עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Karin Kfir,

רציתי לשאול אני מחוברת לתשתית של בזק עכשיו יש לי מלא ניתוקים איזה אופציות אחרות יש להתחבר לתשתית אחרת בדקנו בטכני של בזק אבל הם טוענים שיש לי קצר על התשתית שלנו ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by maori_0,

היי, מקרה: יש מחשב שחובר לרשת כחצי שנה, ניתקתי אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם הועבר ממנו מידע. האם ישנה אפשרות לראות אם עבר מידע מהמחשב לרשת או להיפך? (חוץ מCOOCKIES) **יש להדגיש כי לא השתמשתי בו בכל. לא נכנסתי לדפדפן בכלל. בתודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה אני יתאר את הדברים שעשיתי עד עכשיו .... 1. התקנתי DNS על SERVER 2003 2. הפנתי את הפורטים של הDNS בראוטר 3. נתתי IP סטטי לשרת עכשיו השאלה המרכזית היא איך אני גורם לסרבר הביתי שלי לעבוד עם הדומיין שרכשתי ב GODADDY. המטרה הסופית היא שהדומיין יעבוד בסנכרון מלא עם השרת שלי (גם במקרה שה IP משתנה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. היי. ישלי אינטנרט של הסיבים של פרטנר 1000 מגה בכבל האינטרנט עובד מדהים אבל הויפי אם אני לא עומד בחדר שהמודם נמצא אפשר לשכוח מאינטרנט ניסיתי מגדילי טווח למינהם שפשוט לא עשו את העבודה למשהו של המלצה למודם/ראוטר (אין לי באמת מושג מה אני צריך תאירו את עיני בבקשה) שיצליח לתת לי ויאיפי נורמלי בכל הבית ולא רק בחדר שהמודם נמצא בו

6. ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות. אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה? ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב, כרגע בביתי הנוכחי אני בעל אינטרנט של 12 מגה (תשתית הוט, ספקית 013 נטויזן) המחשב הנייח שלי נמצא ליד הנקודת אינטרנט ולכן הוא מחובר לראוטר(TP-LINK מדגם TL-WR1043ND) באופן חוטי, יש לי גם מחשב נייד בבית ולכן הייתי זקוק לראוטר. בקרוב אני עובר לגור ליחידת דיור, ושם יש כבר הכנה לתשתית של הוט ואני כנראה יתחבר הפעם לספקית של בזק בין לאומי 014. אבל זאת לא השאלה, אלא שהנקודת אינטרנט נמצאת שם בחדר שינה ואני את המחשב הנייח הולך להציב בסלון, ובחדר שינה אני רק ישים את המודם ואת הראטור הנוכחי שלי שציינתי למעלה. והייתי רוצה לקבל המצלה לכרטיס רשת אלחוטי WIFI שאני יחבר למחשב הנייח בסלון ואני יקלוט את האינטרנט ללא שוב בעייה.(מרחק של 8 מטר פחות או יותר ללא קירות בטון). וכמו כן הבנתי …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by J0HNiE,

אני מחפש ספקית אינטרנט טובה בלי ניתוקים, סטרימינג טוב ופינגים טובים חשוב שגם לא תחסום P2P, כמו FTP's ו torrents אם זה חברות של פלאפונים אז עדיף אורנג' ואם זה כבלים\YES אז לא משנה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by HaJ-B,

שלום רב ומועדים לשמחה. אני מחובר לתשתית בזק עם בזק בינלאומי במהירות 100MBit. ברמת העקרון, אני מחפש לקנות מודם/נתב עם 8 יציאות LAN מובנות, לא מעוניין בסוויץ', ונתקלתי בראוטר שבכותרת. האם בחיבור למודם שסופק דרך בזב"ל אוכל להנות משיפור בחיבור לרשת? או שעלי לרכוש בנוסף גם מודם DSL מהסוג הזה? תודה לעוזרים.

11. שלום חברים יש לי בעייה במחשב שאני לא הצלחתי לפתור הבעייה כזאת בזמן שכל המחשבים מקבלים בבית 100 המחשב שלי מקבל 2 וחצי ויש לי מלא תקיעות. איך אני פותר תבעייה הזאת? זה קרה לי ליפני 3 ימים ואני לא יודע מימה זה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by adi.n,

היי לכולם, האם המודם Motorola Netopia 2210 יעבוד טוב בתשתית בזק? האם מומלץ? האם תומך ב Vectoring של בזק? http://www.toptenreviews.com/computers/networking/best-dsl-modems/motorola-netopia-2210-review/ https://www.amazon.com/gp/product/B002KCNW2Y/?&tag=ttr_dsl_modems-20&ascsubtag=[site|ttr[cat|575[art|NA[pid|50140[tid|NA[bbc|NA תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by idoaa,

שלום לכולם מתי לדעתכם ובעצם מדוע עדיין אין ראוטר סלולרי דור חמישי?

15. היי, על מחשב של חבר מותקנת מערכת הפעלה Windows 7 64bit. לכרטיס הרשת הנוכחי שלו חסר תמיכה במערכת הפעלה זו. האם למישהו יש המלצות לכרטיס רשת שידוע שעובד עם 7 בגרסת 64ביט?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gif,

היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Cheif,

חברת TP-LINK פותחת את 2013 בסערה ומכריזה על למעלה מ-10 מוצרים חדשים הכוללים נתב ומתאם בתקן ac, שני נתבים זעירים, 4 מתאמי Home Plug, שתי נקודות גישה ונתב סלולרי. סקירה מקיפה של כל המוצרים הללו תוכלו למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3039

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by gabrielf,

אני מחובר בהוט מהירות של 16/1 עם חיבור PPTP כידוע L2TP צולע מאד ,יש לי נתב של TPLINK1043ND ,השאלה שלי מה רע בחיבור PPTP ? לפי מה שהבנתי הוא כן מסוגל לסחוב מהירויות כאלו (ואפילו עד 40 מגה לשנייה) פשוט אני רואה כל הזמן שממליצים על חיבור מסוג L2TP.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני לקוח של בזק, ובזק בינלאומי, מהירות 10MB, ויש לי נתב D-LINK 2650U מחשב אחד מחובר חוטי, ו-2 אלחוטי, כי זה פשוט לא נוח להעביר כבל בבית (כדי שתעריכו נכון..המרחק מהנתב למחשב הראשון הוא כ-6-8 מטר קו ישר עם קיר בטון באמצע, והמרחק מהנתב לחדר שלי הוא 8-11 מטר קו ישר עם קיר בטון וגבס באמצע) לפני כמה חודשים היו בעיות קליטה שגרמו לניתוקים, ולא יכולתי לשחק משחקי רשת ואפילו לגלוש מבלי שיהיו ניתוקים..מיציתי את כל מה שיכולתי עם התשתית, ונראה שאיכשהו בעיות הקליטה נפתרו.. ניסיתי לחזור לשחק ואז קלטתי שהפינג לא מתאים..יצא שאני וחבר שלי משחקים באותו שרת ובאותה שעה (דיברתי איתו בטלפון), והפינג שלו זה 100 ושלי 230 וזה מאוד משפיע על המשחק.. הם (בזק בינלאומי) לא מוכנים כרגע לתת לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by wooper,

שלום נכנסתי להגדרות בשועל נכנסתי למתקדם ולהגדרות רשת בחרתי manual proxy configuration ואז הכנסתי פורט שראיתי ל http פרוקסי אבל אחרי זה אני לא יכול לגלוש אני מחובר דרך ראוטר תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by דנדן,

מישהו מצליח להבין למה יש הפרש מחירים מטורף בין זאפ לOFFICE DEPOT בראוטר הזה? http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Router&DB135581=135596 http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000nU9vNFspd3E_gIjOMHCu171:12bbi68k5?id=3817525&pr=&N=2

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by XpHunTeR1,

מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, לפני כחודש רכשתי את הראוטר wbr6001 , התקנתו הייתה קלה והוא תומך בחיבור ה-12 מגה שלי בהצלחה. הבעיה שלי היא, שכשאני מנסה לנגן בלפטופ שלי (שמחובר באלחוטי) מוזיקה מהמחשב הראשי (שמחובר בכבל רשת לראוטר) קיימת איטיות חמורה מאוד שגורמת לכל שיר שאני מנגן לקפוץ כל 2 שניות... אני לא משתמש באופציה של WPS והאבטחה ברשת שלי היא wpa-psk עם הצפנת AES. הרשת עובדת במצב 11 b/g/n mixed מישהו מכיר את התופעה? אולי לא עשיתי משהו נכון? תודה איתי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחובר לבזק בינלאומי בכבלים וכבר חודש יש להם בעיית איטיות נוראית נמאס לי , האם ברק חוסמים/מאטים ביטורנט/אימיול גם בחבילת הגיימרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pro,

יש לי חבילת ADSL 0.5 מ012. ככה נגיד עכשיו אני מוריד דברים אחרי שעה שעה וחצי והוא פתאום מפסיק להוריד הוא לא מתנתק מהאינטרנט אבל זה כאילו שהוא לא מחובר זה מעצבן כי אני צריך לעשות RESET כל הזמן אולי אתם יודעים מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים