רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
SuperLink 2800 אשר מסופק ע"י הכבלים. למישהו יש מושג אם ניתן להפוך אותו לראוטר? וכן, קראתי את שרשור הכבלים לפני שכתבתי הודעה זו. למישהו מכם הנוכחים בפורום יש בכלל את המודם הזה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם שיתוף התקנתי רשת אלחוטית, מחשב אחד מחובר מהמודם לנתב והמחשב השני הוא Wireless נייד של אחי שנינו גולשים בכיף הכל סבבה חוץ מהקטע של השיתוף אני יכול להכנס למחשב שלו אבל כשהוא עם הנייד נכנס ל"מיקומי הרשת שלי" ולוחץ על המשתמש שלי פעמיים זה מבקש ממנו שם משתמש וסיסמא ולא הצפנתי את זה בכלל ניסתי לאפס את ההגדרות אבל זה שוב עושה שם משתמש וסיסימא ואם לא אז הוא רושם שגיאת איקס אדום שאין לו אישור אבל נתתי אישור שליטה מלא והכל ושנינו תחת השם WorkGroup אני כבר לא יודע מה הבעיה... בבקשה תעזרו לי כדי שגם הוא יוכל להכנס למחשב שלי ולא רק אני לשלו שזה לא יעבוד בכיוון אחד... ואם כבר פתחתי אשכול אז איך אני פותח פורטים לאימיול לשני כתובות איי פי בהגדרות הנתב זה נותן לילפתוח …
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
למי שמכיר את הראוטרים של NETGEAR יש אייקונים(שמשאל לימין): [כבוי\דלוק] [ V ] [ אלחוטי ] [ אינטרנט ] [ 1,2,3,4 ] המנורה של הV כבויה.. מה זה אומר? לפי מה שהבנתי היא אמורה להיות דולקת.. האם אני טועה? האם ניתן לחבר מדפסת BROTHER DCP 130C לראוטר של NETGEAR? יש למדפסת יציאה לUSB האם ניתן לחבר אותו לראוטר או שאין דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התחברתי אליהם במבצע המטורף ההוא ל-100 מגה ועד לא מזמן היה מעולה והמלצתי עליהם בחום. פתאום הכל השתנה ומהירות הגלישה, בעיקר בארץ הדרדרה. כל בדיקות המהירות שעשיתי אז והראו תוצאות מעולות נדפקו לגמרי והיום אני מקבל מהירות ששקולה ל 10-30 מגה (במקום 100). בדקתי גם עם התמיכה שלהם וגם של הוט, אין בעיה בתשתית, אין בעיה במודם (הוטבוקס שהראוטר שלו מבוטל), ועדיין הגלישה נוראית. אני שוקל להתנתק מהם כבר מחר.. מישהו יכול לאשר שהבעיה לא רק אצלי ? תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לדף של ה GAMIL בכל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה: Oops, we can't open the web page you requested ... - Error Unknown - Unknown error with URL ניסיתי להיכנס לאחר הורדה של ה פיירוול וזה לא עזר מישהו נתקל בתופעה כזו ( אין לי בעיה עם דפים אחרים )
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק של רוטל איתו המחשב הראשי מחובר בחיבור חוטי יש לי ראוטר שני של LINKSYS דגם WRT54GL. יש לי ממיר בסלון שדורש חיבור אינטרנט חוטי איך אני מגדיר את הראוטר החדש שישמש כאקסס פוינט ואיתו אני אוכל לחבר את הממיר לרשת? ניסיתי מליון ואחת מדריכים ללא הצלחה ניסיתי אולי 100 קונפיגורציות אמרו לי לבטל את DHCP כדי שהאייפי לא יתחלף כל הפעלה, אחרי שאני מבטל מופיעות לי המון הגדרות שאני פשוט לא יודע לתפעל... בבקשה עזרה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע רשת חוטית, שמורכבת ממודם אלקטל שהוא גם הראוטר, והאב חוטי. אני יכול פשוט לקנות האב אלחוטי, לחבור אותו למודם במקום ההאב החוטי, לשים כרטיס רשת אלחוטי בכל אחד מהמחשבים שלי, וכל העסק יעבוד? או שיש עוד משהו שצריך לעשות? 2. איזה האב מומלץ לקנות ומה מהחיר? 3. כנ"ל כרטיסי רשת? תודה. עריכה: חקרתי קצת ואני מבין שמה שאני קונה זה ראוטר אלחוטי. אז בעצם אני מבטל את הראוטר שבמודם שלי ומחזיר אותו למצב רגיל? ועוד שאלה - אני רואה שלראוטרים האלוחטיים יש גם חיבורי לאן רגילים. אני יכול לחבר גם כבלים רגילים וגם להפעיל את הרשת האלחוטית? ולחבר עוד מחשבים? אני מדבר על http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7280 או http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7358 (איזה מהם עדיף ד…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. בעזרת המלצת הפורום רכשתי את הראוטר הנ"ל וכבר קפצו הבעיות אני מחובר עם תשתית של HOT (כבלים) והספק אקספון שמתחבר בעזרת L2TP מה שמוזר שהראוטר מתחבר ל L2TP אבל כשאני בודק את האיי פי במחשב הוא עדיין עם האייפי של HOT ואני לא יכול לגלוש משום מה. אני דיי NOOB בעניין של ראוטרים אבל אני מקווה שזאת לא בעיה בראוטר עצמו! אגב בלי הראוטר האינטרנט עובד בסדר גמור מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שלום! יש לי בעייה ברשת: אין לי תקשורת בין 2 המחשבים: הפעלתי את האשף לרשת ביתית בשני מחשבים (ראה מצגת). לאחר מכן, ראיתי כי אין שיתוף בין שני המחשבים. יש לי מודם/ ראוטר של רוטל rta1320a וסוויטש של רוטל של 4 יציאות. המודם מתחבר לקו הטלפון, ממנו מתחבר לסוויטש, ומשם מתפצל לשני המחשבים. כל מחשב מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. בדקתי PING בין המחשבים ויש תקשורת, 0מילי שניות. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה,במחשב הראשון, אני מקבל את ההודעה: " אין אפשרות גישה אל GRINS. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת שרתים עבור קבוצת עבודה זן אינה זמינה כעת. " במחשב השני אני מצליח להציג את המחשבים בקבוצת העבודה, ואנ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מישהו שמע? אומרים שהוא מישתמש בטוכנולוגיית קיבוץ חדשה שמאפשרת לא יותר ולא פחות להכפיל את מהירות העברת הנתונים ב 802.11 G מ- 54 mbps ל- 108 mbps! דרך אגב הדרייבר שוחרר לחומרות מסדרת Xtreme G בלבד.. בנוסף הדרייבר הוא בחינם.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חברים שלום, הנושא עלה מספר לא מבוטל של פעמים על דפי הפורום, אך לא הצלחתי להבין לחלוטין האם ניתן להשתמש בראוטר של בזק עבור התשתית של HOT. ברשותי ראוטר מסוג DLINK 2650 (למיטב זכרוני), ההוא שבזק נותנת. וכעת אני שוקל לעבור לHOT, עקב הצעה לא אטרקטיבית מצד בזק. לאינטרנט אני צריך לחבר שני מחשבים ניידים, שיתחברו באופן אלחוטי. האם ניתן לחסוך את הקניה של ראוטר נוסף? אני מדגיש כי אין לי שום צורך באפשרויות הקימות ב DLINK למעט יצירת חיבור אלחוטי עבור 2\3 מחשבים. מקווה לעזרה מפורטת ככל הניתן, תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי, איזה חבילה מינימלית צריך לאינטרנט על מנת ש-skype יעבוד בצורה חלקה. יש לי 750/96 כרגע, ושאני מדבר ב-skype עם ארה"ב הצד השני שומע מצויין ואני שומע מקוטע. (גם בלי העברת הוידאו, אודיו בלבד) אני מניח שזה בגלל ה-upload. איזה upload מינימלי צריך כדי שלא יהיה קיטועים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהיה לי בזק היה לי מודם שהגדרתי כראוטר ואז עברתי לHOT וקניתי את הראוטר הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 אני מחובר אליו חוטית ופתחתי פורטים כמו שצריך והכל ושאני נכנס לביטורנט הפורט סגור (UTORRENT) ובאימיול הוא פתוח. איך דבר כזה קורה? בתוכנה של הביטורנט והאימיול מוגדר אותו פורט. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
בעקבות דיון שפתחתי באלקטרוניקה ומודינג לינק, הומלץ לי להתיעץ כאן אני מנסה לגשת לשרת רשת ארדואינו דרך שני נתבים שהשני מבינהם משמש כap. למישהו יש פתרון לנושא? כשאני מחבר את הארדואינו רק לנתב הראשון, הכל עובד פיקס
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי בזק בין לאומי + בזק. מדיי פעם יש לי ניתוקים. זה מתבטא בדפים שלא ניטענים ומסנג'ר שמיתנתק ירידות במהירות ב UTORRENT עד ל 0 (ואז עלייה חזרה) האם זה בעיה אצלי במחשב או שזה בספק/תשתית?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בwep כי זה האופציה היחידה שאני מכיר.. לאחרונה קראתי שזו הגנה חלשה מאוד וכל ילד יכול לפרוץ אותה, איזה סוג אבטחה אתם ממליצים לעשות? הסבר לתשובה יתקבל בברכה.. אני משתמש בגרסת טומטו לראוטר אם זה משנה.. תודה לעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר. הראוטר מחובר למחשב דרך ה- LAN. 1. נכנסתי ל- 192.68.0.1 > NETWORK > תLAN > שיניתי את ה-IP למשהו חדש (192.68.4.1). שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנסתי ל- 192.68.4.1 > WIRELESS > תWIRELESS SETTINGS > א. SSID > שם הרשת שלי ב. MODE > תBGN MIXED ג. CHANNEL > תAUTO ד. ENABLE WDS BRIDGING > ת SURVEY > בחירת הרשת שלי > הזנת סיסמא של הרשת שלי. שמירה. איתחול ראוטר. זה לא עובד. האם לא הבנתי נכון שכעת הראוטר מוגדר כרפיטר ושתהיה לי גישה באמצעותו לרשת דרך חיבור ה-LAN או ה-WIFI?
-
- 12 תגובות
- 17.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי רשת אלחוטית. ראיתי שבמחשבים ניידים ניתן לגלוש בעזרת כרטיס הרשת האלחוטית שמותקן בו, ברשתות של שכנים וכו' במהירות דיי גבוהה. אז לי יש מחשב נייח ואין לו כרטיס רשת אלחוטי ולכן לא ניתן לעשות זאת. השאלה שלי האם יש כרטיס רשת אלחוטי שמסוגל לתפעל כמו שיש לניידים?, או שיש אפילו דברים טובים יותר, שניתן בעזרתם לקלוט יותר חיבורים קיימים וכו'. אני מבקש בבקשה שתעזרו לי בזה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כל הפורטים פתוחים, אנא עזרה, הרטיו הולך וקטן...
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
1. איזה נתב אלחוטי פשוט וזול אתם ממליצים לי לקנות... חשבתי על הנתב הבא (Dlink בגלל הניסיון שיש לי איתם) הכי זול בשוק לדעתי ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=383 יש הארות המלצות ? 2. שאלה נוספת - מעוניין בנתב אלחוטי ומקצועי - נתקעתי בשני נתבים בעלי מפרט טכני זהה אבל הפרשי מחיר מחרידים) א. http://www.dlink.com/products/resource.asp?pid=6&rid=7&sec=0 - שקל 352 http://games.dlink.com/products/resource.asp?pid=370&rid=1369&sec=4 - שקל 980 ב. מה כדאי - המלצות שלכם.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המוצר שנמצא בתמונה ..? ? אני צריך לרכוש אחד כזה השאלה מאיפה ? ? ? ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם רכשתי מחשב חדש לפני כחודש, והתקנתי בו מערכת הפעלה מסוג Windows 10 Home יש לי בבית ספק ותשתית אינטרנט של 30MB קניתי בנוסף כרטיס רשת אלחוטי, PCI-E מדגם TP-Link TL-WN881ND nMax N PCI Express 300Mbps לא ברור לי למה, אבל מהירות האינטרנט נמוכה להחריד, כמה נמוכה? ביחס לLG3 שלי, שגם הוא מחובר לאותה רשת אלחוטית. תמונות מצורפות אפשר לראות שמשום מה מהירות הגלישה היא כפי 2 מאשר במחשב הנייח, ולפעמים זה אף יותר מכך! רק בשביל להגיד את המובן מאליו, בעת ביצוע הבדיקה, לא פעלה ברקע תוכנת הורדות, וכן שני המכשירים היו באותו החדר. ניסיתי כמובן לעדכן דרייבר לWindows 10, גם של Atheros, וזה שיפר מעט את המהירות, לא יו…
-
Jan 1 00:00:24 udhcpd: udhcp server (v0.9.9-pre) started Jan 1 00:00:33 pppd[396]: pppd 2.4.1 started by root, uid 0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Using interface ppp0 Jan 1 00:00:33 pppd[396]: Connect: ppp0 <--> /dev/pts/0 Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: Changed pty line discipline to N_HDLC for synchronous mode Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PADS: Service-Name: '' Jan 1 00:00:33 pppoe[401]: PPP session is 337 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: local IP address 80.178.181.91 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: remote IP address 212.199.26.117 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: primary DNS address 212.117.129.12 Jan 1 00:00:39 pppd[396]: secondary DNS address 212.117.129.5 Jul 6 15:25:36 pppoe[401]: Bogus…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האי מיול שלי מיתחבר תמיד בLOWID ולפעמים הFTP לא עובד.. המחשב האב הוא לא שלי אלא של אחותי,מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-