עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם יש לי כבלים ואני רוצה לפתוח ftp לדוגמא אז זה אפשרי ? יש ip שאפשר להיכנס אליו?

2. Started by Animor,

שלום, בשל מעבר דירה, אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט + רשת מקומית (שיתוף קבצים, מדפסות). לשם כך, חשבתי ללכת על פיתרון של ראוטר. כנראה ששני מחשבים יחוברו לראוטר בצורה חוטית (כבל רשת), ואילו המחשב השלישי יתחבר בחיבור אלחוטי. האינטרנט ישמש, בין היתר, למשחקי רשת (COD). מכיוון שאני משדרג את רוחב הפס (ל-4MB), בזק מציעים (בחינם, למיטב הבנתי מהאתר) ראוטר שמשמש גם כמודם ADSL: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/bnet/wireless_net.htm 1. איזה ראוטר+מודם שמספקים בזק כדאי לבחור? 2. האם זהו פיתרוןטוב, שיתאים גם למשחקי רשת? אם לא, אשמח להצעה לפיתרון טוב יותר. 3. לפי האתר, המחשב המרוחק יתחבר לראוטר באמצעות מתאם USB אלחוטי. האם זהו חיבור טוב? איך הביצועים ביחס לכרטיס רשת …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.

4. Started by BeBest,

יש לי בעייה ברשת הביתית בשיתוף קבצים. 2 מחשבים נייחים מריצים Windows 7 SP1 ממחשב אחד אני יכול להיכנס למחשב השני בלי בעייה, אבל מהמחשב השני לראשון אי אפשר (שגיאה 0x80070035). דברים שבדקתי: 2 המחשבים מזהים אחד את השני ברשימת הרשת (net view) 2 המחשבים שולחים ומקבלים פינג (גם לפי IP וגם לפי HOSTNAME) 2 המחשבים על אותו WorkGroup 2 המחשבים באותו סאבנט פורטים פתוחים בפיירוואל (137-139,445) מה עוד יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by llnakash,

שלום לכולם, ברשותי נתב 6204 של אדימקס, וביטלתי את מחלק הכתובות האוטומטי. בהגדרות של הנתב עצמו אין לי אפשרות לראות מיהן כתובות ה- IP שמחוברות על הנתב. האם יש דרך לראות זאת באמצעות פקודה כלשהי/תוכנה מסוימת??? אולי אני לא יודע איך לראות??? (ניסיתי להסתכל ב- status info אבל לא מצאתי שם כלום)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן יש לי בעיה בהתחברות עם מחשבים לרשת הביתית שלי. מבנה הרשת הוא כזה. את האינטרנט אני מקבל מהוט/הוטנט. להוט בוקס שמשמש כנתב. משם מחובר בכבל אל נתב Level One WBR6001 (לתוך אחת הכניסות רשת). הנתב נועד לשמש כנקודת גישה אלחוטית בלבד, אין dhcp. ההוט בוקס מחלק כתובות. הLevel One WBR6001 מחובר אלחוטית ל נקודת גישה TP-LINK WA501G, אשר מוגדר כRepeter. הTP - LINk מחובר לעוד נקודת גישה TP-LINK WA501G שמוגדרת כRepeter. ומשם לעוד נקודת גישה דומה. בעצם יש לנו הוטבוקס -> כבל -> Level one -אלחוט-> TP-LINK WA501G -אלחוט-> TP-LINK WA501G - אלחוט-> TP-LINK WA501G. מצב WDS, אבטחת רשת אלחוטית (של הlevel one והtp-links) WEP 128 bit shared key. אני לא משתמש ביכולות האלחוטיות של …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם... מאז שקניתי מחשב חדש, והתקנתי אינטרנט מהיר, הוא מתנתק בשעות מסויימות בלי שום סיבה... אני משערת שזה טעות שעשיתי בזמן ההתקנה... מה עושים עם זה, ואיך משנים את זה? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Noybee,

שלום לכולם, האם יש מקום (כגון אינטרנט קפה) שיכול לתמוך בהתראה של כמה ימים במסיבת רשת בת 10 משתתפים (קאונטר סטרייק)? מבירור בתל אביב לא מצאתי מקום שכזה.. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by seladr,

אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by natee,

היי שלום לכולם, אני שואל שאלה שכנראה נדושה מאוד, אבל.. אולי יש משהו שאני מפספס.... יש לי מהירות 15 מגה בערך, מספיקה לי. רואה סרטונים ביוטיוב- הכל סבבה. אין לי שירותים ברקע שצורכים רוחב פס משמעותי. הבעיה: אני מנסה לראות קצת סדרה ישראלית באיזה אתר של צפיה ישירה ישראלי. נגן JWPLAYER המרגיז של אדובי. בהתחלה עבד בסדר, אחרי בערך חצי שעה- הוידאו קופא כל כמה שניות. ניסיתי להוריד את הקובץ המלא עם IDM וטריקים אחרים- לא עבד. יש מה לעשות? ממה זה נגרם?תודה!!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Emanuel Zvulun,

אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום ברשותי שני מחשבים בחדר. אחד חדש והשני פחות. קניתי Wireless Lan USB ADAPTER של אדימקס IEEE 802.11g 54Mbps במחשב החדש שהוא מחובר הוא במהירות 54 , לפעמים זה יורד ל30+ אבל בגלל בעיית קליטה כי הרשת עצמה נמצאת בממ''ד. ושאני מחבר למחשב הישן המהירות 11 בלי תזוזה בלי כלום. למה? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי נושא שאני לא כל כך מבין: נגיד ויש לי עסק קטן עם שיש לו מהירות הורדה לצורך הדוגמא 8Mb ב down . ונגיד שיש בעסק 3 מחשבים. מחשב 1 : מוריד כרגע סרט במהירות ההורדה המירבית 8mb לשנייה (או שקרוב לכך) האם משמע מכך שכל הdown שלי כרגע בניצול??? או שמה הרוחב פס מתחלק איכשהו.?? האם ברגע שמישהו מוריד איזשהו קובץ במהירות ההורדה המירבית אז בעצם כל החבילה בניצול וכולם ירגישו איטיות? אני מנסה להבין האם ככה זה עובד? כי זה לא הגיוני לי! תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי, לאחר שאני עושה את החיבור הפיזי, איך אני מגדיר את ה IP בין שניהם? יש עוד משהו שצריך לעשות מלבד זה? שני המחשבים אמורים להיות מחוברים ביניהם ללא חיבור לאינטרנט. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Cheif,

רק תזכורת קטנה -- לאתר http://www.NetCHEIF.com יש דף בפייסבוק דרכו אתם יכולים להתעדכן בכל הדברים החדשים שאני מפרסם. אם אתה אוהבים את האתר שלי, אתם מוזמנים לעשות LIKE לדף. http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום רב, יש לי בבית תשתית הוט, שמתי לב שבחיבור אלחוטי המהירות היא 30 מגה בערך (עם התקן USB אלחוטי של DLINK), ובחיבור קווי - מגיע ל100 מגה בקירוב. שוחחתי עם הוט בנושא, ואמרו שצריך לקנות התקן שתומך ב802.11AC, אז קניתי בKSP התקן אלחוטי - EDIMAX AC-1200. המהירות אכן השתפרה - מגיע ל55 מגה בערך. כששוחחתי עם הנציג בKSP, נאמר שזה לא מספיק וצריך לחבר את ההוטבוקס לראוטר שיכול לעזור ולשפר את הקליטה האלחוטית - האם למישהו פה יש ניסיון בנושא ויכול לעזור? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. יש לי וינדוס XP במחשב השולחני ווינדוס 98 במחשב הנייד איך אני יכול לחבר בינהם בעזרת כבל USB ? אפשר לעשות דבר כזה בכלל?! אני פשוט רוצה להעביר למחשב הנייד דברים כדי שלא יהיה בוא משעמם .. תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by EvilForce,

שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by digitalseeker,

אני לא מאמין ! לאחר כשנה וחצי בצורה מושלמת - לפתע הWIRELESS הפסיק לעבוד ללא סיבה - בכניסה לנתב רואים "INIT ERROR" בSTATUS של הWIRELESS אז שמרתי בקובץ את כל ההגדרות ועשיתי לו BACK TO FACTORY DEFAULTS. א.זה לא עזר ב.זה עשה יותר גרוע :bash: עכשיו אני לא מצליח לשמור כלום - אפילו לא סיסמא ! ניסיתי לעדכן לשלושה FIRMWAREים שונים - ללא הועיל ! ניסתי גם את הכפתור ריסט - לא הועיל. רעיונות ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ptX,

היי חברה, יש לי את ה10MB החדש של NGN, והUPLOAD SPEED שלי פשוט זוועה, בזמן אמת. עכשיו ניסיתי את Speedtest.net עם שני שרתים, עם השרת של פתח תקווה זה מראה את הבעיה: ולעומת זאת בשרת של ירושלים: והקטע הדפוק זה הוא שבתכנות שיתוף הUPLOAD SPEED שלי הוא אפילו לא ה0.4MB, הוא בערך 0.4KB! אני לא יכול לשמור על RATIO ככה, לא משנה איזה טורנט זה הUPLOAD SPEED לא עובר בשום פנים ואופן את ה30, וה30 זה רק לחצי דקה פעם ביום, לרוב זה לא מגיע אפילו ל1 |= HELP PLS? אגב היה לי NORTON ANTIVIRUS הבנתי שהוא מפריע, בדיוק מחקתי, לא ממש שינה שום דבר בינתיים..

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by bv_beaver,

יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן, קיבלתי משקפי vr ובשביל לשחק אלחוטי אני צריך מודם תומך 5ghz או wifi 6. כרגע יש לי hotbox 2, תשתית הוט ספק בזק בינלאומי. שיחקתי בהגדרות wifi יש לי שם 802.11 b/g/n או 802.11 b/g only או 802.11 n only בכל המצבים אני מקבל רק 2.4ghz וזה לא מספיק. יש איזה דרך להגדיר את זה או לבקש מהוט מודם אחר? (אני איתם רק באינטרנט). או שיש אפשרות לקנות מודם פרטי במקום שלהם? תודה לעוזרים

23. Started by itamarz_,

ברשותי מחשב עם חלונות 7 שמחובר היום לאינטרנט בעזרת מודם טומפסון שעליו מוגדר משתמש וסיסמה והוא מחובר כל הזמן לאינטרנט , המחשב יהיה מחובר בעזרת כרטיס אלחוטי כנראה TPLink TL-WN821N. בנוסף אני מחזיק בסטרימר מסוג פופקורן A110 שיתחבר בצורה חוטית וטלפון אלחוטי עם תמיכה ב WIFI מסוג nokia x6. אני מעוניין לקלוט בקומה אחת ללא מרחקים גדולים וללא ממ"ד האם יתאים לי הנתב (הזול) TP-Link TL-WR541G, האם יותר כדאי לקנות את הנתב LinkSys דגם WRT54GL ? והאם עדיפים נתבים אחרים ? דרך אגב , ניסיתי לעבוד עם נתב (ישן) של מיקרוסופט בשם mn-500 , אולם הוא כל פעם התנתק לי מהמודם. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Blackend,

אז מה אתם אומרים? התקשרו אלי היום מקוי זהב והציעו לי לעבור אליהם ב 64 שקלים לחודש ל 1.5 או לעבור ל 2mbit! ב 65 שקלים לחודש!!! ומבחינת בזק זה התחייבות לשנה!!! 100 שקלים לחודש לקו של 2MBIT זה פחות ממה שאני משלם היום ב 60 שקלים אבל זה התחייבות לשנה (היום יש לי 1.5) מה דעתכם כדאי לעבור ל 2 מגה ביט או לא?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Evil_Mind,

יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.