רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני עובד בחברה, יש לי הרשאות מנהלן להכל, אני צריך להתקין FLASH, בשביל פלאש, צריך הרשאות לוקאליות על המחשב של אדמין. כמובן שאני יכול לעבור מחשב מחשב ב-DESKTOP ב-ACTIVE DIRECTORY ושם ב-MANAGE ולעשות להם הרשאות PER USER של אדמיניסטרטור. האם יש דרך מהירה יותר להריץ סקריפט? אולי דרך ה-GROUP POLICY? אם כן אני אשמח לרעיונות והצעות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל תקין, אך כשאני מחבר דרך הראוטר (למרות שרק המחשב שלי מחובר אליו וניתקתי את השאר) המהירות איטית בהרבה, גם בבדיקות מהירות וגם בכל השאר... אם מישהו יכול לעזור...תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובר בקרוב לפרטנר פייבר והמחשב השולחני שלי יעמוד בתוך הממ"ד כשאר הראוטר ימוקם בכניסה לבית, הבית הוא לא גדול, 3 חדרים ודי קרוב לממ"ד אשר יהיה תמיד פתוח ככה שאני לא צופה בעיות חמורות בקליטה אבל אני מעוניין בכרטיס רשת חזק. זה הלוח אם שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מודם סלולארי למחשב הנייד. ממה שאני רואה החבילות הסלולר היעודיות ממש יקרות. האם ניתן להשתמש בסים רגיל ולהכניסו למודם סלולאר? אם כן, האם זה יעבוד טוב?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, ברצוני להעביר בהשחלה רשת קווית לכל הבית מהראוטר בארון התקשורת. מדובר ב-4 נקודות (4 חדרים). יש לי תעלות להשחיל את הכבלי רשת. אני מעוניין בכבל cat6. יש לי אביזרי גוויס בבית, ולכן אשתמש בשקעים מתאימים בחדרים. השאלות שלי הם כאלה: 1. האם שקע כזה יכול להתאים: https://www.mediagalaxy.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%93%D7%A8%D7%AA-System-%D7%A9%D7%9C-Gewiss 2. הם בצד של הראוטר אני צריך כלי מסויים כדי ללחוץ קונקטורים שיתחברו לראוטר, והאם יש המלצה לכלי כזה לא יקר מידי? 3. האם א…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר של TP LINK WR941ND(הבנתי שהוא תומך במהירות עד 300Mbps) המהירות אינטרנט שלי היא 100 מגה כאשר אני מחבר את המחשב ישירות למודם המהירות מתקרבת ל100 אבל כשאני מחבר את המחשב דרך הWIFI דרך הראוטר שלי המהירות יורדת ל40-20 מגה אני הבנתי שהבעיה בראוטר כי גם בפלאפון זה מראה על אותה מהירות חיפשתי באינטרנט פתרונות לבעיה ולא מצאתי משהו שיעזור לי ניסיתי את הטיפים פה: http://blog.012.net/2010/10/wifi-speed-troubleshooting/ - לא עבד ניסיתי לעשות ריסט גם לא הלך גם ניסיתי לעדכן את הFIRMWARE לא עזר הראוטר והמחשב לא רחוקים אחד מהשני אולי 3 מטר יש למישהו פתרון לבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות ראוטר אלחוטי שישמש בעיקר לחיבור ללפטופ ולWII. יש לי עוד שני מחשבים אבל הם יחוברו אליו בעזרת כבל מכיוון שהם יושבים לידו. העניין הוא שאת רוב התעבורה (הורדות ועבודה יומיומית) אני אעשה מאחד המחשבים שיושבים לידו ויחוברו בצורה קוית. כיום אני מחבר את אחד המחשבים למודם של הכבלים ואת שאר המחשבים אליו דרך כרטיסי רשת וFIREWIRE. האם כדאי (ויש בכלל אופציה כזאת) כאשר אני אקנה את הראוטר (כנראה אדימקס 6204) לחבר את המחשב ישירות למודם ואת הראוטר אל כרטיס הרשת במחשב? האם זה משנה? אני מעדיף שהעבודה מהמחשב הראשי תהיה הכי מהירה,(בנוסף בעלת העדיפות הגבוהה ביותר) ושלא אצטרך להתעסק עם PORT FORWARDING . כך החיבור לאינטרנט במחשב הראשי לא משתנה מהמצב כיום ואני גם יכול להשתמש בתוכנה …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך המלצה לנתב קוי למשחקי רשת והורדות בBittorent יש לי כרגע TRENDNET אבל הוא מתנתק כול 3 שעות אני במחובר דרך כבלים אין מגבלת תקציב
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון היו לי מלא לאגים במשחק רשת מסוים. פניתי אל החברה שלו לקבלת עזרה. הם עשו לי מלא בדיקות על המחשב וביקשו ממני להעביר להם נתונים. עשינו מלא פעולות כדי להפסיק את הלאגים ובסוף, ששום דבר לא עזר הם שלחו לי את ההודעה הבאה: " From the test results it shows that your 2nd hop now is intermittently not responding at all. The best bet now is to contact your ISP and let them know there is a problem on their router: 93-172-64-1.bb.netvision.net.il ( 93.172.64.1 ). " אני מבין שהם רוצים שאני יתקשר לספקית שלי וידווח להם על בעיה אצלהם אבל אין לי מוסג מה להגיד... כאילו אני יתקשר ושיענה נציג מה אני אמור להגיד לו? איך אני אמור להסביר לו את מה שהם אמרו לי בעברית? תו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשתף יומנים או לזמן פגישות ללא שרת EXCHANGE השרת שלי הוא שרת ננובל 3.12 . אם יש דרך אז בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3205051,00.html
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה אני לא מצליח להתחבר כאורח לחברות אחרות? לא כל מה שצריך לעשות זה להקיש בUSERNAME את היוזרניים אורח וזהו?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם! יש לי מחשב נייח ונייד. אני צריך להשתמש באחת התוכנות שמותקנת בנייח באמצעות הנייד. האם קיימת אפשרות כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני חדש פה אז אולי כבר נשאלה השאלה . . . אני מחפש Access Point או יותר נכון bridge של 802.11 לשימוש חיצוני עם הספק גבוה (1W) ולא חייב להיות יקר מדי :-) לא מצליח למצא כזה - מישהו אולי מכיר ויודע היכן לקנות? המון תודה מראש, משה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך הרשת לראוטר אלחוטי, לשניהם יש כרטיס רשת אלחוטי 802.11g, כשאני מפעיל סרטים שנמצאים על מחשב 1 כדי לראות אותם על מחשב 2 הסרטים נתקעים כל הזמן.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קורא את הנל: http://en.wikipedia.org/wiki/DOCSIS הגעתי לשורה הנל: The customer PC and associated peripherals are termed Customer-premises equipment (CPE). The CPE are connected to the cable modem, which is in turn connected through the HFC network to the CMTS. The CMTS then routes traffic between the HFC and the Internet. Using the CMTS, the cable operator (or Multiple Service Operators - MSO) exercises full control over the cable modem's configuration; the CM configuration is changed to adjust for varying line conditions and customer service requirements. מישהו יכול יותר להרחיב על המערכות הללו? ולהסביר לי את הטופולוגיה של הCMTS ביחד עם הHFC והCPE?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טכני 24 שעות ביממה?!?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשעות הערב מהירות ההעלאה יורדת באופן משמעותי. עוד מישהו נתקל בתופעה הזו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר להוט למהירות 12MB יש לי ראוטר של TP LINK 54MBPS אני מחובר דרך כבל מהראוטר ועוד שני מחשבים דרך WIFI האם 54MBPS מספיק להעביר 12MB?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צודק, אבל אני מרגיש שיש לי שיפור בBattlefield 3 כשאני מוריד את הבאפרים האלה למספר נמוך יותר . המהירות שלי (12M) נשארת תקינה גם לאחר ההורדה שלהם בהורדות באינטרנט. ניסיתי לחפש ולא כ"כ הבנתי מה זה והשפעה של זה במשחקי רשת. יש הסבר ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש בין המחשבים שבבית שלי רשת ביתית עם תיקיות שמשותפות בין כולם ברגע שמחשב מצטרף לרשת הביתית. אך אני מעוניין לשתף תיקיה אחת עם מחשב ספציפי אחד ברשת בלבד ושלא תיהיה נגישה\תופיע לשאר המחשבים ברשת אלא רק למחשב המיועד שברשת. עד כה החיפושים לא עלו פרי. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני להקים רשת אלחוטית, ללא מחשב נייח אלא IPAD בלבד (משיקולי תקציב). הציוד הקיים ברשותי: מודם/ראוטר של בזק (סימנס כמדומני), מדפסת משולבת של HP ואייפד. מה נדרש ממני לרכוש בנוסף (אני מניח ששרת מדפסות שיתחבר לUSB של המדפסת) ? אילו צעדים עליי לבצע כדי להגדיר את הרשת, לשתף את החיבור האלחוטי+מדפסת ושאוכל לגלוש בצורה אלחוטית ולהדפיס דרך האייפד? תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-