רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
תהיתי אם אפשר לתת לכרטיס רשת אחד שתי כתובות IP שונות, כאשר אחת מהן מתקבלת ע"י DHCP והשני ניתנת על ידי (STATIC IP) אשמח לקבל תשובה בהקדם, עידו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.amazon.co.uk/D-Link-DIR-842-Wireless-Gigabit-External/dp/B00PVDTRL4/ref=sr_1_4?keywords=D-Link+DIR-842+Wireless+AC1200+Dual+Band+Gigabit+Router+with+External+Antenna&qid=1562154935&s=computers&sr=1-4 אני רוצה להגדיל את טווח הרשת הביתית בבית, אשמח לקבל חוו"ד על הראוטר הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . הראשון הסטנדרטי Realtake 8139C מחובר לראוטר של בזק RTA1025W .מהראוטר כבל מוצלב למחשב שני .שנותן גישה לאינטרנט . השני באותו מחשב 3COM שאם אני מחבר אליו כבל אתרנט אז הוא גם פעיל . עכשיו השאלה שלי מה אפשר לעשות עם הכרטיס הזה? מהם השימושים השונים לשני כרטיסי רשת במחשב ?...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר בבקשה מה זה RWIN פשוט ב TCPOPTIMIZER הוא ממליץ לי על ערך גבוהה ולפי אתר בדיקה ממומל על ערך נמוך בהרבה.. ב TCPOPTIMIZER ערך של 256960 באתר:http://www.dslreports.com/tweaks ערך של 8000 אז אם מיהו יודע שיסביר כי בהסבר באנגלית לא הבנתי מישהו אמר לי לא להתייחס לבדיקה באתר כי השרת לא בארץ, אבל לרוב אני מוריד וגולש לאתרים מחול אז כן להתייחס??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון הסתובבתי בפורומים ישראליים של רשתות ומצאתי הרבה הודעות בנושא שדרוג מודם ה- ALCATEL מ PRO (לא טעות...) לגרסה חדשה שקוראים לה 510 מישהו שמע על זה משהו ויכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שכבלים שוחט את האיידי אס אל המסריח הזה למרות שיש לי איי די אס אל 1.5
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! רציתי שתעזרו לי לחבר את הראוטר שלי (Edimax BR-6424n) כקלינט (tenda w150m+)- מקבל את האות מהראוטר ומעביר אותו לממיר. אז הצלחתי להגדיר הכל והכל עובד חוץ מהדבר הכי חשוב האינטרנט במחשב שלי שמחובר בעזרת כבל רשת לראוטר (האינטרנט האלחוטי עובד). אז מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי שיעבוד הכל כמו שצריך: a. AP: Standard wireless AP (access point). b. Station-Infrastructure: This broadband router acts as both wireless communication client and server - connects to another wireless access point as client, and serves other wireless clients as server. c. AP Bridge-Point to Point: Connect this router with another broadband router, to expand the scope of network. d. AP Brid…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בשלב הראשוני אחרי התקנת הראוטר אני אמור להכנס לאתר הבא בדפדפן את כתובת 192.168.2.1 לאחר מכן אני מנסה להכניס את השם משתמש Admin והסיסמא 1234 הוא לא נותן לי להכנס... זאת לא הפעם הראשונה שניסיתי להכנס, מה הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי עם כמה שיותר טווח .. יש את שני אלה .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3833&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 מה דעתכם??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תשתית של adsl ויש לי כרגע ראטור אך הוא איננו טוב לי ואני מעונין ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט אבל כל אחד עם חיגן שונה שכל משתמש במחשב יבחר מתי להתחבר ולהתנתק. מצאתי מדריך פה אבל אני לא בטוח בו : http://hwzone.co.il/guides/ICS/ האם זה מה שאני צריך לעשות על מנת שיהיה חיגן מחשב אחד יהיה שרת והשני יהיה מחובר לשרת באמצעות כבל רשת? במחשב השני יהיה חיגן? וגם במחשב הראשון? מקווה שהבנתם ותודה למי שיעזור ויסביר...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא בבית פרטי והתשתית של האינטרנט נמצאת כמו שהבנתי מאבא שלי שתי קומות מתחתי ליד דלת הכניסה. הבנתי שאני צריך להביא לפה ראוטר אלחוטי ולהעביר כבל אינטרנט? דרך הפלסטיק השחור שמעבירים דרכו כבלים מהחדר שלי לתשתית ולחבר אליה, כמובן שאת הצד השני לחבר פה לראוטר אלחוטי. אני צודק או טועה? יכול להיות שצריך לחבר בנוסף לתשתית עוד משהו? המחשב, הPS3 והPSP יהיו מחוברים לאינטרנט האלחוטי. נתנו לי הצעת מחיר והראוטר ועוד משהו שכנראה צריך לחבר לתשתית עולה טיפה יותר מההתקנה שהעלות שלה לבד זה 423 ש"ח. זה מסובך להתקין ולהגדיר לבד?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר להוט למהירות 12MB יש לי ראוטר של TP LINK 54MBPS אני מחובר דרך כבל מהראוטר ועוד שני מחשבים דרך WIFI האם 54MBPS מספיק להעביר 12MB?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני אוכל להעביר רשת בצורה הזו בעצם על גבי קווי הבזק שבקירות ביתי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להרחיב את החיבור החוטי שלי לאל-חוטי. כרגע מחובר בחיבור 5 מגה-ביט דרך בזק בינלאומי. בקיצור אני מחפש נתב אלחוטי, אם אפשר בפחות מ-200 שקל. בכל מקרה לא אשלם יותר מ-300. דבר נוסף: אני זוכר שהיה לי מודם+נתב משולב במכשיר אחד, ולכן כדי לחסוך במקום הייתי מעדיף אחד כזה. לגבי פיירוול - ממה שראיתי לא קיים בנתבים זולים, האם אני צודק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו הכל היה בסדר... , היום אחרי התקנת דריבר לכרטיס מסך פתאום אני רואה שאין שיתוף אינטרנט... למה ? אני לא יודע. ואני ישים לכם כאן תמונה של מה הוא מראה לי.. אין לי אפשרות לעשות שיתוף והוא אומר לעשות system restore אבל אין ביכולתי. למה? גם את זה אני לא יודע(אין restore points) לא יודע למה!! עזרה בבקשה! הנה התמונה : עריכת המודר: הרשיתי לעצמי להקטין לך את התמונה כדי שלא יהרוס את כל מבנה העמוד. אין צורך בכל שולחן העבודה שלך..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר בין שני מחשבים בעזרת רשת אלחוטית. ראוטר של Edimax במחשב שלי, וכרטיס רשת אלחוטי של Edimax במחשב השני. שני המחשבים מחוברים לאינטרנט, אבל אני לא מצליח לחבר אותם אחד עם השני, אני אפילו לא רואה אף אחד מהם כשאני בENTIRE NETWORK. עכשיו המחשבים האלה היו מחוברים עד אתמול ככה שאני יודע שזו לא בעיה של הרכיבים. פרמטתי את שניהם ועכשיו אני לא מצליח לחבר... הגדרתי שלשני המחשבים יהיה שם שונה ושהם יעבדו על אותה רשת WORKGROUP ועדיין שום דבר. ניסיתי עוד כל מיני אשפים מוזרים כאלה של XP ושום דבר לא עזר - אולי עשיתי נזק עם האשפים? אם כן, איך אפשר לבטל את מה שהם עשו? ד"א אני נמצא מאחורי FIREWALL וכתוב שם שיש רשת שמוגדרת ושני המחשבים נמצאים בטווח שרשום , אז זה בסדר לא? בכל …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית תשתית הוט, שמתי לב שבחיבור אלחוטי המהירות היא 30 מגה בערך (עם התקן USB אלחוטי של DLINK), ובחיבור קווי - מגיע ל100 מגה בקירוב. שוחחתי עם הוט בנושא, ואמרו שצריך לקנות התקן שתומך ב802.11AC, אז קניתי בKSP התקן אלחוטי - EDIMAX AC-1200. המהירות אכן השתפרה - מגיע ל55 מגה בערך. כששוחחתי עם הנציג בKSP, נאמר שזה לא מספיק וצריך לחבר את ההוטבוקס לראוטר שיכול לעזור ולשפר את הקליטה האלחוטית - האם למישהו פה יש ניסיון בנושא ויכול לעזור? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שקע לקיר , כיצד אני מחבר את הכבל אליו ? צריך איזה מכשיר מיוחד ? ולאן הולך כל כבל ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הראוטר הנל ב59 דולר. הוא של חברת t mobile אבל אפשר לאפס אותו ולעשות אותו חופשי https://slickdeals.net/f/9330575-asus-tm-ac1900-wireless-ac1900-dual-band-gigabit-router-59-free-shipping
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה פשוטה של סייח יש לי רשת של הוט מנסה לחבר את הראוטר בכל מקום אני קורא כדי להתקין אני צריך להכנס ל 192.168.1.1 במקום שזה יכנס לאתר של הראוטר זה נכנס להוט ואני תקוע בהתקנה איך מתקינים ? תודה רבה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-