רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף קניתי , קיבלתי לאחר יומיים עד הבית , התקנתי וכמובן בעיות עם חברת הכבלים . שכחתי להסיר את הרישום של המחשב שלי , ונתקעתי בשעה מאוחרת ללא אינטרנט וללא פורומים של HWZONE , זה היה סיוט!!!! :P ניסית להתקשר לחברת הכבלים , ולאחר המתנה ארוכה נמסר לי שזה הועבר לבקרה (הם חברה מהעולם החיצון , אסור לדבר איתם ) . ומהבקרה נמסר שרק אחרי 12 בלילה תנסה להפעיל ולרשום מחדש את המודם . נו טוב עכשיו בוקר יום שישי , המודם עובד ה-Router עובד , וסבבה לי ולכולם !. אחלה Router מומלץ למרות מחירו הבינוני יקר .... (858 ש"ח )
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי את Dlink 632 שבכלל לא עבד עם HOT, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות (עם בזק כן אבל אני צריך כרגע HOT). בגלל שהתקן L2TP שונה בארץ מארה"ב, כל הביקורות באתרי חומרה לא רלוונטיות ואני צריך מידע ע"פ נסיון בשטח. כרגע יש לי TP LINK 941N, היה טוב בהתחלה אבל כבר חצי שנה עם ניתוקים ומצריך ריסטרטים. איך Tenda?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הולך ככה חברים חבר שלי רצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אז אבא שלו בירר והביא switch אז הוא חיבר כבלים הכל יפה וטוב הוא חיבר את המודם לswitch ואז יש עוד 7 יציאות פתוחות יעני אפשר לחבר עוד 7 מחשבים מחברים למחשב הראשון פועל מחברים למחשב השני לא פועל יותר נכון לא מעביר כלל נתונים בכרטיס רשת חיברתי רק את המודם למחשב עם הכבל רשת שלו ולא מעביר בכלל נתונים נכנסתי להגדרות של כרטיס הרשת ונדהמתי שפורט 802 היה בכלל נעול פתחתי אותו וגם לא עזר טוב נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig/renew והוא רשם לי שגיאה בDHCP הכרטיס רשת שלו מעביר הוא של 1 ג'יגה הוא מובנה על לוח של MSI 915P/G NEO2 תוכלו לעזור לי בבקשה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני שלושה שבועות בערך את ה 3crwer100-75 של 3com הרשת עבודת מצוין - הרשת בנויה ממחשב שמחובר עם כבל רשתוPS3 במרחק 10 מ' (בסלון) ויש קיר אחד שמפריד ביניהם. אבל עדיין כאשר אני מנגן סרטים דרך הPS3 מהרשת - לפעמים הPS3 נתקע או עושה את זה בשיא האדישות. בדקתי וראיתי שהסיגנל עומד על 58% - וזה תמיד ככה (בין 58 ל 63 בערך) מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחר שמומחי הפורום לא הצליחו לפתור את בעיית הקליטה של כרטיס הרשת שלי החלטתי לנסות לקנות כרטיס רשת אחר לבדוק את הבעיה. אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פשוט, לא יקר. הצרכים שלי הם פשוט חיבור לאינטרנט, לנתב קרוב יחסית (10 מטר)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי במדריך והבנתי שאני צריך: 1.מחשב חזק שיחובר כל הזמן לאינטרנט. 2. מחשב שני שיחובר או חוטי או אל-חוטי. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט. ואם אפשר אז גם שיתוף מדפסות. יש לי מחשב חזק שישמש כשרת(הבנתי שהוא תמיד חייב להיות דולק). ומחשב שני. אני רוצה לחבר את השרת למודם כבלים דרך כרטיס רשת. ולקנות 2 כרטיסי רשת של edimax דגם :EW-7317Ug. השאלה שלי: אם אקנה 2 EW-7317Ug, אוכל לעשות רשת אלוחטית בינהם וגם שיתוף מדפסות? אם כן, האם זו הדרת הזולה ביותר לעשות רשת(אל-חוטית). או שיש דרך יותר זולה, כמו לקנות ראוטר אלחוטי. אם אני קונה רוטר אלחוטי, אני מקבל איתו גם 2 קולטים(אנטנות)לשני המחשבים? אם כן, אז אולי כדאי לקנות ראוטר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי הרבה זמן עם בעיות בחיבור לשרתים מחו"ל הבנתי שהפתרון הוא התקנה של סינון אתרים בהוט-נט. לאחר שדיברתי עם התמיכה והתקינו את הסינון, האינטרנט לא עולה יותר! התקשרתי שוב להוט-נט על מנת שיבדקו את הבעיה ושם (בשיחה משולבת עם נציג של הוט מהתשתית ) החליטו שהבעיה היא בציוד וצריך טכנאי האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה אתר מדריך אבל זה יותר בכיוון של ראוטר AP אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רק את הבסיס להגדרת והתקנת AP שוב פעם AP (לא ראוטר שהופכים אותו ל AP) כי אני רוצה לקנות אותו היום הסיבה לכף להגביר את האות מהקומה השנייה בבית על קרקע האינטרנט לא זז עכשיו אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה צריך לעשות האם צריך להגדיר משהו בראוטר המשדר גלי WIFI? או שפשוט אני מחבר את הAP לחשמל וזהו? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת בבית עם שני מחשבים באחד מהם יש לי חיבור ADSL ואני רוצה שהמחשב השני שמחובר ברשת יוכל גם לגלוש באינטרנט דרך המחשב שיש לו ADSL איך עושים את זה בבקשה? יש לי WIN98 והאם יש תוכנה שתאפשר לי שליטה על המהירות שאני נותן למחשב השני לגלוש בה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול הביאו לי את הראוטר של חברת TENDA דגם W150M+ עשיתי הכל כמו שכתוב בדף כדאי להתחבר אליו והתחברתי לראוטר. לאחר מכן יש שם SETUP WIZARD כאשר בחרתי באפשרות WIRELLES והגדרתי את כל האפשרויות שלי זה עושה ריסט לראוטר ומעביר אותו למצב ראוטר ואחרי שזה קורא אי אפשר להיכנס יותר להגדרות שלו ובנוסף לזה האינטרנט גם לא עובד אפשר להיתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. עוד דבר שיכול להיות שזה בגלל זה, זה שבמחשב בחיבורי רשת הראוטר מוגדר כרשת לא מזוהה ההם מישהוא יכול לעזור לי זה דחוף!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב אנשים....אני עושה כרגע רשת בין שני מחשבים....בשרת ( המחשב המארח ) יש לי ווינדוס XP ואני יודע איך להגדיר הכל... אבל במחשב הלקוח יש לי ווינדוס ME ...ואין לי ממש מושג איך להגיד את כל הדברים שם...מישהו יכול לעזור לי ? מה צריך לעשות ? איפה לשנות ? אפילו ת'שאירו לי לינק לאיזה מדריך שמסביר ת'זה....תודה מראש ! נ.ב. כשאני עושה את כל ההגדרות של הרשת...צריך חוץ מ'זה לעשות עוד משהו ? להפעיל את - 'אשף ההגדרות רשת ' של ווינדוס ??...... ואיך אני עושה שהשיתוף יהיה רק של התקשרות לאינטרנט....בלי שיתוף קבצים...? תודה רבה רבה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכל חברי הפורום . אני גר בחו"ל ולכן כאשר אני מנסה לראות וידאוים או חדשות באתרים כמו MAKO, NANA10 אני אף פעם לא מצליח בגלל שהוידאו תמיד נתקע באמצע . מהירות האינטרנט המקומית שאיתה אני גולש היא 8 Mbit (אני נמצא אגב בטורקיה) , בתארי טורקים אני מצליח לגלוש במהריות מרשימה מאוד אך כאשר אני גולש לאתרים מהארץ אני לא מצליח להעתיק את המהירות הזאת . מה אני יכול לעשות בכדי לצפות בחדשות ווידאוים מהאתרים הנ"ל ללא תקלות מהירות ? האם יש אפשרות שאני יתחבר למחשב שלי בארץ וכך אולי בעצם יגלוש על האינטרט שם ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה בסדר... , היום אחרי התקנת דריבר לכרטיס מסך פתאום אני רואה שאין שיתוף אינטרנט... למה ? אני לא יודע. ואני ישים לכם כאן תמונה של מה הוא מראה לי.. אין לי אפשרות לעשות שיתוף והוא אומר לעשות system restore אבל אין ביכולתי. למה? גם את זה אני לא יודע(אין restore points) לא יודע למה!! עזרה בבקשה! הנה התמונה : עריכת המודר: הרשיתי לעצמי להקטין לך את התמונה כדי שלא יהרוס את כל מבנה העמוד. אין צורך בכל שולחן העבודה שלך..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img135.imageshack.us/my.php?image=4021rv9.jpg במשבצת של "שער ברירת מחדל" ו-"שרת DNS מועדף" תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או כל דבר אחר הוא לא מתחיל להוריד לי שום דבר.. וכשאני מנתק את הראוטר הוא מוריד.. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,יש לי תיעדוף טאג4 ב 013 במסגרת מנוי עסקי, מי מכם יודע עד כמה התיעדוף הזה יעיל? האם הוא טוב יותר מחבילות הגיימר למיניהן?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-