רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. לאחרונה קניתי ראוטר (שאני לא מצליח בינתיים להתחבר לאינטרנט דרכו, לכן אני משתמש במצב Cable Modems (DHCP) בו) ואני מעוניין לתת למחשבים שלי ברשת כתובות IP פנימיות קבועות. ביטלתי את ה DHCP Server בנתב, והגדרתי ב- Local Area Connection את הכתובות הבאות: IP Address: 10.0.0.1 Subnet Mask: 255.255.255.240 Default Gateway: 10.0.0.10 DNS1: empty DNS2: empty את התחום של הכתובות הפנימות והsubnet mask הגדרתי מקודם בנתב (במקום 192.168.10.1). מה שקורה כעת כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות החייגן (netvision cables) אני מקבל "Destination Unreachable". כיצד אני גורם לאינטרנט לעבוד עם כתובת IP פנימית קבועה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום ברצוני למצוא באיזה פורטים משתמשת תוכנה מסויימת במחשב שלי ע"מ לפתוח אותם ב-Firewall ולאפשר את עבודתה. קובץ BAT או משהו ? תודה, תודה ושוב תודה לעוזרים ... :-*
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.נתון: פרוטוקול S\S עם STOP-1 (P (parity זוגי 7 ביט DATA קצב 9600 BPS א. כמה זמן יקח לשלוח את המידע של השם MIKI? (ב-ASCII) ב.מה רצף הסיביות על קו התקשורת שהוא שולח MIKI? ג. מהי נצילות התקשורת המינימלית והמקסימלית בפרוטוקול S\S? ד.מהו זמן המסגרת? (עשיתי את הסעיף הנ"ל פשוט אני רוצה לדעת שהוא נכון) 2. נתון פרוטוקול sdls עם 5 בתי flags 1500 בתי DATA 20 בתי CONTROLS א. אם קצב התיקשורת הוא 1000 סיביות לשנייה כמה זמן לוקח להעביר את המידע? אודה מאוד לעזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי אמר לי שהוא ראה איפה שהוא שלתבל יש אינטרנט מהיר אז האם באמת יש להם אינטרנט מהיר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מנוי באינטרנט זהב ב adsl ויש לי כל 3 ימים במדוייק ניתוק... תכנתתי את החייגן ככה שיחייג אוטומטית לאחר שנותק וכשזה קורה זה ישר מתחבר אוטומטית ללא בעיה ככה שאני לא חושב שמדובר בספק האינטרנט... יש לי מודם אלקטל כשהניתוק קורא 2 הנורות הימניות נשארות דלוקות. האם תופעה זו קוראת גם לכם?(מנויי אינטרנט זהב ב adsl) תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי התחברתי לאינטרנט מהיר בכבלים (תבל, בזק בינלאומי), הטכנאי שהתקין אותו לא שאל אותי איזה ספק אני , שם משתמש או כלום. הוא נכנס לאיי פי מסויים שכנראה היה המודם ובחר במשהו, באפשרויות התחברות הוא כתב ביוזר ROOT ובסיסמא משהו שאני לא יודע וזהו. האינטרנט מחובר ואפילו לא עושה תהליך של התחברות עם פתיחת המחשב. כיצד זה קורה ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אלו הראוטרים שהם מציאים: http://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/support_services/drivers/ (תחת תקן N VDSL) איזה מהם נראה העדיף? אני צריך להחליף את הDLINK225 שכרגע ברשותי וחשבתי לבקש אחד ספציפי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצים לדעת איך חברת החשמל קשורה לתקנות החדשות הנודעות לתשתית התקשורת הביתית? את כל הפרטים ניתן לקרוא כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=730
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי ,לאחר בדיקה וחקירה של חודש שלם אפשר להגיע למסקנה אחת. סוני מגבילה את מהירות העלאה(שזה מאוד חשוב למשחקים ולסטרימינג) . מי שמחובר נחושת עם חבילות 500/12. 100/10 יקבל בין 3 מגה ל 7 מגה העלאה כאשר בסיבים יקבל בין 4 מגה ל 10 מגה העלאה. זה נתון חשוב למשחקים.. הדבר הזה נבדק עם קבוצת חברים בווצאפ. כולנו עשינו בדיקות מהירות החודש ולכולנו בין 3 ל 10 העלאה חלקנו עם סיבים. בדיקות וויפי במחשב ובסמארטפונים נותנת 100 העלאה בסיבים ו 10 העלאה בנחושת.בכבל ישיר ובוויפי. אין בעיה בתשתיות או בספק. נעשו אגב עשרות בדיקות. קבוצה של 50 איש מכל רחבי הארץ. רק בקונסולות של פלייסטיישן הבדיקות מראות חוסר יציבות וקצב העלאה נמוך מאוד...גם בוויפי וגם בחיבור כבל רשת ישיר. המשחקי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת של 2 מחשבים כרגע שניהם XP PRO מחוברים לאינטרנט ע"י מודם אלקטל ששודרג לפרו, המודם מחובר לסוויצ ומהסוויצ יש חיבור לכל מחשב. עכשיו המחשב שאני עובד עליו פועל רגיל הכל טוב ויפה המחשב השני שמחובר לסוויצ לא מצליח לתקשר עם המחשב האחר ואותו דבר עם המחשב הזה שכן עובד, אין תקשורת בינהם. לפי כל הבדיקות שלי ההגדרות נעשו נכון הכבלים בסדר והכל "אמור" לעבוד.... אבללל כנראה שזה לא עובד אני צריך עזרה בהגדרות כי אני מניח שזה מקור הבעיה. במחשב הכן פועל ההגדרות כן כך: IP - 10.0.0.1 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 10.0.0.138 כתובות הDNS הן בסדר גמור... במחשב השני שאין לו תקשורת עם המחשב האחר ההגדרות הן כך: IP - 10.0.0.3 subnet mask - 255.255.255.0 gateway - 1…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתוף אינטרנט אידיאסאל בין שני מחשבים אחד XP ואחד ןןינדוס 98 SE ( המחשב עם הXP הוא השרת ויש לו מודם ADSL פנימי) הצלחתי לסדר את הרשת(רשת עם שני כרטיסי רשת וכבל מוצלב) כך שאני יכול לראות ולשתף את המחשבים אבל את האינטרנט לא הצלחתי לשתף... עברתי על הפורום מההתחלה עד הסוף ולא מצאתי תשובה ברורה איך לעשות את זה אז....בבקשה שמישהו יעזור לי ולבאים אחרי אחת ולתמיד(?) תודה ...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו דיי נמאס לי! חזרתי משיחה עם 012, עם התמיכה הטכנית, אני כבר סובל בערך כחצי שנה מקרטועים בלתי נסבלים בצפייה באתר southparkstudios בתוכניות המשודרות בחינם ברשת. לפני 012 היה לי ספקית ותשתית בזק עם גיימרים על 2.5MB. תמיד הייתי יכול לראות SouthPark על האיכות הכי גבוהה (HD) ללא קרטועים בכלל, אפילו על 2 מחשבים! מהיום בו עברתי ל012, זהו, נדא. אני לא מסוגל יותר לראות Southpark על Low, בסטרימינג של 300Kb! לי יש ב012 5MB עם גיימרים על תשתית הוט. לאחר חצי שנה של סבל ותקווה לתיקון יצרתי עמם קשר (למרות שבמהלך החצי שנה הערתי על הבעיה הזאת בכל שיחות התמיכה הטכנית המרובות שהיו לי איתם) היום הם אמרו לי שהמשתמש שלי תקין לחלוטין, ולטענתם הם בדקו בנטויזיון וגם שם זה מקרטע (אצלי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במשרדנו רשת קווית P2P. חלוקת כתובות הI.P מבוצעת על ידי SBOX 500 של צ'קפוינט על ידי DHCP. הכתובת שלו 192.168.0.1. ה-SBOX גם יוצר את החיבור לאינטרנט דרך המודם שמחובר אליו. רציתי שיהיה לעובדים רשת אלחוטית במשרד ושלא יהיו מחוברים כל היום בניידים ל-3G. קניתי ראוטר של TENDA והגדרתי בו רשת אלחוטית. ביצעתי את ההגדרות בבית , חיברתי את הראוטר החדש לראוטר הקיים של בזק (10.0.0.138) והכל עבד כמו שצריך הטלפונים הניידים התחברו לרשת האלחוטית החדשה ללא כל בעיה. אגב, כתובת הראוטר החדש של TENDA איתה הוא מגיע ביא 192.168.0.1. כאשר הגעתי למשרד, חיברתי את ה-TENDA החדש , אמנם הטלפון שלי זיהה את הרשת האלחוטית, אך לא הצלחתי לגלוש דרכה, כמו כן משהו השתבש ברשת של המשרד. כאשר ניתקתי אותו הכ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית במשרד של CISCO מידי פעם ישנם ניתוקים פעם פעמיים ביום אציתי לדעת איך אני יכול לנטר את הקונטרולר לראות אם הניתוקים אכן מה CISCO ולא מהמחשבים בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז הסיפור שלי הוא ככה ביום שלישי ראיתי שהגיע טכנאי בזק ל"שכנים" (חברת קרמיקה) ותיקן להם תקלה כל שהיא למחרת לא היה לנו לא קו טלפון ולא אינטרנט (אני חושב שטכנאי שבא לתקן להם את התקלה עשה לנו תקלה) כמובן התקשרנו לבזק והם אמרו שהם יגיעו תוך לא יותר 72 שעות. הטכנאי המיוחל הגיע ביום חמישי כמובן שהוא הודע על כך רק שעתיים לפני ולא היה אף אחד בבית אז הביקור של הטכנאי נדחה למחרת ביום שישי הגיע הטכנאי ועשה בדיקה ואמר שהתקלה היא בקופסה של בזק שבה מתוך 20 חיבורים יש שלושה תקולים שאחד מהם הוא שלנו והוא הסביר לנו שהוא לא מוסמך להתעסק עם זה ושאנחנו צריכים להתקשר 199 במקום 166 והוא גם אמר שרוב הסיכויים שהטכנאי ויבוא רק ביום ראשון כדי שיטפלו בתקלה , שאלתי את הטכנאי האם יכולים להחליף את החי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... מזמן לא כתבתי בפרום צבא עבודה יש לי בעיה, יש לי מודם alcatel 510 v4.2.3 הפכתי אותו לראווטר והורדתי את ה-firewall של XP אבל בכול זאת הוא כותב לי שיש לי FIREWALL ב-EMULE למה אה ולמי שתוהה פתחתי את הפורטים של האימיול אבל הוא כותב לי שיש לי FIREWALL איך זה יכול להיות [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתחבר לסרוור ולרשת משרדית, מחובר לרשת כבלים ספק 012
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר הראה לי את האתר הזה שכביכול מציע שירות שעוקף את הספקית ואת חסימת הפורטים ו/או הגבלות אחרות מצידה. הוא אמר שזה גם יכולה ליהות תרמית והוא לא בדק את זה. אני רוצה ליהיות בטוח שזה לא תרמית כי זה עולה מספיק כסף (17 דולר לחודש)... למיהו יש מידע על זה או יכול להראות לי שזה תרמית אחת גדולה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי HUB חיברתי שני מחשבים אבל האינטרנט אצל אחד המחשבים לא עובד... שני המחשבים מזהים שולחים ומקבלים קבצים אחד מהשני אבל כאמור האינטרנט לא עובד....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס של Gb ב-50 שקל ויש לי בעיות במהירות העלאה, הכרטיס Dynamode NC-1000TX-g המהירות בהעלאה היא 1 MB והמהירות בהורדה 30 MB יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? הכרטיס דפוק או פשוט מחורבן כשאני מחבר את הרשת דרך הכרטיס של הלוח, כרטיס של 100 Mb אני מקבל אותה מהירות (11MB) גם בהורדה וגם בהעלאה ניסיתי כמה דרייברים ולא היה שינוי להחזיר את הכרטיס ולקנות אחד יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו אולי יכול להסביר את ההבדלים...? בגדול אני עובד כרגע באופציה של הARCHIVE והוא שומר לי את כל המיילים בתקיית ALL MAIL. תודה מראש לכולם! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-