עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אם יש לי כבלים ואני רוצה לפתוח ftp לדוגמא אז זה אפשרי ? יש ip שאפשר להיכנס אליו?

2. Started by efib,

שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם! יש לי מחשב ני'יח שאני רוצה לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. אני חי בדירה שאין בה אינטרנט אבל לשכנים יש ובמחשב ני'יד עם אינטרנט אלחוטי זה עובד.. השאלה היא אם אפשר לעשות את זה במחשב ני'יח? מה אני צריך לקנות? כמה זה עולה? ואם אפשר.. המלצה על כרטיס טוב (אם אפשר מהאתר זאפ אז בכללללללל ) תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by GoldenAxe4000,

סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי ברשותי שתי מודמים VTech IAD604 של בזק ו tp-link tl-wr841n שקיבלתי אני לא מצליח למצוא specs נורמלים על הvtech ותהיתי אם יש פה בפורום מישהו שיכול להגיד לי מה ההבדלים בניהם מבחינת עוצמה ואיכות גלישה, ובאיזה מהם כדי לשמש כbridge.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by גדעון,

מעוניין לקבל המלצה לראוטר לחיבור מודם כבלים מוטורולה. אם יש מישהו שיש לו ניסיון וגם ביצע זאת בעצמו אנא תן טיפ גם לחברים...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by elazari,

שלום חברים! אני על סף ייאוש ואשמח לעזרה.. יש לי את ההוט בוקס של הוט ב100M והוא מוגדר כראוטר, בנוסף יש לי ראוטר EDIMAX BR-6524N שההוטבוקס מחובר אליו אל הWAN ומוגדר אליו DMZ. הכל טוב ויפה רק שהם באותו מקום בבית גדול ויש נק' בבית עם מהירות גלישה בין 95MB ל12MB. (ולא אחים שלי אין מקום באמצע שיכסה את כל הבית) ניסיתי לעשות AP אבל זה לא מצליח לי כשההוטבוקס על 40MHZ, וכל פעם שאני שם אותו על 20MHZ מהירות החיבור להוטבוקס נופלת ל65MB ואז המהירות גלישה 50M, מחזיר ל40 עולה חזרה ל 150MB והמירות גלישה נושקת ל100, הAP פשוט לא מתפקד כשההוט בוקס ב40. ניסית הכל ברואטור EDIMAX וכלום לא עזר. אשמח לעצות, אני על סף ייאוש ושוקל לקנות את המתאמי רשת דרך החשמל ופשוט לחבר אותם דרך רשת החשמל וכך להרח…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. חיפשתי בגוגל וקראתי מיליון מדריכים אבל אני פשוט לא מצליח! יש לי מחשב נייח אחד עם שני חיבורי רשת, אחד מחובר למודם ואחד מחובר למחשב הנייד. בLocal Area Connection 2 [שזה מה שמחובר למחשב הנייד] כתוב Unidentified network [בשתיהם כתוב ככה], מה אני צריך לעשות לעזאזל אני משתגע, קראתי את כול המדריכים בגוגל!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rubi_ar,

רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?

11. בזק החמודים העלו לנו את מהירות השליחה (Upload) מ100 ל150 במתנה! כן כן! במקום שתעלו על 12.5 תוכלו עכשיו להעלות על 18 ואני שואל,לא חבל על הפרסומת? הרי ברור שכולם היו שמים לב לשינוי המזהיר הזה לבד. עכשיו אני מעלה קבצים במהירות האור,לא מספיק להגיד בז.. וכבר עולה לי סרט DVDR לרשת. למה הם כ"כ קמצנים? זה עולה להם כ"כ הרבה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by shimon23,

יוצא לי פעמים רבות לעזור לחברים בטלפון לתקן כל מיני דברים במחשב. יכול להיות לי הרבה יותר קל אם באמצעות תוכנה מסוימת אני יוכל לשלוט להם על המחשב, בהסכמתם כמובן. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזאת? (עדיף כזאת שפשוטה לשימוש בשני הצדדים). בעבר השתמשתי ב-Logmein אבל כיום היא בתשלום.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי adsl מזה חצי שנה... היתה לי חבילה של 0.5 מגה ואחרי זה החלפתי לחבילה 0.75 מגה... השאלה שלי היא איך אני יודע בוודאות שהחליפו לי את החבילה ( התקשרתי לבזק והם אמרו ששינו לי את החבילה אצלהם ל- 0.75 מגה). הבעייה היא שלפעמים כשאני נכנס לעשות Internet speed test הוא מראה לי שיש לי חיבור של 0.5 מגה! מוזר...! תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. יש לי נתב של TP link1043ND מחשב שלי ומחשב נייד נוסף . אח שלי משחק ללא הפסקה במשחק הזה "WOW" .. אני מעוניין למנוע גישה מהמחשב הנייד דרכו הוא משחק לכל דבר שקשור לWOW . איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי מחשב נייד שקולט WIFI ולידו מחשב נייח שלא קולט. אפשר לחבר את הנייח לנייד ולקבל אינטרנט? עריכה: חיברתי אותם עם כבל מוצלב. המחשב הנייח הוא XP אז עשיתי רשת שמוגדרת על לקבל אינטרנט ממחשב אחר ובנייד שהוא VISTA עשיתי רשת פרטית. כתוב קישוריות מוגבלת. מה לעשות?

16. Started by Cheif,

מגמת המזעור של הנתבים הולכת ומתגברת ועכשיו חברת Asus מתחילה לשווק נתב פצפון במשקל של כ-25 גרם. הוא כולל יציאת רשת אחת ומקבל את המתח שלו מממשק USB סטנדרטי. הנתב הוא אלחוטי ותומך בתקן N. במידת הצורך הוא גם יכול לשמש גם ככרטיס רשת אלחוטי למחשבים החסרים יכולת זו. הנתב הזה יהיה זמין למכירה החל מאצע החודש הבא אבל המחיר שלו עדיין לא נקבע.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by itamarz_,

ברשותי מחשב עם חלונות 7 שמחובר היום לאינטרנט בעזרת מודם טומפסון שעליו מוגדר משתמש וסיסמה והוא מחובר כל הזמן לאינטרנט , המחשב יהיה מחובר בעזרת כרטיס אלחוטי כנראה TPLink TL-WN821N. בנוסף אני מחזיק בסטרימר מסוג פופקורן A110 שיתחבר בצורה חוטית וטלפון אלחוטי עם תמיכה ב WIFI מסוג nokia x6. אני מעוניין לקלוט בקומה אחת ללא מרחקים גדולים וללא ממ"ד האם יתאים לי הנתב (הזול) TP-Link TL-WR541G, האם יותר כדאי לקנות את הנתב LinkSys דגם WRT54GL ? והאם עדיפים נתבים אחרים ? דרך אגב , ניסיתי לעבוד עם נתב (ישן) של מיקרוסופט בשם mn-500 , אולם הוא כל פעם התנתק לי מהמודם. תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Moty_p,

במקרה הגעתי לסרטון הזה ביוטיוב עד כמה אמיתים הדברים שהבחור אומר שם? מה אתם חושבים על הסרטון הזה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by ido,

תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by NickLess@TheMoment,

יש רשת בין המחשב הזה למחשב של האח, והשיתוף של ה HTTP עם IGate עובד בסדר גמור. עכשיו שאני מנסה להפעיל שם איסיקיו, זה לא עובד, אבל אז אפשר לשנות את ה Connection Settings ולבחור שם Proxy. בחרתי HTTP Proxy, בפורט הנכון, לאייפי הנכון. (היוזר הססמא ריקים). ונחשו מה? לא עובד. יש עצות?

21. Started by dkdkdk,

יש לנו משרד עם בערך 30 מכשירים שמחוברים ל WIFI. הראוטר שלנו חלש ועושה בעיות. ואנחנו רוצים לקנות ראוטר שגם יש לו VPN שיתפקד טוב ושלא יהיו נפילות איזה הכי מומלץ למשרד כמו שלנו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום! יש לי רשת של כמה מחשבים בבית ויש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור.. בנוסף צירפתי תמונה שאני יצרתי בשביל שהיה אפשר להסביר בצורה יותר ברורה! אז ככה יש לי מחשב איחסון שבו אני מאחסן את הסרטים ואת המידע! הוא מחובר לראוטר של לינקסיס. הראטר של הלינקסיס מושך אינטרנט מהמודם של HOT כמובן מהראוטר של הלינקסיס מתחבר סויץ פשוט שמחובר לשתי מחשבים. OK בשתי המחשבים שמחוברים לסויץ יש אינטנרנט וגם רואים את המחשב איחסון ויש גישה למידע! בנוסף! מהראוטר של הלינקסיס מתחבר ראוטר נוסף של אידימקס ןממנו מתחברים שתי מחשבים! בשתי המחשבים האלו לשם שינוי יש אינטנרנט אבל לא רואים את המחשב איחסון וכמובן גם אין גישה. הראוטר של האידימק מתחבר דרך DHTP .. מה לא תקין ומה לא בסדר עשיתי שזה המצב?? תודה לעונים :…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום רב, לא מזמן הצטרפתי לאינטרנט סיבים של סלקום - ברוך השם זורם לי 1000 מגה בקירות של הבית על גבי כבלי LAN. הראוטר נמצא במרחק של כ-50 מטר כבל (בית קומות) בצד השני של הבית, משמע - 0% קליטת WIFI. אצלי בחדר יש נקודה שאותה אני מחבר לראוטר במקרה שלי - TD-W9980 אשר מפזר גם WIFI בחדר ובאיזור כולו. מהראוטר (TD-W9980) - יש כבל לתוך Switch שמשם מחלק אינטרנט על גבי כבלי LAN למכשירים שונים שיש לי פה. הכל טוב ויפה האינטרנט מגיב פצצה. הבעיה שלי היא כזו, האינטרנט 5Ghz מקרטע ומתנתק לעיתים (אני משער שבגלל השכן הרשע עם הוויפי שלו). מצורף תצלום: השאלה הנשאלת היא כזו: האם הדרך שאני עובד בה היא תקינה? כל המעבר ועם הראוטר וכו'? אני מעוניין בסופו של…

24. Started by tot5,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם האינטרנט הביתי. אני גולשת על 1.5MB, כאשר 2 המחשבים בבית (לפטופ ונייח) מחוברים בצורה אלחוטית. בהתחלה עוד היה סביר (כלומר, לפני כשנה- שנתיים), אבל עכשיו, אפילו הורדות פשוטות או סתם כניסה לאתרים לוקחת המון זמן בשני המחשבים. יש לי ראוטר של edimax, לפטופ אחד ועוד כרטיס רשת אלחוטי במחשב הנייח של edimax גם כן. אשמח אם תעזרו לי בנושא, מאחר ואין לי מושג מאיפה הבעיה ומה צריך להחליף, אם בכלל. תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. http://img135.imageshack.us/my.php?image=4021rv9.jpg במשבצת של "שער ברירת מחדל" ו-"שרת DNS מועדף" תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.