עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by iveco,

שמתי לב אם אני פותח דף אינטרנט כבד כמו מאקו , YNET וכו' אם אני לא מחכה שהדף יפתח ב 100 אחוז ואני לפני פתיחה מלאה משחק עם העכבר אז האתר נתקע נהיה כבד , אבל אם אני מחכה לפתיחה מלאה של הדף אז האינטרנט זז טוב ואין תקיעות , השאלה אם זה נורמלי ? צריך לחכות לפתיחה 3-7 שניות לפתיחה מלאה דף ? או שישר לוחצים YNET ואפשר לגלוש בלי לחכות לפתיחה מלאה ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shlomo_l,

אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Darkwood,

לא נכנס לי ל LETITBIT.NET ו לעוד כמה אתרים מאתמול בערב ולכולם זה עובד. יש לי ראוטר של linksys אינטרנט של 012 תשתית 12MB HOT ,ניסיתי להיכנס משלושה מחשבים ופשוט לא נכנס כותב משהו על TIME OUT גם את FXP.CO.IL זה קרה כמה פעמים. מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by carz12345,

היי קניתי מחשב חדש ואני מחפש כרטיס רשת שיתן לי ביצועים גבוהים למשחקים. אני אשמח אם למישהו יש המלצה בנושא. זה המפרט למקרה שתצטרכו: i7 8700k asus z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) gtx 1080 ti galax hof hyperx ddr4 16 gb 3200 cl16 corsair rm750x corsair carbide clear 400c samsong ssd 850 evo 500gb wd 1tb caviar black תקציב עד 200 שקלים אלא אם כן יש חריגה שמצדיקה את האקסטרה כסף. אני משחק cs go בצורה כבדה ומחפש כרטיס רשת שיתן ביצועים בהתאם. תודה רבה לעוזרים!

6. Started by swetsaar,

שלום, אז ככה: יש לנו בית עם שתי קומות, בקומה התחתונה יש מחשב נייח שמחובר להוטבוקס, בקומה העליונה יש לי מקבוק פרו שהקליטה כמובן לא מגיעה. יש לי שני נתבים ישנים בבית שהם לא בשימוש: TP LINK TLWR340G ו LINKSYS BEFW11S4. השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי שתהיה קליטה בקומה העליונה, התחלתי לנבור באינטרנט וקראתי על wds שההוטבוקס הוא לא ואי אפשר וכל זה... אני לא מתמצא בהגדרות של נתבים לכן בבקשה אם כן יש אפשרות של חיבור, אז אשמח למדריך צעד צעד ( למשל עם המדריך של נטצ'יפ הסתבכתי). מודה לכם על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Eonblueapoc,

אני פשוט לא מבין כלום.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אצל חברה לא מוכרת ואני מעוניין לעבור לחברה אחרת לאינטרנט בכבלים איזה חברה הכי מומלצת מבחינת תמיכה??? מבחינת יציבות וגם מבחינת מהירות של האינטרנט אז מה אתם ממליצים ותנמקו בבקשה למה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gif,

היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by corolla9,

שלום לקהילת HWZONE רציתי לשתף אתכם בבעיה שאני סובל ממנה ברשת הביתית שלה, אני יציג את הבעיה פשוט כפי איך שאני רואה אותה. ברשת הביתית שלי קיימים המחשב שלי שמחובר דרך מתאם אלחוטי למחשב של אחותי אשר מחובר בכבל רשת לראוטר ואקסטרימר שמחובר גם כן בכבל רשת ובנוסף המחשב הנייד של אחי. הראוטר הוא מדגם Dlink 2650u והמתאם האלחוטי הוא מדגם DRUC-U3 במחשב שמריץ WIN7 לאחרונה העברתי את הראוטר ממני לאחותי ונתקלתי בתופעה מאוד מוזרה כאשר אני מבצע הורדה דרך רשת האינטרנט (לדוגמא UTORRENT) מהירות הגישה שלי לאינטרנט פוחתת מרוחב הפס המקסימלי שלה 600Kbps ל50Kbps... (התופעה נגרמת גם בהורדות דרך מכשיר האייפון אשר ברשותי) התחלתי לחקור את הדבר וגיליתי משהו עוד יותר מוזר, שמתי לב שהנפילה במה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zglazer,

שלום לכולם !!! אני מחובר לאינטרנט של ADSL בחבילה של 1.5M דרך בזקבינלאומי המודם שברשותי הוא TNN-600E יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של TP-LINK WR641G . כרטיס הרשת האלחוטי גם הוא של TP-LINK צורת החיבור של הרשת היא: 1- מחשב ראשון מחובר קווית לרואטר 2- מחשב שני משתמש בכרטיס הרשת האלחוטי מהירות הגלישה במחשב השני ממש צולעת והחיוי הוא תמיד על סיגנל נמוך למרות שניסיתי את כל הכיוונים האפשריים של האנטנה החלטתי להפרד מהרשת האלחוטית ולהקים קווית בצורה הבאה: 1- למשוך כבל רשת 15 מטר מיציאה נוספת של הראוטר הקיים 2- בחדר השני לשים Ethernet SWITCHוממנו למשוך כבלים למחשב ולסטרימר האם אתם צופים שאתקל בבעיות ? על איזה Ethernet SWITCH אתם ממליצים איזה סוג כבל מוצלב או אחר אנא חוו דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי לכולם, אינני מבין בשיט בדברים הללו של אנטרנט ורשתות אבל אני צריך את עזרתכם, אלו הרכיבים שיש לי: כרטיס רשת O\B של לוח GA-MA69G-S3H Gigabyte Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC מודם siemens c2-010 plus http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/C2010_UG.pdf ראוטר dynamode br-6004 wg 1 http://www.dynamode.net/details.asp?id=63 וממיר VISIONNET VN8000S http://www.telran.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000238 אני רוצה לחבר אותם ביחד,הכיצד ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Monster,

אז בזמן האחרון כל פעם שאני משחק יש לי לפחות פעם אחת פינג ספייק שעולה לפעמים ל150 ולפעמים גם ל500 ול800 עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by a_halachmi,

כשאני שולח אימייל אני מקבל הודעה כזאת תמיד זה היה בסדר רק היום זה התחיל. והוא מקבל הודעות בסדר. אני מחובר לנטויז'ן שרת דואר נכנס:mail.netvision.net.il שרת דואר יוצא:mailgw.netvision.net.il נ.ב: החלק המסומן בירוק זה הכתובת איי פי. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orwein,

יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by moadim,

שלום, בשלב הראשוני אחרי התקנת הראוטר אני אמור להכנס לאתר הבא בדפדפן את כתובת 192.168.2.1 לאחר מכן אני מנסה להכניס את השם משתמש Admin והסיסמא 1234 הוא לא נותן לי להכנס... זאת לא הפעם הראשונה שניסיתי להכנס, מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by oriel151,

היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.

19. חברים שלום אחרי כמה שנים שאני משתמש באינטרנט הסלולארי של חברת פלאפון מאוד שמחתי שהם סוף סוף נותנים חבילה נורמאלית לגלישה במחיר סביר . החלטתי לקנות מודם USB ולחבר אותו במקום האינטרנט הרגיל וככה כאשר אני צריך אני לוקח את המודם ומשתמש בו מחוץ לבית המהירות ממש טובה והמחיר סביר קניתי את המודם USB של TELIT כולל חבילת גלישה 10 גיגה ב120 שקל לחודש בבדיקה שלי אני לא רואה שאני מגיע ל10 גיגה בחודש.. אז זה היוצא סביר. בקיצור מה אתם אומרים על זה? התחילו להיות סוף סוף שחקנים חדשים בתחום האינטרנט הביתי? נראה ירידת מחירים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Stealth,

שלום, אני מעוניין בIP סטטי. אני כרגע מחובר לADSL. האם ניתן דרך הספקיות בארץ? ומה לגבי הכבלים? אני מתכנן לעבור בזמן הקרוב ואם מישהו יודע סביבות מחיר לדבר, גם זה יעזור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ובכן התוכנית שלי היא כזו: קניית ROUTER SWTCH EDIMAX BR-6004 PLUS ולחבר בעזרתו שני מחשבים למודם כבלים . שאלתי היא : האם כאשר אחד מחובר לרשת מחשב שני יוכל לגלוש גם הוא חופשי ללא תלות בחשבון המחובר?. אני מכיר את האופציות האחרות כמו התקנת שני כרטיסי רשת למחשב וביצוע ROUTER בעזרת תוכנה , אבל אפשרות זו נפסלה ,עקב תלות במחשב שרת / מארח .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם לאחרונה שידרגתי את האינטרנט אצל בזק + בזב"ל ל-10MB NGN וגם קיבלתי ראוטר חדש מדגם D LINK 2760U. אך יש לי בעיה שכבר באמת בלתי נסבלת - יש שעות שאפילו לגלוש כבר אי אפשר. רוב היום הכל עובד בסדר יחסית , אבל יש שעות בהן יש איטיות מוגזמת או אי טעינת האתר כלל (מצורפת תמנוה) , וכשזה קורה - זה קורה במספר אתרים שונים ולא באתר ספציפי אחד שנדפק. קשה לי להאמין שהבעיה בספק או בתשתית , בכל זאת - סה"כ גלישה. ככה שאני נוטה להאמין שאולי הבעיה בראוטר. יש דרך שאני יכול לבדוק ממה זה נובע? [attachment deleted by admin]

23. Started by Gamer9000,

בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iAvishay,

שלום. אני החלטתי לקנות כרטיס רשת חדש, לאחר שנמאס לי מהבעיות של השניים שהיו לי. אלחוטי / חוטי: אלחוטי. הנתב: DGN2200 של בזק. כרטיס פנימי או חיצוני: אני מעדיף פנימי, אבל אני גם לא שולל חיצוני. מרחק מהנתב: בסביבות ה-6 מטרים עם קיר בטון עבה שמפריד. תקציב: הכנתי לזה 250 ש"ח, אבל אם יהיה צורך אני אוכל לחרוג. הלוח אם שיש לי הוא "Gigabyte GA-B75M-D3H". תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.