עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Allantoin,

מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by House M.D.,

מצד אחד זה טוב שהמחירים ירדו כל כך מצד שני, מה יהיה על הכבל של מד1? זה לא יחסום אותו לגמרי? אני בנטויז'ן (10 מגה), ואני מרגיש שבימים האחרונים הביצועים ירדו מאוד, למשל הורדות משרתים בחו"ל (real-debrid) לפני כמה ימים קובץ בודד היה יורד על המקסימום, היום אני צריך להוריד שישה קבצים בבת אחת כדי להשיג את מלוא המהירות. כנ"ל יוטיוב, אני כבר שנה שלא חויתי את בעיית ה buffering ועכשיו פתאום היא הופיעה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב נתחיל עם סוג המודם USB ADSL MODEM ALE 150. של בזק נידמה לי... האינרנט עצמו הוא של ניטוויזן. (1.5 מגה) אוקיי אז כבר יש לי את החבילה הזאת בערך משו כמו שנתיים או שנה וחצי ולא היו לי שום בעיות איתה עד שיום בהיר אחד אני מתחיל לראות שכל קצת זמן המודם יוצא מסנכרון ואני מתנתק מהאינטרנט,דבר שדי משגע אותי ביחוד מהעובדה שזה קורה בחופש ואני אוהב להשקיע זמן לשחק במחשב עד שיש לי זמן קצת לפני הבגרויות. (האינטרנט מחובר רק עם מחשב אחד... זאת אומרת אין רשת רק מחשב אחד מחובר על האינטרנט... עשיתי בדיקה לוירוסים ולא נמצאו,אם זה בכלל קשור.) תודה מאוד מאוד לעוזר,אני פותח תאשכול הזה לפני שאני יסע עד לראשון להחליף מודם דבר שממש אבל ממש אין לי עצבים אליו וזמן... :s05:

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב שכתוב לי במפרט,אני מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר אותו למחשב DELL OPTIPLEX G280 לצורך הקמת רשת ושיתוף חיבור האינטרנט שלי. מה אני צריך לקנות? איך אני מתקין?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום בניתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר edimax בתקן G. מחשב אחד בסלון מחובר לטלוויזיה ומחשב אחר בחדר סמוך (קיר גבס מפריד בינהם, לא ממד). הקליטה בינהם מצויינת אך כאשר אני מנסה לנגן סרט במחשב הסלוני (ע"י הפעלת Media player לקובץ שנמצא בSharing במחשב הסמוך) אני מקבל קפיאה למס' שניות כל 2 דקות בערך. האם רוחב הפס הוא צוואר הבקבוק? כשאני מעתיק קובץ סרט ההעתקה לוקחת כ2 דקות ולכן אני מניח שקצב הרשת אמור להספיק. Help please

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום כעת אני משלם להוט על 1.5/150 55 שקלים לחודש בלי התחייבות ולבזק בינלאומי על 3 מגה (אל תשאלו חחח) 64 שקל ללא התחייבות בכל מקרה, קיבלתי הצעה מ014: לשלם להוט ולבזק ביחד 119 לחודש במשך שנה ל2.5 מגה אז התקשרתי ל017 ואמרתי להם את זה אז הם הציעו לי חבילה מסוימת ולאחר שאמרתי לא תודה וניתקתי הם התקשרו אלי והציעו לי את זה (רציתי התחייבות קצרה) 2.5 לחצי שנה ב106 לחודש (להוט ולהם) וחודשיים חינם יכול להיות שאני אסגור היום את הדיל תלוי מה תגידו. אז השאלה שלי היא איך 017? למישהו יש נסיון רע איתם בזמן האחרון? שמתי לב שהמוקד שירות שלהם ענה לי תוך שניה ש012 לא ענה בכלל ו014 אחרי שנה הם התאחדו עם 013 בנוסף. ל014 אין משהו להציע לי יותר טוב מזה, והם אמרו שהחשבון שלי מתחיל ב14 א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Styx,

אז ככה אני גר בבית עם 2 קומות בקומה למטה נמצא החשב שמחובר דרך נתב(D-Link DSL-2650U) לאינטרנט והמחשב שמבל נמצא למטה (בעל WNC0500) עכשיו המחשב שמחובר לינטאנט(זה שלמטה) נמצא בתוך ממ"ד והאות בקושי מגיע למעלה(כותב LOW או קישורית חסרה) יש איזושהי דרך לשנות את המצב/להגיר את העוצמה וכו'\ נ.ב\להוציא את הנתב מהממ"ד זה לא בדיוק אופציה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gshhar,

1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cheif,

מחר ב-11:00 בבוקר (13/12/11) יתארחו בדף ה-FACEBOOK של GOV.IL שני נציגים של משרד התקשרות ויענו לשאלות הגולשים. הנציגים, עדי כאהן - מנהלת תחום הרגולציה ומאיר בן בסט - מנהל תחום הפיקוח על השירות לצרכן יענו על שאלות הקשורות לרפורמות האחרונות בתחום התקשורת. דף ה-FACEBOOK של GOV.IL נמצא כאן -- http://www.facebook.com/israelGov [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by abarbotel,

בהגדרות הנתב שלי שהוא אדימקס בי אר 6204 w יש כמה מושגים בהגדרות שאני לא מבין מהם ואיך הם משפיעים MTU Size UPnP וערוץ של האינטרנט האלחוטי קיימים 12 ערוצים שלי נמצא על 6 מה זה משנה ואיך זה משפיע? ולגבי הmtu הבנתי שזה גודל העברת חבילות ,לא כדאי להגדיר את זה על הכי גדול?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by L-Byte,

טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by sagi_10,

היום אני מחקתי את נורטון ואחרי זה התקנתי נוד 32 ואז אחרי שעשיתי ריסט האינטרנט לא מצליח להיתחבר אף על פי שהמודם מראה שהוא יכול להיתחבר {זה דייייייי דחוף

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מעוניין לחבר בין שני מחשבים סמוכים שלשניהם שתי יציאות רשת של 1G. יש לי ראוטר 100M אבל הוא רחוק ולא נגיש למחשב השני (יש כבל ארוך בודד שמחבר בין הראוטר למחשב הראשון). אני מאמין שאפשר פשוט לחבר switch 1G פשוט בין שניהם לא? אשמח מאוד להמלצה על דגם טוב ומשתלם וכמה מילות הסבר אם אפשר על אופן החיבור, הכבלים הנדרשים וכדומה. * לא צריך הרבה חיבורים או אפשרויות * חוטי 1G בלבד * אם קיים - ללא חיבור חשמל יעודי מסורבל. * קטן וחרישי ככל האפשר. * מהימן ויציב. רב תודות מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי עברתי דירה לדירה גדולה (2 קומות) יש לנו בקומה הראשונה את הראוטר הרגיל עם הwifi. הבעיה שלי היא אינטרנט בקומה 2, ואני אסביר: אני יודע שיש מגדילי טווחי wifi למיניהם, אבל אני מעדיף להתחבר באופן ישיר לראוטור בקומה השניה. מה האלטרנטיבית הכי טובות שלי בנושא הזה? אם נדרש ממני לקנות חומרה חדשה כלשהי - האם יצא לי יותר משתלם לעשות זאת באופן עצמאי או מול ספק האינטרנט שבדרך כלל מציעים השכרת חומרה? נ.ב: אני לא מעוניין לרכוש מנוי נפרד נוסף לקומה 2

15. Started by ofir123,

http://www.cnetusa.com/product/specs/itgtwy_cnig904s.htm

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים הנתב של בזק התפגר לי אתמול (למעשה רק החלק של הנתב מת, המודם עדיין מקושר לבזק...) וצריך מכשיר חדש. האם יש אפשרות לחבר נתב (כולל מודם) שנרכש באופן פרטי לרשת של בזק ? אם כן, מה המאפיינים שצריכים להיות לו ? האם יש מכשיר מומלץ ? (אני מחובר במהירות 10M ולא רואה צורך בשדרוג מהירות בעתיד הקרוב - צריך מכשיר טוב ואמין במינימום השקעה) תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. היי אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים וברק, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך מודם כבלים וראוטר של LEVEL 1. מדי פעם אני חווה ניתוקים מהאינטרנט, כאשר הראוטר ממשיך לעבוד, ולא מראה סימני תקלה כלשהם. הניתוקים קורים בתדירות של כמה שעות עד כמה ימים, ולא ראיתי קשר לעומס על החיבור. כדי להתחבר מחדש, אני מוציא את המודם מהחשמל לשניה, ואז אומר לראוטר להתחבר מחדש. הבעיה לא קורת כאשר החיבור ישיר דרך המודם, אבל הבעיה לא בראוטר הספציפי הזה, כי קודם היה לי ראוטר של EDIMAX, וזה קרה גם אתו. אשמח לעצות/פתרונות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי מחשב ניידןעכשיו יש לי 2 מחשבים(הרגיל והנייד) יש לי חיבור של בזק במהירות של 2.5 מ"ב איך אני יכול לחבר את המחשב הנייד דרך WI-FI לאותו הקו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מנסה לעדכן רשומות DNS והם רושמים לי שהנתונים לא יעודכנו כל עוד ה-NS שלי לא יהיו ns1.sitesdepot.com רק שזה בדיוק לאן שרשומות ה-NS שלי מפנות.... יכול להיות שהם מתבלבלים ומציגים לי את ה-NS הנוכחיים במקום את שלהם ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dugi,

שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אז בדקתי את המודם ושלושת הנורות פועלות, והאור דולק בחיבור כבל רשת למחשב. הרצתי ipcofig ויש ip. לגבי חומרה מופיע במנהל ההתקנים: מתאם רשת- מתאם אינטרנט מהיר תואם via הכרטיס רשת מובנה : ms-7095 אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרך החייגן. תודה לעוזרים

22. שלום לכולם, הייתי מחובר דרך בזק במהירות 2M ושילמתי 55ש"ח לחודש. נגמרה תקופת ההתחייבות שלי ופתאום אני משלם 90ש"ח לחודש. אחרי ויכוחים רבים הציעו לי מחיר של 69ש"ח לחודש, ואחרי עוד ויכוחים (תאמינו לי, צריך להתמקח איתם כמו בשוק) יש לי שתי אפשרויות: להתחייב לעוד שנה באותו מחיר - 55ש"ח לחודש. לא להתחייב ולשלם מחיר שערורייתי של 90ש"ח לחודש. לפני שאני מסכים ל-55ש"ח, אם הצלחתי לרדת מ-90ש"ח במיקוח אולי אפשר עוד. רציתי לדעת אם יש פה מישהו שמשלם פחות, כדי שאני אנסה להוריד עוד קצת את המחיר. ועוד הערה, אין לי אפשרות להתחבר לכבלים למקרה שמישהו מתכנן להציע לי...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. חבר שלי ביקש למצוא את האיפי של הראוטר איך הוא עושה את זה? של הממש ADMINISTRATOR.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gilsxm,

אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם קניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270 הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי . יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75 אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטר כנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשות אני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור לי תודה רבה מראש! נ.ב ניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים