רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש בעיות עם נטוויז'ן בהורדה בכל מיני רשתות P2P וטורנטים, אבל הHTTP עוד לא נתקלתי בבעיות, אבל אני חושד בכך. כשאני מנסה להוריד קבצים דרך שרתי HTTP, ההורדה בשלב מסוים נתקעת - זה יכול להיות אחרי חצי דקה וזה יכול לקחת שעה, אבל זה יתקע מתישהו. בקבצים קטנים אחרי שניים-שלושה ניסיונות אני מצליח להוריד, אבל, למשל, אני רוצה להוריד FEAR combat ולא יכול. זה קורה גם דרך ה-IE וגם דרך הFF. זה לא בעיה במחשב שלי לדעתי, כיוון שנתקלתי בבעיה הזו גם במחשב של אח שלי וקשה לי להאמין שזו בעיה תוכנה (או חומרה). לדעתי אני פשוט מאבד את הקשר עם השרת, למרות שהאינטרנט עובד בסדר גמור. חשוב לציין שאני מחובר דרך נטוויזן ב-ADSL עם רשת WOWNET שאליה מחוברים 4 מחשבים (כן, אני חייב WOWNET כי אחד המחשב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות: 012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום. מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו? אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע עברתי למודם ראוטר חוטי של אדימקס לאחר כמה שנים של שימוש במודם רשת סטנדרטי של אלקטל. לאחר שהתקנתי את הראוטר, פתחתי לו את הפורטים המתבקשים ע"י תוכנת האימיול ופתחתי אותם גם בתוכנת הפיירוול המובנית של מערכת ההפעלה. לאחר כל אלה אני מקבל מזהה גבוה אך ההורדות עדיין איטיות, האם יש פיתרון נוסף מעבר לכל הפעולות האלה? מישהו הציע לי לכבות את הפיירוול בראוטר, האם זה כדאי לעשות, כי בסה"כ הפיירוול בווינדוס עדין פועל. או שעדיף לסגור את הפייוול המובנה בווינדוס? הציעו לי בבקשה פתרונות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לאחרונה רכשתי את הD LINK DIR825 AC ואני מנסה להשתמש בו כרגע להארכת הטווח של רשת הWIFI מהבית ליד (עד שתוקם תשתית בביתי החדש). אציין שהכל נעשה בהסכמה (הבית הוא של ההורים של אישתי), וברשותי פרטי ההתחברות לספק והתשתית (באנדל 40 מגה של אקספוון) הראוטר הזה לפי הבנתי לא תומך ב WDS אלא ב WISP שאמור להיות פשוט יותר. אציין שאני הדיוט בעניין ואני עובד צמוד למדריכים (באנגלית ועברית) שאני מוצא ברשת. הראוטר המחובר לאינטרנט הוא ש מדגם Q1000 של QWEST. הרשת עובדת בצורה תקינה. אני מבצע את ההוראות האלו כפי שמצאתי בסקירה בNETCHEIF (מאפשר קליינט תחת תפריט הWIFI , מסמן את הרשת של ה QWEST המזוהה בהצלחה ולוחץ APPLY). הדילינק מבצע את הפעולה ומאפשר חיבור תחת ההגדרות החדשות אבל אין גישה לא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK, במחשב האינטרנט עובד כרגיל אבל במכשירים סלולריים זה מתחבר לרשת אבל האינטרנט לא עובד, מה הבעיה? ניסיתי להכנס לאתר הניהולי של הראוטר וזה לא עובד, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הכוונה לפיתרון הבעיה,מצרף תמונה של הודעת השגיאה,חשוב לציין שבשאר אתרי העלאת קבצים הכל עובד חלק ללא בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קיבלתי את הגירסה החדשה (4) של המודם, ונראה שהוא הגיע אלי כבר בגירסת PRO כי ראיתי שיש לו יכולות Routing. הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את החייגן PPPoE הפנימי שלו (לנטויז'ן) והכי קרוב שאני מצליח להגיע זה למצב שבו ה Link מראה connected אבל ה state מראה down. את כל הקונפיגורציה ביצעתי דרך ה CLI כי מכל המדריכים שמצאתי שום דבר לא התאים לממשק שלו, וגם לא כ"כ מצאתי מדריכים שמתייחסים לCLI ככה שבטוח פספסתי משהו כאן... אז מה שעשיתי זה דבר כזה: מחקתי את הכל ב Bridge, PPTP, ו Phonebook. יצרתי ערך חדש ב phonebook שמצביע על 8.48 - ppp - ונתתי שם. יצרתי חיבור חדש תחת ppp, שייכתי אותו למה שהגדרתי ב phonebook, והגדרתי אותו ל pppoe. username: [username]@INetvision הגדרתי DNS…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מאתר