עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בדירה שאני גר יש ראוטר שבא מהקומה התחתונה אולם האות אצלי בדירה חלש והכבל שנמתח ביננו (בגלל החוסר קליטה אצלי בדירה אני עובד רק בחוטי ואני מעוניין להגדיל את הקליטה אצלי בדירה) הוא רגיל ולא מוצלב, במדריך שימוש בנתב אלחוטי כ-AP מוזכר שאם הנתב תומך Auto MDI/X יש אפשרות להשתמש גם בכבל ישר ומכיון שאני לא יכול להחליף את הכבל אני מעוניין בנתב שתומך Auto MDI/X. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום אני רוצה לשתף 2 מחשבים ברשת קווי, יש לי ראוטר WRT54G גירסא 2 (האם הוא תומך חיבור VPN?) חיברתי את 2 המחשבים, האחד עובד עם אינטרנט השני לא כל כך מעניין אותי אינטרנט כרגע, שניהם רואים אחד את השני אבל אני לא יכול להיכנס, עשיתי SHRING ל-HD שרציתי על שני המחשבים,ביטלתי סיסמא, ועדיין לא נותן לי להיכנס 2 המחשבים רצים עם ויסטה פרו 32 ביט יש למישהו מדריך או יכול להסביר לי איך אני משתף DATA בין שני מחשבים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OzZzZz,

שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את הרשת הביתית שלי למהירות 1 גיגה. חשבתי על שני המוצרים: TRENDNET TEG-S50g 5 PORT 10/100/1000 GIGABIT SWITCH והשני: ‏Edimax ES-5500G 5 Ports 10/100/1000Mbps Gigabit Desktop Switch ‎ מה הייתם ממליצים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, פתחתי כאן ת'רד לפני כמה ימים לגבי קניית ראוטר, בשל חוסר התגובות קניתי את הראוטר של trendnet tew-431brp . הצלחתי להתחבר מהנייח אל הראוטר ומשם אל האינטרנט אך הבעיה היא בנייד מסוג lenovo R60E של IBM שבא עם כרטיס רשת אלחוטי של אינטל מובנה. ומה אני אגיד לכם?הוא פשוט לא מזהה...אין הוא לא רואה שיש לי ראוטר בכלל. מה אני עושה?מה אני עושה לא נכון?מישהו יכול לעבור איתי על זה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Iv0ry,

שלום, לי ולאחי יש ראוטר והמחשב שלי מתחבר לראוטר, והמחשב שלו אחראי ראוטר. רציתי לדעת איך מדפיסים מהמחשב שלי (המדפסת מחוברת למחשב שלו) דרך האנטרנט(להפוך את המדפסת למשותפת). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שידרגתי את המודם שלי לPRO וכעת אני לא יכול לפתוח שרתי FTP על מחשבי .. האם מישהו יודע כיצד להתגבר על הבעיה הזאת?? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by hmickey,

הגבתי על ידיעה בחדשות "וואללה" כשהכותרת שלי הייתה: "מי זה איגוד האינטרנט הישראלי"? סימנתי "לייק" כפי שאני עושה בתגובות השונות שלי וכשעקבתי במשך כיומיים בפייסבוק, נוכחתי שהתגובה שלי לא פורסמה שם. שאלתי האם יש בפייסבוק צנזורה? ענו לי חברים שלדעתם אין צנזורה, אלא אם מדבר במשהו "פוגעני". כשניסיתי להסביר שמדובר בהבעת דעה מנוגדת בקשר לוויכוח בנושא האתר: facebook.co.il, נזרקתי החוצה מפייסבוק, תוך כדי הודעה שעשיתי פעולה חריגה. אם זאת לא צנזורה, אני אני מרגל סטליניסטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nimrodim,

רציתי לדעת אם בזמן שהאינטרנט מחובר, הספק (NETVISION) יכול לשנות את ה DNS שלך? האם אתה מקבל IP שונה רק בזמן החיבור לאינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rc_p,

יש לי כמה מחשבים מחוברים ברשת, ולפתע אני שם לב ששני מחשבים מקבלים את אותה כתובת IP מהראוטר. בדקתי ובדקתי, ולבסוף גיליתי ששניהם עם אותה כתובת MAC. איך אני מאפס / משנה את הכתובת, אם אפשר. שני הכרטיסים הם OB, אני יכול להוסיף כרטיס בכמה שקלים, אבל חבל עליהם.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מבחינת שירות לקוחות . 2. והיותר חשוב , מהירות ופינגים . כלומר האינטרנט עצמו . תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yanivd28,

היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by astralon,

שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי ראוטר שכולל גם סוויצ' של 4 פורטים, של חברת LinkSys דגם BEFSR41 בכל אופן אני מחובר בערוצי זהב , וברק 013. בהגדרות של הראוטר , הוא מזהה לי את כל המחשבים ברשת הוא עובד לפי ה dhcp ומחלק לכולם כתובות 192.168.1.2 192.168.1.3 192.168.1.4 (192.168.1.1 - זה של הראוטר עצמו) והפרוטוקול שאני מכניס לו להתחבר דרכו הוא PPTP, ההגדרות של האיי פי אני מכניס לפי ה Ipconfig שם רשום את ה Default Gateway Subnet Masx Ip Adress (שהיא הכתובת הפנימית שלי בערוצי זהב) ומשום מה אני עדין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ערוצי זהב מזהים אותי לפי ה Mac Adress ורציתי לדעת האם למישהו יש פתרון למה אני צריך לעשות ?! אם תרצו אוכל להוסיף תמונות גם...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי! יש לי בעיה שבטח יש אותה לעוד אנשים ואין לי מושג איך לעקוף אותה, כשאני רוצה לפתוח פורטים בנתב שלי של 3COM 100-75 השדות של הפורטים מאד מצומצמים ואין לי כבר מקום לפתוח פורטים חדשים אלא למחזר. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה, אשמח אם תוכלו לעזור בפיתרון המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חבר שלי צריך להעביר כבל רשת מהבית שלו לחדר החדש שהוא בנה! עכשיו האורך אמור להיות פחות או יותר בין 20-30 מטר! האם כבל באורך הזה יעבוד טוב ולא יהיהו איתו בעיות? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KoM,

גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by tood,

היי חבריה, איזה סוג כבל אני צריך חיבור בין הראוטר האלחוטי של הוט לבין המחשב(זה אותה כניסה) וקונקטור מתאים תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, הוריי שדרגו את חבילת הגלישה מ12 מגה ל30. התשתית של הוט והספק 012. לפני השדרוג, בדקנו באתר שלהם מהן הדרישות לאינטרנט מעל 12 מגה וראינו שאנחנו עומדים בדרישות שמוצגות בדף הזה - http://www.hot.net.il/heb/Internet/HOTINT/requirements/ לפי האתר שלהם, הדרישות לאינטרנט במהירות 12 מגה ומעלה הן: מעבד Intel i3(או מקביל) ומעלה -המעבד שלי הוא i5 4670K. זכרון מחשב 2GB -יש לי 8. מערכת הפעלה Windows XP/לינוקס ומעלה -לי יש Windows 8.1. כרטיס רשת פנימי או נפרד מלוח האם במהירות 10/100Mb -יש לי פנימי במהירות 10/100/1000Mb. כבל רשת CAT5 -יש לנו כבל רשת CAT5 אנחנו לא מתחברים עם חייגן, יש לנו חיבור קבוע. המודם הוא TERAYON TJ715. קודם כל דיברנו עם הוט והסדרנו את עניין התשתית, וא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shlomo1441,

שלום LINKSYS WRT54GL.. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב האינטרנט נעלם לי במחשב הנייח ובמחשב הנייד האינטרנט עובד. יש לי חלונות 7. אני לוחץ על פתרון בעיות . הווינדואוס מפעיל מחדש את הLOCAL AREA CONNECTION והאינטרנט עובד. יש לי HOT+בזק בינלאומי בחיבור חייגן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by oryan_m,

חג שמח חברה ושנה טובה לכם קודם כל קיבלתי ראוטר ולא רשום עליו דגם או חברה אני אעלה לכם תמונות שלו ואם תוכלו למסור לי מידע עליו אני אהיה אסיר תודה!!! [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shlomom,

היי, אני כבר שנים בבזק. בשנה וחצי האחרונות במיקום חדש, בזק מאוד מתקשים לספק שירות ראוי אלי הביתה. ראשית התשתית מוגבלת ל-40M וגם זה עם הרבה ניתוקים ותקלות, המודם יוצא מסנכרון ונדרש לבצע ריסט - דרך שירות התיקון האוטומטי. אני לא זוכר כבר כמה פעמים היה אצלי או בשכונה טכנאי. לאחרונה אתמול שוב התנתק ולאחר שעה של נסיונות עם השירות ועם האחראי שנשמע מאוד אדיב ומקצועי הוחלט לשלוח טכנאי שוב שיגיע רק... ביום חמישי. כלומר חמישה ימים ללא חיבור אינטרנט. דיי נמאס לי ואני שוקל לעבור להוט אלה אם כן יש אופציה נטספת שאני לא מודע אליה. רציתי לקבל קצת מידע כמו האם כדאי לעבור להוט - למרות שקשה לי להבין איך אני יכול כבר להפסיד מזה. למה ל…

דיונים חדשים בפורומים