רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אני מחובר לאקספון בחבילת 100 מגה. בבדיקת מהירות ללא כבל אני מקבל מהירות 30MB+- ועם כבל 60MB+- אבל בהורדת טורנטים אני לא עובר את המגה. אני לא עובד עם NAT ובדקתי את הפורט ביוטורנט הוא פתוח. דיברתי גם עם נציג תמיכה טכנית והוא אמר שאצלו הוא לא רואה שום בעיה והכל בסדר אצלי בחיבור מה יכול לפתור לי את הבעיה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור הבאתי את הראוטר מארה"ב ועם שקע ממיר לארץ עובד יופי. הוא מוגדר לL2TP (כבלים) ומתבצע חיבור, שבא לידי ביטוי בשני מובנים: א. אם אני מריץ למשל ping www.hwzone.co.il -t אני מקבל פינגים יפים ב. באאוטלוק אקספרס הוא מצליח לקבל הודעות חדשות אבל לא לשלוח _____ בדפדפני האינטרנט (אקספלורר וfirefox) אי אפשר להכנס לאתרים, זה נתקע הרבה זמן ב"waiting for response..." מה ניסיתי: א. להכנס בדפדפן דרך מספרים(כלומר כתובת האתר במספרים), לא עזר.. ב. להוסיף DNS של הספק ידנית בהגדרות הכרטיס רשת. בtime\region אין ישראל, בחרתי טורקיה. בכל מקרה שיניתי לכמה ארצות ולא נראה לי שזה משנה כי אני מקבל pingים בכל region. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתחבר לסרוור ולרשת משרדית, מחובר לרשת כבלים ספק 012
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי פשוט וטוב לשימוש בבית פרטי עם שני מפלסים (ישב בקומה העליונה והסלון בקומה הראשונה). לא מדובר על צרכים תובעניים כלל - לשימוש לגלישה ודואר בטאבלט אנדרואיד. חשוב משהו לא יקר אבל שיעשה את העבודה. אם אפשר, בבקשה משהו שנמצא במלאי ב-KSP, באג או איבורי בבאר שבע - עדיף אבל לא הכרחי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במידה והרשת שלי מחולקת ל VLANS והגדרתי בשרת ה DHCP כתובות די אן אס של ספקית האינטרנט עבור VLAN שלם.. ואני רוצה לחסום גישה לאינטרנט ממחשב ספציפי דרך המחשב עצמו לא בצורה רשתית חסימה לאינטרנט כל זה בלי לשנות את הקבל כתובות האוטומטית מהשרת? יש דרך חומרתית או משהו במאפייני אינטרנט ידוע למישהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו קניתי כזה שקע לרשת בהום סנטר בשביל לעשות שקעים עכשיו פתחתי ויצא משהו כמו זה: http://www.dandr.co.il/products/02022004145526.jpg עכשיו מאחרוה יש לי 10 חורים להכניס חוטים (5 בכל צד ) אפילו שצריך להיות 8 אבל הם צבועים בצבעיים מוזרים שאני לא מבין לפי זה לחבר... ויש את הקיצוניים שהם לא צובעים כנראה הם לא לשימוש או לסיכוך עכשיו לי יש 8 חוטים חשופים בצד אחד אתם יודעים תצבעים כתום כתום לבן חום חום לבן.... עכשיו לאן לחבר כל אחד לשקע ?!?!? אני יודע שאם היה לי שני שקעים (אחד בכל צד אז זה לא היה ממש משנה הייתי מחבר אותו דבר בשתי הצדדים ) אבל בצד השני יש לי כבר תקע שנכנס ישר לכרטיס רשת!! מצאתי תאתר הזה http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45.htm תסתכלו למטה איפה שה WALL JA…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב הראשי יש Vista בעיברית ובמחשב האורח (השני) יש XP בעיברית איך אני מגדיר ששני המחשבים יתחברו לאינטרנט (בו זמנית) תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות ראוטר בכדי לחבר את ה ps3 לאינטרנט, מאחר ויש לי חיבור אינטרנט עם חייגן (חיבור גיימר). האם יש איזשהו נתונים חשובים שצריכים להקפיד עליהם, שקונים ראוטר ואם כן מהם ? בעקרון אני מחפש לקנות ראוטר הכי זול שניתן ובלבד שזה לא יפגע באיכות המשחק ברשת ה ps3. אודה להמלצות / הבהרות . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני שואל שאלה שכנראה נדושה מאוד, אבל.. אולי יש משהו שאני מפספס.... יש לי מהירות 15 מגה בערך, מספיקה לי. רואה סרטונים ביוטיוב- הכל סבבה. אין לי שירותים ברקע שצורכים רוחב פס משמעותי. הבעיה: אני מנסה לראות קצת סדרה ישראלית באיזה אתר של צפיה ישירה ישראלי. נגן JWPLAYER המרגיז של אדובי. בהתחלה עבד בסדר, אחרי בערך חצי שעה- הוידאו קופא כל כמה שניות. ניסיתי להוריד את הקובץ המלא עם IDM וטריקים אחרים- לא עבד. יש מה לעשות? ממה זה נגרם?תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי עבר לדירה לא גדולה בבניין קומות בגדול הדרישות מהנתב שיהיה אלחוטי ושיתמוך בכל האבטחות של הרשת אין לו מה להשקיע בלינקסיס בגלל שיתחבר אליו מחשב אחד ועוד מחשב נייד לפעמים אז התקציב הוא עד 200 שקל עם אפשרות לחריגה ל 250 שקל אם זה באמת שווה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחליף את האיי פי שלי ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יכול להיות שבפקדות PING אני מקבל בגיימר יותר גבוה מבלי גיימר ובפקודת TRACERT הקישור הראשוני מבזק בין לאומי לשרת בחו"ל זה פחות או יותר אותו הדבר ורק שזה מתחבר משרת לשרת בחו"ל הפינג קופץ משמעותית(בהשוואה חבילת גיימר לעומת חבילה ללא גיימר)? כמו כן האם האשמה היא בבזק בין לאומי כאשר החיבור בין שני שרתים בחו"ל מתקבל פינג גבוה(בהתחשב שבחיבור ללא גיימר זה יוצא נמוך יותר) ? וכן אני יודע שיצאה שאלה מורכבת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן לפניי כמה ימים הפכתי את המודם ALCTEL שלי לPRO הכל היה טוב ויפה הגדרתי שהמודם יתחבר אוטומטי.. ובאמת כאשר עשיתי ריסטים המודם התחבר אוטומטי ולא היה צריך להתחבר באופן ידני.. אך לפניי יומיים שמתי לב שכשהמחשב עולה המודם כבר לא מתחבר אוטומטית וצריך להתחבר דרך החייגן! איני זוכר ששינתי משהו בהגדרות.. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב נייח ישן. הוא מחובר לראוטר באמצעות כבל, כשהראוטר נמצא במרחק גדול ממנו. בזמן האחרון האינטרנט במחשב הזה עובד מאוד לאט. בבדיקות הורדה המחשב מוריד בערך על 1kbs. לקחתי את המחשב הנייח הזה לחדר של הראוטר וחיברתי לראוטר ישירות, ובבדיקת הורדה המהירות הייתה תקינה. כמו כן לקחתי לפטופ לחדר שבו נמצא המחשב הזה וחיברתי לאותו כבל בדיוק (כמובן שביטלתי את החיבור האלחוטי באותו זמן), וגם כן בדיקת מהירות הייתה תקינה. אבל כשחיברתי שוב את המחשב הנייח בחדר שלו האינטרנט לא זז. מה יכול להסביר את זה? איזה בדיקות אני יכול לעשות כדי לנסות להבין איפה הבעיה? יש לציין שהחיווט מהראוטר למחשב די מסובך, הם ב-2 קומות שונות והכבל עובר דרך 2 נקודות פיצול, ויכול להיות שיש שם מגעים קצת רופפים, למ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי windows server 8 ובניתי בדוט נט את שאני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט. האתר שלי משתמש בsql server שגם אותו יש לי. יש לי מחשב נייח שמחובר לראוטר שאני מעוניין להשתמש בו כשרת. הבנתי שאני צריך להתקין את הwindows server אבל לא ברור לי מה לעשות אחרי זה. הבנתי גם שאני צריך לעשות PF על 80 שראוטר. מעבר לזה אני צריך גם לעדכן את הIP שלי והבנתי שיש תוכנה שעושה זאת אבל אני לא סגור איזה.. יש מצב שתסבירו לי מהתחלה מה עושים בשביל להעלות שרת כולל הכל ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-