עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by CybeR_CoM,

יש לי רשת של 2 מחשבים כרגע שניהם XP PRO מחוברים לאינטרנט ע"י מודם אלקטל ששודרג לפרו, המודם מחובר לסוויצ ומהסוויצ יש חיבור לכל מחשב. עכשיו המחשב שאני עובד עליו פועל רגיל הכל טוב ויפה המחשב השני שמחובר לסוויצ לא מצליח לתקשר עם המחשב האחר ואותו דבר עם המחשב הזה שכן עובד, אין תקשורת בינהם. לפי כל הבדיקות שלי ההגדרות נעשו נכון הכבלים בסדר והכל "אמור" לעבוד.... אבללל כנראה שזה לא עובד אני צריך עזרה בהגדרות כי אני מניח שזה מקור הבעיה. במחשב הכן פועל ההגדרות כן כך: IP - 10.0.0.1 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 10.0.0.138 כתובות הDNS הן בסדר גמור... במחשב השני שאין לו תקשורת עם המחשב האחר ההגדרות הן כך: IP - 10.0.0.3 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 1…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dor444,

לפני כשבוע בערך שדרגתי את האינטרנט לרשת NGN במהירות 10 MB אצל בזק בינלאומי בחבילה משולבת. לפני השדרוג הייתה לי מהירות של 2.5 MB והתנאים לא השתנו אחרי השדרוג. כשאני בודק באתר של בזק את הבדיקת מהירות זה באמת מראה לי שאני גולש על 10 MB. אבל אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים אם זה בהורדות ואם זה בגלישה של האינטרנט ואפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מרוצה מהשדרוג. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לשפר את האינטרנט ולמה אני לא מרגיש שיפור בביצועים. תודה רבה, דור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, הכותרת קצת מסובכת, הנה השאלה בפירוט: יש לי לפטופ שקניתי מפלאפון עם חבילת גלישה כלולה, כאשר ה- SIM מותקן בפנים. עכשיו יש לי לפטופ נוסף ואני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט הסלולרי. אין לו חיבור סים פנימי (לא מצאתי במפרט, הוא מסוג DELL VOSTRO 1440), כך שנדרש, להבנתי, מודם USB. האם אני יכול להוציא את ה- SIM מהלפטופ הישן ולהעביר אותו לתוך סטיק USB? היכן אפשר וכדאי לקנות סטיק כזה? תודה לעונים. מוטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by guy234,

שלום, יש לי ראוטר dynamode מדגם BR-6004. כיצד אני פותח את הפורט 6662 כדי לא לקבל LOW ID באימיול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. פעלתי לפי המדריך שבסטיקי, אז ככה: -אני מחובר לאינטרנט עם חייגן -המחשב הלקוח מצליח לגלוש באינטרנט אבל יש בעיה עם שיתוף הקבצים במחשב הלקוח כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי את המחשב השרת והלקוח, אבל כשאני נכנס למחשב השרת הוא אומר לי שאין לי גישה. במחשב השרת כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי שגיאה (סתכלו בתמונה) ד"א DDD זה הקבוצת עבודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה כרטיס רשת אלחוטי עם כמה שיותר טווח .. יש את שני אלה .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3833&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 מה דעתכם??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה אני יתאר את הדברים שעשיתי עד עכשיו .... 1. התקנתי DNS על SERVER 2003 2. הפנתי את הפורטים של הDNS בראוטר 3. נתתי IP סטטי לשרת עכשיו השאלה המרכזית היא איך אני גורם לסרבר הביתי שלי לעבוד עם הדומיין שרכשתי ב GODADDY. המטרה הסופית היא שהדומיין יעבוד בסנכרון מלא עם השרת שלי (גם במקרה שה IP משתנה)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by פינגרס,

איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס

9. מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, קיבלתי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 מדוד שלי שאין לו שימוש בו יותר השאלה שלי אם אני מחבר אותו למודם פשוט של בזק האם אני אקבל ממנו תפוקה/תמורה מלאה לפיצ'רים שהוא מציע ? או שאני צריך לקנות מודם רציני ?, השימוש בראוטר יהיה גם חוטי וגם אלחוטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחובר להוט למהירות 12MB יש לי ראוטר של TP LINK 54MBPS אני מחובר דרך כבל מהראוטר ועוד שני מחשבים דרך WIFI האם 54MBPS מספיק להעביר 12MB?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. עברתי היום לאקספון. אני מתחבר עם נתב של Edimax, שהיה מוגדר על Dynamic IP, כך שאני לא צריך להכניס שם משתמש וסיסמא. האם כל מה שאני צריך לעשות זה לרשום ב-Host Name את כתובת הספק? אגב, הכתובת שיש לי היא 91.205.152.151 לפי חבר פורום אחר שהתחבר אליהם ופרסם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, חושב להזמין מאיביי את הכרטיס הבא - TP-Link 300, האם יש כרטיס מומלץ יותר פנימי אכותי ומהיר בתקציב גבוה? http://cgi.ebay.com/TP-LINK-300-Mbps-Wireless-N-PCI-Adapter-MIMO-TL-WN951N-/160478069850?pt=COMP_EN_Routers&hash=item255d3d045a תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Bar_B_q,

שמעו קניתי כזה שקע לרשת בהום סנטר בשביל לעשות שקעים עכשיו פתחתי ויצא משהו כמו זה: http://www.dandr.co.il/products/02022004145526.jpg עכשיו מאחרוה יש לי 10 חורים להכניס חוטים (5 בכל צד ) אפילו שצריך להיות 8 אבל הם צבועים בצבעיים מוזרים שאני לא מבין לפי זה לחבר... ויש את הקיצוניים שהם לא צובעים כנראה הם לא לשימוש או לסיכוך עכשיו לי יש 8 חוטים חשופים בצד אחד אתם יודעים תצבעים כתום כתום לבן חום חום לבן.... עכשיו לאן לחבר כל אחד לשקע ?!?!? אני יודע שאם היה לי שני שקעים (אחד בכל צד אז זה לא היה ממש משנה הייתי מחבר אותו דבר בשתי הצדדים ) אבל בצד השני יש לי כבר תקע שנכנס ישר לכרטיס רשת!! מצאתי תאתר הזה http://www.southwest.com.au/~jfuller/rj45/rj45.htm תסתכלו למטה איפה שה WALL JA…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מחיר שלא יעבור את ה100₪, יכול לקנות מDX או איביי (אשמח בכל מקרה המלצה מDX) יחובר לקנטנה. תודה, בז'נגלו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by davidmath,

חבר אמר לי שניתן להקים DNS משלי. לא הבנתי למה הכוונה, אפשר הסבר. ויותר מעניין אותי הפרטים הבאים: 1. האם צריך חומרה מיוחדת? 2. האם צריך להירשם אצל יאנה (IANA) כדי שתהיה גישה אליו? 3. האם ניתן להקים DNS שאינו קשור לרשת האינטרנט? הכיצד? חג עצמאות שמח

18. היי שלום ברצוני למצוא באיזה פורטים משתמשת תוכנה מסויימת במחשב שלי ע"מ לפתוח אותם ב-Firewall ולאפשר את עבודתה. קובץ BAT או משהו ? תודה, תודה ושוב תודה לעוזרים ... :-*

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by liran125,

1.נתון: פרוטוקול S\S עם STOP-1 (P (parity זוגי 7 ביט DATA קצב 9600 BPS א. כמה זמן יקח לשלוח את המידע של השם MIKI? (ב-ASCII) ב.מה רצף הסיביות על קו התקשורת שהוא שולח MIKI? ג. מהי נצילות התקשורת המינימלית והמקסימלית בפרוטוקול S\S? ד.מהו זמן המסגרת? (עשיתי את הסעיף הנ"ל פשוט אני רוצה לדעת שהוא נכון) 2. נתון פרוטוקול sdls עם 5 בתי flags 1500 בתי DATA 20 בתי CONTROLS א. אם קצב התיקשורת הוא 1000 סיביות לשנייה כמה זמן לוקח להעביר את המידע? אודה מאוד לעזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by captaincaveman,

דיברתי עם סלקום פייבר והם אמרו שצריך לקנות ראוטר פרטי. הדרישות: יציאת רשת WAN 10Gbps יציאת רשת LAN 2.5Gbps חיבור אינטרנט PPPoE ו-IP אוטומטי (DHCP) תומך NAT ו-IP אוטומטי (DHCP) מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לקנות שיענה לדרישות?

21. שלום וחג שמח! שאני מסתכל על ה inbound או ה - outbound בחומת האש, אני רואה שהפורטים 80 או 443 הם במצב של disable (שימו לב! לא block, אלא רק disable ל rule). אם כלל ה rule שלהם לא במצב של enable, אז איך בכלל אני יכול להשתמש בפורטים האלו להעברת מידע? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Klayhamn,

שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Sunny Jim,

אני מקווה שזה הפורום המתאים, האם יש בשוק משדר/מקלט בלותות' שיכול להחזיק כ-300 חיבורים במקביל? ההתקן צריך לשדר למרחק של עד 100 מטר.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום יש לי חיבור כבלים עם מודם Thomson יש לי 2 מחשבים בבית המודם עד לא מזמן עבד לי ללא חייגן ועם switch היה לי אינטרנט ב2 המחשבים עכשיו לאחר בעיות עם האינטרנט התומך אמר שאי אפשר יותר לחבר את המודם ללא חייגן ויצר חייגן ומאז אין לי אינטרנט במחשב אחד... השאלה שלי היא... אם ניתן ואיך ... לחבר את 2 המחשבים ולשתף ביניהם אינטרנט בעזרת switch כשיש חייגן ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by huber,

שידרגתי לווינדוס 8 לפני כמה ימים, התקנתי כרום ובימים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה. אתרים מסויימים לא מוכנים להיטען או שנטענים ממש ממש לאט אחרי כמה וכמה ניסיונות. אין ממש דפוס קבוע כך שאני לא יכול לציין אלו אתרים הם ה"בעיתיים" בדיוק (כרגע זה פייסבוק למשל, אתמול פייסבוק עבד וטורטנטליץ' לא עבד וכו'). אני כרגע מנסה לפתור את התופעה מול התמיכה של ה ISP שלי, אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים