עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, יש בין המחשבים שבבית שלי רשת ביתית עם תיקיות שמשותפות בין כולם ברגע שמחשב מצטרף לרשת הביתית. אך אני מעוניין לשתף תיקיה אחת עם מחשב ספציפי אחד ברשת בלבד ושלא תיהיה נגישה\תופיע לשאר המחשבים ברשת אלא רק למחשב המיועד שברשת. עד כה החיפושים לא עלו פרי. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shmoolik,

יש לי מת"ב , כבלים , 012 , חבילה של 750. למשל ב FIFA 2003 , אני יכול לארח משחקים נגיד לאנשים עם ADSL , אבל חבר שלי עם כבלים שנמצא באותה חברה כמוני , אז אני לא יכול לארח , וגם הוא לא . זה פשוט לא מתחבר אחד לשני... למישהו יש פיתרון ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האינטרנט עובד לי הכל עובד רק ה DMZ לא ,אני רוצה לעשות מהמחשב השני שלי שרת יש עליו הכל מותקן FTP והכל עם המודם הקודם הכל עבד והראוטר שהגדרתי של 10.0.0.146 ינותב האיפי ויתחבר על פורטט 6666 והכוונה היא היתה להתחבר למחשב דרך איפי של המודם ולא של הרשת ftp://user:pass@85.33.22.6:6666 לדוגמא ככה דרך ftp://user:pass@10.0.0.146:6666 זה מתחבר כאיפי של הרשת... איך אני יגרום ל DMZ לעבוד למישו היה תבעיה הזאת עם הסימנס הזה<? לפני כן היה לי RTA1320+EDIMAX וזה עבד לי כמו שצריך שהגדרתי ב EDIMAX ב DMZ רשום לי ככה A DMZ host is a computer on your local network that can be accessed from the Internet regardless of port forwarding and firewall settings. Those IP packets from the Internet …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mmachline,

שלום לחברי הפורום. אני חדש פה אז אולי כבר נשאלה השאלה . . . אני מחפש Access Point או יותר נכון bridge של 802.11 לשימוש חיצוני עם הספק גבוה (1W) ולא חייב להיות יקר מדי :-) לא מצליח למצא כזה - מישהו אולי מכיר ויודע היכן לקנות? המון תודה מראש, משה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gif,

היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני חיפשתי ביוטיוב הסברים לזה בעברית וכנראה שאני לא יודע לחפש טוב, מישהו יודע אם יש הסברים טובים לנושאים האלה באינטרנט בצורת סרטון?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האינטרנט שלי זז ממש לאט! לוקח לו הרבה לעלות כל דף... (לא פתוח כל תוכנת שיתוף קבצים או משהו כזה במחשב) דברים שניסיתי כבר לעשות כדי לטפל בבעיה: חלקם בעזרת שירות הלקוחות של נטויז'ין... 1) אתחול הראוטר דרך ה"תוכנה" שלו 2) הוצאת המודם והראוטר מהחשמל אח"כ להחזיר אותם 3) ניסיון להתחבר לאייפי שנתנו לי בנטוויזי'ין... לא הצלחתי מרוב איטיות... לאחר כל הניסיונות האלה, בתמיכה אמרו שהם יכולים לבדוק את הראוטר אצלם אבל זה בתשלום... זהו... מה שמדהים הוא שאחרי כמה זמן, האינטרנט פתאום "חזר" לעצמו... בכל זאת פירסמתי את ההודעה כי אולי זה משהו זמני ואני לא רוצה להיתקע בלי אינטרנט... (בבוקר האינטרנט גם עבד נראה לי שהבעיה חוזרת או שהקריסות חוזרות על עצמן) יכול להיות שהראוטר נפגם/נהרס? הוא אצל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה להפוך את ההוטבוס למודם בלבד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by someone,

כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by amirn,

היום יש לי רשת (קווית בלבד) שנראית כך: מודם HOT מחובר לSWITCH 10/100 ל SWITCH מחובר נתב קווי 10/100 ובנוסף שני מחשבים (כלומר אני מקבל מהוט 3 כתובות IP) לנתב מחוברים 4 מחשבים. אני רוצה להפוך את הרשת לרשת GIGABIT : 1. איזה SWITCH לא יקר מומלץ? (אם אפשר מזיגזג) 2. המלצה לכרטיס רשת GIGABIT (אם אפשר מזיגזג) 3. האם הכבלים של CAT 5E מספיקים? 4. יש לי כבל אחד באורך 15 מטר ויש לו מאריך (קופסת נקבה/נקבה) שאליו מחובר עוד כבל של מטר - האם זה יהיה בעייתי? (שניהם CAT 5E) 5. האם יש בעייה אם זה שהנתב הוא רק 10/100 ? או האם אני אאלץ לחבר את כל המחשבים לSWITCH ? (כלומר איך אני שומר על הקןנפיגורצייה שאני אקבל מספר כתובות IP מהוט אבל שהרשת הפנימית תהיה 1G?) [לשני מחשבים יש שני כרטיסי רשת כל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by macnosh,

עברתי לבית חדש שיש בו חיבור לאינטרנט של הוט אבל אין מודם... איזה מודם/ראוטר אני צריך ואיך להשיג אותו בזול/חינם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. לספקית האינטרנט יש אנטיוירוס שפשוט מסמן קבצים משרתי שיתוף (כגון RAPIDSHARE - MEDIAFIRE וכו) אני יודעת זאת ב100% כי 014 הרכיבו את האנטיוירוס\פילטר הזה לאימי, ואני הייתי צריכה להתקשר אליהם ולבטל אותו (מיותר לציין שלאחר שהסירו אותו כל מה שרציתי ירד ללא כל בעיה)! זה נראה כך: הקובץ מתחיל בהורדה אך לפני סיום הוא חוזר להתחלה (כמו שאנטיוירוסים שלנו עושים כשיש קובץ מסומן וגלוי, רק שהספקית עושה זאת לכל ההורדות משרתי שיתוף) - אני חוזרת..... לאחר ביטול הפילטר הזה (בשיחת טלפון) הקבצים ירדו ללא תקלות! - אני מקווה שמישהו פה יודע על מה אני מדבר כי אני זקוקה לעצה. האם ניתן לסדר, לתקן או לעקוף את העיניין הזה ללא ביטול האנטיוירוס של הספקית! (אצל אימי אני התקשרתי אליהם וממש צעקתי, הפילטר הזה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Armageddon1,

יש לחבר שלי נתב netgear wgr614 ואני רוצה לדעת איך פותחים שם פורטים ואיך מבטלים את ההגבלות השונות . אני מתכוון למשל שהוא לא יכול להתחבר למשחק הירוס 3 דרך TCP\IP . לא נותן להתחבר אליו ולא ממנו. אולי יש מדריך כלשהו של הנתב ? איך פותחים שם שהכל יעבוד וכו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by axnman,

אני עומד לקנות ראוטר אלחוטי שישמש בעיקר לחיבור ללפטופ ולWII. יש לי עוד שני מחשבים אבל הם יחוברו אליו בעזרת כבל מכיוון שהם יושבים לידו. העניין הוא שאת רוב התעבורה (הורדות ועבודה יומיומית) אני אעשה מאחד המחשבים שיושבים לידו ויחוברו בצורה קוית. כיום אני מחבר את אחד המחשבים למודם של הכבלים ואת שאר המחשבים אליו דרך כרטיסי רשת וFIREWIRE. האם כדאי (ויש בכלל אופציה כזאת) כאשר אני אקנה את הראוטר (כנראה אדימקס 6204) לחבר את המחשב ישירות למודם ואת הראוטר אל כרטיס הרשת במחשב? האם זה משנה? אני מעדיף שהעבודה מהמחשב הראשי תהיה הכי מהירה,(בנוסף בעלת העדיפות הגבוהה ביותר) ושלא אצטרך להתעסק עם PORT FORWARDING . כך החיבור לאינטרנט במחשב הראשי לא משתנה מהמצב כיום ואני גם יכול להשתמש בתוכנה …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by PuG3o6,

שלום . אז כך יש לי ראוטר אלחוטי D-LINK2650U וקניתי ACCESS POINT מסוג TP-LINK WA500G מישהו יכול לעזור לי איך אני יכול להגדיר את הACCESS POINT כך שאני אוכל להשתמש בו לגלישה ( אני מחבר אליו רסיבר שצורך גלישה ) חשבתי שרק לחבר את הACCCESS POINT ולהיכנס לכתובת 192.1681.254 ואז להגדיר מבפנים, אני לא יכול להיכנס לכלום וזה מה שאני מקבל כשאני כותב IPCONFIG [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, לאחר כמה שנים טובות בתשתית הכבלים וספק בב"ל, אני מעוניין לעבור לADSL בעיקר בגלל המחיר שהכבלים דפקו לי.... יש לי מספר שאלות ואשמח לקבל תשובות: 1) האם המעבר מומלץ? 2) כיום אני בלי חייגן. האם ניתן לשמר את המצב בתשתית ADSL? 3) מה עדיף לי לקחת מבזק: מודם או ראוטר? בהנחה שיש לי ראוטר שאני מאוד מרוצה ממנו. 4) בהמשך לשאלה הקודמת, איזה דגם של מודם/ראוטר מוומלץ? 5) ראיתי שיש לבזק את הNGN. האם זה שווה משהו? 6) פעם היתה בעיה של קרבה למרכזיית בזק. האם הבעייה עדיין קיימת? אם יש לכם הערות, חוות דעת וביקרות ונקודות נוספות שלא חשבתי עליהן אני אשמח לשמוע. תודה לכולם וערב טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zerocool15,

למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב יש ברשותי ראוטר של בזק dsl650u ועוד שני ראוטרים שונים שמתחברים קווית לראוטר שלי ועכשיו לבעיה ברגע שחיברתי את הראוטר הראשון וממנו יצאתי עם עוד כבל למכשיר אז המכשיר עובד תקין הבעיה היא האותו מקום לפעמים יש גישה לרשת ולפעמים לא אותו דבר בראוטר השני שהוא מחובר לראוטר של בזק בצורה קווית ובתוך תוכנת המחשב יש תוכנה המצריכה חיבור לרשת יש גלישה ברשת והמחשב קיבל כתובת אבל התוכנה אומרת שאין חיבור לרשת איפה הטעות ? תודה

20. שאני אוכל להעביר רשת בצורה הזו בעצם על גבי קווי הבזק שבקירות ביתי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by netanel38121,

שלום יש לי אינטרנט 5MB אצל הספקית בזק בנלאומי ותשתית כבלים. השאלה שלי פשוטה ביותר. האם עצם העובדה שיש לי תשתית כבלים גם של הטלוויזיה וגם של האינטרנט. זה אומר שאם לשכנים שלי יש (אפילו רק כבלים הוט של הטלוויזה בלי אינטרנט) גם אז אני מתחלק איתם וזו יכולה להיות הסיבה לפינגים גבוהים? בדרך כלל יש לי פינגים ממש נמוכים לחול. כמעט רוב הזמן אבל רק בשבת וביום אחד פתאום באמצע השבוע יום שלם אני סובל מזה כמו כן אני יודע שזה לא מאצלי (זה משהו שקשור לתשתית שלהם נראה לי) גם היו אצלי טכנאים על ימין ועל שמאל מכל הסוגים שרק יש החליפו לי כבר 8 פעמים אם לא יותר את המודם. וכולנו הגענו ביחד בשיחת ועידה עם הכבלים והספק למסקנה אחת ברורה שללא ספק זה תקלה מהתשתית= כבלים. עקרונית אני יודע ששום טלפון …

22. Started by red4ever,

אהלן חברים, אני מחובר לסיב של פרטנר 1000/100 עם נתב C7. ברצוני לשדרג לתקן WIFI6 כדי לקבל מהירות גבוהה יותר באלחוט. מכיוון שאני רגיל לממשק של TP-LINK ודי אוהב אותו, אני מעוניין רק בנתב שלהם. חיפשתי קצת באתר שלהם והבנתי שהנתבים שהכי מדברים אליי הם AX1800 ו-AX3000. רציתי לשאול קודם כל מי מבין שניהם עדיף? דבר שני, למה ה-AX1800 עולה יותר מה-AX3000 (זה לא אמור להיות הפוך)? למשל פה: AX1800 - https://ksp.co.il/web/item/113508 AX3000 - https://ksp.co.il/web/item/208595 עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שב-AX1800 יש מעבד מרובע ליבות וב-AX3000 מעבד דו-ליבתי (שוב, זה לא אמור להיות הפוך?). על פניו נראה שה-AX1800 עדיף (חוץ ממהירות בתדר 5…

23. Started by erashel,

אני מחפש המלצה לכרטיס רשת טוב בUSB תומך תקן AC באזור ה100 שקל. כרגע יש לי כרטיס ישן בן 8 בערך שתומך תקן N. יש לי אינטרנט של סלקום בסיבים אופטיים שעובד טוב אבל לאחרונה במחשב ההורדות נהיו איטיות פרמטתי את המחשב לאחרונה בלי קשר לאינטרנט ולא התקנתי משהו שיכול להשפיע על המהירות. (אין כמעט כלום על המחשב) ניסיתי גם להוריד עם כבל רשת וזה מוריד במהירות מקסימלית, הבעיה שאני לא יכול לחבר בכבל קבוע למשל ניסיתי היום להוריד טורנט כלשהו וזה הוריד בערך מגה וכל הזמן ירד ועלה ניסיתי להוריד אותו דבר דרך הטלפון (סמסונג S8, לא הכי חדש שיש) וזה ירד על 13 מגה יציב האם כרטיס כזה ישפר משמעותית את המהירות? תודה

24. כרגע יש לי TL-WN722N מחפש את הכי עוצמתי בשוק כיום. בבקשה רק פתרון עם חיבור USB. חשבתי על TL-WN822N האם הדרך לדעת היא רק לפי הdBi של האנטנות? לשלי יש אנטנה אחת עם 4dBi. לTL-WN822N יש שתי אנטנות, אבל לא מבין אם זה 3dBi לכל אחת או שתיהן ביחד. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.