רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
עד כמה בעצם יש חשיבות לכרטיס הרשת האלחוטי ברשת האלחוטית בכל מה שנוגע לעוצמת הקליטה? זאת אומרת, אם אחליף את כרטיס הרשת האלחוטי לאחד טוב ממנו יש סיכוי גדול לשיפור עוצמת הקליטה?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי היום את הראוטר של EDIMAX 6204WG. אני משחק ב-World Of warcraft, ואחרי שבזק בינלאומי סידרו לי את בעיות הפינג זה הולך כך: ראוטר מחובר - פינג לא יציב, 200-700, ולא משנה על כמה הוא עומד תמיד יש לאג מורגש. ראוטר מנותק - פינג אף פעם לא עולה על 200, וכמעט ואין לאג! לא משנה אם זה בשעות העומס, גם אם אני מתנתק 100 פעמים ומקבל כל פעם פול אחר באיפי, הפינג תמיד תקין! קראתי יותר על הראוטר, גם פתחתי עליו הודעה אחרת לא מזמן, וגיליתי שאני לא היחידי שנתקל בכזאת בעיה איתו. הפעם אני מתכוון לקנות אחד חדש, ולהשקיע קצת יותר. הדבר היחידי שחשוב לי הוא שהראוטר החדש לא יגרום לכזאת בעיה! חבל לי להוציא 500 שקלים על ראוטר דפוק באותה המידה. על מה אתם ממליצים? דרך אגב, לגביי הראוטר הנוכחי, ניסיתי …
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאחד מהמחשבים שלי בבית דרך הרשת האלחוטית הוא דורש ממני סיסמא (האפשרות הזאת פועלת). הבעיה היא שאני לא יודע מהי ואיפה אני יכול לשנות אותה? יש לי ויסטה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
קצר ולעניין.. רוצה שיהיה שיתוף (קבצים והכי חשוב - שער אינטרנט) בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. המצב כיום.. מחשב נייח עם 2 כרטיסי רשת תקינים, אחד מתחבר לאינטרנט ישירות (ראוטר) והשני מתחבר בעזרת כבל מוצלב למחשב נייד. למחשב הנייד כרטיס רשת אחד שמקבל את הרשת מהמוצלב. מה עליי לרשום בכל אחד מהסעיפים (מאפיינים) הבאים עבור כל שלושת חיבורי הרשת?? (2 הכרטיסי רשת בנייח + האחד בנייד) - כתובת IP -מסכת רשת משנה -שער ברירת מחדל -כתובת DNS (אם יש צורך..) אם אוטומטי אנא ציינו שיש להגדירו כאוטומטי..
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקוח של בזק וברשותי הנתב Netgear VVG2000 VDSL2 . הפכתי אותו למודם בלבד ורכשתי את הנתב TP LINK WR1043ND(גרסת קושחה 4). הכל עובד טוב ויפה, תקשורת קווית מעולה אבל בתקשורת האלחוטית ישנה בעיה אחת - אין upload אלא רק download, ומכך יוצא שאני מקבל כיוון אחד בלבד. מה עשיתי עד עכשיו: ביטלתי את מצב ה-netgear כנתב והעברתי אותו למצב של bridge. העברתי כבל מיציאה מסוימת שלו אל ה-WAN של ה-TL. הגדרתי חייגן PPPOE מצד ה-TL. יש לציין שכשניסיתי אצל חבר לחבר את הנתב הזה באותו אופן ל-HOTBOX רק עם חייגן L2TP הוא עבד יופי ב-U\D גם בחיבור אלחוטי. אשמח לשמוע כיוונים. תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי2 מחשבים בבית וביניהם רשת המבוססת על שיתוף אינטרנט בלבד לפי המדריך בראש העמוד.. והאינטרנט עבד מצויין רציתי לברר איך אוכל לשתף את המדפסת שלי וכן קבצים שני המערכות מבוססות על Xp Pro בתודה מראש עריכה ניסיתי לשתף את המדפסת באזרת ההגדרות בווינדוס ללא האשף של הקמת רשת ביתית וכאשר חיפשתי את המדפסת במחשב הלקוח קפצה לי ההודעה הבאה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בבית שתי קומות וקירות בטון בכל הבית (בניין ישן) הראוטר הנוכחי (linksys WRT54GP) נקלט רק בקומה למעלה בעוצהמ לא חזקה ובקומה למטה בעוצמה מאוד חלשה ובלתי ניתן לגלישה. הכרטיסי רשת שיש לי בשני המחשבים הם tp-link פשוטים. אני רוצה שכולם יעבדו ברשת אחת, מה עלי לעשות לשם כך ? קניתי ראוטר level one wbr 6001 שהוא בתקן N , אבל הבנתי שזו שטות מפני שהכרטיסים שלי תומכים ב G אגב עוצמת הקליטה בתקן G ממש נמוכה בראוטר הזה. (הקומה למעלה זה בעוצמה ממש נמוכה ובקומה למטה הוא לא קיים) האם כדאי לקנות את Edimax 6524N והחליף את הכרטיס רשת לכרטיס בתקן N ? או להשאר עם ה level one ולקנות כרטיס רשת בתקן N ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני בקרוב אקבל את המחשב החדש שלי, ואני מעוניין לעשות רשת קווית בבית. אני מחובר ל012 דרך תשתית של HOT עם מודם לבן של מוטורולה. הבנתי שאני צריך נתב קווי - לכן חיפשתי בזאפ, וראיתי שBR6104K של EDIMAX הוא הנתב המומלץ ביותר. מה דעתכם עליו? התקציב שלי לנתב הוא בערך 250 ש"ח +- הבנתי גם שאזדקק לשני כבלי רשת ישרים (?). מאיפה אפשר לקנות באינטרנט? אתם יכולים להמליץ לי על חנות? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
עשיתי שחזור הגדרות יצרן לראוטר Edimax 6204Wg ומאז המחשב עם האינטרנט האלחוטי לא קולט את הראוטר. המחשב נמצא ממש קרוב לראוטר (3-5 מטר) ובכל זאת הווינדוס כותב No wireless network available.. אין לי מושג מה לעשות יש למישהו רעיון מה קרה בדיוק ואיך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, בשלב הראשוני אחרי התקנת הראוטר אני אמור להכנס לאתר הבא בדפדפן את כתובת 192.168.2.1 לאחר מכן אני מנסה להכניס את השם משתמש Admin והסיסמא 1234 הוא לא נותן לי להכנס... זאת לא הפעם הראשונה שניסיתי להכנס, מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערוך: התקנתי רשת ביתית בין 2 מחשבים (כבל מוצלב) בעזרת המדריך ICS ולאחר בעיות מסויימות עם הוויזארד של ווינדוס ולשניהם היו את אותן בעיות: 1) אי יכולת הורדת קבצים במחשב הלקוח 2) בעייה בגישה לקבצים מהמחשב הלקוח למחשב השרת יאנו 1 פשוטו כמשמעו, באינטרנט לא יכולתי להוריד כלום 2 כשאני נכנס לmy network places במחשב הלקוח ומנסה להוסיף תיקיה שהפכתי למשותפת אי אפשר לראות אותה, היא כאילו לא קיימת, לעומת המחשב השרת שבו כן אפשר לראות את הקבצים של המחשב הלקוח, כשאני לוחץ (במחשב הלקוח) על האייקון שמסמל את המחשב השרת הוא כותב לי הודעה כזאת על בעיית גישה שבסופה access is denied ומשו שצריך ליצור קשר עם האדמין
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה ברשת בבית שאני אמור לקבל מהירות של 100 מגה בייט ולפי הבדיקה של התשתית ושל הספק לא אמורה להיות בעיה כי דרכם אני מחובר על 100 מגה וגם עשיתי בדיקה באינטרנט ורשום לי שיש לי 100 אבל שאני עושה בדיקה בSPEEDTEST זה מראה לי שיש לי 10 מגה בייט.. מישהו יכול להסביר לי איך זה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני למפות תיקיה אשר נמצאת על שרת עם חיבור באמצעות סיסימא אשר תיהיה אצלי במחשב ככונן רשת אך כאשר אני מכניס את הכתטבת של השרת ואחריו את הנתיב לתיקייה הוא מעלה לי הודעה של הכנסת שם משתמש וסיסמא אך לאחר שאני מכניס לו את כל הפרטים אז הוא מנסה להתחבר אך לא מצליח ומבקש ממני שוב להזין את פרטי הכניסה.. מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה? תודה לעונים והעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי סמסונג גלקסי 1 רגיל. אם אני מגדיר אותו כמודם ראשי (הראוטר התקלקל זמנית) וגולש דרך האינטרנט במחשב,האם זה מבזבז לי מחבילת הגלישה הסלולרית ? או שפשוט אפשר לגלוש חופשי ? תודה וחג שמח ! נ.ב מדובר על "נקודה חמה ניידת של WIFI"
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס Edimax וחלונות xp pro ולא ניתן לפתוח פורטים בשום מצב, גם כשהוצאתי את הראוטר והתקנתי חייגן, פשוט לא ניתן לפתוח שום פורט, כל הפורטים סגורים מלבד פורטים חיוניים ובסיסיים - 25,80 ו-90. חשוב לציין שאין לי שום פיירוול מותקן וגם הפיירוול של החלונות לא מופעל בכלל. - דברתי עם ספק האינטרנט (בזק בינלאומי) והם אמרו לי שהם אינם חוסמים שום פורט וכנראה שהבעיה היא בחלונות. אני לא חושב שהבעיה היא בראוטר מכיוון שהפורטים סגורים גם כשהשתמשתי בחייגן. הבעיה קיימת כשנתיים כבר וכמה שלא חיפשתי, לא מצאתי אף אחד עם אותה בעיה ולא פיתרון ואין לי מושג מה לעשות. אני יודע שיש פה אנשים שמבינים ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה שהוא יוכל להתחבר לכרטיסי רשת רגילים כדי לשתף אינטרנט, מדפסת וקבצים בין 2 מחשבים שנמצאים במרחק 10 מ' ומחוברים בכבל רשת חשוב לי שהוא יתמוך בהרבה חיבורים במקביל לתוכנות שיתוף וכן שיהיה איכותי כלומר שיתמוך במהירות גבוהה (כרגע יש לי 2.5M/150K) בלי ניתוקים וכו'
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
הייתי רוצה להשתמש בנתב שבכותרת להרחבת הרשת האלחוטית הקיימת מכיוון שהיא אינה מגיעה לכל תחומי הדירה כמו שצריך... הנתב הקיים הוא של בזק D-Link DSL-6740U ולא הצלחתי להבין עוד אם הוא תומך בWDS, רציתי לדעת אם יש מישהו בנמצא שכבר התנסה עם זה? אגב, הנתב של Edimax תומך בWDS.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני בתשתית של בזק עם נטגיר 2000 איתו אני גם מפעיל רשת אלחוטית. הראוטר הקודם שלי היה EDIMAX 6524N. החלטתי להתקין את האדימקס כ-repeater כדי לשפר את הקליטה. ביטלתי את הסיסמת רשת של הנטגיר והתחלתי להגדיר את האדימקס כ-universal repeater. לאחר מכן התחברתי לשידור שלו וראיתי שיש אינטרנט. נוצרו כמה בעיות: 1. כשהגדרתי סיסמה לנטגיר (WEP) האינטרנט הפסיק לעבוד במכשירים שמחוברים לשידור של האדימקס 2. אין לי גישה לפאנל של האדימקס, אני כל הזמן מופנה לפאנל של הנטגיר 3. לפעמים אני מקבל ip conflict זו פעם ראשונה שאני מגדיר רפיטר אז יכול מאוד להיות שפספסתי איזשהו שלב הכרחי. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר LINKSYS WRT54GL ושידרגתי לו (בעזרתכם כמובן) את הקושחה המקורית ל-DD-WRT. לאחר שקניתי ראוטר חדש אני נותן את הישן שלי לאחותי שמחוברת בהוט, האם יש קושחת DD-WRT שעובדת עם L2TP ? (אם כן אשמח ללינק והסבר קצרצר על איך משדרגים אם זה משהו מסובך כמובן) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פעם, כדי לפתוח פורטים הייתי פונה לספק האינטרנט שלי ובשניות היו עוזרים לי. עכשיו דיברתי עם התמיכה של הספק שלי, ומסתבר שהשרות הזה עולה כסף, ויותר הם לא נותנים את ה''עזרה'' בפתיחת הפורטים בחינם אלה ב7.90 לחודש!!! . אני מצרף פה תצלום מסך של ההגדרות בראוטר שלי איפה שפותחים את הפורטים. אני צריך לדעת מה לרשום בSERVER IP ואיך אני בודק איזה מספרים אני אמור לרשום שם. המספרים שרשומים בהגדרות הם סתם רנדומאלים ולא כי אמרו לי לרשום אותם. http://www.siz.co.il/my.php?i=5kmztke1d1yo.jpg תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעייה ברשת הביתית בשיתוף קבצים. 2 מחשבים נייחים מריצים Windows 7 SP1 ממחשב אחד אני יכול להיכנס למחשב השני בלי בעייה, אבל מהמחשב השני לראשון אי אפשר (שגיאה 0x80070035). דברים שבדקתי: 2 המחשבים מזהים אחד את השני ברשימת הרשת (net view) 2 המחשבים שולחים ומקבלים פינג (גם לפי IP וגם לפי HOSTNAME) 2 המחשבים על אותו WorkGroup 2 המחשבים באותו סאבנט פורטים פתוחים בפיירוואל (137-139,445) מה עוד יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה היא אם אפשר להגדיר אותו בנתב או שיש דפי אינטרנט שלא עולים עם VPN ולכן לקנות זה לא רעיון משהו? גם אני לא בטוח שזה בכלל נחוץ לי היום כאשר לרוב האתרים יש SSL טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי חבר שמעוניין להשמיע מוזיקה (הוא DJ) ב LIVE דרך האנטרנט איך עושים את זה ומה צריך בשביל לעשות את זה תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התעניינתי בטריפל של פרטנר, הוסבר לי שבגלל שמדובר במסלול הטריפל שכולל טלפון אצטרך לרכוש נתב מיוחד שיוכל להפעיל את שלושת השירותים יחד - Technicolor 789 בעלות של 600 שקלים. סכום לא קטן שמאבד את מהות החיסכון והסיבה לעזיבת הוט. תהיתי אם ישנם נתבים בעלי יכולות מתאימות שאוכל לרכוש במחירים זולים יותר. אשמח לעזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-