רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
רצוי דרך CMD. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה התחילה לאחר שהחלפתי בבית ראוטר, במחשבים (גם הניידים) המהירות הורדה/העלאה תקינה אבל בעיה מוזרה היא שבפלאפונים מהירות ההעלאה חלשה מאוד ולפעמים שואפת ל0. מרגישים את זה בהעלאה של תמונות בווצאפ, פייסבוק וכו, בבדיקת מהירות (נבדק בכמה פלאפונים בגרסאות שונות) מהירות ההעלאה פשוט נתקעת במקום ושוב, במחשבים הניידים הכל תקין גם באלחוטי, אכן משהו מוזר. דוגמא לבדיקות מהירות (בכולם הוא נתקע בעת בדיקת העלאה): דגם הראוטר הוא E1200 של סיסקו, לאחר המקרה ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות כמו לנטרל פיירוול ולשנות טכנולוגיית החיבור האלחוטי, וכלום לא עוזר. אשמח להצעות / עזרה! תודה, אמיר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כמה זמן שאני מחפש NAS שעושה גם BITTORRENT, בנתיים מצאתי את זה: TS-109 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=92 TS-209 Pro II http://www.qnap.com/pro_detail_feature.asp?p_id=94 שני הדגמים הללו מאוד מומלצים אך עם זאת מעט יקרים. מישהו מכיר עוד ויש לו המלצות בנושא (נא לא להמליץ לקחת מחשב ולהתקין LINUX)?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי כבר כמה פעמים אשכול פה, ולא הצלחתי להגיע לפתרון אני פשוט לא מצליח להתחבר למשחקים דרך המחשב ודרך הפלייסטיישן ניסיתי את האופציה של VIRTUAL SERVERS)PORT FORWARDING( הכנסת הפורטים הרצויים upnp מאופשר אבל כל מה שניסיתי פשוט לא עובד!!! אנא עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D: יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK, במחשב האינטרנט עובד כרגיל אבל במכשירים סלולריים זה מתחבר לרשת אבל האינטרנט לא עובד, מה הבעיה? ניסיתי להכנס לאתר הניהולי של הראוטר וזה לא עובד, זה קשור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי את Dlink 632 שבכלל לא עבד עם HOT, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות (עם בזק כן אבל אני צריך כרגע HOT). בגלל שהתקן L2TP שונה בארץ מארה"ב, כל הביקורות באתרי חומרה לא רלוונטיות ואני צריך מידע ע"פ נסיון בשטח. כרגע יש לי TP LINK 941N, היה טוב בהתחלה אבל כבר חצי שנה עם ניתוקים ומצריך ריסטרטים. איך Tenda?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר NetCHEIF מתבצעות הערב ולמשך של מספר שעות עבודות תחזוקה ושדרוג. לכן יתכנו פה ושם שיבושים בגישה לאתר ולתכניו. אני אפרסם הודעה מסודרת לאחר תום העבודות. תודה על ההבנה והסבלנות.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה הזאת מציקה לי כבר הרבה זמן אז כמו שכתוב בכותרת הבעיה שלי היא שלאחר שהאינטרנט מחובר הרבה זמן אני מקבל low id ב emule. חשוב לציין שהפורטים של ה emule פתוחים בנתב ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר כאשר קורה הדבר אני צריך להתנתק ולהתחבר שוב ואז הבעיה נפתרת. הדבר קרה לי עם מודם אלקטל 510 ו b-focus 270 כאשר המודם מחובר ישירות למחשב הבעיה לא קיימת יש משהו שאני מפספס? אני כבר משתגע אז כל עצה תעזור.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם משתמש פרטי יכול להשיג בארצנו חיבור T1 ובכלל אינטרנט של חיבור נל''ן תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רציתי לדעת אם אני היחיד שחווה בעיות בהוטנט בגישה לשרתי FTP שממוקמים בחו"ל (אירופה - דגש על גרמניה וארה"ב). כל פעולה ב-FTP לוקחת שעות, כניסה לתיקייה, העלאת קבצים במהירות שיא של 5KB/s... באותם שרתים בפרוטוקולים אחרים הכל עובד כמו שצריך...אז נותר רק לתהות אם יש להוטנט בעייה עם פרוטוקול FTP או שאולי הבעיה היא אצלי? *בשרתי FTP בישראל אין שום בעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לידע אותכם על בעיה שקוראת לי בבית אני גולש יש לי רשת שני מחשבים גולשים אבל יש לי גם לפטופ בבית ועוד חברים שיש להם גם הם תחברים לרשת שלי וזה מפריע לי בגלישה זה עוצר את האינטרנט איך אפשר לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים לא היתחברו אליו כול מי שרוצה? גם שעמתי שזאת עברה על החוק צריך עזרה לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים אחרים לא התיחברו אליו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו כשאני מחובר רק עם המודם ADSL שלי הכל טוב ויפה כולל האקספלורר וכשאני מחובר עם הD-LINK DI-714P+ אז האקספלורר לא פועל לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כבר משגע אותי , יש אנשים שאני פשוט לא יכול לשחק איתם. חבר שלי שגר דיי קרוב לידי , אני 012 , הוא NETVISION , שנינו כבלים. ושנינו לא יכולים לארח אחד לשני או להתארח אחד אצל השני במשחקים. זה קרה לי עם עוד מישהו. ועם מישהו שלישי , הכל טוב. זה כזה אין דן דינו בין האנשים שאני יכול לשחק איתם לבין אלה שלא! יש לפחות סיבות לזה ?! ואני יודע שכבר אנשים התלוננו פה על זה וגם אני אם אני זוכר טוב.. אבל בסוף לא קיבלתי שום פיתרון לזה , ויותר ויותר אנשים מתחברים לכבלים , וזה מונע ממני לשחק איתם. יש למישהו הצעה ? תיקון כלשהוא ? אולי איזה TWEAK ב RGISTERY (או שזה לא קשור , אני לא יודע). מישהו עוד נתקל בבעיה הזאת או בעיקר\רק אני ? עריכה: ואם אפשר בבקשה לדעת איך אני יודע את ה IP החיצוני שלי.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומלום כמה מהמחשבים שלי רחוקים מהראוטר ולכן האות (Signal) אצלהם חלש. חשבתי לשם Access Point קרוב יותר לראוטר ולמתוח כבל תקשורת אליהם. כשבאתי לקנות שמתי לב שראוטרים יותר זולים מ-Access Points. האם אני יכול לקנות ראוטר יותר זול שיעשה את מה שאני צריך מה-Access Point? והאם זה כדאי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי בראיון שבו הציגו לי את הציור הבא: וביקשו ממני לתאר את כל התהליך כיצד המחשב הראשון מתקשר עם המחשב השני. (בהנחה ששניהם ברשתות שונות לחלוטין) כל מה שאני יודע, זה שהמחשב הראשון יודע את כתובת ה-IP של המחשב השני אך לא יודע את הכתובת הפיזית וכיצד להגיע אליה. הוא שולח בקשת ARP. איכשהו זה מגיע לראוטר, אשר יודע בעזרת כל מיני שיטות לאיזה ראוטר עליו להגיע. מפה כבר אין לי מושג אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון: פשוט גאוני!!!! נכנסתי להגדרות הFW של וינדוס, הוספתי את הפורט שהגדרתי ל-RDC. כיביתי והדלקתי את RDC ועכשיו הכל עובד מצויין, גם דרך האינטרנט. ------ שלום, החלטתי שאני רוצה להשתמש בRemote Desktop לאחד המחשבים שלי. הפעלתי את RDC, הגדרתי משתמש+ססמא ואני יכול להתחבר ממחשב אחר למחשב שבו הגדרתי RDC. אפילו פתחתי את הפורט 3389 בראוטר, וחבר שלי הצליח להתחבר למחשב כמו שצריך מארה"ב והכל עבד. הבעיה שלי מתחילה כשאני רוצה לשנות את הפורט 3389 למשהו אחר. כפי שידוע, מומלץ לשנות את הפורט הדיפולטיבי למשהו אחר בשביל קצת יותר אבטחה. לאחר שאני משנה את הפורט לפי מה שרשום כאן אני לא מצליח להתחבר ל-RDC אפילו ממחשב ברשת הפנימית שלי. לא משנה אם אני מסנה להוסיף את מספר הפורט לאחר הIP או לא, זה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמעט שבוע אני לא מצליח להתחבר לשרתי dalnet ב - MIRC. כל שרת שאני מציין לא מאפשר התחברות. יש למישהו כתובת של שרת שעובד?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. זקוק לרעיון יצירתי!! יש לי דסקטופ (win xp pro), לאפטופ (win 98), מודם ADSL של אלקטל, ראוטר של Belkin (ארבעה פורטים + פורט ל-ADSL) מחוברים ברשת. ה-setup של הראוטר מאפשר בחירה בין 3 אפשרויות: IP דינאמי, IP סטאטי או PPPoE. מכיון שמודם ADSL אינו מחובר כל הזמן אלא דורש חיוג עם הגדרת שם משתמש וסיסמא, יש לבחור ע"פ הוראות של Belkin (כך גם אמרו לי בטלפון) ב-PPPoE. הבעיה שקוי זהב עובדים ב-PPPoA ובזה הראוטר לא תומך. ניסיתי בכל 3 השיטות. הצורה היחידה בה הצלחתי לגלוש (חלקית) היא כאשר הגדרתי IP סטאטי (למרות שאין לי IP קבוע), בעזרת ההגדרות הבאות: WAN IP- 10.200.1.1 (קוי זהב) Subnet Mask- 255.0.0.0. Gateway IP- 10.0.0.138 DNS- 10.0.0.138 במחשבים מוגדר קבלת IP אוטומאטית הבעיה שההתחב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסה להיכנס ל 10.0.0.138 בעזרת admin / admin ולא הולך. איך אני יכול להיכנס להגדרות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס רשת On Board לבין כרטיס לשרתים של 700 ש"ח למשל..? לדוגמא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11026 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13763 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13762
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי חיבור 750KB, התברר שאבא שלי שידרג ל1.5MB, אבל ההורדה היא בקצב של 750KBבגלל זה לא ידעתי. הוא טוען שהמגבלה היא אצל הסרברים ולא אצלי. לדעתי הספקית מחייבת על 1.5 ונותנת 750. בדקתי בspeedtest.net וזה מה שיצא שלשום התקשרו אלינו והציעו חיבור 3MB במחיר של 50 שקלים לחודש. אבא שלי חושב ששום מהירות לא תעזור לי כי הסרבר מגביל ל100KBYTE...איך לשכנע אותו? ואיך אני יכול לדעת בוודאות שעובדים עליי לפני שאני מתייבש אצלם על הקו?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-