רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
בבית יש לי רשת של שלושה מחשבים, לפני שבועיים הראוטר התקלקל אז החלפנו אותו בראוטר+מודם שקיבלנו פעם מבזק. מאז שהחלפנו את הראוטר האינטרנט עובד בסדר רק בשני מחשבים ובשלישי הוא לפעמים מחליט להתחבר ולפעמים להתנתק >< בנוסף לזה לפעמים כשהאינטרנט במחשב השלישי עובד המחשבים האחרים מתנתקים וברגע שמנתקים את המחשב מהראוטר פתאום יש אינטרנט בשני המחשבים האחרים. אין לי שמץ של מושג מה הבעיה ואני לא מבין כלום ברשתות ואינטרנט אז אני אודה מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי תודה מראש לעוזרים (:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מקים רשת ביתית בבית ויש לי בעיה אני לא מצליח ליצור CONNECTION בין שני חדרים בבית המרחק לא גדול משתמש בכבל CAT5E ניסיתי לנעוץ שקעים של GEWISS לא עבד. חשבתי אולי אני לא נועץ טוב , אז עשיתי עבודה ערבית. הכבל מועבר כבר ופשוט חתכתי כבל רשת רגיל וחיברתי את החוטים בקצוות עדיין לא עבד. עכשיו את הכבל שבפנים לא אני הכנסתי , אלא החשמלאי. והכבל שאצלי הוא לא דומה לו, למרות שרשום גם על הכבל שבפנים CAT5E. הקטע הוא שהכבל רשת שלי הרגיל , יש בכל שזירה - לדוגמא צבע כתום - כמה חוטי נחושת בכל צבע. אבל בכבל שכבר בתוך הקיר זה פשוט חוט אחד קצת יותר עבה. האם בגלל זה , זה לא עובד? יש הבדל בין החוטים? ברור לי שאני יכול לבדוק את זה על ידי קנייה של גליל 50/100 מטר CAT5E אבל אני רוצה לוודא ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה עובר מנטויז'ן ואני צריך עזרה בבחירת חברה מתוך הבאות: 012 קווי זהב, 013 ברק, אינטרנט זהב, ואקטקום. מי הכי עדיפה במהירויות ואיכות קו? אני כנראה לוקח חבילה של 1.5 מגה + 512KB Upload ב 125 שקל לחודש לספק ולתשתית - המחיר טוב? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מכשיר יעודי לסריקת רשתות WiFi, כזה שאפשר להסתובב איתו ולסרוק רשתות. אני מחפש מכשיר כמה שיותר עוצמתי. אני לא רוצה לעשות את זה עם לפטופ. אם אפשר, אשמח גם איפה אפשר לקנות מכשיר כזה בארץ.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל שלא עשיתי חיפוש על הבעיה הזו כי אני לא בדיוק מצליח לעשות חיפוש כי אני כל הזמן מקבל שגיאות (gateway timeout ואתר לא נמצא) כמו שכבר הסברתי מקודם בזמן האחרון יש לי מלא בעיות רוב האתרים שאני מנסה להכנס אליהם או שהם עולים לאט או כשאני לוחץ על כפתורים (כמו חיפוש) אני מקבל שגיאות (ארה כותרת הודעה) וזה ממש מתחיל לעצבן אני משתמש בADSL מודם אלקטל פרו וכמובן שבדקתי את כל ההגדרות וגם את הDNS גם במודם וגם במחשב הם מוגדרים כך: ראשי: 192.115.106.10 משני: 192.115.106.11 gateway: 10.0.0.138 בבקשה תעזרו לי אני משתמש ב-WIN98 (לא SE) מחובר לבזק בינלאומי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי בבית רשת אלחוטית לאחרונה שדרגתי את האינטרנט לNGN במהירות 20 מגה ורכשתי מבזק ראוטר חדש בתקן N, חשבתי שזה ישפר את טווח הקליטה בבית. בניגוד לציפויות טווח הקליטה אפילו התקצר אני עם מחשב נייח בחדר צמוד לחדר עם הראוטר והקליטה היא בינונית.. חשבתי להחליף את הראוטר במודם רגיל.. אך איני יודע איזה ראוטר לקנות. על פי ההמלצות שראיתי תוך כדי חיפוש בפורום ראוטר של "לינקסיס" מסדרה 3000/4000 הוא המומלץ ביותר. המחיר שלו מעל התקציב שלי וחשבתי אולי מישהו יכול להמליץ לי ראוטר איכותי עם טווח קליטה טוב במחיר נמוך יותר. בתודה והמשך שבוע טוב, עובד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הם לא יכולים פשוט לכתוב ip_or_hostname\\ ולהגיע אלי? אם אני מגדיר שה-share תקף למשתמש Everyone הוא נגיש לכולם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי הורדתי את התוכנה WIRELESSMON בכדי לבדוק את עוצמת הWIFI אני יושב כמטר מהראוטר,התוכנה מראה 50% קליטה כשאני הולך איתו למטבח הקליטה צונחת ל20% האם יש בעיה בראוטר שהוא נותן 50% תפוקה? בתודה מראש נ.ב. האם אפשרי להחליף כרטיס רשת אלחוטי בנייד לכרטיס תקן N?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי שתיי ראוטרים בבית .. שתיהם של EDIMAX .. האחד הוא BR-6504n והשני מדגם..BR-6216Mg. השאלה שלי האם יש אפשרות לחבר בין הראוטרים בצורה אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברה, לאחרונה יצא עדכון גרסא לנתב נ"ל, שמתי לב שאחרי שדרוג הגרסא, בערך כל שבוע הנתב נופל, כמובן שלא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב נייד וכמובן שלא ניתן להתחבר לנתב ישירות ע"מ לשנות לו קונפיגורציה. האפשרות היחידה היא לעשות לו RESTART עד לפעם הבאה שהוא נופל. מישהו נוסף נתקל בבעיה זו? אני אנסה בקרוב לשנמך גרסא (מקווה שזה אפשרי). זה הלינק לעמוד הנתב עם הגרסאות והגרסא ההחדשה היא הגרסא העליונה ביותר מתאריך 11.1.2012. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי התקנת הראוטר הכל עבד למעלה אבל המחשב למטה מסרב להתחבר (מראה שהכבל רשת מנותק) הכבל ישר וניסיתי להחליף פורטים, לא עזר בנוסף כאשר אני מחבר את סוף הכבל להאב הוא מראה שהוא כן מחובר למישהו יש רעיון מה יכול לגרום למצב כזה? על המחשב יש וינדוס ויסטה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לנו רשת ביתית בבית שמחוברים אלייה שלושה מחשבים. עד לפני כמה ימים הכל היה תקין, כל המחשבים היו יכולים להדפיס דרך המדפסת המקומית והיה אפשר לשתף קבצים. היום שני המחשבים האחרים לא מזהים את המחשב שלי (שאליו מחובר הראוטר) ולפיכך לא ניתן להדפיס ולשתף קבצים. הנה הודעת השגיאה (אפשר לראות גם את הסמל של האינטרנט עם המנעול - מה שלא היה קודם): ד"א אי אפשר להכנס לחומת האש שלי - יש הודעת שגיאה נוספת: "עקב בעיה לא מזוהה, אין לWindows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows". תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, בקצרה - יש לי ראוטר של בזק DLINK 2760U ואני גולש על 15 מגה (חיבור חוטי למחשב). בדיקת מהירות במחשב תקינה, אך באייפון שלי אני מקבל 0.5 מגה במקרה הטוב. זה התחיל היום בבוקר, חשבתי שזו תקלה זמנית אבל זה לא מסתדר. מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז יש לי סטרימר C200 והרבה תכנים ותמיד הייתי מחליף את הHDD במגירה של המחשב עבודה שלי. הגעתי למצב של 6 דיסקים ובקרוב אני הוסיף עוד, אז החלטתי בעלות של מארז להתקין FREENAS אצלי. שימו לב שהדיסקים ממוקמים במגירות שליפות TRAYLESS נתוני המחשב: מעבד: P4-3000MHZ זיכרון: 2GB TWINMOS 667 לוח: P5GC-MX 1333 ספק: 400W HEC ART מארז: TT M9 כונן FREENAS: זיכרון PQI 256MB USB כרטיס רשת: INTEL GIGA כנראה אולי אני יתן גם את הכרטיס OB כדי שתהיה חלוקה ללקוחות שלא יהיה עומס על הGIGA. כוננים קשיחים: 1.5TB כולם, 4 של סיגייט 2 של סמסונג. בקרים: כרגע אני עובד עם הבקר של הלוח ובקר נוסף של VIA אשמח לקבל ביקורות
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים עם כרטיסי רשת וכבל מוצלב ומותקן בשני המחשבים הללו WIN98 והייתי רוצה לדעת , כיצד אני יכול לשתף ביניהם את האינטרנט ואת הקבצים?! תודה מראש! עריכת המודר: סימני קריאה, שאלה, ו"עזרה דחוף" נערך.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול חיברתי את שני המחשבים שיש לי בבית לרשת עם ראוטר של X-Net (חיקוי של אדימקס) והיום גיליתי שאני לא יכול להתחבר לשני חשבונות מסנג'ר שונים בשני המחשבים (אני במחשב שלי ואח שלי במחשב שלו), אם אני מחובר והוא מנסה להתחבר זה מנתק לשנינו את האינטרנט... כשרק אחד מתחבר זה עובד בסדר... מישהו יודע איך/אם אפשר לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לכם בחירה של כמה אפשרויות, תבחרו ב Bittorrent ותפרסמו תוצאות. הבדיקה עורכת כבערך 400 שניות, אל תעשו שום דבר בזמן הזה שתהיה בדיקה תקינה. http://broadband.mpi-sws.org/transparency/bttest.php
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזאת שאני יכול עם המחשב הנייד בבית ברשת האלחוטית לשלוט על המחשב השולחני ולשחק דרכו במשחקים במחשב הנייד בעזרת איזשהי חומרה או תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, כמו שכתבתי, דוד שלי ביקש ממני מחירים וחנויות שאפשר לקנות בהן את הראוטר הזה. Edimax BR-6104k - הדגם *איזה כיף !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: הבעיה נפתרה, נא לראות למטה את הפתרון. כל מי שמכם משתמש ב-ZONEALARM או KASPERSKY ANTIVIRUS ובמקרה גם משתמש בתוסף DOWNLOADHELPER לפיירפוקס, כנראה יתקל בבעיה הזו ===================================== אתם רוצים להגיד לי שלבזק בינלאומי יש בעיה ספציפית עם הקשר לשרתים של יוטיוב????? אני לא יודע אם זה קשור - אבל במשך כבר יותר משנה לדעתי - לפעמים קורה שיוטיוב פשוט "נתקע" -- כלומר - יכול להיות שבמשך זמן רצוף וארוך הוא יעבוד חלק (יוריד סרטונים מהר, אפילו במקביל וכו'), וגם HD אני אראה בלי בעיה, אבל אז פתאום מגיע "קיפאון" -- ואפילו העמודים עצמם לא טוענים (בלי שום קשר לסרטון). דהיינו אני יכול לפתוח עוד ועוד טאבים שיטענו כתובת ביוטיוב - ואני לא אראה כלום על המסך, אין שום RESPONSE…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקבות סדרה של חוויות גרועות עם הוט הייתי מעוניין להתנתק מהם.בזמנו כשהתחברתי להוט (לפני כ 3 שנים) הם היו היחידים שנתנו 100 מגה יציב וגם אני זוכר עוד סיפורים על כך שהתשתית של הוט עדיפה על זו של בזק.איך המצב כיום?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין בראוטר שיש בו גם Firewall עם ביצועים טובים יחסית הסיבה שרשמתי מקצועי היא שאני רוצה לקים rulebase בדיוק כמו פיירוולים אחרים כגון צק פוינט סיסקו ופורטינט חשוב לי מאוד מאוד TRAFFIC LOGS - אני רוצה לדעת מה קורה ברשת שלי מי הצליח להתחבר ומי לא ולמה לא. אני נמצא עם מהירות 10 מגה ביט דרך אורנג' בכבלים שהם תומכים רק ב L2TP עם חייגן, אין להם עדיין חיבור ללא חייגן אז אני חייב ראוטר שיודע לחייג ב L2TP בלבד, PPTP לא נתמך באורנג' תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מבזק ראוטר אלחוטי Asus AM 604g. התקנתי את הראוטר והגדרתי את הרשת, הכל טוב ויפה חוץ מ... לרשת מחוברים כרגע שני מחשבים. אחד נייח המחובר עם חוט לראוטר. השני נייד ומתחבר בצורה אלחוטית. הבעיה היא כאשר אני מתרחק עם המחשב הנייד מהראוטר לדוגמא, אני חושב בסלון כשמה שמפריד בין הראוטר למחשב זו דלת ו 7-8 מטר, הקליטה של הרשת יורדת בצורה משמעותית (Low - Very Low) והגלישה באינטרנט הופכת להיות איטית נורא. רציתי לדעת איך אפשר לסדר את הבעיה הזו כי לא נראה לי הגיוני שמעבר לטווח של דלת וכמה מטרים בודדים הקליטה יורדת בצורה כל כך משמעותית. לבעיה הנוספת. במחשב הנייד יש ווינדוס ויסטה ושיתפתי בו את כונן C. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן C ברשת דרך המחשב הנייח אני מקבל את ההודעה …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-