רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים, התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, הייתי מעוניין להשתמש בצורב DVD שמותקן במחשב א במחשב ב, המחשבים מחוברים ברשת... הייתי רוצה להשתמש בצורב כצורב ממש ולא כשיתוף פשוט שמונע מהמחשב השני להבין שזהו צורב.... יש למישהו רעיון איך עושים את זה? האם אפשר בכלל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם (הכרטיס- d-link dwl g520+ ) הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו, מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש? תודה. ------------------- לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן, מתוך התעניינות רק תיהיתי לעצמי איך מתחבר קו adsl לאינטרנט? השאלה ספציפית לתשתית בזק(מה שיש לי..) אני יודע שיש פילטר שמפריד בין התדרים של הטלפון לאלה של האינטרנט, אבל מה אללה? בקצה השני מה יש? אשמח לקבל מידע. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 ראוטרים שעשיתי עם WDS (לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ) אני עם ספק 012 מהירות 12 מגה אינטרנט כבלים. (PPTP) בדקתי את המהירות שלי וזה מציג לי 2 מגה. אין לי תוכנות שמפריעות למהירות דיברתי עם הספק ואצלו הכל תקין. חייב לציין שלפעמים שאני מכבה ומדליק את האינטרנט וזה מציג לי 12 מגה מהירות אבל לפעמים הוא יורד לי ואני שוב מנסה לכבות ולהדליק אבל זה נשאר נמוך.. מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, רק רציתי לשאול את הגיימרים פה באיזה ספקית אינטרנט הם משתמשים, ואם הם חווים לאגים / פינגים שכנראה בגלל ה ISP או אם הם מרוצים. אם אתם משתמשים באיטרנט יותר איטי מ 1MB או יותר מהיר מ 2.5MB, בבקשה אל תצביעו, כי אין לי כסף ל 5MB ופחות מ 1MB זה קצת איטי
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ADSL 1.5MB. נגמרה לי ההתחייבות עם אינטרנט זהב (סוף סוף). עכשיו, אני רוצה לעבור לכבלים, אבל משום מה אבא שלי לא מסכים. אני ניסיתי לשכנע אותו שאינטרנט בכלים יותר מהיר וייצא לו יותר זול (ניכנס למבצע כי אנחנו לקוחות חדשים) אבל הוא בכל זאת לא הסכים. אז אני אישאר תקוע עם ה-ADSL המעפן הזה. אבל את הספק אני בטוח רוצה להחליף. עכשיו, שמעתי המון דברים טובים על ברק 013, אז אני רוצה לעבור אליהם. אבל נזכרתי שקראתי כתבה בעיתון לפני שבועיים-שלוש, שלספק הזה היו כמה בעיות טכניות שהלקוחות שלה נאלצו להתמודד עימן. לא יודע בדיוק איזה תקלות אלנ היו, אבל אני ממש לא רוצה להתחבר לספק שיש לו בוודאות תקלות. אז רציתי לדעת אם התקלות עדיין קיימות בספק הזה? ואני גם מתלבט בין ברק 013 לנטוויזן, איזה כ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכל חברי הפורום . אני גר בחו"ל ולכן כאשר אני מנסה לראות וידאוים או חדשות באתרים כמו MAKO, NANA10 אני אף פעם לא מצליח בגלל שהוידאו תמיד נתקע באמצע . מהירות האינטרנט המקומית שאיתה אני גולש היא 8 Mbit (אני נמצא אגב בטורקיה) , בתארי טורקים אני מצליח לגלוש במהריות מרשימה מאוד אך כאשר אני גולש לאתרים מהארץ אני לא מצליח להעתיק את המהירות הזאת . מה אני יכול לעשות בכדי לצפות בחדשות ווידאוים מהאתרים הנ"ל ללא תקלות מהירות ? האם יש אפשרות שאני יתחבר למחשב שלי בארץ וכך אולי בעצם יגלוש על האינטרט שם ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם זה היה נורמלי הוא היה מוריד ומשאיר את אותה סיומת ופתאום הוא התחיל לקווץ את הקובץ ל זיפ. אני לא מוצא שם הגדרה שקשורה לזה, מישהו פה נתקל בתופעה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הראוטר הנל ב59 דולר. הוא של חברת t mobile אבל אפשר לאפס אותו ולעשות אותו חופשי https://slickdeals.net/f/9330575-asus-tm-ac1900-wireless-ac1900-dual-band-gigabit-router-59-free-shipping
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, האם המודם Motorola Netopia 2210 יעבוד טוב בתשתית בזק? האם מומלץ? האם תומך ב Vectoring של בזק? http://www.toptenreviews.com/computers/networking/best-dsl-modems/motorola-netopia-2210-review/ https://www.amazon.com/gp/product/B002KCNW2Y/?&tag=ttr_dsl_modems-20&ascsubtag=[site|ttr[cat|575[art|NA[pid|50140[tid|NA[bbc|NA תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי ראוטר חדש של to link VR600 Archer שהוא בעצם המרכזי וממוקם בסלון. אליו מחוברים הטלוויזיה smart, פלייסטיישן 4 , TV box כמו כן יש לי עוד שני מגדילי טווח הראשון תומך 2.4 והשני שבחדר מרוחק יותר תומך ב 2.4 ו 5 מ הרץ. עכשיו, שמתי לב שטעינת סרטים ב tv box דרך הראוטר המרכזי שמחובר ישירות קווית איטי יותר מה tv box שבחדר המרוחק שעובד על 5 מהרץ על ידי המגדיל טווח השני שבעצם מחובר למרכזי אלחוטית. אני רואה זאת כאשר אני רואה שהסרט מתמלא מהר בבאפר מאשר בסלון. האם זה הגיוני? אם קיימת תופעה כזו ? אשמח לעצה כיצד לשפר את הגלישה ל tv box שבסלון , המרכזי. תודה על כל תגובה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ב"ה היי חברה, איכשהוא בגעתי לאתר הזה, אם תנסו להכנס לפורומים, תראו משהוא מעניין ביותר. http://www.vfs-il.net/ אם מישהוא מכיר דרך לידע את הבעלים. לילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכניס את הראוטר שלי לארון עשוי עץ, השאלה שלי היא האם הכנסתו לארון עץ מורידה את המרחק שהWIFI משדר? כאילו מרחק השידור של הWIFI ירד בגלל שהוא בתוך מקום סגור(עשוי עץ) או שאין לזה משמעות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי לפני שלושה שבועות בערך את ה 3crwer100-75 של 3com הרשת עבודת מצוין - הרשת בנויה ממחשב שמחובר עם כבל רשתוPS3 במרחק 10 מ' (בסלון) ויש קיר אחד שמפריד ביניהם. אבל עדיין כאשר אני מנגן סרטים דרך הPS3 מהרשת - לפעמים הPS3 נתקע או עושה את זה בשיא האדישות. בדקתי וראיתי שהסיגנל עומד על 58% - וזה תמיד ככה (בין 58 ל 63 בערך) מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש רשת בין המחשב הזה למחשב של האח, והשיתוף של ה HTTP עם IGate עובד בסדר גמור. עכשיו שאני מנסה להפעיל שם איסיקיו, זה לא עובד, אבל אז אפשר לשנות את ה Connection Settings ולבחור שם Proxy. בחרתי HTTP Proxy, בפורט הנכון, לאייפי הנכון. (היוזר הססמא ריקים). ונחשו מה? לא עובד. יש עצות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-