עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by arield,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות נתב מדגם E4200 אבל ראיתי בפורום ובכל מני פורומים שיש שני גרסאות לנתב הזה V1 ו- V2. מה ההבדלים בינהם ומי מהם יותר טוב?? שמעתי משהו שV1 יותר טוב בביצועים באופן כללי האם זה נכון? וגם שV2 לא ניתן להתקין קושחה צד שלישי.... מישהו יכול לעשות לי סדר בדברים ולהמליץ לי על אחד מהם בבקשה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lizer21,

שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? מה צריך בשביל זה? (חלקים, חוטים מוצלבים/לא מוצלבים, ראוטר) כמה זה עולה? והאם אפשר להתקין את זה לבד ללא טכנאי בזק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gaya Elias,

האינסטגרם לא מתחבר *רק* מהטלפון שלי כאילו הוא מתחבר לי מטלפונים אחרים ורק משלי לא, וזה לא תקף רק לגביי החשבון שלי זה אומר שגם אם אני אנסה להתחבר לחשבון אינסטגרם אחר בטלפון שלי זה ירשום שיש בעיה עם החשבון

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי וינדוס XP פרו וחיבור אינטרנט ADSL משודרג וכל פעם שאני מפעיל את המחשב ואני רוצה להכנס לאינטנרט אני מקבל הודעה שמודיעה לי שאני לא מחובר לאינטרנט ואם ברצוני לעבור למצב לא מקוון או אולי אני רוצה לנסות שנית, אם אני לוחץ על לנסות שנית אז הבעיה מסתדרת אך הפתרון הזה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם אתם יודעים כיצד לפתור את הבעיה לגמריי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BandiT,

יש לי ADSL. קיבלתי מבזק מודם RTA-1320 שהוא גם מוגם וגם נתב, אבל יש ממנו רק יצאה 1 למחשב 1. לי יש שני מחשבים...מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שניהם שלא יהיו תלויים אחד בשני? אמרו לי שאני צריך HUB\SWICH אין לי מושג מה זה מה... איזה לקנות... תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by blue_wolf,

שלום ניסיתי להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בעזרת המדריך שבפורום, אך ללא הצלחה : זה תיאור החומרה: כבל מוצלב 10 מטר, השרת: AMD 1500XP ATHLON 256MB ETHERNET 10/100 SB4200 SURFBOARD CABLE MODEM - MOTOROLA WINDOWS XP PRO HEBREW הלקוח: CELERON 733MHZ 128MB REALTEK RTL8139 WINDOWS XP PRO HEBREW הגדרתי את כל ההגדרות לפי המדריך שבפורום אך עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח המחשב הראשון מוגדר כ 192.168.0.1 והמחשב השני מוגדר כ 192.168.…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by kalda01,

האם נתב דגם WR841ND יכול להיות מחובר לנתב שני כREPEATER ? לא מצאתי בהוראות ההפעלה שיש אופציה כזאת גם לא מצאתי במדריך כל התייחסות לWDS למרות שבאתר היצרן מופיע שהנתב תומך בWDS.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idan003,

הי חברים, רציתי לשאול אני מעוניין להתחבר לבזק תשתית + ספק והם רוצים 10 שקל כל חודש על הראוטר רציתי לדעת אם יש דרך שאני אקנה ראוטר וככה יחסוך את ה10 שקל או כל פעם שהאעבור לחברה אחרת של בזק. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, פתחתי כאן ת'רד לפני כמה ימים לגבי קניית ראוטר, בשל חוסר התגובות קניתי את הראוטר של trendnet tew-431brp . הצלחתי להתחבר מהנייח אל הראוטר ומשם אל האינטרנט אך הבעיה היא בנייד מסוג lenovo R60E של IBM שבא עם כרטיס רשת אלחוטי של אינטל מובנה. ומה אני אגיד לכם?הוא פשוט לא מזהה...אין הוא לא רואה שיש לי ראוטר בכלל. מה אני עושה?מה אני עושה לא נכון?מישהו יכול לעבור איתי על זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alonpartuk,

שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אנשים עזרה!! קנינו ראוטר אלחוטי edimax 6104 וכרטיס USB לרשת אלחוטית היצלחנו להתקין אותם ויש לנו אינטרנט אבל שמחפשים רשת פנוייה להיתחבר רשום על הרשת שלנו שהוא בגישה חופשית ולא מאובטחת!! איך מגדירים שהוא לא יהיה פתוח ויהיה מאובטח??? כל מי שרוצה יכול להיתחבר לרשת שלנו ישר!! אנשים בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.xbitlabs.com/articles/networking/display/asus-rt-n56u_4.html#sect1 אני יודע אך ורק לבדוק מהירות WAN-LAN LAN-WAN אך ורק במצב STATIC IP שזה מה שבעצם הנתב יכול מקסימום להעביר מבחינת ROUTING, אך ברצוני לבדוק מהירות של PPPOE/L2TP/PPTP לאיזה מהירויות אני יכול להגיע כמו שאותו בחור עשה בREVIEW שלו. ממה שאני רואה שהוא השתמש בלינוקס, אז התקנתי על VMWARE לינוקס- UBUNTU 11.04 32BIT, הוספתי עוד כרטיס רשת למחשב שלי. חיפשתי מדריכים כיצד להגדיר שרת PPPOE , אך לא הצלחתי. יש כאן מישהו שיודע איך לעשות זאת בלינוקס? או בWIN2008R2 SERVER? אני רוצה לעשות את זה על מנת לבדוק מהירות באותם חייגנים על מספר נתבים שברשותי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by markdd,

