רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של 3COM 100-75, עם מודם של תומסון בכבלים. כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב, מתקבל איפי תקין, חייגן נכנס וגלישה תקינה. כשאני מחבר את המודם לראוטר, וממנו למחשב, כל המנורות דולקות בצורה תקינה, אבל מתקבלת הודעת שגיאה "קישורית מוגבלת או חסרה", עם איפי 169.254. מה יכול להיום הגורם? אני משער שזה לא הכרטיס רשת, כי בכל זאת עובד תקין עם המודם לחוד, וניסיתי גם כבלי רשת חלופיים, אז נשאר רק הראוטר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר של edimax, ויש 3 מחשבים שמחוברים לראוטר (אלחוטי) הבעיה היא שכל פעם שאני פותח מחשב כלשהו ראשון, והמחשבים האחרים סגורים, אז הוא אוטומטית מקבל את ה ip 192.168.2.100. עכשיו, האם אני יכול לקבוע שהאייפי של המחשב שלי יהיה זה עם 100? והמחשב השני עם 101 והשלישי עם 102? אני מניח שחשוב לציין שאני משתמש בראוטר 6114, ומודם אלקטל speedtouch. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ברשותי בראונטר TP-LINK TL-WT641G מודם TNN Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge Router DSL-600E תשתית של בזק וספקית אינרטנט זהב 012/015 הרשת שלי קיימת כשבועיים+ ועד היום לא היו בעיות ממש ברשת, פה ושם ניתוקים האוטר היה מתחבר אחרי זה לבד, פרט להיות כאשר מהבוקר אני מנסה להתחבר ופשוט לא מצליח. עידכנתי FIRMWARE עשיתי הכל, ריבוט, חזרה להגדרות יצרן, יצירה מחדש של החיגן, כלום פשוט כלום פשוט לא מצליח להיתחבר. לעומת זאת חיבור אחד המחשבים ישירות למודם ויצירת חייגן כן עובדת כך שזה לא בעיה של תשתית או ספקית (למרות שאולי הם חוסמים את הראוטר לא יודע אם זה אפשרי בכלל). אני לא יודע מה לעשות, אמשח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך HOT כתשתית ודרך בזק כספקית, היום החלו בעיות ניתוקים בלתי פוסקים - בכל כדקה האינטרנט מתנתק לשניה... אני אפילו לא יכול להכנס לשרתים של BATTLE.NET, תוך 5 שניות אני מנותק ממנו :\ ההורדות איטיות בטירוף (מקס' זה 100KB\S משירות הבדיקה של HOT ובד"כ אני מוריד במקס' שזה 280), וחוץ מזה - הניתוקים - באמצע ההורדה היא נעצרת !! נניח ואני מוריד את קובץ בדיקת ה-50MB, הוא מוריד 2-3MB ואז מתנתק ("ההורדה הושלמה"). הקונפיגורציה של האינטרנט שלי היא ככה: יש לי מודם של מוטורולה SB4200 שמתחבר לסוויטצ' (מעין נתב לא אלחוטי ללא FIREWALL), משם הולך חיבור למחשב שלי (חשוב שלא יהיה לנתב FIREWALL אחרת אצטרך להתעסק כל פעם עם פתיחת פורטים) וחיבור לנתב אלחוטי שדרכו אני משתמש למחשב הנייד. ה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת בין 2 מחשבים עם כבל מוצלב (המחשב הראשי-WinXP Pro והלקוח-Win98 Se). אני רוצה להתקין פיירוול, אז אני צריך להתקין אותו רק על המחשב הראשי או על שניהם? ובהזדמנות, מה עדיף: Norton Internet Security או Norton FireWall ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מתחבר לאורנג' בתור ספקית אינטרנט בלבד, אני חייב להחליף את הנתב שברשותי(סימנס שניתן מבזק) ל- SMART BOX שלהם? עריכה: טוב כנראה שלא, לא יודע מאיפה שמעתי שכן http://www.orange.net.il/isp/internet_rates/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייח רגיל שבו יש כרטיס רשת עם אנטנה, פתאום לא מוצא חיבורים בכלל כאשר בכל מכשיר אחר בבית מוצאים חיבור תוך שניה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . הראשון הסטנדרטי Realtake 8139C מחובר לראוטר של בזק RTA1025W .מהראוטר כבל מוצלב למחשב שני .שנותן גישה לאינטרנט . השני באותו מחשב 3COM שאם אני מחבר אליו כבל אתרנט אז הוא גם פעיל . עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה? מהם השימושים השונים לשני כרטיסי רשת במחשב ?...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתווכח עם הספקית שלי לתת לי מחיר יותר טוב אז אני רוצה לברר כמה אתם משלמים. מעוניין בתשתית כבלים בלבד וספק כלשהו. כרגע אני משלם 68 שח על האינטרנט+ספק למהירות 750. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, האם יש תוסף שגורם לדפדפן פיירפוקס לחשוב שאני נמצא במדינה אחרת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה ברשת הביתית בשיתוף קבצים. 2 מחשבים נייחים מריצים Windows 7 SP1 ממחשב אחד אני יכול להיכנס למחשב השני בלי בעייה, אבל מהמחשב השני לראשון אי אפשר (שגיאה 0x80070035). דברים שבדקתי: 2 המחשבים מזהים אחד את השני ברשימת הרשת (net view) 2 המחשבים שולחים ומקבלים פינג (גם לפי IP וגם לפי HOSTNAME) 2 המחשבים על אותו WorkGroup 2 המחשבים באותו סאבנט פורטים פתוחים בפיירוואל (137-139,445) מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי נתב 6204 של אדימקס, וביטלתי את מחלק הכתובות האוטומטי. בהגדרות של הנתב עצמו אין לי אפשרות לראות מיהן כתובות ה- IP שמחוברות על הנתב. האם יש דרך לראות זאת באמצעות פקודה כלשהי/תוכנה מסוימת??? אולי אני לא יודע איך לראות??? (ניסיתי להסתכל ב- status info אבל לא מצאתי שם כלום)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... מאז שקניתי מחשב חדש, והתקנתי אינטרנט מהיר, הוא מתנתק בשעות מסויימות בלי שום סיבה... אני משערת שזה טעות שעשיתי בזמן ההתקנה... מה עושים עם זה, ואיך משנים את זה? :s05:
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
כאמור הבאתי את הראוטר מארה"ב ועם שקע ממיר לארץ עובד יופי. הוא מוגדר לL2TP (כבלים) ומתבצע חיבור, שבא לידי ביטוי בשני מובנים: א. אם אני מריץ למשל ping www.hwzone.co.il -t אני מקבל פינגים יפים ב. באאוטלוק אקספרס הוא מצליח לקבל הודעות חדשות אבל לא לשלוח _____ בדפדפני האינטרנט (אקספלורר וfirefox) אי אפשר להכנס לאתרים, זה נתקע הרבה זמן ב"waiting for response..." מה ניסיתי: א. להכנס בדפדפן דרך מספרים(כלומר כתובת האתר במספרים), לא עזר.. ב. להוסיף DNS של הספק ידנית בהגדרות הכרטיס רשת. בtime\region אין ישראל, בחרתי טורקיה. בכל מקרה שיניתי לכמה ארצות ולא נראה לי שזה משנה כי אני מקבל pingים בכל region. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי שלום. עשיתי לאח שלי פירמוט במחשב ועכשיו משום מה אני מחבר קבל רשת יש לי ירוק בכרטיס אבל המחשב לא מזהה אני עושה לו ליצור חיבור רשת חדש אבל אין לא מוצא כלום =\ התקנתי שוב תיונדוס ולא עזר למה זה קורה? אם למשוה יש מוסג תודה לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד לאחרונה היה לי חיבור 750KB, התברר שאבא שלי שידרג ל1.5MB, אבל ההורדה היא בקצב של 750KBבגלל זה לא ידעתי. הוא טוען שהמגבלה היא אצל הסרברים ולא אצלי. לדעתי הספקית מחייבת על 1.5 ונותנת 750. בדקתי בspeedtest.net וזה מה שיצא שלשום התקשרו אלינו והציעו חיבור 3MB במחיר של 50 שקלים לחודש. אבא שלי חושב ששום מהירות לא תעזור לי כי הסרבר מגביל ל100KBYTE...איך לשכנע אותו? ואיך אני יכול לדעת בוודאות שעובדים עליי לפני שאני מתייבש אצלם על הקו?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נושא שאני לא כל כך מבין: נגיד ויש לי עסק קטן עם שיש לו מהירות הורדה לצורך הדוגמא 8Mb ב down . ונגיד שיש בעסק 3 מחשבים. מחשב 1 : מוריד כרגע סרט במהירות ההורדה המירבית 8mb לשנייה (או שקרוב לכך) האם משמע מכך שכל הdown שלי כרגע בניצול??? או שמה הרוחב פס מתחלק איכשהו.?? האם ברגע שמישהו מוריד איזשהו קובץ במהירות ההורדה המירבית אז בעצם כל החבילה בניצול וכולם ירגישו איטיות? אני מנסה להבין האם ככה זה עובד? כי זה לא הגיוני לי! תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה עם מהירות 10 מגה בבזק (NGN) / בהוט ? האם יש העדפה לתשתית מסויימת ? (פרט ליתרון המסויים שיש ל ADSL על פני הכבלים בשל) מה מומלץ ? מה לגבי ספק 1 מגה, האם יש מישהו עדיף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום חיברת שני מחשבים אינטרנט בעזרת הנתב של EDIMAX דגם AR-7024A האינטרט עובד בשני המחשבים והכל טוב! הבעיה היא שהאימיול שלי מאחורי פיירוואל! משהו יודע מה הבעיה??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-