רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אז נגש ישר לבעיה,יותר נכון לבעיות...מדובר באינטרנט,באקספלולר,פיירפוקס,ואתרים שונים ברשת. אינטרנט...הוא מתנתק לי מדי פעם כשיש עומס,כשאני מוריד משהו כשאני משחק במשחק רשת וכדו'...זה מעצבן כי לא רק האינטרנט ניתקע....אלא כל המחשב,ורק ריסט פותר את הבעיה. אקספוללר...גלשתי באתר,וכשיצאתי שמתי לב שהאתר נסגר בצורה מוזרה...אחרי שעה חזרתי ולחצתי על האייקון של האקספוללר החלון נפתח ואחרי שניה נסגר...בלי שום ERROR או משהו אחר. פיירפוקס...קודם כל מהרגע שלחצי פעמיים על האייקון לוקח לו כ-8 שניות לעלות,דבר שני שמדי פעם הוא פשוט נתקע ורק אחרי כמה דקות משתחרר,דבר שלישי...למשל אני שומע מוזיקה ביוטיוב וגולש באתר אחר,ברגע שאני מעביר עמוד באתר או עושה רענון היוטיוב מתחיל להיתקע...…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי ממיר CUBEREVO 250HD נדפק לו חיבור ה-USB,יש ברשותי בנוסף AP PLANET 4033 שהוא די חמוד רק שאני רוצה להשתמש בו בתור "כרטיס רשת" ולחבר אותו בכבל RJ45 ל-CUBEREVO. זה ה-MANUAL של ה-PANET 4033 [ftp=ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf]ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf[/ftp] האם אני חייב סוויטש/נתב שילשם יהיה מחובר ה-AP? או שאני יכול לחבר ישירות את ה-AP ב-RJ45 ? הרציונאל מאחורי כל זה הוא שהממיר יוכל לקלוט אנטרנט מהרשת הביתית. אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר WGR 614 של נטגיר. ואני נאלץ לבצע ריסט לראוטר פעמים רבות ביום (3-4) . בדקתי את המודם- הוא תקין . אני מחובר דרך הוט וספקית 012. מע' הפעלה : ויסטה 64. גם ב XP היה עושה בעיות. איך פותרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אינני מבין בשיט בדברים הללו של אנטרנט ורשתות אבל אני צריך את עזרתכם, אלו הרכיבים שיש לי: כרטיס רשת O\B של לוח GA-MA69G-S3H Gigabyte Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC מודם siemens c2-010 plus http://213.8.106.62/broadband/netman/downloads/C2010_UG.pdf ראוטר dynamode br-6004 wg 1 http://www.dynamode.net/details.asp?id=63 וממיר VISIONNET VN8000S http://www.telran.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000238 אני רוצה לחבר אותם ביחד,הכיצד ???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז בזמן האחרון כל פעם שאני משחק יש לי לפחות פעם אחת פינג ספייק שעולה לפעמים ל150 ולפעמים גם ל500 ול800 עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שחוויתי מס' התקפות בימים האחרונים החלטתי להתקין את הPERSONAL FIREWAALL של NORTON אך אויה לי... כעאת איני מצליח לגלוש במחשבים(שניים במספר) המחוברים לרשת(ואגב תיקשורת בין המחשבים(שיתוף קבצים) יש) הפרטים הם: מחשב 1 IP - 192.168.0.1 ובשני המחשבים האחרים ההגדרות אוטומטיות(OBTAIN IP AUTOMATICALY)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין ברשתות וכאלה אז יש לי כמה דברים שאני לא מסתדר איתם. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני רוצה לחבר לאינטרנט. עכשיו יש לי כמה שאלות: בישן היה לי DSL Modem שאיתו השתמשתי כדי להתחבר לאינטרנט. במחשב החדש יש לי כרטיס רשת מובנה אבל אני לא מבין מה צריך לעשות כדי להתחבר איתו אז פשוט חיברתי את הכרטיס מהמחשב הישן.. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת כדי להתחבר לאינטרנט ואיך? מה צריך לעשות כדי לחבר את המחשב השני גם? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שבסטיקי, אז ככה: -אני מחובר לאינטרנט עם חייגן -המחשב הלקוח מצליח לגלוש באינטרנט אבל יש בעיה עם שיתוף הקבצים במחשב הלקוח כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי את המחשב השרת והלקוח, אבל כשאני נכנס למחשב השרת הוא אומר לי שאין לי גישה. במחשב השרת כשאני נכנס ל "הצג מחשבים בקבוצת העבודה" הוא מראה לי שגיאה (סתכלו בתמונה) ד"א DDD זה הקבוצת עבודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למתמצאים, מחובר לתשתית בזק,ומחכה באופטימיות מבוקרת ל200 מגה. כרגע 100. מתלבט בין d link 245gr לבין tp link vr600 גירסא 3 שתומכת ב35b, (שבנדה מבטיחה שכבר מגיעה). דעתכם בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה לשחק באפשרות הLAN במשחק NFS: Most Wanted , ובפורום של המשחקים אמרו לי שיכול להיות שהראוטר חוסם פורטים מסוימים , שהמשחק. נכנסתי לקובץ הReadme וזה מה שהיה כתוב: Need for Speed Most Wanted uses the following TCP and UDP port(s) for Internet play: TCP ports: 80, 13505, 30900-30999 UDP port addresses: 3658-3658 האם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפורטים האלו? תודה רבה מראש. דגם הראוטר: Siemens ADSL SL2-141
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם . בנסיון לעדכן חומרה ..לראוטר ששמו : edimax br504n אני נתקל בהודעה invaild file , מדוע זה קורה? . הורדתי את העדכון עצמו מכאן http://www.edimax.com/en/support_detail.php?pd_id=222&pl1_id=1 הקובץ בסיומת .bin הגירסא הנוכחית היא 1.30 העדכון 1.50 , מה אתם מציעים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי תשתית של adsl ויש לי כרגע ראטור אך הוא איננו טוב לי ואני מעונין ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט אבל כל אחד עם חיגן שונה שכל משתמש במחשב יבחר מתי להתחבר ולהתנתק. מצאתי מדריך פה אבל אני לא בטוח בו : http://hwzone.co.il/guides/ICS/ האם זה מה שאני צריך לעשות על מנת שיהיה חיגן מחשב אחד יהיה שרת והשני יהיה מחובר לשרת באמצעות כבל רשת? במחשב השני יהיה חיגן? וגם במחשב הראשון? מקווה שהבנתם ותודה למי שיעזור ויסביר...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני החלטתי לקנות כרטיס רשת חדש, לאחר שנמאס לי מהבעיות של השניים שהיו לי. אלחוטי / חוטי: אלחוטי. הנתב: DGN2200 של בזק. כרטיס פנימי או חיצוני: אני מעדיף פנימי, אבל אני גם לא שולל חיצוני. מרחק מהנתב: בסביבות ה-6 מטרים עם קיר בטון עבה שמפריד. תקציב: הכנתי לזה 250 ש"ח, אבל אם יהיה צורך אני אוכל לחרוג. הלוח אם שיש לי הוא "Gigabyte GA-B75M-D3H". תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חושב להזמין מאיביי את הכרטיס הבא - TP-Link 300, האם יש כרטיס מומלץ יותר פנימי אכותי ומהיר בתקציב גבוה? http://cgi.ebay.com/TP-LINK-300-Mbps-Wireless-N-PCI-Adapter-MIMO-TL-WN951N-/160478069850?pt=COMP_EN_Routers&hash=item255d3d045a תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש שנינו 2 MB -של ADSL של בזק בינלאומי. אני מעלה על 12kb/s והוא מעלה על 28.8kb/s מאותו FTP (012) מה אפשר לעשות ? אני והוא גרים בניין ליד בניין ד"א..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי כרגע היום פעיל רוואטר אלחוטי של 3COM מסוג OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router הוא מחובר למודם ADSL של בזק והכל עבוד מצויין. בנוסף יש לי עוד רווטאר זהה לחלוטין של 3COM שאני רוצה להפוך אותו לנוקדת חיבור קווית אשר יהיה מחובר אלחוטי לרוואטר הראשון. (אני מדגיש הרוואטר האלחוטי של 3COM השני יספק אינרטנט דרך אחד מארבעת הפורטים של הרוואטר לממיר של YES ולא בצורה אלחוטית) איך עושים זאת ? אני שובר הראש איך עושים את זה !!! http://adsl.aruba.it/manuali/3comOCWireless.pdf
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
????/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי שני מחשבים בבית, שאחד מהם אני רוצה להשאיר דלוק אך מנותק ממסך או מעכבר ומקלדת, וברצוני שתהיה לי אופציה להשתמש בו מרחוק באמצעות המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית. סטייל remote desktop המובנה של ווינדווס. אני לא רוצה אופציה לשליטה מחוץ לרשת. כמו כן אני רוצה שהשליטה תהיה אוטומטית בלי שצריך לאשר או להדליק איזו תוכנה במחשב הנשלט, כי כאמור הוא לא מחובר לכלום. איך הייתם ממליצים לעשות זאת? אני לא יכול להשתמש ב remote desktop כי הווינדווס שלי אומר שזה לא נתמך בגרסת home (מה שיש לי). אם מדובר בתוכנת צד שלישי רצוי שתהיה כמה שפחות "fishy" מטעמי בטיחות.. אשמח לרעיונות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 ראוטרים מבזק... הראשון שמצויין בכותרת... והשני ASUS ואני כרגע משתמש בASUS. הבעיה היא שבASUS אני מהמחשב שלי שמחובר חוטית מוריד מהטורנט דברים למחשב אחר שמחובר אלחוטית..קורה המון פעמים שהקשר פשוט מתנתק... ואז זה אומר שלא ניתן למצוא את שם השרת... המהירויות גם בהעלאה וגם בהורדת צונחות בקליינט טורנט שלי קרוב ל0 למרות שיש שם טורנטים שנמצאים במחשב שלי שמחובר חוטית.. בקיצור נראה כאילו הASUS לא עומד בעומס לפעמים ויש לו מן קריסה כזאת... מצד שני כשאני משתמש בAZTECH הכל עובד חלק... גם אם המתאם כרטיס רשת במחשב השני בטווח חסום טיפה אין בעיות של ניתוק כאלה (ובASUS אני מנסה לשמור על המתאם חשוף כדי שלא יהיו הפרעות). הבעיה בAZTECH היא שאחרי מספר שעות... בד"כ אני רואה את זה בבוק…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורך להרים גלישה אלחוטית בWIFI במתחם שלם שבו יוכלו ל"גלוש" רק לתוך תכני המתחם (מידע ואלבומי תמונות בעיקר) הקמתי שרת, התוכן עובד ופועל בדומיין מקומי אני מחפש ראוטר שיוכל לפתוח נקודת WIFI (לכ100 חיבורים) והתחברות לרשת תוביל לעמוד השער המקומי של התוכן הראוטר לא אמור להיות עם יציאה לאינטרנט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שמהירות האינטרנט איטית יותר ממה שהייתה אין לי רוגלות ווירוסים על המחשב הביטורנט כל פורט שאני מנסה אומר שהוא סגור ובnetworking שב.. task manager הגרף לא עובר את ה2.5% מה זה אומר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר ראוטר שמתחבר בין מחשב למחשב דרך שקע החשמל בלבד, דרך מתאם, מישהו שמע על זה? יש לו דגם, לינק, מחיר, או מקום שאפשר לקנות ממנו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבוע בערך שדרגתי את האינטרנט לרשת NGN במהירות 10 MB אצל בזק בינלאומי בחבילה משולבת. לפני השדרוג הייתה לי מהירות של 2.5 MB והתנאים לא השתנו אחרי השדרוג. כשאני בודק באתר של בזק את הבדיקת מהירות זה באמת מראה לי שאני גולש על 10 MB. אבל אני לא מרגיש שום שיפור בביצועים אם זה בהורדות ואם זה בגלישה של האינטרנט ואפשר לומר בלשון המעטה שאני לא מרוצה מהשדרוג. אני אשמח לדעת אם יש אפשרות לשפר את האינטרנט ולמה אני לא מרגיש שיפור בביצועים. תודה רבה, דור
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע אינטרנט של הוט במהירות 30 מגה ואני מחובר עם מודם ישן של תומסון 425 וראוטר TP-LINK TL-WR740N. השאלה שלי אם כדאי לי לעבור להוטבוקס, והוא יחליף לי גם את המודם וגם את הראוטר? והאם בהוטבוקס קיימת אפשרות לפתוח פורטים ע"י UPnP? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-