עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nimrods,

ערב טוב לכולם.! יש לי בעייה באתר rapidhsare כשאני בא להוריד משהו מהאתר ולוחץ free ---> ואחרי שעלה הקוד נגיד קוד כמו: r6y63o ואני מעתיק אותו לאיפה שצריך אז אין לי מקום לרשום את כול הקוד.??? מה אני עושה ..?? תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by benor,

אני מתכוון לעשות רשת ביתית יש לכם רעיון אוליי איך להעביר את הקבל? המרחק בין שני המחשבים בערך 20 מטר חשבתי להעביר אותם בתשתית של הטלפון איך זה נראה לכם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Yosi Salti,

היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. שאני מנסה להתחבר לרשת (מהמחשב הספציפי הזה. בשאר הכל עובד) הראשונה אפילו זה לא מגיע לחלון שצריך להכניס ססמא. לרשת של השכנים כן( אולי זה קשור ל WPA הזה) מה הבעיה ואיך מסדרים? תודה

5. Started by jambo7,

שלום ושנה טובה אני מחובר ל HOT בכבלים עם מודם טומסון [ לא usb ] אני מחפש מדריך\ יעוץ לחיבור חוטי של עוד 3 מחשבים לאינטרנט. אני גם רוצה מדריך [ תמונות ,סכמה ] של אופן החיבור והמלצות לגבי החומרה הנדרשת. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לחבר שלי 2 מחשבים שמחוברים ל רואטר הזה.. DI640 עכשיו המחשב השני משתמש רק ב אינטרנט icq וכו' ובמחשב שהוא משתמש בוא הוא משחק "משחקי רשת" עכשיו במישהו גולש במחשב השני זה עושה לו ping גבוה.. עכשיו הוא רוצה להגביל את המחשב השני ... איך הוא עושה את זה? צריך תוכנה? צריך להגדיר משהו ב רואטר? משהו במחשב? תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 23:44:06 מה אף אחד לא יודע אם אפשר לעשות דבר כזה או איך עושים את זה?[br]פורסם בתאריך: 23.11.2007 בשעה 20:13:34ראיתי את זה ב מידע שימושי/קישורים חשובים/מדריכים עודכן 16.04.06 זוהי תוכנה להגבלת מהירות המידע שעובר בכרטיס הרשת שלכם. אם אתם רוצים להגביל את כמות המידע הנכנס/היוצא ברשת שלכם, התוכנה הזאת עושה את העבודה באופן קל מ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי תשתית בזק וספק בזק בינלאומי בחבילת 2.5. כשאני מעלה ומוריד בנפרד המהירות בסדר (מוריד בסביבות ה 300 ומעלה על 30) כשאני מעלה קובץ כלשהוא ההורדה צונחת ל 100K/S עד 50K/S. ב Utorrent אני אף פעם לא עובד את ה 100K/S גם כשה Upload מוגדר על ממש נמוך בשיחה מאוד ארוכה גם עם בזק וגם עם בזק בינלאומי נאמר לי שככה זה אמור להיות. כל אחד זרק את האחריות על מישהו אחר בזק אומרים לי שהם לא מגבילים, והאחראית על המהירות של שרתים מחו"ל היא בכלל בזק בינלאומי לאחר בדיקות של שעה, גם באתר של בזק בינלאומי עצמו העלתי קובץ והורדתי באותו זמן ההורדה היתה בסביבות ה 100K/S לבסוף חזר אלי בכיר ונתן לי תשובה "הווינדוס מגביל אותך. ידוע שבווינדוס XP יש הגבלה ואפשר לפתור את זה ע"י הפאטצ' של האימיול SP2…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by עובד,

שלום, לפני מספר שבועות עברתי דירה ומאז יש לי איטיות ברשת האלחוטית, עד למצב שאי אפשר לגלוש כמעט. המהירות יורדת ל 1Mbps לפעמים קופצת חזרה ושוב יורדת אבל רוב הזמן היא על 1Mbps. המרחק בין הראוטר למחשב הוא כ 10 מטרים, במרחק קרוב כמטר לא הייתה את הבעיה. ויש הרבה רשתות WIFI באזור (לפחות 20) ניסיתי התקנה מחדש של דרייברים, הפעלה של מחדש של הראוטר ושינוי ערוץ בראוטר ובעיה עדיין קיימת.. זה הכרטיס רשת שיש לי: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=225&pl1_id=1&pl2_id=44 אשמח לעזרה, עובד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. האלן לפניי כמה ימים הפכתי את המודם ALCTEL שלי לPRO הכל היה טוב ויפה הגדרתי שהמודם יתחבר אוטומטי.. ובאמת כאשר עשיתי ריסטים המודם התחבר אוטומטי ולא היה צריך להתחבר באופן ידני.. אך לפניי יומיים שמתי לב שכשהמחשב עולה המודם כבר לא מתחבר אוטומטית וצריך להתחבר דרך החייגן! איני זוכר ששינתי משהו בהגדרות.. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.!

10. Started by Kalman,

שלום. יש לי מודם טומסון שמחובר לראוטר EDIMAX. לפעמים משו קורה למודם ורק מנורה אחת מהבהבת והאינטרנט לא עובד. בשביל לפתור את הבעיה צריך הרבה פעמים להדליק ולכבות מחדש. מישהו אולי נתקע בבעיה הזאת?.

11. שלום לכולם. עד היום היה לי נתב לינקסיס WRT54GL מאוד מרוצה ממנו אך בחודשים האחרונים הוא מפסיק פתאום לעבוד במהלך היום ולכן אני מנתק אותו מהחשמל והוא ממשיך לעבוד עד הפעם הבאה.(האם זוהי בעיה שמחוייבת החלפת נתב?)) (הוא נותן להתחבר לרשת והכל אך לא ניתן לגלוש עד שאני לא מנתק ומחבר מחדש) אם אכן אני צריך לקנות חדש שבתי על 3 דגמים: LINKSYS E2000 החדש TP LINK 942 NL או TP LINK 1043 DLINK DIR 655 איזה ממולץ? חשוב ש: *יהיה בתקן N *שתהיה קליטה מעולה- טובה משום שהנתב מונח בחדר ללא קליטה בקומה תחתונה (בית פרטי) ואמור לשדר לכל הבית (עם הלינקסיסי הוא שידר טוב) *שלא יהיו ניתוקים *שיהיה ניתן לשתף קבצים ומדפסות ברשת *כרגע אני על תשתית ADSL אך לא יודע מה יהיה בעתיד ולכן צריך שיהיה מתאים גם לת…

12. Started by iveco,

התחברתי לא מזמן לסיבים של סלקום ואני ממש מאוכזב פינגים ממש גבוהים במשחקים למשל WOT בין 77-105 MS שבראוטר סלולארי 4G קיבלתי אותו דבר , שאני מוריד משחק ב STEAM / או עושה עידכונים ההורדות נמוכות בקושי מגיע ל 15 מגה בייט ויש לי 125 מגה בייט לשניה , כאילו הנטוויזן האלה לא בוניים למשחקים או שפשוט זה מסורס איכשהו , מתלבט אם לעבור לספק אחר גם הראוטר שלהם דיי בסיסי אבל הטכנאי שלהם אמר שאי אפשר עם הסיבים שלהם לשים למשל מתאם סיבים שלי רק שלהם כל מיני דברים מעצבנים

13. יש לי במחשב נייח כרטיס רשת USB דגם EW-7718Un וראוטר תואם. כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מעוניין שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט... התקנתי איתו תוכנה של edimax שניקראת Edimax wireless utility אבל לא מצאתי בה אפשרות כזו. איך אני עושה את זה? תודה רבה.

14. שלום.. עד היום היה לי BR-6204Wg ששבק חיים היום לאחר שנה אחת של שימוש מה שאיכזב אותי לחלוטין. מה שמאלץ אותי עכשיו לקנות ראוטר חדש, אני מחבר לראוטר בכבלים את הPS3 ואת המחשב, באלחוטי את הiPod, עם המחשב אני מוריד / מעלה המון המון במיוחד עם הuTorrent מה שאומר שאני צריך שהראוטר שאני אקנה יעמוד בעומס של הרבה חיבורים בו זמנית (מה שהBR-6204Wg דיי כשל בו, ברגע שהuTorrent היה פתוח לא יכולתי לגלוש באינטרנט), בנוסף אני צריך שיהיה טוב מאוד לגיימינג לPS3, הבנתי שהWRT54GL של Linksys מאוד טוב בעבודה מול הPS3, אבל הוא לא תומך בN. בעקרון עיינתי ברשימה הזאת והבחירות שלי הצטמצמו לWRT54GL שעובד טוב מאוד עם הPS3 ממה שקראתי ברשת או ה BR-6524N שתומך בתקן N וMIMO אבל מניסיוני המר עם Edimax קצת קשה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. או קיי ככה יש לי בית עם 2 קומות ו 2 מחשבים אחד בכל קומה הרעיון של כבלים בבית לא עושה לי טוב לכן החלטתי ללכת על רשת אלחוטית או כל פתרון אחר שתציעו מדובר במודם של כבלים . מכיוון שאני הוא זה שגם יעשה את ההתקנה אני מעוניין לדעת אילו רכיבים לקחת ושיהיה כמה שיותר פשוט להתקין ... טוב אז ככה אני זקוק לרשת אלחוטית או פתרון אחר שלא דורש כבלים לרשת ביתית לא אכפת לי אם 2 המחשבים יעשו SHARING על החיבור אינטרנט העיקר הוא שיהיה אינטרנט.... ככה אני מכיר כרגע רק רשת אלחוטית אני מעוניין לדעת ככה: אילו רכיבים הכי טוב לרכוש בבקשה הזהירו אותי גם מאילו רכיבים לא לרכוש ,וכמובן אם אפשר לרשום גם את המחיר ומאיפה. האם ההתקנה פשוט ואיך מתקינים רשת אלחוטית למודם של כבלים ? כי עד עכשיו עשיתי זאת רק ל…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, ב PC שלי יש תיקיה משותפת, אני יכול להתחבר מכל מחשב בבית ללא צורך בסיסמה כי בהגדרות השיתוף הגדרתי ללא סיסמה... זה פשוט נוח יותר בלי סיסמה, ככה בקלות ניתן לגשת לקבצים ברשת הביתית מכל מכשיר, אבל כאשר אני מנסה מהאנדרואיד, עם אפליקציה של סייר קבצים, הוא מבקש סיסמה ואין לי מושג למה או מה הסיסמה כי הרי לא הגדרתי. בבקשה מדריך או הסבר, תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ButtholeSurfer,

ביקשתי מהספקית שלי לעבור מחיבור קבוע לחייגן , ואני לא מצליח להתחבר על פרוטוקל l2tp רק על פרוטוקל pptp vpn או שמוגדר שם automatic מה עושים ? שאני מנסה להתחבר על l2tp זה לא מגיב.. והבנתי ממישהו שיש באקס פי הגבלה על זה שצריך לבטל או משהו ? ניסיתי להתקין גם קובץ reg בשם DisableIPSEC וזה לא עזר אני גולש עם אקס פי פרופשול אקס פי סרבסיס פאק 2 שהתקנתי לפני שבוע בערך.. יש רעיונות איך אני מצליח לסדר את זה ? והאם בכלל זה נכון שעדיף לגלוש על l2tp מאשר pptp מה נחשב יותר בטוח ואיכותי ?

18. מה ההבדל בין כרטיס רשת On Board לבין כרטיס לשרתים של 700 ש"ח למשל..? לדוגמא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11026 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13763 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13762

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב ומותקן בשני המחשבים הללו WIN98 והייתי רוצה לדעת , כיצד אני יכול לשתף ביניהם את האינטרנט ואת הקבצים?! תודה מראש! עריכת המודר: סימני קריאה, שאלה, ו"עזרה דחוף" נערך.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, רציתי לשתף פה אנשים בבעיה מסויימת שהייתה לי וגם בפתרון שלה. הטפולוגיה היא בסיסית לחלוטין: מודם DSL (Rotal) --> ראוטר D-Link DI-524 --> מחשב שמחובר עם כבל ישירות ל ROUTER. משום מה כאשר גלשתי לאתרים עם אפליקציות כבדות, כמו facebook אז התחילו בעיות גלישה. כאשר אתה נכנס לאתר אתה יכול ללחוץ על לינק אחד (לא משנה איזה) ואחרי זה רק לדבר לקיר, כלום לא יעבוד. גם האפליקציות של ה java/flash לא עבדו. חיברתי switch במקום הrouter, וכביכול כל מה שהשתנה בטופולוגיה זה שאני פשוט עובד בלי ה router. הגלישה עבדה מצויין, ללא שום בעיות באף אתר. לאחר ששיניתי כמעט כל פרמטר אפשרי ניסיתי לשחק עם ה MTU של הrouter. חשוב לציין שהפרמטרים של ה MTU בחיבורים של המודם וה router היו בדרך הב…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם אני לא יודע למה אני לא מצליח להוריד מאתר ftp אני ניכנס לאתר בלי בעיה אבל לא מצליח להוריד כלום בבקשה עיזרו ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by doker,

יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי ב WEB INTERFACE יש את הקטגוריה של ההגבלנ אבל שמנטרלת באופן כללי לכל המשתמשים איך אני מסוגל להגביל מהירות רק למשתמש אחד אם אני יודע את ה MAC וה IP ADRESS שלו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה לחבר אנטנה חיצונית להגברת עוצמת האות לכל הכוונים (OMNI-DIRECTIONAL), לחבר לאקסס פוינט. מעדיף לפחות 15DBI, האם יש המלצה על אחת ספציפית טובה וזולה יחסית? (סדר גודל של 500 ש"ח)? לרוב האנטנות החיצוניות יש חיבור N TYPE ולאנטנה של האקסס יש Reverse SMA איזה כבל לקנות? אורך הכבל לא ככ משנה, את שניהם (האקסס והאנטנה)אני מעלה על עמוד גבוה. שאלה נוספת: האקסס עובד בשיטת g עד 54 מסלש ואני רוצה להתחבר במאה מסלש. האם אקבל 54 מקסימום? ואם צריך להחליף, איזה אקסס לקנות בשיטת N כך שאוכל לעשות בקרה כמו אינטרנט קפה של כל מי שמתחבר? -אני רוצה לחבר כמה משתמשים ולהגביל את מהירות החיבור שלהם כך שלא יתפסו את כל רוחב הפס. האקסס מחובר ישירות למודם. שאצטרך להחליף להוט בוקס של הוט. סליחה על הב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Cheif,

האימוץ של ציוד אלחוטי התומך בתקן AC נמצא עדיין בעיצומו אך בפתח כבר עומד תקן חדש המכונה 802.11ax או בקיצור AX. כרגיל, התקן החדש מהיר יותר ומאפשר ליותר התקנים אלחוטיים לחיות בסביבתו אך יש בו גם חידוש הקורץ לשוק הישראלי - תמיכה בתדר 2.4Ghz - המתאים יותר לשיטות הבניה הנהוגות בישראל. במדריך המצ"ב אני סוקר את התכונות העיקריות של התקן החדש, את ישימותו בשוק הישראלי ותאריכי השיווק הצפויים לציוד בתקן זה. http://www.netcheif.com/Articles/80211ax/80211ax.htm

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.