רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי אינטרנט של בזק גימר, ואני מקבל פינגים לאירופה 80-110. האם למישהו יש אינטרנט של אורנג או אקספון וכמה פינג הוא מקבל לשרתים אירופאים, למשל 217.163.23.217.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני משתמש בRS הייתי מנוי שם... ולאחרונה עם חיבור בתשתית בזק וספק 014 המהירות הורדה מ12 בצהוריים בערך עד 12 בלילה נהיית איטית מאוד. מחובר ל1.5M ומוריד ביום עד.. ואני מדגיש עד 30K... ובעצם ניסיתי עשרות אתרי הורדה והמהירות בה נורא איטית בשעות היום והערב. עכשיו בין פלא אחרי 12 בלילה או 1 בלילה לא עשיתי LOG בדיוק לזה קצב ההורדה עולה פתאום ל187 קבוע שזה בעצם המקסימום שלי. עכשיו ניסיתי עם ספק אחר שהספק עצמו נמצא קילומטר ממני וזה ספק טכניון על תשתית בזק... שההגבלה שלו זה 10M.. ואני מתפלא שהמהירות לא משתנה. בלילה הכל טס ובשעות היום תקוע. יש לי אנטי + פייר אין ספיוור ואין כלום על המחשב.. סתם בשביל הקטע פרמטתי והכל נשאר אותו דבר. על אותה תשתית בדקתי יכול להיות משהו דפוק עם המחשב (ל…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת עם 2 מחשבים, עכשיו אני רוצה לדעת האם קיימת אפשרות שאני אוכל להגביל את אחד המחשבים מבחינת רוחב הפס שהוא מקבל, זאת אומרת שהוא לא ישתמש בכל הפס של האינטרנט ואז לא יווצר מצב של מחשב אחד שגולש לאט באינטרנט. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה הזאת היום? איטיות פשוט מחרידה, בגלישה רגילה, כמעט בכל רחבי האינטרנט (כולל גוגל, ג'ימייל, פייסבוק, בנק הפועלים..) במשך היום. ynet משום מה דווקא עובד בסדר. בכל האתרים "הבעייתים", tracert מראה תמיד נפילה (או זמן גבוה במיוחד) באמצע הדרך: עוד מישהו נתקל היום בתופעה המוזרה? 014 (מין הסתם) על תשתית כבלים נ.ב. בבקשה לא (!!!!) להפוך את תת'רד הזה לת'רד "אצלי הכל בסדר, אצלי הכל בסדר, אצלי לא, אצלי כן, אצלי לא". מי שיש לו גם כן בעיה מוזמן לדווח. מי שהכל בסדר אצלו לא חייב להגיב, במיוחד לא אם 50 איש כבר הגיבו לפניו ואמרו שהכל בסדר.
-
- 95 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
סוף סוף משהו מתחיל לזוז פה! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690110,00.html
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היה לי XP והיה ת'דרייבר והכל עבד מעולה, פירמטתי לויסטה, ופתאום גיליתי שאין דרייבר לכרטיס הזה.. ואני חייב אותו, מה אני אמור לעשות?! פרטים על הכרטיס : TP-LINK 108M 2x to 3x eXtended Range 108Mbps Super G 2.4GHz | 802.11g/b | 108Mbps Model No.: TL-WN620G יש לי ויסטה אולטימייט עם 32BIT תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקדמה: יש לי אינטרנט 2.5 מנטויזן על תשתית בזק של 4מגה עם ראוטר 1025W ביומיים האחרונים חלה האטה דרסטית במהירות הורדה וגלישה שלי בכל הרשת בבית. עד לפני כ 3שעות (מלפני הכתיבה ) לגלוש לא היה אפשרי כלל פניתי לספק מבחינתם הכל טוב ותקין... ושם העבירו אותי לבזק... בזק עשו בדיקות בפעם הראשונה התחברתי 1@1 ומהירות ההורדה/גלישה עמדה על כ512KBPS כרוחב הפס שלי ועשינו רסטרתים מרובים לראוטר ומבחינתם הכל תקין... נטוויזן לקחו אתה שם המשתמש והסיסמא וניסו לגלוש דרכם ולהם הכל היה טוב ויפה... ואז הם ארו לי לנסות לגלוש ופתאום אני יכול לגלוש.... אבל הלכנו לעשות בדיקת מהירות ואני מוריד על כמה בטים זעירים ומעלה באופן תקין.. בנוסף אתרים כמו דיזר וכו רצים באופן חלק... שלחו אותי לבזק.. בבזק עשינו HAR…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי! אני יודע שמפסיקים משום מה לייבא את הנתב המעולה הזה... לי הספיקו החוויות עם אדימקס ואני מעוניין לקנות אחד כזה... מישהו יודע איפה ניתן למצוא אותו זמין במלאי? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בית עם 2 קומות בקומה העליונה יש לי מחשב נייח אם מודם קווי (לא אלחוטי) השבוע אני קונה מחשב נייד Dell Studio 1537 P8400 4500MHD שהוא יוצב בקומה התחתונה והרחוקה מהמחשב הנייח במחשב הנייד יש חיבור Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European http://www.gamaoffice.co.il/products/119510 רציתי לדעת איזה נתב אני צריך לקנות כדי שהמחשב הנייד יעבוד בצורה טובה ?(מעניין רב באלחוטי) (עד מחיר 500 ש"ח, אם צריך שפורים במחשב שאני הולך לקנות אז תציעו , ואם צריך עזרים נוספים גם תציעו) האם אני יכול לחבר לו נתב מדגם 802.11n ???
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX תקן N, אני מתכוון להוסיף מחשב HTPC לסלון, האם הכרטיס רשת שאני אשים לו (גם תקן N), בנוסף לחיבור שלו לאינטרנט, יוכל גם להוות כמין ACCESS POINT בין שני המחשבים האחרים, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
פנה אלי מישהו עם מחשב נייד המריץ ויסטה HOME (אני לא זוכר איזה, אאל"ט זה פרימיום.) והוא טוען שיש הגבלות על הגדרת רשת (זה משרד, אני מניח שזה כולל דומיין וכל מה שמגדירים במשרדים, לא בקיא בדברים האלה) אז רציתי לדעת - הוא צודק? האם יש הגבלה באחת מהגרסאות (פרימיום/בייסיק) אל מול גרסאת העסקים?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אין, פשוט לא עובד לא דרך פיירפוקס, לא דרך אינטרנט אקספלורר (כאילו האתר נפל, אין אפשרות לאתר את השרת, כתובת לא נמצאה) גם לא במחשב השני. אני חייב להוריד משם את framework 3 וכל מה שחיפשתי בגוגל בסופו של דבר מפנה ישר למייקרוסופט ואין לי איך להוריד את זה. כל שאר האתרים עובדים טוב מה אפשר לעשות שיעבוד בחזרה? ואולי אפשר לקבל קישור נורמלי להורדה ? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עד עצם היום הייתי משתמש ברשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב... כעת הגיע אלינו מודם של נטוויז'ן(של הטלפון) ויש במודם הזה 2 חיבורים: אחד של טלפון ואחד של הרשת... במודם הנ"ל יש חייגן פנימי כך שאין צורך להשתמש בחייגן במחשב... שיתוף האינטרנט עד עצם היום הזה היה דרך החייגן במחשב וכעת אין לי מושג איך להגדיר את שיתוף האינטרנט. תודה מראש לכל העוזרים (:
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
טוב לא ידעתי מה ליכתוב בכותרת סליחה תקשיבו המון פעמים יצא לי להוריד סתם נגיד משחק אני מוריד משחק הכול טוב ויפה המשחק מגיעה ל 99% פיתאום כתוב לי מתקשר מתקשר מתנתק שולח port וכו... [אני משתמש ב IDM] ההורדה פשוט תקועה על 99% פיתאום לא יורד כלוםםם מידי פעם רואים שיורד 100 בתים ואז שוב חוזר ל 0 ולא יורד .... לפעמים זה לא קורא לי ב 99% לפעמים זה קורא על ההתחלה זה כותב לי כול מיני דברים שולח פקודת פורט ודברים כאלה מקבל נתונים ועוד..... הבעיה לא ב IDM וזה בדווקקק אזז עזרה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם,ברצוני לרכוש ראוטר פרטי בכ-150 ש"ח על מנת לגלוש במחשב הנייד שלי ואשמח לקבל הצאות על מוצר מסויים וחנות מועדפת. אם זה חשוב אני בבזק + בין לאומי על מהירות 2.5 MB,תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר. מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי ראוטר\מודם asus 604g של בזק וראוטר 3com crwer100-75. לאחר שסבלתי מניתוקים קבועים מהאינטרנט כאשר הasus היה מוגדר אצלי רק כמודם וחובר לראוטר של3com, ניתקתי את ה3com במחשבה שהוא נדפק והגדרתי מחדש את הasus כראוטר, אך הבעיה של הניתוקים נמשכה. בשיחות עם התמיכה של הספק (בזק בינלאומי) ועם בזק הם טענו שהכל אצלם תקין ושהבעיה אצלי (אמרו שיש לי בעיה בחשמל בבית?? ???) מפה לשם ניסיתי להגדיר את הasus רק כמודם ולהתחבר בחיוג מהמחשב והופ הבעיה הסתדררה במצב הזה ולא סבלתי משום ניתוק במשך כמה ימים. שניסיתי להפעיל את הראוטרים עוד פעם הניתוקים חזרו.. אולי יש למישהו עצה מה לעשות? אני אציין שבניסיון לפתור את הבעיה עדכניתי דריברים לכרטיס רשת ואת הfrimware של הראוטר אך הבעיה נמשכת.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני יודע שיהיה הבדל גדול בהורדות. אבל מה עם הגלישה הסטנדרטית? האם ההבדל מורגש? אני מניח שהאתרים לא יעלו פי2-3 יותר מהר, כי חלק גדול מזמן העלייה נובע מפיענוח המידע ע"י הדפדפן.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
www.d-designs.co.il למה כל התמונות מעוותות ??????????? ניסיתי להעלות את אותן תמונות וזה עדיין נשאר מעוות (או שזה לא מראה את התמונה בכלל) - מה זה לעזאזל ???????? http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/LF.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LC/Furniture.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Loom.htm http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/LF/Vinyl.htm בבקשה עזרה !! :'(
-
היי אני פעם ממזמן ממזמן הגדרתי קיבלתי דף הוראות איך להגדיר מהמקום שקניתי אותו ונעלם הדף. אז ניסיתי לבד, לא ממש הולך לי יש לי אינטרנט ADSL של בזק ויש לי 2 ניידים בבית שיתחברו לנטב וגם פלאפון אחד. אניישים תמונות אני חושב שפה מה שצריך לשנות וכו' מן הסתם גם לשים לרשת סיסמא שלא כל העיר תיגלוש לי על הנטב תגידו לי מה מו מי אם צריך עוד דברים:
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני צריך את עצתכם: בעסק שלי יש 5 מחשבים. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר של לינקסיס (WRT-54GL??) וסוויצ'. אני מעוניין ליצור רשת בין כולם המסונכרנת לצורך העברת קבצים מאחד לשני למטרות גיבוי. מעבר לכך אני רוצה שהמזכירה תקבע לי פגישה במחשב והיא תופיע אצלי ואני אוכל לדחות או לקבלה ושהיא תוכל גם לראות את הלו"ז שלי (מתי אני פנוי ומתי לא). אני לא שואל כל כך איך אלא מה עוד אצטרך מבחינת חומרה ותוכנה לבניית הרשת. כמובן שאשמח לדעת וקבל עוד טיפים מועילים. ועוד דבר: הציעו לי קופסה בעלות של 2000 ש"ח שהיא למעשה אנטי וירוס שמגן על הרשת כולה ולוכד וירוסים ורוגלות לפני הגעתם לראוטר. מכירים ? מה יש לכם לחוות על המוצר הזה ? בתודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ! בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה לדעת מה הפרוצדורה לחיבור לאינטרנט, איזה דברים אני צריך,איזה אפשרויות קיימות ומה חשוב לדעת. המחשב הנייד יהיה העמדה היחידה בבית. תודה ושבת שלום !
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, משום מה החל מאתמול אני לא מצליח לראות את הרשת האלחוטית שלי במחשב הנייד. הרשת תקינה ופעילה ושאר המחשבים שברשותי רואים אותה וניגשים אליה ללא בעיה. במחשב הנייד אני מצליח לראות רשתות אלחוטיות אחרות וגם להתחבר אליהן, לא נעשו כל שינויים במחשב או ברשת.ומשום מה רק את הרשת שלי אני לא רואה כלל. הרשת שלי מוצפנת WPA-2 והראוטר מסוג D-LINK 855 המחשב הינו HP-COMPAQ 6510 ומערכת ההפעלה XP אשמח לקבל סיוע והכוונה כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי ראוטר edimax br-6204Wg. פתאום התחילה לי בעיית סנכון כלשהיא, הראוטר אינו מזהה את המודםן, לא דולקות הנורות 10/100M ונורת הLNK/ACT. חוץ מזה בממשק ניהול הראוטר איני רואה את אייפי המודם, איני יכול להגדיר אותו. הוא פשוט לא מזהה אותו. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה התחדשתי באייפון,הבעיה היא שאין לי ראוטר אלחוטי וכבד לי על הכיס לקנות אחד כרגע,רציתי לשאול אם יש איזה מכשיר USB שמסוגל "לקחת" אינטרנט מהמחשב שלי (מחובר עם כבל לראוטר) ולתת לי רשת אלחוטית כדי שאני אוכל לעדכן את האייפון?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-