עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. תודה לכל העוזרים תסלחו לי על השאלה הטיפשית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כבר דיברתי עם הוט ונטוויז'ן והם שלחו אותי לבדוק מהירות באתר הזה שלהם וכן ירד לי קובץ במהירות 1.5MB אבל חוץ מזה אני לא מרגיש הבדל מה-2.5 שהיה לי. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר(לא אלחוטי) השיתוף קבצים והאינטרנט עובד בין שתי המחשבים אבל שאני מתקין את התוכנה לשליטה על תעבורה ברשת שנקראת DUSuperControler אני לא רואה את המחשב שלו בתוכנה.הנה תמונה: אני רואה רק את המחשב שלי. איך אני עושה שאני ייראה את המחשב שלו בתוכנה? או אם יש תוכנה אחרת שמגבילה מהירות במחשב אחר ברשת ביתית אני יישמח לקבל.. ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני קורא את זה: https://hwzone.co.il/%D7%A0%D7%AA%D7%91-ac1900-%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%9E%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%90%D7%9C-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C%D7%99/ ומצוין שם שהנתב תומך ב-IPv6, מה זה בעצם אומר ? שאני יכול להמיר את כל התעבורה ל-IPv6 ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by efib,

שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עברתי ל100 מגה אצל הוט נט, דבר ראשון אני חייב לציין שהמענה הטכני שלהם עונה בשניה וזה מעולה. הם אמרו לי שאם אני על 12 מגה אצל התשתית [הוט] ו100 אצלהם יהיו לי בעיות איטיות. אכן היו וכשהעבירו אותי ל12 גם אצלהם זה התחיל לרוץ בסדר. אני לא אומר שהם שיקרו וכאלה, אבל למה זה? הם גם טענו [אולי הם אולי נציג הוט שהיה בשיחה - לא הבדלתי] שזה בגלל שיש לי מודם מוטורולה שלא תומך... מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין? זה פשוט מעניין אותי למה זה משנה שיש לי יותר מדי בספקית...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by G-FoRcE,

יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Shay Manshary,

שלום לכולם ברשותי מצלמת IP מסוג FOSCAM 8910 ,צריך עזרה בקינפוג המצלמה לצפייה דרך הטלפון מחוץ לבית כאשר אני בבית הכל עובד מעולה , אשמח לעזרה ,תודה שי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Zeev Rubanenko,

עפ"י המפרט הטכני של הלנובו שלי כרטיס ה-WiFi הוא Intel dual band AC-3165 כלומר, אם אני מבין נכון הוא אמור לתמוך גם ב- 2.4GHz וגם ב-5GHz. למרות זאת בהגדרות שלו בלוח הבקרה, התקן המקסימלי שניתן להגדיר הוא 802.11n וכמובן ש-5GHz לא עובד. האם זו בעיה של דרייבר? בדקתי בהגדרות ה-BIOS ואין שם שום דבר שקשור לכך. למישהו יש רעיון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חיברתי לפי ההוראות והמחשב מזהה את החיבור אבל כשאני מנסה לגלוש אין קליטה של אינטרנט בינתיים המודם עובר ממחשב למחשב וזה מאוד לא נוח ספקית האינטרנט היא 012

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yuliaa,

היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MK007,

זה כבר תקופה שהגלישה באינטרנט נהייתה בלתי נסבלת, כלומר אני יכול לגלוש כמה דקות והכל יעלה חלק ואז יתקע לי דף מסויים במשך חצי דקה ולא יעלה עד שאני לא ירענן איזה 4 פעמים וזה קורה הרבה. פירמטתי את המחשב לא מזמן, ניסיתי 3 דפדפנים ועשיתי סריקה של וירוסים, מעבר לזה לא נראה לי שזה משהו במודם כי אני גולש דרכו גם במחשב הנייד בWIFI והוא עובד חלק. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, יש לי תוכנה לצפייה בטלוויזיה באירופה והתוכנה בודקת היכן אני גר. האם יש דרך להטעות אותה? התוכנה עובדת בנפרד מהדפדפן... תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Fkl0ster,

http://www.psi.co.il/ ציינו גם את ספק האינטרנט דרכו אתם מחוברים בבקשה... משום מה, הכתובת לא מופיעה בשרת ה-DNS בו אני עושה שימוש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים, יש ברשותי כרגע היום פעיל רוואטר אלחוטי של 3COM מסוג OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router הוא מחובר למודם ADSL של בזק והכל עבוד מצויין. בנוסף יש לי עוד רווטאר זהה לחלוטין של 3COM שאני רוצה להפוך אותו לנוקדת חיבור קווית אשר יהיה מחובר אלחוטי לרוואטר הראשון. (אני מדגיש הרוואטר האלחוטי של 3COM השני יספק אינרטנט דרך אחד מארבעת הפורטים של הרוואטר לממיר של YES ולא בצורה אלחוטית) איך עושים זאת ? אני שובר הראש איך עושים את זה !!! http://adsl.aruba.it/manuali/3comOCWireless.pdf

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אנשים , אני בבעיה רצינית . אני צריך להעביר קבצים מהמחשב הנייד של חבר שלי למחשב שלי . קישרתי בין 2 המחשבים באמצעות כבל מוצלב . ועכשיו הבעיה שלי עם ההגדרות . אני לא כל כך מצליח . כי אני לא יודע בדיוק מה לעעשות בהגדרות . ניסיתי להוריד מדריך ,אבל כשניסיתי להתקין את אחד מהרכיבים כדי ליצור שיתוף הוא אמר לי משהו שמותר להתקין רק רכיב אחד . משהו לא ברור . אני חייב עזרה או מדריך רציני בנושא . תודה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אז ככה אח שלי עבר לדירה לא גדולה בבניין קומות בגדול הדרישות מהנתב שיהיה אלחוטי ושיתמוך בכל האבטחות של הרשת אין לו מה להשקיע בלינקסיס בגלל שיתחבר אליו מחשב אחד ועוד מחשב נייד לפעמים אז התקציב הוא עד 200 שקל עם אפשרות לחריגה ל 250 שקל אם זה באמת שווה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by dsnir254,

שלום לכולם, הייתי מספר שנים בחברת אינטרנט מסויימת (ספק+תשתית 100 מגה) ועם הזמן גילתי שלעיתים רחקות במהלך היום יש לי עליה בפינג (200-1000ms) וניתוקים לסירוגין מה שמקשה עלי לשחק משחקי רשת תחרותיים. כמובן שבשירות הטכני לא יודעים מה להגיד ואומרים לי שזה עומס רגעי שחולף. על מנת לבדוק את זה עברתי לחברה ותשתית אחרות - וגם עכשיו ישלי את התופעה המוזרה הזאת. כמובן שגם הראוטר הוחלף במעבר. מה זה יכול להיות? הבנתי שיש מצב שאחד מהמכשירים המחוברים לראוטר עלול לגרום לזה, יש איך לנתר את זה? מת כבר לטפל בתקלה המטרידה הזאת! אשמח להמלצות בנושא בתודה גיימר ששוקל להתייאש ממשחקי הרשת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים