רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר של בזק dlink 7650 . לאחרונה רכשתי ראוטר של TP LINK - wdr430 וברצוני לתת לו לנהל את הרשת ולהפוך את המודם ראוטר של בזק למודם בלבד.הגדרתי את המודם ראוטר כ BRGIDE אבל כשאני פותח פורטים הם לא נפתחים כמו שצריך . למשל בביטקומנט אני מקבל סימן צהוב וכתוב שהפורט חסום. אני מניח שלא עשיתי משהו כמו שצריך . אשמח לשמוע הסבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני מפעיל emule רגיל על מחשב שרץ על XP. המחשב מחובר לרשת דרך ראוטר אדימקס 6114 ויש גם פיירוול zone alarm. הפורטים הרלוונטיים פתוחים בראוטר ויש לתוכנה את כל ההרשאות הנדרשות בפיירוול. חומת האש של החלונות מנותקת. אחרי כל זה, בדיקה של פתיחת פורטים מתוך הפרד מגלה שהם סגורים ולכן קצב ההורדה מגוחך (High ID אני בכל זאת מקבל). תוכנת ביטורנט (utorrent) שרצה במקביל ומוגדרת באופן דומה בראוטר ובפיירוול לא נתקלת בבעיות. עריכה: בעיה לא בפיירוול כי גם כשאני סוגר אותו, אינה נפתרת. יש למשהו מושג מה הבעיה? תודה מראש, דוד
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר דיברתי עם הוט ונטוויז'ן והם שלחו אותי לבדוק מהירות באתר הזה שלהם וכן ירד לי קובץ במהירות 1.5MB אבל חוץ מזה אני לא מרגיש הבדל מה-2.5 שהיה לי. מה אני יכול לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר עם תמיכה בvpn client to site, מה שאני בעצם רוצה שחמישה יוזרים יתחברו מהבית לעסק בVPN ומשם ל RDP דרך הכתובות הפנימיות, אני יודע שאפשר לעשות את זה עם SBOX אבל אני מחפש משהו יותר זול ויותר פשוט התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה מראש אליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית של 3 מחשבים בבית. יש לי רק ב-2.. השלישי זאת לא פעם ראשונה... הוא מחליט מתי יהיה אינטרנט ומתי לא... שאני נכנס ל- "הצג רשתות אלחוטיות בטווח" או משהו כזה אז כתוב מקושר. והפסים הירוקים הם נמצאים כמעט עד הסוף (אחד לפני)... אז למה שאני מנסה לגלוש (לא משנה אם זה אתר בארץ או בחול) אז זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה??? נ.ב ניסיתי להוציא את הכרטיס ולהחזיר ולא עזר, וגם להתנתק ולהתחבר מחדש לא עזר... זה דיי דחוף, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אז ככה, התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, ואני לא מצליח לפתור את בעיית השיתוף. אני יכול לעיין בתיקיות וקבצים במחשבי XP אחרים, אבל אי אפשר לעשות ההיפך אצלי, ה7 חוסם את הגישה. ניסיתי לאפשר הרשאות לEVRYONE באופציות שם, כיביתי סיסמאות, הפעלתי את כל אפשרויות שיתוף הקבצים ועדיין זה לא עובד. איך אני מאפשר למחשבי XP לעיין בקבצים ב7?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ;D יש לי בשני המחשבים VISTA ULTIMATE, סימנתי V באפשרות SHARE על הכוננים וסימנתי FULL CONTROL... והוא עדיין נותן לי את השגיאה הבאה כשאני נכנס לדוגמה ל CMD, וכותב PING NIV הוא מוצא את המחשב בצד השני ונותן IP, חסר ל V איפה שהוא... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי לאחרונה רכזת על מנת שאוכל לחבר את המחשב שלי יחד עם הסטריימר שלי. חיברתי הכול תקין יש חיוי תקין גם כן,אך אינני מצליח לגלוש דרך הסטיימר מה גם שברגע שאני מנסה להכנס לתייקיה של המחשב שלי שאי רואה דרך סטריימר אני מתבקש להזין משתמש וסיסמא למרות שלא מוגדר לי משתמש וסיסמא. האם מישהו הצליח לבצע את זה בעבר או ידוע לו איך אני מצליח לגלוש דרך הסטריימר? המערכת שלי WINDOWS 7 +XTREAMER+ מודם של הכבלים TERAYON+רכזת פשוטה בסיסית עם 8 יציאות. אודה לכול עזרה אני ממש אובד עצות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נמצא במילואים בבסיס אי שם... מנסה למצוא פתרון אידאלי לשיתוף רשת ללפטופ. מעולם לא השתמשתי בנט סטיק.. הרשת המהירה ביותר באזור פה זה פרטנר. התניידתי בפלאפון שלי, וקניתי נט סטיק עם סים פרטנר מתוך חשיבה שהוא יותר מהיר בגלל חיבור usb ישירות ללפטופ וכל הרשת ישירות ללפטופ על פניו צריך להיות יותר מהיר מנקודה חמה.. בפועל נקודה חמה מהירה בערך פי 2 מהנט סטיק. יכול להיות שלוקח כמה שעות/ ימים עד שהרשת מגיעה למהירות אידאלית? איך נקודה חמה מהירה יותר מחיבור נטסטיק ישיר למחשב? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום בימים אלו אני מעוניין להתקין בביתי רשת קטנה של 4 מחשבים. 3 מתוכם יהיו בחדר אחד ואני מעוניין שיהיו עצמאיים - הם מיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט. השאלה היא מה עדיף לעשות: 1. לחבר 3 מסכים למחשב אחד עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה יעודית לעבודה נפרדת בכל מסך. 2. לקנות 3 מחשבים פשוטים ולחבר עם SWITCH. 3. להגדיר את המחשב כמעין שרת ולחבר אליו איזשהו קופסא שיש לה יציאות של מקלדת עכבר ומסך והיא לוקחת את המשאבים מהמחשב הראשי. אם למישהו יש פתרון אחר יותר טוב אשמח מאוד לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק תזכורת קטנה -- לאתר http://www.NetCHEIF.com יש דף בפייסבוק דרכו אתם יכולים להתעדכן בכל הדברים החדשים שאני מפרסם. אם אתה אוהבים את האתר שלי, אתם מוזמנים לעשות LIKE לדף. http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי ראוטר חדש של to link VR600 Archer שהוא בעצם המרכזי וממוקם בסלון. אליו מחוברים הטלוויזיה smart, פלייסטיישן 4 , TV box כמו כן יש לי עוד שני מגדילי טווח הראשון תומך 2.4 והשני שבחדר מרוחק יותר תומך ב 2.4 ו 5 מ הרץ. עכשיו, שמתי לב שטעינת סרטים ב tv box דרך הראוטר המרכזי שמחובר ישירות קווית איטי יותר מה tv box שבחדר המרוחק שעובד על 5 מהרץ על ידי המגדיל טווח השני שבעצם מחובר למרכזי אלחוטית. אני רואה זאת כאשר אני רואה שהסרט מתמלא מהר בבאפר מאשר בסלון. האם זה הגיוני? אם קיימת תופעה כזו ? אשמח לעצה כיצד לשפר את הגלישה ל tv box שבסלון , המרכזי. תודה על כל תגובה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים שכל אחד מחובר בתשתית קווית לראוטר ומחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייד יש win xp ובנייחים win7 באחד גירסת 64bit ובשני גירסת 32bit. הגדרתי רשת ביתית בעזרת הקוד בwin7 והמחשבים זיהו אחד את השני. הבעיה נוצרה כשניסיתי לשתף בין שני המחשבים כשישנם הרשאות מתאימות, בין המחשבים הנייחים אי אפשר לשתף, כשאני מעתיק קובץ ממחשב א' למחשב ב' הוא מסמן לי כאילו הוא מתחיל להעביר אבל כשלוחצים על פרטים הוא מראה לי שהוא מעביר ב 0kb ומד התעבורה לא מתקדם. לאחר מספר דקות המהירות משתנה לסביבות 30-10kb. בין המחשב הנייד לנייח הכל עובר במהירות סבירה.. אני כבר אובד עצות! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, תצורה כללית: שני מחשבים,1 נייח מחובר למודם מסוג טומסון עם USB (אין למחשב כרטיס רשת ) והשני גם מחשב נייח מחובר בכרטיס רשת אלחוטי 108 MB,ראוטר TP LINK 802 MB . בחבילה של אחד וחצי מגה אצל נטוויז'ן ,תשתית כבלים. אחרי לא מעט משחקים הגעתי למצב שבו הכל עבד מצויין הורדתי ב 130 בוuToerrnt אבל היו בקרים ששמתי לב שהמהירות פשוט כמעט 0 שמתי לב שהכל פנטסטי עד אשר מישהו על המחשב השני מתחיל לגלוש ואז הרשת פשוט צונחת במחשב השני (שמחובר בצורה אלחוטית)ועד שאני לא סוגר את האינטרנט במחשב הנייד(שמחובר למודם) ומאתחל את הכרטיס רשת האלחוטי (במחשב השני).... האינטרנט פשוט תקוע....הגלישה כל כך איטית עד אשר הדפים הופכים ללא זמינים. במחשב השני הכל בסדר,כאילו המחשב שמחובר למודם מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. כמו שהכותרת אומרת, האם הוט טובים כספק? מה לגבי הפינגים יחסיץ לבב"ל? כרגע אני לקוח בב"ל מאוד מרוצה מאז שהעבירו אותי לכבל החדש, אבל אני מאוד רוצה לעבור ל-100 מגה של הוט כולל הספק. אני רוצה לוודא שיש חיבור נורמלי לשרתים בחו"ל... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. ברשותי מודם אלקטל פרו(פרוץ) שמשמש כנתב ל3 מחשבים. קניתי נתב נוסף של נטגיר שהוא גם אלחוטי וגם קווי, והוא אמור לספק אינטרנט ללפטופ הנוסף שיש לי. בנוסף, אני רוצה לחבר את כל המחשבים אליו משום שהרכזת שיש לי עובדת במהירות 10MBPS בלבד. השאלה היא איך מחברים את 2 הנתבים ואת כל המחשבים בצורה אופטימלית? חשבתי להחזיר את האלקטל פרו לגרסת ההום כדי שהוא יהיה רק מודם, אבל אז הוא יעבוד בPPTP שהוא פחות טוב וגם אני אאלץ שוב להתחבר עם חייגן, נכון? האפשרות השנייה שחשבתי עלייה היא - לבטל את הDHCP באלקטל, לחבר אותו לנטגיר(WAN לWAN?), ולחבר את כל המחשבים לנטגיר והוא יעשה DHCP. או שהאם זה יעשה בלאגן משום שהDHCP חייב להעשות מהנתב שמקושר לאינטרנט עצמו? אודה לכם אם תוכלו לעזור בעניין המבל…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-