עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by adirze,

שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן אנשים, התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. נתקלתי בתופעה מוזרה, כשאני מחובר לתוכנות שיתוף קבצים (ולהרבה peers לצורך העניין) אם אני צופה בבסרט המחובר לHDD חיצוני(המחובר לראוטר) - הסרט מפסיק, והראוטר מפסיק להגיב לכמה שניות.. למישהו מוכרת הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by GTxZ,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Polk,

רציתי לדעת איך אני מתפטר בדיוק מה- LOW ID באימיול ומקבל HIGH ID. איזה בדיוק פורטים צריך לפתוח, ואיך? יש לי חיבור 5 מגה של בזק, איפי דינמי, ומודם AZTECH DSL-600E. תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bora-aa,

שלום לכולם יש לי שני מחשב בבית, אחד מחובר דרך ואני מחובר דרך קו טלפון מן מתאם שנקרא PC PORT והאינטרנט אצלי תמיד מתנתק,כל 30 דקות שעתיים,וזה מעתבן אתה משחק ברשת פתאום זה מתנתק.......... בהתחלה בזק אמרו לי שזה משהו עם USB תתקין סתם שטיות,אחר כך שאלתי בפורום הראשי של 2WIRE ועדיין אמרו לי לשנות משהו בהגדרות,, סתם בלבולי שכל,חבר של אחי עובד בבזק,והוא אמר שלמתאם של 2WIRE מה שיש לי ,יש רבה בעיות זה שמתנתק את האינטרנט...... לא יודע כבר מה לעשות? יש לי FIREWALL zonelarm ממש טוב. השאלה שלי היא אם אני קונה מתאם רשת ביתית קווי,שנקרא D-Link HPNA PCI adapter, ומתקין אותו ומחבר אליו את הכבל מADSL נו מחיבור טלפון אז זה יעבוד טוב? אני חייב לקנות מתאם של 2WIRE שתומך בו? או שאנ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קראתי במדריך והבנתי שאני צריך: 1.מחשב חזק שיחובר כל הזמן לאינטרנט. 2. מחשב שני שיחובר או חוטי או אל-חוטי. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לאינטרנט. ואם אפשר אז גם שיתוף מדפסות. יש לי מחשב חזק שישמש כשרת(הבנתי שהוא תמיד חייב להיות דולק). ומחשב שני. אני רוצה לחבר את השרת למודם כבלים דרך כרטיס רשת. ולקנות 2 כרטיסי רשת של edimax דגם :EW-7317Ug. השאלה שלי: אם אקנה 2 EW-7317Ug, אוכל לעשות רשת אלוחטית בינהם וגם שיתוף מדפסות? אם כן, האם זו הדרת הזולה ביותר לעשות רשת(אל-חוטית). או שיש דרך יותר זולה, כמו לקנות ראוטר אלחוטי. אם אני קונה רוטר אלחוטי, אני מקבל איתו גם 2 קולטים(אנטנות)לשני המחשבים? אם כן, אז אולי כדאי לקנות ראוטר.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

שלום, אני צריך כרטיס רשת שיתחבר לנק' בקיר ויקבל אות ממדפת hp4100 ותוציא את ההוראות שנותנים לה ממחשבים ברשת.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by SiZ,

שלום, בבקשה חברה תמליצו לי על נתב במהירות 1000mb ולא רק 10/100 הרגיל אם אפשר לציין גם את המחיר ומאיפה אפשר לרכוש אותו??? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שהאינטרנט סתם התנתק...וכבר מלפני איזה חודש,בכמעט כל אתר כשאני נכנס אליו הוא עושה ליproblem loading page ואני צריך לעשות רפרש כמה פעמים כדי שהוא יטען את האתר...אני מחובר דרך נטוויזיון והתשתית של הוט...אני גם ככה מת לעבור מהם הם איטיים רצחחח בכל סוג של הורדות שהם לא http :pissed: נט-ביזיון!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני מעוניין לרכוש מאריך טווח אמין,אני אזדקק למאריך טווח חזק כי בגלל אילוצים שונים בבית הוא יהיה יחסית קרוב לראוטר ולא בדיוק באמצע או רחוק יותר. כרגע אני מקבל קליטה של 10-15mb מתוך 50 שהייתי מקבל אם הייתי מחובר בכבל. הראוטר שאני משתמש בו כרגע הוא d-link 225. אשמח גם לקבל מידע כללי עך מארכי טווח מכיוון שאני לא מבין מספיק בנושא תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dror_gh,

שלום. יש לי ראוטר של EDIMAX BR6204WG אני רוצה לכוון את ה DMZ לפלייסטיישן וקצת מסתבך עם זה. כל עוד ה FIREWALL ב DISABLE אין לי גישה ל DMZ אלא רק אחרי שאני לוחץ ENABLE אחרי שלחצתי וקבעתי את האייפי של הפלייסטיישן אני עושה ריסטארט כמו שהראוטר מבקש ואז האינטרנט פשוט לא מתחבר. אחרי שאני מבטל את ה FIREWALL ואת ה DMZ אז אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט בקיצור, חייב עזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי, קיבלתי ראוטר של DLINK דגם DIR-655 מדוד שלי שאין לו שימוש בו יותר השאלה שלי אם אני מחבר אותו למודם פשוט של בזק האם אני אקבל ממנו תפוקה/תמורה מלאה לפיצ'רים שהוא מציע ? או שאני צריך לקנות מודם רציני ?, השימוש בראוטר יהיה גם חוטי וגם אלחוטי.

14. Started by plissje,

שלום לכולם, האם יש אפשרות לקנות בארץ SWITCH בעל 24 פורטים של גיגה ושיהיה MANAGED באזור ה1000 שקל? אם כן, אשמח לדעת איפה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by huber,

שידרגתי לווינדוס 8 לפני כמה ימים, התקנתי כרום ובימים האחרונים אני חווה תופעה מוזרה. אתרים מסויימים לא מוכנים להיטען או שנטענים ממש ממש לאט אחרי כמה וכמה ניסיונות. אין ממש דפוס קבוע כך שאני לא יכול לציין אלו אתרים הם ה"בעיתיים" בדיוק (כרגע זה פייסבוק למשל, אתמול פייסבוק עבד וטורטנטליץ' לא עבד וכו'). אני כרגע מנסה לפתור את התופעה מול התמיכה של ה ISP שלי, אשמח לשמוע מה דעתכם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי, מדי פעם (פעם בכמה ימים לאחרונה), האינטרנט מפסיק לעבוד (משולש צהוב על האייקון), ויש צורך לכבות ולהדליק את הנתב כדי שהוא יחזור לעבוד. הנתב שיש לי - DSL-2650U של D-Link (מבזק) אני חושב שהוא משמש גם כמודם (לא מחובר שום דבר נוסף חוץ ממנו). מה יכולה להיות הבעיה? ד"א נכנסתי היום לראשונה להגדרות (לIP שמופיע עליו), וראיתי שיש שם לא מעט דברים. יש משהו שאני אמור לשנות? לא נראה לי שמישהו נגע בזה וזה עבר כמה ריסטים מאז שזה אצלי. וראיתי שיש אפשרות לעדכון קושחה - איפה אני מוצא את העדכון (אם יש בכלל)? יש צורך בזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by labenny,

שלום בימים אלו אני מעוניין להתקין בביתי רשת קטנה של 4 מחשבים. 3 מתוכם יהיו בחדר אחד ואני מעוניין שיהיו עצמאיים - הם מיועדים בעיקר לגלישה באינטרנט. השאלה היא מה עדיף לעשות: 1. לחבר 3 מסכים למחשב אחד עם כרטיס מסך יעודי ותוכנה יעודית לעבודה נפרדת בכל מסך. 2. לקנות 3 מחשבים פשוטים ולחבר עם SWITCH. 3. להגדיר את המחשב כמעין שרת ולחבר אליו איזשהו קופסא שיש לה יציאות של מקלדת עכבר ומסך והיא לוקחת את המשאבים מהמחשב הראשי. אם למישהו יש פתרון אחר יותר טוב אשמח מאוד לשמוע.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by House M.D.,

היי. ברשותי נתב WRT54GL, עם קושחת DD WRT. אתמול שמתי לב לאיטיות במחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר, שלא קיימת במחשב שמחובר בקווי. נכנסתי לעמוד הגדרות שלו וראיתי שמהירות החיבור האלחוטי היא 1Mbps. כאשר אין אף מכשיר מחובר באלחוטי (ואחרי ריסטרט לראוטר) המהירות חוזרת ל 54Mbps. אפילו אם רק לפטופ אחד מחובר והוא נמצא ממש ליד הראוטר, עדיין מהירות החיבור היא 1Mbps. זה אף פעם לא היה כך. יש לציין שחיבור אותם מכשירים באלחוטי לנתב של בזק שיש לי D-link 2670U פותר את הבעיה. הסיבה שאני מעוניין להשתמש בלינקסיס היא שעוצמת השידור שלו יותר חזקה. אשמח לעזרה.

19. כאשר אחד מהם ישמש כראווטר והשני בשביל להרחיב את טווח הקליטה. מי השחקנים המומלצים במגרש היום? כאשר הדרישות הם יציבות (יטחנו את הרוחב פס בהורדות) ויהיה נחמד תמיכה ברשת 1gb תשתית הוט חיבור בחייגן, תקציב עד 300₪ לכל אחד. תודה רבה, בז'נגלו.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אני מחובר לרשת דרך מודם ADSL של סימנס, והייתי מעוניין להעביר בעיקר קבצי וידאו, בין שני מחשבים, בקלות ובמהירות.. ניסיתי דרך NETWORK SETUP WIZARD, אך ללא הצלחה כלל. אשמח לדעת אם ניתן דרך הנ"ל, וכמו כן, עם אילו תוכנות יעודיות ניתן לעשות זאת, מלבד הנ"ל. אציין שעל שני המחשבים מותקן ווינ אקס פי.. תודה רבה לכל העוזרים!! ניר

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by alergic,

יש לי חיבור הוט+בזק בינלאומי במהירות 12 מגהבייט עם החומרה הזאת: TL-WR841N Firmware Version: 3.11.3 Build 100408 Rel.42303n Hardware Version: WR841N v5 00000000 ARRIS TM602A ואני מעוניין לחבר מחשב נייד לנובו U550 לרשת אלחוטית. הוא מתחבר אך לצערי אין גישה לאינטרנט. כמו כן ניסיתי להתחבר בעזרת כבל וגם זה לא עזר. אילו הגדרות אני צריך לעשות כדי ששני המחשבים יוכלו לגלוש?[br]פורסם בתאריך: 14.10.2010 בשעה 18:54:58 ניתן לסגור את הנושא.היו לי הגדרות חומת אש של ווינדוס לא נכונות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, יש לי תוכנה לצפייה בטלוויזיה באירופה והתוכנה בודקת היכן אני גר. האם יש דרך להטעות אותה? התוכנה עובדת בנפרד מהדפדפן... תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שמחוללת נפלאות (ויתרתי על מזרימדיה ישן) קיבלתי המלצות בפורום לרכוש נתב מסוג TP-Link TL-WR1043ND אשר אני מתכוון לרכוש כיום לעיתים הסרט מקרטע -1080i האם החלפת נתב תפתור את הבעיה? מה באשר לכרטיס רשת (מובנה במחשב)? תודה נעם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי, חיברתי במחשב עם WINXP כרטיס רשת אלחוטי פשוט של אדימקס. המחשב אמנם נמצא בחדר ממ"ד אך הוא פתוח ובמרחק 2-3 מטרים בלבד מהראוטר בחדר ממול. החיבור לרשת נקלט על 76% אך אינו רציף וכל כמה דקות יש ניתוק של כעשר דקות עד רבע שעה עד שחוזר החיבור. ניסיתי את כל ההגדרות, התקנות מחדש, צורות אבטחה ואף החלפתי את הכרטיס לאחר שחשדתי שהוא תקול.. ועדיין אותה בעיה. מחשב "האם" גם הוא עם WINXP והראוטר גם של אדימקס. לכאורה אמור להיות סנכרון מושלם.. מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. שלום לכם אני מחובר בתשתית של הוט בחבילת הטריפל במהירות 30 מגה והספק שלי של בזק בינלאומי ומשלם להם 80 שח לחודש דיברתי עם 012 ונטוויזין ושניהם מציעים 30 שח לחודש על 30 מגה רציתי לשאול למי עדיף להתחבר ? יש לי אפשרות לשלם רק בהוראת קבע ולא באשראי והם היחידים שמאפשרים את זה עם המחיר הכי נמוך תודה רבה על העזרה נ.ב אני צריך לסגור איתם עוד היום ואני מתלבט בין שניהם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים