עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי עם כמה שיותר טווח .. יש את שני אלה .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3833&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by axnman,

אני עומד לקנות ראוטר אלחוטי שישמש בעיקר לחיבור ללפטופ ולWII. יש לי עוד שני מחשבים אבל הם יחוברו אליו בעזרת כבל מכיוון שהם יושבים לידו. העניין הוא שאת רוב התעבורה (הורדות ועבודה יומיומית) אני אעשה מאחד המחשבים שיושבים לידו ויחוברו בצורה קוית. כיום אני מחבר את אחד המחשבים למודם של הכבלים ואת שאר המחשבים אליו דרך כרטיסי רשת וFIREWIRE. האם כדאי (ויש בכלל אופציה כזאת) כאשר אני אקנה את הראוטר (כנראה אדימקס 6204) לחבר את המחשב ישירות למודם ואת הראוטר אל כרטיס הרשת במחשב? האם זה משנה? אני מעדיף שהעבודה מהמחשב הראשי תהיה הכי מהירה,(בנוסף בעלת העדיפות הגבוהה ביותר) ושלא אצטרך להתעסק עם PORT FORWARDING . כך החיבור לאינטרנט במחשב הראשי לא משתנה מהמצב כיום ואני גם יכול להשתמש בתוכנה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by iveco,

שמתי לב אם אני פותח דף אינטרנט כבד כמו מאקו , YNET וכו' אם אני לא מחכה שהדף יפתח ב 100 אחוז ואני לפני פתיחה מלאה משחק עם העכבר אז האתר נתקע נהיה כבד , אבל אם אני מחכה לפתיחה מלאה של הדף אז האינטרנט זז טוב ואין תקיעות , השאלה אם זה נורמלי ? צריך לחכות לפתיחה 3-7 שניות לפתיחה מלאה דף ? או שישר לוחצים YNET ואפשר לגלוש בלי לחכות לפתיחה מלאה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by netanel38121,

שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …

7. שלום ברשותי שני מחשבים בחדר. אחד חדש והשני פחות. קניתי Wireless Lan USB ADAPTER של אדימקס IEEE 802.11g 54Mbps במחשב החדש שהוא מחובר הוא במהירות 54 , לפעמים זה יורד ל30+ אבל בגלל בעיית קליטה כי הרשת עצמה נמצאת בממ''ד. ושאני מחבר למחשב הישן המהירות 11 בלי תזוזה בלי כלום. למה? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כרגע יש לי את הראוטר RTA 1025W הנ"ל: אני מנסה להזרים סרטים לקונסולה (פלייסטיישן 3) אך זה פשוט בלתי ניתן לשימוש. כל שניה יש תקיעה. ושלא תבינו לא נכון - מדובר בסרט רגיל לא באיזה HD 1080P... אני לא יודע מה מקור הבעיה - המחשב או הראוטר. ולכן אני שואל - האם ההזרמה תהיה מהירה יותר אם אני אקנה ראוטר חדש? אגב ניסיתי כמה תוכנות להזרמת הקבצים. בכולם יש איטיות. כרגע אני משתמש ב-PS3 Media Server שמקריאה ברשת ממש מומלץ ואמור להזרים סרטים "קלים" בכיף... מצפה לעזרתכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם. עקב מעבר חדר לקומה למטה בבית, אני נאלץ לעבור לרשת אלחוטית. ברשת יהיו 4 מחשבים: שני מחשבים בקומה למטה, שיהיו מחוברים קווית לראוטר, שגם הוא יהיה בקומה למטה. מחשב נייד שמסתובב בכל הבית, וכן מחשב בקומה למעלה שיהיה מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי. בגלל שהראוטר צריך לשדר לקומה למעלה יש צורך במשהו איכותי עם איכות קליטה חזקה. מה גם שהמחשב משמש להורדה מסיבית בתוכנות לשיתוף קבצים! על איזה ראוטר אתם ממליצים?? שמעתי הרבה תגובות טובות על Linksys WRT54GL האם תיהיה קליטה חזקה גם במחשב למעלה איתו?? מצאתי אותו במלאי ובמחיר טוב http://www.plonter.com/detail.tmpl?...200503〈=heb אבל זו גרסה 1.1 , האם היא לא בעייתית?! מצאתי תגובה של מישהו שהיה לו בעייה עם עדכון לגרסה זו. http://www.newe…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shayh,

שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים. רציתי לדעת, אם אני קונה כרטיס רשת חדש שיתאים לי למחשב הנייח שמותקן עליו Win7, ואני רוצה שהלפטופ שיש לי יתחבר ברשת אלחוטית - האם אני צריך שכרטיס הרשת יהיה אלחוטי או מספיק רגיל? (בהתחשב בזה שיש לי ראוטר אלחוטי). תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kalda01,

אצל אמא שלי בזק התקינו מודם או נתב של אלקטל שיש לו רק חיבור רשת בודד חיבור לקו הטלפון אבל אין צורך בחייגן והמחשב מקבל כתובת IP שהיא 10.0.0.1 מישהו יכול להגיד לי מהו הדגם ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בבקשה עזרה קניתי מחשב חדש, כאילו ממש טוב וזה...ואני מנסה להוריד קבצים וזה מוריד לי סופר לאט במהירות של 6-15 קבייט.. ויש לי 1.5 מגה כשרק התחברתי לאינטרנט הזה... אמרו לי שם שהמודם הזה עלול להיות קצת לאט במחשבים ישנים אבל עכשיו אין שום סיבה שהוא יהיה ככה .. מה יכולה להיות הבעיה.. ???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DXT,

אני חושב להתחבר אליהם (adsl 0.5) ורציתי לדעת: 1. לאיזה מהירויות הורדה אתם מגיעים אצליהם (בארץ ובחו"ל)? 2. איך הפינגים במשחקים אצליכם (שוב, בארץ ובחו"ל)? 3. איך השירות/תמיכה טכנית שלהם? 4. האם יש תקלות שמונעות גישה לאינטרנט או שמאיטות את הגלישה לעיתים קרובות? תודה רבה לכל מי שיענה לי על שאלות אלו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Shlompy,

כפי שמצויין בכותרת. יש לי את הראוטר הנ"ל, עם חיבור USB. מהירות ההעברה עומדת על 1.5 MB, קריאה על איזה 5MB. כמובן שכשה DOK או הדיסק הקשיח הנייד מחוברים ישירות למחשב אני מקבל קצב גבוהה בהרבה של 20-25 מגה לשניה. מה אפשר לעשות? האם זה קשור ל SAMBA? אם אני מפעיל בראוטר את ה FTP אז זה עובד יותר מהר, אבל עדיין איטי. אגב הראוטר מחובר למחשב עם כבל בחיבור 1GB. ועוד משהו, האם מישהו התקין DD-WRT על הראוטר הזה והאם יש בעיות מסויימות? אני קצת מפחד לנסות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ברשותי ראוטר WGR 614 של נטגיר. ואני נאלץ לבצע ריסט לראוטר פעמים רבות ביום (3-4) . בדקתי את המודם- הוא תקין . אני מחובר דרך הוט וספקית 012. מע' הפעלה : ויסטה 64. גם ב XP היה עושה בעיות. איך פותרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני סובל משותף שלא מתחשב בצורך שלי ללמוד, הוא יושב כל היום מול המחשב בווליום מופרז ורואה סרטים ביוטוב. נמאס לי להתחנן על הזכות שלי לשקט. למזלי (אני מקווה) הוא לא מבין כלום במחשבים, ובטח שהוא לא יודע איך לקנפג ראוטר.. אז אם יש דרך לסגור (כמובן לפי הצורך) את הפורטים של יוטוב. אני אשמח לדעת תודה מראש גובנר מיואש.. :\

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idoleff,

שלום, אני מבצע מעבר מבזק להוט, ורציתי לדעת אילו שינויים יש לבצע בנתב בעת המעבר. מבחינת שיטת חיוג, זה כבר לא PPPOE כמו בבזק, נכון? במה להתשמש? L2TP? איזה פרמטרים צריך להגדיר שם? דגם הנתב הוא 3CRWE554G72TU

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. פעלתי לפי המדריך שבסטיקי, אז ככה: -אני מחובר לאינטרנט עם חייגן -המחשב הלקוח מצליח לגלוש באינטרנט אבל יש בעיה עם שיתוף הקבצים במחשב הלקוח כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי את המחשב השרת והלקוח, אבל כשאני נכנס למחשב השרת הוא אומר לי שאין לי גישה. במחשב השרת כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי שגיאה (סתכלו בתמונה) ד"א DDD זה הקבוצת עבודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נראה לי שהצלחתי לתקשר בין שני מחשבים בעזרת כבר Parallel. כיצד אני מגיע ממחשב אחד אל התיקיות והקבצים במחשב השני? אינני מוצא גישה (אולי הגדרתי משהו לא נכון...). המחשב המארח (בו נמצאים הקבצים) עם WIN98 והשני, שמנסה לגשת, עם WINXP. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shahar111,

שלום יש לי בעיה אני השמח אם תעזרו יש לי דוד בן 60 שהחליט שהוא רוצה להתחיל להתעסק אם מחשבים :-) כל יום יומים הוא מתקשר אלי כדי שאני יפעיל לו א הICQ ואת האינטרנט אין לי כבר כוח ללכת עליו כל יום. שמעתי שקיימת דרך שאני יכול להשטלת לו על המחשב וכך הוא יראה מה אני עושה ואני ישאר בבית ושנינו ניהיה שמחים האם מישהו פה יודע איך אני השמח לקבל הסברים תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ybe,

אני משתמש בראוטר אלחוטי של edimax מסוג 6524 , מכיוון שהדירה שלי ארוכה האות בצד המרוחק מהראוטר חלש מאוד. רכשתי אתמול access point של edimax דגם 7416. שאני מחבר את AP (המכוון למצב Repeater)עם כבל פיזי לראוטר אני מצליח לגלוש באינטרנט, כשאני מנתק את הכבל אני מצליח להתחבר לרשת של AP אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט ואפילו לא להכנס לתפריט של AP עצמו. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צהריים טובים לכולם . בנסיון לעדכן חומרה ..לראוטר ששמו : edimax br504n אני נתקל בהודעה invaild file , מדוע זה קורה? . הורדתי את העדכון עצמו מכאן http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=222&pl1_id=1 הקובץ בסיומת .bin הגירסא הנוכחית היא 1.30 העדכון 1.50 , מה אתם מציעים ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום יש לי תשתית של adsl ויש לי כרגע ראטור אך הוא איננו טוב לי ואני מעונין ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט אבל כל אחד עם חיגן שונה שכל משתמש במחשב יבחר מתי להתחבר ולהתנתק. מצאתי מדריך פה אבל אני לא בטוח בו : http://hwzone.co.il/guides/ICS/ האם זה מה שאני צריך לעשות על מנת שיהיה חיגן מחשב אחד יהיה שרת והשני יהיה מחובר לשרת באמצעות כבל רשת? במחשב השני יהיה חיגן? וגם במחשב הראשון? מקווה שהבנתם ותודה למי שיעזור ויסביר...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים