עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by proevo4ever,

היי כולם, לפני שבוע ומשהו עברתי לבזק 40 מגה , לפי מה שידוע לי 40 מגה = הורדה 5 מגה והעלאה של 350 קילובייט +- הספקית הוטנט בפועל הייתי בטוח שיהיה לי פינג ברצפה אחרי שאעבור מהוט לבזק אבל ב LOL למשל הפינג נכון להיום עומד על 168 !!! שזה המון! ובד"כ הפינג עומד על 90 למרות שהייתי בטוח שאני ארד בכיף מה 60 מה גם שאני מנסה לעשות ספידטסט לשרתים מחו"ל ובקושי מקבל מהירות של 10 מגה... השאלה מי אשם - האם זאת התשתית של בזק או שהאשמה צריכה ליפול על הוטנט? אם למשל הייתי בבזק בינלאומי המצב היה שונה

2. אני רוצה לחבר אנטנה חיצונית להגברת עוצמת האות לכל הכוונים (OMNI-DIRECTIONAL), לחבר לאקסס פוינט. מעדיף לפחות 15DBI, האם יש המלצה על אחת ספציפית טובה וזולה יחסית? (סדר גודל של 500 ש"ח)? לרוב האנטנות החיצוניות יש חיבור N TYPE ולאנטנה של האקסס יש Reverse SMA איזה כבל לקנות? אורך הכבל לא ככ משנה, את שניהם (האקסס והאנטנה)אני מעלה על עמוד גבוה. שאלה נוספת: האקסס עובד בשיטת g עד 54 מסלש ואני רוצה להתחבר במאה מסלש. האם אקבל 54 מקסימום? ואם צריך להחליף, איזה אקסס לקנות בשיטת N כך שאוכל לעשות בקרה כמו אינטרנט קפה של כל מי שמתחבר? -אני רוצה לחבר כמה משתמשים ולהגביל את מהירות החיבור שלהם כך שלא יתפסו את כל רוחב הפס. האקסס מחובר ישירות למודם. שאצטרך להחליף להוט בוקס של הוט. סליחה על הב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by nimrods,

ערב טוב לכולם.! יש לי בעייה באתר rapidhsare כשאני בא להוריד משהו מהאתר ולוחץ free ---> ואחרי שעלה הקוד נגיד קוד כמו: r6y63o ואני מעתיק אותו לאיפה שצריך אז אין לי מקום לרשום את כול הקוד.??? מה אני עושה ..?? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by rafaels,

אהלן, יש לי תוכנה שפועלת בממשק DOS,אני רוצה להתחבר מרחוק אל התוכנה(על עמדה אחרת) ולנהל אותה. האם ניתן לחבר רשת מחשבים שמ"ה היא MS DOS אל שרת שיש עליו 2003 SERVER ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איך מחברים NVIDIA SHILD ל- למחשב לקרוא קבצים ? אני מנסה לחבר עם כבל USB 3 כפי שמוסבר כאן https://bit.ly/3179oIx חיברתי כבל למכשיר מהמחשב ולא רואה כלום מה לא עשיתי נכון ?

6. Started by YohaiM,

שלום לכולם, ראיתי שאפשר לקנות ראוטר SIP. השאלה הגדולה היא,איך בעצם מתקשרים? כי צריך מישהו שישלם על הקישוריות למפעילים השונים. ב-SKYPE אתה יכול לשלם חודשי ולדבר לנייחים חופשי,אז זה מובן,אבל אז אין לך צורך ב-SIP. אז למה בעצם לקנות SIP בנפרד? למה לא פשוט,או לעשות מנוי בסקייפ,או להתחבר לשירות ה-VOB של חברות האינטרנט/כבלים? בתודה מראש, יוחאי.

7. התחברתי לאינטרנט דרך בינ"ל עם תשתית של בזק במהירות 2.5. היו לי כמה בעיות עם הקו,והם אמרו שהם סידרו את זה. איך אני יכול לדעת או לבדוק: 1-שהמהירות הגלישה שלי היא 2.5 2- איך אני יכול לבדוק את קצב ההורדה שלי? בתודה מראש שי

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by blue_wolf,

שלום ניסיתי להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בעזרת המדריך שבפורום, אך ללא הצלחה : זה תיאור החומרה: כבל מוצלב 10 מטר, השרת: AMD 1500XP ATHLON 256MB ETHERNET 10/100 SB4200 SURFBOARD CABLE MODEM - MOTOROLA WINDOWS XP PRO HEBREW הלקוח: CELERON 733MHZ 128MB REALTEK RTL8139 WINDOWS XP PRO HEBREW הגדרתי את כל ההגדרות לפי המדריך שבפורום אך עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח המחשב הראשון מוגדר כ 192.168.0.1 והמחשב השני מוגדר כ 192.168.…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. כבר קרה לי פעם אחת שקניתי נתב מיושן (טכנולוגית) במחיר מלא - האם עדיין ה TP-LINK TL-WR1043ND הוא הבחירה הטובה ביותר בטווח מחירים של עד 400 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום! ברשותי רשת אלחוטית מודם 2wire שני התקנים אלחוטיים ואחד מחובר ישירות למודם בכבל. הבעיה קורה כאשר אני מפעיל משחק WARCRAFT בlocal area network ואז בשלב (מוקדם) כלשהו במשחק המחשב בחיבור האלחוטי מתנתק ואז אחרי כמה זמן מתחבר שוב (מכיוון שהאופציה התחבר אוטומטית לשרת מופעלת אצלו) שאלתי היא האם מישהו יודע ממה נובעים הניתוקים או לפחות איך לטפל בבעיה? כשאני מותח כבר מוצלב בין המחשבים ומשחק אין בעית התנתקות בעת המשחק תודה מראש ואחכ ארז.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by pssheba,

אפשר לרכוש ב isoc.org.il או אצל חברת איכסון אתרים. ב isoc יותר זול אבל חברת האיכסון אומרת לי שמוטב לשלם להם 30 אחוז יותר עבור קניית ה domain ולחסוך זמן, מאמצים והתכתבויות רבות הכרוכות בהתאמת ה domain name ל host. זה נכון ? אשמח לשמוע דעתם של מבינים ומנוסים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by jonbir2,

שלום לכולם! אני מחפש אנטנה שתקלוט את הרשת האלחוטית שלי בבית גם במשרד. המשרד רחוק בערך 800 מטר מהבית שלי. יש המלצות לאנטנה חזקה מספיק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofersha,

שלום לכולם הוט טוענים שיכולים לחבר את הבנין לסיב (4 משפחות) האם למישהו יש ניסיון כזה? תודה על כל מידע.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Guy950,

שלום לכולם, שתיהיה לכם שנה טובה לכבוד השנה החדשה החלטנו לשדרג את האינטרנט שלנו ל10 מגה בתשתית של NGN בחבילה שנטוויזן מציעה, אני אישית הייתי מעדיף להתחבר ישירות לבזק אבל המשפחה שלי עשתה עוד החלטה מטופשת בלי להתייעץ איתי. בכל מקרה, אנחנו מחזיקים בבית כרגע מודם ישן בן 7-6 שנים עם הכותרת הגדולה עליו של WOW וראוטר WRT54GL של LinkSys. אני מניח שבשביל לנצל את הסיפוק האמיתי שבNGN ומהירות 10 מגה, אצטרך לשדרג את המודם והראוטר ולהחליף כרטיסי רשת אל-חוטיים למחשבים אשר מתחברים באל-חוטי. אני מעוניין בראוטר+מודם חדשים במחיר של 400 ש"ח, אפשר לחרוג ל500 אם זה באמת יצדיק את המחיר, ומוסיף עוד 200 ש"ח לכרטיס רשת אל-חוטי חזק שיתמוך ברשת מסוג N. כמובן שאציין שאני מעוניין שגם הראוטר יהיה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, עד היום הייתי מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם מודם רגיל. כשהייתי עובר ממחשב למחשב הייתי מחבר את המודם למחשב שאיתו עבדתי. בקרוב (מאוד) אני מתחבר לאינטרנט דרך הכבלים בעזרת נתב. ברשותי לאפטופ של IBM עם XP, מחשב קבוע עם XP ונתב אלחוטי D-LINK 614+ חדש.אני מתכוון לחבר את המחשב הקבוע לאינטרנט בחיבור חוטי ואת הנייד בחיבור אלחוטי. שאלותיי : 1. האם אני חייב ליצור רשת בין 2 המחשבים או שאפשר לחבר כל אחד מהם לאינטרנט ללא רשת ביניהם? אין לי צורך ברשת, אך אם זה עדיף אז אעשה זאת. 2. האם עדיף להתחבר לאינטרנט בחיבור קבוע או בעזרת חייגן? מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה? 3. לאיזה כבלים אני צריך לדאוג מראש? או שהמתקין ייתן לי את כל מה שאני צריך? 4. האם המתקינים מקצועיים? כשיש בעיות הם יודעי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב ומותקן בשני המחשבים הללו WIN98 והייתי רוצה לדעת , כיצד אני יכול לשתף ביניהם את האינטרנט ואת הקבצים?! תודה מראש! עריכת המודר: סימני קריאה, שאלה, ו"עזרה דחוף" נערך.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם ! אני מקווה שתוכלו לעזור לי , אולי כבר שאלו את השאלה הזאת כאן כמה וכמה פעמים אבל לא מצאתי ואו לא הבנתי את התשובה לבעיה שבזמן התחברות לאינטרנט דרך הראוטר האלחוטי והתחברות לאימיול בכל פעם שאני מתחבר לאימיול האנטרנט מתנתק לי הבנתי שזה קשור להגדרות של הראוטר והפורטים של האימיול אבל משום מה לא הסתדרתי עם ההסברים כאן אם תוכלו להסביר לי בפירוט או לכוון אותי לאיזה שהו מדריך ( בעברית אם אפשר בבקשה) אודה מאוד בתודה דוד

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Hoking,

שלום.אני צריך עזרה בכניסה למודם הכבלים שברשותי מסוג Ambit. אני רוצה להפטר מהחייגן הבעייתי, ומעוניין להפוך את המודם לנתב (במידה וזה אפשרי) ואם כן אז איך?! הכוונה שאני רוצה להתחבר בעזרת המודם לאינטרנט דרך שני מחשבים. בתודה מראש,

20. אהלן אני מקים רשת ביתית בבית ויש לי בעיה אני לא מצליח ליצור CONNECTION בין שני חדרים בבית המרחק לא גדול משתמש בכבל CAT5E ניסיתי לנעוץ שקעים של GEWISS לא עבד. חשבתי אולי אני לא נועץ טוב , אז עשיתי עבודה ערבית. הכבל מועבר כבר ופשוט חתכתי כבל רשת רגיל וחיברתי את החוטים בקצוות עדיין לא עבד. עכשיו את הכבל שבפנים לא אני הכנסתי , אלא החשמלאי. והכבל שאצלי הוא לא דומה לו, למרות שרשום גם על הכבל שבפנים CAT5E. הקטע הוא שהכבל רשת שלי הרגיל , יש בכל שזירה - לדוגמא צבע כתום - כמה חוטי נחושת בכל צבע. אבל בכבל שכבר בתוך הקיר זה פשוט חוט אחד קצת יותר עבה. האם בגלל זה , זה לא עובד? יש הבדל בין החוטים? ברור לי שאני יכול לבדוק את זה על ידי קנייה של גליל 50/100 מטר CAT5E אבל אני רוצה לוודא ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jambo7,

שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. התקציב נגיד עד 500 ש"ח לשניהם, מוכן להתנסות ציוד שאינו מדבקה מאייבי\אמזון\עליבאבא מניסיון אישי של אנשים כאן וקושחות צד שלישי. הדרישה שהיא הפקטור הבעייתי - מרחק של בערך 100 מטר בנוי.

23. Started by shlomom,

היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל…

24. האקפלורר שלי לא מגיב לקישורים בתוך אתרים. למשל בתוך וואלה כשאני לוחץ על קישורים זה לא עושה כלום . זה קורה בהרבה אתרים. יש לי פיירוול אבל גם כשאני מכבה אותו זה ממשיך לא להגיב. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Zelig,

מדי פעם (לפעמים פעם ביום, לפעמים פעם בשעה!!) יש ניתוק מהאינטרנט. בלוג מופיע: PPPoE: Receive PADT TAG Disconnect PPPoE זה נתב שעבד די טוב ללא שום שינוי בכלל בהגדרות במשך שנים. הבעיה הופיעה לפני מספר חודשים והחמירה לאחרונה. פרטים: זה נתב rev C, שעבד (פחות או יותר) כמון שצריך ללא שום שינוי במשך מעל 4 שנים (יחד עם מודם speed touch home מקונפג כ-bridge של PPPOE). גרסת קושחה 2.50 (אני יודע שזה יחסית ישן, אבל הכל תקתק כמו שצריך עד עכשיו). ספק אינטרנט בזק בינלאומי, 2.5MBIT מעל ADSL. הפתרונות שראיתי באינטרנט לא ממש היו משכנעים (להכניס שרת NTP, לשנות ל-connect on demand וכל מני שטויות). עריכה: הנה לינק לדיון בנושא זה בדיוק, ומציעים שם שלל "פתרונות" (יותר כמו וודו). אולי זה יעז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.