עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Family Net@013 רשת ביתית אלחוטית המחברת את כל המחשבים לאינטרנט המהיר האמיתי של 013 ברק יתרונות הרשת האלחוטית: * גלישה מהירה מכל המחשבים ברשת בו-זמנית. * שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מכל מחשב ברשת. * שיתוף והעבר של קבצים בין המחשבים. * פתרון אבטחת מידע מסוג Mac address Filtering* במסגרת השירות, המקצוענים של 013 ברק, ידאגו לפתרון מלא הכולל את התקנת הציוד, הגדרות, הרשאות גלישה מכל עמדה ואבטחת המידע על גבי הנתב, אצלך בבית. להזמנת השירות חייג ****** הפתרון הזה לא מספיק לטעמי, ואני ממליץ לכל מי שמשתמש רק בו להוסיף גם הצפנת נתונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני צריך לכתוב סקריפט שיריץ לי יישום מסויים בזמן עליית המחשב. הייום הזה זה החייגן שלי של ה-ADSL. איך אני כותב את הסקריפט הזה ואיפה אני משתיל אותו? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. קודם כל, תודה לאלו שמנסים לעזור, תודה מראש. (אלו לא כולן שאלות, חלקן רק הבהרות..) 1) אני בחבילה של החצי מגה (ADSL), חבילה בה אני אמור להוריד על 60KBps. עכשיו, קראתי באחד הת'רדים על אחד (כן כן, זהו אתה!) בחבילה של ה3/4 מגה- בחבילה זו הוא משלם אותו דבר ומקבל יותר, הבן-אדם כ"כ מלא שהוא עוד בא בטענות בת'רד אחר על פינג של 150 או משהו באיזור. 2) אם אני אנטוש את נטויז'ן, אז במצב בו הפינג וההורדה חשובים גם יחד, כשהפינגים החשובים יותר הם פינגים לשרתים בחו"ל, איזו ספקית אינטרנט היא המומלצת ביותר? (יש לי מודם, אני צריך רק את החשבון, אפילו דוא"ל והנחות למצלמות דיגיטליות מטופשות לא מעניינות אותי..) (חשבתי על 012..) 3) אני שילמתי כמה חודשים 90 או לא יודע כמה וזה עלה אוטומטית ל160, אבא …

4. Started by Tharbad,

דרישות: - שיתפקד טוב עם ה- ADSL של בזק בינלאומי. - שיתמוך ב-8 כתובות IP לפחות. - לפחות 4 חיבורי רשת. אלחוטי או קווי: קווי. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Gil28,

להלן התוצאה שלי: החיבור שלי הוא 5MB

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by loadstone007,

מישהו כאן מחובר אליהם? אשמח לשמוע מה תהליך ההתקנה בבניין והאם מותקן משהו בכל דירה. אפילו צילום מאוד יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by XMB,

אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, הכל התחיל במודם ADSL מיותר שמישהו הואיל בטובו לתת לי. תמיד התעניינתי מה יש בפנים ותמיד רציתי לראות את המעגל כי מי שלא יודע המודם הזה הוא כמו מחשב, יש כמה אתרים שטוענים שהוא עובד על KERNEL של לינוקס.. אבל בקיצור, הוא די כמו מחשב, יש לו מערכת הפעלה קטנה שאפשר להגיע אליה באמצעות TELNET יש לו זכרון, מעבד פשוט וקצת מקום לשמירת קבצים (מערכת ההפעלה וכדומה). בקיצור פירקתי את המודם ונשארתי עם המעגל.. אבל אז חשבתי.. למה להפסיק כאן? תליתי רק את המעגל על הלוח מודעות שלי בחדר (שממוקם ליד מסך המחשב) חיברתי את כל הכבלים הנחוצים ועכשיו המודם הזה עובד לגמרי ואני גולש דרכו מצוין.. המלצה שלי: אל תעשו את זה על המודם שלכם כי אם בזק תופסים אתכם לא יהיה טוב.. :-X התמונה קצת מטושטשת אבל…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Ruya,

שלום אני צריך מדריך מפורט או\ו הסבר של פתיחת פורטים בנתב D Link DSL 504T: http://www.dlink.com.au/Products.aspx?Sec=1&Sub1=1&Sub2=2&PID=49 תודה מראש, רויה (:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LI,

זו השגיאה שמופיעה בכל השורות (זה מופיע 3-4 פעמים והחלון נסגר). יש לי באינטרנט - איטיות, נתקע הרבה פעמים ופעמים אני לא מצליחה להתחבר בכלל, למרות שבמודם הכל נראה תקין. יתכן ויש קשר? מה אפשר לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים, יש לי ראוטר של 3COM כבן שנתיים פלוס, הוא מחובר לנייח. כעת רכשתי מחשב נישא סמסונג RV520 ווינדוז פרימיום7 בעברית. כמובן שהראוטר מוגן בסיסמא בכדי שלא יפרצו וינצלו את רוחב הפס ופריצה וכו'... אין לי מושג איך ומה עושים על מנת שאוכל לגלוש בצורה אלחוטית מכל חדר עם הנמחשב הנישא. רב תודות לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלומות חברי הפורום, הutorrent הנאמן שלי מדווח כבר זמן מה כי הפורט שהגדרתי לו חסום, ולכן הלכתי לPortforward.com על מנת להבין איך אני פותח את הפורט המדובר. בתחילת המדריך מצויין שיש קודם כל להגדיר כתובת Ip סטטית. ניגשתי לעבודה, וגיליתי שהיא קשה מנשוא. המדריך מאוד מובן והכל (http://www.portforward.com/networking/static-xp.htm) הצרה היא שהip config נותן את הערכים שנותן הראוטר(די לינק), והם שונים מהערכים שנמצאים במודם(הROTAL). ניסיתי כל מיני שילובים, ועד כה ללא הצלחה - הדרך היחידה שבה הצלחתי להתחבר לאינטרנט היא דרך קבלה אוטמטית של הערכים השונים. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Shmoolik,

יש לי מת"ב , כבלים , 012 , חבילה של 750. למשל ב FIFA 2003 , אני יכול לארח משחקים נגיד לאנשים עם ADSL , אבל חבר שלי עם כבלים שנמצא באותה חברה כמוני , אז אני לא יכול לארח , וגם הוא לא . זה פשוט לא מתחבר אחד לשני... למישהו יש פיתרון ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני גולש ב-ADSL והכל בד"כ עובד יופי. ברגע שאני מתחיל להעלות חומר לאחרים - אם בחיבור ישיר או באמצעות תוכנות שיתוף קבצים, הכל נחנק. הגלישה הופכת להיות סיוט בלתי נסבל. ואז אני מגיע למצב שאני לא מעלה כלום וזה לא הוגן כלפי אחרים. האם קיים פתרון לזה??? (ואל תציעו לי לעבור ל-T1...) האם בכבלים זה עובד טוב יותר??? תודה על המידע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by etay34,

שלום.. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לבעיה של LOW ID בתוכנה של אימיול... יש לי רשת בבית... אני משתמש בראוטר של חברת TP- LINK והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לפתור את הבעיה הזאת. אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tryf,

היי, ניסיתי להתקין dd-wrt על הלינקסיס wrt54g v5 שלי. הסתבכתי בדרך. המצב הוא כזה. אני מצליח לעשות פינג למודם 192.168.1.1 אני מצליח לעשות TFTP. לא מצליח להחבר למודם דרך ממשק web. עשיתי hard reset 30-30--30 וזה לא פתר את הבעיה. אני חושב שיש פתרון לבעיה אני פשוט לא יודע מה הוא. כמוצא אחרון שמעתי שאפשר להתחבר עם JTAG או משהו כזה . מישהו יכול לעזור? ולהסביר מה זה ה JTAG הזה? ואיך עושים את זה. האם מישהו מכיר חנות אלקטרוניקה שבה אני יכול לקנות כבל JTAG או רכיבי אלקטרוניקה כדי שאבנה כזה כבל (נגדים, צמות ומחברים) ? תודה מראש על העזרה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברי הפורום, שמתי לב שהחל מהשעה 18:50 מאתמול והיום גם כן, הורדה של טורנט לא עובר את ה-100KB . (יש לי 12M , אני אמור לקבל 1.2MB ) לפני השעה שציינתי הטורנט טס לו והחל מהשעה 18:50 יש איטיות . שמתי להורדה טורנט עם מלא משתפים. האם אורנג' התחילו עם ההגבלות בשעות מסויימות? החל מהשעה 00:30 הטורנט טס לו. האם אתם מרגישים איטיות? אשמח לקבל תשובה מי שמנוי בחברת אורנג'. יש מה לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nemesis,

דרישות: 1. הגדרת IP סטטי לפי MAC 2. הגבלת רוחב פס (גם Upload וגם Download) לפי משתמש קצה (IP או MAC) 3. אלחוטי 4. התחברות לכבלים בעזרת L2TP 5. תמיכה ב-PPPoE תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by topcat115,

יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך הרשת לראוטר אלחוטי, לשניהם יש כרטיס רשת אלחוטי 802.11g, כשאני מפעיל סרטים שנמצאים על מחשב 1 כדי לראות אותם על מחשב 2 הסרטים נתקעים כל הזמן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by redti,

אהלן, יש לי רשת ביתית מסוג d-link ויש איזה משחק שאני לא מסוגל לארח בו משחק מכוון מאחר והאי פי חסום והבנתי שאין פתרון עקיף לפתירת הבעיה אלא לנתק את הרשת ולעשות חייגן... אני לא זוכר איך לעשות את זה תאכלו לאמר לי בבקשה בפירוט איך אני יוצר חייגן ואחרי זה גם איך אני מחזיר את הרשת זה הכי חשוב ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש ראוטר אחלוטי שמאפשר הזרמה של תכני FHD דרך הרשת האלחוטית, מסוגל לעבור ממד ולהחזיק מערכת של מחשבים, ניידים וסלולרי. עקב הביקורות, התייצבתי, פחות או יותר, על שני הדגמים Linksys E3000 או D-Link 655. אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני גולשת בשעות הפנאי שלי בעבודה דרך הראוטר שנמצא שם ועד שהנייד מצליח להתחבר לראוטר לוקח לפעמים גם 10 דקות (הוא רושם לי מייבא כתובת רשת) הבנתי שמקור הבעיה זה שהאות חלש ושמה שיכול לפתור את הבעיה זה בוסטר שיגביר את האות. האם זה באמת מה שיפתור לי את הבעיה? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by JHONLEV,

עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים