רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לADSL דרך 012 קווי זהב ולאחרונה היו לי המון בעיות, ביניהן חוסר סנכרון של המודם, חוסר הצלחה בחיבור של תוכנות (בעיקר בפורט 80) והכי חמורה - אני מחובר אבל אני לא יכול לגלוש, אפילו פינג לשום אתר חיצוני לא מוחזר אבל כן יש לי איפיי של 012...אני בטוח ב99.9% שהבעיה היא לא במחשב(ים) שלי, אני מחזיר אנטי וירוס מעודכן, חומת אש (תוכנתית וגם חומרתית) ומנקה כל תכנת פרסום למיניהן, אפילו קראו לי פראנואיד. אז התקשרתי למוקד תמיכה של בזק, באותו ערב הבעיות היו של סנכרון והמוקדן אמר שהבדיקה שהוא ביצע מעידה על כך שהקו מסתנכרן בקושי (רמת מתח לא תואמות כנראה - משתלם להשקיע קצת בלימודי הנדסאות.) למחרת בא טכנאי שכמובן לא איתר את הבעיה והתנהג כמו רוב הטכנאים מהתוכנית 'יצאת צדיק' אז ווית…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רשת ביתית על קוי חשמל, עכשיו הפינגים יציבים ודי מהירים - דו כיוונית, אבל לא מצליח לגלוש בלקוח - בכלל (לא חיבור איטי). שיתוף האינטרנט עבד מצוין עד לאחרונה, מאז שני המחשבים נותקו מהחשמל והלקוח עבר כמה שינויים קונפיגורציה שעשויים להיות קשורים לעניין (התקנה של מודם ADSL והסרה שלו כמה ימים אח"כ). במחשב הלקוח יש תמיד 2 רשתות (ולא אחת כמו שאמורה להיות לפי ה Sticky כאן בפורום). גם כשהפיירוולים כבויים, זה לא עובד (בשרת ובלקוח). האם צריך להגדיר משהו בדפדפן במחשב הלקוח? האם יש תוכנה אחרת שיכולה לעזור לי להבין מה כאן לא עובד? חשוב לציין שהרשת עצמה עובדת (יש ספריה משותפת במחשב הלקוח, והעברתי דרכה את הScreen Shots לשרת). הקבצים המצורפים הם 2 Screen Shots של המצב הטבעי (שחוזר לעצמו גם …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבועיים של גלישה אלחוטית איטית החלפת נתב ניסיון עם נתב אחר של בזק סוף סוף קיבלתי תשובה הגיונית הנציג אמר שהתקלה היא כללית והבנתי מהשיחה איתו שזה כנראה בכל הנתבים האלה dlink 6740U H1 אני בדקתי גם בנתב אחר netgear dgn2200 הוא שימש בתור נקודת גישה וגם בו המהירות הייתה איטית 25 מגה ביט מתוך 77 שאני מגיע בקווי. הוא אמר שהתקלה תסודר בימים הקרובים . חשבתי שאולי זה יעניין מישהו עם תקלה דומה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי ככה יש לי בית עם 2 קומות ו 2 מחשבים אחד בכל קומה הרעיון של כבלים בבית לא עושה לי טוב לכן החלטתי ללכת על רשת אלחוטית או כל פתרון אחר שתציעו מדובר במודם של כבלים . מכיוון שאני הוא זה שגם יעשה את ההתקנה אני מעוניין לדעת אילו רכיבים לקחת ושיהיה כמה שיותר פשוט להתקין ... טוב אז ככה אני זקוק לרשת אלחוטית או פתרון אחר שלא דורש כבלים לרשת ביתית לא אכפת לי אם 2 המחשבים יעשו SHARING על החיבור אינטרנט העיקר הוא שיהיה אינטרנט.... ככה אני מכיר כרגע רק רשת אלחוטית אני מעוניין לדעת ככה: אילו רכיבים הכי טוב לרכוש בבקשה הזהירו אותי גם מאילו רכיבים לא לרכוש ,וכמובן אם אפשר לרשום גם את המחיר ומאיפה. האם ההתקנה פשוט ואיך מתקינים רשת אלחוטית למודם של כבלים ? כי עד עכשיו עשיתי זאת רק ל…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. עקב בעיה בראוטר, אני צריך (שוב) להחליפו. בזק אמרו לי שאני יכול לבחור איזה ראוטר שאני רוצה (מתוך אלה שתומכים במהירות שלי כמובן). אני היום נמצא על VDSL במהירות 30 מגה (וכנראה משדרג בקרוב ל-100 מגה, הודות להצעה ללא תוספת מחיר עקב תקלות שלהם). מישהו יכול להגיד לי איזה ראוטר מבית בזק (אלה שבחינם) כדאי לקחת? חשוב שיתמוך ב-VDSL 30 מגה ואולי ל-100 מגה בעתיד (אם אין אחד שתומך בשניהם, אז נתחיל מה-30). כמו כן..... -אני משתמש בשירות ה-BPHONE שלהם ככה שחשוב שיעבוד איתו. -אני משתמש במדפסת דרך הראוטר (מדפסת אלחוטית) ככה שממש חשוב שיתמוך בזה (חיבור USB). -אם יש אפשרות לחבר בנוסף גם דיסק קשיח חיצוני בחיבור USB (בו זמנית גם מדפסת וגם דיסק קשיח) זה יהיה מעולה. ועוד שאלה קטנה על הדרך..…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט זהב ב adsl וכל 3 ימים יש לי ניתוק מהם... לעוד מישהו זה קורה? לא שיניתי שום דבר ב idle up time ... הכל מוגדר כרגיל ללא שינויים. אני משתמש ב winxp pro והמודם שאני מתקשר איתו הוא אלקטל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 5 מגה בייט שלשום התקנתי את הפיירוול זון אלרם פרו החדש אתמול לא היו בעיות והיום התחליו הבעיות אני חשדתי שזה הפיירוול לכן הסרתי אותו. אחרי שהסרתי אותו עדיין הבעיות נמשכו, בדקתי רוגלות וירוסים - נאדה.... האתרים עולים כמו צבים, התמונות לא מוצגות כמו שצריך, יש אתרים שלא נפתחים בכלל ורק אחרי 2-3 רענונים הם עולים.. ממה זה נובע?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הנתב ? יש אולי משהו אחר שכדאי לקנות באותו סדר גודל של מחיר ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]היי... מלפני יומיים בערך התחלתי להרגיש איטיות בהורדה מאתרים בחו"ל בעיקר וכמובן שלא נדבר על צפייה משרתים בחו"ל יש לי חיבור של 12 מגה בבדיקת מהירות באתר של נטוויזין ושל בזק בנלאומי וגם של בזק המהירות תקינה 12/1 נתקלתי בתופעה בעוד קו שיש לי ואותו דבר בדיוק כנראה שיש להם תקלה כללית שוב בחיבור לחו"ל. הבדיקה נעשתה דרך הורדה בדפדפן כרום ואקספלורר בהורדה רגילה ללא מנהל הורדות . מישהו נתקל בתופעה ויכול לבדוק לדוגמא את הקבצים הבאים ולשתף..? http://us.download.nvidia.com/Windows/2 ... h-whql.exe מוריד במהירות 200KB ויורד ל56KB http://www.speakeasy.net/speedtest/ בכל השרתי הורדה המהירות לא עובדת 1 מגה הורדה והעלה 0.5 תודה .. [/td][/tr][/table]
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי סדרות וסרטים על תיקייה משותפת במחשב שלי שאני רואה בסרימינג מהפלאפון שלי דרך הWIFI בתוכנת es file explore (אנדרואיד) הכניסה למחשב ולשיתופים איטי מאוד והסטרימינג איטי וקטוע. איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות רשת ביתית יש לכם רעיון אוליי איך להעביר את הקבל? המרחק בין שני המחשבים בערך 20 מטר חשבתי להעביר אותם בתשתית של הטלפון איך זה נראה לכם?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בדף הזה : http://212.150.54.131/reports_today.asp נתונים שמשווים בין ספקיות האינטרנט בארץ (זה משהו חדש, נראה לי די שווה!) מה שהייתי רוצה להבין זה מה כל הנתונים שם אומרים ובמיוחד יש לי שאלה בקשר לברק 013, שלפי הנתונים שם המספרים שלה נמוכים בהרבה משל המתחרות, אני לא בדיוק מבין מה המספרים אומרים, הנתונים מראים שהיא פחות טובה? או שזה פשוט מצביע על זה שיש אצלה הרבה פחות משתמשים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב נגיד עד 500 ש"ח לשניהם, מוכן להתנסות ציוד שאינו מדבקה מאייבי\אמזון\עליבאבא מניסיון אישי של אנשים כאן וקושחות צד שלישי. הדרישה שהיא הפקטור הבעייתי - מרחק של בערך 100 מטר בנוי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, יש לי את מבנה ממש מוזר לרשת. מחשב א' + מחשב ב' + מודם מחוברים כולם לסוויטץ'. המודם אינו ראוטר. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכל אחד מהם מקבל איי פי שונה לחלוטין ישירות מספק האינטרנט. (כלומר האיי פי החיצוני, כלומר זה שעל פיו העולם רואה אותי, שונה בכל מחשב. לא המודם מחלק איי פי אלא ספקית האינטרנט). בשל המצב הזה שתואר כאן, שני המחשבים לא רואים אחד את השני כרשת ביתית. כשאני מנסה לגרום להם לתקשר, התקשורת עוברת דרך ספקית האינטרנט ולא דרך הסוויץ'. שאלתי היא, כיצד אני גורם לשני המחשבים לדבר בינם לבין עצמם כרשת ביתית ? כל שינוי של כתובות האיי פי האוטומטיות שהם מקבלים יוביל לכך שהם לא יוכלו לגשת לאינטרנט. האם יש דרך ליצור מעיין "תת-רשת" ? חשבתי על הימאצ'י, אבל ג…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל שלא עשיתי חיפוש על הבעיה הזו כי אני לא בדיוק מצליח לעשות חיפוש כי אני כל הזמן מקבל שגיאות (gateway timeout ואתר לא נמצא) כמו שכבר הסברתי מקודם בזמן האחרון יש לי מלא בעיות רוב האתרים שאני מנסה להכנס אליהם או שהם עולים לאט או כשאני לוחץ על כפתורים (כמו חיפוש) אני מקבל שגיאות (ארה כותרת הודעה) וזה ממש מתחיל לעצבן אני משתמש בADSL מודם אלקטל פרו וכמובן שבדקתי את כל ההגדרות וגם את הDNS גם במודם וגם במחשב הם מוגדרים כך: ראשי: 192.115.106.10 משני: 192.115.106.11 gateway: 10.0.0.138 בבקשה תעזרו לי אני משתמש ב-WIN98 (לא SE) מחובר לבזק בינלאומי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש משחק רשת יפה.. שאני מאוד אוהב בסגנון ליון אייג' 2..או איך שלא קוראים לזה.. וקוראים לו לאסט כאוס.. שיחקתי בו הרבה זמן ופתאום לאחרונה מזה שנה.. שאני לא מצליח להתחבר לשרת(מלזיה) ומשתמשים אחרים ממדינות אחרות מתחברים וממשיכים לשחק בכיף.. בדקתי פינג וראיתי זמן ממוצע זה 486MS..(הפינג של האתר) http://www.lastchaos.com.my/index.php לא יודע לזהות תאי פי של השרת ספציפית.. אין לי מושג איך לעשות את זה מפה ניתן להוריד תמשחק..(זה 500 מגה בייט תורידו ותנסו לשחק שניפתחים ל1GB פלוס אחרי ההתקנה)עם גרפיקה יפה http://www.lastchaos.com.my/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=2 אחרי ההורדה של המשחק(למי שיש אינטרנט במהירות של 5MB זה יקח שעה בערך ) תתקינו א…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בראוטר אלחוטי שתומך בתקן 802.11g עם 4 יציאות LAN רגילות (1Gb/s) ויציאות USB 2.0 לצורך שיתוף מדפסת, סורק וכדומה ברשת דרך הראוטר. מישהו מכיר ראוטר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לידע אותכם על בעיה שקוראת לי בבית אני גולש יש לי רשת שני מחשבים גולשים אבל יש לי גם לפטופ בבית ועוד חברים שיש להם גם הם תחברים לרשת שלי וזה מפריע לי בגלישה זה עוצר את האינטרנט איך אפשר לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים לא היתחברו אליו כול מי שרוצה? גם שעמתי שזאת עברה על החוק צריך עזרה לשים סיסמא לרשת שלי שאנשים אחרים לא התיחברו אליו תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחדר מרוחק בדירה לא קולטים טוב את הרשת האלחוטית מהנתב שבמשרד (Dlink DI524). בחדר הרחוק מחשב נייד ASUS F5, שכרטיס הרשת האלחוטי שלו במצב מאוד בעייתי. איך אפשר לנצל את קיומו של שקע TV בכל חדר כדי לחבר את החדר הרחוק למשרד? אני מעוניין לחסוך מחיר כרטיס רשת בנייד + החלפת ראוטר אלחוטי ו/או הוספת מכשיר access point באמצע הדרך. כמו כן מעדיף שיהיה חיבור קווי בחדר הרחוק כדי שהילדה תשב שם ותעשה שיעורים. היא צריכה חיבור אינטרנט, וחיבור להדפסה רצוי אך לא חובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי,רציתי לברר פה אם ניתן לגלוש בתקופת נסיון עם תשתית hot כאשר אני עדיין מחובר ל 012 net
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי יש לי מודם ראוטר של אלקטל עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח לשחק במשחק גנרלס ברשת וזה קורה לי רק עכשיו שהחלפתי תמודם USB שלי זה מעצבן חופשיי מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לחזור שוב לשחק ברשת בכיף!?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות ראוטר, רציתי שיעזרו לי פה בכמה דברים: 1.עד כמה יכול לשאת הראוטר בעומס יתר של תוכנות ומשחקים ברשת? 2. האם זה אפשרי לחסום גישה כלשהי לראוטר של המחשב- כולל כניסות לאתרים, הורדות וכדומה (כולל המחשב עצמו)? 3. לאן הראוטר מתחבר? המודם? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-