רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום, במשחקי רשת, בעיקרון COD MW2 לאחרונה, יש לי בעיה שהמשחק רוב הזמן רץ חלק אבל כל נגיד חצי דקה יש לאג של כמה שניות שפשוט דופק חלק גדול מההנאה. אצל אבא שלי שיחקתי ויש תשתית של בזק וספק אקספון ואין לאגים בכלל. עכשיו רציתי לשאול איך אני מברר אם יש בעיות חיבור עם הראוטר (אלחוטי קליטה מלאה והורדה כמו בחבילה) וגם אני רוצה לדעת איך אני יכול לברר אם הבעיה היא בספקית או בתשתית. כי אם זה הראוטר זאת בעיה שלי, אבל אם זה מהספקית או התשתית אני אנסה לעבור. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש.. התקנתי אנטי ווירוס ורציתי להחליף אותו אז מחקתי (אני לא בטוחה שזה קשור) הלכתי לאיזה 10 דקות מהמחשב ואז הוא לא נתן לי יותר גישה לאינטרנט כלומר הוא אומר לי שאני מחוברת! אבל אין אינטרנט ואין רשת ואין כלום עכשיו כשאני מנסה להתחבר עם המחשב נייד זה כן נותן גישה וכן מתחבר מה לעשות? בבקשה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל המלצות כדי לפתור בעיה שיש לי בדירה בגישה לרשת. הדירה מאוד ארוכה (בנויה לאורך) ולכן נתב אחד סטנדרטי שנמצא בקצה אחד של הדירה (איפה שנמצאת הנקודה), לא מספיק כדי לספק רשת Wifi איכותית בכל הדירה. וגם אם אבקש להעביר את הנקודה לאזור המרכזי ביותר בדירה, הטווח של ה-Wifi לא יהיה מספיק גדול. נכון לעכשיו יש לי רפיטר ישן שעושה מלא בעיות ומאט את האינטנרט מאוד, בנוסף אני לא מתלהב מהעובדה שבגלל הרפיטר אם עוברים בין חלקים שונים בדירה אין roaming בין הרשתות. מה יכול להיות פתרון חלופי טוב? האם לקנות כמה יחידות בשביל mesh בדירה? כמה הפתרון הזה יעיל? והאם יש תמיכה מצד ספקיות האינטרנט במקרה שאני מתקין אותו? לחילופין, האם ה-b-spot של בזק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, תודה לאלו שמנסים לעזור, תודה מראש. (אלו לא כולן שאלות, חלקן רק הבהרות..) 1) אני בחבילה של החצי מגה (ADSL), חבילה בה אני אמור להוריד על 60KBps. עכשיו, קראתי באחד הת'רדים על אחד (כן כן, זהו אתה!) בחבילה של ה3/4 מגה- בחבילה זו הוא משלם אותו דבר ומקבל יותר, הבן-אדם כ"כ מלא שהוא עוד בא בטענות בת'רד אחר על פינג של 150 או משהו באיזור. 2) אם אני אנטוש את נטויז'ן, אז במצב בו הפינג וההורדה חשובים גם יחד, כשהפינגים החשובים יותר הם פינגים לשרתים בחו"ל, איזו ספקית אינטרנט היא המומלצת ביותר? (יש לי מודם, אני צריך רק את החשבון, אפילו דוא"ל והנחות למצלמות דיגיטליות מטופשות לא מעניינות אותי..) (חשבתי על 012..) 3) אני שילמתי כמה חודשים 90 או לא יודע כמה וזה עלה אוטומטית ל160, אבא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי דירה לאחרונה ואני לא רוצה לקדוח בקירות ולהעביר כבלים כמו בקודמת אז הפיתרון הוא רשת אלחוטית. יש 4 מחשבים בבית ובינתיים רק 3 מהם יהיו מחוברים. 1 מחשב נייד חדש עם מעבד דותן של IBM יש לו כרטיס רשת אלחוטי עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב פנטיום 4 1.7 מלפני 3 שנים מערכת הפעלה WIN XP. 1 מחשב AMD דיי חדש עם עם מערכת הפעלה WIN XP. 1 מודם ADSL של בזק מתחברת באטרנט. אז אני צריך 2 כרטיסי רשת אלחוטיים וראטור שגם אלחוטי וגם לא. העפדה לרכיבים הכי טובים במחיר הכי נמוך. ברואטר שתהיה חומת אש דיי טובה. המחיר של הכל צריך לנוע בסביבות ה800-1000 ש"ח. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד קצת ישן של HP ואני רוצה לשדרג את הכרטיס רשת האלחוטי שלי כי הוא לא קולט כ"כ רשתות מרחוק איזה כרטיס מבין השניים האלה יש לו קליטה יותר חזקה ואיכותית? http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7318USg~23~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7108PCg~23~0.htm
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח ושנה טובה. אני מעונין להחליף כי הרוטר הנוכחי ( DI-714p +)סובל מניתוקים וצורך להוציא מהשקע ולהחזיר ברמה יומית... אני מחובר לתשתית בכבלים. מבחינת טווח, הרוטר כרגע מחסה 80% מהבית (2 קומות) ואני רוצה להגדיל את הטווח. אני מתחבר למחשב נייח חוטית ולנייד עם ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCI express adapter אני מחפש המלצות לרוטר אלחוטי חדש עם חיבור למדפסת וטווח יותר גדול מלרוטר הנוכחי, שמח לחסוך אבל מוכן להשקיע אם יש צורך. תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני גולש ב ADSL של בזק , אני רוצה לקנות מודם אלחוטי , הטווחים מאד קצרים (איזור ה 10-15 מטר מרחק) . אני מבקש המלצה על ראוטר אלחוטי בטווח המחירים הזה שיהיה כמה שיותר טוב ביחס למחיר. אגב , אשמח לקבל חוות דעת על הנתב הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-router&db140773=140786&db1010565=1011939&keyword=%f0%fa%e1&orderby=price תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית. 2 נייחים ולפטופ אחד. בעיקרון 2 מחשבים משתמשים בtorrent וemule. ה3 רק באתרי אינטרנט. השימושים הם מאוד פשוטים, אני לא חושבת שאצטרך ראוטר מתקדם ממש, ולכן התקציב שלי נע סביב ה200-250. אין לי בעיה להעלות קצת את התקציב, אבל לא נראה לי שיש צורך משיטוט מוקדם פה. ראיתי ש3com וdlink מומלצות בחברות. האם זה כ"כ משנה איזה דגם לקחת כשמדובר במחירים האלו? אשמח לשמוע המלצות לדגמים. עוד דבר - אני רוצה ששני המחשבים הנייחים יהיו קווים ורק הלפטופ יהיה אלחוטי. האם אפשר לעשות זאת?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רשת שמורכבת מכמה מחשבים. אחד מהם מחובר באמצעות חיבור אלחוטי. המחשב במרחק מטרים ספורים מהראוטר, והקליטה מקסימלית. ראוטר D-link 655, והכרטיס רשת האלחוטי במחשב edimax 7128g. מהירות העברה המקסימלית (קובץ מעל 4 ג'יגה) היא 2 מגה לשניה. שאר המחשבים מחוברים ברשת קווית, ואין איתם בעיה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שקלתי לקנות את 2Wire 1000HG DSL Router 802.11g יש למישהו ניסיון עם המכשיר? המחיר שלו לא יקר ונראה שהוא בסדר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז קודם כל יש לי נתב אל חוטי EDIMAX 6204BR נתב אלחוטי שהחלפתי לו את האנטנה ל 10-9 DBI אני לא זוכר בדיוק, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני בא למחשב נגיד בבוקר או אפילו באמצע היום אחרי איזה כמה שעות אני רואה שאין חיבור לאינטרנט דרך ה TROUBLESHOOT הוא עושה ריסט לנטב והכל מסתדר. וגם יש מצבים שפתאום אני מרגיש שהאינטרנט בקושי זז יחסית למצב הרגיל ואני מחבה את כל תוכנות ההורדה ועדיין אין שיפור הנתב מחובר למדפסת למחשב לשתי מחשבים עם כבל ומחשב נייד שנמצא 15 מ' בערך מהנתב שביניהם 3 קירות. ואחרי הסיפור יש לי שאלה האם זה בכלל הנתב אשם או שאולי הבעיה במשהו אחר לפי דעתי זה הנתב למה אני נוגע בו ומרגיש שהו די חם ואולי בגלל זה הוא עושה את הבעיות האלה. אם מדובר בנתב אני רוצה הצעות לנתב חדש …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן הרכבתי בביתי רשת ביתית בין המחשב האישי שלי: 1.33GHZ ATHLON, 512MB RAM, WINDOWS2000 לבין המחשב הבא: PENTIUM 166MHZ, 64MB RAM, WINDOWS98 שני המחשבים מחוברים ברשת בעזרת כבל מוצלב בצורה ישירה (בלי האב או סוויטץ'). (בשני המחשבים כרטיס רשת מאותו סוג ומודל) שני המחשבים מחוברים על גבי פרוטוקול אחד בלבד (TCP/IP) שיתוף קבצים ואפילו שיתוף אינטרנט עובדים -- הבעיה היחידה היא העברת קבצים גדולים. ברגע שאני מנסה להעביר קובץ שגודלו עולה על כ-5 מגה-בייט - השליחה נפסקת בערך בשליש-הדרך או אמצע הדרך. עם ההודעה: COULD NOT COPY FILE, NETWORK RESOURCE OR DEVICE UNAVAILABLE הבעיה מתרחשת רק כשאני מעביר מ- WINDOWS 2000 ל- WINDOWS98 ולא להפך! ללמישהו יש מושג מה יכול לגרום להעברת נתונים…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי TPLINK 54 MPBS בלי אנטנה אני משחק ברשת משחקים וזה כל הזמן מתנתק לי אני רוצה כרטיס טוב שלא יתנתק חשבתי על זה מה אתם אומרים http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=99360-822-00&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=169&aff=Kama〈=he תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מתחבר ל100מביט דרך הוט איזה ספק לבחור ? אני עכשין ב 014 ב12מגביט אין לי תלונות נותן מקסימום רוחבפס שלי לקחת הוטנט או למשיך עם 014?? ב 014 אני נצתרך לשלם 100 שקל והוטנט רק 20 שקל תודה לכולם ועוד שאלה עם חייגן או לא<
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר HomePlug שמחובר עם כבל רשת ישיר לכרטיס רשת. שמתי לב שהמכשיר מתחמם וחבל שהוא יהיה דלוק כשהמחשב כבוי ואם אני מכבה את המתג של הספק אז אחרי כמה שניות גם המכשיר נכבה. הכוונה היא שגם כשהמחשב כבוי, אז עדיין המכשיר דולק כי יש חיבור בין הכרטיס למכשיר. אני רוצה שהמחשב יכבה גם את הכרטיס ויפסיק לספק לו חשמל כשהוא כבוי (המחשב) ניסיתי דרך מנהל ההתקנים, בהגדרות צריכת חשמל אבל האפשרות שהמחשב יכבה את ההתקן כבר פועלת. מה עוד אפשר לעשות כדי שהוא באמת יכבה אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנהל רשת של כמה עשרות מחשבים ואני מחפש תוכנות לניטור מצב המחשבים החל מרמה בסיסית של SCANDISK / CHKDSK , SMART, ועוד בכלל הודעה על תקלות שונות... מישהו מכיר תוכנות כאלו? בתודה מראש. מוטי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להתחבר לאינטרנט כבלים של הוט ואני מאמין שתוכלו להמליץ לי איזה מודם לבקש מהם או מה ההבדלים בינהם? המודמים שיש להם באתר זה http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he האם יש עוד שהם לא מציינים? מה אני צריך לדעת עליהם? אני צריך שיהיה לי גם WIFI בבית ואפשרות לחבר לפחות 2 מחשבים וסטרימר (בעתיד) דרך כבל.. שזה אם אני לא טועה בכלל ראוטר בנוסף למודם (תקנו אותי אם אני טועה) ..השאלה אם אני יכול להשיג משהו טוב דרך HOT או דרך הספקית אינטרנט או שבכלל שווה לי לקנות עצמאי אחד.. אני דיי צריך הסבר מה כן אני יכול להוציא מהם ומה אני צריך לקנות בנוסף ואיזה ספקיות אינטרנט אתם ממליצים שלא עושות בעיות עם הורדות.. תודה רבה וצום קל לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את התוכנה emule ואף הצלחתי(בקושי רב) להוריד מספר קבצים. מישהו מוכן להסביר לי למה ההתלהבות מהemule כל כל גדולה? בemule יש זמני המתנה להורדת קבצים , בkazza אין. בemula לוקח זמן(ולעיתים הרבה) עד להתחברות לשרת(חלקם הנכבדים "מתים") בkazza אין. מהירות הורדה -בemula לא הצלחתי לעבור את ה-20K בkazza הגעתי ל-70K (החיבור שלי ASDL750?). בemule חייבים להקצות רוחב פס עולה(רבע מהיורד) בkazza אין חובה(ולכן מהירות הגלישה מהירה יותר). אז למה eMule?????
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי נתב של חברת dynamode לא ידוע לי הדגם המדוייק שלו רק כתוב עליו dynamode adsl router, אחרי האיפוס הוא מבקש ממני שם משתמש והסיסמא השמח עם מישהו יוכל להביא לי מאגר של הפרטים האלה שנוגעים לנתבים של dynamode. תודה מראש לכול מי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול הנה תמונה של הבעיה: http://img297.imageshack.us/img297/8967/untitledhd1.jpg ד.א אותה בעיה יש לי באימייל שלי אני פשוט לא מצליח לעשות "שלח וקבל" אחרי הגדרות שלי ושל הספק ויש לי גם בעיה באימיול זה מה שהוא רושם לי בלוג שאני מתחבר: 23/11/2006 21:26:32: Connecting to DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911)... 23/11/2006 21:26:32: Error while connecting to DonkeyServer No1 (66.199.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שרת בעבודה שלא מחובר למסך, כל השליטה עליו אני עושה דרך אחד המחשבים ברשת (rdp) אני באמצע בדיקה של משהו ורצה להמשיך בבית הבעיה היא שכתובת הip מהחברה היא לא אמיתית (nat ) ובנוסף אני לא רוצה לפתוח port לכניסה חיצונית למחשב הזה ניסתי להפעיל teamviewer , הבעיה כאן היא כשאני סוגר את ה rdp במחשב שעליו ישבתי הteamviewer לא מתחבר (מסך שחור) הבנתי שזה בגלל שהמחשב נכנס ל Lock Screen יש דרך להפעיל תוכנה כזאת בלי להשאיר את הrdp (חוץ מלחבר מסך,מחשב,מקלדת וכו' לשרת ולהפעיל משם את התוכנה) או אם יש תוכנה אחרת שעובדת במצב כזה?? להשאיר גם את המחשב שממנו אני מפעיל את ה rdp פועל, זה לא אפשרי (אצטרך להשאיר את השרת פע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שדרגתי את המהירות שלי ל12 מגה בספק בזק תשתית הוט. עוד לפני כן לא יכולתי לעבוד עם הראוטר שלי כיוון שהמהירות שהייתה לי לא הייתה מגיעה לרבע ממה שהיה אמור להיות לי, פסלתי את העניין שהבעיה היא אצל בזק בגלל שכאשר אני מחבר את המודם ישירות למחשב הכל בסדר. אני יודע להגדיר את הראוטר והגדרתי אותו כבר מספר פעמים והגדרתי עוד כמה ראוטרים בעברי ואני לא מצליח למצוא מה הבעיה של הראוטר הפעם. יש לי ראוטר מסוג DI-524 של D-link. בנוסף, כמו שראיתי שיש פה להרבה את הבעיה עכשיו גם כשאני מחובר ל12 מגה אני לא מצליח לעבור את ה200 ק"ב לשנייה וזה משגע אותי. תגידו לי מה לעשות כדי שאעזור לכם במחקר שאתם עורכים כי לא ככ הבנתי. תודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים. אחד חדש מאוד, ואחד ישן מאוד (פנטיום 2 - 300 MHZ)שניהם מחוברים לראוטר אלחוטי, המחשב החדש מחובר בכבל לראוטר,והמחשב הישן מחובר ע"י כרטיס רשת ל PCI. יש לי ראוטר של EDIMAX וגם הכרטיס רשת במחשב הישן הוא של EDIMAX. האינטרנט שלי הוא במהירות של 750, ואני מחובר לבזק בינלאומי עם התשתית של הוט. הייתי רוצה לדעת האם יש לי אפשרות להעלות את מהירות הגלישה (1.5 או 2) בלי הפרעה ובעיה?? אני שואל כיוון שבבזק בינלאומי אמרו לי שזה לא אפשרי בגלל המחשב הישן. האם יש משהו לעשות בנידון מלבד להחליף מחשב (את הישן). תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-