עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by drbrain,

שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון

2. Started by xtract1,

ב-GMAIL כמו שרובכם יודע הוא מוחק מהסל אשפה כל דבר שהוא שם 30 יום....וכנל לגבי ה"ספאם" "Delete all spam messages now (messages that have been in Spam more than 30 days will be automatically deleted)" ו רציתי לדעת אם אני יכול להגדיר את זה שהוא ימחוק כל 15 יום נגיד...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, כבר חודשיים +\- שאני סובל מבעיות ניתוקים. המצב לפני חודשיים: וינדוס אקס פי פרו מודם אלקטל ספיד טאץ הום@פרו כנתב חיבור 1.5 בבזק בינלאומי היו פה ושם בעיות ניתוקים (אם כי התוכנה של הנתב עזרה לחיבור אוטומטי, אבל זה לקח כמה שניות ולפעמים זה היה דיי מטריד). קראתי לבזק, היו אצלי 2 ביקורים, אף אחד לא מצא בעיה חוץ מ"החוטים בגג נראים קצת לא בסדר.." בכל מקרה, חזרתי לגרסאת תוכנה "הום" של המודם (בלי ראוטר) בשביל לשלול את האפשרות שזה מה שגורם לניתוקים, בלי קשר גם עברתי לחבילה 5מגה אצל אותה ספקית. לפני מספר שבועות כבר התחילו בעיות של איבוד סנכרון וניתוקים לאורך זמן, נשבר לי וקראתי שוב לטכנאי פה הוא כבר החליף את החיווט על הגג ולא רק אמר "נראה רע", הבעיות של האיבוד סנכרון נפסקו ובבדי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Friedman,

שלום. ראשית, מצטער על הכותרת הלא ממצה. ברשותי נתב אלחוטי, 2 מחשבים (שולחני ונייד) ומודם כבלים. אני רוצה שאחד המחשבים (המחשב השולחני) יהיה מחובר לא דרך הנתב (רוצה לחסוך את כל כאב הראש של פתיחת פורטים וכו') ושהנייד כן יחובר דרת הנתב. הם זה מעשי? אם כן אז אשמח לדעת איך. תודה והמשך יום טוב אייל

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by HitmanW,

אהלן אנשים. ספק האינטרנט שלי הוא נטוויזן מאז שרק היה אינטרנט מהיר. לא היו לי שום בעיות, תוכנות שיתוף, משחקים וכד' הכל עבד מעולה. לאחרונה התחלתי לשחק MAPLE STORY, שזה משחק רשת למי שלא מכיר. באתר של MAPLE אתה יכול לקנות כל מיני דברים בשביל הדמות שלך שבתוך המשחק. בשביל זה אתה צריך להשתמש בכ. אשראי שלך כדי לקנות נקודות. אז כשאני רוצה להיכנס לעמוד שבו אני מבצע את הפעולות האלו הוא נותן לי שגיאה: אצלי ואצל חבר אחד שיש לו גם נטוויזן מופיעה השגיאה הזאת, אבל לחבר אחר שהוא בבזק הכל עובד תקין. אז מה בעצם הבעיה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BarVaZ,

שלום, אני קיבלתי את הראטר Asus AM 604g החדש של בזק. ואין לי מושג איפה פותחים שם פורטים??? את כל שאר ההגדרות סידרתי בלי בעיות בכלל. רק לפתוח פורטים אני לא יודע איפה, אני ניסיתי את ה virtual server אבל זה לא זה ע"פ הבדיקה שלי עם הפורט פתוח או לו כתוב שלא. שמישהו יעזור לי בבקשה. תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by davidreznic,

עד לאחרונה היה לי חיבור 750KB, התברר שאבא שלי שידרג ל1.5MB, אבל ההורדה היא בקצב של 750KBבגלל זה לא ידעתי. הוא טוען שהמגבלה היא אצל הסרברים ולא אצלי. לדעתי הספקית מחייבת על 1.5 ונותנת 750. בדקתי בspeedtest.net וזה מה שיצא שלשום התקשרו אלינו והציעו חיבור 3MB במחיר של 50 שקלים לחודש. אבא שלי חושב ששום מהירות לא תעזור לי כי הסרבר מגביל ל100KBYTE...איך לשכנע אותו? ואיך אני יכול לדעת בוודאות שעובדים עליי לפני שאני מתייבש אצלם על הקו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by guy234,

שלום, יש לי ראוטר dynamode מדגם BR-6004. כיצד אני פותח את הפורט 6662 כדי לא לקבל LOW ID באימיול?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אהלן, האם יש תוסף שגורם לדפדפן פיירפוקס לחשוב שאני נמצא במדינה אחרת? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by psychuil,

לאחד מהמחשבים שמחוברים בLAN בבית יש בעיה. אם מישהו ניגש אליו, לתקיה שהוא חולק, נניח, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים לגשת ממנו לתיקיה אחרת ברשת, הוא נתקע לחלוטין. אם מנסים להגדיר את המדפסת שהמחשב האחר חולק, הוא נתקע לחלוטין. טה פאק?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום קניתי השבוע מחשב חדש והעברתי אליו את הכרטיס רשת מהמחשב הקודם (הכרטיס- d-link dwl g520+ ) הבעיה היא שהכרטיס מזוהה ע"י המחשב אך כנראה לא נתמך בוינדוס 7 ולכן לא מזהה ומתחבר לרשת הביתית הכרטיס כבר לא מופיע באתר שלהם, ניסיתי לדבר עם התמיכה של דילינק אבל זה כבר היה אחרי שעות הפעילות והם לא ענו, מישהו יודע אם יש מה לעשות בעניין או שאני צריך לקנות כרטיס חדש? תודה. ------------------- לאחר בירור מול התמיכה של Dlink בארץ הכרטיס לא נתמך בווינ 7 ולכן לא יעבוד אשמח אם תוכלו להמליץ על כרטיס רשת חדש (שעובד ב ווינ 7) תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by sprinter,

שלום חברים, על-מנת לקבל מהירות כמה שקרובה ל100 מגה-ביט. איזה ראוטר אתם ממליצים לרכוש או שבכלל לקחת מהוט? ואני שם דגש על כך שהראוטר יתן לי כמה שיותר קרוב ל100 מגה. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by AiXC,

איזה ספק אינטרנט הכי טוב היום?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. הראשון http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8383 השני http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5397 הדבר הכי חשוב זה עוצמת הקליטה ומהירות מבחינת מחיר עד 300 האם יש דגם יקר יותר ששווה את ההשקעה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by clurchless,

היי, אני רוצה את הראוטר הזה: https://xiaomi-mi.com/wifi-routers/xiaomi-mi-wifi-router-hd-1tb-black/ מישהו יכול לתת עליו חוות דעת? איך הוא ביחס לראוטרים הטובים של 2017 כמו Asus RT-AC88U לדוגמא... ויותר חשוב, איך אני מביא אותו לארץ בלי שיחרימו לי במכס? תודה

17. היום אני נמצא ב 018 (שוק סיטונאי) ומשלם 70 ש״ח אני סך הכל מרוצה אבל הם התנהלו מאוד לא יפה בעת החידוש ואני מעוניין להחליף אותם. יש המלצות לספק + תשתית שהוא במחירים שלהם?

18. שלום מחפש המלצה לראוטר ביתי (מספיק 2 יחידות) שיכסו את השטח של הדירה הגדולה. כרגע ראוטר אחד של נטגיר בקושי מגיע לקצה השני של הבית. יהיו כ 15 משתמשים (מחשבים \ טלפונים \ טלויזיות וכו) על רשת סיבים של פרטנר במהירות של 1G המלצה עד כ 700 ש"ח ?

19. שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dw,

היי, אני מחובר כבר כשנה ל ADSL בחבילת 0.75 (0.5 לפני הצגת החבילה החדשה) וספק בזק בינלאומי. עד לפני כשלושה שבועות לא היו לי שום טענות, הכל עבד אחלה. עכשיו התחילה בעיה מוזרה: מהירות הורדת הקבצים ב HTTP ותוכנות שיתוף שונות נשארת סבירה - כ 84 K לשניה מקסימום. אבל מהירות הורדת הקבצים מ FTP, ובמיוחד מ MIRC ירדה בצורה דרסטית. אני אדגיש ואומר שהבעיה היא לא במחשב ממנו אני מקבל את הקבצים, ביצעתי כמה בדיקות מול שרתים מהירים הרבה מעבר למה שאני יכול להוריד. התוצאה נשארת זהה: לא יותר מ 30k/sec משום מקום, וחוץ מזה, מהירות ההורדה לא קבועה, ונראה כאילו היא נתקעת כל כמה זמן, כלומר גודל הקובץ המורד לא משתנה בכלל למשך מספר שניות. התקשרתי לבזק בינלאומי ושאלתי אותם בנושא. אבל הבחורה בשירות תמי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי שניי מחשבים ניידים אשר פועלים על רשת אלחוטית, ועוד שניי מחשבים נייחים אשר פועלים ברשת חוטית. הנתב האלחוטי שלי הוא D-Link Dl-714P+ . שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון, הטווחים דיי ארוכים ויציבים. אבל בסלון האותות עובדים על GOOD, או על LOW. וברצוני לדעת האם ישנן אנטנות או מן כל דבר אחר שאני יכול למקם למשל באמצע הדרך מהסלון לחדר בו הנתב נמצא ועל ידי כך להגביר את הקליטה ברחבי הבית. שיחסית אינו גדול כלל, בית טיפוסי בן חמישה חדרים בגודל סטנדרטי. ראיתי בהסתכלות מהירה שיש אנטנות, ויש AP, Access Point שאני אישית לו ממש מבין מה עושה כל אחד מן השניים למה הוא משמש ומה יותר כדאי. אז אם מישהו יוכל להציע לי דרכים ואפשרויות להגביר את האות האלחוטי שלי אני אודה לו מאוד. תודה מראש, אייל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by kopler,

שלום! עד שסוף סוף עברתי מכבלים ל- ADSL בשביל לחבר אליו נתב קורה משהו יחסית מוזר. אני יודע שכששני מחשבים או יותר משתמשים האינטרנט זה כל אחד לוקוח חלק מרוחב הפס. היה לי כבלים 750 K וחיבור ישיר בין 2 מחשבים. אברתי ל ADSL חיבור 1.5!!!!! פי 2 רוחב פס וחיברתי את שני המחשבים בעזרת נתב. כאשר היה לי כבלים שיחקנו (שני המחשבים) ביחד משחקים האינטרנט (למשל קאונטר סטרייק) ובמקביל ה PING שלנו היה 20-40 בשני המחשבים. היום עם ADSL 1.5 והראוטר שאחד משחק לשני יש 900 PING ולא רק זה אני גולש פותח ICQ או משתמש בכל צורה אחרת באינטרנט במחשב השני כאשר האחר משחק משחק ברשת וה PING שלו קופץ עד לסיום הפעולה של המחשב השני. (דבר שלא קרה לי בחיבור הישיר הכבלים). אשמח לשמוע תגובות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by papa duck,

שלום לכולם מדובר ב2 התקנים של מודם אנלוגי ישן אני מעוניין לקבל עוד קצת פרטים על הנושא מה ההבדלים בין 2 התקנים הנ"ל נכון - אולי זה לא משמעותי כל כך עם הזוחלים האלה אבל זה מעניין אותי

24. חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.

25. Started by llnakash,

שלום לכולם, ברשותי נתב 6204 של אדימקס, וביטלתי את מחלק הכתובות האוטומטי. בהגדרות של הנתב עצמו אין לי אפשרות לראות מיהן כתובות ה- IP שמחוברות על הנתב. האם יש דרך לראות זאת באמצעות פקודה כלשהי/תוכנה מסוימת??? אולי אני לא יודע איך לראות??? (ניסיתי להסתכל ב- status info אבל לא מצאתי שם כלום)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים