עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מה הדרך הכי קלה והכי פשוטה להעברת קבצים בין מחשב למחשב בעזרת יציאת ה COM למחשב אחד יש WIN 98 ולשני יש XP תודה

2. Started by 3dcrgr,

שלום לכולם, נדמה לי פעם ראשונה שאני פותח פה אשכול אז קודם כל סליחה אם זה לא במקום הנכון. אני לא מבין כלום ברשתות (יודע לא יותר מלהגדיר נתב ולסדר את הרשת בבית) אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה. בשבוע שעבר עזרתי לחבר שגר בחו"ל לעשות התקנה נקיה של הוינדוס ועל הדרך גם שידרגנו אותו לוינדוס 10. הוא פשוט לקח את המחשב האישי שלו מהמשרד, עשינו את כל הסיפור בבית שלו לאחר מכן הוא החזיר אותו למשרד. עזרתי לו להתקין כמה תוכנות שהוא צריך ובקיצור ולעניין הכל עבר חלק. עשינו כמעט הכל דרך Teamviewer. חייב לציין שלכל אורך הדרך המחשב שלו היה מחובר ב wifi לראוטר בבית דרך מתאם ולא התחברנו כלל ב LAN. ברגע שהוא הגיע למשרד וחיבר את הכבל רשת קרו הדברים הבאים: …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?

4. Started by YohaiM,

שלום לכולם, ראיתי שאפשר לקנות ראוטר SIP. השאלה הגדולה היא,איך בעצם מתקשרים? כי צריך מישהו שישלם על הקישוריות למפעילים השונים. ב-SKYPE אתה יכול לשלם חודשי ולדבר לנייחים חופשי,אז זה מובן,אבל אז אין לך צורך ב-SIP. אז למה בעצם לקנות SIP בנפרד? למה לא פשוט,או לעשות מנוי בסקייפ,או להתחבר לשירות ה-VOB של חברות האינטרנט/כבלים? בתודה מראש, יוחאי.

5. האקפלורר שלי לא מגיב לקישורים בתוך אתרים. למשל בתוך וואלה כשאני לוחץ על קישורים זה לא עושה כלום . זה קורה בהרבה אתרים. יש לי פיירוול אבל גם כשאני מכבה אותו זה ממשיך לא להגיב. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אם אני מעוניין שברשת אלחוטית אחת (בבית) ישותפו תיקיות, ואילו באחרת (בכל האחרות) לא - האם מספיק לבחור בחלון של WIN7 שקופץ public/home, ובמידה ומדובר ברשת ציבורית התיקיות המשותפות לא יהיו משותפות? האם מבחינת אבטחה זה מספיק, או שיש צורך בתוכנה חיצונית? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי תשתית בזק וספק בזק בינלאומי בחבילת 2.5. כשאני מעלה ומוריד בנפרד המהירות בסדר (מוריד בסביבות ה 300 ומעלה על 30) כשאני מעלה קובץ כלשהוא ההורדה צונחת ל 100K/S עד 50K/S. ב Utorrent אני אף פעם לא עובד את ה 100K/S גם כשה Upload מוגדר על ממש נמוך בשיחה מאוד ארוכה גם עם בזק וגם עם בזק בינלאומי נאמר לי שככה זה אמור להיות. כל אחד זרק את האחריות על מישהו אחר בזק אומרים לי שהם לא מגבילים, והאחראית על המהירות של שרתים מחו"ל היא בכלל בזק בינלאומי לאחר בדיקות של שעה, גם באתר של בזק בינלאומי עצמו העלתי קובץ והורדתי באותו זמן ההורדה היתה בסביבות ה 100K/S לבסוף חזר אלי בכיר ונתן לי תשובה "הווינדוס מגביל אותך. ידוע שבווינדוס XP יש הגבלה ואפשר לפתור את זה ע"י הפאטצ' של האימיול SP2…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by NeoSwf,

היי אנשים. קניתי את D-link DI-524 היום ואני מתעד לקבל לפטופ חדש. לא התכוונתי להוציא הרבה כסף על נתב כי הדירה שלי קטנה (77 מטר) והנתב ישב במרכזה ורב הזמן אני לידו. הלפטופ שעומד להגיע אלי יגיע מותקן windows7 ופתאום היכתה בי השאלה- האם הראוטר יעבוד לי עליו? דילינק הפסיקו לתמוך בנתב הזה. מקריאה ברשת לא ברור לי אם הוא יעבוד לי על חלונות 7. האם מישהו מריץ את הנתב הזה על חלונות 7 והכל עובד לו חלק? שאלה שנייה - המחשב שלי יהיה 64 ביט. מה המצב לגבי הראוטר הזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, רכשתי את ה TP-Link TL-WR1043ND, ואני מעוניין לבטל לפעמים את הרשת האלחוטית (לחלוטין). עברתי על ההגדרות, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי כלום. אשמח אם מישהו שיודע יוכל לעזור לי. בנוסף, האם כדאי לעדכן את הקושחה של השרת? אני מחובר ל HOT+013 בחיבור של 12 מגה. הגרסא שלי כרגע: Firmware Version: 3.9.17 Build 091118 Rel.36350n Hardware Version: WR1043N v1 00000000 וגם, האם יש לערוך הגדרות כלשהן? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Domovoi,

היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום ישלי מחשב נייח שמחובר ע"י כבל לראוטר ומחשב נייד שמחובר אלחוטיתי הנייח XP הנייד 7,לפעמים אני לא רואה את המחשבים שברשת מה יכולה להיות הסיבה ? עריכה- מודם d-link הלבן של בזק.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by jackofalltrades,

אני מחובר לADSL דרך 012 קווי זהב ולאחרונה היו לי המון בעיות, ביניהן חוסר סנכרון של המודם, חוסר הצלחה בחיבור של תוכנות (בעיקר בפורט 80) והכי חמורה - אני מחובר אבל אני לא יכול לגלוש, אפילו פינג לשום אתר חיצוני לא מוחזר אבל כן יש לי איפיי של 012...אני בטוח ב99.9% שהבעיה היא לא במחשב(ים) שלי, אני מחזיר אנטי וירוס מעודכן, חומת אש (תוכנתית וגם חומרתית) ומנקה כל תכנת פרסום למיניהן, אפילו קראו לי פראנואיד. אז התקשרתי למוקד תמיכה של בזק, באותו ערב הבעיות היו של סנכרון והמוקדן אמר שהבדיקה שהוא ביצע מעידה על כך שהקו מסתנכרן בקושי (רמת מתח לא תואמות כנראה - משתלם להשקיע קצת בלימודי הנדסאות.) למחרת בא טכנאי שכמובן לא איתר את הבעיה והתנהג כמו רוב הטכנאים מהתוכנית 'יצאת צדיק' אז ווית…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kroiz,

שלומלום כמה מהמחשבים שלי רחוקים מהראוטר ולכן האות (Signal) אצלהם חלש. חשבתי לשם Access Point קרוב יותר לראוטר ולמתוח כבל תקשורת אליהם. כשבאתי לקנות שמתי לב שראוטרים יותר זולים מ-Access Points. האם אני יכול לקנות ראוטר יותר זול שיעשה את מה שאני צריך מה-Access Point? והאם זה כדאי? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by XCG120,

העלתי סרטון בנושא דתי ערוך עים מוזיקה בקבוצה בעיר שלי ולאחר כמה דקות אני מקבל הודה כזאת... הסרטון שלך עשוי להכיל תוכן ששייך ל....(שם של משתמש כול שהוא ממה שהבנתי סוג של חברת תקליטים )לסרטון שלך נוסף קישור כדי לתת לו/לה קרדיט. ומתחת לסרטון כתוב הסרטון שלך תואם ל13 שניות ויש מקום לי שאני אמור ללחוץ עליך וכתוב שם "הפעל את החלק התואם" ואז מתחת יש לחצן אישור או שלח עירעור ולחצתי אישור מה זה אומר האים לחצתי נכון או שאני אמור ללחוץ על הפעל את החלק התואם שלא הבנתי את משמעותו אשמח להסבר מה זה ומה אני אמור ללחוץ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום , אשמח לדעת הסבר מפורט על PROXY באינטרנט . זה כתובת איי פיי שמכניסים אותה וכאילו זה הספקית שלך במקום בזק / הוט ? אני לא מבין בזה ממש אשמח להסבר.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מודם של בזק אליו מחובר סוויש 8 יציאות של אדמיקס ואליו מתחבר עוד סוויש של אדמיקס שני המחשבים הצפציפים מתחברים לאותו סוויש הגלישה באינטרנט מצוינת בכל אחד מהמחשבים. הבעיה של איטיות זה בפתיחה במחשב ב' מסמך וורד שיושב בכונן רשת על מחשב א' ישנו השהייה של 15 שניות לפני שניתן לעבוד עליו הגדרות איפי אוטומטיות בשניהם. אם אני מגדיר במחשב ב' איפי לא ניתן לגלוש באינטרנט והמסמך נפתח מהר ללא השהיה גם אם אגדיר את dns גם לא ניכנס לאינטרנט וכן יש לציין שמחשב א' נכנס למסמך וורד שיושב במחשב ב' ללא השהייה אשמח להחכים למציאת פיתרונות לבעיה גם שיחברתי עם סוויש אחד הבעיה נשארה בעינה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Amos,

שלום. זקוק לרעיון יצירתי!! יש לי דסקטופ (win xp pro), לאפטופ (win 98), מודם ADSL של אלקטל, ראוטר של Belkin (ארבעה פורטים + פורט ל-ADSL) מחוברים ברשת. ה-setup של הראוטר מאפשר בחירה בין 3 אפשרויות: IP דינאמי, IP סטאטי או PPPoE. מכיון שמודם ADSL אינו מחובר כל הזמן אלא דורש חיוג עם הגדרת שם משתמש וסיסמא, יש לבחור ע"פ הוראות של Belkin (כך גם אמרו לי בטלפון) ב-PPPoE. הבעיה שקוי זהב עובדים ב-PPPoA ובזה הראוטר לא תומך. ניסיתי בכל 3 השיטות. הצורה היחידה בה הצלחתי לגלוש (חלקית) היא כאשר הגדרתי IP סטאטי (למרות שאין לי IP קבוע), בעזרת ההגדרות הבאות: WAN IP- 10.200.1.1 (קוי זהב) Subnet Mask- 255.0.0.0. Gateway IP- 10.0.0.138 DNS- 10.0.0.138 במחשבים מוגדר קבלת IP אוטומאטית הבעיה שההתחב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Guy950,

שלום לכולם, שתיהיה לכם שנה טובה לכבוד השנה החדשה החלטנו לשדרג את האינטרנט שלנו ל10 מגה בתשתית של NGN בחבילה שנטוויזן מציעה, אני אישית הייתי מעדיף להתחבר ישירות לבזק אבל המשפחה שלי עשתה עוד החלטה מטופשת בלי להתייעץ איתי. בכל מקרה, אנחנו מחזיקים בבית כרגע מודם ישן בן 7-6 שנים עם הכותרת הגדולה עליו של WOW וראוטר WRT54GL של LinkSys. אני מניח שבשביל לנצל את הסיפוק האמיתי שבNGN ומהירות 10 מגה, אצטרך לשדרג את המודם והראוטר ולהחליף כרטיסי רשת אל-חוטיים למחשבים אשר מתחברים באל-חוטי. אני מעוניין בראוטר+מודם חדשים במחיר של 400 ש"ח, אפשר לחרוג ל500 אם זה באמת יצדיק את המחיר, ומוסיף עוד 200 ש"ח לכרטיס רשת אל-חוטי חזק שיתמוך ברשת מסוג N. כמובן שאציין שאני מעוניין שגם הראוטר יהיה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by talben30,

הי, יש לי windows server 8 ובניתי בדוט נט את שאני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט. האתר שלי משתמש בsql server שגם אותו יש לי. יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר שאני מעוניין להשתמש בו כשרת. הבנתי שאני צריך להתקין את הwindows server אבל לא ברור לי מה לעשות אחרי זה. הבנתי גם שאני צריך לעשות PF על 80 שראוטר. מעבר לזה אני צריך גם לעדכן את הIP שלי והבנתי שיש תוכנה שעושה זאת אבל אני לא סגור איזה.. יש מצב שתסבירו לי מהתחלה מה עושים בשביל להעלות שרת כולל הכל ? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by |IsrAlien|,

חבר'ה יש לי בעיה די מעצבנת.. הגדרתי רשת ביתית והכל סבבה חוץ מהאימיול שנמצא על low id.. בכל המדריכים שבדקתי כתוב שכנראה שהבעיה היא שלא הגדרתי את הפורטים 4662 של TCP ו4672 של UDP להגדרות של הפיירוול של הראוטר יענו הnat... רשום שאני צריך לעשות את זה דרך virtual server בהגדרות של הראוטר שאין לי מושג איך לעשות את זה ואיזהנ איי פי להגדיר או לפתוח את הפורטים דרך הטלנט כשמתחברים לnat וגם הטלנט דפוק לי ולא מצליח להתחבר.. מישהו יכול לתת הסבר כמו שצריך איך אני מגדיר את הפורטים דרך הממשק של הגדרות הראוטר או בדרך אחרת למה הטלנט עושה לי בעיות ובנתיים אני על low id באימיול עם הפורטים סגוריםולא מצליח להוריד כלום... תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. והנורית הירוקה על הכרטיס כבויה. האם הכרטיס תקול? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. למה בעצם? הרי זה פותר הרבה מאוד בעיות ובמיוחד בעיית הNAT מה גם שזה נותן אפשרות להרבה מאוד מכשירים אחרים את האופציה להתחבר לאינטרנט

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך ה - wireless, מופיע לי באייקונים אייקון של התוכנה configfree ושם הווירלס מופיע disconnected, במנהל ההתקנים זה הופיע שאין לו מנהל התקנים עשיתי לו שיעשה עדכון והוא מצא את זה במחשב כרגע אני יכול להתחבר דרכו רק בחיבור ישיר עם כבל רשת. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים