עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם, יש לי בעיה באינטרנט : האינטרנט עצמו מתחבר ועובד טוב מאוד אבל הבעיה היא כשאני מנסה להתחבר לICQ או KAZAA או משהו כזה זה פשוט לא מתחבר. מה לעשות ? ? ??? תודה בכל מקרה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by odedn,

טוב, אחרי חקירה תחת אזהרה, הספק נתבים שדיברתי איתו אמר: לצורכי שיתוף עסקיים (זאת אומרת, צריך שזה יעבוד רוב הזמן...): א. הוא ממליץ לעבור ל- ADSL, בטווח הרחוק ייתכן מאוד שזה יהיה הדבר היחיד שיעבוד. ב. זאת בגלל "תקופת הצנע" שמארגנות לנו חברות הכבלים (כשיתחילו להשתמש כולן ב- L2TP ואז כל הנתבים יפסיקו לעבוד, לא תומכים ב- L2TP לטענתו, הם ניסו את זה). עוד הוא מסיים את המשפט, רצתי ומצאתי נתב אחד שטוען שהוא כן תומך ב- L2TP Passthrough באינטרנט, ב- 54 דולר, של SMC http://www.pcconnection.com/scripts/productdetail.asp?product_id=301210 דגם SMC7004VBR, ושומו שמיים אפילו אפשר להשיג אותו בארץ, אצל למיר www.lamir.co.il אבל מה, רק אני מתחיל לאיים על הספק הנ"ל שיקנה מלמיר את…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by omri09,

אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום, הבעיה היא כזאת: ישנם 3 מחשבים. למחשב מספר 1 מחוברת המדפסת. מחשב 2 מדפיס מהמדפסת של 1 שמחוברת ברשת. מחשב 3 לא מצליח להדפיס במדפסת של מחשב 1 למרות שהיא מוגדרת בו (במחשב 3) כמדפסת משותפת וברירת מחדל. על מנת להדפיס 3 המחשבים צריכים להיכנס למחשב מרוחק (mstsc) ולהקיש שם משתמש וסיסמא. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by shlomi6,

אני אתחיל בעובדות הידועות לי ואח"כ יבואו השאלות. מיידע כללי ובדיקת המידע מול מיקרוסופט, אני יודע שויסטה בסיסית וכן XP HOME יכולים לעבוד בקבוצת עבודה של עד חמישה משתמשים. לעומת זאת בויסטה פרימיום וכן XP PRO ניתן לעבוד בקבוצה של עד עשרה משתמשים. המידע נמסר לי גם ע"י בית תוכנה של הנהלת חשבונות. עכשיו, מה קורה אם יש לי רשת מעורבת של XP HOME ו XP PRO, כמה משתמשים יוכלו לעבוד בקבוצת העבודה מול התוכנת הנהלת חשבונות, לדוגמא במקרה שיש כבר חמישה מחשבים עם XP HOME והלקוח רוצה להוסיף עוד שתי תחנות עבודה. למה נוצרה ההגבלה הזו? האם ניתן להסיר את המיגבלה הזו, אם ניקח לדוגמא את המקרה הקודם, הלקוח לא רוצה להחליף את כל מערכות ההפעלה שלו לPRO. מה קורה בפועל כאשר במקרה שיש באותה קבוצת עבודה …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.

9. Started by markdd,

שלום לפורום הנכבד לפני כמה ימים החלה אצלי בעיה עם הנתב הנ"ל בחיבור WIRELESS עליו עם הנייד שלי. עד אותו יום הכל היה בסדר ,גלשתי בסדר מהנייד אבל יום אחד החלו בעיות - הנייד מנסה להתחבר לנתב ,מתחבר ואז אחרי דקה מתנתק ואז שוב אני מנסה להתחבר ,מצליח ואז שוב נפילה בשלב כלשהו הנייד הפסיק להתחבר לנתב בכלל - פשוט לא מצליח. מחשב נייח שמחובר לנתב עם כבל עובד תקין כל הזמן חשבתי שבעיה בנייד, אבל אני מציח להתחבר לרשתות WIRELESS אחרות מהבית וגם מהמכללה ובכל מקום אחר -כך שזה לא הנייד לכן הלכתי על הנתב - איפסתי אותו לDEFAULT,שדרגתי גרסא אך שום דבר לא עוזר - הנייד פשוט מסרב להתחבר לא עשיתי שום דבר לא לנתב ולא לנייד (שדרוג דרייברים ,שדרוג קושחה וכ"ד ) לפני התקלה ! יכול להיות שהנתב נדפק אב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by momi2004,

שלום רב, אני עובר לבית שיש בו תשתית של נקודות רשת שמרוכזות לחדר אחד. אם אני זוכר נכון, מה שאני צריך במקרה כזה זה מתג (8 יציאות במקרה שלי) ולחבר אליו מודם-ראוטר האלחוטי בשביל החיבור לאינטרנט ורשת אלחוטית. האם יש יתרון בקנית מתג יוקרתי יותר כמו של 3Com או שהציוד של אדימקס ו TP-Link מספיק. האם יש צורך ברכיבים נוספים? אודה לכל תובנה בעניין.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ET,

העברתי את הכבלים בבית שלי בתוך הקירות... הגדרתי את הראוטר, ואני גולש מהמחשב הראשי. עכשיו השאלה מה אני צריך לעשות כדי לגלוש מהמחשב השני? הראוטר מחובר למודם eci-270. בשתי המחשבים מותקן xp.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nizansm,

שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Ashand,

שלום, "הקמתי" רשת ביתיית אלחוטית משמע, מחשב אחד שבו יש את הנתב האלחוטי משדר למחשב שני בו יש AP ...אינטרנט עובד יפה מאוד איך אני יכול ליצור שיתוף בין שני המחשבים? איך אני יכול לשלוט על המחשב השני, לראות את C AND D לדוגמא? יש תוכנות מומלצות? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם... מאז שקניתי מחשב חדש, והתקנתי אינטרנט מהיר, הוא מתנתק בשעות מסויימות בלי שום סיבה... אני משערת שזה טעות שעשיתי בזמן ההתקנה... מה עושים עם זה, ואיך משנים את זה? :s05:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by seladr,

אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by stingeR-,

עד עכשיו הכל היה בסדר... , היום אחרי התקנת דריבר לכרטיס מסך פתאום אני רואה שאין שיתוף אינטרנט... למה ? אני לא יודע. ואני ישים לכם כאן תמונה של מה הוא מראה לי.. אין לי אפשרות לעשות שיתוף והוא אומר לעשות system restore אבל אין ביכולתי. למה? גם את זה אני לא יודע(אין restore points) לא יודע למה!! עזרה בבקשה! הנה התמונה : עריכת המודר: הרשיתי לעצמי להקטין לך את התמונה כדי שלא יהרוס את כל מבנה העמוד. אין צורך בכל שולחן העבודה שלך..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. http://img135.imageshack.us/my.php?image=4021rv9.jpg במשבצת של "שער ברירת מחדל" ו-"שרת DNS מועדף" תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by davidreznic,

עד לאחרונה היה לי חיבור 750KB, התברר שאבא שלי שידרג ל1.5MB, אבל ההורדה היא בקצב של 750KBבגלל זה לא ידעתי. הוא טוען שהמגבלה היא אצל הסרברים ולא אצלי. לדעתי הספקית מחייבת על 1.5 ונותנת 750. בדקתי בspeedtest.net וזה מה שיצא שלשום התקשרו אלינו והציעו חיבור 3MB במחיר של 50 שקלים לחודש. אבא שלי חושב ששום מהירות לא תעזור לי כי הסרבר מגביל ל100KBYTE...איך לשכנע אותו? ואיך אני יכול לדעת בוודאות שעובדים עליי לפני שאני מתייבש אצלם על הקו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Vlad3,

מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by clurchless,

היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה

21. היי! יש לי ACCESS POINT שמחובר קווית לראוטר במבנה מסויים על מנת לתת יכולת אלחוטית למבנה אחר. הבעיה היא שהAP הזה לא מכסה היטב את המבנה בקומה העליונה. האם ניתן להתחבר אליו עם AP אלחוטי נוסף על מנת להרחיב את היכולת שלו? המון תודה מראש לעוזרים, שבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אצל חברה שלי שני מחשבים שונים. אצלה בחדר יש נקודה של בזק (קו רגיל הכוונה) וגם במקום בו המחשב השני נמצא. אפשר לחבר מודם (כל מחשב מודם משלו כמובן) ולהתחבר משניהם בו זמנית על אותו יוזר והכל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. יש ברשותי מודם של simens c2-010 ברצוני להפוך אותו לראוטר האם מישהו יכול להסביר לי כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי חיבור ADSL מהירות 8 מגה עם ראוטר Dlink 2650U שמוגדר בתור Bridge. ספק 014 מהירות 8 מגה במסלול גיימר. אל ה-Dlink מחובר ראוטר Linksys WRT160N עם קושחת DD-WRT בגרסה האחרונה, ובתחנה האחרונה Switch 1G של Edimax, אליו מחוברים המחשבים בכבל. יש לי בעיה שכל כמה זמן באופן אקראי, אני נכנסת לאתר (כל אתר שהוא) והוא לא עולה. אחרי רענון של הדף האתר עולה מיד, עד הפעם הבאה. זה קרה בכל מיני אתרים ולא באתר ספציפי. וידאתי עם הספק שלי 014 שאין בעיה מהצד שלהם. הנציג שדיברתי איתו יעץ לי לנסות דפדפן אחר. אז כשהבעיה קרתה הייתי עם FIREFOX, עכשיו אני עם CHROME והבעיה חזרה על עצמה גם ב-CHROME. כאמור זה קרה גם ב-FIREFOX וגם ב-CHROME. ניסיתי לחבר לכרטיס רשת השני במחשב שלי ולהחליף כבל רשת, כלום …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.