רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כיום מחובר בתשתית הוט, בגלל שאני גר בבית פרטי אין הרבה שכנים שיושבים על הארון של הוט. רציתי לשאול האם תשתית בזק תתן לי זמן תגובה מהיר יותר מהוט? איך אפשר לדעת איפה יושב הארון האחרון שמגיע אליו סיב אופטי? האם זה הארון שממש מחוץ לבית שלי או הארון של בזק היותר גדול שנמצא בהמשך הרחוב כ-100 - 150 מטרים מהבית שלי? האם צריך להיות רשום עליו משהוא? בסך הכל אני מחפש תשתית שתתן לי זמן תגובה מהיר, אמין ויציב יותר לספק שירות שלי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי ,לאחר בדיקה וחקירה של חודש שלם אפשר להגיע למסקנה אחת. סוני מגבילה את מהירות העלאה(שזה מאוד חשוב למשחקים ולסטרימינג) . מי שמחובר נחושת עם חבילות 500/12. 100/10 יקבל בין 3 מגה ל 7 מגה העלאה כאשר בסיבים יקבל בין 4 מגה ל 10 מגה העלאה. זה נתון חשוב למשחקים.. הדבר הזה נבדק עם קבוצת חברים בווצאפ. כולנו עשינו בדיקות מהירות החודש ולכולנו בין 3 ל 10 העלאה חלקנו עם סיבים. בדיקות וויפי במחשב ובסמארטפונים נותנת 100 העלאה בסיבים ו 10 העלאה בנחושת.בכבל ישיר ובוויפי. אין בעיה בתשתיות או בספק. נעשו אגב עשרות בדיקות. קבוצה של 50 איש מכל רחבי הארץ. רק בקונסולות של פלייסטיישן הבדיקות מראות חוסר יציבות וקצב העלאה נמוך מאוד...גם בוויפי וגם בחיבור כבל רשת ישיר. המשחקי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נתב Level One WBR3406TX ואני לא יודע איך פותחים פורטים לנתב זה מי שיודע לפתוח פורטים בנתב זה נא לעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בביתי יש ראוטר NETGEAR DGN2200. איפשרתי לו REMOTE CONTROL על מנת שאוכל לשלוט בו ממשרדי. (בעיקר לנתב את פעילות הילדים באינטרנט בשעות הכנת שיעורי בית) הענין הוא שבמידה ויש הפסקת חשמל ו/או ביצוע ריסט , משתנה ה-IP ואז איני יכול לגשת אליו. איזה אפשרויות עומדות לרשותי לדעת את ה-IP החדש בכל פעם ששונה ? ומבלי לשלם לבזקבנלאומי עבור IP סטטי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה. כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית באזור ביתי החיבור יש לי חיבור שמציין שהגלישה אינה מאובטחת ומידע שישלח על ידי יכול להיות חשוף לאחרים. יש לי כמה שאלות האם אפשר גם לראות לאן אני גולש. כיצד יכול אותו אדם לזהות אותי בשמי. [האם הוא יכול לראות מה קורה במחשב שלי מסמכים וכדומה וכן שם משתמש]. מה הסיכוי שדבר כזה יקרה. האם דווקא בזמן הגלישה יכול לראות היכן אני גולש או אפילו שכבר התנתקתי. האם אני משאיר עקבות. האם יש לי אפשרות לדעת מי בעל הקו. כי גם הוא ברשת לא מאובטחת אז גם אני יכול לעלות עליו. והכי חשוב האם אני יכול לדעת אם מישהו עקב אחרי וראה לאן אני גולש. סליחה על כל השאלות אבל חיפשתי אינפורמציה ברשת ולא מצאתי. אם מישהו יכול להפנות למידע מסודר בנידון זה יעזור. אש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בתאריך 4/26/2009 אורנג' התחילה לחסום שיתוף קבצים. זה קרה ממש ברגע כשהייתי באמצע משחק היה לאג עצבני של קרוב ל20 שניות ומאז ההורדות לא זזות מטורנל*** וטורנבי** סינון שהספקיות המתחנגלות לא יידעו. אז בקיצור נשאר רק 018 העילגה שעל השרתים של נזק האיטית. לא יודע מה לעשות, 10 מגה זה לא צחוק, בטח אמרו זה מוריד 900TB בחודש חייבים להגביל אותו. אבל אני לא מוותר בקלות, דיברתי עם התמיכה ואני יגיד להם שיפצו אותי על זה שהם לוקחים ממני מה שאמור להגיע לי ועוד להגיד לי שאין בעייה כשהתמיכה לא מנסה לעזור ומשקרת בדעיבד. בקיצור על זה הם ישלמו ביוקר. על הסכום שאני משלם להם הם צריכים לשלם כן, כשלוקחים כסף צריך לדעת להחזיר משהו, אין כזה כסף חינם. זה TRACERT שאני ממש בטוח שלא היה נראה לפני ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם שני מחשבים באחד מהם יש לי חיבור ADSL ואני רוצה שהמחשב השני שמחובר ברשת יוכל גם לגלוש באינטרנט דרך המחשב שיש לו ADSL איך עושים את זה בבקשה? יש לי WIN98 והאם יש תוכנה שתאפשר לי שליטה על המהירות שאני נותן למחשב השני לגלוש בה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר כבר כשנה ל ADSL בחבילת 0.75 (0.5 לפני הצגת החבילה החדשה) וספק בזק בינלאומי. עד לפני כשלושה שבועות לא היו לי שום טענות, הכל עבד אחלה. עכשיו התחילה בעיה מוזרה: מהירות הורדת הקבצים ב HTTP ותוכנות שיתוף שונות נשארת סבירה - כ 84 K לשניה מקסימום. אבל מהירות הורדת הקבצים מ FTP, ובמיוחד מ MIRC ירדה בצורה דרסטית. אני אדגיש ואומר שהבעיה היא לא במחשב ממנו אני מקבל את הקבצים, ביצעתי כמה בדיקות מול שרתים מהירים הרבה מעבר למה שאני יכול להוריד. התוצאה נשארת זהה: לא יותר מ 30k/sec משום מקום, וחוץ מזה, מהירות ההורדה לא קבועה, ונראה כאילו היא נתקעת כל כמה זמן, כלומר גודל הקובץ המורד לא משתנה בכלל למשך מספר שניות. התקשרתי לבזק בינלאומי ושאלתי אותם בנושא. אבל הבחורה בשירות תמי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין שאחד המחשבים בבית יוכל להתחבר לרשת האלחוטית אך לא להנות מהאינטרנט שהיא מציעה. יש דרך לעשות זאת בהגדרות, משהו עם הכתובת MAC? יש שם אופציה של delete וload
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 מחשבים ברשת ביתית, בשניהם הגדרתי אותו יוזר עם אותה סיסמא, בשניהם סימנתי ב XP FW וי על File And Printer Sharing. ממחשב א' אני מנסה לגשת לכונן C במחשב B ע"י : \\computer_b_name\c$ נפתחת לי חלונית להזנת שם משתמש וסיסמא, אבל שדה המשתמש חסום, כתוב בו Guest ולא ניתן לשנות זאת. מדוע ? כיצד פותרים זאת ? (לידיעה : כל כונן C במחשב B לא סימנתי שיתוף דרך המאפיינים, לדעתי אין צורך)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתב - Edimax BR-6204Wg, יושב בקומה ראשונה, מחובר קווית למחשב נייח. אני מניח שאני צריך Access Point בקומה שלישית, לא? אם כן - מה ממולץ? אני רוצה משהו פשוט וזול.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר שלי המליץ לי על התוכנה הזאת שלדעתו דורשת פחות משאבים מהמחשב מאשר זון אלארם למשל ולדעתו היא הכי טובה רציתי לדעת מה דעתכם? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-