עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ngc224,

שלום. קניתי ראוטר חדש, יש לו Firewall מובנה. האם כדי להשתמש בו במקום חומת אש תוכנתית ? ועוד שאלה הבנתי שעדיף להשתמש בהגנת WPA2 ולא ב WEP לצורך הגנה אל רשת אלחוטית... אבל אצלי יש שתי אפשרויות : 1. WPA/WPA2 2. WPA-PSK/WPA2-PSK מה זה PSK ומה עדיף לבחור ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מישהו יודע מה ההבדל? אני מחפש נתב אלחוטי שיחובר למודם של ADSL. לנתב יחוברו 2 מחשבים קווית ועוד 4 אלחוטית.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכם, אני כרגע מבצע מיני-פרוייקט של הקמת רשת ביתית\משרדית. הרשת תהיה מחוברת ככה"נ להוט-בוקס, ויש בה כ2-3 מחשבים נייחים ללא כ.רשת אלחוטי. ולכן אני מחפש המלצות חמות ל: 1. ראוטר עצמתי ואיכותי עם קליטה טובה ועם תמיכה בכמה שיותר כ.רשת אלחוטיים (מכיוון שיש מס' לפטופים ישנים במשרד אשר נמצא בבית) שיתחבר להוטבוקס של חברת HOT שישמש כמודם בלבד 2. כ. רשת אלחוטיים למחשבים נייחים, עם מערכת הפעלה XP ומעלה לא משנה לי אם USB או שיתחברו ללוח-אם. מה שיהיה איכותי יותר, אותו אני אעדיף לרכוש. אשמח להמלצות חמות בנושא ואפילו המלצות לחנויות שמהן מומלץ לרכוש את המוצרים תודה רבה

5. אני יודע שיש אופציה כזו...למישהו יש הוראות שיכול לשלוח?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ag43,

במחשב של חבר שלי לא ניתן להמשיך הורדות - לא משנה מאיזה אתר. בנוסף לא ניתן לבצע הורדות מרובות חיבורים אלא רק עם חיבור אחד. הוא מחובר לבזב"ל (אאל"ט) לראוטר סימנס ADSL SL2-141 אלחוטית. מישהו יודע מה גורם לבעיה הזו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, בדרך כלל שנכנסים לממשק של מודמים\נתבים תמיד יש פרטים על מהירות החיבור מהספק, בנתב שקניתי TP-Link 1043 אני לא מוצא זאת, מישהו יודע איפה אני בודק את זה ? או אם בכלל יש את זה ? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי בעיה ממש ממש - אבל ממש מוזרה, אולי אתם תדעו איך להמשיך בטיפול בה. אתמול חיברתי עוד מחשב לרשת בצורה אלחוטית והפכתי את המודם-ראוטר לראוטר. הכל טוב ויפה, האלחוט והקווי פועלים במקביל שאותה הרשת כמו שצריך, יש אינטרנט והכל. עכשיו הקאטצ', ברגע שמנסים להעביר יותר מידי ...אני לא בטוח שזה בגלל זה אבל זה מתי שזה קורה, יותר מידי נתונים בואת אחת ברשת האלחוטית, כמו למשל להעתיק משהו גדול מהמחשב השני ברשת (נגיד משהו בגודל 350 מגה), בערך אחרי 100 מגה נסגרת התקשורת לרשת אין PING לראוטר או לשאר הרשת, הדרך היחידה לחדש את התקשורת לראוטר היא לעשות RESET לכרטיס רשת האלחוטי ולהתחבר מחדש. הדבר קורה רק כאשר מעבירים כמויות גדולות של מידע, בגלישה באינטרנט הדבר לא קורה, גם ברגע זה אני משתמש ברש…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ofir123,

http://www.cnetusa.com/product/specs/itgtwy_cnig904s.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by st3fy,

ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Ruya,

שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מחפש ראוטר עד 1000 ש״ח שיתמוך באזור ה15 מכשירים בwifi עם לפחות 4 פורטים קווים.ֿ חשבתי שאם כבר להשקיע סכום כזה בראוטר אני רוצה שיוכל גם לשמש כמודם לתשתית של בזק במידה ואתחבר אליהם.ֿ חשוב לי שיהיו לו 4 אנטנות חיצוניות לקליטה טובה ובגלל שכל ה-4 פורטים הקווים יהיו בשימוש אז שיהיה עוד לפחות פורט אחד של wan לחיבור מודם חיצוני(תשתית הוט) ביינתים שמתי עין על https://ksp.co.il/?uin=36139&select=.263..264..2141. שנראה שהוא היחיד שמשלב גם מודם גם 4 חיבורים קווים וגם חיבור wan וגם 4 אנטנות חיצוניות אבל ממה שהבנתי הוא תומך במהירות של עד 100 מגה בחיבור לבזק יש משהו מומלץ יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rotem_o,

לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Allantoin,

מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yuvalh83,

שלום לכולם, שדרגתי לאחרונה ל 30 מגה (היה לי 20) וברשותי מודם נתב Dlink 6740U שקיבלתי מבזק. לאחרונה גיליתי תופעה שמהירות שאני אמור לקבל לא נשמרת - אני עושה Speedtest והמהירות נמוכה משמעותית. אחרי ריסטרט של הנתב, העניין מסתדר. אני גם קצת מאוכזב בתקשורת בין הנתב לשאר המכשירים בבית (פלייסטיישן, סרטימר ועוד). הבנתי שיש כמה מכשירים חדשים לבזק - על מה כדאי ללכת? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. האם יש צורך בחומת אש של ראוטר או חומת האש של חלונות מספיקה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by erashel,

אני מחפש המלצה לכרטיס רשת טוב בUSB תומך תקן AC באזור ה100 שקל. כרגע יש לי כרטיס ישן בן 8 בערך שתומך תקן N. יש לי אינטרנט של סלקום בסיבים אופטיים שעובד טוב אבל לאחרונה במחשב ההורדות נהיו איטיות פרמטתי את המחשב לאחרונה בלי קשר לאינטרנט ולא התקנתי משהו שיכול להשפיע על המהירות. (אין כמעט כלום על המחשב) ניסיתי גם להוריד עם כבל רשת וזה מוריד במהירות מקסימלית, הבעיה שאני לא יכול לחבר בכבל קבוע למשל ניסיתי היום להוריד טורנט כלשהו וזה הוריד בערך מגה וכל הזמן ירד ועלה ניסיתי להוריד אותו דבר דרך הטלפון (סמסונג S8, לא הכי חדש שיש) וזה ירד על 13 מגה יציב האם כרטיס כזה ישפר משמעותית את המהירות? תודה

19. Started by Arnold,

רצוני לקנות HUB לא USB איפו אפשר לקנות חיפשתי בכול מקום? תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eliXir,

Well, in continuation to my previous thread, the problem is not in the LAN card and not in the ISP, when I changed the computer the connection became slow, but I took my previous lan card and I imported it into my computer and guess what? it has nothing to do with the lan card. I called my ISP aswell, and they donno what is the problem (and yes, my dsl is still on 1.5Mbit), so here comes the question, WHAT MAKES MY INTERNET GO IN HALF SPEED? I am begging for your help people im desperet, If you can, please write me in HEBREW, thx

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן. יש לי נתב של אורנג שיש לו 3 פורטים 1 למחשב שלי 2-ליס מקס 3-לסוויץ ^^^ הסוויץ זה בעצם ראוטר wtr54g של לינקסיס והוא מחובר אני מדגיש בכבל ישר לא מוצלב והוא מחובר ישר ל4 פורטים לא לחיבור "אינטרנט" לנתב אורנג. לסוויץ מחוברים עוד שני מחשבים קווים וסטרימר של טלוויזיה השאלה היא אני רוצה להגביל את היס מקס ומחשב אחד שמחובר לסוויץ ניראלי ראיתי בלינקסיס QOS משהוא כזה אבל אין שם הגדרה לפי מהירות אלה עדיפות או משהוא כזה. ועם צריך לשנות את החיבורים (קודם אני צריך להחליף בין הטלוויזיה ליס מקס) אז תומרו לי. תודה לעונים. ועם צריך את הקושחות המיוחדות האלה אז תפרטו לי דרך אגב עם מישהוא יודע סתם מעניין אותי. שהייתי מחובר לHOT&014 עד לפני חצי שנה. היה לי חיבור ללא חייגן. כלומר יכלתי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by amisha,

היי , במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום . עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb . המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr . מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר . אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם . יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ? האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ? בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by joker_007,

שלום לכולם! יש לי שאלה חשובה ביותר לא מצליח למצוא מדריך פשוט. יש לי ראוטר TPlink WR1043nd תקן N שמחובר למודם כבלים. ומחשב נייח שמחובר לראוטר הTPlink יש לי גם מחשב נייד שלא קולט את הראוטר בגלל מרחק אני רוצה להגדיל את הטווח קליטה בעזרת עוד ראוטר מסוג Asus AM 604g של בזק. אני רוצה שהוא ישמש כנקודת מעבר ויגדיל את הטווח שאני יוכל לקלוט עם המחשב הנייד חייב עזרה דחוףףףף... ושיהיה פשוט ובלי מושגים מורכבים.. דרך אגב הצלחתי לעשות את זה עם כבל רשת מוצלב ועל ידי כך להגדיך את הטווח של הWireless אבל אני רוצה לחבר בין הראוטרים באלחוטי ולא בכבל רשת

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ybe,

לאחרונה התקנתי את התוכנה emule ואף הצלחתי(בקושי רב) להוריד מספר קבצים. מישהו מוכן להסביר לי למה ההתלהבות מהemule כל כל גדולה? בemule יש זמני המתנה להורדת קבצים , בkazza אין. בemula לוקח זמן(ולעיתים הרבה) עד להתחברות לשרת(חלקם הנכבדים "מתים") בkazza אין. מהירות הורדה -בemula לא הצלחתי לעבור את ה-20K בkazza הגעתי ל-70K (החיבור שלי ASDL750?). בemule חייבים להקצות רוחב פס עולה(רבע מהיורד) בkazza אין חובה(ולכן מהירות הגלישה מהירה יותר). אז למה eMule?????

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sagi_10,

היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.