עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום כולם! יש לי ראוטר של נטגיר WPN824v3 ואני רוצה להגדיל לו את הטווח. ביררתי מול נטגיר ויש לי אפשרות להשתמש בו כבסיס ולהוסיף לו ACCESS POINT. השאלה היא מה מומלץ? האם כדאי לקנות את אותו הנתב ולהשתמש בו כנקודת גישה? הנתב מעולה ואני נהנה ממנו אבל אני לא רוצה להסתבך עם הגדרות... מה אתם מציעים?? נמאס לי להקשיב למוכרים בחנויות....

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. שלום ברשותי 2 ראוטרים של אדימקס 6204WG. הראשון מחובר למודם של הכבלים ולמחשב ועובד כרגיל, הקליטה סבירה כמעט בכל הבית. בגג יש לי בעיה קלה של קליטה. מכיוון שיש לי עוד ראוטר שלא חיברתי (קניתי על מנת לחבר אצל ההורים אבל זה כבר לא רלוונטי) שאלתי הינה האם אני יכול להשתמש בראוטר השני במחצית הדרך על מנת להתחבר לאות של הראוטר הראשון ולאפשר עבודה נורמלית בגג הבית? לפי מה שיצא לי לקרוא בMANUAL זה אמור להיות אפשרי. תודה על התגובות מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roeyel,

שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה לראוטר לשני מחשבים בחיבור קווי וחיבור אחד למחשב נייד בחיבור אלחוטי דרך קיר אחד. תקציב: עד 200 ש"ח (אלא אם אין חיה כזאת.. ואז התקציב יגדל.) תודה מראש, רועי[br]פורסם בתאריך: 6.01.2009 בשעה 13:09:27 שכחתי לציין שאני גולש דרך הכבלים במהירות 1.5

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. שלום לכולם , האם כדאי להפעיל Qos בInternet Connection Configuration שנמצא בהגדרות הנתב (10.0.0.138) מה היתרונות ומה החסרונות ?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  5. Started by eladh16,

שבת שלום לכולם שאלה קטנה על הנתב שלי asus am 604g, מחובר בבזק. לפני כמה חודשים, אחרי התעסקות בהגדרות של הנתב כדי להגדיר דברים, השתנה לי ה default gateway לה 192.168.1.1 בכל מחשבי הרשת. אמור להיות וגם היה לי לפני זה - 10.0.0.138. הכל מתפקד כרגיל, השאלה היא למה זה התשנה, ואיך אני מחזיר בחזרה ל 10.0.0.138? איפסתי כבר את הנתב, אך עדיין יש לי את אותו ה default gateway. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 8.8k צפיות
  6. Started by avi1231231900,

יש לי שאלה בשביל אחותי,אם אני קונה מד USB אז אני אוכל לדעת דרך המחשב כמה גלשתי. וכמה מספיק לגלישה+בדיקת EMAIL בחודש?5GB מספיק או צריך 20GB תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אנשים אחרי שעות של שיחות עם התמיכה שלא ממש עזרה ואמרה שאין פיתרון... אני ישמח להקשיב לעוד דעות. הבעיה : יש לי שתי מחשבים בבית אחד קוי ושני ווירלס אבל זה לא משנה.. למחשב אחד פתחו לי פורטים בצורת DMZ והכל תקין למחשב השני פתחו לי ידנית אבל זה לא עובד וכן עשיתי אפילו אייפי סטטי אבל זה עדיין לא עובד . אחרי שדיברתי איתם שעות הם אומרים לי שאצלם זה מראה הכל בסדר ואין שום תקלה ואין פיתרון. שכחתי להוסיף בהתחלה זה עבד! והכל היה בסדר. אבל אצלי זה לא עובד . ניסיתי להחליף בין האייפי כאילו שלמחשב הזה יהיה DMZ והכל עובד אבל הידני גם במחשב השני לא זז ... ישירות עם המודם זה גם עובד. אני לא יודע מה לעשות עכשיו ? יש פיתרון אחר או שצריך להתקשר לשירות לקוחות ולהגיד התמיכה לא מועילה אני רו…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by amitey,

רציתי לדעת אם קיים מפצל ליציאת הרשת מהמודם לראוטר? - במקום שתהיה אחת אני רוצה לפצל אותה ל 2. תודה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Zadu,

שלום לכולם , האם הגדרתי נכון IP static לפי ההגדרות הבאות : נכנסתי לNetwork Connections ואז Internet Protocol TCP IP ואז properties ואז : ip adress : 10.0.0.4 subnet mask : 255.255.255.0 default gateway : 10.0.0.138 DNS : Preferred DNS server : 10.0.0.138 בAltrnate לא רשמתי כלום .. הrouter שלי זה ROTAL RTA 1025W ואני בבזק בינלאומי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MrMale,

שלום לכם :-) באתי בשביל אולי לנסות להשיג עזרה עם הבעיה המציקה הזאת... לפני כמה שבועות, התחלתי להבחין שיש לי בעיית איטיות רצינית (לעיתם אתרים מהירים יחסית כמו גוגל, יוטוב, אפילו YNET לא עלו או לקח להם כמה שניות-כמה דקות לעלות), אז חשבתי שהבעיה נבעה כנראה בעקבות כל הוירוסים והטרויאנים שהיו לי במהלך השימוש, ןלפני כמה ימים פירמטתי את המחשב בקווה שהמהירות תשתפר, אבל זה לא עזר. יש לי רשת אלחוטית בבית (ראוטר TP-LINK, מודם של טומסון), ולמחשב השני ברשת אין שום בעיית מהירות, אז חשבתי שאולי הכבלים (יש לי חיבור ADSL) פגומים, אז החלפתי ביניהם ויצא שהכבל שהיה מחובר מהמודם לראוטר היה מחובר מהראוטר למחשב שלי, גם זה לא עזר.. ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וגם זה לא עזר, ואתמול ניס…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. ניסיתי לעשות לוג'ין למסך הראשי של הראוטר ולהכנס עם יוזר וססמא אך ללא הצלחה. יש למישהו מושג או דרך איך אני יכול להכנס ולפרוץ? אני לא יודע מה היוזר ומה הססמא.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  12. אני משתמש בתוכנה JD לצורך העיניין אין לזה קשר....(רק בשביל שתבינו את הרעיון) אני מחפש סקריפט שיבצע התקשרות מחדש לשם קבלת IP חדש מספקית האינטרנט...ואני לא מצליח למצוא כזה... אז מה אני יכול לעשות?..איך אני יכול למצוא משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  13. אני רוצה לעשות שיתוף גם בין הלפטופ לבין הנייח.. הנייח - מערכת ויסטה 64 מחובר בחיבור קווי הנייד - מערכת XP 32 מחובר באלחוטי הגדרתי בשני המחשבים תקיות שיתוף... אני מצליח לראות את התקיה אצל הנייד אבל מהנייח לראות אצל הנייד זה בלתי אפשרי הוא דורש ממני שם משתמש וסיסמה....מה זה השטות הזאת?.. איך אני יודע את השם משתמש והסיסמה....ואיך אני מבטל את הצורך בכזה דבר?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  14. מישהו מחובר כאן או שהיה מחובר לאינטרנט של הוט ויש לו חוות דעת לכאן או לכאן על האינטרנט שלהם? אשמח לשמוע אם מישהו מחובר דרכם. גם לגבי הטלפוניה שלהם אם משתלם לעבור אליהם מבזק. תודה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by lagadol1,

שלום לכולם... אני מנסה לפתוח את הפורטים ל-µTorrent ואני משתמש במדריך הזה : http://www.portforward.com/english/routers...04/Utorrent.htm והגעתי לשלב האחרון שיש שם טבלה עם tcp ... מה אני צריך לרשום במשבצות הריקות ? סתם מספרים ? איזה מספרים (בין כמה לכמה 10000-60000) ? תנו לי בבקשה דוגמא לשורה אחת מה אני אמור לרשום שם ... וכאילו אחרי שאני עושה את זה אני פותח פורט שדרכו אני יכול להעביר מידע ? ואז איך אני משתמש באותו פורט בתוכנה ? איך אני עושה שהפורט הזה ישתמש את התוכנה ? כאילו אני אני רושם את הפורט בתוכנה שידע באיזה פורט להשתמש ? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  16. אני מיתכוון לערוצי חדשות זרים וחינמיים כמו BBC CNN NBC ABC . שמעתי כבר שאפילו youtube מאפשרים צפייה בתכנים באיכות גבוהה 720P -כך שיתכן וכבר בזמן הקרוב יהיה ניתן לראות את הערוצים שהזכרתי קודם באיכות סבירה. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1385550 מצד שני,אני יודע שתשתית האינטרנט בארץ מפגרת בשנים רבות אחרי מדינות המערב,כך שיש לי ספק רב אם זה יתאפשר בארץ בעתיד הקרוב ולכן אני מתלבט אם כדאי לי להתקין צלחת לווין פרטית בעלות של 1350 שקל. האם יש דרכים\אתרים שאפשר לראות את הערוצים שהזכרתי למעלה ב-LIVE ובאיכות סבירה של לפחות רזולוצייה של 800 על 600 ? תודה

17. Started by amirn,

היי, יש לי נתב חוטי EDIMAX שהיה מחובר לאינטרנט ואליו חוברו שני מחשבים נייחים. רציתי לחבר גם מחשב נייד בחיבור אלחוטי, אל קניתי נתב NETGEAR אלחוטי, ומכיון שלא רציתי לשנות את ההגדרות של הרשת הקיימת, מה שעשיתי היה לחבר את חיבור ה WAN בנתב האלחוטי לחיבור LAN של הנתב הקווי. הגדרתי את הנתב האלחוטי שיקבל IP קבוע. חיברתי את המחשב הנייד דרך החיבור האלחוטי, והוא עובד טוב בכל מה שקשור לגלישה באינטרנט. הבעייה - אני לא מצליח: 1. להתחבר בין המחשבים הנייחים ברשת למחשב הנייד / לשתף מדפסת (אין בעיית שיתוף בין שני המחשבים הנייחים) 2. להתחבר ל COLSOLE של הנתב האלחוטי מהמחשבים הנייחים (רק מהמחשב הנייד - גם בחיבור חוטי וגם אלחוטי) כל המחשבים מריצים XP (ברור שאפשר לוותר על הנתב החוטי, אבל רצית…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by y42r,

יש לי נתב ושני מחשבים הגולשים דרכו לאיטרנט. שניהם מוגדרים לאותה קבוצת עבודה. מחשב אחד מריץ XP-HOME והשני מריץ ויסטה. בשני המחשבים שם המשתמש הנמצא בשימוש אינו ADMINISTRATOR. הרצתי את התהליך להגדרת רשת ביתית ב-XP והגדרתי את שיתוף הקבצים והמדפסות כפעיל. ב-VISTA הגדרתי את השיתוף כ-ON. למרות זאת שני המחשבים לא רואים אחד את השני. מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  19. יש לי 5 מגה ואני מחובר בבזק בינ"ל

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  20. כרגע יש לי מודם של netodragon שלא מצאתי לו דרייברים לויסטה 64. אני מחפש מודם פשוט מאלו שעולים 50-70 ש"ח, לא היקרים של 250 ש"ח. לא מצאתי בחיפוש בחנויות אינטרנט בארץ מודם שמתאים, בחנויות בארה"ב מצאתי כמה מודמים שמותאמים לויסטה 32, אבל רק אחד של חברת hiro (צ'יפסט של Lucent) שמתאים לויסטה 64. מישהו מכיר מודם כזה שנמכר בארץ? תודה!!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שלום ברשותי נתב אלחוטי של ASUS מדגם AM604G הנה הוא : http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=154&l3=0&l4=0&model=2208&modelmenu=1 הבעיה, מידי פעם (פעם בשבועיים בערך, לפעמים יותר) הוא מתנתק מהאינטרנט (האייקון של כדור הארץ נעלם מהאייקון של שני המחשבים, מדובר בויסטה כמובן) ובכדי להתחבר לאינטרנט שוב אני צריך לאתחל את המודם (או ע"י לחיצה על כפתור ה-RESET בגב הנתב, או אתחול מתפריט ה-WEB של הנתב) השאלה שלי היא אם זה נורמלי שזה קורה עם נתב אלחוטי כזה וזה קורה בכל הנתבים או שצריך להגדיר איזה משהו מסויים בהגדרות ה-WEB של הנתב?? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ag43,

בקשו ממני לבנות מחדש רשת מחשבים חוטית ללא חיבור לאינטרנט המאחסנת הרצאות ומאפשרת הורדתן ע"י תלמידים. הרשת מורכבת מ4 מחשבים - שרת ו3 קליינטים. פנו אלי לאחר מספר תקלות שהאחרונה שבהן היא שריפתו של הSWITCH הג'נרי שהשתמשו בו (TPLINK -NUMBER ONE IN CHINA! ). אני מחפש switch איכותי שיחזיק את הרשת הזו. בתור שיקול לעתיד אני רוצה להשאיר אופציה לשימוש בשרת מדפסות (כך שלא אהיה תלוי במחשב שאליו מחוברת המדפסת) וחיבור NAS אופציונלי. ראיתי מספר ראוטרים שמתהדרים ב2 חיבורי USB למטרת מדפסת וNAS, האם יש טעם להתבונן לכיוונם? יש להזכיר שוב שהדרישות הן מעטות - איכותי (ולא משהו ג'נרי), העברת MP3ים משרת (או NAS) והדפסה. המהירות לא כ"כ חשובה. אשמח מאוד להמלצות. עריכה: משהו בסגנון הז…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם ! יש לי 3 מכשירי פלאפון בבית ובכולם שאני ליד הראוטר אי אפשר לדבר.. יש קיטועים אפילו זה מגיע לסלון ..... רק שאני בחוץ זה מסתדר אין קליטה בגלל זה בבית... בטלפון הכל עובד תקין. כי זה תדר1.8 יש לי LG8600 ועוד LG אחד כסוף מה עושים ?? אפשר לתקן את זה ? תודה ד"א אני על CH9 בראוטר.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by avirokach,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם של כבלים והדרישה היחידה היא שלא יתנתק! לא אכפת לי הכיסוי שלו (כי זה שטח כיסוי קטן) ולא תקן N, רק שלא יתנתק לי ולא אצטרך לתחזק אותו. היה לי עד עכשיו Linksys WRT54GL שהיה מעולה אבל עכשיו אני צריך להחליף אותו ורציתי להשקיע סכום נמוך יותר - עד 200 ש"ח. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by rach75,

הי לכולם צהרים טובים יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום. אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד. היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות אני רוצה לקנות ראוטר חדש אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר? האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ? האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ? תודה מראש לכולם ויום מקסים

• 2 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים