עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by morany,

היי חברים, אני לא מצליח לגלוש לדפי ASP עם7 IIS בווינדוס ויסטה, עם דפי HTML אני כן מצליח, מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. אהלן, ברשותי ראוטר 3COM מדגם WL-527 או 3CRWE554G72T, ופתחתי בו פורטים לאימיול. הכל עבד פיקס עד שיום אחד הפורטים נסגרו מסיבה כלשהי. ניסיתי לבודד את הראוטר (ביטלתי את האנטי-וירוס), ניסיתי לשנות את הפורטים, ושום דבר לא עזר. גם בכלים לבדיקת פורטים אונליין נראה שהפורט סגור. ניסיתי לעדכן גרסת קושחה - גם זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה או יותר חשוב - איך פותרים את זה?

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by compman12,

1. הרשת מחוברת ב ל2 מחשבים ברשת קווית + ברשת אלחוטית ל2 מחשבים. המחשב שלי מחובר ברשת קווית למן מקלט כזה שהדגם שלו edimax EW7206A Pg שמחוברת ברשת אלחוטית לנתב. הנתב נמצא בממ'ד שמחובר למודם של וואלה (מחוברים לבזק בינלאומי 5 MB). בממ''ד נמצא מגבר אנטנה שאמור להגביר את הקליטה, האם תכלס הוא שימושי? האם אפשר לקנות לו מאריך? 2. אני רוצה להוסיף מחשב שרת ביתי לבית. יחובר ברשת קווית למחשב שלי, וברשת קווית לסטרימר, וברשת אלחוטית ל2 מחשבים. איך אני עושה את זה? מה אני אמור לקנות בנוסף? 3. האםכדאי לעבור לרשת אלחוטית של גי'גה ? 4.מה הפתרון הכי טוב לשיתוף קבצים מהיר ביותר בין המחשב שלי למחשב שרת? מקווה שההשאלות מנוסחות כמו שצריך. תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by rooten,

יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by veredaniel,

למחשב שמריץ XP חובר כרטיס רשת חיצוני שמתחבר לUSB בתור כרטיס נוסף. ההתקנה של הדריבר עברה בשלום וראו שני כרטיסי רשת בחיבורי הרשת. לאחר שהוגדרה כתובת IP על הכרטיס רשת וחובר אליו מודם ADSL הוא נעלם וכרגע ניתן לראות אותו רק אם עושים סריקה בהוספה והסרה של תוכניות. הוא לא מופיע בdevise manager, ניסיון לחבר לUSB אחר לא הניב כל תוצאה.

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. 1) אם ממחשב (עם IP קבוע ) יחפשו אתר X בגוגל במשך אלפי פעמים ביום ויכנסו אליו. האם זה יקדם את האתר X? 2) אם מכתובות IP שונות יחפשו אתר X בגוגל ויכנסו אליו. האם זה יקדם אותו?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אהלן אנשים. יש לי כרטיס רשת אלחוטי של בזק (ZYDAS) עכשיו בXP הוא עובד סבבה, אבל בויסטה הוא לא עובד. האם מישהו מכיר מאיפה אפשר להשיג את הדריברים לכרטיס רשת הזה שיעבוד עם VISTA ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by idoaa,

שלום לכולם להורי היתה תשתית אינטרנט בכבלים, לאחר תקלות, כגון, אי גישה לאתרים בכלל מספר פעמים בשבוע, הם עברו לתשתית ADSL דרך בזק, (הספק הוא 013 ברק נטוויז'ן), במשך שבועיים שלוש הכל עבד כמו שצריך, בסוף שבוע אחרון הופיע תקלה והיא, שניתן לגלוש, אבל אתרים מסויימים לא ניתן לגלוש כמו הוטמייל וגוגל, התקשרתי לתמיכה של 013, ואמרו לי שזאת בעיית עומס שלהם או של האתרים. האם נתקלתם בכזאת תקלה בעבר או בכלל, והאם זה הגיוני מה שאמרו לי, האם יש לזה פתרון? להורי יש מודם ADSL שמחובר לנתב. תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי תשתית של בזק ואני מחוייב עד אפריל 2010. אני לא מחוייב לספקית , כיום אני לקוח של 012. אין לי תלונות אבל מצד שני לא ניצלתי את האינטרנט בטירוף עד היום כך שאני לא מדד. היום אני משתמש במחשב פנטיום4, GHz2.4 . אני קונה מחשב חדש וארצה לחבר אותם ברשת ביתית. במחשב החדש האימיול הולכת לעבוד חזק וגם תוכנה לשימוש בטורנטים (איזו שלא תהייה). הבנתי שיש ספקיות שידועות ב "חסימת פורטים" שלהן. דבר שיגביל אותי בהורדות מסיביות של קבצים (זה בתכנון). בנוסף חשוב לי גם שלא אהייה מוגבל בהורדות משרתי FTP. ברשותי נתב לרשת אלחוטית מסוג "tnn - siemens sl2 141" שאמור לשמש אותי לרשת הביתית. על איזו ספקית תמליצו לי?... תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by alfred3,

שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by eliezer,

אני מנוי של בזק בינ"ל ומחובר אליהם באמצעות ADSL של בזק. למודם ה- ADSL מחובר נתב ביתי אלחוטי של DLINK. בד"כ הכל תקין במשך שעות ארוכות. אבל לפעמים יש תקופה בה במשך כל 10 דקות יש קיפאון של פחות מדקה אשר נראה כמו ניתוק מהספק. בלוג של הנתב מופיעה הודעה מהסוג: The remote PPTP access concentrator is slow to respond. There may be connectivity problems. Above message repeated 32 times האם התופעה מוכרת? מול איזה מ- 2 "הבזק-ים" עלי להתלונן?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. Started by gal,

היי חברים, בגלל היותי בור קצת בנושא הגדרת מדפסת שמחוברת בTCP\IP אבקש הסבר או איזה מאמר שמסביר מהן צורות החיבור של המדפסת כלומר האם צריך לתת לה איפי קבוע או שאפשרי שהיא תקבל לבד כתובת (ואיך מוצאים איזה כתובת היא קיבלה אחר כך?).האם אפשר למשוך את המדפסת דרך אשף חיבור מדפסת רשת? האם צריך להגדיר אותה דרך מחשב מסויים או שאפשר למשוך אותה מכל מחשב שמחובר ברשת? ועוד מידע ככל שניתן להוסיף בנושא הנ"ל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 14k צפיות
  13. Started by LeftRight,

אני עושה חיפוש בגוגל ומופעים תוצאות אבל כשאני לוחץ על תוצאה כלשהי נפתח לי דף חדש "לא ניתן להציג דף זה" לא משנה לאיזה תוצאה נכנסתי.. נפתח דף: go.google.co.il לפני כמה ימים הופיעה הודעת בעיה של google installer ועשה לי שלח דו"ח שגיאות האם זה קשור?

14. Started by Samoth,

היי, ברשותי ראוטר Linksys WRT54GL עם גרסת קושחה 4.30.07 מדי פעם אני נתקל בבעייה שהחיבור לאנטרנט מת, אי אפשר לתקשר עם הראוטר כלל (דרך 192.168.1.1) וגם פינגים לא חוזרים. ניתוק מהחשמל והחזרה פותר את הבעייה. אחרי שחפשתי קצת באנטרנט גיליתי שתוכנות כמו טורנט גורמות לבעייה מסויימת בראוטר שגורמת לו ל"החנק". בלינקים הבאים יש פירוט על הבעייה: http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers http://techfatale.wordpress.com/2008/03/28/help-utorrent-is-choking-my-dd-wrt-router/ שאלתי היא האם יש פתרון לבעייה ללא צורך להחליף קושחה? האם TOMATO סובלת גם מבעייה זאת? (אין לי יותר מדי דרישות מהראוטר, אבל הפיטצ'ר שהכפתור CISCO מכבה את הWIRELESS דווקא ש…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by cobmetal,

שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. המחשב לאחר פירמוט, הרצתי CCLeaner ומותקן NOD32 (המחשב עבר סריקה לאחר הפירמוט שוב פעם) אבל הבעיה שמצויינת בכותרת עדיין קיימת ואני לא יודע למה... אני יכול לגלוש ולהוריד משהו כמו שעה ולאחר מכן האינטרנט מפסיק לעבוד אבל אני לא יכול לעשות Disconnect או בכלל לראות את ה- Status של החיבור הנוכחי... רק לאחר שאני עושה Restart אני יכול להתחבר מחדש.. אבל עוד פעם לאחר זמן מה האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד... אשמח לעזרה..

17. שלום לכולם. יש לי בעיות התחברות מוזרות שנראות כמו בעיות ראוטר - התחברות ל Hamachi לפעמים לוקחת שעות ולפעמים בכלל לא מצליחה. אני מקבל Timeout מservers שונים בביטורנט לעיתים קרובות. המסנג'ר מתנתק לעיתים קרובות מאוד. Steam לא מתחבר בכלל בגלל שהוא צועק על בעיית קישוריות לאינטרנט. חשבתי על בעיית פורטים אבל גם ניסיתי להגדיר את עצמי כdmz והתופעות עדיין קורות. אני משתמש בFirmware - DDWRT v24 SP1 - מחובר בכבל רשת. יש הצעות? אולי קינפוג שונה של הראוטר?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. Started by גליטו,

שלום לכולם.. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול שלי ושל הביטורנט שלי ...התקשרתי לספקית האינטרנט ובקשתי לפתוח את הפורטים הם אמרו שאני יכול לפתוח את כול הפורטים וזה לא מומלץ כי אז זה מוריד את רמה האבטחה של המחשב או שאני פשוט יגיד להם איזה מספר שהוא אומר שצריך לפתוח אימיול מסויים... איך ומאיפה אני משיג את המספר ? כאילו שאני אתקשר אליהם ואני יגיד להם אותו זה יפתח את הפורטים רק של האימיול ? תודה רבה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dror_gh,

הפנייה של טווח פורטים ב D-LINK 604 דגם DI-604 איך אני עושה את זה ? מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להפנות פורטים 20000-20140 וכמו שאתם רואים זה טווח ענק ואני לא יכול להפנות את זה בפורטים בודדים. איך אני מפנה טווח כזה? תודה רבה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, לפני שאני אתאר את הבעיה אני ארשום קודם את הנתונים הטכניים: נתב חדש מדגם BR6504n של Edimax, מחשב נייד עם ויסטה 64 מותקנת עליו שמחובר אלחוטית ומוגדרת לו כתובת IP קבועה מהנתב. הבעיה, אני חושב שזה התחיל מהרגע שהגדרתי בנתב את הכתובת MAC של המחשב שלי להיות בעלת כתובת IP סטטית. כל כמה עשרות דקות, או בין שעה לשעתיים אני שם לב לנתק בחיבור של המחשב נייד לנתב. כאילו כיבתי והפעלתי מחדש את החיבור אלחוטי במחשב והוא מזהה מחדש את החיבור ואוסף נתונים. זה בלתי נסבל ובשימושים מסויים, הורדות ןמשחקי רשת זה פשוט מתסכל. אני לא יודע מה לעשות, אין לי אפשרות להבין אם הבעיה נובעת בהגדרות של הרשת במערכת הפעלה או בנתב עצמו שמשום מה מחליט כל כמה זמן להתנתק ולהתחבר מחדש. יכול להיות שבכלל הבעי…

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by Dimer,

יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים ברשת חוטית ביניהם ואחד מהם הוא SERVER לאינטרנט והשני CLIENT, כלומר תצורה של ICS. קניתי נייד ואני מעוניין לחבר אותו למחשב ה-SERVER בצורה אלחוטית ולהשתמש בו כדי לגלוש באינטרנט בנייד. אני לא מעוניין להשתמש בנתב. קניתי גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב ה-SERVER. כיצד אני מגדיר את הרשת האלחוטית ועושה בה ICS כך שגם הרשת החוטית תמשיך לפעול וגם בה יהיה ICS? הבנתי שאני צריך לעשות Network Bridge בין שתי הרשתות, אבל אני לא יודע איך להכין את הרשת האלחוטית. האם המדריך הזה קשור? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266993.0 אם אני עושה את הרשת AD-HOC האם אוכל לגלוש עם הנייד שלי במקום אחר שהוא לא הבית אלא בחיבור ל-HOTSPOT אחר?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  22. Started by Bryant8,

שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!

23. היי חברים אחרי אין ספור צעקות עם הוט ובזק החלטתי לפנות לאיפה שתמיד עוזרים אז ככה יש לי ראוטר אידימק קוי לא זוכר את הדגם שהיה מחובר למחשב ומחובר עם מודם מוטורלה (הלבן הגדול) חוץ מהמחשב היו מחוברים עוד שני מחשבים וסוני 2, הייתה לי בעיית איטיות בגלישה והגיע "טכנאי" של הוט והחליף את המודם למודם של טריון(הכחול) מאותו הרגע אין גלישה, המודם לא מתקשר עם הנתב או משהו כזה, בחיבור ישיר של המודם למחשב יש גלישה, התקשרתי להוט הונציגה החוצפנית אמרה לי שמבחינתה אם יש תקשורת של המודם עם המחשב הכל תקין ושהם לא נותנים תמיכה לנתבים. חוצפנים. אשמח לקבל עזרה תודה עידכון בעמוד הבא

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. אני אסביר את עצמי. מבחינתי יש 2 דרכי גישה למחשב מרחוק, או בעזרת remote desktop, או פשוט רושמים בחלון רגיל: //xxx.xx.xx.xxx/c$ הסימן דולר זה כדי לאפשר יכולות של אדמין. כל המחשבים בחווה יכולים לגשת אחד לשני באמצעות שני הדרכים הללו! כמו כן, אני (האדמין ) יכלתי גם לגשת לכל המחשבים ממחוץ לחווה, אני מניח שזה נחשב אותה רשת, אבל עדיין לא אחד מהמחשבים בחווה. יכלתי לגשת לכל המחשבים בשתי הדרכים. מחשב האדמין בחווה נידפק לפני כמה ימים, אז בעזרת ghost cast server החזרתי אותו, אבל שמתי עליו IMAGE קצת ישן. : {למי שלא הבין, סוג של החזרתי את המחשב פשוט למצב שבו הוא היה לפני הרבה מאוד זמן, תקין אבל מזמן, עוד לפני שאני הייתי אדמין} מאז השיחזור אני לא יכול לגשת למחשב האדמין באמ…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Men7a,

המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???

• 7 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.