רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי כולם, לפני שבוע ומשהו עברתי לבזק 40 מגה , לפי מה שידוע לי 40 מגה = הורדה 5 מגה והעלאה של 350 קילובייט +- הספקית הוטנט בפועל הייתי בטוח שיהיה לי פינג ברצפה אחרי שאעבור מהוט לבזק אבל ב LOL למשל הפינג נכון להיום עומד על 168 !!! שזה המון! ובד"כ הפינג עומד על 90 למרות שהייתי בטוח שאני ארד בכיף מה 60 מה גם שאני מנסה לעשות ספידטסט לשרתים מחו"ל ובקושי מקבל מהירות של 10 מגה... השאלה מי אשם - האם זאת התשתית של בזק או שהאשמה צריכה ליפול על הוטנט? אם למשל הייתי בבזק בינלאומי המצב היה שונה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קראתי פעם ב PCPRO שניתן לבצע שיתוף אינטרנט באמצעות SWITCH. OK, אז קניתי סוף סוף SWITCH 3COM 3300 אבל שום דבר לא עובד. במחשב הראשי Win2K - יש 2 כרטיסים. אחד לADSL והשני לSWITCH עם כתובת 192.168.0.1 במחשב השני WINXP - יש כרטיס אחד שכתובתו 192.168.0.2 אני מצליח חבעביר קבצים מאחד לשני, אבל אפילו PING מהמחשב השני לראשי אני לא מצליח לעשות? מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]היי... מלפני יומיים בערך התחלתי להרגיש איטיות בהורדה מאתרים בחו"ל בעיקר וכמובן שלא נדבר על צפייה משרתים בחו"ל יש לי חיבור של 12 מגה בבדיקת מהירות באתר של נטוויזין ושל בזק בנלאומי וגם של בזק המהירות תקינה 12/1 נתקלתי בתופעה בעוד קו שיש לי ואותו דבר בדיוק כנראה שיש להם תקלה כללית שוב בחיבור לחו"ל. הבדיקה נעשתה דרך הורדה בדפדפן כרום ואקספלורר בהורדה רגילה ללא מנהל הורדות . מישהו נתקל בתופעה ויכול לבדוק לדוגמא את הקבצים הבאים ולשתף..? http://us.download.nvidia.com/Windows/2 ... h-whql.exe מוריד במהירות 200KB ויורד ל56KB http://www.speakeasy.net/speedtest/ בכל השרתי הורדה המהירות לא עובדת 1 מגה הורדה והעלה 0.5 תודה .. [/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית של 3 מחשבים, אלקטל משודרג וסוויטצ'. עכשיו כדי שאני יוכל להיכנס למירק, אני צריך להפעיל שירות של פורט 113 Ident ועשיתי את זה על המחשב הראשון. במחשב השני זה לא מצליח לי וכותב לי Failed to create static NAT entry.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לחבר מחשב לרשת אלחוטית, והראוטר דורש ממני את ה- Mac Adress שלו. איך אני מוצא מהי ה"כתובת" הזו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.! יש לי בעייה באתר rapidhsare כשאני בא להוריד משהו מהאתר ולוחץ free ---> ואחרי שעלה הקוד נגיד קוד כמו: r6y63o ואני מעתיק אותו לאיפה שצריך אז אין לי מקום לרשום את כול הקוד.??? מה אני עושה ..?? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לשדרג את האינטרנט שלי למהירות של 3 לערך, עברתי חבילה והכל טוב אבל היום התברר בבזק כי התשתית אינה מאפשרת מהירות של 3 וכדומה, האם הגיוני הדבר ? האם יש איזורים שלא מוכנים לאינטרנט מהיר באמת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל שלא עשיתי חיפוש על הבעיה הזו כי אני לא בדיוק מצליח לעשות חיפוש כי אני כל הזמן מקבל שגיאות (gateway timeout ואתר לא נמצא) כמו שכבר הסברתי מקודם בזמן האחרון יש לי מלא בעיות רוב האתרים שאני מנסה להכנס אליהם או שהם עולים לאט או כשאני לוחץ על כפתורים (כמו חיפוש) אני מקבל שגיאות (ארה כותרת הודעה) וזה ממש מתחיל לעצבן אני משתמש בADSL מודם אלקטל פרו וכמובן שבדקתי את כל ההגדרות וגם את הDNS גם במודם וגם במחשב הם מוגדרים כך: ראשי: 192.115.106.10 משני: 192.115.106.11 gateway: 10.0.0.138 בבקשה תעזרו לי אני משתמש ב-WIN98 (לא SE) מחובר לבזק בינלאומי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להקים רשת ביתית עם שיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בעזרת המדריך שבפורום, אך ללא הצלחה : זה תיאור החומרה: כבל מוצלב 10 מטר, השרת: AMD 1500XP ATHLON 256MB ETHERNET 10/100 SB4200 SURFBOARD CABLE MODEM - MOTOROLA WINDOWS XP PRO HEBREW הלקוח: CELERON 733MHZ 128MB REALTEK RTL8139 WINDOWS XP PRO HEBREW הגדרתי את כל ההגדרות לפי המדריך שבפורום אך עדיין אין אינטרנט במחשב הלקוח המחשב הראשון מוגדר כ 192.168.0.1 והמחשב השני מוגדר כ 192.168.…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שהפינג אצלי בשמיים והמהירות יורדת.. אני ב012 על 5MB אין ראוטר משחקי רשת אני לא יכול לשחק ככה והורדות ממש איטיות (פעם היה הרבה יותר מהר). אפילו גלישה רגילה באינטרנט מרגישה מאוד כבדה.. אז בדקתי בספידטסט: http://www.speedtest.net/result/2380083322.png דיברתי עם 012 לפני כמה ימים והם ניסו לעשות משהו דרכם.. לא כ"כ הבנתי מה שהבחור אמר לי.. היה טוב לאיזה שעה\שעתיים ואז זה חזר.. האם זה בעיה אצלי\אצלם? מה עשוי לגרום לזה ואיך לתקן? עדיף כבר לעבור למישהו אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי יש לי מודם ראוטר של אלקטל עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לשחק במשחק גנרלס ברשת וזה קורה לי רק עכשיו שהחלפתי תמודם USB שלי זה מעצבן חופשיי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לחזור שוב לשחק ברשת בכיף!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לרכוש ב isoc.org.il או אצל חברת איכסון אתרים. ב isoc יותר זול אבל חברת האיכסון אומרת לי שמוטב לשלם להם 30 אחוז יותר עבור קניית ה domain ולחסוך זמן, מאמצים והתכתבויות רבות הכרוכות בהתאמת ה domain name ל host. זה נכון ? אשמח לשמוע דעתם של מבינים ומנוסים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אנטנה שתקלוט את הרשת האלחוטית שלי בבית גם במשרד. המשרד רחוק בערך 800 מטר מהבית שלי. יש המלצות לאנטנה חזקה מספיק?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יכול לעזור עם הבעיה הבאה: אני מפעיל את פילטר זיהוי MAC ADDRESS בראוטר. כל שרק מי שמורשה יכול להשתמש הן ברשת האלחוטית והן ברשת הקווית. אני מחפש פתרון לחבר ראוטר לראטור (משמש כנקודת גישה) אבל להגדיר את הפילטרים רק במקום אחד והראוטרים שמחוברים ירשו מאותו מקום את ההגדרות. בראוטר הראשי ה- DHCP פעיל בשאר לא. לכל ראוטר יש כתובת IP בתוך הרשת הפנימית. רק הראטור הראשי מחובר לאינטרנט. בעיקרון זה עובד יפה, הבעיה שכרגע עבור כל ראוטר אני צריך להגדיר בנפרד את הפילטרים. מדובר בראוטרים של DLINK אין לי בעיה להחליף את הראוטרים לכאלה שתומכים באפשרות זו.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשת ביתית על קוי חשמל, עכשיו הפינגים יציבים ודי מהירים - דו כיוונית, אבל לא מצליח לגלוש בלקוח - בכלל (לא חיבור איטי). שיתוף האינטרנט עבד מצוין עד לאחרונה, מאז שני המחשבים נותקו מהחשמל והלקוח עבר כמה שינויים קונפיגורציה שעשויים להיות קשורים לעניין (התקנה של מודם ADSL והסרה שלו כמה ימים אח"כ). במחשב הלקוח יש תמיד 2 רשתות (ולא אחת כמו שאמורה להיות לפי ה Sticky כאן בפורום). גם כשהפיירוולים כבויים, זה לא עובד (בשרת ובלקוח). האם צריך להגדיר משהו בדפדפן במחשב הלקוח? האם יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור לי להבין מה כאן לא עובד? חשוב לציין שהרשת עצמה עובדת (יש ספריה משותפת במחשב הלקוח, והעברתי דרכה את הScreen Shots לשרת). הקבצים המצורפים הם 2 Screen Shots של המצב הטבעי (שחוזר לעצמו גם …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר level one ונורת הסטאטוס שלו תמיד מהבהבת זה תקין? בנוסף לזה שאני מתחבר אליו דרך קבל אני מצליח לגלוש אבל לוורירלס הוא לא מצליח להתחבר משום מה אני רוצה לאפס אותו אולי זה יעזור ואני יודע שיש אתר שמסביר איך להגדיר ראוטר לאחר איפוס אשמח אם תעזרו לי...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעוד כשלושה שבועות מסתיים לי המנוי וההתחיבות עם בזק ובזק בינלאומי במבירות 2.5 מגה בייט . בתחילה המהירות הייתה איטית עד שהצטרפתי למסלול גיימר שם המהירות הייתה מקסימלית. עכשיו אני רוצה לעבור למהירות 10 מגה. כעת אני שוקל לעזוב אותם ולהתחבר לספקית אחרת או להשאר אצלם האם זה כדאי ואקבל שם מהירות מקסימילית או שאשאר באותו סטטוס עם בזק בין לאומי או שאפילו אעבור גם להוט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את החסרונות של שוק קווי המבוסס על שתי תשתיות בלבד, כולנו מכירים. סדרת הסכמים שנחתמו לאחרונה בין החברות הסלולריות עלולות ליצור מצב דומה גם בשוק הזה. על הבעיתיות של מהלך זה ניתן לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4243
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב הקדמה... אז המחשב החדש צריך להגיע בימים אלו. אני משדרגת את החבילת אינטרנט שלי ל 3 מגה הורדה 150 קי העלאה.(נטויזין והוט) יש לי 2 מחשבים נייחים בשני חדרים סמוכים. ואני רוצה לחבר אותם לרשת דרך ראוטר .כשהקרוב יחובר דרך כבל רשת והשני יחובר אלחוטית. יש לציין ששני המחשבים ישתמשו ברשת רוב הזמן והן לצרכים כבדים כגון תוכנות שיתוף וכו'. חשוב לי שהמחשב החדש שיחובר אלחוטית יהיה חשוף לרוב המהירות בחבילה ולכן איני רוצה שאחד מהמרכיבים לרשת (ראוטר,כרטיס רשת) יעשה בעיות אמינות מחיפוש כאן ראיתי שיש שני דגמים מומלצים ובהפרש של 100 שקלים אחד מהשני: הראשון הוא WRT54G של LINKSYSבמחיר של 350 שקלים. השני הוא 3CRWE554G72 של 3com במחיר של 250 שקל עכשיו לשאלות : איזה ראוטר מבין…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום באופיס דיפו מתג 8 פורטים 10/100/1000 של חב' TENDA ב100 ש"ח כנראה יש להם טעות עם המתג הרגיל של ה10/100 שעולה 400 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבחינת משחקי רשת בps3 איזה איכות תשתית טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX. אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגילים אבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו. דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...) את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד) בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחור AP Station-ad hoc Station-Infrastructure AP-Brige Point to point AP-Brige Point to multi point AP-Brige WDS ואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמש או איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלי דגם של הראטור הוא Edimac Br-6104WB כול עזרה תתקבל בברכה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכלים הללו כאשר אני בא לבחון את האות שעובר ברשת שלי? בעיקרון הבנתי שההבדל היחיד הוא שה-Logic Analyzer יודע לפענח את השינוי בוולטים למידע בינארי (0 ו-1) והאוסצילוסקופ לא יודע, אלא רק מראה את הזרם על ציר אופקי כפונקציה של הזמן. האם ישנם עוד הבדלים (שימו לב שאני מדבר על שימוש ספציפי של שניהם לפתירת בעיות ברשת, ידוע לי שיש לשניהם עוד שימושים שונים ומגוונים שלא קשורים לעולם המחשבים והרשתות) ? אשמח לשמוע אתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-