עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי בבית שני מחשבים בשני קומות יש לי ראוטר של 3COM אבל אין כמעט קליטה בין המחשבים ולרוב הקו לא מחזיק יותק משתי דקות מה אפשר לעשות? ואם אני יחבר את המחשבים בצורה חוטית זה יפעל? עכשיו שאלה שניה : אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר מלא זמן פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש כולל דרייברים עכשיו זה לא כותב לי "Local Area Connection" לא משנה מה אני עושה... אתם חושבים שיש לי בעיה בכרטיס רשת שהוא התקלקל ? (המחשב ממש חדש בקושי חודש והלוח הוא P5K-E של אסוס)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Emanuel Zvulun,

אשמח לעזרתכם, יש לי בסלון ממיר הוט פייבר בוקס 4K, ובקומה העליונה בחדר ממיר מיני פייבר של הוט בסלון אני מקבל מהירות של 400 מגה בוויאפי, ובחדר בקומה העליונה עם ממיר המיני פייבר אני מקבל 30 מגה בוויאפי, אין לי אפשרות להתחבר עם כבל רשת בחדר רציתי לשאול אם אני אפנה להוט, ואתחיל לריב איתם בלהתנתק, הם יוכלו להביא לי פייבר בוקס נוסף לחדר במקום המיני? ואם יש טעם לזה? או יש פתרון אחר? אני מנוי למהירות 500 מגה. אשמח לדעתכם בנושא הנל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mpro,

מישהו משתמש בתוכנה הזו לסטרימינג? אני רציתי לדעת האם אפשר להפעיל ערוצים שונים דרך התוכנה וגם בעברית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחבר לאינטרנט אלחוטי במחשב הנייד שלי ובכלל לקבל מידע על ספקי אינטרנט ומחירים טובים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LI,

זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by emmanuel,

שלום לכולם. רכשתי לאחרונה רכזת על מנת שאוכל לחבר את המחשב שלי יחד עם הסטריימר שלי. חיברתי הכול תקין יש חיוי תקין גם כן,אך אינני מצליח לגלוש דרך הסטיימר מה גם שברגע שאני מנסה להכנס לתייקיה של המחשב שלי שאי רואה דרך סטריימר אני מתבקש להזין משתמש וסיסמא למרות שלא מוגדר לי משתמש וסיסמא. האם מישהו הצליח לבצע את זה בעבר או ידוע לו איך אני מצליח לגלוש דרך הסטריימר? המערכת שלי WINDOWS 7 +XTREAMER+ מודם של הכבלים TERAYON+רכזת פשוטה בסיסית עם 8 יציאות. אודה לכול עזרה אני ממש אובד עצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Friedman,

שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Armageddon1,

אני מחובר לבזק +בזק בינלאומי. מבחינת הורדות ומשחקים הכל בסדר אבל הup משום מה לא מתייצב על המקסימום כפי שאני קבעתי בפרמטרים של התוכנה utorrent / מה גם שכתוב network OK וסימן V כזה שהכל בסדר. אז מה אתם חושבים זה עניין של ספקית או של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לפני כשבוע וחצי התחברתי לאינטרנט מהיר בכבלים (תבל, בזק בינלאומי), הטכנאי שהתקין אותו לא שאל אותי איזה ספק אני , שם משתמש או כלום. הוא נכנס לאיי פי מסויים שכנראה היה המודם ובחר במשהו, באפשרויות התחברות הוא כתב ביוזר ROOT ובסיסמא משהו שאני לא יודע וזהו. האינטרנט מחובר ואפילו לא עושה תהליך של התחברות עם פתיחת המחשב. כיצד זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי - רצוי עם מודם ADSL מובנה שידוע שטווח קליטה זה הצד החזק שלו הראוטר אמור לשבת בקומה שניה - והמחשב האלחוטי בקומת מרתף- לא ממ"ד. בעבר ניסיתי ראוטר של LEVEL 1 עם כרטיס של LEVEL 1 USB - הקליטה הייתה סבירהבהחלט הבעיה שהראוטר עצמו זה חתיכת זבל - הוא נוטה להתאפס על הפסקת חשמל - ויש לו המון ניתוקים, אשמח לקבל המלצה לראוטר ולכרטיס- USB טוב (שאםשר יהיה לנייד אותו)- תקציב עד 600 שקל אם אתם מכירים משהו ששווה אפילו יותר אשמח לשמוע תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nitzan30,

שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. כותרת רק מי שבאמת יודע יגיב בבקשה TY

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי את הראוטר של בזק dlink 7650 . לאחרונה רכשתי ראוטר של TP LINK - wdr430 וברצוני לתת לו לנהל את הרשת ולהפוך את המודם ראוטר של בזק למודם בלבד.הגדרתי את המודם ראוטר כ BRGIDE אבל כשאני פותח פורטים הם לא נפתחים כמו שצריך . למשל בביטקומנט אני מקבל סימן צהוב וכתוב שהפורט חסום. אני מניח שלא עשיתי משהו כמו שצריך . אשמח לשמוע הסבר. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. היי, המודם והראוטר שלי ממוקמים בארון התקשורת שבכניסה לביתי. מיקום המדפסת-פקס בפינת המחשב בחדר השינה. למרות שניתן להזמין חשמלאי/איש רשתות בכדי להשחיל כבל בין ארון התקשורת לנקודה הבודדת שנותרה(של בזק) בחדר, אני מעדיף כמובן להתקינה אל-חוטית. יש לי מודם "הוט בוקס" (אולי אעבור לבזק) + ראוטר של TP-Link 1043ND. איזה פתרונות יש למי שמעדיף שלא לחבר פיזית בין הראוטר לפקס? תודה רבה.

17. Started by MadCat,

אני מעונין לרכוש מודם 56K יש המלצות לחברות מסוימות? על איזה פרמטרים צריך להסתכל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי בבית שני מחשבים (נייד ושולחני) ואני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט. אני ממש לא מבין גדול בתחום הזה ומבקש את עזרתכם. כרגע אני מחובר דרך בזק בינלאומי (WOW) באמצעות מודם USB - השאלה שלי היא איך אני מתקדם מכאן. האם מספיק לי לקנות נתב אלחוטי או שאני צריך נתב שהוא גם מודם ? איזה נתב מומלץ במסגרת מחיר הזאת (עד 500ש"ח) ? אני רוצה חיבור יציב ומהיר ככל הניתן כמובן. לשני המחשבים יש כרטיס רשת אלחוטי מותקן. למעשה במחשב השולחני שלי יש לוח אם P5B Deluxe - Wifi AP וניסיתי לחבר את הנייד דרכו אבל החיבור היה ממש חלש ולא יציב. בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות, ותודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, ניסיתי ליצור חיבור בין שני מחשבים לצורך שיתוף אינטרנט באמצעות ה-ICS המובנה של xp. עשיתי זאת בעזרת המדריך (המצוין) בפורום זה, וכן בעזרת זה המופיע באתר netguru.co.il. השיתוף הוא בביתה של חברתי (שם מחוברים דרך 012) והשיתוף פשוט לא מצליח - לא ניתן להציג אף דף אינטרנט במחשב הלקוח, ועושה רושם שיש זרימת מידע דלה מאוד למחשב הלקוח (כמה מאות ביטים). כדי לנסות ולבודד את הבעיה, הבאתי את המחשב האמור אליי הביתה, כדי לחברו ברשת זהה שרצה טוב מאוד אצלי, על אותו עיקרון בדיוק - והמחשב מתחבר מצוין בלי לגעת אפילו בהגדרות - פשוט החלפתי בין מחשבי הלקוח אצלי בבית ומיד הכל עבד (ממש pluged and played). אצלי בבית החיבור הוא דרך חברת 013. לא נראה לי שטעיתי בהקמת השיתוף ברשת החדשה, אצל חב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by urinka,

הי אני רוצה להקים רשת אל חוטית פנימית לבינין בן 20 קומות אני רוצה שאופן החיבור יהיה WI FI עכשיו הבנתי שאני אמור לקנות ראוטר בתקן G ואז מגבר לאות שלו עכשיו איזה מגבר אני צריך דרך אגב אם יש פתרונות אחרים אז.. תגידו תודה מראש urinka

25. שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.