עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי להתחבר לאינטרנט אלחוטי במחשב הנייד שלי ובכלל לקבל מידע על ספקי אינטרנט ומחירים טובים תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אז ככה האופציה היחידה שלי עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן כי אני סובל מניתוקים.. הבעיה היא שאני מחוייב לחבילת גיימר בבזק בינלאומי וחבל לי לאבד אותה. האם כדאי להחזיר את הראוטר לחנות? או לעבור ללא חייגן ולבטל את הגיימר? יום ראשון נגמרים השבועיים בנוגע להחזרה ולכן אני חייב תשובה כמה שיותר מהר.. תודה! אה וגם עברתי לטומטו.. זה לא הבעיה..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפני כשבוע וחצי התחברתי לאינטרנט מהיר בכבלים (תבל, בזק בינלאומי), הטכנאי שהתקין אותו לא שאל אותי איזה ספק אני , שם משתמש או כלום. הוא נכנס לאיי פי מסויים שכנראה היה המודם ובחר במשהו, באפשרויות התחברות הוא כתב ביוזר ROOT ובסיסמא משהו שאני לא יודע וזהו. האינטרנט מחובר ואפילו לא עושה תהליך של התחברות עם פתיחת המחשב. כיצד זה קורה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 1900GT,

חבר'ה יש לי בעיה רצינית. יש לי רשת עם שני מחשבים . יש לי מודם ECI 270 שהפכתי לראוטר וסוויץ'. הכל היה טוב ויפה עד שהיום בבוקר רשום לי כבל רשת מנותק במחשב הראשי (המחשב חדש בין פחות מחצי שנה). ובמחשב השני (מחשב ישן ומעפן) יש אינטרנט רגיל. ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכבלים אז החלפתי בינהם וכלום לא עוזר. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס רשת והתקנתי מחדש וזה לא עוזר. עשיתי ריסט למודם כדי שיהיה עוד פעם חייגן וגם זה לא עוזר. מה לעשות???? זה נראה לי בעיה עם הכרטיס מודם ..... הלוח אם שלי הוא M2N-E של אסוס (כרטיס רשת מובנה). בבקשה מישהו יכול לעזור לי??.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Klayhamn,

שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by plissje,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מחשב חדש ואני רוצה להגדיר לו חייגן , נמאס לי כל פעם להתקשר לנטויזן ולשאול איך עושים את זה... אז בקיצור אני גולש דרך נטויזן ותשתית של adsl תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני שוקל לקנות מתאם חשמל - רשת לחיבור ישיר בין הראוטר לממיר של הטלוויזיה. יש לי שאלה: אם החשמל בין איפה שהראוטר (חדר השינה) לבין איפה שהטלוויזיה (סלון) הוא לא באותה מחיצה (משמע, בלוח החשמל שמחוץ לבית, כאשר מכבים את החשמל בסלון, החשמל בחדר נשאר פועל), יעבדו המתאמים עדיין? (חשמל חד - פאזי). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by taamir,

שלום לכולם. דודה שלי מגיעה מאמריקה החודש ואני צריך נתב, בקיצור צירוף מקרים נדיר אבל הנתב הזה צריך לעבוד בין הקומות בבית (3 מפלסים) ואני רוצה גם שהוא יהיה ממש מהיר התקציב הוא 350 שקל אבל נניח שאני יכול להוסיף עד עוד 100 שקל אם ההבדל מספיק משמעותי ואם אין ברירה בשביל לקבל קליטה ומהירות. אני ישמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם. תודה ! [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 20:30:21 אין המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oorlevi,

אני נוטה לראות יות ויותר אנשים עם ראוטר מה העיניין? מה היתרון בזה? למה לא להישאר עם מום של WOW? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eladh16,

שלום. יש לי נתב asus am 604g ויש לי בעיה איתו. אחרי זמן מה שהנתב דולק, מהירות הגלישה יורדת באופן משמעותי. אך כאשר אני מכבה אותו ומדליק שוב הגלישה חוזרת להיות מהירה. חשוב לציין שאין זה בעיה של המחשב שניהיה איטי. ברגע שאני מאתחל את הנתב הנפלאות קורות לבד. הנתב עצמו לא ממש חם ונמצא באיזור מאוורר. מה לדעתכם מקור הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. כי כשאני מנסה להוריד חייגן ומנסה להפעיל אותו אז הוא לא עובד כנראה כי הוא רק לווינדוס XP ומטה ולא לויסטה אז איך אני יכול להתחבר לאינטרנט..? רק עם הראוטר אני מצליח כי אז לא צריך חייגן ואז מתחבר לי האינטרנט אבל יש פעם שאני רוצה להתחבר בלי הראוטר אז מה אפשר לעשות..?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by XNaDaVX,

אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by chermesh,

שלום, אני מנסה לחבר מגביר רשת אלחוטית לרשת הביתית שלי. הנייד מזהה את הרשת, מנסה להתחבר, אבל נתקע במצב של "מקבל כתובת IP" איך משיגים חיבור מושלם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zeroone,

שלום מישהוא מכיר את המודם? הוא USB או רשת? ניתן לשדרג אותו לראוטר כמו את האלקטל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aviv6371,

שלום, אני מחובר להוט . המודם נמצא בממד שלי. אני מעוניין להתחבר למחשב נייח שנמצא בממד ולמחשב נייח אחר שנמצא בסלון ( קיר אחד בממד מפריד בין הסלון לממד וזה בסביבות 10 מטר במרחק לא אווירי ללא קיר כאשר הדלת פתוחה ) . אני מחובר במהירות 1.5 מגה להוט. איזה נתב וכרטיס רשת אלחוטי הייתם ממליציים לי לרכושש?? לא מחפש לקנות את הצעקה האחרונה בעולם הנתבים...רק נתב שמתאים לצרכים שלי..... בברכה, אביב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום,אני מחפש ראווטר לטווח קצר(חדר סמוך),אבל אני מחפש ראווטר שיהיה יציב. כרגע אני עם אדימקס די ישן שמתנתק לי לפחות 10 פעמים ביום(באמת). התקציב הוא 150-200 עדיף כמה שפחות.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asilic,

היי, אני מתחיל ללמוד עוד מעט ולכן אני עובר דירה.. עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה דילים בנוגע לחיבור כבלים? כמה עולה ההתקנה של המודם?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי שלום, בבקשה עזרו לי, איך מונעים מהפנייה האוטומטית לאתר מקומי, למשל: אני רוצה לגלוש באתר דיסני הגרסה האמריקאית/אנגלית. אני מקיש את כתובתו www.disney.com וזה מפנה אותי אוטומטית לאתר דיסני הישראלי: www.disney.co.il ניסיתי להקיש את הכתובת הבאה: www.disney.com/ncr ncr- no country redirect אך ללא הועיל אותה בעיה מתרחשת עם האתר של מיקרוסופט, פלייסטישן 4 וכו' בנוסף, נניח ואני רוצה להזמין טיסה ב www.skyscanner.com אז הוא באופן אוטומטי מראה לי את השער בשקלים. מי ביקש?! בבקשה עזרו לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by emmanuel,

שלום לכולם. רכשתי לאחרונה רכזת על מנת שאוכל לחבר את המחשב שלי יחד עם הסטריימר שלי. חיברתי הכול תקין יש חיוי תקין גם כן,אך אינני מצליח לגלוש דרך הסטיימר מה גם שברגע שאני מנסה להכנס לתייקיה של המחשב שלי שאי רואה דרך סטריימר אני מתבקש להזין משתמש וסיסמא למרות שלא מוגדר לי משתמש וסיסמא. האם מישהו הצליח לבצע את זה בעבר או ידוע לו איך אני מצליח לגלוש דרך הסטריימר? המערכת שלי WINDOWS 7 +XTREAMER+ מודם של הכבלים TERAYON+רכזת פשוטה בסיסית עם 8 יציאות. אודה לכול עזרה אני ממש אובד עצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eliav-peretz,

שלום. לי כרגע יש מחשב אחד בבית בקומה הראשונה. במהלך השבוע הקרוב אני קונה מחשב נוסף שיהיה בחדר שלי שזה בקומה השנייה וחשוב לציין שזה יהיה בחדר ממ"ד. איך אני עושה רשת בין שני המחשבים? להעביר חוט בכל הבית נראה לי מאוד מסובך. כמו כן הבנתי שראוטר לא יהיה אופציה טובה מכיוון שאחד המחשבים יהיה בממ"ד. אז מה בעצם אני עושה? תודה מראש EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by davenos,

לפני שאסביר , אני משתמש ב-XP PRO עברית , הנתב הוא של LINKSIS WRT54G ויש אינטרנט בשני המחשבים . היית לי רשת בייתית , פירמטתי את המחשב שמחובר לנתב ומאז אני לא מצליח לשחזר אותה , אני עושה בדיוק את אותם הליכים - הגדר רשת ביתית או משרדית קטנה - את אותו תהליך בשני המחשבים ושום דבר לא קורה, המחשב שלא מחובר לנתב מחובר לרשת של "עצמו" -Mshome ורואים במיקומי רשת את תיקיות השיתוף שלו בלבד , במחשב השני (שמחובר לנתב) המצב יותר גרוע - אין לי גישה ל-"הצג מחשבים בקבוצת עבודה " ואפילו את תיקיית מסמכים משותפים של עצמו הוא לא רואה . בבקשה , איך אני יכול לשחזזר את הרשת הישנה והנאמנה , תודה מראש , דוד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by danny191,

שלום אנשים אני גר בדירת קרקע קטנה שנמצאת במרחק של בערך 20-25 מטר מדירת הוריי שאצלם יש ראוטר ומודם אצלי בדירה אין אפשרות לעשות תשתית של בזק או הוט וגם לא מעוניין בזה או בלהתחיל להעביר כבל מאצלם אלי. אני חושב על 2 אופציות אשמח להתייחסות לשניהם: 1. אני מחפש המלצה על כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב נייח, כרטיס שיוכל לקלוט Wifi גם מרחוק מאוד ובאיכות גלישה טובה ראיתי בksp את הדגם הזה : https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..512.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20522&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 לפי המפרט שלו הוא נראה אחד חזק וטוב. מה אתם חושבים ? והאם יש לכם המלצה על כרטיס רשת אלחוטי יותר טוב ? (עדיף בלא יותר מ 350 שקל) אני מעדיף א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.