עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. קודם כל קצת מידע- הרשת היא האלחוטית הראשונה שלי, אז אין לי כל כך הרבה ידע... מדובר במודם כבלים שמתחבר לנתב EDIMAX BR-6204WLg. הנתב מתחבר למחשב נייח בצורה קווית, ולמחשב נייד בצורה אלחוטית. המחשב הנייח הוא ותיק (לפני כן חובר בצורה קווית אל המודם) ולא היו שום בעיות. המחשב הנייד והראוטר הם חדשים.רוחב הפס שיש לי הוא 1.5 מגה. הבעיה הראשונה היא שמאז הקמת הרשת מהירות ההורדה בטורנט ירדה פלאים. לפני כן המהירות שהייתי מגיע היא סביבות 160 ק"ב לשנייה, ועכשיו בקושי ל 50, וגם זה סכום של כמה טורנטים ביחד. ניסיתי וגם הצלחתי לפתוח פורטים בעזרת אתר port forward (וגם יצרתי IP סטטי) אבל למרות שהטורנטים עכשיו מתחברים (צבע ירוק) המהירות שלהם עכשיו נמוכה עוד יותר (קילובייטים בודדים). הבעיה הש…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by zukim,

זהו שם הראוטר של אורנג האם משהו מכיר אותו? ויכול לתת קצת מורה נבוכים לגבי היכולות שלו וקיפלוג המדיה שירנג ויכולת השימוש של USB? אני מחפש מדריך קצת יותר נרחב בשבילו. אני אשמח לקצת מידע תודה מנסה קצת לקפוץ ...

• 1 תגובה
    • 8.4k צפיות
  3. Started by oaviram,

יש לי בבית 2 מחשבים נייחים ונייד אחד. כל המחשבים מחוברים למודם-ראוטר של בזק (ASUS). בנוסף, הבית מחולק ל-2 קומות. הראוטר נמצא בקומה התחתונה בחדר צדדי , במרכז הבית יש מדרגות ובקומה העליונה לא קולטים כלום. אני מתלבט בין רכישה של ראוטר חדש כמו Edimax MIMO או התקנת Access Point על מנת לאפשר קליטה בקומה העליונה, ולא מצליח להגיע מסקנה מה יעבוד. הבעיה היא שאני לא יודע אם ראוטר חדש ישדר מספיק חזק, והמקום הכי קרוב לשים AP הוא עדיין בקומה התחתונה. מה מומלץ לעשות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. שלום לכולם וערב טוב אז ככה, הבעיה היא שאני לא רואה תיקיות משותפות בין שני מחשבים. מחשב נייח מריץ XP מחשב נייד VISTA HOME 32BIT, הנייד ברשת WIFI . שניהם מחוברים ל ראוטר EDIMAX. ב VISTA עשיתי אופציה לאישור שיתוף, ב XP שיתפתי תיקיה, ומדפסת הבעיה היא שאני לא רואה את המחשבים ב WORKGROUP, כל מחשב חושב שהוא לבד ברשת. יש רעיונות למה צריך לבדוק? תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tamos,

יש לי ראוטר edimax br-6204Wg. פתאום התחילה לי בעיית סנכון כלשהיא, הראוטר אינו מזהה את המודםן, לא דולקות הנורות 10/100M ונורת הLNK/ACT. חוץ מזה בממשק ניהול הראוטר איני רואה את אייפי המודם, איני יכול להגדיר אותו. הוא פשוט לא מזהה אותו. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. ברשותי נתב אלחוטי אדימקס 6204 ודנגל אלחוטי, המחשב האלחוטי מקבל IP ורשום שהוא מקושר לרשת אבל אני לא יכול להכנס לאינטרנט, פינג לנתב (192.168.2.1) לא נענה (טיים אוט). מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. שבת שלום, יש לי בבית 3 מחשבים המחוברים אלחוטית לראוטר שנמצא אצלי בחדר (אני מחובר חוטית ישירות לראוטר). כעל מחשב כמובן מקבל כתובת IP פנימית בטווח :10.0.0.1-3 הבעיה שהכתובת האינטרנט החיצונית היא זהה בכולם. האם ניתן בכלל לבצע השתלטות בין מחשבים ברשת הפנימית עם תוכנות כמו TEAMVIEW או PCANYWHERE וכו' ? התוכנות מבקשות IP של המחשב המארח אבל הכתובות החיצוניות זהות.. תודה מראש..

• 26 תגובות
    • 7.7k צפיות
  8. Started by nitros,

שלום חברה יש לי בעיה יש ברשותי ראוטר אלחוטי של d-link דגם dsl-604+ קניתי מתאם אלחוטי d-link dwa 110 הוא מתחבר לראוטר והכל קליטה מצויינת ויש לי סימן של חיבור. אבל מה כשאני רוצה להכנס לאינטרנט זה לא נותן לי אומר שיש בעיות עם החיבור וזה מחובר מצויין לראוטר זה כותב לי שזה מחובר לרשת והכל אבל זה לא גולש באינטרנט אולי נכנס פעם ב...ואני לפעמים יכול להכנס להגדרות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  9. הנה הגעתי לאתר ההורדות אבל איזה גירסא להוריד פה ? http://dd-wrt.com/dd-wrtv3/dd-wrt/downloads.html יש לי גירסא V1.1

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. ביומיים האחרונים הטרקרים של Torrentleech לא עובדים לי... אני עם כבלים ובזק בינ"ל. משתמש ב-uTorrent. שום דבר לא השתנה בהגדרות. ה-utorrent לא מצליח לתקשר עם הטרקרים של TL משום מה (האתר שלהם עובד לי ואני יכול להוריד טורנטים). זה רק אצלי?

