רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
חברה תעזרו לי בבקשה... יש מחשב בבית מחובר לאינטרנט קניתי נייד, איך אני מחבר ביניהם שיהיה לי גם אינטרנט בנייד? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר 2 מחשבים לאינטרנט בתשתית הכבלים. רציתי לדעת איך אתם ממליצים לי לעשות את זה: 1) לחבר את המודם שלהם לסויץ ולבקש מהם לקבל כתובת קבועה. 2) לחבר את המחשבים עם ICS. עדיין אין ברשותי את החומרה הנדרשת לאחד מהם. יש לציין שאינני צריך שיתוף בין המחשבים ואני מעדיף שלא תהייה ביניהם תלות, ולכן האפשרות הראשונה יותר מתאימה לי. הבעיה היא שאני לא מכיר את המדיניות של הספקית והוט בנוגע לחיבור קבוע, ולכן ייתכן שאתקל בקשיים אם אנסה את הדרך הראשונה, ולכן הדרך השנייה תתבצע ללא כאבי ראש מיותרים. מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן קיבלתי מבזק מודם שמתחבר לEthernet, יש לי 2 מחשבים בבית ואני רוצה לחבר את שניהם לאינטרנט. הדרך היחידה היתה להביא מפצל אז יש לי פה גם מפצל שנקרא: Switch Fast Ethernet של Edimax יש לו 8 פורטים. חיברתי את המודם, המחשב שלי והמחשב השני כולם ע"י כבלים רשת (אין לי רשת אלחוטית פה) ומאז ניסיתי לשחק עם ה Network Setup Wizard בערך שעתיים.. לפעמים הצלחתי להשיג חיבור ב2 המחשבים אבל אף פעם הוא לא שרד כיבוי מחדש של אחד מהמחשבים.. מה לא בסדר? מה ההגדרות שצריכות להיות? ניסיתי לחפש במדריכים אבל לא מצאתי משהו שיכול לעזור לי.. יש לציין שהאינטרנט עובד מהמחשב בחדר השני ומהמחשב בחדר שלי בנפרד כך שאין בעיות עם הכבלים או עם המפצל שיש לי. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בSTARTUP SEQUENCE אחת האפשרויות היא לחפש את מ"ה מהרשת. רציתי לדעת איך זה בדיוק מתבצע, אני אשמח לשמוע פירוט אם יש מישהו שביצע את זה בצורה מעשית. עד כמה שאני הבנתי זה נעשה ע"י שרת DHCP שיוצר קשר עם המחשב עצמו ושולח אותו לשרת שעליה שמורה מ"ה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב הינו נייח, ממוקם במרחק 10-12 מטר עם 2-3 קירות מהנקודה של הכבלים, החיבור משמש מחשב אחד בלבד. החיבור לאינטרנט הוא כבלים של הוט במהירות 1.5 מגה. התקציב לכרטיס ולראוטר עד 500-550 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יוצא לי פעמים רבות לעזור לחברים בטלפון לתקן כל מיני דברים במחשב. יכול להיות לי הרבה יותר קל אם באמצעות תוכנה מסוימת אני יוכל לשלוט להם על המחשב, בהסכמתם כמובן. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזאת? (עדיף כזאת שפשוטה לשימוש בשני הצדדים). בעבר השתמשתי ב-Logmein אבל כיום היא בתשלום.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מדפסת ברשת , ואני רוצה לשתף את המדפסת הזאת כך שאני יוכל להדפיס בה מהבית, בעזרה ותמיכה של ווינדוס כתוב שבשביל זה צריך להתקין שירות IIS אז התקנתי, מישהו יכול לעזור לי בבקשה להגדיר את המדפסת כך שאני יוכל להדפיס דרך האינטרנט? יש לי ווינדוס XP תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודש רכשתי את הראוטר wbr6001 , התקנתו הייתה קלה והוא תומך בחיבור ה-12 מגה שלי בהצלחה. הבעיה שלי היא, שכשאני מנסה לנגן בלפטופ שלי (שמחובר באלחוטי) מוזיקה מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת לראוטר) קיימת איטיות חמורה מאוד שגורמת לכל שיר שאני מנגן לקפוץ כל 2 שניות... אני לא משתמש באופציה של WPS והאבטחה ברשת שלי היא wpa-psk עם הצפנת AES. הרשת עובדת במצב 11 b/g/n mixed מישהו מכיר את התופעה? אולי לא עשיתי משהו נכון? תודה איתי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, תהיתי אם במידה ומוגדר ערך MTU של 1458 בראוטר לדוגמא (חיבור PPPoE) והוא מחובר בכבל לכ. רשת, האם יש טעם להגדיר גם את ה MTU של כ. הרשת לאותו הערך (כעת מוגדר על 1500), או שאין לכך כל משמעות מאחר והראוטר הוא זה שמכתיב את הערך מול הספקית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש רשת בין המחשב הזה למחשב של האח, והשיתוף של ה HTTP עם IGate עובד בסדר גמור. עכשיו שאני מנסה להפעיל שם איסיקיו, זה לא עובד, אבל אז אפשר לשנות את ה Connection Settings ולבחור שם Proxy. בחרתי HTTP Proxy, בפורט הנכון, לאייפי הנכון. (היוזר הססמא ריקים). ונחשו מה? לא עובד. יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שהוא יכול להסביר לי מה הבעיה אני לא יודע איזו גירסה יש לי ושאני רושם לו EXPERT הוא זורק לי הודעה על פקודה לא מוכרת זה תוקע אותי ממש בתהליך הראשון של הפיכת המודם לפרו הצילו נמאס לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברים, אתמול חזרתי מארה"ב עם Wireless Access Point של חברת SMC. להפתעתי הרבה גיליתי שהוא תומך ב-PPTP לצורכי הזדהות ב- ADSL ולא רק ב- PPoE (כמו שבד"כ עובדים בארה"ב). מייד הזנתי את החשבון שלי של ספק האינטרנט אולם זה לא עבד. אחרי התכתבות קצרה עם התמיכה הטכנית של SMC, קיבלתי Firmware חדש שפתר את הבעיה! מדהים! אני מחבר את המכשיר למודם של בזק, מתחבר עם כרטיס אלחוטי וזה פשוט עובד. הדגם של המכשיר נקרא SMC Barricade SMC7004VWBR. המכשיר עולה $149 אבל החודש הוא במבצע בחנויות Micro Center בארה"ב ועלה רק $59!!! מחיר מדהים! אם אתם מכירים מישהו מארה"ב שירוץ לקנות כמה לחברה.. תכונות של המכשיר: 1. תומך ב-WAN: כתובת קבועה, PPoE, PPTP. 2. DHCP Server פנימי. 3. תמיכה ברשתות אלחוטיות WiFi. 4.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין. אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים). יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ? יש אפשרות לבדוק זאת ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי adsl מזה חצי שנה... היתה לי חבילה של 0.5 מגה ואחרי זה החלפתי לחבילה 0.75 מגה... השאלה שלי היא איך אני יודע בוודאות שהחליפו לי את החבילה ( התקשרתי לבזק והם אמרו ששינו לי את החבילה אצלהם ל- 0.75 מגה). הבעייה היא שלפעמים כשאני נכנס לעשות Internet speed test הוא מראה לי שיש לי חיבור של 0.5 מגה! מוזר...! תודה לעוזרים!!!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו כשאני מחובר רק עם המודם ADSL שלי הכל טוב ויפה כולל האקספלורר וכשאני מחובר עם הD-LINK DI-714P+ אז האקספלורר לא פועל לי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 5 מגה בייט שלשום התקנתי את הפיירוול זון אלרם פרו החדש אתמול לא היו בעיות והיום התחליו הבעיות אני חשדתי שזה הפיירוול לכן הסרתי אותו. אחרי שהסרתי אותו עדיין הבעיות נמשכו, בדקתי רוגלות וירוסים - נאדה.... האתרים עולים כמו צבים, התמונות לא מוצגות כמו שצריך, יש אתרים שלא נפתחים בכלל ורק אחרי 2-3 רענונים הם עולים.. ממה זה נובע?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי נתב מבזק של DLINK 6740U G2 יש בהגדרות שלו אופציה ENABLE FIREWALL הסרתי את הסימן שלא יהיה לי פיירוול , עכשיו השאלה שלי אם הפיירוול לא פעיל אני אמור עדיין לפתוח פורטים לתוכנות משחקים וכו' או שלא צריך כבר ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה ברשת הביתית בשיתוף קבצים. 2 מחשבים נייחים מריצים Windows 7 SP1 ממחשב אחד אני יכול להיכנס למחשב השני בלי בעייה, אבל מהמחשב השני לראשון אי אפשר (שגיאה 0x80070035). דברים שבדקתי: 2 המחשבים מזהים אחד את השני ברשימת הרשת (net view) 2 המחשבים שולחים ומקבלים פינג (גם לפי IP וגם לפי HOSTNAME) 2 המחשבים על אותו WorkGroup 2 המחשבים באותו סאבנט פורטים פתוחים בפיירוואל (137-139,445) מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם אני בחו'ל מטייל כרגע במקסיקו , עם מחשב נייד עם ווינדוס 7 סטארטר, בחיבור לרשתות מסוימות של ההוסטלים הוויפי מתחבר אבל רושם limited connection ואי אפשר לגלוש. בסמארטפון אנדרואיד אין שו בעיה וגם ב tathering מהסמארטפון למחשב אין שום בעיה. שאלתי אנשים אחרים עם ווינדוס אם נתקלו בבעיה אמרו שלא. מישהו מכיר ? יש פיתרון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי נתב חדש שרכשתי בבזק DUAL BAND 6850U DLINKעכשיו נישאר לי ה 2650U הישן שלי איך אני יכול להגדיר אותו שעם אני ישרשר אותו עם הנתב החדש אז יהיה לי אפשרות לחבר גם ל 2650 פורטים כי שני הנתבים האלו הם בעלי 4 כניסות RJ ויש לי 5 מכשירים שמיתחברים ישירות לנתב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מנסה להתחבר לאתר מסוים ולפעמים ה EXPLORER מתחבר ולפעמים הוא משיב הודעה על שהסרבר לא נמצא .למה זה קורה ? והאם יש דרך לגרום לזה לא לקרות ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-