עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by alergic,

יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by נעים להכיר,

אני צריך עזרה. כשאני רוצה להתחבר לרשת אלחוטית באזור ביתי החיבור יש לי חיבור שמציין שהגלישה אינה מאובטחת ומידע שישלח על ידי יכול להיות חשוף לאחרים. יש לי כמה שאלות האם אפשר גם לראות לאן אני גולש. כיצד יכול אותו אדם לזהות אותי בשמי. [האם הוא יכול לראות מה קורה במחשב שלי מסמכים וכדומה וכן שם משתמש]. מה הסיכוי שדבר כזה יקרה. האם דווקא בזמן הגלישה יכול לראות היכן אני גולש או אפילו שכבר התנתקתי. האם אני משאיר עקבות. האם יש לי אפשרות לדעת מי בעל הקו. כי גם הוא ברשת לא מאובטחת אז גם אני יכול לעלות עליו. והכי חשוב האם אני יכול לדעת אם מישהו עקב אחרי וראה לאן אני גולש. סליחה על כל השאלות אבל חיפשתי אינפורמציה ברשת ולא מצאתי. אם מישהו יכול להפנות למידע מסודר בנידון זה יעזור. אש…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי לכולם! (את רשימת הציוד שלי אני יראה בסוף) יש לי רשת ביתית בתצורה הבאה: מודם ADSL שמתחבר לראוטר בWAN. מחשב אחד שמחובר ישירות לראוטר, ומתאם שמחובר לראוטר לרשת החשמל, ובנקודת חשמל אחרת, מחשב שמחובר לחשמל גם הוא. מחשב | בקיצור : מחשב - חשמל - ראוטר - מודם הבעיה אצלי כרגע היא במחשב שמחובר דרך רשת החשמל. ניסיתי הכל, מipconfig דרך החלפת החיווט ועד שינוי הגדרות בראוטר. שום דבר לא עובד. אני כל הזמן מקבל בעיה ברשת החשמל, והאייפי שהוא מקבל מהDHCP מוזר מאוד, ובכלל לא בטווח המוגדר. הציוד שלי הוא: Samsung aDSL Modem - מודם. ST Lab Broadband router - ראוטר. MSI HomePlug Adapter - מתאמי החשמל. בדקתי שאין לי שום חס…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום מישהו יכול לתת לי בבקשה רעיונות לדרכים נוספות להעברת קבצים בין שני מחשבים, שהם מעבר לחיבור לרשת הביתית (Ethernet/Wi-Fi), דיסק-און-קי, וכונן אופטי כגון CD או DVD? תודה

5. Started by urinka,

הי קראתי את המדריך שבאתר על ראוטר ממחשב ישן ערכתי בדיקה קלה בבית מצאתי שיש לי את כל הרכיבים אבל אני לא ממש מוצא את התוכנה Mandrake SNF 7.2 גם הרצתי חיפוש על הפורום וראיתי ששאלה זו נשאלה מספר פעמים כל הלינקים שהובאו כתשובה לא ממש עבדו או שהיו שבורים אשמח לקבל לינק או משהוא שיעזור לי למצוא את הקובץ תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי אז ככה, התקנתי לאחרונה ווינדוס 7, ואני לא מצליח לפתור את בעיית השיתוף. אני יכול לעיין בתיקיות וקבצים במחשבי XP אחרים, אבל אי אפשר לעשות ההיפך אצלי, ה7 חוסם את הגישה. ניסיתי לאפשר הרשאות לEVRYONE באופציות שם, כיביתי סיסמאות, הפעלתי את כל אפשרויות שיתוף הקבצים ועדיין זה לא עובד. איך אני מאפשר למחשבי XP לעיין בקבצים ב7?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by ultrAslan,

היי לכל חברי הפורום . אני גר בחו"ל ולכן כאשר אני מנסה לראות וידאוים או חדשות באתרים כמו MAKO, NANA10 אני אף פעם לא מצליח בגלל שהוידאו תמיד נתקע באמצע . מהירות האינטרנט המקומית שאיתה אני גולש היא 8 Mbit (אני נמצא אגב בטורקיה) , בתארי טורקים אני מצליח לגלוש במהריות מרשימה מאוד אך כאשר אני גולש לאתרים מהארץ אני לא מצליח להעתיק את המהירות הזאת . מה אני יכול לעשות בכדי לצפות בחדשות ווידאוים מהאתרים הנ"ל ללא תקלות מהירות ? האם יש אפשרות שאני יתחבר למחשב שלי בארץ וכך אולי בעצם יגלוש על האינטרט שם ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני שוקל לקנות מתאם חשמל - רשת לחיבור ישיר בין הראוטר לממיר של הטלוויזיה. יש לי שאלה: אם החשמל בין איפה שהראוטר (חדר השינה) לבין איפה שהטלוויזיה (סלון) הוא לא באותה מחיצה (משמע, בלוח החשמל שמחוץ לבית, כאשר מכבים את החשמל בסלון, החשמל בחדר נשאר פועל), יעבדו המתאמים עדיין? (חשמל חד - פאזי). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ניסיתי את Dlink 632 שבכלל לא עבד עם HOT, לא משנה כמה שיחקתי בהגדרות (עם בזק כן אבל אני צריך כרגע HOT). בגלל שהתקן L2TP שונה בארץ מארה"ב, כל הביקורות באתרי חומרה לא רלוונטיות ואני צריך מידע ע"פ נסיון בשטח. כרגע יש לי TP LINK 941N, היה טוב בהתחלה אבל כבר חצי שנה עם ניתוקים ומצריך ריסטרטים. איך Tenda?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DXT,

אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by papa duck,

שלום לכולם מדובר ב2 התקנים של מודם אנלוגי ישן אני מעוניין לקבל עוד קצת פרטים על הנושא מה ההבדלים בין 2 התקנים הנ"ל נכון - אולי זה לא משמעותי כל כך עם הזוחלים האלה אבל זה מעניין אותי

13. יש לי צורך להרים גלישה אלחוטית בWIFI במתחם שלם שבו יוכלו ל"גלוש" רק לתוך תכני המתחם (מידע ואלבומי תמונות בעיקר) הקמתי שרת, התוכן עובד ופועל בדומיין מקומי אני מחפש ראוטר שיוכל לפתוח נקודת WIFI (לכ100 חיבורים) והתחברות לרשת תוביל לעמוד השער המקומי של התוכן הראוטר לא אמור להיות עם יציאה לאינטרנט תודה מראש

14. Started by chermesh,

שלום, אני מנסה לחבר מגביר רשת אלחוטית לרשת הביתית שלי. הנייד מזהה את הרשת, מנסה להתחבר, אבל נתקע במצב של "מקבל כתובת IP" איך משיגים חיבור מושלם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nirfun,

היי, לאחר שמומחי הפורום לא הצליחו לפתור את בעיית הקליטה של כרטיס הרשת שלי החלטתי לנסות לקנות כרטיס רשת אחר לבדוק את הבעיה. אשמח להמלצה לכרטיס רשת אלחוטי פשוט, לא יקר. הצרכים שלי הם פשוט חיבור לאינטרנט, לנתב קרוב יחסית (10 מטר)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by AiXC,

איזה ספק אינטרנט הכי טוב היום?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. קראתי במדריך והבנתי שאני צריך: 1.מחשב חזק שיחובר כל הזמן לאינטרנט. 2. מחשב שני שיחובר או חוטי או אל-חוטי. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט. ואם אפשר אז גם שיתוף מדפסות. יש לי מחשב חזק שישמש כשרת(הבנתי שהוא תמיד חייב להיות דולק). ומחשב שני. אני רוצה לחבר את השרת למודם כבלים דרך כרטיס רשת. ולקנות 2 כרטיסי רשת של edimax דגם :EW-7317Ug. השאלה שלי: אם אקנה 2 EW-7317Ug, אוכל לעשות רשת אלוחטית בינהם וגם שיתוף מדפסות? אם כן, האם זו הדרת הזולה ביותר לעשות רשת(אל-חוטית). או שיש דרך יותר זולה, כמו לקנות ראוטר אלחוטי. אם אני קונה רוטר אלחוטי, אני מקבל איתו גם 2 קולטים(אנטנות)לשני המחשבים? אם כן, אז אולי כדאי לקנות ראוטר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by פייכלה,

ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה חסמו לי את הגישה לאתר מסויים האם אפשר לבטל את החסימה אני מקבל הודעת שגיאה 404 Forbidden You don't have permission to access / on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. אני יודע שהחסימה היא אוטו' בגלל שלא ביקרתי באתר הרבה זמן תודה

19. שלום אני משחק במשחק רשת שקוראים לו FLYFF. אני משחק בו כבר כמה שנים ולפני כמה זמן מצאתי תוכנה שפותרת בעיות התחברות למשחקי רשת ומורידה לאגים ובאמת השתמשתי בה והכל עבד טוב. לפני כמה ימים ניסיתי להתחבר לתוכנה וראיתי שהיא כבר לא פותרת את הבעיות בהתחברות ולאגים,ניסיתי לפרמט את המחשב להתקין את התוכנה שוב כלום לא עזר לפתור את הבעיה. התקשרתי לNetvision ואמרתי להם שיש לי משחק רשת שאני משחק בו ויש לי הרבה לאגים ויש לי הרבה בעיות בהתחברות אז בהתחלה הם אמרו לי לפתוח פורטים ואז ביררתי ואמרו לי שזה לא עוזר. התקשרתי שוב וסיפרתי להם עוד פעם את הבעיה שלי ואז הם אמרו לי שיש משהו כזה היעדוף למשחק ועשינו את זה והנציג אמר לי שהשרתיים של ישראל תקינים יש בעיה עם השרתיים של חו"ל כאלו יש זמן תגובה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי, השכנים שלי שמו ראוטר שעובד באותו ערוץ כמו רשת ה-WDS שלי בבית, האם יכול להיות שזה גורם לאיטיות אצלי ברשת?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש ראוטר עם תמיכה בvpn client to site, מה שאני בעצם רוצה שחמישה יוזרים יתחברו מהבית לעסק בVPN ומשם ל RDP דרך הכתובות הפנימיות, אני יודע שאפשר לעשות את זה עם SBOX אבל אני מחפש משהו יותר זול ויותר פשוט התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח תודה מראש אליאור

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אתמול הביאו לי את הראוטר של חברת TENDA דגם W150M+ עשיתי הכל כמו שכתוב בדף כדאי להתחבר אליו והתחברתי לראוטר. לאחר מכן יש שם SETUP WIZARD כאשר בחרתי באפשרות WIRELLES והגדרתי את כל האפשרויות שלי זה עושה ריסט לראוטר ומעביר אותו למצב ראוטר ואחרי שזה קורא אי אפשר להיכנס יותר להגדרות שלו ובנוסף לזה האינטרנט גם לא עובד אפשר להיתחבר לרשת אבל אין אינטרנט. עוד דבר שיכול להיות שזה בגלל זה, זה שבמחשב בחיבורי רשת הראוטר מוגדר כרשת לא מזוהה ההם מישהוא יכול לעזור לי זה דחוף!!!!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omri_ro,

הרשת הביתית אצלי מותקנת כרמו בתמונה המצורפת. ואני לא מצליח לשתף קבצים ומדפסות, מה שהכי מוזר זה ששמתי לב שכשנטרלתי את כל כרטיסי הרשת במחשבים 1 ו2 ואז חיברתי כ.רשת אלחוטי ומתחבר לאחת הרשתות האלחוטיות אז השיתוף עובד כמו שצריך. נתב 1 הוא גם אלחוטי אבל בגלל הממ"ד זה לא רלוונטי. כמובן שבנתב 2 ביטלתי את הDHCP והוא עם IP קבוע. אגב, כל שלושת המחשבים מריצים WINDOWS 7. אז OK יש לי פתרון אבל לא כ"כ הבנתי מה בדיוק גורם לבעיה, אודה למי שיוכל להבהיר ולהסביר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by The-Devil,

אני מנסה להיתחבר דרך ICQ במחשב שחסמו את הפורט של ICQ (5190) אז איך אני בודק איזה פורטים פתוחים יש לי במחשב על מנת שאני אוכל להיתחבר

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.