עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. לפני כשבוע וחצי התחברתי לאינטרנט מהיר בכבלים (תבל, בזק בינלאומי), הטכנאי שהתקין אותו לא שאל אותי איזה ספק אני , שם משתמש או כלום. הוא נכנס לאיי פי מסויים שכנראה היה המודם ובחר במשהו, באפשרויות התחברות הוא כתב ביוזר ROOT ובסיסמא משהו שאני לא יודע וזהו. האינטרנט מחובר ואפילו לא עושה תהליך של התחברות עם פתיחת המחשב. כיצד זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חברים יש לי בעייה במחשב שאני לא הצלחתי לפתור הבעייה כזאת בזמן שכל המחשבים מקבלים בבית 100 המחשב שלי מקבל 2 וחצי ויש לי מלא תקיעות. איך אני פותר תבעייה הזאת? זה קרה לי ליפני 3 ימים ואני לא יודע מימה זה. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Klayhamn,

שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by huber,

שידרגתי לווינדוס 8 לפני כמה ימים, התקנתי כרום ובימים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה. אתרים מסויימים לא מוכנים להיטען או שנטענים ממש ממש לאט אחרי כמה וכמה ניסיונות. אין ממש דפוס קבוע כך שאני לא יכול לציין אלו אתרים הם ה"בעיתיים" בדיוק (כרגע זה פייסבוק למשל, אתמול פייסבוק עבד וטורטנטליץ' לא עבד וכו'). אני כרגע מנסה לפתור את התופעה מול התמיכה של ה ISP שלי, אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by makaveli,

איך אני מחליף את האיי פי שלי ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by efee123,

שלום, ברשותי 3 מחשבים בבית, 2 מחשבים נייחים שכל אחד מחובר בתשתית קווית לראוטר ומחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייד יש win xp ובנייחים win7 באחד גירסת 64bit ובשני גירסת 32bit. הגדרתי רשת ביתית בעזרת הקוד בwin7 והמחשבים זיהו אחד את השני. הבעיה נוצרה כשניסיתי לשתף בין שני המחשבים כשישנם הרשאות מתאימות, בין המחשבים הנייחים אי אפשר לשתף, כשאני מעתיק קובץ ממחשב א' למחשב ב' הוא מסמן לי כאילו הוא מתחיל להעביר אבל כשלוחצים על פרטים הוא מראה לי שהוא מעביר ב 0kb ומד התעבורה לא מתקדם. לאחר מספר דקות המהירות משתנה לסביבות 30-10kb. בין המחשב הנייד לנייח הכל עובר במהירות סבירה.. אני כבר אובד עצות! מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. להלן הבעיה, מחשב נייח תקין שעבד בדירה X הגיע לדירה Y. ברגע שמחברים כבל רשת למחשב אז הוא מזהה אינטרנט ל-5 שניות ואז מתנתק וחוזר חלילה.. ניסיתי להחליף כבל אחר והבעיה לא נפתרה .. במחשב נייד נוסף שיש לי בבית אין את הבעיה הזו. משמעות הדבר שיש כאן בעיה עם המחשב הנייח שעבד פיקס.. ניסיתי לאפס הגדרות רשת בווינדוס אך זה לא עזר.. מה אפשר לעשות?

10. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by artv8,

שלום, האם אתם מכירים אתר שבו עשו מבחנים לסוגים שונים של נתבים ויש שם השוואת ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. כבר דיברתי עם הוט ונטוויז'ן והם שלחו אותי לבדוק מהירות באתר הזה שלהם וכן ירד לי קובץ במהירות 1.5MB אבל חוץ מזה אני לא מרגיש הבדל מה-2.5 שהיה לי. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Da-Funk,

היי לכולם.. לאחרונה אני סובל ממהירות גלישה באתרים ממש נמוכה... למרות זאת מהירות ההורדה נשארת כרגיל... אני מחובר דרך הכבלים + נטויז'ן.. עשיתי הכל כולל הכל גם פירמוט והבעייה נמשכת.. אם כי היא לא קבועה... בא אלי טכנאי מהוט ואמר שמבחינתם הקו תקין אז הכל תקין ואין להם מה לעשות בנידון... ושיש לי בעיה במחשב... מבחינתי אני בדקתי הכל יש לי 2 כרטיסי רשת ובשניהם הבעיה חוזרת על עצמה .. מה שלא נראה לי הגיוני ששניהם מקולקלים.. החלפתי את הכבלים המחברים עצמם.. ועדיין הבעיה חוזרת... מה שלפי דעתי משאיר אותנו עם המודם.. שמראה שיש סינכרון והוא תקין אבל לדעתי הוא לא באמת תקין... יש פה משהו שיכול להעלות רעיון למה הבעיה ? או מה עוד ניתן לעשות ?.. כי זה מדכא אותי שאני משלם על 1.5מגה וזז במהירו…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by stak68,

יש לי 2 נתבים בבית מסוג Siemens SL2-141 האחד קבוע בבית כרשת ביתית והשני מיותר שאני מתכוון לקחת לצבא הבעיה שבצבא יש לי שם רק שקע של כבל רשת, ולנתב יש חיבור מודם. עכשיו חיברתי בבית מהנתב הקבוע לנתב השני שבחדר שלי כבל רשת לחיבור מס 1 ואת המחשב שלי לחיבור מס 2 בנתב, וזה עובד לי, גם החיבור כבל רשת וגם הwireless, אין לי מושג למה או איך. השאלה היא האם גם בצבא זה בטוח יעבוד לי או שבאמת צריך להגדיר כמה דברים בנתב ע"מ שזה בטוח יעבוד (כמו התנגשויות בין IP, שאני לא ממש מבין בזה). ושאלה שניה אם יש אפשרות להגדיר ש2 הנתבים בבית יעבדו בן זמנית ולא כמו כשניסיתי בבית שלי וכשכיבתי את הנתב בחדר שלי אז גיליתי שהנתב הקבוע הפסיק לעבוד, והייתי חייב להגדיר אותו מחדש (פשוט להכנס וללחוץ apply על הה…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אתמול בתאריך 4/26/2009 אורנג' התחילה לחסום שיתוף קבצים. זה קרה ממש ברגע כשהייתי באמצע משחק היה לאג עצבני של קרוב ל20 שניות ומאז ההורדות לא זזות מטורנל*** וטורנבי** סינון שהספקיות המתחנגלות לא יידעו. אז בקיצור נשאר רק 018 העילגה שעל השרתים של נזק האיטית. לא יודע מה לעשות, 10 מגה זה לא צחוק, בטח אמרו זה מוריד 900TB בחודש חייבים להגביל אותו. אבל אני לא מוותר בקלות, דיברתי עם התמיכה ואני יגיד להם שיפצו אותי על זה שהם לוקחים ממני מה שאמור להגיע לי ועוד להגיד לי שאין בעייה כשהתמיכה לא מנסה לעזור ומשקרת בדעיבד. בקיצור על זה הם ישלמו ביוקר. על הסכום שאני משלם להם הם צריכים לשלם כן, כשלוקחים כסף צריך לדעת להחזיר משהו, אין כזה כסף חינם. זה TRACERT שאני ממש בטוח שלא היה נראה לפני ה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב תקשיבו חברה לא מזמן נוצרה לי בעיה, הטורנטים מורידים לי מאוד לאט ,אל תגידו לי זה קשור לסיידרים וכאלה למה אני מוריד רק מאתרי טורנט פרטיים מTL, עכשיו לא מיזמן כול דבר שאני מוריד, מוריד לאט אבל לא משנה מה כמות הסיידרים והליצים, אני נואש ומה לא עשיתי ושכחתי לציין אני גולש על מודם עם חייגן לא רשת(מחשב בודד בבית ישירות מהמודם למחשב) מהירות 2.5 מגה וספק נטויזין ובהורדות ישירות הכול עובד קשורה(350 כמו צריך מוריד) אז נחזור לנושא אני וחבר שלי ממחשבים שונים ומספקים שונים(כול אחד דרך הבית שלו) ועשינו בדיקה הפעלנו אותה הורדה ולו יש רק 2 מגה לעומת 2 וחצי שלי ולו הוריד על ה220 ולי בקושי מאה בלחץץ ואין מה לא עשיתי כי עד לפני חודש הורדתי על 300 בכיף עכשיו שיש איזה מיליון מקורות ואולי א…

17. היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by avirokach,

אני צריך ראוטר אלחוטי שיתחבר למודם של כבלים והדרישה היחידה היא שלא יתנתק! לא אכפת לי הכיסוי שלו (כי זה שטח כיסוי קטן) ולא תקן N, רק שלא יתנתק לי ולא אצטרך לתחזק אותו. היה לי עד עכשיו Linksys WRT54GL שהיה מעולה אבל עכשיו אני צריך להחליף אותו ורציתי להשקיע סכום נמוך יותר - עד 200 ש"ח. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ברשותי אינטרנט כבלים נטויזין 3 מגה,מודם thomson 425 ולו שני כניסות מאחורה אחת לכבל רשת ואחת לכבל יו אס בי. מחשב הישן מחובר בכבל יו אס בי ועובד מצוין. מחשב חדש מחובר בכבל רשת ועובד מצוין. השאלה איך אני מגביל את מהירות ההורדה והעלאה במחשב הישן?? יש איזה תוכנה??אולי הגדרות בוינדוס? תודה מראש חברים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by בטיטi,

2 מחשבים ברשת ביתית, בשניהם הגדרתי אותו יוזר עם אותה סיסמא, בשניהם סימנתי ב XP FW וי על File And Printer Sharing. ממחשב א' אני מנסה לגשת לכונן C במחשב B ע"י : \\computer_b_name\c$ נפתחת לי חלונית להזנת שם משתמש וסיסמא, אבל שדה המשתמש חסום, כתוב בו Guest ולא ניתן לשנות זאת. מדוע ? כיצד פותרים זאת ? (לידיעה : כל כונן C במחשב B לא סימנתי שיתוף דרך המאפיינים, לדעתי אין צורך)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בכוונתי לקנות ראוטר בכדי לחבר את ה ps3 לאינטרנט, מאחר ויש לי חיבור אינטרנט עם חייגן (חיבור גיימר). האם יש איזשהו נתונים חשובים שצריכים להקפיד עליהם, שקונים ראוטר ואם כן מהם ? בעקרון אני מחפש לקנות ראוטר הכי זול שניתן ובלבד שזה לא יפגע באיכות המשחק ברשת ה ps3. אודה להמלצות / הבהרות . תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by יואב שניר,

בדיקת רוחב פס 02.07.2020 חבילה סלקום סופר פייבר 1000 דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. קראתי שאלקטל משודרג מספק חיבור קבוע, יש לי מודם שקיבלתי מברק - מוטורולה SB4200 : האם יש אפשרות שלא אצטרך להפעיל את החייגן כל פעם, אלא שהוא יתחבר : * אוטומטית, מחוזר עצמאית כל הזמן * או לעשות משהו שבעת עליית המחשב החייגן יופעל , וגם הכפתור "חייג" ילחץ אוטומטית ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Armageddon1,

אני מחובר לבזק +בזק בינלאומי. מבחינת הורדות ומשחקים הכל בסדר אבל הup משום מה לא מתייצב על המקסימום כפי שאני קבעתי בפרמטרים של התוכנה utorrent / מה גם שכתוב network OK וסימן V כזה שהכל בסדר. אז מה אתם חושבים זה עניין של ספקית או של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.