רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
עד היום בבוקר האינטרנט היה כך: היה לנו חבילה של 1.5 שאותה משלמים לתשתית של YES (בזק /בזקבינלאומי זה כנראה הספק) בא אלינו איזה טכנאי והחליף את הראוטר ל SIEMENS SL2 141 (ד"א איך הוא ?) הוא אמר שהוא ישדרג ל 2.5, אחרי כמה שעות נזכרתי שצריך להגדיר פורטים אז התקשרתי ל 1800340340 והם עזרו לי. הכול טוב ויפה עד ששאלתי אותם על כמה אני מחובר הם אמרו לי 1.5 , סיפרתי לו שהחבילה שודרגה, אז הוא אמר שהוא לא רואה הזמנה. יכול להיות שצריך לחכות? אשמח אם תביאו הסבר קצר בנושא בדקתי פה http://2.i014.net/Check1.html והוא מוריד לי על 80 גג
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ראיתי באיזה אתר מדריך אבל זה יותר בכיוון של ראוטר AP אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה רק את הבסיס להגדרת והתקנת AP שוב פעם AP (לא ראוטר שהופכים אותו ל AP) כי אני רוצה לקנות אותו היום הסיבה לכף להגביר את האות מהקומה השנייה בבית על קרקע האינטרנט לא זז עכשיו אז אם מישהו יוכל להסביר לי מה צריך לעשות האם צריך להגדיר משהו בראוטר המשדר גלי WIFI? או שפשוט אני מחבר את הAP לחשמל וזהו? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברה... אני כבר מזמן חושב לבנות רשת לשיתןף אינרטנט בכבלים, וגם ליהנות מהיתרונות הטמונות ברשת..... מבנה הרשת: נתב + 4 תחנות עבודה... המרחקים מתוארים בקובץ המצורף.... בפי שמתואר, השימוש הכבד יעשה בתחנה שלי (3) אשר מרוחקת הכי רחוק... שאר התחנות יעשה בהן שימוש לא כבד בכלל (גלישה וכו'...) צריך לזכור שהמודם והנתב לא מחוברים במחשב שלי!!! אלא במחשב אחר!! שמעתי המון ספקולציות לאחרונה בפורום בקשר להקמת רשתות בכבלים... שמתי לב שכולם מתלוננים שאינם מצליחים להקים רשת בגלל השיטה המוזרה של הספקיות לחבר את הלקוחות.. ספק התשתית שלי הוא מת"ב, והספק שלי הוא בזק בינלאומי, בחיבור 750 KB (אשר ישודרג ל 1.5 MB אם כל העסק הזה יצליח)... אני מתחבר ללא חייגן, ואת האמת, איני זוכר איך קוראים לשי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אנשים....אני עושה כרגע רשת בין שני מחשבים....בשרת ( המחשב המארח ) יש לי ווינדוס XP ואני יודע איך להגדיר הכל... אבל במחשב הלקוח יש לי ווינדוס ME ...ואין לי ממש מושג איך להגיד את כל הדברים שם...מישהו יכול לעזור לי ? מה צריך לעשות ? איפה לשנות ? אפילו ת'שאירו לי לינק לאיזה מדריך שמסביר ת'זה....תודה מראש ! נ.ב. כשאני עושה את כל ההגדרות של הרשת...צריך חוץ מ'זה לעשות עוד משהו ? להפעיל את - 'אשף ההגדרות רשת ' של ווינדוס ??...... ואיך אני עושה שהשיתוף יהיה רק של התקשרות לאינטרנט....בלי שיתוף קבצים...? תודה רבה רבה ;D
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני כחודשיים רכשתי נתב של Linksys WRT54G. הנתב עובד היטב בלי כל בעיה טפו טפו, גם גלישה וגם שיתוף קבצים. בנוסף רכשתי כרטיס - Edimax EW-7128g עבור מחשב ישן יחסית וגם בו אין בעיות בגלישה. אני מבחין שכאשר אני מעתיק קבצים ממחשב למחשב קצב העברת מאוד מאוד איטי. סרט בגודל 700M לוקח מעל 20 דקות לפעמים אף כפול ! הבחנתי בנתון שמספק הדרייבר של הכרטיס שמהירות החיבור - Rx יורדת ל 5.5M ולעיתים אף נמוך מזה. מהירות Tx קבועה ויציבה על 54M. כאשר אני עומד על האייקון של תקשורת כרטיס הרשת האלחוטי בפינה התחתונה של שורת המשימות מערכת ההפעלה מראה לי שמהירות החיבור היא 54M. אני מעלה תמונת מסך של הנתונים כפי שנראים, פעם בנתוני אחוזים ופעם נוספת בנתוני dBm. מרחק הנתב מהמחשב לא גדול, כ-15…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממ... טוב אני חדשה פה <<שמחה להיות>> אז צ'לום לכולם!!! ***** ועכשיו לעניין, הורדתי תוכנת שיתוף <<אימיול אם זה משנה וניסיתי גם באזורס>> וזה הראה שהפורט שלי חסום... ניסיתי להגיע דרך הלוח בקרה למרכז אבטחה ולפייר וול, אבל משום מה התקייה לא נמצאת <<>> טוב, מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,יש לי תיעדוף טאג4 ב 013 במסגרת מנוי עסקי, מי מכם יודע עד כמה התיעדוף הזה יעיל? האם הוא טוב יותר מחבילות הגיימר למיניהן?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב, שבוע שעבר רכשתי מחשב חדש מ KSP שאמור לשמש בשביל מערכת אבטחה עם מצלמות IP, עם המחשב רכשתי SWITCH POE של TP-LINK מדגם TL-SG2210P לוח האם שלי הוא של ASUS אם זה ממש משנה אני אחפש את הדגם הספציפי. כאשר אני מחבר את ה SWITCH למחשב, ה SWITCH נכבה, זה לא קורה לי ב 2 במחשבים אחרים שנמצאים בבית ודרכם אני כן מצליח להתחבר ל SWITCH ולהגדרות שלו, אם אני מחבר אינטרנט למחשב הכל עובד כמו שצריך ושום דבר אחר חוץ מהמחשב [כולל המצלמות והאינטרנט] לא מקצר את ה SWITCH. בעיקרון אני מתכנן להגיע אחר הצהריים ל KSP לבדיקה אבל חשבתי אולי אני עושה משהו לא בסדר ויש איזושהי הגדרה שיכולה לפתור לי את הבעיה ופה בפורום יוכלו לעזור לי. …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מממ אני לקוח של 012...ועכשיו הגיע הזמן לשדרג חבילה לאחרונה הוספתי עוד מחשב לרשת (הוא מחובר דרך המחשב הראשי שלי בכבל רשת) שמריץ אובונטו והוא משמש לי להורדות בלבד (וגם סתם משחקים עם לינוקס). עכשיו אני מתלבט מה יתן לי לעבוד על שניהם בצורה אנושית כששניהם פועלים (למרות שהAMULE לא יעבוד בזמן שאני עובד על המחשב) אין לי בעיות פינגים ואני מסתדר עם מה שיש לי עכשיו (1.5DOWN 128UP) יש לי לבחור בין 3mb/150kb down/up לבין 1.5mb/512kb down/up מה אתם ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הראוטר הנל ב59 דולר. הוא של חברת t mobile אבל אפשר לאפס אותו ולעשות אותו חופשי https://slickdeals.net/f/9330575-asus-tm-ac1900-wireless-ac1900-dual-band-gigabit-router-59-free-shipping
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, האם המודם Motorola Netopia 2210 יעבוד טוב בתשתית בזק? האם מומלץ? האם תומך ב Vectoring של בזק? http://www.toptenreviews.com/computers/networking/best-dsl-modems/motorola-netopia-2210-review/ https://www.amazon.com/gp/product/B002KCNW2Y/?&tag=ttr_dsl_modems-20&ascsubtag=[site|ttr[cat|575[art|NA[pid|50140[tid|NA[bbc|NA תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: נט-ביזיון!!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, על-מנת לקבל מהירות כמה שקרובה ל100 מגה-ביט. איזה ראוטר אתם ממליצים לרכוש או שבכלל לקחת מהוט? ואני שם דגש על כך שהראוטר יתן לי כמה שיותר קרוב ל100 מגה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשביים ורק אחד מהם מחובר לאינטרנט ובשני אני רואה סרטים בסלון .אני מוריד סרטים ולא רוצה לצרוב אותם אלא לעביר למחשב השני ולראות על מסך גדול .אז השאלה שלי היא האם קיים דבר כזה? להעביר קבצים דרך ראוטר אל חוטי ? ממחשב אחד לשני?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אל תשאלו. זה מה שקורה שמישהו שלא מבין, מתעסק עם דברים שהוא לא מבין בהם. אני צריך את עזרתכם. אתמול שיניתי את ה Nameservers בתוך הגדרות של GoDaddy עבור ה Google Apps שלנו במשרד. אני מדבר על כתובת האימייל שלנו - שמסתיימת ב .com עכשיו, אחרי ששניתי את ה Nameserves אתמול בלילה כך שהם "ידברו" עם השירות של BlueHost (רציתי לארח שם אתר), אני לא מקבל מיילים !!!! השאלה שלי היא פשוטה ביותר: מה אמורים להיות ה Name-serves (תחת הגדרות ה Domain באתר ההגדרות של GoDaddy)? אני פשוט רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, אבל לא זוכר את שמות ה Nameserves ששינתי HELP! :'(
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי ראוטר חדש של to link VR600 Archer שהוא בעצם המרכזי וממוקם בסלון. אליו מחוברים הטלוויזיה smart, פלייסטיישן 4 , TV box כמו כן יש לי עוד שני מגדילי טווח הראשון תומך 2.4 והשני שבחדר מרוחק יותר תומך ב 2.4 ו 5 מ הרץ. עכשיו, שמתי לב שטעינת סרטים ב tv box דרך הראוטר המרכזי שמחובר ישירות קווית איטי יותר מה tv box שבחדר המרוחק שעובד על 5 מהרץ על ידי המגדיל טווח השני שבעצם מחובר למרכזי אלחוטית. אני רואה זאת כאשר אני רואה שהסרט מתמלא מהר בבאפר מאשר בסלון. האם זה הגיוני? אם קיימת תופעה כזו ? אשמח לעצה כיצד לשפר את הגלישה ל tv box שבסלון , המרכזי. תודה על כל תגובה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך תבל כך כאשר ה WINDOWS עולה (במקרה שלי XP) המחשב כבר מחובר, הבעיה היא כאשר אני מוריד קובץ גדול שלוקח זמן המחשב יוצא למצב STAND BY, איך אני יכול לעקוף את זה בלי לבטל את ה STAND BY?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-