רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשק הוא red alert2. בהתחלה לא הצלחתי להיכנס למשחק ברשת אבל הוספתי פרוטוקול שנקרא ipx, ועכשיו נאי יכול להיכנס על האפשרות שבמשחק שנקראת רשת אבל אני לא רואה את השחקן השני מישהו אולי יכול לכוון אותי מה לעשות אם אני צריך להוסיף משהו? פרוטוקול?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאתי לבית מחשב נייד נוסף- אני מחובר בויפי של הבעלת בית (ברשותה כמובן) האינטרנט עובד על מחשב אחד מעולה ועל המחשב החדש הוא נעלם וחוזר (החיווי בקליטה תמיד מופיע כמחובר אבל לעתים הוא לא מצליח להתחבר לאתרים מסוימים), הנה דוגמא של פינגים לאתרים תקינים לפעמים הולך לפעמים לא ולעתים אותו אתר עובד רק אחרי שתי דקות. הקליטה עצמה מעולה- האם יש משהו שצריך להגדיר בראוטר או במחשב? תודה מראש, utich
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו דיי נמאס לי! חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית, אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת. לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB. תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים! מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא. אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb! לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט. לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם) היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות ראוטר אלחוטי שיספיק ל 2 קומות ולחדר ממ"ד (יחובר עם מתאם USB). כמובן שהמחיר הוא פקטור שנית, האם קיים מתאם אלחוטי שמתחבר לכניסת רשת ? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לקוח של בזק, ובזק בינלאומי, מהירות 10MB, ויש לי נתב D-LINK 2650U מחשב אחד מחובר חוטי, ו-2 אלחוטי, כי זה פשוט לא נוח להעביר כבל בבית (כדי שתעריכו נכון..המרחק מהנתב למחשב הראשון הוא כ-6-8 מטר קו ישר עם קיר בטון באמצע, והמרחק מהנתב לחדר שלי הוא 8-11 מטר קו ישר עם קיר בטון וגבס באמצע) לפני כמה חודשים היו בעיות קליטה שגרמו לניתוקים, ולא יכולתי לשחק משחקי רשת ואפילו לגלוש מבלי שיהיו ניתוקים..מיציתי את כל מה שיכולתי עם התשתית, ונראה שאיכשהו בעיות הקליטה נפתרו.. ניסיתי לחזור לשחק ואז קלטתי שהפינג לא מתאים..יצא שאני וחבר שלי משחקים באותו שרת ובאותה שעה (דיברתי איתו בטלפון), והפינג שלו זה 100 ושלי 230 וזה מאוד משפיע על המשחק.. הם (בזק בינלאומי) לא מוכנים כרגע לתת לי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך פיתרון לזמן קצר של שבוע בערך, בדקתי מה יש לסלקום להציע (אני מנוי שלהם בסלולרי ולכן בדקתי שם) והעלות שם היא 139 שקל לחודש בלי התחייבות שזה בסדר מצידי אבל על המודם עצמו צריך לשלם עוד 30*36 מה שמעלה את העלות מעבר למה שאני מוכל לשלם בשביל משהו זמני. השאלה היא האם יש פיתרון לגלישה לזמן קצר (אני מוכן לשלם על חודש שלם אפילו שאין לי צורך בחודש אבל לא מעל ל1000 שקל כמו שביקשו ממני בסלקום) ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות. אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה? ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לפני שלושה ימים דרך הוט. מאז לא מצליח להכנס עם חייגן. דיברתי עם התמיכה של הספק (טריפל סי) והבנו שהבעיה היא או במודם או בחיבור. Ipconfig מספק ip ופינג אליו מחזיר תשובה, פינג ל default gateway לא מחזיר תשובה. דיברתי עם התמיכה המהוללת של הוט וכולם אומרים אותו דבר, לנתק את המודם מהשקע בקיר ואז לעשות פינג ל- 192.168.100.1 ואין תשובה חזרה. אם המודם מחובר לקיר אז יש תשובה, וכל הנציגים אומרים שהבעיה במחשב. ברור שהם קוראים את התשובות שלהם מדף ואין להם מושג!!.. איך אפשר לדעת אם הבעיה במחשב או במודם או בחיבור. יש לציין שלהתחבר לדף הבית של הוט אני לא מצליח וכשהיה הטכנאי של הוט להתקין את המודם כן הצליח להתחבר לאתר והורדתי קובץ משם כדי לבדוק מהירות. כאשר נציגה מהוט לפני יומיים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הרואטר של בזק מסוג ROTAL - RTA 1025W פתחתי לו פורטים לפי כל המדרכים והנה התוצאה מה שהתוכנה כותבת לי בבדיקת התקשרות Connecting to probe.filezilla-project.org Response: 220 FZ router and firewall tester ready USER FileZilla Response: 331 Give any password. PASS 3.3.5.1 Response: 230 logged on. Checking for correct external IP address Retrieving external IP address from http://ip.filezilla-project.org/ip.php Checking for correct external IP address IP 46.116.0.204 eg-bbg-a-cae Response: 200 OK PREP 6198 Response: 200 Using port 6198, data token 1301111751 PORT 46,116,0,204,24,54 Response: 200 PORT command successful LIST Response: 150 opening data conne…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הראוטר RTA 1025W הנ"ל: אני מנסה להזרים סרטים לקונסולה (פלייסטיישן 3) אך זה פשוט בלתי ניתן לשימוש. כל שניה יש תקיעה. ושלא תבינו לא נכון - מדובר בסרט רגיל לא באיזה HD 1080P... אני לא יודע מה מקור הבעיה - המחשב או הראוטר. ולכן אני שואל - האם ההזרמה תהיה מהירה יותר אם אני אקנה ראוטר חדש? אגב ניסיתי כמה תוכנות להזרמת הקבצים. בכולם יש איטיות. כרגע אני משתמש ב-PS3 Media Server שמקריאה ברשת ממש מומלץ ואמור להזרים סרטים "קלים" בכיף... מצפה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm המחשב שלי מחובר לראוטר בנוסף יש לו כרטיס רשת אלחוטי שבעזרתו הקמתי את הרשת הוירטואלית. הבעייה שהוא כותב לי "ללא גישה לאינטרנט" ברשת הוירטואלית, אני מצליח להתחבר לרשת אבל לא לגלוש. במחשב שמחובר לראוטר אין בעייה להתחבר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.psi.co.il/ ציינו גם את ספק האינטרנט דרכו אתם מחוברים בבקשה... משום מה, הכתובת לא מופיעה בשרת ה-DNS בו אני עושה שימוש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Turris Omnia הוא ראוטר שמתבסס על מערכת ההפעלה בקוד פתוח, OpenWRT, ומספק עידכוני אבטחה בזמן אמת. שמחירו בזמנה מוקדמת ב- Indiegogo הוא 190$.הפרויקט מימן כבר 400% היעד הראשוני שלו. Turris Omnia מגיע עם: מעבד ARM Dual Core 1.6 GHz. זיכרון של 1GB DDR3. איחסון של 4GB RAM. חמישה פורטים LAN 1Gbit. פורט WAN 1Gbit. שני פורטים של USB 3.0. שני Mini PCIe. mSATA. 3x3 MIMO 802.11ac. פורט SFP לפייבר. https://www.indiegogo.com/projects/turris-omnia-hi-performance-open-source-router לפי דעתי השקעה מעולה לטווח ארוך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי גיימר נטוויזן וככל שזכור לי האיפי מתחיל ב-62.XXX.XXX.XXX אבל האיפי שלי הוא קבוע ומתחיל ב-82.XXX.XXX.XXX בעבר כבר עשו לי פאק ושמו לי איפי קבוע במקום גיימר... עכשיו שדיברתי עם הנציגה הטכנית היא אמרה לי שבשבועות הראשונים הגיימר הוא איפי דינמי עד שאני מקבל איפי קבוע והוא מתועדף (גיימר) האם לעוד מישהו יש גיימר אצלהם וזה באמת ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט אצלי מחובר דרך נתב ADSL למחשב אחד. יש לי עוד מחשב שמחובר למחשב הראשון ע"י רשת אלחוטית,(זה נתב שחור שרשום עליו TEW-625BRP) הרשת הזאת לא מחברת את האינטרנט כיום אלא רק נותנת אפשרות של גישה לכל מחשב מהמחשב השני וכן הדפסות מכמה מדפסות. הטכנאי שהתקין לי אמר שאפשר גם לעשות שיהיה אינטרנט במחשב השני. איך אני עושה את זה? דבר נוסף אני רוצה לחבר פלאפון דרך וויפי, המכשיר מזהה את הרשת אבל דורש ססימא שאותה אני לא יודע, איך אני בודק את הסיסמא? בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי לווינדוס 8 לפני כמה ימים, התקנתי כרום ובימים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה. אתרים מסויימים לא מוכנים להיטען או שנטענים ממש ממש לאט אחרי כמה וכמה ניסיונות. אין ממש דפוס קבוע כך שאני לא יכול לציין אלו אתרים הם ה"בעיתיים" בדיוק (כרגע זה פייסבוק למשל, אתמול פייסבוק עבד וטורטנטליץ' לא עבד וכו'). אני כרגע מנסה לפתור את התופעה מול התמיכה של ה ISP שלי, אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני רוצה להגדיר לו חייגן , נמאס לי כל פעם להתקשר לנטויזן ולשאול איך עושים את זה... אז בקיצור אני גולש דרך נטויזן ותשתית של adsl תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אי אפשר לעשות פינג למחשב שלי. משתמש בcomodo firewall גירסה אחרונה (הפיירול היחידי שאני משתמש) ועשיתי שם allow לICMP ECHO REQUEST ועדיין אי אפשר. יש לי גם ראוטר אולי זה קשור לזה. הראוטר זה D-Link DSL 2650U. אני צריך שיעשו לי פינג כי התמיכה של הDediacted host שאני נמצא בו בודק לי בעיות התחברות ולאגים וכו'
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שמהירות האינטרנט איטית יותר ממה שהייתה אין לי רוגלות ווירוסים על המחשב הביטורנט כל פורט שאני מנסה אומר שהוא סגור ובnetworking שב.. task manager הגרף לא עובר את ה2.5% מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי בסיבים אופטיים של פרטנר עם הראוטר החדש שלהם שמחובר לי בסלון. בחיבור קווי מגיע ל800 MB הורדה, בהחלט מכובד ביותר יש לי קליטה טובה בחדר אך המהירות צונחת ל80-20MB, לא מעודד. יש ציוד מומלץ לשים במסדרון בין לבין על מנת לשפר את המהירות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-