רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
https://www.amazon.co.uk/D-Link-DIR-842-Wireless-Gigabit-External/dp/B00PVDTRL4/ref=sr_1_4?keywords=D-Link+DIR-842+Wireless+AC1200+Dual+Band+Gigabit+Router+with+External+Antenna&qid=1562154935&s=computers&sr=1-4 אני רוצה להגדיל את טווח הרשת הביתית בבית, אשמח לקבל חוו"ד על הראוטר הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי נתב Level One WBR3406TX ואני לא יודע איך פותחים פורטים לנתב זה מי שיודע לפתוח פורטים בנתב זה נא לעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בביתי יש ראוטר NETGEAR DGN2200. איפשרתי לו REMOTE CONTROL על מנת שאוכל לשלוט בו ממשרדי. (בעיקר לנתב את פעילות הילדים באינטרנט בשעות הכנת שיעורי בית) הענין הוא שבמידה ויש הפסקת חשמל ו/או ביצוע ריסט , משתנה ה-IP ואז איני יכול לגשת אליו. איזה אפשרויות עומדות לרשותי לדעת את ה-IP החדש בכל פעם ששונה ? ומבלי לשלם לבזקבנלאומי עבור IP סטטי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחק רשת שקוראים לו FLYFF. אני משחק בו כבר כמה שנים ולפני כמה זמן מצאתי תוכנה שפותרת בעיות התחברות למשחקי רשת ומורידה לאגים ובאמת השתמשתי בה והכל עבד טוב. לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר לתוכנה וראיתי שהיא כבר לא פותרת את הבעיות בהתחברות ולאגים,ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין את התוכנה שוב כלום לא עזר לפתור את הבעיה. התקשרתי לNetvision ואמרתי להם שיש לי משחק רשת שאני משחק בו ויש לי הרבה לאגים ויש לי הרבה בעיות בהתחברות אז בהתחלה הם אמרו לי לפתוח פורטים ואז ביררתי ואמרו לי שזה לא עוזר. התקשרתי שוב וסיפרתי להם עוד פעם את הבעיה שלי ואז הם אמרו לי שיש משהו כזה היעדוף למשחק ועשינו את זה והנציג אמר לי שהשרתיים של ישראל תקינים יש בעיה עם השרתיים של חו"ל כאלו יש זמן תגובה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! כרגע אני מחובר בבית על ראוטר וכמו שכולם יודעים השיטה מתחילה להציק בשל המהירות האיטית. השאלות: - אילו אביזרים צריך כדי להקים כזו רשת? הרי אני רוצה לחבר כמה מחשבים. - איך זה פועל? לאן אני מחבר את המודם ולאן אני מחבר את המחשב הראשי? - האם זה מאט את המהירות שהאינטרנט יכול לספק? ז"א מן הסתם שאם אני גולש עם עוד מחשב במקביל המהירות תתחלק בהתאם, אבל האם זה מוריד את המקס' הכללי? -המהירות של האינטרנט היא 5 מגה ואני מאמין שתוך פחות משנה זה כבר יהפוך ל 10. האם 85MPS זה מספיק? כמה כדאי? - איזו חברה הכי אמינה? איזו חברה מוכרת את הציוד הכי זול והאם זה מספיק אמין? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי רשת ביתית של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, עכשיו, שאני מנסה להכנס לכל מיני ערוצים במירק זה כותב משהו שצריך להתקין IDNET ולא נותן לי להתחבר... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים. ספק האינטרנט שלי הוא נטוויזן מאז שרק היה אינטרנט מהיר. לא היו לי שום בעיות, תוכנות שיתוף, משחקים וכד' הכל עבד מעולה. לאחרונה התחלתי לשחק MAPLE STORY, שזה משחק רשת למי שלא מכיר. באתר של MAPLE אתה יכול לקנות כל מיני דברים בשביל הדמות שלך שבתוך המשחק. בשביל זה אתה צריך להשתמש בכ. אשראי שלך כדי לקנות נקודות. אז כשאני רוצה להיכנס לעמוד שבו אני מבצע את הפעולות האלו הוא נותן לי שגיאה: אצלי ואצל חבר אחד שיש לו גם נטוויזן מופיעה השגיאה הזאת, אבל לחבר אחר שהוא בבזק הכל עובד תקין. אז מה בעצם הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול בתאריך 4/26/2009 אורנג' התחילה לחסום שיתוף קבצים. זה קרה ממש ברגע כשהייתי באמצע משחק היה לאג עצבני של קרוב ל20 שניות ומאז ההורדות לא זזות מטורנל*** וטורנבי** סינון שהספקיות המתחנגלות לא יידעו. אז בקיצור נשאר רק 018 העילגה שעל השרתים של נזק האיטית. לא יודע מה לעשות, 10 מגה זה לא צחוק, בטח אמרו זה מוריד 900TB בחודש חייבים להגביל אותו. אבל אני לא מוותר בקלות, דיברתי עם התמיכה ואני יגיד להם שיפצו אותי על זה שהם לוקחים ממני מה שאמור להגיע לי ועוד להגיד לי שאין בעייה כשהתמיכה לא מנסה לעזור ומשקרת בדעיבד. בקיצור על זה הם ישלמו ביוקר. על הסכום שאני משלם להם הם צריכים לשלם כן, כשלוקחים כסף צריך לדעת להחזיר משהו, אין כזה כסף חינם. זה TRACERT שאני ממש בטוח שלא היה נראה לפני ה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הרשת הביתית אצלי מותקנת כרמו בתמונה המצורפת. ואני לא מצליח לשתף קבצים ומדפסות, מה שהכי מוזר זה ששמתי לב שכשנטרלתי את כל כרטיסי הרשת במחשבים 1 ו2 ואז חיברתי כ.רשת אלחוטי ומתחבר לאחת הרשתות האלחוטיות אז השיתוף עובד כמו שצריך. נתב 1 הוא גם אלחוטי אבל בגלל הממ"ד זה לא רלוונטי. כמובן שבנתב 2 ביטלתי את הDHCP והוא עם IP קבוע. אגב, כל שלושת המחשבים מריצים WINDOWS 7. אז OK יש לי פתרון אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק גורם לבעיה, אודה למי שיוכל להבהיר ולהסביר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנתב - Edimax BR-6204Wg, יושב בקומה ראשונה, מחובר קווית למחשב נייח. אני מניח שאני צריך Access Point בקומה שלישית, לא? אם כן - מה ממולץ? אני רוצה משהו פשוט וזול.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כחודשיים רכשתי נתב של Linksys WRT54G. הנתב עובד היטב בלי כל בעיה טפו טפו, גם גלישה וגם שיתוף קבצים. בנוסף רכשתי כרטיס - Edimax EW-7128g עבור מחשב ישן יחסית וגם בו אין בעיות בגלישה. אני מבחין שכאשר אני מעתיק קבצים ממחשב למחשב קצב העברת מאוד מאוד איטי. סרט בגודל 700M לוקח מעל 20 דקות לפעמים אף כפול ! הבחנתי בנתון שמספק הדרייבר של הכרטיס שמהירות החיבור - Rx יורדת ל 5.5M ולעיתים אף נמוך מזה. מהירות Tx קבועה ויציבה על 54M. כאשר אני עומד על האייקון של תקשורת כרטיס הרשת האלחוטי בפינה התחתונה של שורת המשימות מערכת ההפעלה מראה לי שמהירות החיבור היא 54M. אני מעלה תמונת מסך של הנתונים כפי שנראים, פעם בנתוני אחוזים ופעם נוספת בנתוני dBm. מרחק הנתב מהמחשב לא גדול, כ-15…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! צריך המלצה לקומבינציה ראוטר אלחוטי+מודם אלחוטי לנייד לעבודה עם ADSL של בזקץ תודה רבה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק משחקי רשת, וחלקם יושבים על שרתים בארה"ב. רציתי לשאול איזה ספקי אינטרנט יהיו לי טובים מבחינת הפינגים והתקשורת בכדי שאוכל לשחק בצורה נורמלית? תודה מראש למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי שני מחשבים בחדר. אחד חדש והשני פחות. קניתי Wireless Lan USB ADAPTER של אדימקס IEEE 802.11g 54Mbps במחשב החדש שהוא מחובר הוא במהירות 54 , לפעמים זה יורד ל30+ אבל בגלל בעיית קליטה כי הרשת עצמה נמצאת בממ''ד. ושאני מחבר למחשב הישן המהירות 11 בלי תזוזה בלי כלום. למה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני מעוניין להתקין בביתי רשת קטנה של 4 מחשבים. 3 מתוכם יהיו בחדר אחד ואני מעוניין שיהיו עצמאיים - הם מיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט. השאלה היא מה עדיף לעשות: 1. לחבר 3 מסכים למחשב אחד עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה יעודית לעבודה נפרדת בכל מסך. 2. לקנות 3 מחשבים פשוטים ולחבר עם SWITCH. 3. להגדיר את המחשב כמעין שרת ולחבר אליו איזשהו קופסא שיש לה יציאות של מקלדת עכבר ומסך והיא לוקחת את המשאבים מהמחשב הראשי. אם למישהו יש פתרון אחר יותר טוב אשמח מאוד לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי מתאם אלחוטי משהו 802.11g אפור..זה כל מה שכתוב עליו אני לא מצליח למצוא דרייברים בשום מקום מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שקע לקיר , כיצד אני מחבר את הכבל אליו ? צריך איזה מכשיר מיוחד ? ולאן הולך כל כבל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לרשת דרך מודם ADSL של סימנס, והייתי מעוניין להעביר בעיקר קבצי וידאו, בין שני מחשבים, בקלות ובמהירות.. ניסיתי דרך NETWORK SETUP WIZARD, אך ללא הצלחה כלל. אשמח לדעת אם ניתן דרך הנ"ל, וכמו כן, עם אילו תוכנות יעודיות ניתן לעשות זאת, מלבד הנ"ל. אציין שעל שני המחשבים מותקן ווינ אקס פי.. תודה רבה לכל העוזרים!! ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי מתוצרת netgear vvg2000 של בזק, מהירות חיבור 100 מגה. קניתי repeater מדגם edimax n300. לאחר החיבור המכשירים הניידים (סמארטפון ולפטופ) מזהים את הwifi, ואפשר לגלוש ללא כל בעיה לאחר כחמש דקות החיבור מופסק, עדיין הניידים מקבלים את האות מהrepeater אך ללא יכולת לגלוש. אחרי שזה קורה גם המודם מפסיק לגלוש באלחוטי. עד שמאפסים אותו. ניסיתי להחליף את הrepeater לדגם אחר, לא מוכר, והתופעה זהה לחלוטין. גם המודם היה אחר והוחלף כי חשבנו שאולי הוא הבעיה. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-