רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם, הודעה ראשונה שלי בפורום הזה אז ככה- יש לי עכשיו מחשב אחד, בחיבור כבלים (של בזק, אם זה משנה בכלל), ואני עומד לקנות מחשב חדש. ואני רוצה לחבר את המחשב החדש ברשת, שאני יוכל להכנס לאינטרנט גם ממנו. אני מעדיף שהפתרון לא יכלול כבלים מעצבנים שיעברו בבית ממחשב אחד לשני. וגם כמובן עדיף שלא יהיה שמחשב אחד יהיה תלוי בשני- זת'ומרת שצריך שהמחשב הראשי יהיה דלוק כדי לגלוש במחשב האחר, וכל הקטעים האלה שסתם מעיקים אז יש לזה איזה פתרון טוב? שמעתי נגיד על ראוטר אלחוטי, אבל זה גם יקר מדי, וגם אמרו לי שיכולות להיות אם זה בעיות, כמו קליטה לא טובה או מתכות שמפריעות לתדר וכאלה, מה אתם אומרים? קיצר אם יש לכם איזו דרך טובה לסדר את זה, נשמח לשמוע תודה ;D
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בבית. עד עכשיו היה לי רק מחשב נייח אליו מחוברת מדפסת HP DeskJet F380. קניתי שני ניידים ואני רוצה לנתק לגמרי את המחשב הנייח ולחבר רק את שני הניידים לרשת האלחוטית. אבל אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשלוח משניהם מסמכים להדפסה. איזה נתב אני צריך כדי שיעשה לי את העבודה? חשבתי על EDIMAX ששמעתי שהם נותנים תמורה טובה ביחס למחיר. מישהו יכול להמליץ לי על דגם? דרך אגב, האם אחד המחשבים יהיה חייב להשאר דלוק תמיד כדי לשלוח דברים להדפסה או שלא משנה איזה מהם יהיה דלוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
קניתי שירות vpn של keepsolid שקיבל כאן מחמאות בדיון. האם מספיק להתקין אותו על מערכת ההפעלה או שצריך להגדיר עניינים ברשת הביתית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לאיזו מהירות אפשר להגיע בערך, בחיבור אלחוטי לראוטר TP-LINK WR1043ND עם כרטיס TP-LINK WN951N, נניח עם מרחק של 3-4 מטר וקיר אחד ביניהם? האם יש סיכוי להגיע ל-100 מגביט?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נניח ויש לי פינג גבוה יחסית במשחקי רשת, מה יכול לעזור יותר, להחליף ספק או להחליף תשתית? אני שואל את זה באופן תיאורטי, רק כדי לדעת מי אחראי על הפינג. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי ראוטר של Edimax על תקן N! אני לא גר בבלוק או משהו.. בית פרטתי.. איך זה יכול להיות שאני קניתי את הAdapter TP-LINK TL-WN821N וכמעט אין קליטה?! זתיהם על תקן N וזה אמור להיות קליטה גבוהה מאוד... מאוד! אני אמור להשתמש בWI-FI או משהו? מה לאזעלאל קורה פה??
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי את הראוטר המדובר, יש לי בעייה קודם כל שהוא לא נכנס לתפריט בעברית של בזק משום מה נתקע שם והיא אפשר לגשת לאף תפריט, ואפילו נציג בתמיכה של הרשתות של בזק שראה את זה לא אמר משהו חריג על זה או איך לפתור את זה כנראה שזו תקלה נפוצה. הייתי מנל את הפורטים שברצוני לפתוח על ידי הממשק הזה אבל כעת אי אפשר להכנס אליו ואני נכנס לממשק ב10.0.0.38 כשדיברתי עם נציג בתמיכה של בזק הוא אמר שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים וסימנו אותה אז. אך כעת הרבה מהתוכניות שלי חסומות ואני לא זוכר איזו אופצייה זו הייתה ואין להם היום תמיכה מה האופצייה לפתוח את כל הפורטים בממשק? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאשר מזמינים ADSL צריך לבקש איזה מודם רוצים מראש? כי הבנתי שיש שני מודמים וה-Alcatel הוא יותר טוב. אז הם בכל מקרה מביאים אותו או שכדאי לי לבקש מתי שאני מזמין? Thnx
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איזה ספק אינטרנט הוא הכי מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות ההגדרות של ההפניות פורטים שהגדרתי בהוטבוקס הפסיקו לעבוד משום מה, השינוי היחיד ששמתי לב שבוצע ברשת הוא שקיבלתי כתובות IP חדשות (בחלק מהאתרים קידומת 77.137 ובחלק 37.142). בנוסף ראיתי שקיבלתי גם כתובת IPv6 (אבל לא נראה לי שהעניין הזה קשור). לפני השינוי כתובת ה-IP שהייתה לי במשך קרוב לשנה התחילה ב-5.29 (מבדיקה בכל האתרים). מבדיקה באינטרנט מצאתי שהבעיה נגרמת משימוש של הוטנט ב-Double NAT. יש דרך לעקוף את השטות הזו שהוטנט עושים? כרגע אני לא ממש מתפתה לעזוב אותם, אבל מעצבן שמגבילים אותך בצורה כזו מכוערת. אם באמת אין ברירה, אשמח להמלצות לספק 200Mb על תשתית הוט במחיר סביר (ובלי לקחת פרוטקשן על כתובת IP משלי)
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו יש לי 2 מחשבים בבית והם מחוברים למודם 1 של נטויזן 1.5M המודם מחובר אלי והמחשב השני מחובר אלי.... עכשיו לא מזמן אחותי(שיושבת על המחשב השני) "גילתה" תאימיול וביטורנט D= והיא לוקחת את כל הפס היא לא רוצה להוריד תUPLOAD שלה וגם לא תDOWNLOAD אז חשבתי שבטוח יש איזה תוכנה להגביל אותה(אבל רק אותה) נגיד שישאר רשום אצל בתוכנה UPLOAD 16 אז בתכלס כשאני יפעיל תתוכנה זה יתן לה רק 2 או מה שאני יקבע ואותו דבר בDOWNLOAD יש תוכנה כזאת? ואם כן איזה? או אם יש דבר בלי תוכנה אז גם סבבה לא ממש משנה לי דרך מה...
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להיכנס לדף אינטרנט- eticketing.co.uk. אצל כל מי ששאלתי הדף עובד בלי בעיות, רק אצלי הדף הזה לא עובד Unable to connect לא חסומים אצלי שום אתרים ואני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להיכנס בכמה דפדפנים ובכמה מחשבים ברחבי הבית ועדיין יש בעיה. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בבית מחשב נייח שבמחובר לראוטר בחיבור ETHERNET רגיל. כמו כן יש לי מחשב נייד שמחובר לראוטר אלחוטי כמובן. אני מנסה ליצור רשת ביתית ולא מצליח. אם אני יוצר במחשב אחד, במחשב השני יש לי אפשרות רק ליצור רשת ביתית ולא להצטרף אל אחת כזאת. אני מנסה לעשות את התהליך בשני המחשבים ובשניהם זה עושה לי את אותה בעיה. כמובן ששני המחשבים על ווינדוס 7 שניהם פרופשיונל. אודה לכם אם יש לכם איזשהו מושג בזה, אני ממש רוצה להעביר כמה קבצים ממחשב אחד לשני שחלקם מעל הנפח שיש לי בFLASH DISK. תודה רבה ושבת שלום לכולם!
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחרי שבדקתי והגעתי (בעזרתכם) למסקנה שרשת אלחוטית אצלי לא תצליח -בגלל הממ"ד. המליצו לקנות אנטנה בעוד 250 ש"ח. וכל העסק תופח למימדים לא כל כך כלכליים. החלטתי לעבור לרשת קווית. זה יהיה מסורבל, אני יודע (כבל פרוש לכל אורך הבית)-אבל מכיוון שהשימוש שלי הוא לצרכי עבודה ולימודים, אני אפרוס את הכבל רק מידי פעם שאהיה צריך. בקיצור, אני לא אבלבל לכם את המוח. כעת הבנתי שאני צריך נתב - כדי שלא אהיה תלוי בגלישה במחשב השני. יש לך המלצה על נתב? המליצו לי על זה. http://www.trendnet.com/en/products/TW100-BRF114.htm וגם אם תוכל להפנות אותי למדריך שיסביר לי איך להגדיר את זה . תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי רשת חוטית בין שני מחשבים, וראוטר. (כלומר, המודם מתחבר לראוטר, ושני המחשבים לראוטר). אני יכול לגלוש והכל, מעולה. אבל פעם בכמה זמן, נניח יום, אני צריך לגשת ל- Network Connections, לעשות Disable לחיבור של הראוטר, ואז לעשות Enable - מעין רענון כזה. כאילו שאחרי יום הוא מאבד קשר עם הנתב (כי אני גם לא יכול להכנס להגדרות שלו). מה הבעייה פה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי את המודם המשמש כראוטר של הוט הHOTBOX ההוט בוקס נמצא אצלי בחדר ומעליי יש בבית עוד 2 קומות. הבעיה היא שלקומה אחת למעלה הוא מגיע אבל לקומה העליונה לא. לכן רכשתי את המוצר הבא: http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457 שמשמש כרפיטר ומביא את האינטרנט גם למעלה. הבעיה שלי היא כזו: הכל עובד מצויין למשך 5-10 דקות ואז זה מתנתק, ואי אפשר להתחבר שוב לרפיטר. צריך לעשות לריפטר ריסט ולנתק מהחשמל כל פעם. למה זה מתנתק?אולי זה בהגדרות של הHOTBOX חשוב לציין שהפעלתי את הרפיטר כרפיטר ולא בתור AP ( יש אפשרות כזאת, פשוט לא כל כך הבנתי מה היא אומרת ) ככה מופיע המדריך: http://i.ebayimg.com/t/Wireless-N-Wifi-Repeater-300Mbps-Extende…
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות אינטרנט במת"ב ושמעתי שיש אנשים שהשיגו את המודם שלהם בחינם בלי לשלם 400 ש"ח או 20 ש"ח לחודש איך השגתם את המודם בחינם??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי מודם של אלקטל ,קיבלתי חדש וניסיתי לעשות לו אפגרייד לפרו . אבל הפקודה EXPERT לא עובדת. הבנתי שלמודמים החדשים יש פקודה אחרת מהי? מישהו יכול לעזור? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם לכם יש גם בעיות של לאגים ותקיעות במשחקי רשת למרות שיש ניתוב "חרטא ברטא גיימר"? משהו מדהים החברה הזאת העיקר כסף לוקחים בזמן ותמורה אין!!!!!!!!! תשתית: בזק/20 מגה ספק:נזקבינלאומי/20 מגה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש נתב חדש שיחליף את ה linksys שיש לי (כמה חבל שהוא לא מתקדם טכנולוגית - נתב מעולה ..). תקציב בערך 400 חשבתי לקנות את זה: http://ksp.co.il/?uin=20521 חסרונות/יתרונות של תקן ac ברורים ..למעשה לא יהיה שימוש בינתיים ב ac , רק בתקן n .
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן הכותרת די מדברת בעד עצמה. יש לי בניין גדול שאני רוצה לרשת בחיבור אלחוטי איכותי. בסופו של דבר זה אומר לשים בכל קומה (מתוך ה-4) AP. העניין הוא שאני רוצה שכל AP יהיה עם אותו SSID ושכולם יתחברו בסופו של דבר לאותו שרת GATEWAY. הבנתי שאני צריך לבטל בכל ה-APים את ה-DHCP ואת ה-NAT (כי השרת שלי כרגע עושה את זה), לקבוע את אותו ה-SSID בכולם ולבחור בערוץ שידור שונה בכל -AP. העניין הוא שלא הבנתי איך אני מבצע את הקישוריות בין כל ה-APים לשרת GATEWAY. אציין שאחד ה-APים יוצב בקרבה פיזית לשרת. טרם בצעתי רכישה של הAPים. אם יש המלצות לחומרה אשמח לשמוע. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט המהיר תיהיה יותר איטית עם מודם שמתחבר USB מאשר מודם שמתחבר לכרטיס רשת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-