עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by taamir,

שלום לכולם. דודה שלי מגיעה מאמריקה החודש ואני צריך נתב, בקיצור צירוף מקרים נדיר אבל הנתב הזה צריך לעבוד בין הקומות בבית (3 מפלסים) ואני רוצה גם שהוא יהיה ממש מהיר התקציב הוא 350 שקל אבל נניח שאני יכול להוסיף עד עוד 100 שקל אם ההבדל מספיק משמעותי ואם אין ברירה בשביל לקבל קליטה ומהירות. אני ישמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם. תודה ! [br]פורסם בתאריך: 29.05.2009 בשעה 20:30:21 אין המלצות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Friedman,

שלום, שאלה תאורתית, האם אפשר להתחבר לאינטרנט דרך מודם הטלפון של HOT? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by dyn,

שלום, כרגע יש לי בבית שני מחשבים, אחד אלחוטי ואחד נייח ומזרים מדיה שחיברתי לטלוויזית HD. הראוטר שלי תומך בתקן b/g כך שהמחשב הנייד מתחבר אליו לאינטרנט, הוא גם תומך ב b/g (הנייח מחובר בכבל רשת). לעומת זאת המזרימדיה עובד עם אנטנה בתקן, ולכן השאלה שלי היא כזו, האם תיהיה אפשרות להתחבר דרך האנטנה האלחוטית של המזרימדיה אל הראוטר שלי שעובד בתקן b/g ולהעביר דרך הרשת סרטים ותמונות למזרימדיה?? או שאני אצטרך לקנות ראוטר שתומך בתקן N כדי להתחבר לאנטנה האלחוטית של המזרימדיה.. אם כן אז אני אצטרך לקנות למחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי בתקן N, כדי שגם הוא יוכל להתחבר לראוטר... תודה מראש על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. יש לי שאלות שקשורות לתקשורת בין מחשבים ואשמח אם תעזרו לי 1. בניתי תוכנה שצריכה לבדוק איזה מחשבים פועלים ואיזה כבוים. בגרסתה הראשונה היא שולחת בקשה לקבל IP מHOSTNAME של כל מחשב, נגיד מחשב בשם COMP105 מקבל IP הבא: 100.48.4.310. הבעיה שלי היתה שלא תמיד התשובה היתה נכונה, היו מקרים שמחשב מכובה או כזה שבכלל לא מחובר לעמדה, החזיר פינג, כלומר, תשובה שגויה. אתמול במקרה החלטתי לעשות פינג ישירות לhostname, ולהפתעתי השיטה הזאת עבדה והחזירה תמיד פלט נכון. השאלה שלי, למה HOSTNAME מחזיר תמיד תשובה מדויקת ופינג לIP לא? 2. מה יכול להאט את הכניסה של המחשב לדומיין? בדקתי בגוגל והתשובה היחידיה שקיבלתי זה שהמחשב מנסה לחפש DNS אבל לפי ההגדרות הכל תקין. במקרה שלי מדובר על 2-5 דקות. וזה מ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. זקוק להמלצה על ראוטר אלחוטי פשוט וטוב לשימוש בבית פרטי עם שני מפלסים (ישב בקומה העליונה והסלון בקומה הראשונה). לא מדובר על צרכים תובעניים כלל - לשימוש לגלישה ודואר בטאבלט אנדרואיד. חשוב משהו לא יקר אבל שיעשה את העבודה. אם אפשר, בבקשה משהו שנמצא במלאי ב-KSP, באג או איבורי בבאר שבע - עדיף אבל לא הכרחי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני מקווה שכאן זה המקום הנכון. מתנצלת מראש אם לא. יש לי מחשב נייד, thinkpad של לנובו, כבר יותר מ4 שנים. מערכת הפעלה XP (כן, אני יודעת... אין לי כח לפרמט) בזמן האחרון, הוא מתנתק מהרשת האלחוטית שלי (WIFI) , והאינטרנט מפסיק לפעול, רק שבמחשב עצמו, המחשב טוען בכל תוקף שהוא מחובר. גם הכלי של windows וגם האשף אינטרנט של לנובו טוענים שהכל מחובר. אם אני מכבה ומדליקה מחדש, המחשב מתחבר מצוין, עד ששוב, הוא מחליט להתנתק בלי סיבה והסבר. אם מישהו יודע מה הבעיה, או מה אפשר לעשות, אני ממש אשמח עזרה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני רוצה להפוך את ההוטבוס למודם בלבד

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by gabrielp,

צריך לכתוב עבודה על כל סוגי הפקודות של ICMP ומה כל פקודה עושה חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר מובן או קשור לפקודות. אשמח אם תפנו אותי למקורות שאוכל לקחת מיהם מידע. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לאחרונה הצטרפתי לטלפון של 012 ולכן שונתה הצורה שבה אני מתחבר לרשת... החיבור היום הוא: 1. מודם של בזק של חברת ECI דגם BFOCUS 312+ 2. ממנו מחובר לסוג של נתב\מודם של חברת AUDIO CODECS 3. ממנו מחובר לראוטר של בזק D-LINK 2760U (בתקן N) אין עכשיו אני יכול לבצע את הפעולה של התנתקות והתחברות מחדש??? אשמח מאוד לעזרה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by shayh,

שלום לכולם, אני מתכנן בקרוב להזיז את המחשב מהמקום שהוא נמצא בו, ולהעביר אותו לחדר אחר (שאין בו תשתית בכלל של שום תקשורת מכל סוג). במקום להתחיל להעביר חוטים בכל הבית, החלטתי שאני מוותר על החוטים בכלל, ומשאיר נקודה אחת בלבד של כבלים בבית, ואליה מחבר את הכל. השאלה היא אם מישהו יודע אם יהיו לי הפעות קליטה אם בנקודה אחת בבית יהיו: טלפון אלחוטי DECT ראוטר אלחוטי (שלא מחובר פיזית לשום מחשב) וטלוויזיה CRT (לא דקה) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה האופציה היחידה שלי עם הראוטר הזה היא לעבור לחיבור ללא חייגן כי אני סובל מניתוקים.. הבעיה היא שאני מחוייב לחבילת גיימר בבזק בינלאומי וחבל לי לאבד אותה. האם כדאי להחזיר את הראוטר לחנות? או לעבור ללא חייגן ולבטל את הגיימר? יום ראשון נגמרים השבועיים בנוגע להחזרה ולכן אני חייב תשובה כמה שיותר מהר.. תודה! אה וגם עברתי לטומטו.. זה לא הבעיה..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by PuG3o6,

שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by Cheif,

ה-DIR-645 של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1G) כניסת USB אחת ומערך אנטנות יחודי. מערך זה, המבוסס על טכנולוגית ה-Beam Forming, מאפשר לנתב לרכז את כל עוצמת השידור בכיוון אחד ועל ידי כך להגיע לביצועים יוצאי דופן. את סקירת הנתב DIR-645 של חברת D-Link תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-645/DIR-645.htm

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by All_eyes_on_me,

שלום לכל הגיקים וגורוים של הפורום! מזמן לא ביקשתי כאן המלצות. הגיע הזמן ( : אז ככה. ברצוני לקנות ראוטר אלחוטי עד 500 שקל. הראוטר יהיה מחובר קווית ל dsl-7850u (מהירות 50mb/s) שנמצא רחוק יחסית ולכן אין אפשרות להשתמש ב 7850 כראוטר. עד היום השתמשתי ב edimax 6524 שלצערי התחיל לגמגם ולקרוס בזמן האחרון (הגיע זמנו, בן 5-6). הדרישות מהראוטר די רגילות, טווח קליטה, יציבות, נוחות... ה 6524 נתן 35-30 מגה ממטר אחד (תקן n) כאשר המהירות היא 50. הייתי רוצה ראוטר שיכול לתת מהירות אלחוטית גדולה יותר. אגב, במיקום שיעמוד הראוטר (6524 עומד עכשיו) כל נקודה מרוחקת בבית היא קיר אחד שמפריד. לפי סקר קטן שעשיתי ברשת, עייני נופלות על 2 אופציות: tp-link 1043ND ו - tp-link wdr4300 האם שווה להשקיע את …

16. Started by POPCORN,

יש לי שרת בעבודה שלא מחובר למסך, כל השליטה עליו אני עושה דרך אחד המחשבים ברשת (rdp) אני באמצע בדיקה של משהו ורצה להמשיך בבית הבעיה היא שכתובת הip מהחברה היא לא אמיתית (nat ) ובנוסף אני לא רוצה לפתוח port לכניסה חיצונית למחשב הזה ניסתי להפעיל teamviewer , הבעיה כאן היא כשאני סוגר את ה rdp במחשב שעליו ישבתי הteamviewer לא מתחבר (מסך שחור) הבנתי שזה בגלל שהמחשב נכנס ל Lock Screen יש דרך להפעיל תוכנה כזאת בלי להשאיר את הrdp (חוץ מלחבר מסך,מחשב,מקלדת וכו' לשרת ולהפעיל משם את התוכנה) או אם יש תוכנה אחרת שעובדת במצב כזה?? להשאיר גם את המחשב שממנו אני מפעיל את ה rdp פועל, זה לא אפשרי (אצטרך להשאיר את השרת פע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by oorlevi,

אני נוטה לראות יות ויותר אנשים עם ראוטר מה העיניין? מה היתרון בזה? למה לא להישאר עם מום של WOW? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by redti,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>יש לי שאלה אם אני אשנה את הlocal ip בהגדרות רשת שלי לאותן ספרות של הstatic ip זה ישנה משהו במשחק שנגיד לא עובד לי בדיירקט אי פי?</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לאחותי יש בעיה עם הרשת האלחוטית במחשב שלה. המחשב רושם שהיא מקושרת לאינטרנט אבל כשהיא מנשא להתחבר לאתרים היא לא נכנסת(לכמה אתרים ככה שלא יכול להיות שהאתר נפל). במחשב אחר ברשת אין את הבעיה הזאת. הבעיה מסתדרת לפעמים אחרי ביצוע "תיקון"(לכרטיס רשת) אבל לרוב מסתדר אחרי ניתוק המודם פיזית מהחשמל או אחרי המתנה של שעתיים שלוש בערך. חשוב לציין שהקליטה אצלה טובה. אך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by asilic,

היי, אני מתחיל ללמוד עוד מעט ולכן אני עובר דירה.. עכשיו רציתי לדעת אם יש איזה דילים בנוגע לחיבור כבלים? כמה עולה ההתקנה של המודם?

21. אוקיי העניין הוא כזה : יש 2 מערכות , כל אחת מהן מחוברת לראוטר בכרטיס רשת 100 , הראוטר עצמו הוא 100 . מחשב אחד הוא מחשב עבודה לכל דבר , מחשב שני , הורדות בלבד . במחשב העבודה יש בנוסף לכרטיס הרשת הרגיל , 2 כרטיסי רשת מובנים , אשר מבוטלים כרגע , שניהם 1000 . שקלתי להוסיף למחשב ההורדות כרטיס רשת 1000 בנוסף , ואז לחבר ישירות בין המחשבים כדי לאפשר קצב העברת נתונים גבוה יותר . השאלה היא , אם ניתן בכלל להגדיר בצורה כלשהי , שיציאה לאינטרנט תתבצע דרך כרטיסי ה100 , וההעברת קבצים תתבצע דרך כרטיסי ה1000 . תודה . פבל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by XNaDaVX,

אפשר לעשות רשת אלחוטית למרחק של קילומטר-קילומטר וחצי.?????? אם כן כמה זה יכול לעלות?? ואיך עושים את זה???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי שתי מערכות אקס פי פרו SP2 רק במחשב עם האינטרנט יש לי פיירוול יש לי שני כרטיסי רשת ניסיתי את כל המדריכים והעצות פה וכלום לא עזר מישהוא יכול לעזור???

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by eliav-peretz,

שלום. לי כרגע יש מחשב אחד בבית בקומה הראשונה. במהלך השבוע הקרוב אני קונה מחשב נוסף שיהיה בחדר שלי שזה בקומה השנייה וחשוב לציין שזה יהיה בחדר ממ"ד. איך אני עושה רשת בין שני המחשבים? להעביר חוט בכל הבית נראה לי מאוד מסובך. כמו כן הבנתי שראוטר לא יהיה אופציה טובה מכיוון שאחד המחשבים יהיה בממ"ד. אז מה בעצם אני עושה? תודה מראש EliaV-PeretZ.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים