רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הפכנו את האלקטל 510 speed touch שלנו לראוטר (זה המודם החדש שעובד בצורת PPPOE ) ועד עכשיו הוא היה ראוטר וזה היה אחלה דבר. הייתי מגיע לממשק של הראוטר ע''י כתיבה בדפדפן 10.0.0.138. אתמול הייתה בעיה בקונפיגורציה ולחצתי Restore Defaults כדי להחזיר את המודם להגדרה הראשונית שלו.-----ופעולה זו הייתה טעות. כי זה גם מחק את ההגדרה של בזק שהייתה שם. עכשיו לא ניתן להגיע בכלל לממש של המודם בכתיבה בדפדפן 10.0.0.138 וגם לא בTelnet. ועכשיו בזק לא יהיו אחראים על זה. מה עושים חבר'ה? יש לכם פתרון איך להחזיר את המודם להגדרה של בזק? רק שנגיע למצב שנגיע לממשק של המודם בהקלדה בדפדפן 10.0.0.138? :-( :'(
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחובר לאינטרנט דרך כבלים וברק, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאינטרנט דרך מודם כבלים וראוטר של LEVEL 1. מדי פעם אני חווה ניתוקים מהאינטרנט, כאשר הראוטר ממשיך לעבוד, ולא מראה סימני תקלה כלשהם. הניתוקים קורים בתדירות של כמה שעות עד כמה ימים, ולא ראיתי קשר לעומס על החיבור. כדי להתחבר מחדש, אני מוציא את המודם מהחשמל לשניה, ואז אומר לראוטר להתחבר מחדש. הבעיה לא קורת כאשר החיבור ישיר דרך המודם, אבל הבעיה לא בראוטר הספציפי הזה, כי קודם היה לי ראוטר של EDIMAX, וזה קרה גם אתו. אשמח לעצות/פתרונות
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש בזאפ אחד ב-120 ₪ והכי זול אחריו ב-242 ₪. מה יכול להיות פחות טוב בזול? אני מחבר את שני המחשבים ישירות עם כבל רשת; לא אלחוטית.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה... רשת אלחוטית בבית שני מחשבים האחד גולש השני נייד עוצמת אות מצויינת בכרטיס רשת, מקבל כתובת IP לא מצליח לפתוח שום אתר הצעות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למי שמבין.. יש לי מודם פנימי במחשב של זהב וחיבור 1 וחצי המודם דיי ישן itex,, והפינגים הם כמובן לא גבוהים..150 140 מינימום זה בחול.. בארץ זה נמוך..20 ככה. אבל כשאני מתעסק בהעברת מידע מהאינטרנט נראה לי כמו אימיול שזה משהו כבד )ורק נראה לי ) או כשאני מתחבר אני מקבל לפעמים פינגים לא נורמליים בסביות ה..500 400 בסרברים מסויימים ובסרברים אחרים 150 כמו ברגיל בעד שכל הסרברים הם אמורים להיות ב150 ככה וכשאני מתנתק ומתחבר שוב אבל זה צריך לקחת הרבה התנתקויות והתחברויות עד שזה מצליח אני מקבל את כל הפינגים כמו שצריך. מישהו יכול להסביר לי מה לעזעל קורא פה??......ואיך אני מונע זאת? יש לי עוד מודם של אלקטל 130 אבל שמעתי הוא גרוע והכי טובים מודמים פנימייים.. מישהו יודע?..........
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב הנייד שבכותרת. יש לי נתב תקן N של TP-Link 1043ND. למרות שהראוטר הוא תקן N מלא 300mbps, המחשב מצליח להתחבר רק ב-150mbps. האם זו אכן המהירות המקסימלית בה הוא יכול להתחבר או שיש אפשרות להתחבר ב-300mbps? ניסיתי לשנות הגדרות הערוץ בראוטר (Auto/40MHz) אך זה לא עזר. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין שמי שמשתמש במחשב אחר ברשת לא יראה שאני מחובר, ובטח שלא יוכל להכנס לקבצים שלי. איך אני עושה את זה? (אני עובד ב-XP PRO). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CES 2015: חברת TP-LINK הסינית מנצלת את תערוכת האלקטרוניקה העצומה בלאס וגאס ומציגה שני נתבים חדשים ומתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%98%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%a0%d7%aa%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-tp-link/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש ואני מחפש כרטיס רשת שיתן לי ביצועים גבוהים למשחקים. אני אשמח אם למישהו יש המלצה בנושא. זה המפרט למקרה שתצטרכו: i7 8700k asus z370 maximus x hero(הגרסה בלי הווי פיי כמובן) gtx 1080 ti galax hof hyperx ddr4 16 gb 3200 cl16 corsair rm750x corsair carbide clear 400c samsong ssd 850 evo 500gb wd 1tb caviar black תקציב עד 200 שקלים אלא אם כן יש חריגה שמצדיקה את האקסטרה כסף. אני משחק cs go בצורה כבדה ומחפש כרטיס רשת שיתן ביצועים בהתאם. תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ולפטופ אחד. בעיקרון 2 מחשבים משתמשים בtorrent וemule. ה3 רק באתרי אינטרנט. השימושים הם מאוד פשוטים, אני לא חושבת שאצטרך ראוטר מתקדם ממש, ולכן התקציב שלי נע סביב ה200-250. אין לי בעיה להעלות קצת את התקציב, אבל לא נראה לי שיש צורך משיטוט מוקדם פה. ראיתי ש3com וdlink מומלצות בחברות. האם זה כ"כ משנה איזה דגם לקחת כשמדובר במחירים האלו? אשמח לשמוע המלצות לדגמים. עוד דבר - אני רוצה ששני המחשבים הנייחים יהיו קווים ורק הלפטופ יהיה אלחוטי. האם אפשר לעשות זאת?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי לא מזמן לאיטרנט אלחוטי 100 מגה של הוט. מאוד מרוצה, מהירות טורנטים גבוהה. הבעיה היחידה שיש לי, שבאמצעות הכרטיס הרשת הקיים: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ המהירות הכי גבוהה שהצלחתי להשיג היא 65 מגה בערך.. בעוד שבחיבור קווי, הצלחתי להשיג חיבור הרבה יותר מהיר. עכשיו אין לי אפשרות לחבר את המחשב בחיבור קבוע קווי, לכן אני שוקל להחליף את הכרטיס רשת. ראיתי המלצות לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 האם באמת שווה את הכסף ואני אוכל לשפר את מהירות ההורדה שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני גר בבית עם 2 קומות בקומה למטה נמצא החשב שמחובר דרך נתב(D-Link DSL-2650U) לאינטרנט והמחשב שמבל נמצא למטה (בעל WNC0500) עכשיו המחשב שמחובר לינטאנט(זה שלמטה) נמצא בתוך ממ"ד והאות בקושי מגיע למעלה(כותב LOW או קישורית חסרה) יש איזושהי דרך לשנות את המצב/להגיר את העוצמה וכו'\ נ.ב\להוציא את הנתב מהממ"ד זה לא בדיוק אופציה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , במשרד של אבי 3 מחשבים , שעד היום כולם היו על 750KB במחיר מופקע בלי ידיעה לאחר בירורום כנראה שנעלה את המהירות ל 10Mb עם תוספת אפסית בתשלום . עכשיו מדיבור עם בזק יש צורך להחליף את המודם ( שהוא בעיקרון גם ראוטר ) למודם שתומך ב 10Mb . המודם שכרגע יש שם הוא ECI B-FOCuS 270pr . מסיבוב קטן בהגדרות שלו לא נראה שהוא מוגדר כראוטר - מצרף תמונה שנראת לי קשורה לעניין תגידו לי אם היא עונה על הצרכים , או שצריך משהו אחר . אבל !!! בין המודם לשאר 3 המחשבים יש סויטץ' , עכשיו אני לא ממש יודע מה יהיה אם וכשנחליף את המודם . יש מודם ספציפי שאתם ממליצים ? האם יש צורך להגדיר משהו או לחבר וזהו ? בראוטר אני יודע שיש צורך להזין שם משתמש וסיסמא על מנת שהוא יחיג לאינטרנט , אבל מי מחי…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהגדרות הנתב שלי שהוא אדימקס בי אר 6204 w יש כמה מושגים בהגדרות שאני לא מבין מהם ואיך הם משפיעים MTU Size UPnP וערוץ של האינטרנט האלחוטי קיימים 12 ערוצים שלי נמצא על 6 מה זה משנה ואיך זה משפיע? ולגבי הmtu הבנתי שזה גודל העברת חבילות ,לא כדאי להגדיר את זה על הכי גדול?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי שאלות שקשורות לתקשורת בין מחשבים ואשמח אם תעזרו לי 1. בניתי תוכנה שצריכה לבדוק איזה מחשבים פועלים ואיזה כבוים. בגרסתה הראשונה היא שולחת בקשה לקבל IP מHOSTNAME של כל מחשב, נגיד מחשב בשם COMP105 מקבל IP הבא: 100.48.4.310. הבעיה שלי היתה שלא תמיד התשובה היתה נכונה, היו מקרים שמחשב מכובה או כזה שבכלל לא מחובר לעמדה, החזיר פינג, כלומר, תשובה שגויה. אתמול במקרה החלטתי לעשות פינג ישירות לhostname, ולהפתעתי השיטה הזאת עבדה והחזירה תמיד פלט נכון. השאלה שלי, למה HOSTNAME מחזיר תמיד תשובה מדויקת ופינג לIP לא? 2. מה יכול להאט את הכניסה של המחשב לדומיין? בדקתי בגוגל והתשובה היחידיה שקיבלתי זה שהמחשב מנסה לחפש DNS אבל לפי ההגדרות הכל תקין. במקרה שלי מדובר על 2-5 דקות. וזה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי היום לשירותי ה - ngn של בזק למהירות 10 מגה. אני אמור לקחת מחר את המודם שיאפשר לי לגלוש במהירות זו. אני משתמש בבית בראוטר של לינקסיס החדש - wrt160n אותו אני מחבר למחשב, כך שאני לוקח מבזק רק מודם (ולא ראוטר נוסף). מהסיבה שלא כל מודם תומך במהירויות כאלה, השאלה שלי היא האם הראוטר הזה יאפשר לי לגלוש במהירות כזו ב - ngn. אני מניח שכן, הרי מדובר באחד הראוטרים החדשים והטובים שיש כיום - רק רוצה להיות בטוח.... תודה רבה מראש!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פה: IIS 6 Compatibility מותקן למי שתוהה: אני חדש שנושא אז להיות עדין בהסברים תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מהירות הגלישה במעבר בין אתרים וצפייה קשורה למהירות האינטרנט או למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-