבים הללו WIN98 והייתי רוצה לדעת , כיצד אני יכול לשתף ביניהם את האינטרנט ואת הקבצים?! תודה מראש! עריכת המודר: סימני קריאה, שאלה, ו"עזרה דחוף" נערך.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, התקנתי רשת אלחוטית של EDIMAX - כל הכרטיסי רשת האלחוטיים של EDIMAX וגם הראוטר. הכל מוגדר ועובד, כאשר זה עובד זה עובד כמו שצריך, אבל כל כמה זמן יש ניתוקים וצריך לעשות Reset לראוטר. הדבר פשוט בלתי נסבל, יש למשהו פתרון או מושג למה זה קורה ? מה יכול לגרום להפרעות בראוטר ולעובדה שהמחשבים מתנתקים ממנו כל הזמן ? טוב כל רעיון, התחלה של רעיון או סתם הגיג, יתקבלו בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by naki,

נמצא במילואים בבסיס אי שם... מנסה למצוא פתרון אידאלי לשיתוף רשת ללפטופ. מעולם לא השתמשתי בנט סטיק.. הרשת המהירה ביותר באזור פה זה פרטנר. התניידתי בפלאפון שלי, וקניתי נט סטיק עם סים פרטנר מתוך חשיבה שהוא יותר מהיר בגלל חיבור usb ישירות ללפטופ וכל הרשת ישירות ללפטופ על פניו צריך להיות יותר מהיר מנקודה חמה.. בפועל נקודה חמה מהירה בערך פי 2 מהנט סטיק. יכול להיות שלוקח כמה שעות/ ימים עד שהרשת מגיעה למהירות אידאלית? איך נקודה חמה מהירה יותר מחיבור נטסטיק ישיר למחשב? תודה רבה

11. הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by King_J,

שלום חברים , יש לי מרחק של 6 וחצי מטר בין המחשב לראוטר והמחשב נמצא בממ"ד , היה לי דונגל של אדימקס עם האנטנה והוא נשבר והחלפתי לUSB של TP - LINK מאז אני חווה בעיות וויי פיי קשות האינטרנט פעם קולט לי 30 מגה בייט( מתוך 100) ופתאום 3 מגה בייט , יש איזה דונגל מומלץ ? האם עדיף לקנות בכלל HOT SPOT כזה ולחבר את המחשב עם כבל , מה מומלץ חברים תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by enzo,

שלום לכולם, אני יודע שכל מכשיר אלקטרוני פולט קרינה אך רציתי לדעת מהי הקרינה של ראוטר(שלי עם שתי אנטנות והוא מתוכנן לשדר אפילו דרך חדרי ממ"ד) והאם היא נחשבת למסוכנת?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by mj23,

היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by rafaels,

אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Pickaxe,

בעקבות סדרה של חוויות גרועות עם הוט הייתי מעוניין להתנתק מהם.בזמנו כשהתחברתי להוט (לפני כ 3 שנים) הם היו היחידים שנתנו 100 מגה יציב וגם אני זוכר עוד סיפורים על כך שהתשתית של הוט עדיפה על זו של בזק.איך המצב כיום?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Hoking,

שלום.אני צריך עזרה בכניסה למודם הכבלים שברשותי מסוג Ambit. אני רוצה להפטר מהחייגן הבעייתי, ומעוניין להפוך את המודם לנתב (במידה וזה אפשרי) ואם כן אז איך?! הכוונה שאני רוצה להתחבר בעזרת המודם לאינטרנט דרך שני מחשבים. בתודה מראש,

18. Started by Dan1989,

יש לי רשת קווית ביתית של 2 מחשבים. אני המחשב המשני ויש לי xp pro ונורטון 2003, במחשב הראשי יש 98' ו Mcafee. לפני שהיה מקאפי במחשב הראשי, ראיתי את המחשב הראשון ממני והיה שיתוף. מאז מקאפי יש בעיות. אישרתי במחשב הראשי, בתוך מקאפי, את הכתובת ip של המחשב המשני. (confirmed ip) אבל בכל זאת אין שיתוף. יש לציין שהמחשב הראשי רואה את המשני. התקשרתי לתמיכה של מקפאי (שעכשיו אין לי כבר) ואמרו לי לעשות disable לפיירוול של מקאפי, ואז unable. זה הסתדר והיה שיתוף, אבל אחרי זמן קצר שוב "נחסמתי". עכשיו שעושים את ה disable ו unable זה כבר לא עובד. מה עושים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Kalman,

שלום. יש לי מודם טומסון שמחובר לראוטר EDIMAX. לפעמים משו קורה למודם ורק מנורה אחת מהבהבת והאינטרנט לא עובד. בשביל לפתור את הבעיה צריך הרבה פעמים להדליק ולכבות מחדש. מישהו אולי נתקע בבעיה הזאת?.

21. Started by tomer_et,

כבר כמעט שבוע אני לא מצליח להתחבר לשרתי dalnet ב - MIRC. כל שרת שאני מציין לא מאפשר התחברות. יש למישהו כתובת של שרת שעובד?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by KF,

שלום מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך האינטרנט פועל במחשבים ניידים במידה ואין לי ראוטר בסביבה ? האם צריך נט-סטיק ? האם להתחבר לסלולרי ולהשתמש בו כמודם ? האם חבילת 1GB תספיק לגלישה באינטרנט + צפייה בתכנים כמו youtube וכד' ? אני לא אוריד משחקים וסרטים כי זה יחנוק את החבילה.. תודה!

23. אהלן, בקצרה - יש לי ראוטר של בזק DLINK 2760U ואני גולש על 15 מגה (חיבור חוטי למחשב). בדיקת מהירות במחשב תקינה, אך באייפון שלי אני מקבל 0.5 מגה במקרה הטוב. זה התחיל היום בבוקר, חשבתי שזו תקלה זמנית אבל זה לא מסתדר. מה אפשר לעשות?

24. יש לי במחשב נייח כרטיס רשת USB דגם EW-7718Un וראוטר תואם. כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מעוניין שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט... התקנתי איתו תוכנה של edimax שניקראת Edimax wireless utility אבל לא מצאתי בה אפשרות כזו. איך אני עושה את זה? תודה רבה.

25. האם ניתן לדרוש סיסמה בהתחברות לרכזת רשת? ארון התקשורת שלי מחוץ לבית ואני רוצה להמנע מכל מיני בעיות שעלולות להגרם מכך. לנעול את הארון זה פתרון שלא מתאים לי.... תודה רבה! שאלה נוספת: האם ניתן להשתלט על מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר/רכזת? האם קיים בכלל קשר בין המחשבים או שלכל אחד "נתיב משלו" בלי קשר לשאר הנתיבים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים