עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם , אני צריך לבחור ספק אינטרנט לADSL .... מישהו מבין במחירים? כמה אמור לעלות התשלום לבזק עבור 750 - 1500 קס"ש? ואיזה ספק אינטרנט מהיר הכי משתלם בשוק כרגע ומה המחירים אצלו? אני מאד מודה לכם על העזרה

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by X7-007,

האם מגיע לכם כל טורנט נגיד ב TL למקסימום או שהוא מתאמץ ל 4.9-5.3 ברוב הזמן ? גם חדשים וגם טורנט מלאי SEEDS.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  3. הזמנתי את הראוטר הזה במטרה לחבר את הראוטר הישן שלי בתור repeater .אבל אני לא מוצא אפשרות ל WDS בממשק של הוט . הם סירסו את הראוטר לגמריי . האם יש איזו קושחה תחליפית לראוטר הזה שתיתן לי את האפשרות הזאת ? תודה למי שעוזר .

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. שלום לכולם. אני רוצה לשתף אותכם בבעיה מאוד מעצבנת שיש לי באינטרנט כבר למעלה משנה. לרקע כללי, התשתית שלי היא בזק וספק בזק בינלאומי. מהירות האינטרנט היא 1.5 mb הורדה ו 128 kb העלאה. יש לי נתב ASUS AM 604g. יש לי שני מחשבים בבית. מחשב ראשון מחובר ישירות לנתב(המחשב שאני עובד איתו) ועוד מחשב במרחק כמה מטרים שמחובר דרך WIFI. הבעיה היא שהאינטרנט שלי פושט מתנתק לרגע ממש קצר(פחות משניה, מין ניתוק קטן כזה) כאשר אני מעמיס ברוחב הפס בUpload. העומס Upload שאני מדבר עליו מתבטא בהמון דברים, כמו: העלאת קובץ לאינטרנט, שיחות בתוכנות P2P(סקייפ/מסנגר/טיימ ספיק). הניתוק קורה בייחוד כאשר אני מעמיס ממש הרבה. לדוגמא: היום דיברתי עם חברי בסקייפ תוך שימוש במצלמת האינטרנט שלי. כבר אחרי איזה שלוש דק…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  5. נניח ואני רוצה לבנות רשת בעלת 20 מחשבים, אולם ברשותי רק 2 האבים עם 8 יציאות לכל אחד. כיצד ניתן לחבר בין שני ההאבים כך שכל 20 המחשבים יהיו באותה הרשת? ( כלומר לכל המחשבים יהיה אותו NETWORK ID). הרי בדרך כלל אם אני רוצה ליצור תקשורת בין שני מחשבים המחוברים להאבים שונים, אני חייב להגדיר GATEWAY כלשהו. אולם כדי שהמחשב יפנה ל GATEWAY, היעד חייב להיות ברשת שונה לא? תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלומות חברי הזון, מירב שימושיי באינטרנט(חבילה של 2.5 הורדה, 275 העלאה(או משהו כזה) הם לשיתוף קבצים, ולכן הutorrent פתוח כמעט תמיד. כמובן שכאשר אני רוצה להוריד קובץ דרך http, או לראות וידיאו באינטרנט, אני סוגר את הutorrent. לאחרונה(כמה ימים) שמתי לב כי סרטוני וידיאו באינטרנט פשוט מסרבים להיטען כראוי, כאשר הם עושים buffering כל שנייה, והם נטענים לחלוטין(לחיצה על Pause) רק לאחר זמן רב מאוד. הרצתי עכשיו את הSpeedtest.net, שתמיד ניפק לי תוצאות רצויות(2500 הורדה, 270 העלאה) ומול עיניי אני רואה את ה"זוועה" הבאה: אנא עיזרו לי. ספקית: בזק בינלאומי תשתית: בזק(ADSL) חבילה: 2.5 מגה הורדה מערכת הפעלה: Windows XP SP 2 תודה מראש לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי רשת בין 3 מחשבים עם סוויטצ'... ב- 2 מחשבים יש XP והגדרתי בקלות את השרת ויש שיתוף קבצים ומדפסת... עכשיו סידרתי רשת גם למחשב השלישי... האינטרנט פועל דרך הרשת (ראוטר - אלקטל פרו)... אבל אני לא יודע איך להגדיר את הרשת הביתית... הכוונה לשיתוף קבצים שלו... ושהוא יוכל להכנס למחשבים אחרים... מה לעשות ??? תודה

8. שלום לכולם היום מחקתי בעזרת תוכנת האנטיספייוור hijackthis יציאה מהמחשב השני בשם O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{96F819C3-17CD-4266-AF7B-0C156B5B4462}: NameServer = 192.115.106.10,192.115.106.11 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{A31AB5D6-2CE2-432E-88F3-F2A8849FDFAE}: NameServer = 10.0.0.138 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{DA1B6AFD-5D73-4619-8DA6-5B2CCB7B9A2D}: NameServer = 192.115.106.35,62.219.186.7 O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{E2FD02A5-19F9-4D29-A5B5-A3973EC42DAE}: NameServer = 10.0.0.138 בערך ומאז אין אינטרנט. מישהו יודע מה זה? איך אפשר לתקן? רצוי לציין שאין גיבוי :-[ תודה מראש לכל העונים הנחמדים, אבי. אגב-אתם חושבים ששיחה עם התמי…

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by idodos,

אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. Started by zeroone,

שלום מישהוא מכיר את המודם? הוא USB או רשת? ניתן לשדרג אותו לראוטר כמו את האלקטל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. קודם לשאלה ערכתי חיפוש ולא ממש הצלחתי להבין מה קורה אז אם כבר שאלו וענו אני מתנצל מראש אני מנסה לעזור לחבר ( שיושב לי על הווריד ) לחבר נתב לרשת הכבלים של ברק 013 עם חייגן L2TP ללא הצלחה ניסיתי עם נתב של LINKSYS ללא הצלחה חזרתי היום עם EDIMAX גם ללא הצלחה האם מישהוא יכול לגאול אותי מהיסורים האלו לכול אחד מהנתבים יש פרוטוקול L2TP הזנתי את כול הערכים (לדעתי הם הנכונים ??? ) כלום כלום כלום. הנתבים תקינים בדקתי אותם אצלי והם בסדר לי יש ADSL אם אפשר לקבל תשובות ממצאות וברורות מודה מראש

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  12. אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי תואם... אני צריך רוחב פס די רחב בתוך הרשת כדי להעביר הרבה קבצים... אז חשבתי על תקן N שיש לו 300Mbps. אני צריך המלצה לראוטר וכרטיס רשת אלחוטיים בתקן N עד 400 ש"ח (שנייהם ביחד) ולמי שמבין, כדאי לקחת 300Mbps או ש54Mbps יתן לי אותם ביצועים? וכדאי ללכת על תקן N או להישאר על G? בכל מקרה אשמח לקבל המלצה על חומרה איכותית בגדר התקציב.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by mrraz,

האם אפשר להכנס למודם של הכבלים כמו שאפשר להכנס לתפריטים של מודם ADSL ?

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  14. Started by Zander7,

אם אני רוצה לחבר רשת דרך החשמל (אני יודע שקיים דבר כזה)... השאלה אם יש בעיה לעשות זאת גם אם בבית שלי רשת החשמל היא תלת פאזית? תודה..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by benma,

אני מריץ לינוקס אובונטו במחשב הלקוחץ מחשב השרת מריץ WIN XP PRO מה שמפריע לי זה שכשאני מתחבר אז השרת מנתק את המשתמש שעובד על מחשב השרת האם אפשר לעשות שהוא לא יתנתק? כלומר המטרה שלי זה שמחשב הלקוח יהיה THIN CLIENT של מחשב השרת ויאפשר עבודה בו זמנית של 2 משתמשים על מחשב השרת תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by card,

שלום כל משתמש אינטרנט שהוא טכני, יודע להגיד שהדפדפן יכול להתחבר בצורה מוצפנת - SSL (או בגרסאתו החדשה - TLS) לאתרים שעדיף שהתקשורת מולם תהיה מוצפנת. אנחנו מזהים התחברות כזו לפי התחילית https במקום http. העניין הוא כזה: התקשורת ב-SSL מוצפנת, אבל ממה שידוע לי, כשמצפינים משהו, צריך להצפין אותו עם Key כלשהו, או במילים פשוטות - סיסמה כלשהי. והרי כשאנחנו גולשים למגוון אתרים שעובדים ב-SSL, הם לא מגדירים מול הדפדפן שלנו את סיסמאת ההצפנה.. אז אני תוהה לעצמי, האם זה אומר בעצם שההצפנה של כל המשתמשים, כשהם משתמשים בדפדפן שלהם עם SSL, נעשית עם אותו Key לכולם? אם כן, זה אומר שהתקשורת אולי מוצפנת, אבל ניתן ממש בקלות לפענח אותה.... בניגוד למצב שלכל אחד היה Encryption Key אחר, ואז לא היה מ…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: בעיה בראוטר- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=530867.msg4530367#msg4530367 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- חיבור הוט+בזק בינלאומי (גיימר), מחובר ראוטר 1043NB של TP-L. היה 12MB ועבד תקין. שידרגתי בשבוע שעבר ל-30MB, קיבלתי מהוט את "הוטבוקס" (שמוגדר כמודם) ואחרכך עידכנתי את בזק בינלאומי בעניין. המהירות עלתה, אבל רק באחוזים בודדים! דרך היוטורנט אני מוריד על 1.3Mb/sec, ממש כמו במהירות הקודמת! בבדיקה דרך האתר speedtest, אני מקבל תוצאה של חיבור כללי במהירות 17MB ולא 30MB כמו שצריך להיות! …

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by Gaid,

איך הייתם מתכננים הכי טוב רשת ביתית ל-3- אחיות בהוצאה הכי מינמילית.. חשבתי על לקנות מחשב שיהיה שרת מרכזי ולחבר את שלושת עם טרמינטורים ורשת אלחוטית והוסיף להם בכל חדר רק מסך טרמינטור ומקלדת..ועכבר.. מה אתם חושבים ? איך אתם הייתם מרימים מבצע כזה ?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  19. הי חבר'ה, לפי מה שבדקתי כאן בחיפוש על מנת לחבר את ה Iphone לאינטרנט אני צריך כרטיס רשת אלחוטי שתומך ב AP שזה Acsess point (? תקנו אותי אם אני טועה) ואז לחבר אותו באמצעות WiFi , העניין הוא שאני לא יודע איזה כרטיס יעבוד בדיוק ? העדיפות היא לאחד שמתחבר דרך USB . מישהו יכול להביא לי לינק לדגם מדוייק ? עדיפות לחנות כמו KSP או מאזור ראשון-רחובות נ.ב , יש לי כרגע אינטנט בכבלים ללא חייגן עם מודם רגיל דרך כרטיס רשת וסוויצ' תודה מראש

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  20. Started by sevenX,

?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  21. אני מחפש (בנרות) קופסאת KVM שעושה לי דבר פשוט: מוציאה לי ממחשב אחד, 2 מסכים 2 מקלדות ו2 עכברים כל אחד במקום אחר.לדוגמא בחדר A יש לי את המחשב עם המסך מקלדת ועכבר ובחדר B אני רוצה קר מסך ומקלדת ועכבר שעובדים עם המחשב שבחדר A. הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.aten.com/products/productItem.php?pid=20070404165439001&psid=20060414154647002&pcid=2006041110563001&layerid=subClass1 מישהו מכיר דבר כזה, או יכול להמליץ על דגם אחר ?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  22. שלום כולם javascript:void(0); יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204Wg, ויש לי אינטרנט אלחוטי בבית, מה שאני רוצה לעשות זה, להתחבר לEDIMAX בצורה חוטית (לחיבור הLAN) ושהוא ישמש ככרטיס הרשת שלי למחשב (או למספר מחשבים) וזה מהסיבה שהקליטה עם כרטיס רשת (מובנה או חיצוני) ממש ממש חלשה. האם זה אפשר ואם אפשר מדריך מדויק ומוסבר אני ממש אשמח בתודה מראש משה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by t0x1c,

שלום, אני מחפש נתב שיתן לי כמה שיותר מהירות דרך 2 קירות. כיום יש לי נתב של אדימקס br-6428ns מאז שהחלפתי מחשב הנתב הזה עובד פשוט גרוע, חיבור של בערך 1 מגה. ואני מבין קצת בנושא, אבל לא הצלחתי למצוא אם הבעיה במתאם רשת או בנתב. עם נתב מעפן TP-Link TL-WR702N אני מקבל מהירות יותר טובה (סביבות 15 מגה, לפעמים במשחקים הפינג קופץ אבל אני לא בטוח שזה בגלל הנתב) אני רוצה שהנתב יתמוך בתקן החדש וחשבתי על 2 אלו: DIR-825AC תומך בתקן AC. האם הוא יתן מהירות טובה יותר דרך קירות? מפריע לי שגם אין אופציה לעבור ל openwrt. האם לדעתכם תהיה אופציה כזאת? Netis WF2780 1200Mbps נראה חזק עם 4 אנטנות. גם לו אין openwrt. מה לדעתכם יתאים לי? חשוב לי שאוכל להחליף firmware וחשוב שתהיה קליטה …

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  24. יש לי חבילה של 12MB/1MB, ולאחרונה היא התחילה לעשות בעיות... לפעמים היא יכולה לעבוד כמו שצריך(בסביבות ה11.5mb בשעות העומס), ולפעמים היא רצה במהירות 0.5-2mb. יש לציין שהשינוי הוא פתאומי וחד, וקורה לא דווקא בשעות העומס, אלא גם מאוחר בלילה(1). הדבר הזה קורה במהלך החודש האחרון. יש לציין שאת הבדיקה הזאת עשיתי אחרי שפניתי לשני המוקדים של אורנג(הספקית) והוט(התשתית), ולאחר שיחה עם שני הנציגים(בו-זמנית) ובדיקת כל הרכיבים במחשב(הכוונה לראוטר ולמודם) הובהר לי שהבעיה היא בהוט. המחשב נקי מוירוסים ומתוחזק היטב, ומחשב אחד בלבד משתמש ברשת האינטרנט(המודם חובר ישירות למחשב במהלך הבדיקה) מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  25. אני משתמש במתאם Wifiל-USB מסוג EW-7318Ug Edimax, וזיהיתי שלאורך זמן הוא מתחמם מאד, והתפקוד שלו יורד משמעותית. (קצב הגלישה נהיה הרבה יותר איטי) מישהו יודע להגיד מה יכולה להיות הסיבה? הוא מחובר ל-USB של המחשב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.