עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הבעיה התחילה לאחר שהחלפתי בבית ראוטר, במחשבים (גם הניידים) המהירות הורדה/העלאה תקינה אבל בעיה מוזרה היא שבפלאפונים מהירות ההעלאה חלשה מאוד ולפעמים שואפת ל0. מרגישים את זה בהעלאה של תמונות בווצאפ, פייסבוק וכו, בבדיקת מהירות (נבדק בכמה פלאפונים בגרסאות שונות) מהירות ההעלאה פשוט נתקעת במקום ושוב, במחשבים הניידים הכל תקין גם באלחוטי, אכן משהו מוזר. דוגמא לבדיקות מהירות (בכולם הוא נתקע בעת בדיקת העלאה): דגם הראוטר הוא E1200 של סיסקו, לאחר המקרה ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות כמו לנטרל פיירוול ולשנות טכנולוגיית החיבור האלחוטי, וכלום לא עוזר. אשמח להצעות / עזרה! תודה, אמיר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dorish83,

שלום אני גר בארצות הברית ואני פותח מרפאה קטנה שיהיו לי 5 אייפדים 4 מחשבים שולחניים יהיה לי שלוש נקודות חיבור לאינטרנט אלחוטי והכול עובד בענן הציוד שקניתי הוא Tp link model tl-sg34244P שלושה wireless connector engenius model ecb600 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכול מאוד בכללי אם יש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות? או פשוט לחבר כמו רשת ביתת אני רוצה להשתמש ב tplink שיעביר חשמל (חשמל דרך אינטרנט כבל) לשלושה נקודות חיבור אינטרנט אלחוטי ככה אני לא צריך להעבר שקעים לכול מקום אבל הבעיה הכי גדולה שלי היא שהמקום מאוד גדול ואם הרופא הולך אם האייפד מנקודה אחת( מחובר לwireless 1 לדוגמא איך האייפד יודע לעבור לנקודה 2 בלי שהרופא צריך לעשות שום פעולה באייפד ? בגלל שהוא מתרחק מהנקודה הראשונ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by The-Devil,

אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר

4. Started by Sweet_Tooth,

אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?

5. Started by The_Maestro,

יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....

6. Started by ET,

העברתי את הכבלים בבית שלי בתוך הקירות... הגדרתי את הראוטר, ואני גולש מהמחשב הראשי. עכשיו השאלה מה אני צריך לעשות כדי לגלוש מהמחשב השני? הראוטר מחובר למודם eci-270. בשתי המחשבים מותקן xp.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Da-Funk,

היי לכולם.. לאחרונה אני סובל ממהירות גלישה באתרים ממש נמוכה... למרות זאת מהירות ההורדה נשארת כרגיל... אני מחובר דרך הכבלים + נטויז'ן.. עשיתי הכל כולל הכל גם פירמוט והבעייה נמשכת.. אם כי היא לא קבועה... בא אלי טכנאי מהוט ואמר שמבחינתם הקו תקין אז הכל תקין ואין להם מה לעשות בנידון... ושיש לי בעיה במחשב... מבחינתי אני בדקתי הכל יש לי 2 כרטיסי רשת ובשניהם הבעיה חוזרת על עצמה .. מה שלא נראה לי הגיוני ששניהם מקולקלים.. החלפתי את הכבלים המחברים עצמם.. ועדיין הבעיה חוזרת... מה שלפי דעתי משאיר אותנו עם המודם.. שמראה שיש סינכרון והוא תקין אבל לדעתי הוא לא באמת תקין... יש פה משהו שיכול להעלות רעיון למה הבעיה ? או מה עוד ניתן לעשות ?.. כי זה מדכא אותי שאני משלם על 1.5מגה וזז במהירו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ido,

תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Liad91,

אהלן, אחרי הרבה זמן עם בעיות בחיבור לשרתים מחו"ל הבנתי שהפתרון הוא התקנה של סינון אתרים בהוט-נט. לאחר שדיברתי עם התמיכה והתקינו את הסינון, האינטרנט לא עולה יותר! התקשרתי שוב להוט-נט על מנת שיבדקו את הבעיה ושם (בשיחה משולבת עם נציג של הוט מהתשתית ) החליטו שהבעיה היא בציוד וצריך טכנאי האם זה הגיוני?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Roeih12,

שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Gil Zigelman,

שלום לכולם, אני מעוניין לבטל את הגדרת המודם של הוט כראוטר ולהשתמש במקום זאת בראוטר טוב יותר שיש לי. לשם כך רציתי לשנות את ההגדרה של הראוטר של הוט להיות במצב Bridge. את הראוטר החדש שלי אני אחבר ישירות לאחת היציאות של הוט. השאלה שלי היא איך בעצם אני אקבל את היכולות של חיבור ישירות לשרתים שיש לי בבית (למשל לשרת FTP)? איך המודם של הוט ידע להעביר כל חיבור אל הראוטר החדש? בראוטר החדש אין לי בעיה להגדיר port forwarding, אבל איך בעצם המודם של הוט אמור לדעת להעביר בקשות שמגיעות אליו בפורט מסויים את הראוטר שלי? תודה רבה!!

12. יש אנשים באינטרנט שרוצים לדעת מידה עליך כדי לגרום לך להיות בצרות. אני ממליץ לא לתת פרטים באינטרנט

13. Started by GoldenAxe4000,

סוף סוף !!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html משרד התקשורת הודיע היום (ד') כי יחייב את חברת בזק לספק ADSL לחיבור לאינטרנט גם ללא קו טלפון - שירות המכונה גם Naked ADSL ("עירום"). כך יהיה ניתן להתחבר לאינטרנט באמצעות בזק ללא צורך לשלם על קו, ובלי האפשרות לבצע שיחות נכנסות ויוצאות. בזק תחוייב לספק את השירות החל מ-15 בחודש מאי השנה. עד היום, ניתן היה להתחבר לאינטרנט בבזק באמצעות ADSL רק בתנאי שהוזמן קו טלפון, שעלותו נעה בין 25 שקלים (ל"קו קל"), לבין 50 שקלים לחודש לקו רגיל. זאת בנוסף על התשלום ל-ADSL - על פי חבילת הגלישה - בעקבות הוראת משרד התקשורת - לקוחות שיבחרו בכך יוכלו לחסוך את עלות הקו ולשלם על ה-ADSL בלבד. לא הייתה מגבלה טכנולוגית לספק א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by rubi_ar,

רכשתי את הראוטר ואני לא מצליח להתקין אותו.. אחרי שאני מחבר הכל.. אינני מצליח להיכנס אל ההגדרות שלו דרך הדפדפן כתובת ה IP שאני אמור להכנס אליו היא 192.168.0.1 מה עושים?

15. שלום, ברשותי LINKSYS WRT54GL. לא שיניתי לו את הקושחה מאז הקנייה, ככה שהוא עם קושחה מקורית של LINKSYS מ-2006. עכשיו ראיתי שיש לו קושחה רשמית של LINKSYS (לא לדבר על עשרות קושחות של קוד פתוח) הרבה יותר חדשה. הסיבה היחידה שאני חושב על בכלל לשדרג את הקושחה זה כי משום מה אני לא יכול לאתחל מחדש את הנתב דרך הממשק שלו, וזה די מעצבן. אני מחובר דרך כבלים חיבור ללא חייגן ככה שאני לא ממש מפחד שזה לא יעבוד, כי זה הכי פשוט שיש. מה דעתכם? דרך אגב, הנה הלינקים באתר של LINKSYS: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859841350&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&displaypage=nodata#versiondetail

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם windows xp, שמחובר בו זמנית ל-2 רשתות (אחת אלחוטית ואחת קוית) : 1. החיבור הראשון - המחשב מחובר לרשת האינטרנט הביתית דרך ראוטר TPLINK (בצורה אלחוטית) דרך כרטיס רשת USB אלחוטי TL-WN821N. 2. החיבור השני- המחשב מחובר למכשיר אחר (Playstation2) שנמצא בחדר דרך כבל אינטרנט רגיל (לא מוצלב) ודרך כרטיס רשת Realtek (רגיל לא אלחוטי). אוקיי אז ככה, כשהמחשב מחובר ל-2 החיבורים שהזכרתי אני מסוגל לשתף את המחשב עם הPlaystation בהצלחה, וגם לשתף את המחשב עם הראוטר הביתי (מסוגל להכנס למחשבים האחרים ברשת ולעמוד של הראוטר- 192.168.1.1) אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מסוגל להכנס לאינטרנט למרות שהרשת הביתית מחוברת ואני מצליח להכנס לאינטרנט דרך מחשבים אחרים ברשת ( ניסיתי…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מחשב נייד שקולט WIFI ולידו מחשב נייח שלא קולט. אפשר לחבר את הנייח לנייד ולקבל אינטרנט? עריכה: חיברתי אותם עם כבל מוצלב. המחשב הנייח הוא XP אז עשיתי רשת שמוגדרת על לקבל אינטרנט ממחשב אחר ובנייד שהוא VISTA עשיתי רשת פרטית. כתוב קישוריות מוגבלת. מה לעשות?

18. יש לי חיבור ADSL מהירות 8 מגה עם ראוטר Dlink 2650U שמוגדר בתור Bridge. ספק 014 מהירות 8 מגה במסלול גיימר. אל ה-Dlink מחובר ראוטר Linksys WRT160N עם קושחת DD-WRT בגרסה האחרונה, ובתחנה האחרונה Switch 1G של Edimax, אליו מחוברים המחשבים בכבל. יש לי בעיה שכל כמה זמן באופן אקראי, אני נכנסת לאתר (כל אתר שהוא) והוא לא עולה. אחרי רענון של הדף האתר עולה מיד, עד הפעם הבאה. זה קרה בכל מיני אתרים ולא באתר ספציפי. וידאתי עם הספק שלי 014 שאין בעיה מהצד שלהם. הנציג שדיברתי איתו יעץ לי לנסות דפדפן אחר. אז כשהבעיה קרתה הייתי עם FIREFOX, עכשיו אני עם CHROME והבעיה חזרה על עצמה גם ב-CHROME. כאמור זה קרה גם ב-FIREFOX וגם ב-CHROME. ניסיתי לחבר לכרטיס רשת השני במחשב שלי ולהחליף כבל רשת, כלום …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, הבעיה היא כזאת: ישנם 3 מחשבים. למחשב מספר 1 מחוברת המדפסת. מחשב 2 מדפיס מהמדפסת של 1 שמחוברת ברשת. מחשב 3 לא מצליח להדפיס במדפסת של מחשב 1 למרות שהיא מוגדרת בו (במחשב 3) כמדפסת משותפת וברירת מחדל. על מנת להדפיס 3 המחשבים צריכים להיכנס למחשב מרוחק (mstsc) ולהקיש שם משתמש וסיסמא. איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום הראוטר הנל ב59 דולר. הוא של חברת t mobile אבל אפשר לאפס אותו ולעשות אותו חופשי https://slickdeals.net/f/9330575-asus-tm-ac1900-wireless-ac1900-dual-band-gigabit-router-59-free-shipping

21. Started by alonpartuk,

שלום לכולם קניתי נתב מסוג Edimax BR-6524n שישמש לי כריפטר (אני בחדר במרתף והקליטה לא טובה ) עכשיו הגדרתי אותו כריפטר הגדרתי את אותו SSID כמו הרשת שלי ואת אותו מספר Channel ואתו הגדרות אבטחה , -הבעיה שהוא עובד ללא גישה לאנטרנט ניסיתי אפילו להגדיר את הרשת שלי ללא אבטחה ואת הריפטר ללא אבטחה, ועדיין בלי גישה לאנטרנט... מישהו יודע מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by omrid23,

שלום ותודה לכל משעוזר קודם אני עברתי היום לאנטרנט של ה100 מ"ג של hot עם ה hot box היה לי לפני זה אינטרנט של בזק 30 מ"ג עם הdlink 6740 u עכשיו יש לנו 8 מחשבים בבית אני רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו כמפצל ל עוד 4 מחשבים . ואם ניתן להעביר דרך ה dilnk 100 מ"ג או שהוא תומך רק ב30 תודה שוב לכל מי שעונה לי על השאלה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הרבה יותר טוב מחיבור L2TP שלא מגרד את ה 55... השאלה אם גיימר מופעל ב 014 עם חיבור PPTP

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ino,

יש לי רשת בבית עם שני מחשבים באחד מהם יש לי חיבור ADSL ואני רוצה שהמחשב השני שמחובר ברשת יוכל גם לגלוש באינטרנט דרך המחשב שיש לו ADSL איך עושים את זה בבקשה? יש לי WIN98 והאם יש תוכנה שתאפשר לי שליטה על המהירות שאני נותן למחשב השני לגלוש בה?

25. אני במהירות 750 ואני משלם 204 ש"ח לערוצי זהב ואינטרנט זהב ביחד (ערוצי זהב 120 אינטרנט זהב 84) עכשיו יש מבצע בYES@WOW ב126 באותה מהירות גם לבזק וגם לבזק בין-לאומי עכשיו האם כדאי לעבור? השיקולים שלי הם בעיקר מבחינת המחיר ואם בעתיד אני אוכל לשתף שתי מחשבים? ואם גם עדיף להיות בADSL ואם אני אראה הבדלים לטובה או לראה בין שניהם? בבקשה תענו כמה שיותר מהר זה די דחוף לי תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים