רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
היי .. יש לי ראוטר אלחוטי edimax br-620WG ומודם של בזק b-focus router 270 יש לנו מספר מחשבים בבית שהם חדשים יחסית ואין איתם שום בעיות של וירוסים או רוגלות [יש הגנה מעודכנת ורציפה] בנוסף הם לא עמוסים מדי .. מתבטא בזמן יחסית ארוך של טעינת דפי אינטרנט וביצוע פעולות ... הורדות משרתים כמו פגה-אפלאוד או ראפיד בדר"כ עומדות על 10K בממוצע ! גם בשעות שונות ביום אינטרנט במהירות 1.5 מגה יש למישהו רעיונות איך לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, קניתי ראוטר חדש TP-LINK TL-WR641G שמתחבר עם כבל רשת למחשב הנייח שלי.. הגדרתי אותו והכל נראה תקין. בלפטופ הרשת האלחוטית מופיעה לי ורשום שהיא מחוברת גם אבל בפועל אני לא יכול לגלוש לאתרים .. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום פורום HWZONE. ברצוני לרכוש את המוצר הזה:http://www.e-mor.co.il/Product.asp?productid=344 אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם הדבר הזה יציב? כלומר, האם יהיו לי אילושהם ניתוקים? 2. האם הדבר מכביד על רשת החשמל? למשל, במקרה ואני אעביר קבצים גדולים וכו'... 3. עד לאיזו מהירות אינטרנט הוא תומך? אני אוכל גם לגלוש במהירות של 10 MB/S ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום עשיתי בדיוק את מה שרשום במדריך הזה:http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm עשיתי בדיוק צעד צעד ויש לי בעיה. אני רואה את המחשב השני ברשת ב My Network Places אבל אם אני נכנס אליו אז ישר מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמא של החשבון שלו. אז הקשתי את שם המשתמש של המחשב השני ואת הסיסמא ולאחר מכן הוא שוב פעם מבקש מחדש ולא עושה כלום. יש לציין שהגדרתי את כל רשת המחשבים באותה קבוצת העבודה ובאותו שם. חשבונות ה guest בכל המחשבים ברשת סגורים. והגדרתי בכל המחשבים ברשת את הפרוטקול NetBIOS Over TCP/IP. מה לא עשיתי טוב? ואיך אני מסדר את הבעיה הזאת שלא יהיה לי מסך התחברות כשאני נכנס למחשב אחר ברשת הביתית. חשוב לציין שכל המשתמשים במחשבים ברשת מוגדרים כמנהלים. …
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יכול להיכנס לאינטרנט משום מה, והאיי פי שלי השתנה מ192 ל 169.x.x.x. אני מחובר באינטרנט קווי (אך יש לי כרטיס רשת אל חוטי, לא ראוטר) אני חייב עזרה אור כהן
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מודם בכבלים Terayon TJ 715 עם חיבור ללא חיידן חיבור ישיר, ויש ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3406TX, מותקנים לי על המחשבים WINDOWS XP עכשיו ברשת הביתית אני יכול להתחבר למחשב מרוחק אבל כשאני מחוץ לבית אני מנסה להתחבר אני לא מצליח לפי כל המדריכים ברשת הבנתי שאני צריך להקים רשת VPN ולפי כל המדריכים הצלחתי להקים רשת VPN ולא מצליח להתחבר אליה אני לא יודע מה לעשות אני ממש אודה לעזרה תודה...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת בבית אלחוטית ורגילה.מחשב אחד גולש חלק ומחשב שני משום מה כותב לי אחרי שהגדרתי לו שיתוף קבצים את ההערה הבאה בפיירפוקס ובאקספלורר please wait will you redirected... עם הנקודות זה לא הוספה שלי.ניסיתי כבר הכל.והמחשב הזה רואה את הנתב ויש PING אבל כל פעם הדפדפנים מראים לי את ההתראה הזו ואין גלישה דרך המחשב הזה.עזרה בבקשה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני זקוק לכרטיס רשת לנייד שישמש אותי במקום העבודה -מדובר על רב קומות כאשר בחדר שלידי ניתן לקלוט מרשתות פתוחות שאינו מוצפנות -אולם אצלי בחדר כבר אין קליטה.הנייד שלי הוא MSI WIND וכאמור מחדר לידי כבר יש קליטה בנייד שלי ואני צריך כרטיס חזק שיגביר לי את הקליטה ויאפשר לי לגלוש . הדרישות שלי: א-שהכרטיס יהיה איכותי וחזק ב-אם אין לי אפשרות לדעת את סוג הרשתות שמסביבי יש טעם לרכוש כרטיס תומך MIMO ? מהי הצעתכם? תודה,ערן
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ראוטר מסוג סמסונג של חברת בזק האם אפשרי לתת פקודת הדפסה ממחשב אחד ברשת למחשב אחר ? אני מתכוון שהמדפסת מחוברת למחשב X, האם אפשרי לשלוח פקודת הדפסה ממחשב Y לX דרך הרשת הפנימית ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מאז כשבועיים יש לי בעיה לגלוש מכיוון שכל אתר שאני נכנס הוא חוסם אותו , או הפירוול או הדפדפן , ואז הוא נותן לי אפשרות או לחזור אחורה או להכנס לאתר. הספק שלי הוא 014 ואני מחובר בראוטר של Edimax. גם בסואיל כלאב של רוקסטר גיימס זה לא נותן לי להתחבר למשתמש שלי וגם ב-XBOX MSN ואייסיקיו גם כן. מה יכול לחסום אותי ? הורדתי את הפירוול של ווינדוס לגמרי ואת הפירוול של הראוטר. האינטרנט גם איטי ברמות של 3KB גג
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי את הנתב asus am 604g מבזק. האם יש קושחה חדשה שאפשר להוריד? אם כן אשמח לקבל את ההורדה. תודה
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום שאלה אולי קצת קיטבקית. יש לי טלויזיה בכבלים , וגם אינטרנט. אם מנתקים את האינטרנט (המודם נשאר אצלי) אבל משאירים את הטלויזיה. האם המוקד של הוט יודעים שאני מתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי דרך הוט. עד אתמול הייתי מתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן, והיום כשהתעוררתי בבוקר, גיליתי להפתעתי שהחייגן הפסיק לעבוד ושהחיבור לאינטרנט מתבצע ללא חייגן. אני יודע שאני אמור לפנות לשירות הלקוחות של בזק בינלאומי, אבל הייתי רוצה קודם לדעת אם אפשר לשנות משהו בהגדרות אצלי בכדי שאחזור להתחבר עם חייגן. לחלופין, אשמח לדעת אם יש דרך להחליף IP בחיבור ללא חייגן.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח להתחבר לשרתים באימיול, הוא כל הזמן מודיעה לי שהשרת מלא או שעבר זמן מוגדר לניסיון התחברות. אני מחובר דרך כבלים ו 012, וראוטר edimax 6204wg, מוגדר על הפניית פורטים, החיבור מוגדר ל static ip הפורטים הם 5773 ו 5783 פתחתי את הפורטים גם בפיירוול של וינדוס, ובבדיקת פורטים של אימיול הוא מודיע לי שהפורטים בסדר. מה זה עוד יכול להיות? יכול להיות שה nod32 או ה spyware doctor חוסם לי את הפורטים? אריאל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד אני מקים רשת ביתיתת בווינדוס ויסטה(xp אני יודע ) מדובר במחשב נייד ומחשב נייח (אליו מחובר הראוטר) תודה
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי נתב של ASUS AM 604G. אני מנסה למצוא אותו כאשר אני מנסה להתחבר אליו דרך הפלאפון שלי (N95) אבל הוא לא מוצא לי אותו, הוא מוצא רק את הראוטרים של השכנים שלי. לא נסיתי לחפש אותו דרך מחשב נייד או מחשב שולחני כי אני לי אפשרותת כרגע. אבל אם הפלאפון לא מוצא לי אותו אז אני משער שגם כל חומרה אחרת לא תמצא לי אותו. מה שהגדרתי עד עכשיו זה הצפנה ביטלתי את החומת מגן ופתחתי פורטים לאימיול בגדול זה הכל. וכל ההגדרות הראשוניות בוצעו בדיוק כמו שכתוב באתר של בזק כולל הפורטים וההצפנה. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני אמור להגדיר? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני גולש בתשתית של HOT עם בזק בינלאומי מהירות 1.5. לפני כמה זמן התחברתי לטלפון של 012 smile, מאז יש לי בעיות אם האינטרנט. דבר ראשון אני משחק WOW ולאחר חיבור הטלפון היה כמעט בלתי אפשרי להיכנס לשרתי המשחק, דיברתי איתם ואיך שהוא הם הצליחו לסדר את הבעיה. דבר שני, לפעמים שאני גולש לאתרים בחו"ל, האינטרנט שלי מתנתק, ורק לאחר סגירת הדפדפן (firefox או IE) הוא מתחבר שוב (דרך אגב, החלפתי ל vista השבוע וזה עדיין לא נפתר). רציתי לדעת אם יש פיתרון למצב הזה, האם זה קרה לעוד משהו. תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. שכחתי לציין שאני מחובר חוטי לגמרי ( חוץ מהטלפון עצמו ) אין לי שום ראוטר חוץ מהראוטר של 012.
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה ברשת האלחוטית בבית. אחת לכמה זמן יש ניתוקים ברשת שנגרמים על ידי הראוטר (בחיבור ישיר של המודם למחשב יש סיגנל) הניתוקים הם גם של הרשת האלחוטית וגם של המחשב שמחובר לנתב ישירות. הבעיה נפתרת אחרי ריסט למודם במקרה המעצבן, או אחרי כ-10 דקות עצמאית לפעמים.. השאלה ממה נובעת הבעיה? יש דרך למנוע ניתוקים כאלה (מצריך החלפת ראוטר?)
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי רשת אלחוטית ביתית נתב TP-LINK TL-WR541G כ. רשת אלחוטי 3COM OC WL 54Mbps 11g Compact USB 3CRUSB10075 עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני לא משתמש זמן מה עם המחשב לדוגמא בלילה או לאחר שאני מגיע מהבסיס.. אי אפשר לגלוש באתרים ורק כיבוי של המחשב פוטר את זה.. אני אפרט יותר כאשר אני קם בבוקר נניח ואני מפעיל את האקספלורר או לחלופין את פירפוקס לא ניתן לגלוש הוא מראה לי את ההודעה כאילו שאני לא מחובר "לא ניתן להציג דף זה" והאימיול עדיין מחובר ועובד! או המסנג'ר עדיין זמין רק הדפדפנים לא עובדים !! מישהו מכיר את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
??? יש לי SPYWARE??
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות הנ"ל, אך עדיין לא ממש בטוח באיזה כרטיס וממשק להשתמש.. מס' הבהרות: המחשב שברשותי בתוך ממ"ד, כאשר התכנון להתחבר לרשת דרך השכנה שלי (ולהסתדר איתה על התשלום..) המרחק המשוער הינו סביבות השלושים מטרים. מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי העניין? ואם כן, איזה כרטיס וטכנולוגיה עדיפים? (PCI-E, USB 2.0, FIREWIRE?) 2. יש את הכרטיס: Edimax EW-7711UN, שהוא מסוגל לעבוד בפרוטוקול 802.11N..מתחבר בUSB 2.0, שווה משו? המון תודה! ניר.
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי איזה תוכנה שרק עם ה IP שלי מתחיל ב 82 היא מתחברת לאינטרנט X: עכשיו אני צריך לעשות איזה 30 פעם ריסט לאינטרנט כדי שיצא לי איפי של 82 יש דרך לעשות שהאיפי שלי תמיד יתחיל ב 82?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כן, ידוע לי שהכל לא משהו וכל הזמן יש לי בעיות בהורדות אבל זה בחינם ולא ממש אכפת לי, הם אמרו לי לבחור אחד אחרי שהASUS שלי נשרף. אני אקנה ראוטור נורמלי בהזדמנות. בכל מקרה מחר אני הולך להחליף את הASUS 604, איזה כדאי לקחת ממה שיש להם פה: http://www.bezeq.co.il/resources/Images/Support/Bnet/routers.htm אני מתלבט בין ה2WIRE, הDLINK 604 או אסוס חדש (שמתחמם ומשאיר ריח של שרוף אחרי כמה חודשים) תודה !
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני לא מצליח להכנס לICQ, MSN, משחקים באונליין... ניסיתי דרך מסנג'ר אונליין בדפדן והא הצלליח, אז באתר התמיכה של וונודס אמרו שזה קשור לפייר וול שחוסם. איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-