עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gshhar,

1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by L-Byte,

טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Domovoi,

היי,בזמן האחרון הפינג נהיה גבוהה לאירופה לכן רציתי לדעת איזה פינג יש לכם לשרת: 213.188.132.25 למי שלא יודע start<run<cmd<ping 213.188.132.25

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. לספקית האינטרנט יש אנטיוירוס שפשוט מסמן קבצים משרתי שיתוף (כגון RAPIDSHARE - MEDIAFIRE וכו) אני יודעת זאת ב100% כי 014 הרכיבו את האנטיוירוס\פילטר הזה לאימי, ואני הייתי צריכה להתקשר אליהם ולבטל אותו (מיותר לציין שלאחר שהסירו אותו כל מה שרציתי ירד ללא כל בעיה)! זה נראה כך: הקובץ מתחיל בהורדה אך לפני סיום הוא חוזר להתחלה (כמו שאנטיוירוסים שלנו עושים כשיש קובץ מסומן וגלוי, רק שהספקית עושה זאת לכל ההורדות משרתי שיתוף) - אני חוזרת..... לאחר ביטול הפילטר הזה (בשיחת טלפון) הקבצים ירדו ללא תקלות! - אני מקווה שמישהו פה יודע על מה אני מדבר כי אני זקוקה לעצה. האם ניתן לסדר, לתקן או לעקוף את העיניין הזה ללא ביטול האנטיוירוס של הספקית! (אצל אימי אני התקשרתי אליהם וממש צעקתי, הפילטר הזה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by desert,

אם אפשר , אפילו שיבוא בלי אפשרות לפירוול בתוכו כי כרגע יש לי בעיות עם זה ב DYNAMODE.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום. אני מעוניין להוזיל את חבילת האינטרנט שלי. אני גר עם שני סטודנטים נוספים. סך הכל אין לנו דרישות מטורפות. בשנה הראשונה הסתדרתי עם 15 מגה ועם הציוד שאני מדבר עליו, השנה עליתי ל40 רק בגלל שהמחיר היה זהה, וקיבלתי ציוד חדש מבזק(שיוחזר כאשר אתנתק מהם). עכשיו ישנם עסקאות של 69 שקלים של 018. יש לי רק מעט חשש כי הציוד שיש לנו מעט ישן, הדירה שונה מהדירה שהייתה בשנה הראשונה. הגודל שלה הוא 90 מטר. הראוטר יושב בסלון. חדר אחד עם קיר משותף עם הסלון, השניים האחרים רחוקים יותר. המודם שברשותנו הוא D-Link Dsl-2500u הראוטר TP-Link TL-WR740N באתר של המודם רשום שהמהירות המקסימלית היא 24mb האם הבנתי נכון? איך הראוטר הזה והאם הוא יבצע את עבודתו נאמנה. רוב השימוש הוא גלישה ממוצעת, מיילים וכו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. קניתי מחשב ניידןעכשיו יש לי 2 מחשבים(הרגיל והנייד) יש לי חיבור של בזק במהירות של 2.5 מ"ב איך אני יכול לחבר את המחשב הנייד דרך WI-FI לאותו הקו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי ראוטר של בזק (התנתקתי מהם) , האם הראוטר עדיין שמיש? כי ניסתי להגדיר בו את המשתמש והסיסמא החדשים שלי... ( הצטרפתי ל באנדל של 012 ONE ) והוא לא מצליח להתחבר... לא מבין למה האמת... הייתי בטוח והוא יעבוד לא חשוב לאן אקח אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by רומן גרוס,

עשיתי מחקר קטן ויש לי טיפה חששות ... 1. לגבי השירות הרגיל והטכני הרגשה שזה טיפה חובבני 2. תמיכה טכנית בתשלום ? 5 ש"ח ? 3. זה מריח כמו HOT . ------------------------------------------------------ אני חושב שאני אתחבר ל Orange וזהו מפחד מהפתעות .

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם. סילחו לי מראש על הבורות - אני לא בקיא בעניינים אלו. אני אדריכל שעובד על קבצים שלעתים יכולים להיות ממש ענקיים (הקובץ הכי גדול שאני עובד עליו הוא בגודל של 1 גיגה בייט - 1GB). יש לי קבצי AutoDesk, AutoCad, Revit, Maya, Photoshop, וכן הלאה. הבעיה שאני נתקל בה לאחרונה במשרד היא קשורה לגיבוי של הקבצים ועבודה עם אחרים (אני מבין שאלו הם שני דברים שלאו דווקא קשורים). אני עובד עם עוד 3 אדריכלים ב Open Workspace, והחיבור רשת שלנו ממש לא טוב. נאמר לי שהחבילה שהם רכשו עבור המשרד כולו (!) היא של 100 על 5. ז"א שה UPLOAD שלנו עומד על 5MBPS. שזה גרוע, אני יודע. השאלה שלי היא האם שימוש בתוכנה כמו DROPBOX (בהנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SHLOMI71,

שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by deso,

מה ההבדל בין כבל רשת מוצלב לבין כבל לא מוצלב? כבל לא מוצלב מחבר בין מחשב לראוטר? ומה המחיר לכבל 5 מטר? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by freefall,

אני מנסה להגדיר ראוטר TL-WR841HP כרפיטר (TP-LINK). הראוטר מחובר למחשב דרך ה-LAN. 1. נכנס ל- 192.68.0.1 > NETWORK > ת LAN > משנה IP ADDRESS ל- 192.68.3.3. שמירה. איתחול ראוטר. 2. נכנס ל- 192.68.3.3 > WIRELESS ת > WIRELESS SETTINGS ת : א. SSID > מזין שם רשת. ב. CHANNEL > בוחר AUTO. ג. MODE > בוחר BGN MIXED. ד. מסמן ENABLE WDS. 3. SURVEY > בוחר את הרשת שלי; מזין סיסמא. שמירה. איתחול ראוטר. האם הבנתי נכון שבשלב הזה הראוטר אמור להיות מוגדר כרפיטר? האם כרפיטר ניתן להתחבר אליו הן קווית והן ב WIFI? כי לי זה לא עובד... (השימוש התכוף ב"ת" הוא לצורך שמירת כיוון טקסט בלבד)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Mpro,

מישהו משתמש בתוכנה הזו לסטרימינג? אני רציתי לדעת האם אפשר להפעיל ערוצים שונים דרך התוכנה וגם בעברית

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by gilsxm,

אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם קניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270 הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי . יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75 אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטר כנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשות אני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור לי תודה רבה מראש! נ.ב ניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום.הנה הקושייה. אני מחובר לבזק וברק דרך מודם eci 270pr ,הפכתי את המודם לנתב והגלישה ושיתוף המחשבים פועל היטב,דרך האב בן 8 כניסות/יציאות.את ה ip של המחשבים הגדרתי ידנית ,כמו את הdns שלהם. לאחרונה הוספתי נתב אלחוטי של 3com /3crwe554g72t .נתב זה חיברתי לאחת היציאות של ההאב,והוא משמש לחיבור מחשב נייד וכף יד ממקומות שאין לי כבל פיסי. הרשת הקווית הינה בטווח ip 192.168.1.1 וצפונה.ה subnet שלה הוא 255.255.255.0 . לנתב האלחוטי הגדרתי ip 192.168.10.10 ,ואותו subnet . ברגע שחיברתי את האלחוטי ,אחד המחשבים הנייחים דיווח שיש התנגשות כתובות ולכן הייתי צריך לשנות לו את ה ip ,שעליו השתלט הנתב האלחוטי. שאלתי היא כיצד אני יכול לשתף את כלל המחשבים ,אלחוטי וקווי,תוך שמירה על סכימת החיבור של…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחשב השרת מורץ ע"י מערכת ההפעלה winxp, מחשב הלקוח מורץ ע"י win 98. המחשבים מזהים אחד את השני וניתן להעביר קבצים ביניהם. הבעיה שלי היא שעשיתי שיתוף אינטרנט במאפייני החייגן אבל במחשב השני פשוט אין אינטרנט מחכה לעזרה, תודה רבה לכל מי שמגיב ומנסה לעזור.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, ברצוני לחבר מודם כבלים Motorola SB5101 (כבל רשת) לנתב אלחוטי SIEMENS SL2-141. אני צריך הדרכה, אני רואה את המודם באלחוטי במחשב ונכנס ל-Control Panel שלו דרך 10.0.0.138 אין לי גלישת אינטרנט. עזרתכם בבקשה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כל יום בשעות הלילה המוקדמות (ממה שראיתי בסביבות 22:00 אבל זה רק כי לרוב אני לא ליד המחשב בין 8 ל 10) האינטרנט עובד בצורה נוראית. הפינג הממוצע במשחקים קופץ ל 200+, כולל בשרתים ישראלים (CS:S ו BF BC2, ב BC2 הוא בקושי מתליח לשמור על החיבור עם השרתים של EA) ממש בילטי אפשר לשחק. גם YOUTUBE ו GT בקושי עובדים, אפשר לראות רק ברזולוציות נמוכות. אפליו דפי אינטרנט לא תמיד נפתחים כמו שצריך, צריך לעשות רענון כל הזמן ואם פותחים יותר מ 3 דפים במקביל הם פשוט לא נפתחים. אני חושב שמיותר לציין מה קורה עם טורנטים... תשתית: כבלים ספקית: אורנג' מהירות: 7M (בהוט יש 12M, עוד לא שדרגתי). לעוד מישהו יש בעיה דומה? לאיזה ספקית כדאי לעבור? אני אמור לעבור דירה בשבוע-שבועיים הקרובים, להשאר באורנג' לבדו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. במשך פחות משעה, הנתב שלי חוסם מאות פקטים המשודרים פנימה אל כתובת ה- IP החוקית שלו. כל הפקטים מופנים לפורט UDP הנ"ל, כתובת המקור של כל פקט שונה מחברתה; אין 2 כתובות מקור זהות. אגב ביום אחר קוראת תופעה זהה, אך כתובת ה UDP פורט שונה. מישהו נתקל בתופעה כזו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ומקריאה בפורום הבנתי שגם NETVISION אז למי אתם ממליצים? הכוונה לחבילה של לפחות 1.5 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב נתחיל עם סוג המודם USB ADSL MODEM ALE 150. של בזק נידמה לי... האינרנט עצמו הוא של ניטוויזן. (1.5 מגה) אוקיי אז כבר יש לי את החבילה הזאת בערך משו כמו שנתיים או שנה וחצי ולא היו לי שום בעיות איתה עד שיום בהיר אחד אני מתחיל לראות שכל קצת זמן המודם יוצא מסנכרון ואני מתנתק מהאינטרנט,דבר שדי משגע אותי ביחוד מהעובדה שזה קורה בחופש ואני אוהב להשקיע זמן לשחק במחשב עד שיש לי זמן קצת לפני הבגרויות. (האינטרנט מחובר רק עם מחשב אחד... זאת אומרת אין רשת רק מחשב אחד מחובר על האינטרנט... עשיתי בדיקה לוירוסים ולא נמצאו,אם זה בכלל קשור.) תודה מאוד מאוד לעוזר,אני פותח תאשכול הזה לפני שאני יסע עד לראשון להחליף מודם דבר שממש אבל ממש אין לי עצבים אליו וזמן... :s05:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Yaron123,

אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים