עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BeBest,

ההוטבוקס ריסט את עצמו לפני מספר דקות והרגשתי האטה רצינית במהירות. נכנסתי לפאנל של ההוטבוקס ולהפתעתי: http://jpg.co.il/view/5265ac4094337.png/ ערוץ יורד אחד בלבד פעיל. תקין?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב, כמו שכתבתי, דוד שלי ביקש ממני מחירים וחנויות שאפשר לקנות בהן את הראוטר הזה. Edimax BR-6104k - הדגם *איזה כיף !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ניסיתי לגלוש דרך כרטיס אלחוטי USB באיזור מגוריי הבעיה שהוא מראה בווינדוס 2 קווים " אות " נמוך של גלישה זאת אומרת שאני יכול לראות בקושי אתרים של אינפורמציה וסרטים דרך האינטרנט הוא יתקע כל שניה . התקשרתי לפיקוק מחשבים שמייבאים EDIMAX הם המליצו לי לקנות כרטיס רשת אלחוטי 7326LG שהוא בממשק PCI עם אנטנה אחת 2DBI ובנוסף אנטנה 7DBI להגדלת טווח ... זה מה שעשיתי התקנתי את הכרטיס PCI במחשב ואת האנטנה המקורית הוצאתי ושמתי את האנטנה 7DBI במקום 2 ואותו דבר " האות " בווינדוס מראה 4 קווים בניגוד לפעם הקודמת שהוא יראה רק 1 - 2 קווים רשום " אות טוב מאוד " אבל מבחינת גלישה אותו דבר לא מבין למה ? האינטרנט בקושי זז אם בכלל בשתי האופציות USB ו PCI . מה אני אמור לעשות ? SINGAL STRENGTH 61% LINK…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by huber,

שידרגתי לווינדוס 8 לפני כמה ימים, התקנתי כרום ובימים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה. אתרים מסויימים לא מוכנים להיטען או שנטענים ממש ממש לאט אחרי כמה וכמה ניסיונות. אין ממש דפוס קבוע כך שאני לא יכול לציין אלו אתרים הם ה"בעיתיים" בדיוק (כרגע זה פייסבוק למשל, אתמול פייסבוק עבד וטורטנטליץ' לא עבד וכו'). אני כרגע מנסה לפתור את התופעה מול התמיכה של ה ISP שלי, אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shlompy,

כפי שמצויין בכותרת. יש לי את הראוטר הנ"ל, עם חיבור USB. מהירות ההעברה עומדת על 1.5 MB, קריאה על איזה 5MB. כמובן שכשה DOK או הדיסק הקשיח הנייד מחוברים ישירות למחשב אני מקבל קצב גבוהה בהרבה של 20-25 מגה לשניה. מה אפשר לעשות? האם זה קשור ל SAMBA? אם אני מפעיל בראוטר את ה FTP אז זה עובד יותר מהר, אבל עדיין איטי. אגב הראוטר מחובר למחשב עם כבל בחיבור 1GB. ועוד משהו, האם מישהו התקין DD-WRT על הראוטר הזה והאם יש בעיות מסויימות? אני קצת מפחד לנסות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by J0n1,

שלום. יש לי מודם של הכבלים + MPLS עד עכשיו חיברתי מחשב אחד בכבל רשת ואחד בUSB והם עבדו בלי בעיות, אבל אני חושב שהבעיה שלי התחילה מאז שניתקתי את המחשב שהיה מחובר לUSB: כל כמה דקות/שניות אני לא יכול לגלוש באינטרנט, לא משנה עם איזה דפדפן, אני פשוט לא מצליח להכנס לאתרים, אבל ההורדות והICQ/MSN עובדות כרגיל, הבעיה נפתרת ב90% מהפעמים שאני נכנס לדפדפן מחדש (וזה מרגיז, צריך לסגור בצורה לא מסודרת כדי שהדפים ישמרו) לפעמים כל האינטרנט משתתק, ואני צריך לעשות disable /enable כמה פעמים עד שזה נפתר. הדברים שעשיתי: 1. התחרפנתי 2. ניתקתי את המודם לגמרי והחזרתי אותו לאחר כמה דקות 3. התקנתי ומחקתי כמה פעמים את הדרייורים של כרטיס הרשת מה עוד אפשר לעשות? ??? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zeev86,

היי. יש לי שאלות שקשורות לתקשורת בין מחשבים ואשמח אם תעזרו לי 1. בניתי תוכנה שצריכה לבדוק איזה מחשבים פועלים ואיזה כבוים. בגרסתה הראשונה היא שולחת בקשה לקבל IP מHOSTNAME של כל מחשב, נגיד מחשב בשם COMP105 מקבל IP הבא: 100.48.4.310. הבעיה שלי היתה שלא תמיד התשובה היתה נכונה, היו מקרים שמחשב מכובה או כזה שבכלל לא מחובר לעמדה, החזיר פינג, כלומר, תשובה שגויה. אתמול במקרה החלטתי לעשות פינג ישירות לhostname, ולהפתעתי השיטה הזאת עבדה והחזירה תמיד פלט נכון. השאלה שלי, למה HOSTNAME מחזיר תמיד תשובה מדויקת ופינג לIP לא? 2. מה יכול להאט את הכניסה של המחשב לדומיין? בדקתי בגוגל והתשובה היחידיה שקיבלתי זה שהמחשב מנסה לחפש DNS אבל לפי ההגדרות הכל תקין. במקרה שלי מדובר על 2-5 דקות. וזה מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחרונה אחרי השידרוג-חובה של בזק לחמש מגהביט היתי חייב לקנות נתב חדש, טיפילינק 1042 (שדרגתי קושחה להכי חדש) ומודם חדש (המודם- קיבלתי מבזק). כמובן שהעלתי את המהירות ל5 גם ב014 שיש לי (יש לי גיימר שם בנוסף שהשארתי). הרגשתי היא לעומת ה 2.5 מגהביט שהיה לי עם נתב אדימקס ישן, שדברים עכשיו הרבה יותר איטיים. יש לי את ההרגשה הזאת כבר חודשיים. המעבר בתוך סרטים של יוטוב הוא בין טיפה יותר איטי לממש איטי, אתרים כמו xnet של ynet איטיים מאוד, לפי מה שראיתי שם הם מנסים לקחת מידע מאתרי פרסומות בצורה איטית מאוד. ועוד. כמובן שנשמע על פניו שאין קשר לנתב כזה או אחר במה שאני מתאר. אבל בכל זאת, זה קורה ומורגש. האם מישהו מיכם מרגיש איטיות כזאת ויש לו קונפיגורציה זהה או דומה? האם אתם יכול…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הדפדפן שלי מוגבל ל 2 הורדות מכל שרת,איך אפשר להגדיר שיהיה ללא הגבלה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by mrraz,

המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?

12. Started by Adirzx,

מנסה להתחבר לרשת הביתית והוא רושם רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט....מחשבים אחרים ופלאפונים מתחברים לרשת הביתית...והמחשב מצליח להתחבר לרשתות אחרות מישו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה לאח שלי יש בעיה עם האינטרנט.. א. המודם שלו ככל הנראה לא טוב.. ב. הנקודה של האינטרנט אצלו לא תקינה.. חשבתי לנסות לעזור לו התקשרתי לתמיכה של בזק.. שם נאמר לי שמגיע לי רואטרים במקום המודמים הקיימים שיש לנו (אנחנו מחוברים בנפרד כרגע.. עוד חודשים עושים רשת) יש לי מודם מסוג Azetech ADSL2+ יש לי כמה שאלות.. א' האם הראוטר שהם מציעים במקום המודם שלי עדיף על המודם שלי? (תהיה פגיעה בפינגים שיש לי עכשיו?) ב' אם אני רוצה ביינתים שהראוטר שהם מספקים לי ישמש כרשת ולעשות את הראוטר השני (שאני מקבל על המודם של אח שלי) משחזר ואז עם כבל רשת לחבר אותו.. זה אפשרי? אח שלי פשוט חייל קרבי עד שהוא בבית חבל לי שלא יהיה לו אינטרנט.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום יש לי חיבור כבלים עם מודם Thomson יש לי 2 מחשבים בבית המודם עד לא מזמן עבד לי ללא חייגן ועם switch היה לי אינטרנט ב2 המחשבים עכשיו לאחר בעיות עם האינטרנט התומך אמר שאי אפשר יותר לחבר את המודם ללא חייגן ויצר חייגן ומאז אין לי אינטרנט במחשב אחד... השאלה שלי היא... אם ניתן ואיך ... לחבר את 2 המחשבים ולשתף ביניהם אינטרנט בעזרת switch כשיש חייגן ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by All_eyes_on_me,

שלום לכל הגיקים וגורוים של הפורום! מזמן לא ביקשתי כאן המלצות. הגיע הזמן ( : אז ככה. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי עד 500 שקל. הראוטר יהיה מחובר קווית ל dsl-7850u (מהירות 50mb/s) שנמצא רחוק יחסית ולכן אין אפשרות להשתמש ב 7850 כראוטר. עד היום השתמשתי ב edimax 6524 שלצערי התחיל לגמגם ולקרוס בזמן האחרון (הגיע זמנו, בן 5-6). הדרישות מהראוטר די רגילות, טווח קליטה, יציבות, נוחות... ה 6524 נתן 35-30 מגה ממטר אחד (תקן n) כאשר המהירות היא 50. הייתי רוצה ראוטר שיכול לתת מהירות אלחוטית גדולה יותר. אגב, במיקום שיעמוד הראוטר (6524 עומד עכשיו) כל נקודה מרוחקת בבית היא קיר אחד שמפריד. לפי סקר קטן שעשיתי ברשת, עייני נופלות על 2 אופציות: tp-link 1043ND ו - tp-link wdr4300 האם שווה להשקיע את …

16. כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רוצים לדעת איך חברת החשמל קשורה לתקנות החדשות הנודעות לתשתית התקשורת הביתית? את כל הפרטים ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=730

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ברשותי BR-6524n של אדימקס ומחשב נייד, שניהם תומכים בתקן N הכרטיס רשת במחשב הנייח הוא 10/100 (האם זה מגביל אותי?) הראוטר בחדר והלפטופ בסלון, מרחק של 4 מטר ללא מכשירי חשמל באמצע חוץ מטלויזיה, קירות רגילים (לא ממד) רוב הזמן הלפטופ מצליח להתחבר לרשת האלחוטית ולגלוש אבל במהירות נמוכה (100 KB כאשר החיבור בפועל הוא 5 מגה) כאשר אני מנסה להעתיק קובץ מהמחשב הנייד לכונן משותף הוא אינו מצליח למצוא אותו במרחק הזה ואם כן אז הוא נכשל באמצע העתקה, רק כאשר אני מתקרב לנתב הכל כשורה. חשוב לציין שהגדרתי את הראוטר לשדר אך ורק על N (לאחר ש B+G+N היה אותו דבר וקיויתי שאולי זה יעזור) ניסיתי להוריד את האבטחה (WPA2) אך גם זה לא הועיל. בנוסף, לא יודע כמה זה רלוונטי, אבל במאפייני החיבור האלחוטי בניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי שני מחשבים בבית מחוברים דרך ראוטר(לא אלחוטי) השיתוף קבצים והאינטרנט עובד בין שתי המחשבים אבל שאני מתקין את התוכנה לשליטה על תעבורה ברשת שנקראת DUSuperControler אני לא רואה את המחשב שלו בתוכנה.הנה תמונה: אני רואה רק את המחשב שלי. איך אני עושה שאני ייראה את המחשב שלו בתוכנה? או אם יש תוכנה אחרת שמגבילה מהירות במחשב אחר ברשת ביתית אני יישמח לקבל.. ותודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by maori_0,

היי, מקרה: יש מחשב שחובר לרשת כחצי שנה, ניתקתי אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם הועבר ממנו מידע. האם ישנה אפשרות לראות אם עבר מידע מהמחשב לרשת או להיפך? (חוץ מCOOCKIES) **יש להדגיש כי לא השתמשתי בו בכל. לא נכנסתי לדפדפן בכלל. בתודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by InspectorGadget,

חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי רשת אלחוטית של 3 מחשבים בבית. יש לי רק ב-2.. השלישי זאת לא פעם ראשונה... הוא מחליט מתי יהיה אינטרנט ומתי לא... שאני נכנס ל- "הצג רשתות אלחוטיות בטווח" או משהו כזה אז כתוב מקושר. והפסים הירוקים הם נמצאים כמעט עד הסוף (אחד לפני)... אז למה שאני מנסה לגלוש (לא משנה אם זה אתר בארץ או בחול) אז זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה??? נ.ב ניסיתי להוציא את הכרטיס ולהחזיר ולא עזר, וגם להתנתק ולהתחבר מחדש לא עזר... זה דיי דחוף, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. ביררתי מחירים לגבי ספקיות האינטרנט הגדולות בישראל, המחיר שהציעו לי לי ברק 013 לחבילת 750 קילו ביט היה הכי אטרקטיבי בשבילי מכל הספקיות. עכשיו השאלה שלי היא איך 013, והאם המהירות שאני אקבל היא המהירות שאני אמור לקבל? יש לי חודש מתנה ללא התחייבות אז אני אוכל לבדוק את זה אבל איך אני אדע שאחרי החודש הזה הם יורידו לי את המהירות? מי שמחובר אצלהם אני אשמח לשמוע הערות והארות והאם כדאי לי לעבור ל013.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.