עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adirze,

שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by GTM,

שלום לכולם, יש לי נתב של בזק DLINK 6740U שכידוע עובד במהירות 10/100. הוספתי סוויצ' עם יציאות של ג'יגה. העברת קבצים בין המחשבים לאחר חיבורם לסוויצ' מגיעה למהירויות כתיבה / קריאה של 100MB אבל כשאני מחבר כונן רשת (גם עם חיבור של ג'יגה) המהירות בגישה אליו צונחת ל- 10MB. ניסיתי מספר כונני רשת כולם כמובן עם כרטיס רשת של 1GIGA ובכולם יש אותה תופעה. למישהו יש רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב אז הסיפור שלי דיי ארוך אני באינטרנט של בזק 7 שנים בערך לפני כשנתיים הבאתי ראוטר שלהם שנתיים סבלתי מהראוטר שלהם ( שהוחלף 4פעמים )שכל הזמן מושך אייפי מחדש כל חצי יום יום ואז מנתק את כל הביטורנט אייסקיו מסנג'ר וכוד' טוב אמרתי שנשבר לי מהראוטר שלהם החזרתי להם וכנראה אקבל זיכוי עליו לקחתי מהם מודם רשת רגיל של ROTAL וקניתי באופן פרטי ראוטר של TRENDnet - TEW432BRP והניתוקים עדיין נמשכים פניתי לספק שלי בזק בנלאומי נמצא שהכל בסדר היה פה גם טכנאי של בזק עם מכשיר הוא בדק את הקו והיה רשום לו במכשיר errors =0 זאת אומרת שהקו תקין ביטלתי גם את האפשרות בכרטיס רשת של החיסכון של החשמל האם הראוטר שלקחתי סובל מניתוקים ובעיות ( הדגם הספיצפי הזה) שגם הוא הוחלף ליתר ביטחון אי…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. פורט 21 פתוח ואני מצליח להתחבר לשרת ללא בעיה אבל כנראה פורט 20 סגור ואני לא מצליח לקבל מידע על תיקיות או להוריד או לשלוח מידע לשרת, רק לאחר ביטול הפיירוול כולו. ניסיתי לפתוח את פורט 20 דרך הוינדוס אבל גם כשהוא מסומן הבעיה ממשיכה והפורט לפי בדיקות סגור, מה ניתן לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. בעצם אקסס פוינט (אותו רעיון, רק רוצה לא לסבך) שמחובר ישר למודם של הוט ללא חייגן. ז"א מקבל כתובת IP אוטומטית. אגב, המערכת עובדת עם 012. רוצה לאפשר למס משתמשים לגלוש אלחוטית דרך האקסס פוינט ולקצוב את הגלישה לפי MAC או IP של כל משתמש. כך אוכל לחלק בצורה חכמה ולמנוע תפיסת כל הפס ע"י משתמש אחד. עד כמה שהבנתי באקסס פוינט אין אפשרות להגביל. לינק אל הדגם : http://www.asus.com/Networks/WiFi_Networking/WL320gE/ האם זה אפשרי? אולי יש תוכנה שאוכל להתקין אצל כל משתמש כדי להגביל? אני מכיר את נטלימיטר ונטבלנסר אבל יש סיכוי טוב שהמשתמשים יסגרו את האפליקציה או ישנו את ההגדרות. אולי יש גם תוכנה שכוללת סיסמה ולא מאפשרת שינוי של קצב הגלישה? עוד רעיונות??? תודה רבה. נלוא. (שלום …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lyoko,

האם הספקיות יכולות לדעת איפה ומתי אני משתמש בפרטי הכניסה שלהן? האם זה אפשרי לשתף את הפרטי ספק בכמה מחשבים/ראוטרים בלי שיגלו? איזה מידע הספקית יכולה להשיג כאשר אני מתחבר לPPP שלה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, קיבלתי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 מדוד שלי שאין לו שימוש בו יותר השאלה שלי אם אני מחבר אותו למודם פשוט של בזק האם אני אקבל ממנו תפוקה/תמורה מלאה לפיצ'רים שהוא מציע ? או שאני צריך לקנות מודם רציני ?, השימוש בראוטר יהיה גם חוטי וגם אלחוטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. באופן רגיל, לא ניתן לטעון סרטונים ב-3 מחשבים וגם באייפוד. (כולם מתחברים דרך הספקית HOT-NET) יש לציין שכאשר משחקים קצת עם רזולציית הסרטון, הוא נטען. (לא משנה באיזו מהן בוחרם, העיקר לבחור) כשאני גולש דרך פרוקסי ליוטיוב הסרטונים נפתחים ב-JWPlayer, ונטענים בהצלחה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shlomo_l,

אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by asilic,

היי, אני מתחיל ללמוד עוד מעט ולכן אני עובר דירה.. עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה דילים בנוגע לחיבור כבלים? כמה עולה ההתקנה של המודם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב. לאחרונה קניתי ראוטר (שאני לא מצליח בינתיים להתחבר לאינטרנט דרכו, לכן אני משתמש במצב Cable Modems (DHCP) בו) ואני מעוניין לתת למחשבים שלי ברשת כתובות IP פנימיות קבועות. ביטלתי את ה DHCP Server בנתב, והגדרתי ב- Local Area Connection את הכתובות הבאות: IP Address: 10.0.0.1 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 10.0.0.10 DNS1: empty DNS2: empty את התחום של הכתובות הפנימות והsubnet mask הגדרתי מקודם בנתב (במקום 192.168.10.1). מה שקורה כעת כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (netvision cables) אני מקבל "Destination Unreachable". כיצד אני גורם לאינטרנט לעבוד עם כתובת IP פנימית קבועה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by stingeR-,

עד עכשיו הכל היה בסדר... , היום אחרי התקנת דריבר לכרטיס מסך פתאום אני רואה שאין שיתוף אינטרנט... למה ? אני לא יודע. ואני ישים לכם כאן תמונה של מה הוא מראה לי.. אין לי אפשרות לעשות שיתוף והוא אומר לעשות system restore אבל אין ביכולתי. למה? גם את זה אני לא יודע(אין restore points) לא יודע למה!! עזרה בבקשה! הנה התמונה : עריכת המודר: הרשיתי לעצמי להקטין לך את התמונה כדי שלא יהרוס את כל מבנה העמוד. אין צורך בכל שולחן העבודה שלך..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין להשתלט על המחשב בבית, ממקום העבודה. בשניהם יש Remote Desktop Connection, ובעקרון זה עבד בעבר, עד אשר הקמתי בבית רשת קטנה. יש לי נתב המחובר למודם, והמחשב מחובר לנתב. (מודם אלקטל, נתב של דילינק) כיצד אוכל להגיע מהמחשב בעבודה, למחשב בבית ? אני מניח שכתובת ה IP היא של הנתב, ולא של המחשב (הוא קיבל כתובת פנימית מה DHCP)

15. Started by BeBest,

ההוטבוקס ריסט את עצמו לפני מספר דקות והרגשתי האטה רצינית במהירות. נכנסתי לפאנל של ההוטבוקס ולהפתעתי: http://jpg.co.il/view/5265ac4094337.png/ ערוץ יורד אחד בלבד פעיל. תקין?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itaysk,

שלום, אני מעוניין להחליף את הראוטר הקיים שלי (DI-524) עקב חוסר אמינות מוחלט שלו (המון ניתוקים). אני מעוניין בראוטר אלחוטי+קווי, אין צורך במודם פנימי. השימוש כרגע הוא עם כבלים (אך מן הסתם זה לא קבוע). ראיתי שהמליצו על TP LINK בשרשור אחר, אמרו לי דברים לא טובים על החברה הזו. הבנתי גם שיש הרבה בעיות עם תשתית הכבלים לחלק מהראוטרים? מבחינת מהירות הרשת, כרגע אני עם G, אבל אני מוכן להוסיף קצת כדי שתהיה לי אופציה ל N בעתיד. (אם ההפרש לא גדול.. נגיד עד 100 ש"ח) איזה ראוטר מומלץ עבורי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by סער גולן,

שלום. יש לי בבית ארון תקשורת ובוא מרוכזים כל ציוד התקשורת והמדייה של כל הבית + חשמל חכם. אני חייב עזרה במידע איזה סוג של אינטרנט וציוד אני צריך כדי שכל המערכות יעבדו בצורה חלקה וללא נפילות. אני מפרט מה יש לי בארון כדי שתוכלו לעזור לי: רסיבר לסאונד פנים בית וגינה בשתי אזורים נפרדים כל נקודות האינטרנט של כל השקעים בבית מגיעים לשם ממיר של יס ממיר של פרטנר מודם של החשמל החכם ובנוסף אני רוצה להוסיף סטרימר הזמן הלא רחוק אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי תודה

18. Started by shayh,

שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי את המחבר שממיר מחיבור רשת בקיר לחיבור USB למחשב מכיוון שהלך לי כנראה החיבור רשת המובנה במחשב הנייד. הבעיה שתתואר באמת באמת סבוכה ולא הצליחו למצוא לה בעיה באוניברסיטה שאני לומד בה. אני אשמח אם מישהו יוכל להעיר עיניי כיצד לפתור הבעיה.. אז ככה... לקחתי את המחבר בפעם הראשונה אלי הביתה והתקנתי לו את הדרייבר שהגיע איתו וחיברתי אותו לראשונה דרך סוויץ (בלבד) לאינטרנט HOT ישירות למודם. המחבר עבד כמו קסם המנורה עליו הבהבה והחיבור היה מעולה ולא התנתק לרגע. לקחתי את המחשב הנייד (איתו עבדתי בבית דרך הסוויץ) ובדקתי אותו במעונות, אז אמנם הוא מזהה אותו במעונות מחובר ב-USB אבל החיבור רשת עם איקס אדום, כאילו ולא מקבל אינטרנט בכלל אבל יש אינטרנט כי לקחתי מחשב של חבר וחיברתי אותו לש…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mmMigy,

שלום, יש ברשותי נתב לינקסיס wrt54GL אליו מחוברים מחשב אחד באופן חוטי והשני (נייד) אלחוטי. אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים ויש לי חיוג ללא חייגן. עדיין לא אבטחתי את הרשת מהסיבה הפשוטה - אני לא יודע איך. אני חושש ששכנים נכנסים לרשת שלי, "מתעלקים" על רוחב הפס שלי וגונבים לי קבצים... איך אני מאבטח את הרשת האלחוטית? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Yaron123,

אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום רשתות או לפורום תוכנות. תעבירו בבקשה במידה וטעיתי בפורום. הבעיה היא כזאת: אני לא מצליח להגדיר רשת LAN בין 2 מחשבים. המחשבים ממוקמים בחדרים שונים ואיני רוצה להעביר כבל רשת. התקנתי תוכנת HAMACHI בשני המחשבים, נכנסתי לאותו חדר. הUSER השני מופיע בירוק ורשום Connected, אבל לא ממחשב אחד ולא מהשני - איני מקבל PING. וכמובן איני מצליח לראות חדרי LAN שאני יוצר במשחקי רשת. אודה אם תעזרו לי. תודה. (נוסה במחשבים עם מערכת הפעלה WIN7 [שניהם] וגם בWIN8)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אלו הראוטרים שהם מציאים: http://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/support_services/drivers/ (תחת תקן N VDSL) איזה מהם נראה העדיף? אני צריך להחליף את הDLINK225 שכרגע ברשותי וחשבתי לבקש אחד ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לקוחות שנשרמו באחרונה לבזק בינ"ל בתור ספק אינטרנט גילו כי החברה חייבה אותם מיום הזמנת השירות למרות שהחיבור נעשה זמן מה מאוחר יותר. משום מה בבזק בינ"ל חושבים שצריך לחייב מיום ההזמנה. בכל מקרה הם אומרים שזו טעות ושהם יחזירו את ההפרש. אז אני מציע לכם לבדוק את העניין.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים