רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
קודם כל, תודה לאלו שמנסים לעזור, תודה מראש. (אלו לא כולן שאלות, חלקן רק הבהרות..) 1) אני בחבילה של החצי מגה (ADSL), חבילה בה אני אמור להוריד על 60KBps. עכשיו, קראתי באחד הת'רדים על אחד (כן כן, זהו אתה!) בחבילה של ה3/4 מגה- בחבילה זו הוא משלם אותו דבר ומקבל יותר, הבן-אדם כ"כ מלא שהוא עוד בא בטענות בת'רד אחר על פינג של 150 או משהו באיזור. 2) אם אני אנטוש את נטויז'ן, אז במצב בו הפינג וההורדה חשובים גם יחד, כשהפינגים החשובים יותר הם פינגים לשרתים בחו"ל, איזו ספקית אינטרנט היא המומלצת ביותר? (יש לי מודם, אני צריך רק את החשבון, אפילו דוא"ל והנחות למצלמות דיגיטליות מטופשות לא מעניינות אותי..) (חשבתי על 012..) 3) אני שילמתי כמה חודשים 90 או לא יודע כמה וזה עלה אוטומטית ל160, אבא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסה להתחבר לרשת הביתית והוא רושם רשת לא מזוהה ללא גישה לאינטרנט....מחשבים אחרים ופלאפונים מתחברים לרשת הביתית...והמחשב מצליח להתחבר לרשתות אחרות מישו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש בין המחשבים שבבית שלי רשת ביתית עם תיקיות שמשותפות בין כולם ברגע שמחשב מצטרף לרשת הביתית. אך אני מעוניין לשתף תיקיה אחת עם מחשב ספציפי אחד ברשת בלבד ושלא תיהיה נגישה\תופיע לשאר המחשבים ברשת אלא רק למחשב המיועד שברשת. עד כה החיפושים לא עלו פרי. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין להחליף את הראוטר הנוכחי שלי edimax 6216 MIMO בראוטר יותר מתקדם,רצוי שיתמוך בתקן N הסיבה לכך היא איטיות וניתוקים בתוך הרשת וחוסר קליטה גם במחשבים שקרובים מאד פיזית לנתב. בבית יש 3 מחשבים,שכרגע הנתב נמצא בסלון. אחד נייח שיושב בממ"ד בערך 6 מטר בקו אוירי מהנתב (במידת הצורך אפשר להכניס את הנתב לממ"ד כל עוד בשאר הבית תהיה קליטה טובה) בעל כרטיס רשת תומך תקן N (גם של אדימקס עם 3 אנטנות) עוד מחשב נייד שנמצא רוב הזמן בסלון (תומך תקן G),ועוד מחשב נייד שנמצא בחדר בסוף המסדרון כ10 מ' מהנתב. (תומך תקן N) יש גם עוד קומה למעלה (דירת גג) שאני מעוניין שתהיה לי קליטה טובה גם שם כי כרגע הקליטה היא זוועתית כבר שאני עולה במדרגות. החיבור לאינטרנט הוא ADSL 2.5 עם מודם 600e של ב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמרת תקופת ההתחייבות בזק+בב"ל 2.5M. בחודשים האחרונים אני לא נהנה מבב"ל במשחקי רשת (בעיקר CSS)... ביררתי על חבילות גיימר, וחבילות רגילות: גיימר: 2.5 - כ75 ש"ח 4 - כ80 ש"ח 5 - כ119 ש"ח רגיל: 2.5 - כ45 ש"ח (תוספת 5 ש"ח למחיר שאני משלם היום) 4 - כ46 ש"ח בממוצע (4 חודשים חינם, 14 בכ56) תשתית: 2.5 70ש"ח 4 90ש"ח היות ואני לא ממש מרוצה מהחבילה הרגילה, והגיימר יקר לי רציתי המלצות מחברי הפורום שמנויים באורנג' ומשחקים משחקי רשת ובעיקר CSS באירופה עם שרתים שמגבילים לפינג 100 מקס'. ובכללי לשמוע דעתכם על החבילות שהוצעו לי (גיימר ב160 ש"ח ספק+תשתית 4M) אציין שאין כל כוונה לעבור תשתית. תודה מראש, יוסי. עריכה: באתר כמה זה עבור 2.5 מוצע 90.7 ש"ח ועבור 4 100 ש"ח לחבילות ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום ברצוני למצוא באיזה פורטים משתמשת תוכנה מסויימת במחשב שלי ע"מ לפתוח אותם ב-Firewall ולאפשר את עבודתה. קובץ BAT או משהו ? תודה, תודה ושוב תודה לעוזרים ... :-*
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי עכשיו את האינטרנט ל-100Mbps בהוט, עלה לי 100 ש"ח. כחלק מהשדרוג החליפו לי את המודם ב-hotbox. כשחיברתי את ה-hotbox, הבנתי שהוא מוגדר כמודם ולא כמודם-נתב. בשיחה עם הוט מתברר שהחצופים האלה דורשים ממני עוד 10 ש"ח בחודש רק כדי לפתוח לי את האפשרות שה-hotbox יהיה נתב! כמובן שלא נאמר לי דבר על כך כאשר שדרגתי. יש לי בבית נתב של TP Link WR841N, אז בינתיים אני מחבר אותו ישירות ל-hotbox. השאלה שלי היא האם ה-wireless של ה-hotbox טוב יותר מאשר ה-wireless של ה-TP link? האם כדאי להתעקש (ולשלם במידת הצורך) על הפיכת ה-hotbox לנתב? למי מהם יש קליטה אלחוטית טובה יותר? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ראיתי בחדשות כתבה בנושא הקרינה ואת האמת, נלחצתי כי אני יושב בחדר עבודה (ממ"ד חצי חדר) קרוב ל 12-14 שעות ביום עם ראוטר (linksys) 30 ס"מ ממני. אחרי הכתבה החלטתי לעבור לחוטי אז דבר ראשון הורדתי את האנטנות וניטרלתי (disable) את פונקציית האלחוטי בראוטר. שאלתי היא האם בכך שניטרלתי את פונקציית האלחוט בראוטר אין יותר קרינה (אין שידור = אין קרינה) או לפחות הפחתה משמעותית ע"י הסרת האנטנות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כמו שכתבתי, דוד שלי ביקש ממני מחירים וחנויות שאפשר לקנות בהן את הראוטר הזה. Edimax BR-6104k - הדגם *איזה כיף !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים מנורת הLink מהבהבת או כבויה במודם. דיברתי עם התמיכה אמרו אולי פילטר / מודם דפוק. החלפתי (ללא תשלום מבזק סטור), אותה בעיה ממשיכה. בתמיכה מפרפרים אותי ממקום למקום... אני בחבילת One של 012 (תשתית + ספק ביחד) אני מניח שהבעיה היא בתשתית של בזק, השאלה היא האם אני אמור לדבר עם 166 בכלל? לא 012 אמורים לטפל בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני והחברה רוצים לעשות מסיבת רשת , מה צריך (חוץ מהרבה חברה טובים,מצב רווח ואלכוהל) . איך לסדר את כל ההגדרות וכו ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנוי על ADSL 0.5 של NETVISION לאחרונה החלטתי לתת לאוונט ניסיון כי שמעתי שהשרות שלהם הוא חינם עכשיו רציתי לקבל קצת תגובות מאנשים שגולשים דרכם איך המהירות? יש נפילות ואם כן זה קורה לעיתים קרובות? והאם הגלישה חינם מוגבלת רק לחבילה של ה0.5?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עקב ריבוי מכשירים וראוטר מתיישן (ולא בדיוק מתפקד כמו שצריך) הגיע הזמן לחדש... הרשת כוללת 4 מחשבים נייחים שמחוברים קווית (דרך SWITCH), נייד שמחובר אלחוטית, שני אייפדים, ומספר משתנה של סמארטפונים. אמנם בד''כ לא כולם פעילים בו זמנית, אבל זה ייתכן.... השימושים הם גלישה, שיתוף קבצים בין המחשבים וטורנטים. כרגע אני מחובר ב10 מגה, אבל זה יישתנה בקרוב (עוד לא החלטתי לכמה). התקציב כרגע לא מוגדר, אבל לא מאמין שתהיה בעיה בכל מקרה (אני גם יכול להביא מאירופה, אם מישהו יודע על משהו מאוד משתלם...), אשמח להמלצות! תודה מראש מישהו יכול להמליץ על דגם שעובד גם על 5 GHZ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1) מתי אם בכלל יש חשש שמישהו מהאינטרנט יפרוץ למודם אלקטל רגיל או משודרג? 2) כששידרגתי לגירסת פרו winMX לא יכל להשתמש ב-UDP וגם תוכנת whiteboard של msn messenger לא עבדה. אני משער שזה קשור להגדרות ה-firewall. האם יש דרך לודא שכל הפרוטוקולים מעל Ip יעברו ללא בעיות - אין לי כח להתעסק עם זה. רק רוצה לדעת שהכל עובר חלק. 3) לאלו שמכירים את המשתמש בדיקה OBezeq@. כשהזנתי אותו ל-pro בחיבור ppp משום מה הוא לא התחבר. יש הסבר? תודה רבה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע אינטרנט של הוט במהירות 30 מגה ואני מחובר עם מודם ישן של תומסון 425 וראוטר TP-LINK TL-WR740N. השאלה שלי אם כדאי לי לעבור להוטבוקס, והוא יחליף לי גם את המודם וגם את הראוטר? והאם בהוטבוקס קיימת אפשרות לפתוח פורטים ע"י UPnP? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש למישהו מושג כמה עולה תשתית של בזק למהירויות: 25/25 ו- 40/40? יש לי עסק קטן שאני צריך upload נורמלי. אני מתכוון להשתמש ב fast.net.il בתור ספקית אבל לא הצלחתי למצוא מחירים של בזק לקצבים האלו (והמוקד שלהם סגור כרגע..) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ברשותי נתב WRT54GL, עם קושחת DD WRT. אתמול שמתי לב לאיטיות במחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר, שלא קיימת במחשב שמחובר בקווי. נכנסתי לעמוד הגדרות שלו וראיתי שמהירות החיבור האלחוטי היא 1Mbps. כאשר אין אף מכשיר מחובר באלחוטי (ואחרי ריסטרט לראוטר) המהירות חוזרת ל 54Mbps. אפילו אם רק לפטופ אחד מחובר והוא נמצא ממש ליד הראוטר, עדיין מהירות החיבור היא 1Mbps. זה אף פעם לא היה כך. יש לציין שחיבור אותם מכשירים באלחוטי לנתב של בזק שיש לי D-link 2670U פותר את הבעיה. הסיבה שאני מעוניין להשתמש בלינקסיס היא שעוצמת השידור שלו יותר חזקה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שכדי לעשות רשת בין 2 מחשבים עם ADSL אני צריך לשים בכל מחשב כרטיס רשת... ואז לחבר אחד מהמחשבים למודם (שאותו הופכים ל- PRO) ואת המודם ל- HUB ואת ה- HUB לפילטר שמבודד בין הקו הרגיל ל- ADSL.... ואת המחשב השני לחבר את הכרטיס רשת שבו ישר לפילטר של נזק... האם זה נכון ? ??? ??? ואיך אני קובע את רוחב הפס של המחשב השני... כלומר שהמחשב שלי יהיה נגיד עם שני שליש מרוחב הפס והמחשב השני רק עם שליש... ??? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-