רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת של EDIMAX דגם EW-7811DAC http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/au/wireless_adapters_ac600_dual-band/ew-7811dac/ . וראטור שבזק הביאו לי D LINK 6850. משום מה הכרטיס רשת מסרב לזהות את הרשת של ה-5GHZ, לעומת זאת הטלפון הסלולרי מזהה אותה ועובד איתה מצויין. אשמל לפתרונות אפשריים. תןדה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יצרתי תיקית שיתוף עם עובדים אחרים . אני רוצה לשתול להם קיצור דרך על שולחן העבודה. איך עושים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבים עם ICS תקין. הבעיה - אני לא מצליח להתקין שיתוף קבצים ו מדפסות בין השניים. יש PING בין שני המחשבים. מחשב אחד נמצא בקבוצת WORKGROUP ו ניתן לראות זאת תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באותו מחשב. את המחשב השני ניסתי מספר פעמים להגדיר כחלק מרשת WORKGROUP - עושה RESTART בסוף - אבל הוא אינו מופיע אף פעם תחת VIEW WORKGROUP COMPUTERS באף אחד מהמחשבים. עצות?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש לפני ולא הצחלתי למצוא תשובה, השאלה שלי היא האם יש דרך להגביל את הרוחב פס של אחד המחשבים שמחוברים ברשת דרך Switch? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גולש באמצעות ADSL בחבילה הבאה: 2Mbps הורדה 96Kbps העלאה לאחרונה החלה HOT להעלות את קצב ההעלאה שלהם (לדעתי צעד מאד חשוב בתחרות מול בזק, ובכלל) והציעה מבצע אטרקטיבי למדי: 1.5Mbps הורדה ו-512Kbps העלאה עבור 115 ש"ח כולל תשתית כבלים וספק (בדקתי רק עם נטוויז'ן). כיום אני משלם 134 ש"ח ל-yes ולבזק. אני, כגיימר, ובתור מישהו שמשתף הרבה באמצעות eMule ותוכנות שיתוף אחרות, מעדיף upload על-פני download - אני מתכוון שיהיה יחס שפוי ולא שמהירות ההעאלה תהיה 1:20 ביחס למהירות ההורדה. זה לא שאלה של "אם אני אעבור" אלא מתי? ברצוני להתייעץ עמכם, חברי פורום יקרים, לגבי האם כדאי לעבור עכשיו? ההתחייבות היא לשנה (אני לא מחויב כבר ל-yes ולבזק), גם שמעתי שנטוויז'ן חברה מצוינת עם שירות…
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, הפעלתי את התוכנה ולמשהו אני מקבל שגיאת חומת אש בבדיקת הפורט. הפורט הוא 49152 (אבל ניסיתי גם אחרים). דאגתי להגדיר את הראוטר ואת החומת אש של ה-SP2 בהתאם. ניסיתי גם לכבות את החומת אש, וניסיתי כל מה שידוע לי. לצערי, לא מצליח לפתור את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מערכת XP SP2 נתב DLINK 624 בחיבור אלחוטי. Anatoli.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ישנה אופציה שאני אצליח לחסום את האופציה של התקנת תוכנות דרך GPMC למחשב שהמשתמש שלו הוא מנהל מקומי? העניין הוא שאני חייב שאותו משתמש יהיה מנהל מקומי כדי שתוכנה אחת תעבוד. אבל אותו בנאדם מתקין לי תוכנות על ימין ועל שמאל... האם יש דרך לבטל את האופציה שהוא יתקין את התוכנות למרות היותו מנהל מקומי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי במודם הנוראי (להחריד) ALE 130 שמתחבר דרך USB. ברצוני להחליף למודם שיתחבר דרך כרטיס רשת ויתמוך גם בלינוקס וגם בXP64BIT. הספקית שלי היא נטויז'ן וראיתי באתרם שהם לא מספקים מודמים שמתחברים לכרטיס רשת. (מה הסיבה). א.אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מודמים ב.אשמח לדעת האם אני יכול לקנות מודם מבזק/מבזק סטור או משהו בסגנון.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חברת BMG טלקום, בבעלותו של דדי בורוביץ', תשקיע 63 מיליון דולר בהנחת כבל תת-ימי של סיבים אופטייים שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט העולמית http://it.themarker.com/tmit/article/11256
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להתחבר למחשב שלי ב RDP ממקום מרוחק אבל כיוון שיש לי ראוטר אני צריך להתחבר מרחוק דרך VLAN בשביל שיהיה לי גישה IP של המחשב שלי איך עושים את זה? ערכה: לא חשוב הסתדרתי יצרתי חייגן VPN ועשיתי בנתב port forwarding
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:o [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני צריך לאכסן אתר בחינם. מחפש משהו פשוט בלי יותר מידי פרסומות. מדובר באתר מאוד פשוט. דפי HTML וכמה תמונות. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי בבקשה המלצה לנתב אלחוטי ללא הגבלת תקציב, חשוב שהוא יתמוך ב תקן N וחשוב שהטווח שלו יהיה כמה שיותר גדול, אני מחובר לאינטרנט במהירות 5 מגה של בזק בין לאומי, חשוב גם שיהיה qos שאוכל להגביל יוזרים על הרוחב פס, יש למישהו המלצה לנתב טוב?[br]פורסם בתאריך: 1.03.2009 בשעה 18:19:16 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לראוטר, רצוי קטן מימדים, אם יש בלי אנטנות מה טוב (משדר מתוך תיק). חשוב מאוד שיידע לשדר ל-25 מטר. המחיר לא חשוב, כל עוד זה לא משהו חריג מאוד - עד 700 שקל נשמע לי סביר, אם יש משהו סופר איכותי שעונה על הצרכים שלי אז אני מוכן להשקיע יותר. בינתיים זה הכי טוב שמצאתי: http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2308069,00.asp אבל כתוב שבמרחקים גדולים יותר האות נחלש וזה בעייתי בשבילי. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???
-
שלום חברים, רכשתי מודם-נתב אלחוטי משומש בכ-150 ש"ח באיביי (Huawei HG630) ואתמול הוא הגיע. שברתי את הראש יום שלם איתו אבל בסוף הצלחתי לחבר אותו לתשתית 100 מגה של בזק. אני מקבל 86 מגה בבדיקת מהירות לשרת בארץ עם SPEEDTEST.NET. בעקבות השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566361-%D7%90%D7%A7%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%9D-%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%96%D7%A7 והשרשור בhometheater שאליו הוא מוביל, רציתי לשאול: יש משהו שאני צריך לעשות כדי לכסות את עצמי מבחינה משפטית לפני שאני מנייד את הצד העסקי של התשתית לחברת אקספון? אולי בדיקות מהירות מסוימות כדי להראות לבזק אם הם ישנמכו אותי ל40 מגה או ל15 מגה?
-
- 14 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי מחשב חדש שמחובר כרגע לאינטרנט. אני מעוניין לחבר את המחשב הישן שלי גם כן אבל אין בו מודם רשת. מישהו יכול להמליץ לי על מודם רשת לא יקר במיוחד שיעבוד טוב גם במחשב עתיק במיוחד ? המפרט של המחשב הישן: מעבד intel pentium 3 800 133MHZ זיכרון 128MB SDRAM 133MHZ לוח אם ASUS CUSL2 i815E 133MHZ מערכת הפעלה windows 98 תודה.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מאד מתעניין בנתבים המשולבים של draytek, הסתכלתי על דגמים כמו Vigor2920n, או Vigor2930n או Vigor2955. חשוב מאד : תמיכת בזוג WAN שתומכים במודמי כבלים\ADSL. חשוב מאד FIREWALL איכותי, יתרון לאפוציה לרשת אלחוטית N, ורשת 1GBIT, ניהול VPN, ודיי חשוב פורט USB לחיבור מודם 3G למקרי חירום, כולל אופציות ל-LOAD BALANCING בין ה-WAN השונים. אשמח לכל מידע ועזרה בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לעזרה דחופה לבעיה מוזרה וכואבת הכרטיס הגיע היום עם מחשב חדש (שנבנה באופן יעודי ברשת מכובדת) המריץ Win 7 64-bit (לצערי אין אפשרות להעביר כבל רשת). החיבור האל-חוטי לרשת הביתית ולאינטרנט מקרטע - נופל וקם במחזוריות של שניות בודדות, ובאופן כללי איטי להחריד (בדקתי גם בפינגים). בשניות בהן החיבור עובד, הגלישה מהירה כרגיל, ומייד אח"כ היא נתקעת. אחוז הקליטה נע בטווח 35-45%, אבל מחשב נייד הנמצא בחדר מחובר לרשת הביתית ולאינטרנט ללא בעיה, וכך גם מחשב נייד אחר הנמצא בחדר רחוק עוד יותר מהנתב. ניסיתי כל מה שעלה בדעתי: ביטול תוכנת הכרטיס כדי שמערכת ההפעלה תנהל את החיבור האלחוטי (בלתי אפשרי), התקנה מחדש של הדרייבר מהדיסק המקורי, החלפה בין דרייברים המופיעים בתיקיות 32 ו-64 ביט, א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אתחיל בזה שאני אמור לטוס לארה"ב בקרוב ולכן בהחלט יכול לקנות ראוטר בסגנון ה ASUS AC1900 במידה ויש טעם והוא יכול לתת טווח משופר. לשאלה עצמה. גם אצלי וגם בבית הוריי, קליטת ה WIFI חלשה עד בלתי קיימת באזורים מסוימים. בבית שלי (2 קומות): ראוטר DLINK DIR-655 נמצא במרכז הקומה התחתונה. אם זה משנה אני כרגע בהוט ורוצה לעבור לבזק. בבית הוריי (קומה אחת אבל הראוטר מצא בקצה אחד של הבית): ראוטר DLINK DIR-615 בנוסף יש מגביר טווח TL-WA850RE של TP-LINK שנמצא במרכז הביצ ולא ממש מספק. מחוברים להוט. מה הייתם ממליצים? האם כדאי להחליף את אחד מהראוטרים לאחד טוב יותר ואם כן האם למשהו כמו ה AC1900? הבנתי שהתדר שבו לא מתאים לטווח ארוך אבל אני מניח שבגדול הוא ראוטר מוצלח גם בטווח. האם יש פתר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המודם AZTECH 600E שמחובר למחשב שלי, יש עוד מחשב בחדר שנמצא במפלס ("קומה") מתחת לחדר שלי שאני רוצה לחבר לאינטרנט. אני רוצה שהמחשב שלי ימשיך להיות מחובר חוטית והמחשב השני יחובר אלחוטית. ראיתי בעבר המלצות על ה Linksys WRT54GL, האם הוא עדיין מומלץ או שיש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שבסטיקי, אז ככה: -אני מחובר לאינטרנט עם חייגן -המחשב הלקוח מצליח לגלוש באינטרנט אבל יש בעיה עם שיתוף הקבצים במחשב הלקוח כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי את המחשב השרת והלקוח, אבל כשאני נכנס למחשב השרת הוא אומר לי שאין לי גישה. במחשב השרת כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי שגיאה (סתכלו בתמונה) ד"א DDD זה הקבוצת עבודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שאני מעלה את מערכת ההפעלה שלי (WinXp), לוקח למחשב עוד דקה אחת לפחות עד שאני יכול ללחוץ על אחד האייקונים שיש לי על שולחן העבודה (העכבר פעיל אבל הסמלים "לא מגיבים"). לפני שנים רבות, מישהו הסביר לי שזה קשור להגדרות של המודם רשת לי (B-focus270 של Eci). והוא אמר לי שצריך להכניס שורה או משהו כזה בהגדרות של המודם (אם אני זוכר נכון). אני לא מוצא את ההודעה (זה היה לפני שנים), אבל הפתרון שלו עזר לי ופתר לי את הבעייה של מסך קפוא למשך דקה מרגע העלאת שולחן העבודה. תודה מראש. למנהלי הפורום: לא ידעתי לאיזה פורום לשייך: חומרה או תוכנה. Sorry
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-