רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
לוקח לכל עמוד איזה 5-10 דקות לטעון, וביום פחות משנייה. איך זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר eci 312+ אני רוצה להחליף את האיפי כל 10 דקות בשביל להוריד מהר מrapidshare.de האם יש עוד שיטה להחליף את האיפי החיצוני מלבד לכבות את המודם ולהדליק אותו (אני לא בטוח שזה ממש בריא לחומרה).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב לאחרונה רכשתי את הD LINK DIR825 AC ואני מנסה להשתמש בו כרגע להארכת הטווח של רשת הWIFI מהבית ליד (עד שתוקם תשתית בביתי החדש). אציין שהכל נעשה בהסכמה (הבית הוא של ההורים של אישתי), וברשותי פרטי ההתחברות לספק והתשתית (באנדל 40 מגה של אקספוון) הראוטר הזה לפי הבנתי לא תומך ב WDS אלא ב WISP שאמור להיות פשוט יותר. אציין שאני הדיוט בעניין ואני עובד צמוד למדריכים (באנגלית ועברית) שאני מוצא ברשת. הראוטר המחובר לאינטרנט הוא ש מדגם Q1000 של QWEST. הרשת עובדת בצורה תקינה. אני מבצע את ההוראות האלו כפי שמצאתי בסקירה בNETCHEIF (מאפשר קליינט תחת תפריט הWIFI , מסמן את הרשת של ה QWEST המזוהה בהצלחה ולוחץ APPLY). הדילינק מבצע את הפעולה ומאפשר חיבור תחת ההגדרות החדשות אבל אין גישה לא…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום LINKSYS WRT54GL.. יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב האינטרנט נעלם לי במחשב הנייח ובמחשב הנייד האינטרנט עובד. יש לי חלונות 7. אני לוחץ על פתרון בעיות . הווינדואוס מפעיל מחדש את הLOCAL AREA CONNECTION והאינטרנט עובד. יש לי HOT+בזק בינלאומי בחיבור חייגן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלי זה 60-90
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב דבר ראשון שלום זאת ההודעה הראשונה שלי פה D: יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור. פעם הייתי ב-012 עם אחד וחצי מגה אבל זה היה ממש מזמן לפני בערך 3-4 שנים. הייתה לי בעיה לא קשורה לפינגים הפינגים שלי היו דווקא מצויינים בכל המשחקים. לא משנה עברתי ל-014. הכל היה טוב לכמה חודשים אולי שנה אבל בשלב מסוים התחילו לי לאגים. היו לי לאגים באותם המקומות שלא היו לי ב-012 אפילו שחבילת הגלישה שלי כרגע היא 2.5MB שזה יותר ממש שהיה קודם 1.5MB. אם היו לי לאגים במקום אחד אז מלא עוד אפשר להבין אבל בכל משחק ולא משנה מה הוא יש לי פינגים-חוץ משרתים בישראל. ב-DEKARON שזה שרת ארופאי יש לי 1200+ פינג בשרתים פרטיים של DEKARON שמאוכסנים גם כן יש לי 18000 פינג!!!,בכל השרתים הפרטיים של RYL מי שמכיר יש ל…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב, יש לי את מבנה ממש מוזר לרשת. מחשב א' + מחשב ב' + מודם מחוברים כולם לסוויטץ'. המודם אינו ראוטר. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכל אחד מהם מקבל איי פי שונה לחלוטין ישירות מספק האינטרנט. (כלומר האיי פי החיצוני, כלומר זה שעל פיו העולם רואה אותי, שונה בכל מחשב. לא המודם מחלק איי פי אלא ספקית האינטרנט). בשל המצב הזה שתואר כאן, שני המחשבים לא רואים אחד את השני כרשת ביתית. כשאני מנסה לגרום להם לתקשר, התקשורת עוברת דרך ספקית האינטרנט ולא דרך הסוויץ'. שאלתי היא, כיצד אני גורם לשני המחשבים לדבר בינם לבין עצמם כרשת ביתית ? כל שינוי של כתובות האיי פי האוטומטיות שהם מקבלים יוביל לכך שהם לא יוכלו לגשת לאינטרנט. האם יש דרך ליצור מעיין "תת-רשת" ? חשבתי על הימאצ'י, אבל ג…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להגביל את המהירות Upstreem של הWINDOWS שלי, האם יש אפשרות לקנפג את זה ב XP ? או לחילופין לצמצם את מספר הSOCKS למחשב ואז מספר האנשים היכולים להתחבר למחשב שלך דרך TCPIP יקטן ? אם מתחברים אלי יותר מדי אנשים זה פשוט חונק את המחשב שלי ובגלל ש ADSL זה ASYNCHRONIC ה DOWNSTREEM נדפק לגמרי ! אם יש תוכנית או דרך לעשות את זה ... אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם טעיתי תעבירו בבקשה) איך אני מגדיר שאני יהיה מחובר כל הזמן לאינטרנט ולא להתחבר בכל הפעלה של המחשב? יש לי כבלים בנטוויז'ן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד , (תוכלו להסתכל במפרט) . השאלה אם מודם Ethernet (למשל ה Samsung ) יעבוד במפרט מחשב כמו שלי , כי הוא דיי חלש .. תודה לעונים ..