רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי דגם של מודם של הכבלים החברה: מוטורולה דגם: SB4200 עכשיו אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים על אותו מודם..למשל חבר שלי חיבר (עם סוג מודם אחר לכן אני מבקש את עזרתכם) את המחשב של אחים שלו בחיבור הUSB ואת שלו בחיבור הרשת הרגיל (שניראה כמו של טלפון) עכשיו ברגע זה המחשב מחובר על הכבל רשת ואני רוצה לחבר אותו על הUSB על מנת לחבר את המחשב האחר על הכבל של הרשת..מישהו יודע אוליי מאיפה להוריד דרייבר או איך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את האינטרנט שלי למהירות של 3 לערך, עברתי חבילה והכל טוב אבל היום התברר בבזק כי התשתית אינה מאפשרת מהירות של 3 וכדומה, האם הגיוני הדבר ? האם יש איזורים שלא מוכנים לאינטרנט מהיר באמת ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע: PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה. פרטים: זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE). גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו). ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL. הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות). עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעז…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לשאול אותכם כמה שאלות,אשמח אם תעזרו לי 1)האם יש אפשרות להקים רשת אינטרנט בייתית? אם כן איך? 2)האם זה חוקי בכלל? תודה מראש לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע החלטתי להעלות את מהירות האינטרנט מ-750K ל-1.5M התקשרתי והכל איך עכשיו אני יכול לדעת מה מהירות האינטרנט מבלי להוריד שום דבר גם אין לי חייגן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי ראוטר מדגם edimax br6204wg. קצב העברה בין 2 מחשבים שמחוברים קווית לאותו ראוטר נע בן 1.5 ל 2 מ'. זה נשמע לי מאוד איטי להעברה קווית, כמה אמור להיות קצב העברה ממוצע? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי מודם USB ADSL של בזק ואני רוצה לחבר אותו ל-Hub איך עושים זאת שמעתי שרק מודמים של חיבור לכרטיס רשת אפשר לחבר אותם ל- Hub ! כייצד עושים זאת?????????????????? :bash:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה..יש לי שרת("קופסא")לינוקס... ויש לי גישת SSH אלייה.. אבל אין לי עלייה FTP ואני חייב FTP בכדי להריץ שרתים... מישהו יכול להסביר לי איך להריץ FTP על השרת שלי?.. זה חשוב לי מאד.. גם הבטחתי בת'ארד של Crysis Warhead שאני אריץ להם שרתי משחק אם אני אשיג FTP.. מישהו יכול להסביר לי? תודה, מני חן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב עם מודם ADSL פנימי שמשתף את האינטרנט דרך ICS ואני מעוניין לחבר אליו ראוטר אלחוטי עכשיו ניסיתי לחבר את יציאת הWAN של הראוטר לכרטיס רשת של המחשב וזה לא עבד (לא הצלחתי לגשת לראוטר) מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה אני אמור לעשות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להחליף את ההוטבוקס שהיה לי ב TP LINK 1043ND בHOTBOX היו לי מהירויות תקינות (1.4MB לשניה, בדיוק כמו שצריך). ועכשיו עם ה TP LINK אני מקבל מהירות נמוכה מאוד בהתחלה זה מהיר אח"כ יורד ל 250 200 ההוטבוקס היה מוגדר על 20MHZ ערוץ 11 וכך גם הטיפילינק. מה ניתן לעשות? איך זה ייתכן שראוטר זול מביא ביצועים הרבה יותר טובים מהראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עכשיו עדכנתי את הקושחה ל DD-WRT מיני ולאחר מכן רציתי לשדרג לסטנדרט. הבעיה , הוא נכנס לממשק , אך כשאני מנסה לכנס ללשונית מהממשק הוא מבקש סיסמה , ושום סיסמה לא עובדת , ניסיתי ADMIN וכו' וכלום לא עוזר. מה אמורה להיות הסיסמה בכניסה הראשונית??? תודהההה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,הכרטיס הנל ברשותי דיי הרבה זמן,שלפני כמה ימים פתאום הוא התנתק,החלטתי לפרמט את המחשב,כאשר התקנתי את הכרטיס מחדש לאחר מכן, הכרטיס לא מצא לי רשתות אלחוטיות,לא בזירו של מיקרוסופט או ברלינק,איך פותרים את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב מכיוון שפיתחתי אלרגיה אמיתית לחומרה שבזק מספקת, כרגע הרשת שלי בבית בנויה על מודם+ראוטר של TP-Link מסוג AC1200 וראוטר נוסף בחלק השני של הבית מסוג Archer C7. 2 המכשירים עובדים יחדיו ומסונכרנים (הראוטר מחובר לאחת מיציאות המודם ראוטר וכל אחד מהם מחלק כתובות בטווח שונה). שאלתי היא-במידה ואני מתקין אצלי סיבים של בזק, ומסרב בתוקף לקחת את החומרה שלהם אלא אך ורק מתאם, האם החומרה שלי תעבוד ובנוסף- מה המהירות שהיא תספק לי (ממש לא הצלחתי להבין לבי המפרט הטכני). תודה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לרשת בית של 2 קומות. האופציה הטובה ביותר תהיה מיקום של ראוטר בקומה התחתונה שיהיה מחובר לטלפון (ADSL) וראוטר בקומה העליונה שישמש כריפיטר, אני תולה תקוותי שהריפיטר יוכל לקלוט את הראוטר בקומה התחתונה באופן אלחוטי כי מתיחת כל מיני כבלים לא כלכך מתקבלת בברכה עקב העובדה שגם כנראה אין מודם ADSL, הראוטר של TPLINK W8961ND נראה כאופציה טובה, גם 300מגביט וגם מכיל מודם ADSL. אין צורך בחיבור של יותר מ 10MB שם, הדיירים לא צרכני תוכן קיצוניים אז לא צריך לחשוב על תמיכה קדימה ב VDSL וכל מיני מהירויות פסיכיות. אני בספק רב אם הראוטר הזה לבדו יתן נוכחות גם בקומה העליונה, לכן חשבתי על ראוטר כמו ה WR941ND שגם מכיל 3 אנטנות ויש סיכוי טוב שיוכל לתפקד כמו שאני רוצה. בסהכ זה יוצא 4…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הדרך הכי קלה והכי פשוטה להעברת קבצים בין מחשב למחשב בעזרת יציאת ה COM למחשב אחד יש WIN 98 ולשני יש XP תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מקווה שתוכלו לעזור לי , אולי כבר שאלו את השאלה הזאת כאן כמה וכמה פעמים אבל לא מצאתי ואו לא הבנתי את התשובה לבעיה שבזמן התחברות לאינטרנט דרך הראוטר האלחוטי והתחברות לאימיול בכל פעם שאני מתחבר לאימיול האנטרנט מתנתק לי הבנתי שזה קשור להגדרות של הראוטר והפורטים של האימיול אבל משום מה לא הסתדרתי עם ההסברים כאן אם תוכלו להסביר לי בפירוט או לכוון אותי לאיזה שהו מדריך ( בעברית אם אפשר בבקשה) אודה מאוד בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאני מנסה להתחבר לרשת (מהמחשב הספציפי הזה. בשאר הכל עובד) הראשונה אפילו זה לא מגיע לחלון שצריך להכניס ססמא. לרשת של השכנים כן( אולי זה קשור ל WPA הזה) מה הבעיה ואיך מסדרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתגובה להודעה זאת בעודי מחפש את כפתור התגובה שמתי לב שההודעה ננעלה. וחבל! maCr0T - אני מניח שלפי המשפט האחרון של "shimon956" (ציטוט: "תגידו כול מה שאמרתי כאן זה שווה היה לי לעשות") אפשר להבין שהוא לא סתם "ספאמר" וזאת לא הודעה ללא תוכן. אולי אותך זה לא מעניין אבל כשאני התנתקתי מהספק שלי גם חפשתי איזה גיבוי ממישהו שיגיד לי שעשיתי צעד חכם ושווה להשקיע במקום אחר קצת יותר. אולי עצות או כיוון ממישהו עם יותר נסיון. shimon956 היקר, (בתקווה שאתה באמת מחפש איזו תגובה למה שעשית) אני לא יודע מה עם Netvision כי מעולם לא התחברתי אליהם אבל עצם זה ש Aquanet לא הספק שלך יותר זה כבר מעולה. Aquanet מגבילה את מהירות הגלישה לחו"ל ל 30K (מינוס/פלוס) וזה נורא... בזמן עומס הגלישה ממש איטית ונורא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-