ftp אני ניכנס לאתר בלי בעיה אבל לא מצליח להוריד כלום בבקשה עיזרו ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה! מצטער שאני שואל - ואני יודע שהנושא כבר נטחן הרבה - אבל שום דבר ממה שהניב החיפוש לא עזר לי! אני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה - אני רוצה לחבר רשת בין שני מחשבים - בעזרת כבל LAN רגיל ושני כרטיסי רשת. אני לא צריך שיתוף אינטרנט. איך אני מגדיר רשת ביתית כזאת??? ??? ??? ??? תסבירו לאט-לאט, בעברית פשוטה, ותגידו לי על מה ללחוץ בכל שלב ושלב! בבקשה חבר'ה, אני צריך את זה לחצי שעה הקרובה ואני נואש!!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי ככה יש לי בית עם 2 קומות ו 2 מחשבים אחד בכל קומה הרעיון של כבלים בבית לא עושה לי טוב לכן החלטתי ללכת על רשת אלחוטית או כל פתרון אחר שתציעו מדובר במודם של כבלים . מכיוון שאני הוא זה שגם יעשה את ההתקנה אני מעוניין לדעת אילו רכיבים לקחת ושיהיה כמה שיותר פשוט להתקין ... טוב אז ככה אני זקוק לרשת אלחוטית או פתרון אחר שלא דורש כבלים לרשת ביתית לא אכפת לי אם 2 המחשבים יעשו SHARING על החיבור אינטרנט העיקר הוא שיהיה אינטרנט.... ככה אני מכיר כרגע רק רשת אלחוטית אני מעוניין לדעת ככה: אילו רכיבים הכי טוב לרכוש בבקשה הזהירו אותי גם מאילו רכיבים לא לרכוש ,וכמובן אם אפשר לרשום גם את המחיר ומאיפה. האם ההתקנה פשוט ואיך מתקינים רשת אלחוטית למודם של כבלים ? כי עד עכשיו עשיתי זאת רק ל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל שלא עשיתי חיפוש על הבעיה הזו כי אני לא בדיוק מצליח לעשות חיפוש כי אני כל הזמן מקבל שגיאות (gateway timeout ואתר לא נמצא) כמו שכבר הסברתי מקודם בזמן האחרון יש לי מלא בעיות רוב האתרים שאני מנסה להכנס אליהם או שהם עולים לאט או כשאני לוחץ על כפתורים (כמו חיפוש) אני מקבל שגיאות (ארה כותרת הודעה) וזה ממש מתחיל לעצבן אני משתמש בADSL מודם אלקטל פרו וכמובן שבדקתי את כל ההגדרות וגם את הDNS גם במודם וגם במחשב הם מוגדרים כך: ראשי: 192.115.106.10 משני: 192.115.106.11 gateway: 10.0.0.138 בבקשה תעזרו לי אני משתמש ב-WIN98 (לא SE) מחובר לבזק בינלאומי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב ב adsl וכל 3 ימים יש לי ניתוק מהם... לעוד מישהו זה קורה? לא שיניתי שום דבר ב idle up time ... הכל מוגדר כרגיל ללא שינויים. אני משתמש ב winxp pro והמודם שאני מתקשר איתו הוא אלקטל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, המחשב והמודם (של הוט) נמצאים בבית, צמוד לבית יש יחידת דיור עם קיר בטון באמצע, המרחק אולי 25 מטר סך הכל, הייתי בKSP והמליצו לי לקנות נתב של אדימקס דגם BR-6524n, וכרטיס רשת גם כן של אדימקס דגם EW-7717, חיברתי הכל כמו שצריך ושאני מנסה להתחבר אין קליטה או שהיא ממש חלשה עד כדי כך שזה לא מצליח להתחבר, ניסיתי להוזיז את המחשב עם כל הכבלים ועם הכרטיס רשת לכיוון החלון, שהכרטיס רשת ממש מחוץ לחלון (עם כבל USB מוארך) יש קליטה של 2 קווים, איך אני יכול להגדיל את הטווח או את הקליטה? ראיתי אופציות כמו להעביר רשת על גבי הקו חשמל אבל זה יקר מאוד, ראיתי גם Acees Point או אנטנות חזקות יותר, מה מומלץ? תודה רבה, חנן
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בדירה החדשה אני מרשת בcat6 ומחפש ראוטר חדש לפי הדרישות הבאות: אלחוטי 802.11n, 300mbs קווי: giga ethernet כניסת USB בשביל שישמש בתור NAS בשביל להזרים ממנו לHTPC ולהוריד אליו תכנים מהאינטרנט תמיכה חיבור WAN של 30mbs בשביל שימוש בטורננטים (כלומר הרבה חיבורים במקביל) מעל חייגן l2tp בעיקרון קניתי פעם ראוטר של אדימקס ונכוותי כי חיבור של 12 מגה עם טורנטים וl2tp היה מפיל את החיבור כל הזמן (בלי l2tp היה מחזיק). אז אני לא רוצה אדימקס ומאוד חשוב שיהיה שם צ'יפ חזק שתקלות כמו שכבר קרו לי לא יקרו גם בעתיד אם אני ארצה לשדרג את מהירות החיבור. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. בסלון יש לי ראוטר edimax br-6524n ושמחובר בין היתר למחשב קולנוע ביתי. אני רוצה לראות סרטים בחדר השינה מהלפטופ והקליטה היא נמוכה מאוד, רק פס אחד בסימון של הרשת ב windows 7. המרחק הוא כ 8-10 מטרים קו אווירי דרך שני קירות שהם בעצם פינה של מסדרון. המחשב שלי הוא hp probook 4330s דיי חדש אז אני מניח שכרטיס הרשת שלו תומך בתקן n למרות שאני לא יודע איך בודקים את זה בפועל. באותו חדר השינה לאיפון שלי יש קליטה מלאה של הראוטר (שלושה פסים מלאיה מתוך שלושה). עד כה ניסיתי להחליף את ערוצי השידור של הראוטר אחרי שבדקתי על איזה ערוצים יושבים הראוטרים של השכנים והרחקתי את שלי הכי רחוק מהם שאפשר במחינת מספר הערוץ, לקחתי ראוטר אחר והגדרתי אותו כ repeater זה עזר בכך שאכן התחברתי ל rep…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן לדרוש סיסמה בהתחברות לרכזת רשת? ארון התקשורת שלי מחוץ לבית ואני רוצה להמנע מכל מיני בעיות שעלולות להגרם מכך. לנעול את הארון זה פתרון שלא מתאים לי.... תודה רבה! שאלה נוספת: האם ניתן להשתלט על מחשב אחר שמחובר לאותו ראוטר/רכזת? האם קיים בכלל קשר בין המחשבים או שלכל אחד "נתיב משלו" בלי קשר לשאר הנתיבים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר שבועות עברתי דירה ומאז יש לי איטיות ברשת האלחוטית, עד למצב שאי אפשר לגלוש כמעט. המהירות יורדת ל 1Mbps לפעמים קופצת חזרה ושוב יורדת אבל רוב הזמן היא על 1Mbps. המרחק בין הראוטר למחשב הוא כ 10 מטרים, במרחק קרוב כמטר לא הייתה את הבעיה. ויש הרבה רשתות WIFI באזור (לפחות 20) ניסיתי התקנה מחדש של דרייברים, הפעלה של מחדש של הראוטר ושינוי ערוץ בראוטר ובעיה עדיין קיימת.. זה הכרטיס רשת שיש לי: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אשמח לעזרה, עובד.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס רשת חדש מהחנות של בזק מדגם של d-link dwa-140,לאחר שהתקנתי אותו לפי ההוראות הוא התחבר אוטומטית ל-Deafult שהוא כנראה הראוטר שלי בלי לבקש שום סיסמא שאמורה להיות ואולי שמורה מהכרטיס הישן,הבעיה היא שברשימה של החיבורים הוא לא מראה כלום גם לא את הראוטר שאליו הוא מתחבר אוטומטית ולכן אין לי שום אפשרות לראות שום ראוטר ברשימה,הבעיה ככל הנראה לא בכרטיס הרשת כי הוא חדש מהקופסה וגם החלפתי אותו שוב אחרי שהתמיכה טכנית של בזק אמרה לי שהוא נדפק,אולי הבעיה בוינדוס XP? בעבר הכרטיס רשת הישן שלי זיהה חיבורים דרך תוכנה ולא דרך הוינדוס,אשמח מאוד אם מישהו יכול לתת לי פיתרון למצב או המלצה לכרטיס רשת אחר שמזהה את החיבורים דרך תוכנה ושהוא גם מומלץ וקולט יותר טוב ושאלה האחרונה מה ההבדל בי…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר כמה פעמים אשכול פה, ולא הצלחתי להגיע לפתרון אני פשוט לא מצליח להתחבר למשחקים דרך המחשב ודרך הפלייסטיישן ניסיתי את האופציה של VIRTUAL SERVERS)PORT FORWARDING( הכנסת הפורטים הרצויים upnp מאופשר אבל כל מה שניסיתי פשוט לא עובד!!! אנא עזרה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום חברים, בסלון יש לי מחשב HTPC שהיום רכשתי כונן קשיח חדש בשבילו (סמסונג F4 2TB). הבעיה היא שגם כאשר אני משתף אותו, כשאני מנסה להכנס מהמחשב שלי אליו הוא אומר לי שאין לי הרשאה - בחרתי לשתף אותו לכולם וסימנתי את כל הגישות (READ\CHANGE\FULL CONTROL)... את הכונן הישן (D) אני משתף באותה דרך ואפשרי להכנס אליו ולהעביר דברים חופשי, אבל גם שם יש תיקיות שאין גישה אליהן (בצורה מוזרה, ואפילו פירמוט לא עזר). בשני המחשבים יש ווינדוס 7 אולטימייט, באחד 64ביט ובסלון 32ביט. המחשבים מחוברים באמצעות ראוטר של אורנג' (SMARTBOX) דרך הHPNA של YES. אשמח לעזרתכם, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-