רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
Well, in continuation to my previous thread, the problem is not in the LAN card and not in the ISP, when I changed the computer the connection became slow, but I took my previous lan card and I imported it into my computer and guess what? it has nothing to do with the lan card. I called my ISP aswell, and they donno what is the problem (and yes, my dsl is still on 1.5Mbit), so here comes the question, WHAT MAKES MY INTERNET GO IN HALF SPEED? I am begging for your help people im desperet, If you can, please write me in HEBREW, thx
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבילה של 1.5MB המהירות הורדה ב- IDM נעה בין 180 ל- 195KB(שומר על סביבות ה- 190KB+ בדר"כ) לפני כן ב- 012 ההורדה מאותו שרת עמדה על בין 200 ל- 212 אני לא רוצה להיות קטנוני, אבל זה בסדר, נכון? אולי סתם 012 סיפקו עוד כמה KB's בודדים? : ודרך אגב אני יכול לשחק במשחק רשת שאפילו לא יכולתי לעשות LOGIN לשרת עם 012!(שנים!!!) ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים (WIN2000 ו XP ) הראשי (WIN2000 ) מחובר לאינטרנט בכבלים(ערוצי זהב ונטויזן) באמצעות כרטיס 3COM 10/100 המוגדר כ SHARING שני המחשבים מחוברים בכרטיסי רשת 10 (3COM ן XERCOM ) והרשת עובדת (יש קישור) חוץ מאשר הגלישה!!! אי אפשר לגלוש במחשב השני ( למרות שיש רק כרטיס אחד המוגדר ב SHARING ) ולמרות שיש קשר שיתופי בין שני המחשבים(מעבר קבצים) האם משהו נתקל בבעיה דומה בעבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המלצות בפורום קניתי לפני כשנתיים נתב EDIMAX 6524n. זה נתב שיודע לעבוד גם בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. חיברתי את המחשב הנייח בצורה חוטית והגדרתי לו (כבר לא זוכר איך) שיעבוד בצורה אלחוטית עם סיסמה. שנתיים עברו והכל היה בסדר בשני המצבים אבל לאחרונה אין אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית. למשל, כשהבן שלי מנסה להתחבר אליו עם הטאבלט (XOOM) או הנייד (Defy) אפשר לראות כי הוא "זוכר - מאובטח באמצעות WEP" אבל הוא פשוט לא מתחבר. הקטע הוא שאין שום הודעת שגיאה ולא עשיתי שום שינויים בהגדרות של הנתב אבל בפועל - הוא פשוט לא מתחבר. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי adsl 0.5 וקניתי מחשב חדש.. אני רוצה שיהייה לי שני אינטרנטטים.. זתומרת שני יוכל להתחבר בו זמנית לאינטרנט... נגיד אני משחק במשק רשת (sof2) אני רוצה לשחק בשתי המחשבים באותו זמן זה אפשרי??? מה צריך לעשות..?? כמה כסף ..?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש אופציה כזו...למישהו יש הוראות שיכול לשלוח?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים הקרובים יכנסו לתוקפן, הן בארה"ב והן באירופה, תקנות המחייבת משווקות של מוצרי תקשורת, לשלב במוצריהן מנגנונים שלא יאפשרו לקושחות צד שלישי (כמו DD-WRT) לשנות את אופן הפעולה של מנגנון ה-WiFi. בפוסט המצ"ב תוכלו לקרוא כיצד מתמודדות החברות עם דרישות אלה ומי מהן תמשיך לשווק נתבים עם קושחה פתוחה. http://www.netcheif.com/blog/?p=6263
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי 3 מחשבים שאני רוצה שלכולם תהיה גישה לאינטרנט במקביל, עדיף שלא יהיו תלויים בזה שאחד יהיה דלוק למחשבים כרגע אין רשת אלחוטית, אשמח אם תמליצו לי על הרכיבים שצריך לקנות על מנת לעשות רשת טובה איזה כרטיסי רשת? האם האנטנה היא רק במחשב אחד או בכולם? איזה חברה איזה דגם מומלץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך ה4 גידים שכן בשימוש איזה צבעים אני צריך לחבר לקופסא? האם יש איזשהי סכמא שמתארת את אופן החיבור? הכוונה בקופסא היא קופסא שיושבת בקיר כמו של הטלפון אלא שפה זה רשת. ושאלה נוספת האם ב4 חוטים הנותרים אני יכול להעביר עוד מחשב?< הכוונה היא שאני ישתמש בכבל אחד בקצה אחד שלו יהיה קופסא עם שני יציאות ובקצה השני שני קונקוטרים שיחוברו לראוטר? זה אפשרי? *אני רוצה לעבוד בצורה כזאתי כי יש לי בית דו קומתי להתקין בו. רשת אלחוטית לא באה בחשבון כי אחד המחשבים נמצא בתוך ממ"ד ויש לי מקום בתעלה של החשמל להעביר רק עוד כבל רשת אחד(הם עבים...) אני לא רוצה להיכנס לתוך קטע של חציבות בקיר וזוהי האפשרות היחידה שלי מבלי לחצוב תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה... רשת אלחוטית בבית שני מחשבים האחד גולש השני נייד עוצמת אות מצויינת בכרטיס רשת, מקבל כתובת IP לא מצליח לפתוח שום אתר הצעות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
פה: IIS 6 Compatibility מותקן למי שתוהה: אני חדש שנושא אז להיות עדין בהסברים תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחובר להוט+בזק בין לאומי 100 מגה. שנים אני עובד בצורה הזאת הכל תקין. ביומיים האחרונים אני מקבל 10 מגה ומטה. התקשרתי לתשתית ולספק שתיהם אומרות שמצד שלהם הכל תקין. הוט הציעו לי להחליף את המודם כנראה עשה את שלו. אני שואל אז למה שיהיה לי אינטרנט בכלל אם המודם לא תקין ?? עזרה...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסבר מורחב לכותרת: ברשותי אינטרנט מהיר שבאופן טבעי יש מידי פעם תקלות ונפילות וכשזה קורה אני מיד משתף אינטרנט מהפלאפון והמחשב ממשיך להיות מחובר לאינטרנט. הבעיה היא זה דורש התעסקות של ניתוק וחיבור למקור השני וחוזר חלילה. איך אני יכול להגדיר 2 מקורות כאשר הראשי מתנתק אז שיתחבר לנקודה החמה שבפלאפון? ומתי שהאינטרנט הראשי חוזר לפעילות שיתחבר אליו. אני יודע שיש דבר כזה כאשר רוכשים מודם כמו זה: https://he.aliexpress.com/item/1005003456334398.html למכר שלי יש אותו והמכשיר פשוט מתחבר כאשר האינטרנט הראשי לא זמין וכאשר זמין אז האינטרנט מהמכשיר מתנתק. אך אם יש לי פלאפון נייד עדיף לי כבר להשתמש בו כמקור נוסף לאינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשאול איזה ראוטר מתאים ומספיק ל12 מגה ?עד סכום של 250 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל שחור (שהוא כבר ראוטר אגב...) רציתי לדעת איך ניתן לפתוח בו פורטים שנחסמו ... כמו ICQ , EMULE וכד' תודה מראש,.....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ומועדים לשמחה. אני מחובר לתשתית בזק עם בזק בינלאומי במהירות 100MBit. ברמת העקרון, אני מחפש לקנות מודם/נתב עם 8 יציאות LAN מובנות, לא מעוניין בסוויץ', ונתקלתי בראוטר שבכותרת. האם בחיבור למודם שסופק דרך בזב"ל אוכל להנות משיפור בחיבור לרשת? או שעלי לרכוש בנוסף גם מודם DSL מהסוג הזה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! ;D. ברשותי ראוטר של D-Link דגם DI-604 ומודם של Teryon כחול כזה לא ידוע דגם של HOT. ברשותי שני שאלות: 1.האם חברה כמו Netvision יכולה להדריך אותי לעשות רשת ביתית בVista? 2.האם המודם והראוטר יתמכו בVista? תודה על ההקשבה,המשך יום נעים :-)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מודם ראוטר של דילינק שעובד מצוין - חוטי ואלחוטי , אליו חיברתי ראוטר שרכשתי של טיפילינק , אני מצליח לראות את הרשת החדשה שהגדרתי לראוטר החדש אבל לא מצליח להתחבר לרשת , יש רעיונות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי LINKSYS WRT54GL. לא שיניתי לו את הקושחה מאז הקנייה, ככה שהוא עם קושחה מקורית של LINKSYS מ-2006. עכשיו ראיתי שיש לו קושחה רשמית של LINKSYS (לא לדבר על עשרות קושחות של קוד פתוח) הרבה יותר חדשה. הסיבה היחידה שאני חושב על בכלל לשדרג את הקושחה זה כי משום מה אני לא יכול לאתחל מחדש את הנתב דרך הממשק שלו, וזה די מעצבן. אני מחובר דרך כבלים חיבור ללא חייגן ככה שאני לא ממש מפחד שזה לא יעבוד, כי זה הכי פשוט שיש. מה דעתכם? דרך אגב, הנה הלינקים באתר של LINKSYS: http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859841350&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&displaypage=nodata#versiondetail
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לכתוב מסמך שיסביר בדיוק אחת ולתמיד איך להקים רשתות ביתיות וישכלול בי את כל האפשרויות (מחשב למחשב או עם האב), את כל ההגדרות ואולי גם הסבר קצר על איך לפרוץ את המודם של ה- ADSL ואיך להשתמש באופצית ה- ROUTING שלו.. אחרי שהמסמך יהיה גמור אני יפרסם אותו באתר.. אני כותב על החומרה ואולי על ה- ROUTING של ה- ADSL יש פה חבר'ה שמעוניינים לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-