רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום הכותרת אומרת הכל אבל יש לי כמה דברים להוסיף http://www.vicpc.co.il/category.aspx?id=13&tab=84 כאן באתר יש כל מיני סוגים שונים ומחירים שונים בגדול מה אני עושה עם הדבר הזה? מחבר התקן גישה אחד לראוטר או לADSL ואז אני יכול בטווח של 2 קילומטר לקלוט את הגל WIFI של הראוטר הביתי שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחברתי לסיבים האופטים של סלקום. יומיים לאחר ההתחברות המהירות הפכה להיות איטית. גם באיכות (סדרות ושיחות וידאו הפכו להיות מקוטעות וכו), וגם בבדיקת מהירות אני מקבל מהירויות נמוכות מאוד. מידי פעם כשאני בודק המהירות כן חודרת לאיזור ה400, אבל ברוב המקרים היא נעה בין 40 במקרה הטוב ל2 במקרה הגרוע. קורה גם בקווי וגם בויפי. סלקום הביאו טכנאי שעשה בדיקת מהירות והחליט ש"הכל בסדר". מה לדעתכם יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ראשי שמותקן עליו ווינדוס 10 ואני משתמש ב teamviewer בכדי לשלוט עליו מרחוק כשאני לא בבית. הבעיה היא שהמחשב צריך להשאר דלוק 24/7. בכדי לפתור את הבעיה התקנתי teamviewer על מחשב נוסף שיש לי בבית (שרת שרץ על לינוקס והוא דלוק 24/7 אז אין בעיה) ודרכו אני שולח magic packet שמעיר את המחשב הראשי. השאלה שלי היא האם יש סיכונים בקונפיגורציה הזאת מבחינת אבטחה? האם שליטה מרחוק בכללי מסכנת אותי איכשהו?
-
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לא מזמן חיברתי Router ואני מנסה לפתוח פורטים לכל מיני תוכנות. האם מישהו יכול להגיד לי מה לעזאזל עושה Port Triggering? ומה זה DMZ? האם גם שם אני צריך להגדיר דברים על מנת לפתוח את הפורטים הרצויים? אודה לכם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחבר לאינטרנט של 1.5 מגה. התקשרתי לבזק ובהתחלה אמרו לי 50 ומשהו שקל ואחר כך ירדו ל43 שקל. התקשרתי מיד אחרי זה להוט, והם אמרו לי 54 שקל, +50 שקל התקנה. אמרתי להם שבבזק אין תשלום על התקנה והמחיר הוא 43 ש"ח, והם אמרו לי שבבזק אני משלם גם על אחזקת קו, אמרתי להם שגם ככה אני משלם על אחזקת קו. אז אמרו לי שזה המחיר הכי זול, אמרתי להם אם אין יותר זול אז להתראות, אמרו לי ביי... אני בעיקרון רציתי להשיג הצעות מחיר מוזלות מ2 החברות כדי לקבל את ההצעה המשתלמת ביותר ולא לצאת פראייר, HOT הפתיעו אותי שהם לא מוכנים להוריד מחיר. אז איך אני ממשיך מכאן? יש פה מישהו שמשלם פחות מ 43 ש"ח לחודש? (בכלליות, אפילו אם זה כולל 2 חודשים חינם או 3 מוזלים וכו'.) תודה רבה למגיבים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח גם להתקין את החייגן של 014 וגם להגדיר חייגן ידני מה שקורה זה החלק האפור שלא ניתן להמשיך משם הלאה (מצורפת תמונה) חשבתי אולי זה הפיירוול שלי SYGATE אבל גם כאשר הסרתי אותו לבדיקה לא עזר ... .מישהו יודע איך לסדר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ראיתי בחדשות כתבה בנושא הקרינה ואת האמת, נלחצתי כי אני יושב בחדר עבודה (ממ"ד חצי חדר) קרוב ל 12-14 שעות ביום עם ראוטר (linksys) 30 ס"מ ממני. אחרי הכתבה החלטתי לעבור לחוטי אז דבר ראשון הורדתי את האנטנות וניטרלתי (disable) את פונקציית האלחוטי בראוטר. שאלתי היא האם בכך שניטרלתי את פונקציית האלחוט בראוטר אין יותר קרינה (אין שידור = אין קרינה) או לפחות הפחתה משמעותית ע"י הסרת האנטנות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 5MB 014+בזק אחרי שהיוטורנט פתוח בערך 18 שעות +/- ואחרי שהעלה משהו כמו 3GB הטורנטים הופכים לאדומים ובכולם רשום host name not found יש דרך למנוע את התקלה הזאת כדי שזה שהתוכנה תעבוד לטווחים ארוכים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים לדעת איך חברת החשמל קשורה לתקנות החדשות הנודעות לתשתית התקשורת הביתית? את כל הפרטים ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=730
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתם מכירים את המנעול בצד ימין למטה של הנווט שלכם ? אם כן כנראה שאתם קונים ברשת או מעברים מידע שלא כולם צריכים לדעת ממנו . ב-Ynet התפרסמה כתבה על אבטחה ברשת , אתם מוזמנים להכנס ולקרא . http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2028716,00.html
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, קודם כל יש לי בזק בינלאומי adsl ללא חייגן, חבילה 5 מגה ביט . טוב אז הבעיה הזאת התחילה היום (יום שישי) בין שעה 17:00 לשעה 18:00 . הייתי על האינטרנט כרגיל ואז פתאום האינטרנט התנתק . הנורה של הppp נכבאה וגם הנורה של הDSL ואז כל כמה שניות הנורה של הDSL מהבהבת ואז נכבאת, מהבהבת ונכבאת, ככה בלי הפסקה. שאר הנורות דולקות כרגיל. מה שעשיתי בעניין זה : פריקת חשמל, כיבוי הראוטר והדלקתו לאחר 10 שניות וזה לא עזר . בשעה 10 בלילה הלכתי לראות אם משהו השתנה וראיתי שיש אינטרנט (הנורה של הDSL נדקלה וגם של הPPP) נכנסתי לראוטר (10.0.0.138) ובראוטר נכנסתי לStatus וגיליתי שDownload Speed והUpload speed השתנו . אחרי כמה דקות האינטרנט התנתק שוב ולא חזר עד עכשיו (12 וחצי בלילה) . אין לי מושג …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אינני מבין בשיט בדברים הללו של אנטרנט ורשתות אבל אני צריך את עזרתכם, אלו הרכיבים שיש לי: כרטיס רשת O\B של לוח GA-MA69G-S3H Gigabyte Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC מודם siemens c2-010 plus http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/C2010_UG.pdf ראוטר dynamode br-6004 wg 1 http://www.dynamode.net/details.asp?id=63 וממיר VISIONNET VN8000S http://www.telran.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000238 אני רוצה לחבר אותם ביחד,הכיצד ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להגביל את המהירות Upstreem של הWINDOWS שלי, האם יש אפשרות לקנפג את זה ב XP ? או לחילופין לצמצם את מספר הSOCKS למחשב ואז מספר האנשים היכולים להתחבר למחשב שלך דרך TCPIP יקטן ? אם מתחברים אלי יותר מדי אנשים זה פשוט חונק את המחשב שלי ובגלל ש ADSL זה ASYNCHRONIC ה DOWNSTREEM נדפק לגמרי ! אם יש תוכנית או דרך לעשות את זה ... אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי ראוטר DLINK 624+ שהלוותי מחבר ושימש אותי מצויין אך ולצערי הוא היה צריך אותו חזרה, בעקבות המלצה של אחי שיש לו את LEVEL ONE WBR-3406TX רציתי לקנות אותו גם אך קיבלתי את התשובה שהוא כבר לא נמכר ויש דגם מתקדם, הדגם שקניתי = 3408. חיברתי אותו בלי בעיה אך נתקלתי בבעיה: כשאני מחובר דרכו המהירות הורדה מאתרים (אתר בדיקה של בזק בינלואמי שהוא הספק) היא איטית 180 ומטה. לעומת זאת כשאני מתחבר עם החייגן המהירות היא כמו שצריך 350 ומעלה (יש לציין שהאינטרנט הוא כבלים 3MB) כך שהבעיה היא בטוח הראוטר...... מישהו מכיר? עזרה? מה אני צריך להגדיר שעושה לי את הבעיה הזאת?? המון תודה! עריכה: אני מוסיף נתונים שאולי גם יעזרו : מודם הכבלים הוא THOMSON TCM 425, מערכת הפעלה ויסטה, חיבור של מח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחובר כבר כשנה ל ADSL בחבילת 0.75 (0.5 לפני הצגת החבילה החדשה) וספק בזק בינלאומי. עד לפני כשלושה שבועות לא היו לי שום טענות, הכל עבד אחלה. עכשיו התחילה בעיה מוזרה: מהירות הורדת הקבצים ב HTTP ותוכנות שיתוף שונות נשארת סבירה - כ 84 K לשניה מקסימום. אבל מהירות הורדת הקבצים מ FTP, ובמיוחד מ MIRC ירדה בצורה דרסטית. אני אדגיש ואומר שהבעיה היא לא במחשב ממנו אני מקבל את הקבצים, ביצעתי כמה בדיקות מול שרתים מהירים הרבה מעבר למה שאני יכול להוריד. התוצאה נשארת זהה: לא יותר מ 30k/sec משום מקום, וחוץ מזה, מהירות ההורדה לא קבועה, ונראה כאילו היא נתקעת כל כמה זמן, כלומר גודל הקובץ המורד לא משתנה בכלל למשך מספר שניות. התקשרתי לבזק בינלאומי ושאלתי אותם בנושא. אבל הבחורה בשירות תמי…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אתמול התקנתי רשת אלחוטית חדשה בביתי על 4 מחשבים אצלי שמתי Wirelless lan USB של EDIMAX ראוטר - EDIMAX דגם BR 6204WF והמודם ADSL2+modem שיש עליו פיירוול של WOW B-FOCuS 312+ אני ביטלתי את הפיירוול אצלי במחשב של הראוטר...ושלשאר המחשבים יהיה... השאלה שלי איך אני פותח פורט מסיום מה אני רושם (זה בוירטואל סרוור?) ועוד שאלה ברשת האלחוטיתהוקדמת שלי...לא הצלחתי לשחק בפיפא משחק רשת באינטרנט עם חבר הכוונה ששהוא רשם את האייפי שלי והזמין אותי ואני אותו וזה לא קיבל אותו דבר בהרבה משחקים שמולטיפלייר היה לי פינג גבוה והיו לי הרבה התנתקויות מהשרתים אני שם דגש שהחלפתי גם לאינטרנט 5 מגה תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-