רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי כונן רשת של lacie שמשמש אותי כ-"שרת" FTP. האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להגביר את קצב ההורדה ממנו? מכל מקום שאני מנסה להוריד משהו זה לא עובר את ה- 100KB. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לתת הרשאות גישה לתיקייה משותפת במחשב שלי למשתמשים ספציפיים ברשת הביתית. איך אני יכול לבחור משתמשים ממחשבים אחרים ברשת? כשאני הולך ךחלון המאפיינים של התיקייה לטאב sharing >> advanced sharing >> premission >> add בתיבה שנפתחת המיקום נמצא במחשב שלי ואני לא יכול לשנות אותו לשום דבר אחר. (אפשר לראות בתמונה המצורפת) יש לזה פתרון? יכול להיות שזה איך שהגדרנו את הרשת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר כרגע באצות הברית, ויש לי בעיות עם מהירות האינטרנט במשרד. יש לי קוו של 35 מגה הורדה ו 5 מגה העלאה. יש לי מודם של מוטורולה שמתפקד רק כמודם, וראוטר חדש של לינקסיס wrt 1900 ac, הדגם הכי חדש. בעקרון הכל עובד מעולה ואני מגיע למהירות שאני צריך ואפילו טיפה יותר, הבעיה מתחילה שפעם ביום / יומיים, פתאום הכל נהיה איטי ומהירות ההורדה יורדת לאיזור ה 2 מגה. אז כמובן שצריך לכבות את הרואטר (לא את המודם, רק את הראוטר) להדליק והופ, הכל חוזר להיות בסדר. שידרגתי את הקושחה של הראוטר ועדיין זה קורה. בעקרון מחוברים על הרשת כמה מחשבים (חדשים לגמרי) והמון טלפונים של voip (באיזור ה 15). הטלפונים מחוברים ל switch של netgear מדגם NETGEAR 24 Port Gigabit Business-Class Rackmount Swi…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה שמצחיק שזה התחיל רק לפני שבוע וחצי, לא יודע מה השתנה אבל כל תוכנת שיתוף קבצים יוטורנט\אימיול\סבבהדיסי מורידה לאטט, יש לי SP2 והפיירוול מנותק, יש לי ZONE ALARM ו- Kaspersky ואת שתיהן ניתקתי לפני שנכנסתי לאחת התוכנות.. הפורטים תמיד פתוחים, לפחות ככה זה מראה בסבבה, אימיול וטורנט.. באמיול לפעמים זה צובר תאוצה לכמה דקות ואז יורד חזרה.. והעלאה גם לא משהו, במקום 10 זה נא הרבה פעמים בין 10-9-8.. והכי מוזר זה באמיול כשהzone alarm מנותק ואני נכנס לאמיול זה פותח לי את הדף של ה LOWID ומראה לי איך לפתוח פורטים בFW של הXP כשהוא בכלל סגור.... וכשאני נכנס כשהתוכנה פועלת, הכל טוב ויפה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקשרתי לתמיכה של WOWNET והם אמרו שהם לא תומכים בפיירואל מצד שלישי אז ישר חשבתי עליכם... יש לי נתק של 2WIRE והבעיה היא שהפיירואל חוסם את המחשבים מלהתקשר ביניהם. בטילתי את הפיירואל והכול עבד מצויין אבל אני לא יכול להיות באינטרנט ללא פירואל ובמיוחד במחשב הנייד ששם יש קבצים מאוד חסויים [קבצי אוניברסיטה.. לכו תדעו אם מישהו לא יפרוץ לי ויקח את כל העבודות ואת כל הכתובות ובקיצור, הכול ] ואני לא יכול לקחת סיכון... אני רוצה שתעזרו לי בהגדרת הפיירואל בכדי לתת למחשבים גישה אחד לשני - פורטים או כל *** אחר. בתודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מתחבר לסרוור ולרשת משרדית, מחובר לרשת כבלים ספק 012
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר להוט+בזק בין לאומי 100 מגה. שנים אני עובד בצורה הזאת הכל תקין. ביומיים האחרונים אני מקבל 10 מגה ומטה. התקשרתי לתשתית ולספק שתיהם אומרות שמצד שלהם הכל תקין. הוט הציעו לי להחליף את המודם כנראה עשה את שלו. אני שואל אז למה שיהיה לי אינטרנט בכלל אם המודם לא תקין ?? עזרה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי ראוטר של בזק dsl650u ועוד שני ראוטרים שונים שמתחברים קווית לראוטר שלי ועכשיו לבעיה ברגע שחיברתי את הראוטר הראשון וממנו יצאתי עם עוד כבל למכשיר אז המכשיר עובד תקין הבעיה היא האותו מקום לפעמים יש גישה לרשת ולפעמים לא אותו דבר בראוטר השני שהוא מחובר לראוטר של בזק בצורה קווית ובתוך תוכנת המחשב יש תוכנה המצריכה חיבור לרשת יש גלישה ברשת והמחשב קיבל כתובת אבל התוכנה אומרת שאין חיבור לרשת איפה הטעות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס של Gb ב-50 שקל ויש לי בעיות במהירות העלאה, הכרטיס Dynamode NC-1000TX-g המהירות בהעלאה היא 1 MB והמהירות בהורדה 30 MB יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? הכרטיס דפוק או פשוט מחורבן כשאני מחבר את הרשת דרך הכרטיס של הלוח, כרטיס של 100 Mb אני מקבל אותה מהירות (11MB) גם בהורדה וגם בהעלאה ניסיתי כמה דרייברים ולא היה שינוי להחזיר את הכרטיס ולקנות אחד יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המודם של בזק התקלקל לי(פינג ל10.0.0.138 לא נותן תוצאה). אני רוצה לעדת על איזה מהמודמים שבזק מחלקת אתם ממליצים? כרגע יש לי את הAZTECH. חשוב לי שהוא יהייה גם ראוטר ויהייה בו UPNP. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר מודם כבלים Motorola SB5101 (כבל רשת) לנתב אלחוטי SIEMENS SL2-141. אני צריך הדרכה, אני רואה את המודם באלחוטי במחשב ונכנס ל-Control Panel שלו דרך 10.0.0.138 אין לי גלישת אינטרנט. עזרתכם בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי TL-WN722N מחפש את הכי עוצמתי בשוק כיום. בבקשה רק פתרון עם חיבור USB. חשבתי על TL-WN822N האם הדרך לדעת היא רק לפי הdBi של האנטנות? לשלי יש אנטנה אחת עם 4dBi. לTL-WN822N יש שתי אנטנות, אבל לא מבין אם זה 3dBi לכל אחת או שתיהן ביחד. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! כמו שכבתי בנושא יש לי ראוטר 3com OfficeConnect 3crwer100-75 בזמן אחרון אחרי שהחלפתי מודם אני לא מצליח לשמור הגדרות!! כל פעם שאני לוחץ על כפתור ה APPLY לאחר כ 30 שניות הכפתור ממשיך להבהב! וכל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל הוא מתאפס להגדרות יצרן!! מישהו יכול לעזור לי!!!1 תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב WRT54GL, עם קושחת DD WRT. אתמול שמתי לב לאיטיות במחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר, שלא קיימת במחשב שמחובר בקווי. נכנסתי לעמוד הגדרות שלו וראיתי שמהירות החיבור האלחוטי היא 1Mbps. כאשר אין אף מכשיר מחובר באלחוטי (ואחרי ריסטרט לראוטר) המהירות חוזרת ל 54Mbps. אפילו אם רק לפטופ אחד מחובר והוא נמצא ממש ליד הראוטר, עדיין מהירות החיבור היא 1Mbps. זה אף פעם לא היה כך. יש לציין שחיבור אותם מכשירים באלחוטי לנתב של בזק שיש לי D-link 2670U פותר את הבעיה. הסיבה שאני מעוניין להשתמש בלינקסיס היא שעוצמת השידור שלו יותר חזקה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ה-DIR-645 של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1G) כניסת USB אחת ומערך אנטנות יחודי. מערך זה, המבוסס על טכנולוגית ה-Beam Forming, מאפשר לנתב לרכז את כל עוצמת השידור בכיוון אחד ועל ידי כך להגיע לביצועים יוצאי דופן. את סקירת הנתב DIR-645 של חברת D-Link תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-645/DIR-645.htm
-
שלום וברכה, אני מעוניין להקים מקום אחסון משותף עבור רשת של מחשבים, בנפח של משהו שבין 4-6 TB. הרשת מונה כשבעה מחשבים והעבודה מול הרשת יחסית אינטנסיבית, מדובר בחומר ישן של כTB אחד שאמור לשבת על כונן האחסון ולמעשה לאפשר חיפוש בקבצים. במקביל לעתים קרובות הכונן צריך לעמוד גם בעומס של העברות והעתקות ממנו ואליו בנפחים גדולים של מאות מ"ב. החומר המצוי חשוב מאוד ודורש גיבוי שבועי. כרגע מצוי מחשב רשת מיושן ובתוכו קיים כונן שאותו משתפים בין המחשבים. המחשב לא עומד בעומסים הנ"ל ונופל לעיתים קרובות. השאלה שלי היא לפי הצרכים שהזכרתי, מה יהיה הפתרון הכי נכון עבורי. מחשב חדש באותה צורה? כונן NAS? אשמח אם תעזרו לי, תודה מקרב לב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע הבית מחובר לאינטרנט המהיר של סלקום (חבילה של 1000). החיבור דרך סיב אופטי והראוטר ממוקם בסלון. מחר אקבל מחשב חדש שימוקם בחדר אחר. כרגע אותו חדר מחובר דרך חיבור מוקה. באותו החדר יש גם מגביר קליטת WIFI של סלקום שמחובר למוקה. כשחיברו, הטכנאי טען שאם אחבר switch דרך המוקה אני אמור לקבל מהירות של 400 ( מחר אקבל את המחשב החדש ואוכל לבדוק אם אכן כך הדבר). השאלה היא : להשאר מחובר עם switch דרך המוקה ? להעביר כבל רשת דרך התשתית של בזק שיחובר מצד אחד לראוטר בסלון ובצד השני לswitch בחדר ? לדבר עם סלקום שיריצו כבל אופטי עד החדר כדי שהראוטר יהיה שם ולהעביר את הsuper wifi של סלקום לסלון? ( אף מכשיר לא מחובר קוית לראוטר בסלון ). מעוניין לקבל חיבו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-