רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים,אחותי מתגוררת באירופה ורוצה לראות טלוויזיה מישראל. אני משער שאפשר כנראה לקנות צלחת לוין ( אם מישהו מכיר אשמח לדעת גם על הפתרון הנ"ל).אני מחפש אפשרות אחרת דרך האינטרנט. בחיפושים מצאתי קופסא שיכולה להתחבר לממיר בארץ ולהעביר BROADCAST דרך הרשת . SLINGBOX , מישהו מכיר? מעניין אותי אם האיכות קול ותמונה מגיעים בסדר גם למרחק מעבר לים. והאם בכלל היא תוכל לראות בטלוויזיה שלה שידורים מהארץ. אם יש למישהו עוד פתרונות אשמח לדעת.תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחיבור 2 נייחים , הוט-כבלים, נטוויזן? צריך אפשרות גם לנייד-אלחוטי מחפש סוס עבודה, שלא יתקע, דירה 90 מטר ללא ממ"ד תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נדמה לי שכתבתי פעם הודעה דומה למה שאני הולך לכתוב עכשיו. נדמה לי שלא ענו לי, אז אני אנסה את מזלי שוב. יש לי 2 מחשבים בבית. אחד בחדר שלי ואחד בחדר של אחי. המחשב הראשון (בחדר של אחי) מחובר ישירות לאינטרנט דרך מודם וכבל USB (ספק +תשתית) וגולש במהירות 1.5 מגה. המחשב בחדר שלי (מחשב נייד לצורך העניין) מחובר לאינטרנט דרך המחשב הראשון. הכיצד? באמצעות כבל מוצלב אדום היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב הנייד שלי. חשוב לציין שלא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב שלי אם במחשב הראשון לא התחברו לאינטרנט. אוקיי, אני מניח שעד כאן הבנתם את הסיטואציה. עכשיו, אני סובל כל הזמן ממהירות אינטרנט די נמוכה במקרה שאחי מוריד במחשב שלו דרך אימיול או סתם דרך תוכנת שיתוף אחרת. זה משפיע על המעבר האיטי שלי בי…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקינו לי היום אינטרנט 2.5MB של בזק בחדר שלי במעונות, ואני בודק אופציה לעשות שיתוף ביני לבין שתי שותפות בחדר כמעט מעליי (קומה מעל, ליד החדר שמעלי). המרחק בין החדרים, בהגזמה, הוא 15-20 מטרים. תהיה בעיה של קליטה עם ראוטר במרחק כזה? (אני בטוח שהמרחק קצר יותר אפילו). במידה ולא תהיה בעיה, איזה ראוטר מומלץ לקנייה? כמובן שאנחנו לא מחפשים ראוטר הכי מתקדם, אחד עם קליטה טובה, בין 100 ל-200 שקלים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מבקש את עזרתכם כי אני לא מצליח להתחבר לכתבות הראוטר שלי. יש לי ראוטר של חברת TP-LINK דגם:TL-WR841N הראוטר נקנה לפני חצי שנה ועבד בצורה מעולה פתאום באיזה יום לא צלחתי לגלוש דרך הWIFI שלו אז החלטתי לכנס לאתר ההגדרות שלו בכתובת 192.168.1.1 או בכתובת 192.168.0.1 ואני פשוט לא מצליח ניסיתי דרך כמה דפדפנים ועדיין לא הצלחתי ואחרי שהרצתי שורת פקודה ipconfig/all ראיתי שב IPv4 Address רשום כתובת 37.142.146.192 וב Default Gateway רשום 37.142.146.1 ניסיתי להתחבר לכתובת הזאת אך ללא הצלחה אבקש את עזרתכם בנושא עשיתי כבר ריסטרט למכשיר ושום דבר לא השתנה מקווה שלמישהו יהיה פתרון בשבילי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להשתמש בחייגן בשביל לגלוש ללא הראוטר ב 012 אני זוכר שהיה אפשר להוריד אותו ב http://welcome.hot.net.il אבל אני לא מקבל תגובה מהאתר
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים: מחשב נייח שנמצא בקומה שלישית ומחשב נייד שנמצא בקומה ראשונה/שנייה (לפי הצורך) המחשבים מחוברים ברשת דרך ראוטר מדגם HPNA של בזק על מנת שתהיה קליטה טובה בין הראוטר למחשבים ולא יהיו התנתקויות המחשב הנייח תמיד עובד מצויין עכשיו עם המחשב הנייד יש לי בעיית קליטה שאני נמצא איתו בקומה הראשונה יש קליטה טובה כי הוא קרוב לראוטר שנמצא קרוב, (כמה מטרים בודדים בארון חשמל) עכשיו שאני עולה עם המחשב הנייד לקומה השנייה מתחילות לי הבעיות ואין לי קליטה ויש ניתוקים מהרשת עכשיו מה אני אמרו לעשות? כדאי לקנות עוד מתאם כזה של הראוטר שתהיה קליטה גם בקומה השנייה? או שיש ראוטר אחר שקולט בכל הקומות? (של בזק) או שיש פתרון אחר? (בזק לא הכי מקצוענים תאמינו לי) בקיצור מה הדרך הכי טובה? כסף …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע עברתי למודם ראוטר חוטי של אדימקס לאחר כמה שנים של שימוש במודם רשת סטנדרטי של אלקטל. לאחר שהתקנתי את הראוטר, פתחתי לו את הפורטים המתבקשים ע"י תוכנת האימיול ופתחתי אותם גם בתוכנת הפיירוול המובנית של מערכת ההפעלה. לאחר כל אלה אני מקבל מזהה גבוה אך ההורדות עדיין איטיות, האם יש פיתרון נוסף מעבר לכל הפעולות האלה? מישהו הציע לי לכבות את הפיירוול בראוטר, האם זה כדאי לעשות, כי בסה"כ הפיירוול בווינדוס עדין פועל. או שעדיף לסגור את הפייוול המובנה בווינדוס? הציעו לי בבקשה פתרונות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב ב adsl וכל 3 ימים יש לי ניתוק מהם... לעוד מישהו זה קורה? לא שיניתי שום דבר ב idle up time ... הכל מוגדר כרגיל ללא שינויים. אני משתמש ב winxp pro והמודם שאני מתקשר איתו הוא אלקטל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי Xp Sp2 אין לי בעייה עם שום הורדה מתוכנות אחרות או מהאקספלור רק עם תוכנות של ביטורנט כמו אזורס אני לא עוברררר את ה30 הבעייה משגעתתת אותי מלא זמן כבר... וניסיתי כמה פתרונות ניסיתי לשנות את ההגבלה של TCP בוינדוס דרך הפאטצ EvID4226Patch.exe שיניתי מ10 ל10000 לא עזר... מבחינת פיירוול יש לי רק אחד במחשב את הפיירוול של Sp2 הוא עובד ופתחתי בו את הפורט שצריך לתוכנה וכל מה שצריך לעשות דרכו (עבדתי לפי הרבה מדריכים בנושא הזה אז אני בטוח שעשיתי את זה) וגם זה לא עוזר... מה עוד זה יכול להיות??? אנטי וירוס .. אני עובד עם Kaspersky Anti-Virus Personal שלא כולל פיירוול... וגם ניסיתי לכבות אותו ולבדוק אם משו ישתנה והמצב נשאר אותו דבר.. בקיצור כבר התייאשתייייי מכל הנסיונות אני ח…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה שעות אתרים בחו"ל התחילו לא לעבוד טוב. לדוגמה שאני מנסה להיכנס לאתר כמו nforce.nl הוא כותב looking for nforce.nl ואז לבסוף הוא כותב שהוא לא מצא אתר כזה, וזה קורה עם רוב האתרים שאני מנסה עוד בחו"ל. כמו TorrentLeech Gamespot וכו... אני מחובר בברק ב- ADSL 2.0Mb וגר בירושלים. לעוד מישהו יש את הבעיות האלה עכשיו? אהה ואתרים ישראלים עובדים מצוין.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ציינו בפני כי ברוב הנתבים לא ניתן לעבוד באופן סימולטני גם בפרוטוקול N וגם בG וגם בB. א.האם הדבר נכון ? ב.איך אפשר לדעת אילו נתבים תומכים בשימוש מקביל בכמה פרוטוקולים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני ואחי התחלנו משחק רשת ב-C&C3 כאשר בהתחלה הייתה איטיות קלילה וכמובן ככל שנוספו יחידות לשטח המשחק נהיה איטי עד כדי תמונה אחת לשנייה המפרט שלי נמצא בצד, של אחי הוא: Pentium 3.2Ghz 512mb ddr GeForce 6600GT 128mb במצב יחיד, המשחק עובד אצלו חלק על Medium. אנחנו עובדים עם רשת ביתית של 3 מחשבים מחוברים לנתב D-Link DI-604. כמובן שלא הרצנו שום תוכנה אחרת ברקע ושיחקנו רק שנינו + צבא יחיד של המחשב. מה אתם ממליצים לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי בבזקטסטור את המודם אלקטל ספיידטאצ' 510. עד השבוע האחרון,ובמשך 3 שנים אחרונות היה לי אינטרנט בכבלים עם מודם 3COM שתפקד כשרת DHCP וכל פעם שהייתי מדליק את המחשב הייתי מחובר לאינטרנט בלי חייגנים ושטויות למינהם. ממה שקראתי על ה510, הוא יכול לתפקד גם כנתב ושרת DHCP הקטע הזה של החייגן די מעיק. אני כבר כמה שעות מחפש בפורום דרך לעשות חיבור קבוע עם ה510 שלי וללא הצלחה, רוב הטופיקים מדברים על שידרוגים וכו'. מישהו יכול לעזור לי בנושא ? (ניסיתי לשחק קצת עם ממשק הווב של המודם להכניס לו את שם המשתמש והסיסמא שיהיה חיבור קבוע אבל לא יצא...)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, בדירה החדשה אני מרשת בcat6 ומחפש ראוטר חדש לפי הדרישות הבאות: אלחוטי 802.11n, 300mbs קווי: giga ethernet כניסת USB בשביל שישמש בתור NAS בשביל להזרים ממנו לHTPC ולהוריד אליו תכנים מהאינטרנט תמיכה חיבור WAN של 30mbs בשביל שימוש בטורננטים (כלומר הרבה חיבורים במקביל) מעל חייגן l2tp בעיקרון קניתי פעם ראוטר של אדימקס ונכוותי כי חיבור של 12 מגה עם טורנטים וl2tp היה מפיל את החיבור כל הזמן (בלי l2tp היה מחזיק). אז אני לא רוצה אדימקס ומאוד חשוב שיהיה שם צ'יפ חזק שתקלות כמו שכבר קרו לי לא יקרו גם בעתיד אם אני ארצה לשדרג את מהירות החיבור. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האימוץ של ציוד אלחוטי התומך בתקן AC נמצא עדיין בעיצומו אך בפתח כבר עומד תקן חדש המכונה 802.11ax או בקיצור AX. כרגיל, התקן החדש מהיר יותר ומאפשר ליותר התקנים אלחוטיים לחיות בסביבתו אך יש בו גם חידוש הקורץ לשוק הישראלי - תמיכה בתדר 2.4Ghz - המתאים יותר לשיטות הבניה הנהוגות בישראל. במדריך המצ"ב אני סוקר את התכונות העיקריות של התקן החדש, את ישימותו בשוק הישראלי ותאריכי השיווק הצפויים לציוד בתקן זה. http://www.netcheif.com/Articles/80211ax/80211ax.htm
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם! אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לרשת אלחוטית. כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לכבלים דרך הוט + 015. דרך מודם של TERAYON. השאלות שלי הן: 1. מישהו יכול להמליץ על דגם של ראוטר? אין לי שמץ של מושג. המליצו לי ללכת על דגם שיש לו 802.11n שמעתי סיפורים על בעיות קליטה, נפילות, וכו' מחפש משהו אמין. 2. האם חשוב שגם כרטיס הרשת יתמוך ב 802.11n? איך אני יכול לדעת אם שלי כן? (המחשב בן פחות משנה). 3. הראוטר כולל גם יציאות קוויות? למחשב הנייח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אז ככה יש לי תשתית וספק בזק במהירות 1.5M (לא מהיר אבל זה מה יש). יש לי ראוטר DLINK DIR 300 ונתב מעפן של בזק. בקיצור אני מנסה להוריד דברים ויש לי גם IDM וזה מוריד לי על מהירויות מגוחכות למשל 5 KB ומהירויות כאלה... מה אני עושה לא נכון? לא הגדרתי נכון את הרשת...מה הבעיה? אני רק מציין שהמחשב הוא שלוחני ומחובר חוטי.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לבנות רשת פנימית מהירה להברת קבצים (ללא אינטרנט). הרעיון הינו 4 מחשבים אשר מחוברים בניהם בהמצאות נתב בסגנון הזה (http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=NET&DRID=9203887) כאשר כל עורך יוכל להכנס ולהמשיך ת'פרויקט העריכה שלו של כל מחשב ללא קשר למקום עליו הוא שמור. הרעיון בעתיד הינו בניה של מחשב הדיסקים אשר יחזיק העברת נתונים גדולה. השאלות הנשאלת כאן והחשובה מאוד הן (יחול להיות שחלקם לא מתאים לפורום הזה בדיוק): 1. האם משהוא יצא לו לעבוד על רשת 1GB האם יש לו תלונות המלצות? 2. איך קצב העברת הנתונים בין שני מחשבים??? 3. האם אני עובד על מחשב מספר 1. ובאותו זמן עורך אחר עובד על מחשב מספר 2. אך את הפרויקט הוא שמר על מחשב מספר 1. האם העובדה שהמחשב צרי…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-