• 248 תגובות
    • 29.5k צפיות
  11. Started by nme86,

חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  12. יש לי בבית ראוטר שמחובר לאינטרנט שכולם מחוברים אליו עם וינדוס XP איך אני עושה את זה עם 2000? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by ofekd23,

שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  14. שלום לכולם, אני נמצא כרגע בשלב של בדיקת התכנות ועלויות של אתר חדש שאני מתכוון לפתוח ויש לי הרבה שאלות. קראתי קצת ברשת אבל בעיקר התבלבלתי. אשמח אם מישהו יוכל לענות ולעשות קצת סדר. בגדול, מדובר באתר שיאפשר למשתמשים צפיה בסרטי וידאו ארוכים מאוד (בין שעה וחצי לשעתיים), כלומר סטרימינג של וידאו ארוך. השאלות שלי: 1. האתר ישרת בעיקר משתמשים מאירופה (כל אירופה, מזרח ומערב) - איפה כדאי למקם את השרת כדי שיהיה יעיל מבחינת מהירות? זה משנה בכלל? (ההעדפה שלי היא שהשרת יהיה בארץ. זה יקל עליי להעלות את החומר עליו. אבל לא על חשבון מהירות לחו"ל) 2. מדובר בסדר גודל של חצי עד 1 טרה של קבצי וידאו אבל אני לא חושב שיהיו יותר מ-10 צופים בו זמנית. אז צריך שטח אכסון גדול עם יכולת סטרימינג אבל רוחב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מחפש קובץ hosts עדכני שיחסום לי פרסומות גם מאתרים ישראלים. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד או לעדכן?

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  16. אם זה במשחקים אני מקבל עדיין פינגים של 130 בשרתים של COD 4 ואם זה בביטורנט אני מוריד עכשיו 450KB במקום 40KB בקובץ של 3000 סידירים ואני נמצא בחבילה של 7MB +כבלים. על מה משלמים בידיוק 20 שקל נוספים ? יש לי עילה לבטל את ההתחייבות שלי במקרה כזה ? או אם ישנה אפשרות לפתור את הבעיה הזאת ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי חברים. אני מעוניין ליצור תחנת עבודה במחשב הנייד לתוכנת ניהול הנמצאת במחשב נייח הממוקם במשרדי ועליה ממקום בסיס נתונים של SQL. עם הנייד אני מעוניין להסתובב וליצור קשר על בסיס WEB עם המחשב הנייח. על המחשב הנייד תהיה גרסה של התוכנה ואני מעוניין להשתמש בה על מנת לבצע פעולות על בסיס הנתונים המרוחק, כגון שינויים במלאי, הדפסת טפסים ופקודות שונות. רציתי לדעת האם יש פיתרונות תוכנה מומלצים לבצע את זה. תודה אמיר.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. Started by Labamba,

מחפש לקנות או לבנות

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  19. אני מחובר ל ברק013 יש לי מודם של thomson למי שיש ומבין בו קצת ... אני מחובר דרכו למחשב דרך הכרטיס רשת ואני לא רוצה .. אני רוצה להיות מחובר דרך ה usb ושאני מכניס את הusb הוא מזהה אותו אבל אני לא יכל להיתחבר למשהו היה בעיה כזאת ויודע לסדר את זה? תודה לעוזרים =]

• 6 תגובות
    • 964 צפיות
  20. היי אנשים אני מנסה לחבר ראוטר EDIMAX BR-6204Wg למחשב נייד Dell inspiron 1420 שמותקנת בו VISTA. כאשר אני מקשר ביניהם ללא סיסמא וללא MAC Filtering הכל סבבה ומתחבר מהר. כאשר אני מנסה סיסמא או MAC או שניהם הוא פשוט אומר שלא ניתן להתחבר ביניהם. מן הסתם אני מעוניין בגישה מאובטחת אך זה לא כ"כ מסתדר... מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. עשיתי פירמוט ועכשיו זה מוגדר שם על קבל כתובת IP באופן אוטומטי להשאיר ככה או להכניס את מה שהיה במחשב הקודם ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by NeverMore,

אהלן, אני מחפש ספק עם חיבור כמה שיותר מהיר שלא יגביל אותי בכמות ומהירות ההורדה תוכלו לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. אני בטוח מפספס פה משהו לאחרונה גיליתי את ההבדל בין מגה בייט למגה ביט וזה קצת עירער אותי אני מתכוון להתחבר לחבילה של 5MB, הבנתי שבפועל מדובר על משהו כמו 600KB לשניה ז"א שהמהירות בארץ לא מנצלת אפילו את המהירות החוטית של 10Mbps? שלא נדבר על 100 מה שמוביל אותי לתקן N האם העובדה שגדלנו מ 54 או 108Mbps (שרחוקים מאד מניצול מלא) ל 270 או 300Mbps משנה משהו? האם היא משפרת את הקליטה? או שזו טכנולוגיית MIMO שנוספה לתקן והרחיבה את הטווח? מי מתנדב לעשות לי סדר בבלאגן?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by rafi_h,

שלום, לא בטוח שזה הפורום המתאים, אם יש צורך אנא העבירו. איך אפשר לחבר לפטופ למחשב הנייח בשביל להעביר קבצים וכאלה? עם איזה כבלים זה אפשרי? תודה,

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by oren778,

יש לי נייד שיש לו WI-FI אך הייתי מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר אליו עם קליטה עצבנית לטווח רחוק יותר מהרבה שיש לו האם יש כזה דבר ואם כן במה מדובר

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.