שלום לפורום הנכבד לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה עם הנתב הנ"ל בחיבור WIRELESS עליו עם הנייד שלי. עד אותו יום הכל היה בסדר ,גלשתי בסדר מהנייד אבל יום אחד החלו בעיות - הנייד מנסה להתחבר לנתב ,מתחבר ואז אחרי דקה מתנתק ואז שוב אני מנסה להתחבר ,מצליח ואז שוב נפילה בשלב כלשהו הנייד הפסיק להתחבר לנתב בכלל - פשוט לא מצליח. מחשב נייח שמחובר לנתב עם כבל עובד תקין כל הזמן חשבתי שבעיה בנייד, אבל אני מציח להתחבר לרשתות WIRELESS אחרות מהבית וגם מהמכללה ובכל מקום אחר -כך שזה לא הנייד לכן הלכתי על הנתב - איפסתי אותו לDEFAULT,שדרגתי גרסא אך שום דבר לא עוזר - הנייד פשוט מסרב להתחבר לא עשיתי שום דבר לא לנתב ולא לנייד (שדרוג דרייברים ,שדרוג קושחה וכ"ד ) לפני התקלה ! יכול להיות שהנתב נדפק אב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי שדירגתי היום את המודם לPro לא היו שום בעיות בשידרוג. הבעיה שלי היא שאני מחובר לבזק בילאומי 1.5. והמהירות הכי גבוהה שלי היא 30kb/s שב1.5 אני צריך להגיע ל 200kb/s מה קרה שהמהירות ירדה בצורה כזאת. הלכתי לפני המדריך הזה www.avi.org.il מה אני צריך לעשות בשביל להחזיר את המהירות למצב הנורמלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by e_asael,

:smoke: אהלן חברה! אם אני רוצה להקים רשת ביתית בבית - עם 3 מחשבים...מהי הרכיבים הדרושים לכך? בייי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, בקצרה - יש לי ראוטר של בזק DLINK 2760U ואני גולש על 15 מגה (חיבור חוטי למחשב). בדיקת מהירות במחשב תקינה, אך באייפון שלי אני מקבל 0.5 מגה במקרה הטוב. זה התחיל היום בבוקר, חשבתי שזו תקלה זמנית אבל זה לא מסתדר. מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by wais,

נניח שיש לי חיבור ADSL. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת. הבעיה: באחד המחשבים מופעלות תוכנות כמו KAZAA EMULE ICQ וכו'... ש"גומרות" את כל רוחב הפס, ובמחשב השני לא ניתן לעשות דברים מסויימים כמו לשחק משחק רשת (הפינג קופץ...... אין צורך להסביר). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שיכולה לחלק את רוחב הפס בין 2 מחשבים? כלומר, להגביל מחשב אחד לרוחב פס מסוים (נניח בחיבור 1.5M לחלק את הרוחב ל750K לכל מחשב...) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כמו הכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by OferTL,

יש לי את Thunderbird ואני רוצה להחליף למשהו אחר שהוא יהיה פשוט וקל להגדיר ולתפעל. אפשר גם תוכנה בתשלום (רק אם יש אפשרות לתקופת ניסיון כמובן) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. השמועות סביב כוונתה של חברת סיסקו למכור את חטיבת הנתבים הבייתים שלה (LINKSYS) הולכות ומתגברות. מעניין מי יהיה הקונה. מי רוצה להמר מי יקח את LINKSYS לידיו ויחזיר את תהילת העבר שלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by udicol,

כשאני רוצה לחסום כתובות או אתרים אני נכנס ל- Security ו- Advanced ושם אני מגיע לכרטיסיה של Restricted Zone . ניתן להזין URL's וכתובות IP . ניסיתי למצא את הקובץ שמאכסן את כל השמות והאתרים וכמו כן ניסיתי למצא את הרשומות ב- Reg , אך ללא הצלחה . מישהוא מכיר דרך אפשרית ל- Import Export של הרשומות האילו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! היום חיברת שני מחשבים אינטרנט בעזרת הנתב של EDIMAX דגם AR-7024A האינטרט עובד בשני המחשבים והכל טוב! הבעיה היא שהאימיול שלי מאחורי פיירוואל! משהו יודע מה הבעיה??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בשל חשש מפגיעה בתחרות בשוק התקשורת הנייחת משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" ============================================== בו פתחה השבוע, לשדרוג מהירות הגלישה ל- 100 מגה, בשל החשש החמור מפני משרד התקשורת הורה היום לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את המבצע פגיעה בתחרות בשוק התקשורת הקווית כיום ובשוק הסיטונאי אשר צפוי להיות מושק בחודשים הקרובים. חברת בזק מאפשרת ללקוחות מחירים נמוכים יותר מאשר המחירים שהיא גובה מהספקים המתחרים, בעד השירות. מנוי של חברה מתחרה אשר ירצה ליהנות מהמבצע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים