עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by israelnba,

יש לי רשת אלחוטית מבוססת 3com 3crwer100-75 הפופולרי. השרת VPN מחובר ישירות לראוטר והמחשב ה"מרוחק" מחובר בצורה אלחוטית. כאשר אני מנסה ליצור חיבור בתוך הרשת, כלומר, מחייג מהמחשב המרוחק (192.168.1.3) אל השרת (192.168.1.2) - החיבור תקין. לעומת זאת, כאשר אני יוצא לרשת האינטרנט החיצונית בשביל להתחבר לשרת (זה בעצם המבחן האמיתי) ומתחבר לכתובת שאני מקבל מהספק -החיבור לא מצליח. ראיתי שיש צורך להפנות את פרוטוקול GRE מסוג 47 אבל לא ראיתי לזה כל זכר בהגדרות של הראוטר שלי. בחייגן VPN ניסיתי להשתמש ב - Automat ו - PPTP. כמו כן הפניתי את פורט 1723 לכתובת הIP הפנימית של השרת. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by mrraz,

המבצע שלי הולך להסתיים ואחרי שהם חסמו לי את הביטורנט החלטתי לגמור איתם מישהו עבר את התהליך הזה ויכול לספר?

3. Started by b127,

שלום לחברים היקרים. אני מנהל רשת עם כמה סניפים. ואני רוצה לשתף מדפסת אחת שיוכלו להדפיס אליה מכל הסניפים. יש לי שרת מרכזי SREVER 2003 מה עוד אני צריך לעשות? ניסיתי להפנות מבחוץ את פורט 9100, לא עוזר.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שלום, לאחר שאני רואה שלא טוב לי עם בזק, אני מעוניין לעבור לחברה אחרת, שמעתי על אורנג' שהיא לא חוסמת פורטים ושיש להם מבצעים טובים בקשר לטלפון + האינטרנט. מישהו ניסה / יודע יכול לתת לי עצה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. יש לי במחשב נייח כרטיס רשת USB דגם EW-7718Un וראוטר תואם. כל פעם שאני מעלה את המחשב אני מעוניין שהוא יתחבר אוטומטית לאינטרנט... התקנתי איתו תוכנה של edimax שניקראת Edimax wireless utility אבל לא מצאתי בה אפשרות כזו. איך אני עושה את זה? תודה רבה.

6. Started by HellBoY,

שלום לכולם 4 שנים שיש לי BR-6104K של EDIMAX. עד עכשיו היתי מרוצה אבל כנראה שהוא כבר זקן ואין מה לעשות צריך להחליף. איזה ראוטר יש היום מומלץ בסדר גודל של ה 200 ש"ח? חשוב לצין שהראוטר צריך להיות חוטי ואין לי שום שימוש באלחוטי גם לא בעתיד. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  7. Started by kinduv,

שלום, יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע! ממש תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני סובל מחוסר יציבות של הציוד תקשורת העלוב שיש לי כרגע, אז אני מחפש סוויץ' חדש, חשוב שיהיה גיגהביט, לא צריך יותר מ-5 פורטים. ראיתי בנתיים כמה דגמים: 3COM 3CGSU05 D-Link DGS-1005D Linksys SD2005 אפשר גם להמליץ על משהו אחר כל עוד הוא זמין בארץ ובמחיר סביר. תודה (:

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by zxcvbnm,

שלום, איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ למחשב נייח? האם עדיף כרטיס רשת חיצוני או פנימי (אם אין הבדל באיכות אז אני מעדיף חיצוני). תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  10. Started by pompon,

שלום, מזה כמה חודשים שאני נתקל בתופעה נורא מוזרה, במשחק, אם אני משחק ב LADDER ובוחר ב QUICK GAME או AT אין לי לאגים בכלל והכל עובד חלק, אבל! כשאני נכנס ל CUSTOM GAME הכל מקרטע ואני מקבל ספייקים וזה פשוט נוראי! מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה? יודע על דרך פתרון? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by myjunkmail0000,

יש לי תיבת דואר של הספקית (אינטרנט זהב) אני כמעט ולא משתמש בה... אבל לפעמים נכנס דרך WEB MAIL שמתי לב שאני מקבל ספאם (פרסומות לוויגרה) מהמייל שלי... הכוונה שכתובת של השלוח היא שלי...? האם זה הגיוני? או שפרצו לי לתיבה... אני רואה שהמייל נשלח ממני ואני היחיד שמקבל אותו... איך זה הגיוני?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. לכל לקוחות 012 החווים איטיות בשיתוף קבצים - כדי לוודא שהחסימה באה מהחברה עשו זאת - הורידו תוכנה חינמית בשם hotspot shield - המעניקה לכם אייפי של ארה"ב באמצעות חיבור לVPN. התחברו וראו את ההבדל! http://www.hotspotshield.com/ לפני שהתחברתי לתוכנה הייתי מחובר למעט מאוד peers במהירות עלובה של 11KB ואחרי לחיצה על connect המהירות עלתה ל300 מיידית- בחיבור להרבה מאוד peers, עשיתי את הניסוי כמה פעמים. בדקו אותי ונסו גם אתם, מחכה לתגובות נוסופות!

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by hararim,

מטעמי הפחתת הקרינה אני לא רוצה שהמודם ישדר קבוע אלא רק כאשר אני צריך להשתמש בנייד. הראוטר הוא מדגם 6540N ורציתי לדעת אם ברגע שאני נכנס להגדרות ועושה DISABLE לשידור האלחוטי הראוטר בפועל מפסיק לשדר או שפשוט לא ניתן לזהות את הרשת?

14. יש לי 3COM ישן , הוא גורם לי ניתוקים , אני משחק המון ONLINE ב PS3 וזה מעצבן ביותר , אני מחובר חוטי ! אשתי גולשת 2 קומות מתחתי באופן אלחוטי. יש לה סיגנל מאוד חלש שגורם לה לפעמים לבעיות גלישה. אני גולש בבזק בינלאומי , חבילת גיימר , תשתית כבלים , 7M. קניתי EDIMAX 6524 תקן N , הבעיה שלי איתו שהוא האיט לי מאוד את ה DOWNLOAD. מ 850K לאיזור ה 500K , בבדיקות מהירות הוא הראה לי 3M , 4M במקום 7M. החזרתי אותו ולקחתי TP-LINK. גם תקן N. הסתבר שהוא לא עובד עם חייגן ! ובחבילת הגיימר הרי חייב חיגן. החזרתי גם אותו. עכשיו אני לא יודע מה לקחת ? לא אכפת לי לשלם , אבל למה כל כך קשה למצוא נתב שבאופן חוטי יהיה יציב , מהיר וכמובן באופן שולי , עובד ! אשמח לעזרה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  15. Started by darkspell,

יש לי רשת ביתית, לפני כשעה הדפדפנים במחשב הראשי החליטו שהם מפסיקים להציג את האינטרנט - "כתובת לא נמצאה", גם באקספלורר וגם בפיירפוקס, לעומת זאת המסנג'ר עדיין מחובר, גם האימיול, ובנוסף, דרך המחשב הנייד אני גולש יופי. לא שיניתי שום דבר בהגדרות... מה יכול לגרום לזה ?

16. Started by dan79,

אני משתמש חדש בתוכנה הזאת וסובל מאיטיות בשימוש עם FIREWALL COMODO . השתמשתי בעבר עם הגרסא החינמית של ZONE ALARM וגם סבלתי מאיטיות זהה. ביטלתי את ה-FIREWALL המובנה ב-XP . להלן נוסח ההודעה שאני מקבל מהתוכנה : Welcome to the µTorrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port XXXXXX on XXXXXXXXXXX Error! Port XXXXXX does not appear to be open. Please see www.portforward.com for more information about how to map a port. Please make absolutely sure that PeerGuardian2 or Protowall is allowing utorrent.com (72.20.34.145) in either of those programs. Those of you using ipfilter.dat should make sure the list d…

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  17. היי לכולם יש לי חבר, שספק האינטרנט שלו הוא 013, ויש תקלה מוזרה, כגון, פתאום שאי אפשר לגלוש, אף על פי שהמודם עובד, כל הנורות דולקות ויש כתובות IP, DNS וכו'. באחת השיחות עם התמיכה שלהם, שאלו אותו באיזה כתובת הוא גר, והסבירו שפשוט יש להם אותו שם משתמש בכתובת אחרת, והאם צריכים לדעת עניינית בשביל התמיכה, באיזה כתובת הוא גר. שאלתי האם טכנית, זה יכול להיות גורם לתקלות. אציין שהמחשב תקין הוא אחרי פירמוט והתקנה מחדש. ביי לכולם

18. אני לא צריך ברמה שלמשטרה, רק בשביל לדעת אם זה באמת קרה. יש לי חשדות מבוססת מאוד על מישהו שהוא פרץ לי למחשב. אני מפרמט (עם דיסק שהוא נתן לי), לא חוזר לאותם אתרים/תוכנות מחליף ספק אינטרנט ועדיין קרו כמה מקרים ועשיתי כמה בדיקות שמעידים על כך שיש סיכויי גבוה שהוא פרץ לי למחשב. אני רוצה תוכנה או טרויין שיתעד אוטומטית את חיבורי הIP במחשב שלי, ואז להצליב עם המחשב שלו. אני לא יכול לסמן V בפירוול כי אם אני יעשה את זה והוא במאת עוקב אחרי הוא ידע שאני עושה את זה.. יש לציין שהוא לא חשדן כי חודשים לא הגנתי על עצמי בשום דרך. כמו כן הוא לא מתוחכם במיוחד והידע שלו הוא טוב אבל לא של מקצוען (הוא יודע להתייעץ עם מקצוענים אבל זה לא קורה לעיתים קרובות). יש לציין שבדקתי בהרבה תוכנות את הדיסק ש…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ido h,

שלופ לכולם. אני צריך המלצה לנתב לצורך מחשב נייד מסוג lenovo t400 לגלישה אלחויטת (לא יודע אם זה חשוב, אם צריך עוד פרטים על המחשב אז תגידו מה צריך). הדירה בה אני נמצא כרגע היא דירה לא גדולה ובעלת קומה אחת, אך אני מעדיף המלצות לנתב שיהיה טוב גם למעבר בעתיד לבית גדול. האינטרנט הוא דרך הכבלים עם נטוויז'ן. ראיתי המלצות על הנתב הזה- WRT54GLוLinkSys. האם עדיין הוא מומלץ או שיש המלצות למשהו אחר. אני לא מבין כלום בנושא זה,אז אשמח לעזרה מפורטת. תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by tamirt1,

שלום אני מחפש SERVER GUIDE לשרת IBM 220 מישהו יכול לעזור לי בבקשה

21. Started by gggil,

אני כרגע בבזק או ברק במהירות 1.5 משלם 50 שקל לחודש ובעוד מספר ימים תיגמר ההתחייבות... יש לכם איזו ספקית שבסיבות המחיר הזה תספק את אותה מהירות או גדולה יותר? אם כן תשתפו אותי בבקשה תודה רבה מראש לכולם, גיל

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום! אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי לבית עם שתי קומות הייתי רוצה נתב חזק ובלי ניתוקים ושתיהיה קליטה ארוכה ומספיקה לשתי קומות. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי חבילה של 5 מגה בבזק בינ"ל ואני מוריד הרבה מ-RAPIDSHARE (יש לי חשבון שם). אני תמיד מוריד בעזרת התוכנה FleshGet,המהירות שאני מגיע אליה בד"כ היא 600 פלוס מינוס ככה שזו המהירות של החבילה שלי. לאחרונה אני שם לב שהמהירות שלי הרבה פעמים לאחר כמה דק' "נופלת" למהירות של 100 פחות או יותר. מה שאני עושה זה סוגר את התוכנה ופותח אותה שוב ושוב אני משיג את המהירות הרגילה של החבילה שלי אבל שוב לאחר כמה זמן המהירות שוב נופלת. אני מחובר בראוטר,אין לי שום תוכנה שמגבילה אותי ואני מחובר בחוטי,יש לציין שהבעיה היא רק לאחרונה ובהגדרות של החשבון שלי ב-RAPIDSHARE זה מוגדר בשרתים על רנדומלי ותמיד זה היה ככה. מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שזו הגבלה מבזק בינ"ל ? יש מצב שבעזרתכם ת…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום כולם! קנינו מחשב נייד חדש ויחד איתו ראוטר אל-חוטי. עכשיו הבעיה היא שהמחשב הנייד, למרות שהוא קולט את הרשת ומתחבר אליה, לא יכול להתחבר לאינטרנט. הוא לא מקבל IP(הגדרנו ידנית לפני הIP של הראוטר) והראוטר לא מזהה אותו כDCHP client, למרות שהוא יודע את המחשב הנייד(הוא מזהה 2 תחנות אל-חוטיות. כנראה את עצמו ואת המחשב). אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  25. Started by XpideR,

היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים