רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני מחפש ראווטר לטווח קצר(חדר סמוך),אבל אני מחפש ראווטר שיהיה יציב. כרגע אני עם אדימקס די ישן שמתנתק לי לפחות 10 פעמים ביום(באמת). התקציב הוא 150-200 עדיף כמה שפחות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד עוד מעט ולכן אני עובר דירה.. עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה דילים בנוגע לחיבור כבלים? כמה עולה ההתקנה של המודם?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני לא ממש מתמצא בעניין, אז אולי השאלה טיפשית : בדעתי לשדרג למהירות 40MB (עכשיו על 15) ולשם כך אני מעוניין לקנות את המודם-נתב הנ"ל. האם העובדה שהוא בעל מהירות תעבורה של 100 בחיבורי הLAN משמעותית בכלל כאשר מדובר בחבילה של 40 מגה ? אני אפילו אמור לקבל את מלוא 100 מגה אם הייתי לוקח חבילה של 100, לא ? תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעייה במחשב שאני לא הצלחתי לפתור הבעייה כזאת בזמן שכל המחשבים מקבלים בבית 100 המחשב שלי מקבל 2 וחצי ויש לי מלא תקיעות. איך אני פותר תבעייה הזאת? זה קרה לי ליפני 3 ימים ואני לא יודע מימה זה. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית תשתית הוט, שמתי לב שבחיבור אלחוטי המהירות היא 30 מגה בערך (עם התקן USB אלחוטי של DLINK), ובחיבור קווי - מגיע ל100 מגה בקירוב. שוחחתי עם הוט בנושא, ואמרו שצריך לקנות התקן שתומך ב802.11AC, אז קניתי בKSP התקן אלחוטי - EDIMAX AC-1200. המהירות אכן השתפרה - מגיע ל55 מגה בערך. כששוחחתי עם הנציג בKSP, נאמר שזה לא מספיק וצריך לחבר את ההוטבוקס לראוטר שיכול לעזור ולשפר את הקליטה האלחוטית - האם למישהו פה יש ניסיון בנושא ויכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כרגע היום פעיל רוואטר אלחוטי של 3COM מסוג OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router הוא מחובר למודם ADSL של בזק והכל עבוד מצויין. בנוסף יש לי עוד רווטאר זהה לחלוטין של 3COM שאני רוצה להפוך אותו לנוקדת חיבור קווית אשר יהיה מחובר אלחוטי לרוואטר הראשון. (אני מדגיש הרוואטר האלחוטי של 3COM השני יספק אינרטנט דרך אחד מארבעת הפורטים של הרוואטר לממיר של YES ולא בצורה אלחוטית) איך עושים זאת ? אני שובר הראש איך עושים את זה !!! http://adsl.aruba.it/manuali/3comOCWireless.pdf
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, האם יש בשוק משדר/מקלט בלותות' שיכול להחזיק כ-300 חיבורים במקביל? ההתקן צריך לשדר למרחק של עד 100 מטר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שידרגתי לווינדוס 8 לפני כמה ימים, התקנתי כרום ובימים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה. אתרים מסויימים לא מוכנים להיטען או שנטענים ממש ממש לאט אחרי כמה וכמה ניסיונות. אין ממש דפוס קבוע כך שאני לא יכול לציין אלו אתרים הם ה"בעיתיים" בדיוק (כרגע זה פייסבוק למשל, אתמול פייסבוק עבד וטורטנטליץ' לא עבד וכו'). אני כרגע מנסה לפתור את התופעה מול התמיכה של ה ISP שלי, אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אתחיל בעובדות הידועות לי ואח"כ יבואו השאלות. מיידע כללי ובדיקת המידע מול מיקרוסופט, אני יודע שויסטה בסיסית וכן XP HOME יכולים לעבוד בקבוצת עבודה של עד חמישה משתמשים. לעומת זאת בויסטה פרימיום וכן XP PRO ניתן לעבוד בקבוצה של עד עשרה משתמשים. המידע נמסר לי גם ע"י בית תוכנה של הנהלת חשבונות. עכשיו, מה קורה אם יש לי רשת מעורבת של XP HOME ו XP PRO, כמה משתמשים יוכלו לעבוד בקבוצת העבודה מול התוכנת הנהלת חשבונות, לדוגמא במקרה שיש כבר חמישה מחשבים עם XP HOME והלקוח רוצה להוסיף עוד שתי תחנות עבודה. למה נוצרה ההגבלה הזו? האם ניתן להסיר את המיגבלה הזו, אם ניקח לדוגמא את המקרה הקודם, הלקוח לא רוצה להחליף את כל מערכות ההפעלה שלו לPRO. מה קורה בפועל כאשר במקרה שיש באותה קבוצת עבודה …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעט מוזרה אך אשמח אם מישהו יוכל לענות לי עליה... אני חדשה בתחום הרשתות ויש דבר אחד שקשה לי מעט להבין והוא כיצד עובדת העברת נתונים באינטרנט/ברשת. כלומר, מהי המשמעות כאשר מהירות גלישה היא 5 מגה חוץ מהעניין של מהירות הגלישה, וההבדל בין העברת נתונים בין כרטיס רשת לאינטרנט לבין כרטיס הרשת למחשב עצמו? לא ברור לי ההבדל ביניהם איך זה עובד בפועל ומי נגד מי בכל הנושא של תעבורת נתונים... תודה מראש לעונים, נטלי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש ספקית אינטרנט טובה בלי ניתוקים, סטרימינג טוב ופינגים טובים חשוב שגם לא תחסום P2P, כמו FTP's ו torrents אם זה חברות של פלאפונים אז עדיף אורנג' ואם זה כבלים\YES אז לא משנה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר של EDIMAX BR6204WG אני רוצה לכוון את ה DMZ לפלייסטיישן וקצת מסתבך עם זה. כל עוד ה FIREWALL ב DISABLE אין לי גישה ל DMZ אלא רק אחרי שאני לוחץ ENABLE אחרי שלחצתי וקבעתי את האייפי של הפלייסטיישן אני עושה ריסטארט כמו שהראוטר מבקש ואז האינטרנט פשוט לא מתחבר. אחרי שאני מבטל את ה FIREWALL ואת ה DMZ אז אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט בקיצור, חייב עזרה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה לאח שלי יש בעיה עם האינטרנט.. א. המודם שלו ככל הנראה לא טוב.. ב. הנקודה של האינטרנט אצלו לא תקינה.. חשבתי לנסות לעזור לו התקשרתי לתמיכה של בזק.. שם נאמר לי שמגיע לי רואטרים במקום המודמים הקיימים שיש לנו (אנחנו מחוברים בנפרד כרגע.. עוד חודשים עושים רשת) יש לי מודם מסוג Azetech ADSL2+ יש לי כמה שאלות.. א' האם הראוטר שהם מציעים במקום המודם שלי עדיף על המודם שלי? (תהיה פגיעה בפינגים שיש לי עכשיו?) ב' אם אני רוצה ביינתים שהראוטר שהם מספקים לי ישמש כרשת ולעשות את הראוטר השני (שאני מקבל על המודם של אח שלי) משחזר ואז עם כבל רשת לחבר אותו.. זה אפשרי? אח שלי פשוט חייל קרבי עד שהוא בבית חבל לי שלא יהיה לו אינטרנט.. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחבר לאינטרנט אלחוטי במחשב הנייד שלי ובכלל לקבל מידע על ספקי אינטרנט ומחירים טובים תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי תוכנה לצפייה בטלוויזיה באירופה והתוכנה בודקת היכן אני גר. האם יש דרך להטעות אותה? התוכנה עובדת בנפרד מהדפדפן... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 5MB 014+בזק אחרי שהיוטורנט פתוח בערך 18 שעות +/- ואחרי שהעלה משהו כמו 3GB הטורנטים הופכים לאדומים ובכולם רשום host name not found יש דרך למנוע את התקלה הזאת כדי שזה שהתוכנה תעבוד לטווחים ארוכים יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי LINKSYS WRT54GL. לא שיניתי לו את הקושחה מאז הקנייה, ככה שהוא עם קושחה מקורית של LINKSYS מ-2006. עכשיו ראיתי שיש לו קושחה רשמית של LINKSYS (לא לדבר על עשרות קושחות של קוד פתוח) הרבה יותר חדשה. הסיבה היחידה שאני חושב על בכלל לשדרג את הקושחה זה כי משום מה אני לא יכול לאתחל מחדש את הנתב דרך הממשק שלו, וזה די מעצבן. אני מחובר דרך כבלים חיבור ללא חייגן ככה שאני לא ממש מפחד שזה לא יעבוד, כי זה הכי פשוט שיש. מה דעתכם? דרך אגב, הנה הלינקים באתר של LINKSYS: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859841350&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&displaypage=nodata#versiondetail
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-