רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה קניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX. אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגילים אבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו. דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...) את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד) בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחור AP Station-ad hoc Station-Infrastructure AP-Brige Point to point AP-Brige Point to multi point AP-Brige WDS ואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמש או איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלי דגם של הראטור הוא Edimac Br-6104WB כול עזרה תתקבל בברכה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכלים הללו כאשר אני בא לבחון את האות שעובר ברשת שלי? בעיקרון הבנתי שההבדל היחיד הוא שה-Logic Analyzer יודע לפענח את השינוי בוולטים למידע בינארי (0 ו-1) והאוסצילוסקופ לא יודע, אלא רק מראה את הזרם על ציר אופקי כפונקציה של הזמן. האם ישנם עוד הבדלים (שימו לב שאני מדבר על שימוש ספציפי של שניהם לפתירת בעיות ברשת, ידוע לי שיש לשניהם עוד שימושים שונים ומגוונים שלא קשורים לעולם המחשבים והרשתות) ? אשמח לשמוע אתכם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הנתב הזה בעיקר בגלל היכולת שלו כנתב מדפסות והיחס מחיר תועלת שלו (מצוין לדעתי) איזה כרטיס רשת למחשב מומלץ לשים - יש נקודות שצריך לשים לב אליהם בבחירת הכרטיס למחשב? האם אני חייב כרטיס ספציפי (של היצרן עצמו)? - אני שואל כי ראיתי פה בפורום משהו על זה בהקשר לנתב הנ"ל. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית , ראיתי שממליצים פה על Linksys WRT54GL אז אני יקנה אותו אבל יש לי כמה שאלות א. אני צריך כרטיס רשת אלחוטי או שמקבלים עם הראוטר ? אם לא איזה לקנות ? ב. המחשב הישן שלי עבר קומה אחת למעלה והוא בדיוק מעל החדר של המחשב החדש , יהיה בעיות או משהו ? כאילו זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין שלושה מחשבים 2 עם WIN2K ואחד 98SE, החיבור לאינטרנט הוא ממחשב עם WIN2K. כאשר אני מנסה להתחבר עם מחשב עליו מותקן XP אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך הרשת. יש רעיונות? פתרונות? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב ב adsl וכל 3 ימים יש לי ניתוק מהם... לעוד מישהו זה קורה? לא שיניתי שום דבר ב idle up time ... הכל מוגדר כרגיל ללא שינויים. אני משתמש ב winxp pro והמודם שאני מתקשר איתו הוא אלקטל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, מודם תומסון וראוטר אלחוטי של 3COM, דגם 100-75. הנייח, מחובר קווית והוא פועל כמו שצריך. היום שמתי לב לאיטיות גדולה באינטרנט, וברשימת הקליינטים בראוטר היה בן אדם שלישי לא מזוהה :-X! אז קראתי את הסטיקי בפורום, והפעלתי את שיטת ההצפנה WPA PSK על AES. בחרתי סיסמה עם 19 תווים, ושמרתי את הכל. הפעלתי את הנייד, הוא זיהה את הרשת שלי, ביקש סיסמה אז הכנסתי, רק שהוא כרגע במצב תקוע: הסיסמה כנראה התקבלה, ובחלון שבו רואים איזה רשתות אלחוטיות יש בקרבה, כתוב שהנייד מחובר לרשת שלי אבל הוא כל הזמן מנסה לייבא כתובת רשת, ומקבל איקס אדום כל כרטיס הרשת האלחוטי וזה חוזר על עצמו כמו לולאה! מה התקלה כאן ואיך אני פותר אותה? הנייד הוא HP PAVILION DV6000 אגב. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמעט כל קונפיגורציה שאני מנסה ב80% מהמיקרים אני לא מצליח ליצור חיבור מוצלח בין שני מכשירי IOS שיש לי. אני בכוונה שם את זה פה כי לא נראה לי שזה ישירות בעיית קוד. אני משתמש בSOCKETS בC++ ובעוד שבמכשירי אנדרויד אין לי בעיה להתחבר בין אם למכשיר במדינה אחרת במסלול של מכשיר, ראוטר(WIFI), אינטרנט, ראטור(WIFI) מכשיר... ובין עם ברשת לוקלית ובין עם HOTSPOT... בIOS הרבה פעמים לא נוצר החיבור הראשוני, בין אם בהתחברות עם STREAM מה שקרוי "TCP" ובין עם קבלה של פאקט מUDP. במכשירי IOS זה פשוט עובד אחת ל... ולא ברור למה זה עובד או לא עובד. אוליי אפשר להתחבר בVPN כי אין ממש HOTSPOT אלא אם כן זה מכשיר סלולרי. זה די מעצבן שאם יש לך טאבלט בלי סלולרי אתה לא יכול לעשות HOTSPOT(תומכי האנדרו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אח שלי מתחבר להוט דרך מודם רגיל של מוטורולה ( לא ראוטר ) ולאחרונה ניסיתי להתחבר אליו ב remote desktop. להפתעתי גיליתי שאין לי גישה ל IP שלו. אפילו פינג לא עובד. אני שמחובר דרך בזק מסוגל להתחבר ולעשות פינג ללא בעיה גם ממחשבים אחרים. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק לשם הידעיה השתמשתי במדריך הוא עזר לי בקצת אז כך, יש לי בבית שני מחשבים שניהם מחוברים בכבל מוצלב ישירות בעבר הייתי משתמש בXP ולא היו לי בעיות - החלטתי לעבור לוויסטה, וכבר כאוב לי הראש מהבעיות הרשת עובדת(אני משתף קבצים בין המחשבים) ותודות למדריך גם האינטרנט מזוהה במחשב האורח -אבל לא עובד! השתמשתי במדריך כאשר כרטיס הרשת במחשב שלי(המארח) מצויין עליו "רשת לא מזוהה" נראה לי שזו הבעיה. מי יכול לעזור לניוב כמוני?|:
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, נדמה לי פעם ראשונה שאני פותח פה אשכול אז קודם כל סליחה אם זה לא במקום הנכון. אני לא מבין כלום ברשתות (יודע לא יותר מלהגדיר נתב ולסדר את הרשת בבית) אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה. בשבוע שעבר עזרתי לחבר שגר בחו"ל לעשות התקנה נקיה של הוינדוס ועל הדרך גם שידרגנו אותו לוינדוס 10. הוא פשוט לקח את המחשב האישי שלו מהמשרד, עשינו את כל הסיפור בבית שלו לאחר מכן הוא החזיר אותו למשרד. עזרתי לו להתקין כמה תוכנות שהוא צריך ובקיצור ולעניין הכל עבר חלק. עשינו כמעט הכל דרך Teamviewer. חייב לציין שלכל אורך הדרך המחשב שלו היה מחובר ב wifi לראוטר בבית דרך מתאם ולא התחברנו כלל ב LAN. ברגע שהוא הגיע למשרד וחיבר את הכבל רשת קרו הדברים הבאים: …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מספר שנים בחברת אינטרנט מסויימת (ספק+תשתית 100 מגה) ועם הזמן גילתי שלעיתים רחקות במהלך היום יש לי עליה בפינג (200-1000ms) וניתוקים לסירוגין מה שמקשה עלי לשחק משחקי רשת תחרותיים. כמובן שבשירות הטכני לא יודעים מה להגיד ואומרים לי שזה עומס רגעי שחולף. על מנת לבדוק את זה עברתי לחברה ותשתית אחרות - וגם עכשיו ישלי את התופעה המוזרה הזאת. כמובן שגם הראוטר הוחלף במעבר. מה זה יכול להיות? הבנתי שיש מצב שאחד מהמכשירים המחוברים לראוטר עלול לגרום לזה, יש איך לנתר את זה? מת כבר לטפל בתקלה המטרידה הזאת! אשמח להמלצות בנושא בתודה גיימר ששוקל להתייאש ממשחקי הרשת.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי 2 מחשבים שמחוברים ל רואטר הזה.. DI640 עכשיו המחשב השני משתמש רק ב אינטרנט icq וכו' ובמחשב שהוא משתמש בוא הוא משחק "משחקי רשת" עכשיו במישהו גולש במחשב השני זה עושה לו ping גבוה.. עכשיו הוא רוצה להגביל את המחשב השני ... איך הוא עושה את זה? צריך תוכנה? צריך להגדיר משהו ב רואטר? משהו במחשב? תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 23:44:06 מה אף אחד לא יודע אם אפשר לעשות דבר כזה או איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:13:34ראיתי את זה ב מידע שימושי/קישורים חשובים/מדריכים עודכן 16.04.06 זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם משתמש פרטי יכול להשיג בארצנו חיבור T1 ובכלל אינטרנט של חיבור נל''ן תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה זה דואר ספאם? ואיך הגיע לאנשים הכתובת מייל שלי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה WIRELESSMON בכדי לבדוק את עוצמת הWIFI אני יושב כמטר מהראוטר,התוכנה מראה 50% קליטה כשאני הולך איתו למטבח הקליטה צונחת ל20% האם יש בעיה בראוטר שהוא נותן 50% תפוקה? בתודה מראש נ.ב. האם אפשרי להחליף כרטיס רשת אלחוטי בנייד לכרטיס תקן N?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שהפינג אצלי בשמיים והמהירות יורדת.. אני ב012 על 5MB אין ראוטר משחקי רשת אני לא יכול לשחק ככה והורדות ממש איטיות (פעם היה הרבה יותר מהר). אפילו גלישה רגילה באינטרנט מרגישה מאוד כבדה.. אז בדקתי בספידטסט: http://www.speedtest.net/result/2380083322.png דיברתי עם 012 לפני כמה ימים והם ניסו לעשות משהו דרכם.. לא כ"כ הבנתי מה שהבחור אמר לי.. היה טוב לאיזה שעה\שעתיים ואז זה חזר.. האם זה בעיה אצלי\אצלם? מה עשוי לגרום לזה ואיך לתקן? עדיף כבר לעבור למישהו אחר? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעוד כשלושה שבועות מסתיים לי המנוי וההתחיבות עם בזק ובזק בינלאומי במבירות 2.5 מגה בייט . בתחילה המהירות הייתה איטית עד שהצטרפתי למסלול גיימר שם המהירות הייתה מקסימלית. עכשיו אני רוצה לעבור למהירות 10 מגה. כעת אני שוקל לעזוב אותם ולהתחבר לספקית אחרת או להשאר אצלם האם זה כדאי ואקבל שם מהירות מקסימילית או שאשאר באותו סטטוס עם בזק בין לאומי או שאפילו אעבור גם להוט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו מוכן להסביר לי בבקשה איך האינטרנט פועל במחשבים ניידים במידה ואין לי ראוטר בסביבה ? האם צריך נט-סטיק ? האם להתחבר לסלולרי ולהשתמש בו כמודם ? האם חבילת 1GB תספיק לגלישה באינטרנט + צפייה בתכנים כמו youtube וכד' ? אני לא אוריד משחקים וסרטים כי זה יחנוק את החבילה.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר אין ספור תכנונים לאמא, צעקות על אבא ובירורים אין סופיים של מחירים ברחבי הנט' הצלחתי להגיע למצב שבו הזמנתי איטרנט מהיר! כפיים! היום נערך השינוי במרכזייה של בזק ותוך 14 ימי עובדה, אמור להגיע אלי מודם חדש מחברת ברק-013. עכשיו, כמובן שהכניותי מראש וביררתי מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי שיתוף איטרנט בין יותר משני מחשבים (4+אחד נייד במקרה שלי) והגעתי למסקנה לאחר הסברים רבים מחברים, שאני צריך לקנות האב. זה הולך ככה אם אני לא טועה: מודם----כבל מוצלב--->HUB<---כבל רגיל----כרטיס רשת שמחובר לכול מחשב. עכשיו, כדי שכול הסיפור יפעל צריכים לשדרג את ה-HUB לגירסאה מתקדמת (PRO) וזה אומר לערוך שינויים פניימים במודם בעזרת המחשב. קראתי כמה מדריכים פה ושם, והבנתי את הרעיון הכללי ו…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם אני מוריד משהו ובאותו זמן משחק במולטי פלייר האם זה פוגע לי בפינג?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה של חובבן: ברשותי ראוטר של אדימקס (6204). כדי להגדיל את טווח הרשת גם לקומה תחתונה קניתי AP של TLPLINK WA601G וברצוני לחבר אותו כרפיטר. להפתעתי ראיתי בט.פ.לינק שאם הוא משמש כרפיטר אי אפשר להגדיר לו הצפנה של WPA (רק WEP). נראה לי קצת מוזר. האם באמת יש איזו הגבלה עקרונית להשתמש ב WPA כאשר יש REPEATER? מצאתי מדריך של אייבורי שאומר שיש לבטל את ההצפנה: http://www.ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94%20AP.pdf אשמח לדעת אם באמת אני צריך להפקיר את הרשת... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש ראוטר איכותי שתומך בתקן N בתקציב עד 600 ש"ח. התעניינתי ביכולות חדשות שיש לראוטרים ואם אפשר לשלבם אז מעולה, לדוגמה: 1. יכולת לחייג לבד ל- ADSL. (בעצם חוסך מודם). 2. כניסת USB לחיבור קשיח נייד או מדפסת. (הופך לסוג של שרת קבצים). 3. שימוש במודמים של Orange ושאר הסלולריות (אני חושב שהם משתמשים במודמים USB). * העדפה ל-LinkSys, NetGear.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! יש לי את הנתב 2wire ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים (כתוב שזה 1412, זה הפורט נכנס ויוצא שהתוכנה משתמשת בהם) כדי להשתמש בdc++ ניסיתי דרך ההגדרות שלו ולא הלך או שכנראה אני לא יודע איך.. אז כרגע אני ביטלת תפירוואל, אבל הפירואל של XP עובד (לא שזה כזה הגנה -ותכלס זה לא מספיק לי) אפשר אולי מידע איך אני יכול לבטל אותו בנתב הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-