עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by roeyel,

שלום לכולם, אני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5 דרך ראוטר יחסית ישן- Edimax 6104 K. בכל פעם שאני מוריד קבצים דרך תוכנות שיתוף, לאחר שעה החיבור לאינטרנט נופל. החיבור חוזר רק כאשר אני מנתק את הנתב מהחשמל ומחזיר חזרה. איפה הבעיה? אולי הנתב? מישהו ניתקל בבעיה? אולי אצל ספק האינטרנט? המודם בידיוק הוחלף כך שהוא לא הבעיה.. תודה מראש, רועי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  3. היי חברה אני צריך עזרה ודעה בבקשה.. יש ברשותי 3 מחשבים שעובדים ברשת אלחוטי ועוד 3 עם כבל.. אני יתן לכם תמונה שתכלו להבין איך הרשת בנויה אצלי: יש לי סוג של שרת איחסון כזה עם המון מקום כ6 T בערך! עם XP עוד שתי מחשבים סלונים עם VISTA עוד שתי מחשבים רגילים שמחרוברים בעזרת כבל.. אחד XP ואחד VISTA ומחשב נייד עם VISTA שכולל חיבור כבל או אלחוטי חשוב לציין שאני משתף את האינטרנת וגם את התקיות והקבצים בין המחשבים!!! החובור מתבצע כך: המודם של HOT מסוג טיריון אני חושב. ראוטר אלחוטי של D-LINK DI 524 והאב פשוט של דימנוד בעל 4 כניסות.. מודם => ראוטר =>*כל המחשבים שמחוברים בעזרת אלחוטי האב=> *כל המחשבים שמחוברים בעזרת כבל בשתי מחשבים עובדים תוכנות שיתוף אחד אימיול ואחד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, יש ברשותי מודם terayon tj715 שסופק לי ע"י חברת הכבלים וראוטר אלחוטי (חדש) edimax br6204wg חבילת הגלישה היא 1.5 מגה, דרך הכבלים בשילוב עם 014 חיברתי את הראוטר לפי הוראות היצרן ונתקלתי בבעייה הבאה: מהירת הגלישה איטית ביותר, עוצרת לחלוטין לפרקים ובלתי יציבה. פרטים נוספים: - הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר באופן אל-חוטי וגם כאשר הוא מחובר ישירות לראוטר באמצעות כבל. - כאשר אני "עוקף" את הראוטר ומתחבר היישר אל המודם - הגלישה מעולה וחלקה. - אני משתמש במחשב נייד עדכני - הקליטה ברשת האלחוטית מסומנת כ"מצויינת", אך כאמור, ללא קשר לקליטה, המהירות נוראית. - אין לי תוכנות הגנה מיוחדות מלבד פיירוול של ווינדווס (ויסטה). (ייתכן וקיימות תשובות דומות בפורום ויתכן ואני טוחן מים, אך …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by PkAss,

שלום לכולם, שני שאלות לי בנושא הנ"ל: 1. בעזרת ה- GPEDIT, אני מבצע הרשאות וקובע מדיניות של דברים בווינדוס. הבעיה היא, שהיוזר שלי הוא ADMINISTRATOR, וההרשאות שאני קובע חלות גם עליי! איך אני מבטל את זה? אני מעוניין שהדברים וההרשאות שאני נותן יתייחסו רק ליוזרים בעלי הרשאה נמוכה מאדמין. 2. ונניח שאני קובע שאני לא נותן הרשאה לבצע "בטל/הפעל" לכרטיס רשת במחשב שלי. אני רוצה שההרשאה הזאת תחול כן על כל היוזרים (כולל אדמין),פרט ליוזר שלי- שבמקרה הזה הוא גם אדמין... * כשאני אומר אדמין, אני לווא דווקא מתכוון ל- Administrator, אלא לכל יוזר בעל הרשאת Administrator... תודה לכל העונים והעוזרים! אני מקווה אגב, שרשמתי את השאלה שלי בפורום הנכון, פשוט זה הפורום היחידי שמצאתי לנכון שקשור לנושא…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  6. Started by idoleff,

שלום, זמן רב אני משתמש בנתב אלחוטי מסוג 3com 3CRWE554G72Tעל מנת להפיץ את האינטרנט לכל הבית. לאחרונה התעורר צורך לחיבור אלחוטי גם בממד, אבל לצערי הוא רחוק מהראוטר כך שאין בו קליטה. ברשותי ישנו גם מודם-נתב של ראוטר בזק Tnn-simens SL2-141 ורציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בו כסוג של מגבר שיקבל את האות בנקודת ביניים, ויפיץ אותו לממד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, הורדתי את הדריבר הכי עדכני מהאתר שלהם ואחרי התקנה מופיעה לי הדבר הבא (כמובן הכרטיס לא עובד) : מדובר בויסטה אולטימייט. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום , אני מנסה להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל יש לי בעיה ממש מרגיזה . כל פעם שהמחשב מתחבר הוא לא מצליח להיכנס לאינטרנט , וכדי להתחבר לאינטרנט אני צריך ללחץ על הכפתור אבחון ואז רענון הגדרות רשת וזה עובד ברוב המקרים , אם זה לא עובד אני פשוט צריך להתנתק מהרשת להתחבר מחדש ואז לעשות את התהליך שוב . (בצורה אלחוטית לא קווית הכל) הראוטר הוא D-link DIR300 המערכת הפעלה היא ויסטה SP1 אני חייב לציין שניסיתי להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות באזור וזה גם עושה לפעמים את אותה הבעיה , אבל ברשת בלימודים שלי אין שום בעיה .

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  9. שלום. יש לי ראוטר ששמו מצויין בכותרת וכרטיס רשת אלחוטי (שניכנס דרך הusb)/ מרגע הקנייה יש בעיות רבות עם התחברות, כשאני עושה חיפוש רשתות אני מוצא את הראוטר של השכנים מהקומה הראשונה בביניין משמאל (ואני גר קומה רביעית...) לכן חשבתי על קניית אנטנה או ראוטר חדש, התקציב הוא 300 ש"ח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  10. צריך המלצה לראוטר כזה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 975 צפיות
  11. שלום. כדי להשיג מהירות מקסימלית בתוכנות שיתוף למיניהן יש צורך בPATCH שפותר את הנושא. האם אתם מכירים אחד כזה שבוודאות אין בו וירוסים/מזיקים למיניהם?

12. כרגע יש לי 2 מחשבים בבית שמחוברים ברשת אלחוטית (כל הנתונים על החומרה - במפרט) על 2 המחשבים מותקנת וויסטה אולטימייט מחפש תוכנה מומלצת/חינמית/קלה/בטוחה לתיפעול שתאפשר להשתלט על המחשב ברשת הביתית (רק שליטה על 2 המחשבים ברשת שלא תהיה אפשרות גישה משום מחשב/מקום אחר)

• 41 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. ב"ה שלום חברים הנה הפיתרון חברים יקרים בעמוד 2 עשיתי רשת עם ראוטר EDIMAX מרחק 20 מטר עובד סבבה מרחק 40 מטר עובד סבבה רק עם כבל 100 מטר מרחק יש לי בעיה, אין תקשורת והנורות בראוטר מהבהבות אשמח לשמוע ממישהו שמבין מה אפשר לעשות כדי להגביר את האות ל 100 מטר ? האם מגבר בצד השני של ה 100 מטר יועיל להגדלת הקשר בין שתי הצדדים ? בעבר עשיתי גם למרחק של 60-80 מטר ולא היה לי בעיות. כל החיבורים הם עם ראש מוצלב הכבל הוא מסוכך FTP (אין STP בנמצא לצערי) וקשיח יושב מרחק של 5 ס"מ מכבל חשמל במתח גבוהה. תודה רבה לעוזרים היקרים.

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום, הסיגנל שהראוטר האלחוטי שלי מוציא נחלש בפתאומיות (היום 2 קווים פעם את כולם 5 קווים), דבר זה גורם לניתוקים ולאיטיות מיותרת. זה קורא גם במחשב נייד וגם ב-PC נייח שמחובר אליו דונגל. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by Gil28,

חזרתי אל ביתי וכשאני מנסה לפתוח את האקספלורר\פיירפוקס אין תגובה. איפסתי את הראוטר והמודם אבל כלום לא עוזר. גם האימיול מציג לי הודעת שגיאה שאני לא מכיר. בשורת המשימות הופיע לי חלון שבו מדובר על 'מניעת ביצוע נתונים' ובו כתוב איך לשנות הגדרות שלו. בכל מקרה אני לא רוצה לגעת בזה אבל האינטרנ לא עובד!!

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי ראוטר שכתובת הIP שלו היא :192.168.2.1. כרגע מחוברים אליו שתי מחשבים אחד באמצעות כבל והשני באלחוטי. לא מזמן רכשתי מחשב נוסף שעלי לשים אותו בממ"ד. אני מעוניין גם אותו לחבר לאינטרנט . במחשב שמחובר לרשת באמצעות אלחוטי יש גם כ.רשת רגיל. מכיון שהמחשב החדש בממ"ד וכידוע בממ"ד יש בעיות קליטה ועוד שהממ"ד רחוק מהמיקום של הראוטר - אי אפשר לחבר באלחוטי. לכן אני אחבר את המחשב שבממ"ד לאותו מחשב שעם שתי הכרטיסי רשת (האלחוטי והקווי) שדרכו הוא יצא לראוטר. אני יודע שאפשר לעשות את זה השאלה היא איך? תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KingYes,

אהלן, יש לי אפשרות להתחבר ל-SOCKS 5 לשרתי FTP. השאלה שלי, האם אפשר בתהליך ה-FXP (העברה משרת לשרת), לעשות גם שימוש ב-SOCKS 5 ?

• 13 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by matrix66,

אני משחק במשחק (warcraft 3) ואם אני משחק במשחק פתוח (PUBLIC) זה משחק ע"ג אדם ספציפי ולא דרך battle net בדרך כלל הכל בסדר אבל יש הוסטים (host) שאני פשוט מקבל אצלם פינגים ממש גבוהים למרות שהכל בסדר אצלי מישהו הציע לי לשנות את הפורטים במצב הזה אז- 1. זה בכלל יעזור? 2. אם כן- איך אני עושה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. שלום לכולם. לפני כמה זמן טפלתי בתקלה ששם מחשב בדומיין שלי לא הגיב לכתובת UNC אלא אם הייתי מוסיף לו את הסיומת דומיין המלאה.הקטע היותר הזוי הוא שהוא הגיב לפינג ואם הייתי מוסיף ping -a אז הייתי מקבל את הכתובת המלאה. לאחר שבדקתי אני וחבר שלי כל מיני דברים (התקנת כרטיס רשת מחדש. flush dns,ביטול שרתי wins ושימוש רק בDNS ועוד כל מיני דברים כאלה..) תהיתי אם אני יכול להכין קובץ שיהיה מעין routing table למחשב ואז למשל לעשות הפניה של computer11 = computer11.domain.domain? זה פתרון עקיף אבל אם אפשר זה יפתור תתקלה.. אז: 1) יש אפשרות לכתוב קובץ כזה? 2) מה הפורמט ומה הsyntax שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום, יש לי בבית היום 2 מחשבים אשר מחוברים ישירות למודם הכבלים ( האחד מחובר ליציאת הרשת של המודם והשני ליציאת הusb של המודם, וככה זה עובד כמעט נפלא כמה שנים, אף מחשב לא תלוי בשני שניהם מחוברים למודם ישירות). אני קונה מחשב שלישי ורוצה לחברו גם לאינטרנט, המחשב השלישי יהיה מרוחק במקצת מהחדר בו שוכן המודם ולכן לא ניתן יהיה להעביר כבל רשת וכאן נדרש ראוטר אלחוטי וחוטי כי אני רוצה לחבר את הראוטר למודם ומהראוטר להוציא שני כבלים לשני המחשבים שחוברו עד עכשיו באופן חוטי ואת המחשב החדש לחבר בעזרת כ. רשת אלחוטי אל הראוטר. יש לציין כי המחשב שיחובר באופן אלחוטי נמצא במרחק של כ-10 מטרים מהחדר בו שוכן המודם והראוטר ( חדרים באותה קומה , אך ללא קיר משותף ביניהם, הקירות הינם קירות רגילים ולא…

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  21. אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי אני אשמח. מה שקורה זה שכשאני מגדיר שיתוף של תיקיה מסויימת אני מכניס בויסטה את השם מחשב של המחשב שנכנס מרחוק אבל ששאני רוצה לשתף כונן שלם הממשק טיפה שונה ואם אני מגדיר שם שיתוף אז אני רואה ברשת את התיקיה אבל אני לא מצליח להיכנס אליה,זה רושם משהו עם הרשאות.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by buli1,

שלום! לאחר שנדפק לי הכבל רשת לא היה מנוס מלרכוש כרטיס רשת אלחוטי (הכבל עובר בתוך הקיר לקומה התחתונה ואי אפשר להחליף אותו...). אז קניתי כרטיס רשת אלחוטי tp-link דגם tl-wn550g, הראוטר שלי מסוג level one דגם wbr-3460tx. התקנתי את הדריבר מהדיסק המצורף אבל אחרי הריסטארט הוא לא קולט את הרשת האלחוטית (שאני גולש ממנה כרגע בנייד..) איך מגדירים את זה והאם יש בעיה אחרת? תודה מראש על העזרה אגב אני עם win xp

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. רכשתי לפטופ חדש של HP dv7-1100 לפני כשבוע וחצי ,אתמול נסיתי להתקין את הנתב LinkSys WRT54GL. ההתקנה עברה חלק בסופה קיבלתי אישור שהכול מוגדר,המחשב המקורי גולש באינטרנט והנתב יוצא לרשת כככה שבקטע הזה הכול הוגדר נכון. הבעיה מתחילה כאשר אני מנסה לגלוש בצורה אלחוטית עם הלפטופ,אני רואה את הרשת האלחוטית שהיא קיימת,יש עוצמת שידור מקסימלית אבל משם מה כשאני מנסה להתחבר אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה : לwindows אין אפשרות להתחבר אל [שם הרשת האלחוטית]" ואז הוא נותן לי אופציה "אבחן את הבעיה" אני לוחצת על זה והוא אומר לי "windows אינו מוגדר להתחבר אוטומטית ל [שם הרשת האלחוטית]" ???? ??? ??? מערכת ההפעלה היא ויסטה 32 מקורית. המחשב נייד הותקן בהצלחה מהחברה,אין שום X על החומרה וכ…

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  24. שלום רב, אני מנסה במחשב מסויים להיתחבר עם הראוטר הזה וזה מתחבר אבל אין גלישה, ממקום אחר אני כן מצליח. מסכנה:יש בעיה במחשב הראשון. הפחתי את המודם לראוטר האם זה יפתור את הבעיה? האם צריך לאפס את ה- WINSOCK? יש רעיונות נוספים? תודה רביב

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  25. Started by coran,

שלום! אני לומד ל ccna הלומדה של סיסקו משהו אולי מכיר סיכומים בעברית שיכלו לעזור לי כי יש כמה דברים שאני לא מבין וזה מאוד יעזור לי להבין תודה מראש רן

• 12 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.