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש בפורום ויש לי כמה שאלות שאשמח לעזרתכם . מישהו גנב את הכבלים של בזק והשאיר אותנו בלי קו טלפון ואינטרנט עד 21 לנובמבר בינתיים אני רוצה אלטרנטיבה אחרת להעביר את החודש עד שיפתרו את הבעייה! יש לי מחשב נייד שיש בו כרטיס רשת אלחוטי ואני גולש באינטרנט ( אומנם איטי קצת אבל גולש) דרך רשתות שונות שהמחשב קולט ! הבעייה שלי היא שיש לי רסיבר שמתחבר לאינטרנט (באמצעות כבל רשת לנתב) וכך פותח את כל הערוצים המקודדים ! האם יש כרטיס רשת אלחוטי שבאותה עת משמש גם כנתב כך שאני יכול לחבר את הרסיבר לרשתות שהנתב(כרטיס רשת) קולט ! מישהו הזכיר לי access point כך שהמכשיר יתחבר אלחוטית לרשת ( מהסביבה ואין לי שום מידע עליה) ואחר כך אני יכול לחבר את הרסיבר או סתם מחשב ל acces…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עם אני מוריד משהו ובאותו זמן משחק במולטי פלייר האם זה פוגע לי בפינג?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! נתקלתי היום בבעיה קצת מציקה של הודעת Network cable is unplugged כאשר הוא בעצם כן מחובר... חשוב לציין שכשאני מחבר את הכבל לחיבור הרשת הנורה לא נדלקת.. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש ולהחליף את הכבל לאחר אשמח לשמוע את עצתכם
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי נתב של בזק d'link DSL-7850U. לפני מספר שבועות (אולי חודש) הנתב התעדכן לי באופן אוטומטי ע"י בזק ומאז אני לא מסוגל להיכנס ולראות את הסטטיסטיקות של הקו. ניסיתי לחבר אותו גם בקו אחר (בבית אחר) וגם שם בתפריט הנתב זה הראה לי מסך אפור. אני צריך לציין כי הקו עצמו פועל וקיים חיבור לאינטרנט ובסטטוס הרגיל אני יכול לראות הכל, למקרה שמישהו שואל "למה זה כל כך חשוב לראות את זה?" פשוט לאחרונה (שלשום היו להם עבודות והם אמרו שיהיו ניתוקים על מינת שהם יוכלו לשפר את איכות הקו) תודה רבה מראש לכל מי שעוזר ראו תמונות להמחשה: ג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי את המדריך שלמעלה ולא עבד ניסיתי דרך האשף וגם לא עבד מה עוד ניתן לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל רשת מוצלב. עכשיו במחשב אחד מחוברת מדפסת ואני רוצה שגם השני יוכל להדפיס. עכשיו אני הולך להוספת מדפסת ולאיתור מדפסת והוא מוצא לי את המדפסת במחשב של אח שלי אבל אני לא יודע איזה שם לתת לה כול שם שהכנסתי הוא אומר לא חוקי. הייתה לי בעיה עם המדפסת פעם ולכן מחקתי אותה ועכשיו אני רוצה להחזיר אבל אני לא זוכר אך עשיתי את זה מקודם. ככה שבאשף הרשת זה צריך להיות מוגדר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל הבעיה הראשית שלי היא ברשת הביתית. יש לי שני מחשבים וחיברתי ביניהם בכבל מוצלב. התקנתי את הNetwork Setup Wizard עשיתי את המחשב שלי שרת (יש בו גם ADSL) הכל טוב ויפה. כל הרשת עובדת בעיקרון חוץ מהICS. האינטרנט מתחבר במחשב השרת אבל בלקוח זה נותן לי שגיאה כזאת (בשרת יש XP בלקוח 98) על כל יישום אינטרנט או משהו שקשור לאינטרנט זה עושה שגיאה ולא נותן להתחבר. אמרו לי שכדאי לי להתקין XP בלקוח ואז לנסות. זה שווה את זה? יש למישהו פתרון אחר? (עשיתי את כל ההגדרות DNS, Gateway, IP וכו' וכו') דבר שני, שמעתי שאפשר להפוך את המודם Samsung AHT E300 לראוטר. במידה ואני ארצה להרחיב את הרשת ופרצתי את המודם לראוטר אז אני צריך לקנות HUB או שיש מחשב שפועל כשרת? כי בעיקרון עדיף מחשב…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את זה כבר בכמה חנויות, השאלה שלי אם זה בכלל שווה עכשיו? אני מבין שהטכנולוגיה הזאת די בחיתוליה. ומה המהירות של זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי ששם לב יצא לי לרשום בפורום שאני עושה רשת בזמן הקרוב (לא חשבתי בעצמי שזה יהיה כ''כ קרוב) בכל מקרה.. יש לי בית 4 קומות.. מחשב במרתף שהעברתי ממנו כבל לחדר שלי.. ליד החדר שלי יש עוד מחשב בחדר הסמוך שגם ממנו העברתי כבל.. בנוסף יש מחשב בחדר שלי ועוד מחשב קומה למעלה שכנראה גם משם אני מעביר כבל לחדר שלי.. כלומר יש לי 4 מחשבים שמחוברים חוטית (או 3 חוטית ואחת אל-חוטית..) ורציתי המלצות לראוטר... אין לי מכיר כי אני לא קונה ראוטר לפי מחיר אלא לפי מה שמספיק לי.. אם ירצה אותי ראוטר ב200 שקל אז סבבה אם 800 אז קצת יקר אבל אין מה לעשות אני לא מתכוון להתקמצן על הקטע הזה אחרי כל ההשקעה שעשיתי עם הרישות של הבית.. אז ככה כמה דברים שחשוב לי בראוטר.. א' שתהיה לי שליטה מלאה על הרו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-