עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אתמול בתאריך 4/26/2009 אורנג' התחילה לחסום שיתוף קבצים. זה קרה ממש ברגע כשהייתי באמצע משחק היה לאג עצבני של קרוב ל20 שניות ומאז ההורדות לא זזות מטורנל*** וטורנבי** סינון שהספקיות המתחנגלות לא יידעו. אז בקיצור נשאר רק 018 העילגה שעל השרתים של נזק האיטית. לא יודע מה לעשות, 10 מגה זה לא צחוק, בטח אמרו זה מוריד 900TB בחודש חייבים להגביל אותו. אבל אני לא מוותר בקלות, דיברתי עם התמיכה ואני יגיד להם שיפצו אותי על זה שהם לוקחים ממני מה שאמור להגיע לי ועוד להגיד לי שאין בעייה כשהתמיכה לא מנסה לעזור ומשקרת בדעיבד. בקיצור על זה הם ישלמו ביוקר. על הסכום שאני משלם להם הם צריכים לשלם כן, כשלוקחים כסף צריך לדעת להחזיר משהו, אין כזה כסף חינם. זה TRACERT שאני ממש בטוח שלא היה נראה לפני ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…

5. Started by hilahila,

אני צרכה עזרה ,הראוטר בן שנה היה ללא בעיות עד שעבר דירה חובר למחשב נייח יש בנוסף נייד , הכל בסדר יש חבור לאינרנט הבעייה שהוא מתנתק כל הזמן לפעמים כל נורות נכבות כולל הDSL ולפעמים יציב הניתוק הוא לחצי דקה וחוזר??? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by בטיטi,

2 מחשבים ברשת ביתית, בשניהם הגדרתי אותו יוזר עם אותה סיסמא, בשניהם סימנתי ב XP FW וי על File And Printer Sharing. ממחשב א' אני מנסה לגשת לכונן C במחשב B ע"י : \\computer_b_name\c$ נפתחת לי חלונית להזנת שם משתמש וסיסמא, אבל שדה המשתמש חסום, כתוב בו Guest ולא ניתן לשנות זאת. מדוע ? כיצד פותרים זאת ? (לידיעה : כל כונן C במחשב B לא סימנתי שיתוף דרך המאפיינים, לדעתי אין צורך)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Adirzx,

מנסה להתחבר לרשת הביתית והוא רושם רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט....מחשבים אחרים ופלאפונים מתחברים לרשת הביתית...והמחשב מצליח להתחבר לרשתות אחרות מישו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by urinka,

הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישן ערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2 גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבורים אשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץ תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. היי אז ככה, התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, ואני לא מצליח לפתור את בעיית השיתוף. אני יכול לעיין בתיקיות וקבצים במחשבי XP אחרים, אבל אי אפשר לעשות ההיפך אצלי, ה7 חוסם את הגישה. ניסיתי לאפשר הרשאות לEVRYONE באופציות שם, כיביתי סיסמאות, הפעלתי את כל אפשרויות שיתוף הקבצים ועדיין זה לא עובד. איך אני מאפשר למחשבי XP לעיין בקבצים ב7?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מאריך טווח אמין,אני אזדקק למאריך טווח חזק כי בגלל אילוצים שונים בבית הוא יהיה יחסית קרוב לראוטר ולא בדיוק באמצע או רחוק יותר. כרגע אני מקבל קליטה של 10-15mb מתוך 50 שהייתי מקבל אם הייתי מחובר בכבל. הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא d-link 225. אשמח גם לקבל מידע כללי עך מארכי טווח מכיוון שאני לא מבין מספיק בנושא תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מעוניין להשתלט על המחשב בבית, ממקום העבודה. בשניהם יש Remote Desktop Connection, ובעקרון זה עבד בעבר, עד אשר הקמתי בבית רשת קטנה. יש לי נתב המחובר למודם, והמחשב מחובר לנתב. (מודם אלקטל, נתב של דילינק) כיצד אוכל להגיע מהמחשב בעבודה, למחשב בבית ? אני מניח שכתובת ה IP היא של הנתב, ולא של המחשב (הוא קיבל כתובת פנימית מה DHCP)

14. האם לאחרונה (בחודש?) האחרון יש לכם בעיה שכש uTorrent רץ, אפילו על מספרים חיבורים לא גדול במיוחד, והגבלת upload ל 6 קילובייט, הדפדפן אינטרנט מתחיל לזחול בטרוף עד לכיבוי ה uTorrent ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by aviad91,

היום התקנתי את ווינדוס 7 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט יש לי מתאם אלחוטי משהו 802.11g אפור..זה כל מה שכתוב עליו אני לא מצליח למצוא דרייברים בשום מקום מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. קראתי את המדריך איך ליצור רשת בין שני מחשבים עם ווינדוס XP והשאלה שלי היא האם אפשר לשתף את תיקיית הPROGRAM FILES של המחשב השני. ניסיתי לעשות את זה ולא הצלחתי. הרשת עובדת בסדר גמור ואני רואה את המחשב השני אבל אחרי שעשיתי שיתוף לכונן C אני נכנס אליו ורואה את כל התיקיות שבו אבל לא יכול להכנס אליהן. יש דרך לשתף איזה תיקייה שנמצאת שם? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, אני מחובר לרשת דרך מודם ADSL של סימנס, והייתי מעוניין להעביר בעיקר קבצי וידאו, בין שני מחשבים, בקלות ובמהירות.. ניסיתי דרך NETWORK SETUP WIZARD, אך ללא הצלחה כלל. אשמח לדעת אם ניתן דרך הנ"ל, וכמו כן, עם אילו תוכנות יעודיות ניתן לעשות זאת, מלבד הנ"ל. אציין שעל שני המחשבים מותקן ווינ אקס פי.. תודה רבה לכל העוזרים!! ניר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Psychoron,

אני מעוניין לחבר את הראוטר הנ"ל בחיבור חוטי למודם אחר שמחובר ישירות לאינטרנט, ושהראוטר ישדר באלחוטי (זה מה שנקרא bridge??). עברתי על כמה מדריכים באינטרנט ולא הצלחתי לפתור את הבעיה, בכל הפעמים לא הייתה גישה לאינטרנט... מישהו מכיר מדריך מפורט איך עושים את זה? או פשוט יודע מה צריך להגדיר בראוטר? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by GTxZ,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by kopler,

שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום אתמול הביאו לי את הראוטר של חברת TENDA דגם W150M+ עשיתי הכל כמו שכתוב בדף כדאי להתחבר אליו והתחברתי לראוטר. לאחר מכן יש שם SETUP WIZARD כאשר בחרתי באפשרות WIRELLES והגדרתי את כל האפשרויות שלי זה עושה ריסט לראוטר ומעביר אותו למצב ראוטר ואחרי שזה קורא אי אפשר להיכנס יותר להגדרות שלו ובנוסף לזה האינטרנט גם לא עובד אפשר להיתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. עוד דבר שיכול להיות שזה בגלל זה, זה שבמחשב בחיבורי רשת הראוטר מוגדר כרשת לא מזוהה ההם מישהוא יכול לעזור לי זה דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. חבר שלי אמר לי שהוא עשה משהו שלא פותח לו רק פורטים מסויימים אלא את כל הפורטים הקיימים, DSL משהו.. חיפשתי ומצאתי משהו כללי... מישהו יכול להגיד לי איך לעשות את זה בראוטר הזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by amadey,

הי, אני צריך לשדרג את ה linksys wrt54gl שלי בקרוב בעקבות שדרוג ושיפור הקליטה האל חוטית בבית. הנתב שלי תומך בתקן B 54MBPS ...דיי עתיק תקנה לפני 5 -6 שנים. לפי הבנתי IEEE 802.11ac "מחליף" את תקן N, השאלה שלי היא - האם כדאי להמתין לנתבים החדשים שתומכים בתקן AC? או לשדרג לנתב בתקן N? אם לא - איזה נתב של linksys\Cisco ממולץ? תקציב באזור ה 600 ש"ח (הנתב הנוכחי החזיק ומחזיק לי כבר הרבה זמן ומרגישים את האכיות כך שאני לא רוצה לעבור לחברה אחרת).

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Mpro,

מישהו משתמש בתוכנה הזו לסטרימינג? אני רציתי לדעת האם אפשר להפעיל ערוצים שונים דרך התוכנה וגם בעברית

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.