עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by SHLOMI71,

שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nikf,

קיבלתי 53 מכתבי ספאם רק אתמול , התחיל בבת אחת ולא נרשמתי בזמן האחרון לשום מקום. מישהו נתקל בתופעה הזאת ויודע מה קורה ? מדובר על חשבון אימייל בשרתי נטוויז'ן וחשבתי שאולי זו בעיה מקומית שם . אולי הפסיקו איזשהו שרות שהופעל וחסם אותם עד עכשיו... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני לא בטוח אם זה שייך לתוכנה או לפה, אבל עיזרו לי, אני לא יודע מה עלי לעשות. עד עכשיו הייתי בספקית אחרת והכל עבד, לפני שבועיים עברתי לנטויזיון ומאז אני לא מצליח להתחבר לKAD באימיול בכלל. ניסיתי להחליף פורטים למשהו רנדומלי... אבל זה לא עזר. לחצתי על TEST PORTS והדף שעלה אומר שהכל בסדר והTEST מוצלח. לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, יופי של פורום.. אני לקוח של הוט ושל בזק בינלאומי, מחובר לכבל התת ימי ועד לפני כמה ימים במהירת 12 מגה שעבדה בסדר גמור. מחובר עם חייגן (כי אחרת לא אקבל את הכבל התת מימי) המוגדר כחיבור l2tp בראוטר השבוע שידרגתי ל 30 מגה, הן אצל הוט והן אצל הספק. קיבלתי על המק שלי המחובר אלחוטית במקום 30 מגה, 22-24 מגה גם בתנאי הורדה אופטימלים. 2.2 - 2.4 מגה בייט לשניה בניסיון להתחקות אחרי הבעיה הוט העבירו אותי לחיבור ללא חייגן מה שאכן פתר את הבעיה הגולמית אבל הניתוב לבזק בינלאומי היה נחות וקיבלתי הורדות טורננטים ב 100K חזרתי לחייגן, ושוב אני נעצר ב 22 מגה, ביצעתי בדיקות מהירות באתר בזק, בזק בינלאומי והוט וגם הם מראים שאני על 20 מגה חיברתי את המק ישירות לראוטר בכבל ועדיין הביצועים…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ומקריאה בפורום הבנתי שגם NETVISION אז למי אתם ממליצים? הכוונה לחבילה של לפחות 1.5 תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כרגע יש לי TL-WN722N מחפש את הכי עוצמתי בשוק כיום. בבקשה רק פתרון עם חיבור USB. חשבתי על TL-WN822N האם הדרך לדעת היא רק לפי הdBi של האנטנות? לשלי יש אנטנה אחת עם 4dBi. לTL-WN822N יש שתי אנטנות, אבל לא מבין אם זה 3dBi לכל אחת או שתיהן ביחד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. אני חיפשתי ביוטיוב הסברים לזה בעברית וכנראה שאני לא יודע לחפש טוב, מישהו יודע אם יש הסברים טובים לנושאים האלה באינטרנט בצורת סרטון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by joker_007,

שלום לכולם! יש לי שאלה חשובה ביותר לא מצליח למצוא מדריך פשוט. יש לי ראוטר TPlink WR1043nd תקן N שמחובר למודם כבלים. ומחשב נייח שמחובר לראוטר הTPlink יש לי גם מחשב נייד שלא קולט את הראוטר בגלל מרחק אני רוצה להגדיל את הטווח קליטה בעזרת עוד ראוטר מסוג Asus AM 604g של בזק. אני רוצה שהוא ישמש כנקודת מעבר ויגדיל את הטווח שאני יוכל לקלוט עם המחשב הנייד חייב עזרה דחוףףףף... ושיהיה פשוט ובלי מושגים מורכבים.. דרך אגב הצלחתי לעשות את זה עם כבל רשת מוצלב ועל ידי כך להגדיך את הטווח של הWireless אבל אני רוצה לחבר בין הראוטרים באלחוטי ולא בכבל רשת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 114508534,

עכשיו חזרתי עם מודם ECI הכחול הרגיל שבזק מחלקת ואני רוצה להתקין אותו ואני לא יודע איך להגדיר את הכרטיס רשת ומה לעשות , תעזור לי בבקשה , ועוד שאלה , צריך להתקין את הכרטיס רשת או שהוא מותקן ב XP .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oriel151,

היי, יש לי ראוטר של סלקום שיושב בסלון בחדר 1 יש לי שלושה מכשירים שצריכים להתחבר לרשת פיזית בכבל בחדר 2 יש לי מכשיר אחד שצריך להתחבר לרשת פיזית בכבל מה הדרך הכי טובה לחבר את המכשירים בלי לקדוח בקירות עכשיו? הפתרון שחשבתי עליו הוא כזה: 1. להעביר כבל אחד בצינור בקיר מהראוטר לארון תקשורת 2. בארון תקשורת לשים switch קטן ולחבר אליו את הכבל מהראוטר 3. למתוח מהswitch בתוך הצינורות כבל אחד לכל חדר (כי זה המקסימום שיכול להיכנס בצינור) 4. פה נתקעתי, מה אני עושה בחדר 1? יש לי שלוש מכשירים שם. עזרתכם תתקבל בברכה בנוסף אשמח להמלצה על איזה סוויטצ' להשתמש תודה.

11. יש לי בעיה ממש ממש - אבל ממש מוזרה, אולי אתם תדעו איך להמשיך בטיפול בה. אתמול חיברתי עוד מחשב לרשת בצורה אלחוטית והפכתי את המודם-ראוטר לראוטר. הכל טוב ויפה, האלחוט והקווי פועלים במקביל שאותה הרשת כמו שצריך, יש אינטרנט והכל. עכשיו הקאטצ', ברגע שמנסים להעביר יותר מידי ...אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל זה מתי שזה קורה, יותר מידי נתונים בואת אחת ברשת האלחוטית, כמו למשל להעתיק משהו גדול מהמחשב השני ברשת (נגיד משהו בגודל 350 מגה), בערך אחרי 100 מגה נסגרת התקשורת לרשת אין PING לראוטר או לשאר הרשת, הדרך היחידה לחדש את התקשורת לראוטר היא לעשות RESET לכרטיס רשת האלחוטי ולהתחבר מחדש. הדבר קורה רק כאשר מעבירים כמויות גדולות של מידע, בגלישה באינטרנט הדבר לא קורה, גם ברגע זה אני משתמש ברש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום .. נניח והמספר IP של המחשב הבוס הוא X אז מספר הIP במחשב האורח הוא זהה למספר הIP ( איקס ) כמו של המחשב הבוס? או בקיצור , האם יוכלו לזהות אותי אם אני נמצא מהמחשב השני בבית ( האורח ) בתור המחשב המארח? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי 2 מחשבים. אחד חדש מאוד, ואחד ישן מאוד (פנטיום 2 - 300 MHZ)שניהם מחוברים לראוטר אלחוטי, המחשב החדש מחובר בכבל לראוטר,והמחשב הישן מחובר ע"י כרטיס רשת ל PCI. יש לי ראוטר של EDIMAX וגם הכרטיס רשת במחשב הישן הוא של EDIMAX. האינטרנט שלי הוא במהירות של 750, ואני מחובר לבזק בינלאומי עם התשתית של הוט. הייתי רוצה לדעת האם יש לי אפשרות להעלות את מהירות הגלישה (1.5 או 2) בלי הפרעה ובעיה?? אני שואל כיוון שבבזק בינלאומי אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל המחשב הישן. האם יש משהו לעשות בנידון מלבד להחליף מחשב (את הישן). תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום תמיכה (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shlomo_l,

אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by davidmath,

חבר אמר לי שניתן להקים DNS משלי. לא הבנתי למה הכוונה, אפשר הסבר. ויותר מעניין אותי הפרטים הבאים: 1. האם צריך חומרה מיוחדת? 2. האם צריך להירשם אצל יאנה (IANA) כדי שתהיה גישה אליו? 3. האם ניתן להקים DNS שאינו קשור לרשת האינטרנט? הכיצד? חג עצמאות שמח

17. Started by rotem_o,

לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by raam123,

יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, המודם של בזק התקלקל לי(פינג ל10.0.0.138 לא נותן תוצאה). אני רוצה לעדת על איזה מהמודמים שבזק מחלקת אתם ממליצים? כרגע יש לי את הAZTECH. חשוב לי שהוא יהייה גם ראוטר ויהייה בו UPNP. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם יש צורך בחומת אש של ראוטר או חומת האש של חלונות מספיקה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי יש ברשותי ממיר CUBEREVO 250HD נדפק לו חיבור ה-USB,יש ברשותי בנוסף AP PLANET 4033 שהוא די חמוד רק שאני רוצה להשתמש בו בתור "כרטיס רשת" ולחבר אותו בכבל RJ45 ל-CUBEREVO. זה ה-MANUAL של ה-PANET 4033 [ftp=ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf]ftp://ftp.asm.cz/Planet/WAP-4033/Manual/EM-WAP4033.pdf[/ftp] האם אני חייב סוויטש/נתב שילשם יהיה מחובר ה-AP? או שאני יכול לחבר ישירות את ה-AP ב-RJ45 ? הרציונאל מאחורי כל זה הוא שהממיר יוכל לקלוט אנטרנט מהרשת הביתית. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gr26,

היי חברה, שידרגתי לאחרונה את הנתב שלי לתקן N ואני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים (היה לי G עד עכשיו), אני מתלבט בין שלושת הכרטיסים הבאים: USB: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2591 PCI: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2340 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2341 הערות: הראוטר נמצא בקומה העליונה, והמחשב אליו יתחבר כרטיס הרשת נמצא בקומה התחתונה בתוך ממ"ד, בנוסף, במקרה של בחירה בכרטיס PCI יש לי כבל מאריך לאנטנה אחת בלבד מהכרטיס הישן שאפשר להשתמש בה... (חצי מטר). USB כמובן ניתן להאריך ולהגביה לנקודה עם קליטה יותר טובה (אבל עדיין בתוך הממ"ד). איזה מהכרטיסים הכי מתאים לי? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Da-Funk,

היי לכולם.. לאחרונה אני סובל ממהירות גלישה באתרים ממש נמוכה... למרות זאת מהירות ההורדה נשארת כרגיל... אני מחובר דרך הכבלים + נטויז'ן.. עשיתי הכל כולל הכל גם פירמוט והבעייה נמשכת.. אם כי היא לא קבועה... בא אלי טכנאי מהוט ואמר שמבחינתם הקו תקין אז הכל תקין ואין להם מה לעשות בנידון... ושיש לי בעיה במחשב... מבחינתי אני בדקתי הכל יש לי 2 כרטיסי רשת ובשניהם הבעיה חוזרת על עצמה .. מה שלא נראה לי הגיוני ששניהם מקולקלים.. החלפתי את הכבלים המחברים עצמם.. ועדיין הבעיה חוזרת... מה שלפי דעתי משאיר אותנו עם המודם.. שמראה שיש סינכרון והוא תקין אבל לדעתי הוא לא באמת תקין... יש פה משהו שיכול להעלות רעיון למה הבעיה ? או מה עוד ניתן לעשות ?.. כי זה מדכא אותי שאני משלם על 1.5מגה וזז במהירו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eliran84,

שלום לכולם, אני גר כרגע באצות הברית, ויש לי בעיות עם מהירות האינטרנט במשרד. יש לי קוו של 35 מגה הורדה ו 5 מגה העלאה. יש לי מודם של מוטורולה שמתפקד רק כמודם, וראוטר חדש של לינקסיס wrt 1900 ac, הדגם הכי חדש. בעקרון הכל עובד מעולה ואני מגיע למהירות שאני צריך ואפילו טיפה יותר, הבעיה מתחילה שפעם ביום / יומיים, פתאום הכל נהיה איטי ומהירות ההורדה יורדת לאיזור ה 2 מגה. אז כמובן שצריך לכבות את הרואטר (לא את המודם, רק את הראוטר) להדליק והופ, הכל חוזר להיות בסדר. שידרגתי את הקושחה של הראוטר ועדיין זה קורה. בעקרון מחוברים על הרשת כמה מחשבים (חדשים לגמרי) והמון טלפונים של voip (באיזור ה 15). הטלפונים מחוברים ל switch של netgear מדגם NETGEAR 24 Port Gigabit Business-Class Rackmount Swi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eli_xXx,

שלום לכולם, לאחר 4 שנים החליט המודם נתב שלי (2WIRE) להגיע לקיצו. והחלטתי לקנות נתב הכולל מודם חדש. עכשיו ראיתי שיש 3 חברות גדולות LINKSYS, D-LINK, 3COM בדקתי את הLINKSYS וראיתי עליו ביקורות ממש טובות אבל הבעיה היא שהוא לא כולל מודם חוץ מדגם אחד שלא מייבאים לארץ. בדקתי את D-LINK וראיתי עליו ביקורות ממש גרועות על כך שטווח הקליטה קטן ומלא ניתוקים. ובדקתי את ה3COM דגם 3CRWDR101A75 ראיתי שבזאפ יש עליו 3 ביקרות ממש טובות ויש בו את כל מה שאני צריך. היום בא אליי טכנאי מבזק והמליץ לי ללכת על ROTAL דגם RTA 1025W ואמרתי לו שאני יבדוק ויחזור עליו שנכנסתי לחפש מידע עליו ראיתי שאין לו אתר בכלל ושבאף אתר מחו"ל הוא לא נמכר ובטח שבטח לא מפורסם כך שאני מסרב בתוקף לקחת אותו. אז על איזה נתב …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים