רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה כבר בכמה חנויות, השאלה שלי אם זה בכלל שווה עכשיו? אני מבין שהטכנולוגיה הזאת די בחיתוליה. ומה המהירות של זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נדמה לי פעם ראשונה שאני פותח פה אשכול אז קודם כל סליחה אם זה לא במקום הנכון. אני לא מבין כלום ברשתות (יודע לא יותר מלהגדיר נתב ולסדר את הרשת בבית) אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה. בשבוע שעבר עזרתי לחבר שגר בחו"ל לעשות התקנה נקיה של הוינדוס ועל הדרך גם שידרגנו אותו לוינדוס 10. הוא פשוט לקח את המחשב האישי שלו מהמשרד, עשינו את כל הסיפור בבית שלו לאחר מכן הוא החזיר אותו למשרד. עזרתי לו להתקין כמה תוכנות שהוא צריך ובקיצור ולעניין הכל עבר חלק. עשינו כמעט הכל דרך Teamviewer. חייב לציין שלכל אורך הדרך המחשב שלו היה מחובר ב wifi לראוטר בבית דרך מתאם ולא התחברנו כלל ב LAN. ברגע שהוא הגיע למשרד וחיבר את הכבל רשת קרו הדברים הבאים: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום.אני צריך עזרה בכניסה למודם הכבלים שברשותי מסוג Ambit. אני רוצה להפטר מהחייגן הבעייתי, ומעוניין להפוך את המודם לנתב (במידה וזה אפשרי) ואם כן אז איך?! הכוונה שאני רוצה להתחבר בעזרת המודם לאינטרנט דרך שני מחשבים. בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שאפשר לקנות ראוטר SIP. השאלה הגדולה היא,איך בעצם מתקשרים? כי צריך מישהו שישלם על הקישוריות למפעילים השונים. ב-SKYPE אתה יכול לשלם חודשי ולדבר לנייחים חופשי,אז זה מובן,אבל אז אין לך צורך ב-SIP. אז למה בעצם לקנות SIP בנפרד? למה לא פשוט,או לעשות מנוי בסקייפ,או להתחבר לשירות ה-VOB של חברות האינטרנט/כבלים? בתודה מראש, יוחאי.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים שבענף .... לאחרונה ביצעתי שינוי שקראתי באיזה מאמר באינטרנט ולצערי הגלישה האלחוטית איטית מאוד ונראה לי שיש קשר לשינוי שביצעתי . המצב שהיה: ראוטר 3com מחובר למודם כבלים אליו מתחברים 2 מחשבים באופן קווי כמו כן דיסק רשת וביציאה האחרונה מחובר ראוטר נוסף של חברת compex כשהוא מוגדר לקבל ip קבוע כמובן ע"י כבל רגיל. וכמובן שהראוטר compex מחובר מחוץ לממ"ד ונותן קליטה מלאה בכל הבית (המודם והראוטר 3com נמצאים בתוך הממ"ד כאשר האופציה האלחוטית בראוטר בממ"ד כבויה). הכל עבד מצויין הבעיה היתה שהרשת לא היתה עם אותו ה ip הראוטר המשורשר הקצה כתובות שונות למחשבים האלחוטיים והקוויים שהיו מחוברים אליו הדבר יצר בעיה בגישה בין המחשבים הקווים מרואטר אחד למשנהו. המצב כיום: ק…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את הראוטר הנ"ל, ורציתי לדעת מספר דברים: 1. הוא נתמך בארץ כמו שצריך ובלי בעיות? האם אצליח לנצל את כל המהירות שהוא מציע? 2. כרגע אני בבזק ובזק בינלאומי במהירות של 10 מגה (מסתבר שהראוטר הנוכחי שלי לא מאפשר את השדרוג ל 15.. איזה כיף ), בעתיד היחסית קרוב אני מתכוון לשדרג למהירות של 50 או 100.. אני יודע שבמהירויות הללו אצטרך מודם VDSL, השאלה היא האם בזק נותנים מודם VDSL בנפרד מראוטר? או שאקבל ראוטר עם מודם?? 3. בהנחה שהתשובה לשאלה 2 היא ראוטר עם מודם, איך יתבצע, אם בכלל, חיבור שלו לראוטר של אסוס והאם יהיו לי השפעות כלשהן (לחיוב ו/או שלילה) 4. מכיוון שלא מצאתי מקורות השוואה אמינים ואין לי מספיק ידע בתחום, בין ה asus rt-ac66u וה netgear r6300, מה עדי…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן... לבסוף בודדה בעיית הפינגים הקופצים כנראה למערכת ההפעלה XP שברשותי וחוסר התאימות שלה ל מודם ה ALCATEL... (נאמר לי כי זו בעיה שכיחה...אך אף אחד לא ציין אותה פה) נאמר לי שיש שתי אופציות : החלפת מערכת או הפיכת המודם ל PRO (אבל אז אין אחריות...וכרגע עוד אין ברצוני להגיע לכאלו דברים) ועכשיו ברצוני לנסות בוודאי להחליף את הOS... השאלה היא האם ל 98 או ל WIN2K??? האין 2K יכולה לגרום לאותה בעיה כיוון שהיא גם NT??? ???? מישהו תודה דחוף אמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שהפינג אצלי בשמיים והמהירות יורדת.. אני ב012 על 5MB אין ראוטר משחקי רשת אני לא יכול לשחק ככה והורדות ממש איטיות (פעם היה הרבה יותר מהר). אפילו גלישה רגילה באינטרנט מרגישה מאוד כבדה.. אז בדקתי בספידטסט: http://www.speedtest.net/result/2380083322.png דיברתי עם 012 לפני כמה ימים והם ניסו לעשות משהו דרכם.. לא כ"כ הבנתי מה שהבחור אמר לי.. היה טוב לאיזה שעה\שעתיים ואז זה חזר.. האם זה בעיה אצלי\אצלם? מה עשוי לגרום לזה ואיך לתקן? עדיף כבר לעבור למישהו אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש לי כרטיס שתומך בתקנים b/g אני יכול לגלוש איתו על רשתות בתקן n ? ובמה זה משנה אם זה תקן n או b/g. אגב אני מדבר על כרטיס 54mbps של אלפא עם ציפסט rtl8187l, אם זה עוזר תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יצא עדכון גרסא לנתב נ"ל, שמתי לב שאחרי שדרוג הגרסא, בערך כל שבוע הנתב נופל, כמובן שלא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד וכמובן שלא ניתן להתחבר לנתב ישירות ע"מ לשנות לו קונפיגורציה. האפשרות היחידה היא לעשות לו RESTART עד לפעם הבאה שהוא נופל. מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? אני אנסה בקרוב לשנמך גרסא (מקווה שזה אפשרי). זה הלינק לעמוד הנתב עם הגרסאות והגרסא ההחדשה היא הגרסא העליונה ביותר מתאריך 11.1.2012. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנת הראוטר הכל עבד למעלה אבל המחשב למטה מסרב להתחבר (מראה שהכבל רשת מנותק) הכבל ישר וניסיתי להחליף פורטים, לא עזר בנוסף כאשר אני מחבר את סוף הכבל להאב הוא מראה שהוא כן מחובר למישהו יש רעיון מה יכול לגרום למצב כזה? על המחשב יש וינדוס ויסטה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שידרגתי את המודם שלי לPRO וכעת אני לא יכול לפתוח שרתי FTP על מחשבי .. האם מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיה הזאת?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת WOWNET בגלל מספר דברים שמגבילים אותי מרשת אלחוטית/קווית (אחד המחשבים נמצא בממ"ד וחשוב שהוא יהיה מחובר לאינטרנט, כיוון שזה המחשב שאני עובד בו..). הציוד שלי הוא מודם-רוטר של 2WIRE ועוד 3 דברים כאלה שמתחברים לחיבור של הטלפון ולUSB של המחשבים האחרים ומחברים אותם לרשת. לאחרונה התחלתי לחפש אחרי דרייברים עבור המתאמים עבור המחשבים האחרים (המחשב שמחובר למודם מחובר בכבל רשת ככה שאין בעיה) בשביל ויסטה, כיוון שהתחלנו לחשוב על שידרוג ולא מצאתי. שלחתי לחברה אימייל: ולהפתעתי הרבה הם ענו לי: אז.. אם אני רוצה לעבור לויסטה במחשבים שמחוברים עם ה"PC PORT" (המתאם הזה) אני מבין שאכלתי אותה, נכון? (יש טעם לנסות לשלוח אימייל ל-MS או שהם בין כה וכה לא יענו לי?)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בקצרה - יש לי ראוטר של בזק DLINK 2760U ואני גולש על 15 מגה (חיבור חוטי למחשב). בדיקת מהירות במחשב תקינה, אך באייפון שלי אני מקבל 0.5 מגה במקרה הטוב. זה התחיל היום בבוקר, חשבתי שזו תקלה זמנית אבל זה לא מסתדר. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז יש לי סטרימר C200 והרבה תכנים ותמיד הייתי מחליף את הHDD במגירה של המחשב עבודה שלי. הגעתי למצב של 6 דיסקים ובקרוב אני הוסיף עוד, אז החלטתי בעלות של מארז להתקין FREENAS אצלי. שימו לב שהדיסקים ממוקמים במגירות שליפות TRAYLESS נתוני המחשב: מעבד: P4-3000MHZ זיכרון: 2GB TWINMOS 667 לוח: P5GC-MX 1333 ספק: 400W HEC ART מארז: TT M9 כונן FREENAS: זיכרון PQI 256MB USB כרטיס רשת: INTEL GIGA כנראה אולי אני יתן גם את הכרטיס OB כדי שתהיה חלוקה ללקוחות שלא יהיה עומס על הGIGA. כוננים קשיחים: 1.5TB כולם, 4 של סיגייט 2 של סמסונג. בקרים: כרגע אני עובד עם הבקר של הלוח ובקר נוסף של VIA אשמח לקבל ביקורות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי את המודם הנ"ל וחיבור DSL (בזק ופרטנר), 100 מגה. פרטנר הציעו לי לעבור לסיבים ואמרו שאוכל להישאר עם המודם הזה ויהיה לי מתאם מסיב אופטי לכניסת "כבל טלפון". האם אוכל להנות ממהרויות גבוהות מ100 מגה עם אשאר עם המודם ראוטר הזה ? גם 200 יספיק לי. אני לא מצליח להבין אם הוא יודע בכלל להעביר מהירויות יותר גבוהות מ100 מגה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע סיימתי להתקין את הווינדוס ה -xp pro החדש...SP2 ולפני זה היה לי -windows Me שהוא לא משהו אבל במילניום שנכנסתי לשרתי משחק היה לי פינג נורמלי 20-40 עכשיו לאחר שהתקנתי את הווינדוס - xp הפינגים שלי בשמים ואני לא יודע למה... הכל פועל כרגיל ומחוץ לשרת אני רואה פינג מצויין אבל שאני נכנס אני רואה משהו שונה לגמרי... וזה רק קורה לי אם הווינדוס -xp ניסיתי לפרמט והלתקין מחדש את הישן שלי את המילניום והפינג חזר לי להיות נורמלי אבל אני מעדיף להשתמש ב - xp אז אם משהו יודע לסדר את הבעיה בבקשה אני זקוק לעזרה.... תודה... D:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, רכשתי ראוטר D-Link dl-524 והקמתי רשת אלחוטית בבית כדי לגלוש באינטרנט דרך הנייד. מסיבה לא ברורה האינטרנט על הנייד זוחל וזה בזמן שאני לא מבצע שום פעילות אינטרנט על המחשב הראשי. חשבתי שזה נובע אולי בגלל חלוקת מהירות. המחשב לוקח 99% מהעוצמה והנייד מקבל את האחוז הנותר. איך ניתן לבצע חלוקת מהירות? אני רוצה לתת יותר רוחב פס לנייד. אני מנוי לרוחב פס 1.5 דרך בזק. ספקית אינטרנט בזק בינלאומי. תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כשבוע עברתי למודם ראוטר חוטי של אדימקס לאחר כמה שנים של שימוש במודם רשת סטנדרטי של אלקטל. לאחר שהתקנתי את הראוטר, פתחתי לו את הפורטים המתבקשים ע"י תוכנת האימיול ופתחתי אותם גם בתוכנת הפיירוול המובנית של מערכת ההפעלה. לאחר כל אלה אני מקבל מזהה גבוה אך ההורדות עדיין איטיות, האם יש פיתרון נוסף מעבר לכל הפעולות האלה? מישהו הציע לי לכבות את הפיירוול בראוטר, האם זה כדאי לעשות, כי בסה"כ הפיירוול בווינדוס עדין פועל. או שעדיף לסגור את הפייוול המובנה בווינדוס? הציעו לי בבקשה פתרונות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש דרך להתחבר ל 20 מגה בבזק מבלי לקחת את המודם ראוטרים שלהם. חוץ מכל הבעיות שקראתי בפורומים אני ממש לא רוצה להתחייב לשנתיים . המבצע הזה הוא פשוט עבודה בעיניים .. האם יש דרך לקנות או להשיג מודם VDSL בארץ? מחול קצת מפחיד לקנות..הם גם די יקרים. מה קןרה אם אני מתנתק מבזק? אני משלם את כל שאר התשלומים? כל העסק הזה פשוט מסריח..שקלתי כבר לעבור להוט אבל עם דמי ההתקנה והחבילה שהיא לא זולה גם..לא יודע אם משתלם לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך הכי קלה והכי פשוטה להעברת קבצים בין מחשב למחשב בעזרת יציאת ה COM למחשב אחד יש WIN 98 ולשני יש XP תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לא יודע אם זה שייך לפה אבל זה הכי קרוב שמצאתי בפורום הבעיה היא כזאת אני מתגורר במעונות שיש ווירליס די מהיר 3 מגה לשניה אבל אחרי שאתה מוריד בערך 3-4 גיגה זה חוסם אותך זמנית לכמה ימים וכשאני צריך להוריד קובץ גדול ללימודים ששוקל 10 גיגה אני פשוט משתגע......האם יש דרך מסויימת לעקוף תעניין אני מניח שזה חוסם אי פי או תשם שהמחשב רשום עליו אבל אין לי מושג בעניין אז אני די מנחש פה אשמח לעזרה (אני עם מחשב נייד)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה להשתלטות מרחוק שחודרת פיירוול של חלונות בדרכ תוכנות אלו הם CLIENT/SERVER אני מחפש תוכנה שהיא רק CLIENT ללא SERVER יש משהו כזה?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-