רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שודרגתי בבזק ל 15 מגה. אני ב 012 ובזק בדיקת מהירות מהאתר של 012 מדדה וקבעה שאני ב 15 מגה. אבל הורדות של קבצים גדולים מתחילות ב 15 יורדות לאחר כ 10 שניות ל 13-11 מגה. אתר של בזק מודד גם התחלה ב 15 וירידה לאחר כ 10 שניות. חיבור ישר לבזק מוריד 15 קבוע. מדידת הורדה של נטויזון - 15 קבוע. ספידנט - 15 קבוע. מסקנה השמועות נכונות - 012 מגבילים הורדות של קבצים גדולים !! בשיחה עם התמיכה של 012 הם מצאו שאני מוגדר אצלם עדיין על 10 ! הגדירו לי על המקום ל 15, והכל טוב עכשיו. מסקנה בדיקות המהירות אינן כל כך אמינות כולל אלו של הספקים עצמם כנראה בגלל בדיקה עם קבצים קטנים מדי. אם כבר לבדוק אז כדאי לבדוק באתר של בזק http://www.bezeq.co.il/support/Pages/speed_test_old.aspx (ובזדמנות חגיגי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי, בMPLS. היום בבקר התחברתי בחייגן של נטוויז'ן. אחרי ההתחברות, החיבור שלי ב014 "התאפס" חזרה לחיבור חייגן. למה זה קרה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CES 2015: חברת TP-LINK הסינית מנצלת את תערוכת האלקטרוניקה העצומה בלאס וגאס ומציגה שני נתבים חדשים ומתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-tp-link/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות אקס פי פרו SP2 רק במחשב עם האינטרנט יש לי פיירוול יש לי שני כרטיסי רשת ניסיתי את כל המדריכים והעצות פה וכלום לא עזר מישהוא יכול לעזור???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר לרשת דרך רשת אלחוטית. אני רוצה לחבר את המחשב הזה, למחשב שלא מחובר לרשת. שתהיה אפשרות לשיתוף קבצים, ואינטרנט. אבל שהמחשב בעל חיבור האינטרנט יהיה השולט. הכוונה "השרת" תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי לא מזמן לאיטרנט אלחוטי 100 מגה של הוט. מאוד מרוצה, מהירות טורנטים גבוהה. הבעיה היחידה שיש לי, שבאמצעות הכרטיס הרשת הקיים: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ המהירות הכי גבוהה שהצלחתי להשיג היא 65 מגה בערך.. בעוד שבחיבור קווי, הצלחתי להשיג חיבור הרבה יותר מהיר. עכשיו אין לי אפשרות לחבר את המחשב בחיבור קבוע קווי, לכן אני שוקל להחליף את הכרטיס רשת. ראיתי המלצות לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 האם באמת שווה את הכסף ואני אוכל לשפר את מהירות ההורדה שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי העניין הוא כזה : יש 2 מערכות , כל אחת מהן מחוברת לראוטר בכרטיס רשת 100 , הראוטר עצמו הוא 100 . מחשב אחד הוא מחשב עבודה לכל דבר , מחשב שני , הורדות בלבד . במחשב העבודה יש בנוסף לכרטיס הרשת הרגיל , 2 כרטיסי רשת מובנים , אשר מבוטלים כרגע , שניהם 1000 . שקלתי להוסיף למחשב ההורדות כרטיס רשת 1000 בנוסף , ואז לחבר ישירות בין המחשבים כדי לאפשר קצב העברת נתונים גבוה יותר . השאלה היא , אם ניתן בכלל להגדיר בצורה כלשהי , שיציאה לאינטרנט תתבצע דרך כרטיסי ה100 , וההעברת קבצים תתבצע דרך כרטיסי ה1000 . תודה . פבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי ראוטר של לינקסיס בן 3 שנים בערך מסידרה WRT54G2 לאחרונה האינטרנט בלפטופ שלי ממש ממש ממש איטי עשירית מהמהירות כאשר הוא מחובר בחיבור חוטי... רציתי לדעת איך ניתן לדעת איפה הבעיה בראוטר או בלפטופ... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק. כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. עד לא מזמן הצלחתי להתחבר ב-remote desktop windows 7 64 bit ultimate בין שני מחשבים שהיו מחוברים עם כבל רשת מוצלב. עברתי לרשת אלחוטית בבית. המחשב הראשי מחובר פיזית לראוטר האלחוטי והמחשב המרוחק מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי USB. שניהם מחברת אדימקס. החיבור מצליח דרך המחשב המרוחק למחשב הראשי. אבל כשאני מנסה להתחבר מהמחשב הראשי למרוחק, אני מצליח לראות את המסך welcome ואז מופיעה שגיאה שאין תקשורת עם המחשב השני. אני ניגש למחשב השני ואני צריך לעשות לו log on מחדש ואז אני רואה שהוא מחפש שוב את החיבור רשת. בעצם הגישה אליו מרחוק מנתקת אותו מהרשת. מישהו נתקל בבעיה או יודע או יכול לנחש איך לעזור לי לפתור את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בקצרה יש לי נתב אדימקס 6204 WG יש לי את המודם ראוטר אלחוטי של הוט אני רוצה לחבר את האדימקס ככה שהוא יתחבר אלחוטית למודם של הוט. הראוטר של אדימקס יהיה בחדר אחר מחובר עם כבל למחשב נייח והמודם של הוט מחובר בחדר אחר למחשב נייח אחר בגדול מה שאני רוצה זה שמודם של הוט יהיה ראשי והאדימקס שיתחבר אליו ויעביר אינטרנט למחשב השני. איך אני עושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כונן רשת של lacie שמשמש אותי כ-"שרת" FTP. האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להגביר את קצב ההורדה ממנו? מכל מקום שאני מנסה להוריד משהו זה לא עובר את ה- 100KB. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו גלשתי דרך ADSL במהירות 5 מגה עם בזק בינלאומי. אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה. רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק... דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!). דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!). השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שקניתי בזמנו את הנקסוס 4, השתמשתי בProXPN, אך תקופת הטרייל תמה והסרתי אותו. לאחר מכן מצאתי את TunnelBear, לו יש ממשק חביב והגירסא החינמית שלו מגבילה ל500MB בחודש(יותר ממספיק עבורי, אני משתמש בפרוקסי לרכישת תכנים דיגטליים שלא אפשריים בארץ, כמו מוזיקה מgoogle play). אממה - זה לא בדיוק עובד. האינטרנט זוחל בקצב של צב עם הטאנלבר. לרוב אני לא מצליח בכלל להגיע לעמוד הראשי של googleplay, ואם אני כן מצליח - אז למצוא את האומן הספציפי, או להשלים את הרכישה זה בגדר חלום רחוק. אז - אני מחפש המלצה לפרוקסי טוב וחינמי. לא צריך הצפנות למינהם, את כובע נייר הכסף שלי השלכתי מזמן. רק שיגרום לכך שאהיה(וירטואלית) בארה"ב. כמובן לא פרוקסים עם ספייוור, מאלוואר וכד'. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצות לראוטר אלחוטי לרשת משרדית. בעקרון, הכוונה היא שמצד אחד הראוטר יהיה מחובר לאינטרנט דרך תשתית של בזק\HOT ומצד שני מחובר לשלושה או ארבעה מחשבים בו זמנית (שאמורים לאפשר גישה בין המחשבים). מכוון שמדובר ברשת משרדית, הראוטר צריך להיות אמין במיוחד (היום יש לי EDIMAX 6104WG בבית והוא מאוד לא אמין - נתקע לעיתים קרובות) וכזה שיהיה קל לקינפוג ויצריך מעט מאוד תחזוקה (המשרד הוא של אבא שלי ואני לא מאמין שיהיה לי זמן לגשת לשם כל יומיים כדי לעזור בתקלות). למישהו יש המלצות\רעיונות לגבי ראוטר שכזה? התקציב עדיין לא ברור - זה מאוד תלוי בהמלצות. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל כמה דקות ? נמאס כבר, כל כמה דקות הוא מתנתק והוא מפריע לי בעבודה. מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שהוא בשטח פתוח ולא חסום והטמפ' שלו נורמלית. הגדרתי מחדש אך עדיין הוא מתנתק. האם הוא דפוק ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להקים רשת אלחוטית, ללא מחשב נייח אלא IPAD בלבד (משיקולי תקציב). הציוד הקיים ברשותי: מודם/ראוטר של בזק (סימנס כמדומני), מדפסת משולבת של HP ואייפד. מה נדרש ממני לרכוש בנוסף (אני מניח ששרת מדפסות שיתחבר לUSB של המדפסת) ? אילו צעדים עליי לבצע כדי להגדיר את הרשת, לשתף את החיבור האלחוטי+מדפסת ושאוכל לגלוש בצורה אלחוטית ולהדפיס דרך האייפד? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות ראוטר משולב לשני המחשבים שבבית. דוד שלי הציע לי את הראוטר EDIMAX BR6104K , ואמר לי שהוא יתאים. שאלתי אותו אם יש לו יציאה גם לקו טלפון (להזכירכם אני מדבר על ראוטר משולב). חיפשתי באינטרנט תמונה של הראוטר ממבט מאחור ושם ראיתי אך ורק כניסות לכבלי רשת. מישהו מוכן להסביר לי איפה היציאה לקו הטלפון?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים. אחד חדש מאוד, ואחד ישן מאוד (פנטיום 2 - 300 MHZ)שניהם מחוברים לראוטר אלחוטי, המחשב החדש מחובר בכבל לראוטר,והמחשב הישן מחובר ע"י כרטיס רשת ל PCI. יש לי ראוטר של EDIMAX וגם הכרטיס רשת במחשב הישן הוא של EDIMAX. האינטרנט שלי הוא במהירות של 750, ואני מחובר לבזק בינלאומי עם התשתית של הוט. הייתי רוצה לדעת האם יש לי אפשרות להעלות את מהירות הגלישה (1.5 או 2) בלי הפרעה ובעיה?? אני שואל כיוון שבבזק בינלאומי אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל המחשב הישן. האם יש משהו לעשות בנידון מלבד להחליף מחשב (את הישן). תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחר התלבטויות רבות והתייעצות פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0 קניתי את ה- LinkSys WRT54GL וכרטיס רשת אלחוטי EDIMAX EW-7128G כאמור, הראוטר נמצא בקומה למעלה והמחשב שמחובר אלחוטית נמצא קומה למטה (ראו בהודעה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=259472.0) התקנתי את הראוטר תוך כ-10 דקות, וכן את הכרטיס רשת לפי חוברת ההוראות (למרות שלא הבנתי שם הכל) וכרגע הקליטה נעה בין 1, 2 או 5.5 Mbps ועוצמת האות תמיד על 'חלש מאוד' ניסיתי לחשק קצת עם מיקום האנטנה של הכרטיס רשת, ורק על מס' נקודות על אותו שולחן , יש בכלל קליטה (נמוכה) מישהן יודע מה יכולה להיות הבעייה?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמרת תקופת ההתחייבות בזק+בב"ל 2.5M. בחודשים האחרונים אני לא נהנה מבב"ל במשחקי רשת (בעיקר CSS)... ביררתי על חבילות גיימר, וחבילות רגילות: גיימר: 2.5 - כ75 ש"ח 4 - כ80 ש"ח 5 - כ119 ש"ח רגיל: 2.5 - כ45 ש"ח (תוספת 5 ש"ח למחיר שאני משלם היום) 4 - כ46 ש"ח בממוצע (4 חודשים חינם, 14 בכ56) תשתית: 2.5 70ש"ח 4 90ש"ח היות ואני לא ממש מרוצה מהחבילה הרגילה, והגיימר יקר לי רציתי המלצות מחברי הפורום שמנויים באורנג' ומשחקים משחקי רשת ובעיקר CSS באירופה עם שרתים שמגבילים לפינג 100 מקס'. ובכללי לשמוע דעתכם על החבילות שהוצעו לי (גיימר ב160 ש"ח ספק+תשתית 4M) אציין שאין כל כוונה לעבור תשתית. תודה מראש, יוסי. עריכה: באתר כמה זה עבור 2.5 מוצע 90.7 ש"ח ועבור 4 100 ש"ח לחבילות ה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-