רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ... יש לי כמה שאלות חשובות אני מריץ בדיקה ביוטורנט וכל הזמן אומר לי result : port is not open עם חץ צהוב פתחתי את הפורט בנתב הכל נכון ועשיתי פתיחה גם בפיירוול של הווינדוס ועדיין אותו דבר נותן לי חץ צהוב... אני רוצה להוריד בפול מהירות ואני לא רוצה שיהיו דברים חסומים ... מה אני אמור לעשות? אין לי תוכנה של פיירוול רק אנטי וירוס של אווירה.. יש לי נתב של בזק DLINK 6740U G2 בבקשה חברים תעזרו לי ...
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6478AC שמחובר למודם ADSL של בזק ואני עומד לשדרג ל-VDSL. קיבלתי נתב VTech NB403 ואני מתכוון להשתמש בו כמודם, אבל עבור 100 ש"ח נוספים אני יכול לשדרג ל-Vtech IAD604 (משום מה אין דף מוצר בשום מקום) ולוותר על האדימקס. האם הרשת האלחוטית תעבוד במהירות גבוהה יותר או לפחות ללא האטה? גם ה-IAD604 וגם ה-6478AC הם דואל-בנד. ואני משתמש בדונגל אדימקס EW-7822UAC על ה-HTPC בסלון. מהירות ההעברה לפעמים עוברת את ה-20 מ"ב בשניה, ולא הייתי רוצה לקבל פחות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי דירה וטכנאי הוט אמור להגיע מחר בבוקר לחבר אותי. בדירה החדשה יש כבל (כנראה של הוט) של דיירים קודמים, אבל הוא נגמר כ-2 מטר מהמקום שאני רוצה את הנקודה שלי. אני כבר צופה שהטכנאי יציע פשוט להוסיף מאריך, אבל הבנתי שהארכה כזאת עלולה להוריד את מהירות הגלישה. האם זה נכון? האם אני צריך להתעקש על החלפת כל הכבל במלואו מהמרכזייה עד הנקודה בבית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לא להתקרב !!! אם משהו התכוונן להרשם לאתר (מכללה) של פרקטיסיו - אני מאד ממליצה לוותר. המרצה מעולה, אין ספק. אפילו אחד הטובים, אבל הוא כנראה פרנואיד לחלוטין בנושא הבטחה. הכל נראה מאד פשוט. שלם 350 שקל בלבד והתחל עכשיו לצפות בהרצאות לחודש שלם. אז הדבר אינו כך. נתקלתי בהליך מסורבל למדי, של התקנות של וירטול שבתוכו צריך להתקין עוד רכיבים נוספים, כי לא ניתן לצפות בסרטונים במחשב הרגיל שלי - הרי יש יותר מדי חשד ופחד להקלטת הסרטונים........ נכון שהצד השני ניסה לעזור, להתחבר למחשב שלי - לפתור את הבעיות אך הבעיות עדיין קיימות. אני לא מוכנה להמשיך כי כל הסיפור מתנהל כבר 3 ימים והרבה מאד שעות נשרפו. בקשתי ביטול מנוי והחזר כספי - הת…
-
- 13 תגובות
- 22.5k צפיות
-
-
יש לי נתב ראוטר בדגם BR-6504IL 802.11N חברה edimax יש 2 מחשבים בבית. שידרגתי למהירות 2.5M. מחשב ראשון מחובר לראוטר כבל רשת רגיל בין ראוטר למחשב. מחשב שני בחדר השני כרטיס רשת PCI אנטנה אלחוטי בדגם edimax. אני מוריד באינטרנט אתרים קבצים גדולים וזה יורד לאט במהירות בין 56KB - 60KB אני בדקתי במחשב הראשון מוריד קובץ באותו האתר ,וזה יורד במהירות בין 110KB - 120KB למה במחשב שני יורד לאט? נסיתי ליבדוק בהגדרות נתב ראוטר אלחוטי להגדיר קליטה שיהיה במהירות גבוהה.אני לא מוצא איפה זה? איך עושים? מיכאל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה ימים התקנת רשת אלחוטית ונתקלתי בכמה בעיות (הנה הדיון הקודם שלי על המוצרים וכל השטויות). הרשת בעיקרון אמורה לשתף אינרטנט וקבצים בין שני מחשבים נייחים ומחשב נייד אחד. אבל נתקלתי ב-2 בעיות. התקנתי את הראטור (של אמדיקס), חיברתי אליו את המודם, חיברתי למחשב והגדרתי אותו. אחרי זה חיברתי לשני המחשבים הנייחים כרטיסי רשת אלחוטיים במקום הרשת הקווית שהייתה להם קודם (הוצאתי את הכרטיסי רשת הרגילים). הבעיה היא שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. שאני מנסה להתחבר הוא נותן לי איזו שגיאה שהוא לא הצליח להתקשר או משהו.. דיברתי כבר עם אינרטנט זהב אבל הם כמובן לא תומכים ברשתות אלחוטיות. הבעיה השניה היא שלא הצלחתי להוסיף את המחשב הנייד לרשת. מה שמוזר זה שאני מחפש רשתות אלחוטיות פתוחות…
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
כותרת.. אני רוצה שכל 4 שניות בערך הוא ישתנה.. אוטומטית
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מה האופציות העומדות לפני בכדי להזרים וידאו למדיה סנטר העומד בסלון? *אין אפשרות להוליך כבל רשת.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מתקיים ניסוי של בזק ב ADSL2? שמתי לב שהחליפו את הציוד קצה. מצ"ב תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים .הראשון מחובר בראוטר באמצעות קוו והשני נורא רחוק שמתי לו אקסס פוינט . בשני שיש לו אקסס פוינט אני לא יכול להתחבר לאינטרנט כל פעם .אני צריך לעשות ריסטרט למחשב ולכבות את האקסס פוינט ולהחזירו לפעולה ואחרי זה הוא יעבוד 50% אחוז ו 50% לא יעבוד . הספק הוא בזק . במחשב השני האקסס פוינט הוא TRENDnet TEW-430APB והראוטר הוא EDIMAX BR-6524N מה אפשר לעשות כי זה מעצבן . ראיתי באינטרנט לא יודע אם זה נכון או לא אבל אם זה עושה לך ככה צריך להגדיר את DHCP .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקשיבו... יש לי רשת אלחותית של 3 מחשבים בבית ולפני יומים שמתי לב שהמחשב הראשי זיהה כרטיס רשת זר... עכשיו יש לי בבית כרטיס רשת של חברה 3COM אז הוא מוצג ברשת גם את השם של הכרטיס 3COM... עד פה אין שום דבר לא שיגרתי... אבל אז זיהיתי 3 כרטיסים בטווח הקליטה. אחד: 3COM שני: VIGOR (שזה בסדר). ושלישי: 3COM אבל עם B בסוגריים ליד... ושמתי לב שהאינטרנט ניהייה איטי בטירוף כיאלו אם נגיד הייתי נכנס לאתר NVIDIA כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 190 - 210 (1.5 מגה) אז עכשיו נכנסתי כדי להוריד עדכון המהירות הייתה 50 בלחץ וגם יש בעיה במהירות אינטרנט בכללי האתרים לא נטענים מהר כמו שהם צריכים... עכשיו אני לא רואה אותו מתחבר יותר, יכול להיות שהוא מחובר ואני לא רואה אותו? האם אני יכול לעשות סיסמא…
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הנתב ECI 270PR. אני רוצה לחבר לו SWITCH ואז לחבר לו שלושה מחשבים שיש ברשותי בבית. מה דעתכם על ה-SWITCH הזה? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=3338 שאלה נוספת, מה ההבדל בין סוגי הכבלים CAT5 ו-CAT6? הבנתי שגם באמצעות כבלי CAT5 אוכל להקים בעתיד רשת בקצב של 1Gbps. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה Edimax EW-7811UN http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44 כרטיס רשת פיצפון ביותר שעשה לי חשק לקנות אותו אבל מצד שני אולי רמת הקליטה שלו נמוכה בגלל שאין לו אנטנה, אין לי מושג... רק בשביל ההשוואה איך הוא לעומת הכרטיס Edimax EW7711IN, כרטיס PCI + אנטנה (אגב יש לי את הכרטיס הזה - קליטה מצויינת) http://www.edimax.co.uk/en/produce_detail.php?pd_id=326&pl1_id=1&pl2_id=44 אז מה דעתכם על הכרטיס רשת הפיצפון על רמת הקליטה שלו? (EW-7811UN) שווה לקחת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ערב משובח לנו, אני אתאר את המצב שלי... יש לנו בית של שתי קומות. אנחנו רוצים להקים רשת ביתית בין שני מחשבים שנמצאים בשני חדרים בשתי קומות נפרדות (אין אפשרות לרשת קווית). עכשיו, יש בין המחשבים בערך כ-25 מטר (בצעדים) זה לא מרחק גדול מאד, אבל יש להתחשב בקירות, מדרגות, רהיטים ולכן צריך רשת חזקה, עם טווח ארוך ויציבות. מה שהציעו לנו בחנות המחשבים שקנינו בה את המחשב זה: Edimax AR-7024WG 54mb+modem adsl Wireless router מחיר: 565 ש"ח. Edimax EW-7128G wireless adapter מחיר: 200 ש"ח. עכשיו, דבר ראשון אני רוצה לדעת מה שווים הפריטים שהציעו לנו? אם הם יספיקו ואם הם שווים את המחיר? דבר שני, מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין שיטות השידור A,B,G ומה אני צריך במקרה שלי? …
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת IIS6 ב WINDOWS 2003 SERVER, דפי HTML אני מצליח לראות, כשאני בא להציג דף ASPX הוא נותן לי הודע שגיאה "cannot view xml input using xslstyle sheet" יש למישהו רעיון ? התקנתי את ההרחבות של ASP.NET בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הבנתי שאני יכול להפוך את תשתית הטלפון בבית שלי לתשתית רשת לשימוש במחשבים שלי באמצעות מתאמים מתאימים. זה נכון? מה מחיר המתאמים, ומהיכן אוכל לקנות אותם?
-
- 6 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח ל-contest@hwzone.co.il מייל אבל זה רושם לי "נמען לא זוהה" מה זה אומר שזה נשלח או שלא? ד.א אני שולח דרך hotmail
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת להשתלט על מחשב מרוחק ולבצע עליו פעולות (כמובן באישור המשתמש המרוחק) בהנחה ששני המחשבים נמצאים במרחק גאוגרפי רחוק מאוד וכל אחד מתחבר לאינטרנט דרך ספק אינטרנט אחר. תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך החודש אני אמור לקבל מחשב נייד, שאותו אני רוצה לחבר לרשת החוטית הקיימת שלי הכוללת 3 מחשבים. עכשיו למספר שאלות: 1. מה הם טווחי הקליטה/שידור של כ.רשת אלחוטיים ביתיים? 2. מהי מידת הנצילות של הרשת האלחוטית? אני מתכוון לזה שה 10/100BST רוב הזמן לא מגיע למהירות המקסימלית שלו. 3. האם 54Mbps יספיקו או שכדאי להשקיע בתקן החדש של ה 100Mbps ? 4. מה אני תאכלס צריך? כ. רשת למחשב נייד ו-AP או ראוטר? 5. לפי מה שהבנתי אין טעם לקנות AP ללא ראוטר, כי ההפרשים זניחים, נכון? 6. אני יודע שהיו לא מעט בעיות עם ההתחברות לכבלים דרך ראוטר, איפה המצב כיום? 7. אם אפשר, אז קצת מחירים והמלצות לציוד ספציפי, אדימקס הם דיי mid-end למיטב הבנתי, נכון? תודה רבה, איציק.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה שמאריך את הטווח של הקליטה של רשתות אינטרנט אל-חוטיות, אז קודם כל רציתי לשאו אם בכלל דבר כזה קיים? במידה וקיים, כמה עולה? ומה הטווחים שאליהם הוא מגיע? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אני לא מבין גדול במיוחד אבל אני בכל זאת מנסה לבנות אתר לעבודה של אבא... קניתי דומיין www.electro-graphics.co.il וגם איחסון... עכשיו באיחסון הם נתנו לי מייל: electro@electro-graphics.co.il ואני רוצה לשנות את זה במקום electro ל info בבקשה תעזרו לי! אני חוזר מחר לצבא ל23 ואני לחוץ בזמן... :\
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ברשותו מודם אלקטאל מבזק , רכשתי לאחרונה רוטר של linksys מודל befw11s4 לדאבוני לאחר מילוי כל הוראות ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שהרוטר אינו מצליח להתחבר לאינטרנט, אשמח עם חכמי הרשת יתנן עצות לנושא. ???
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום . יש לי שאני מחשבים ששניהם נמצאים תחת אותה קבוצה mshome ושאני עושה בשני המחשבים הצג מחשבים רואים את שניהם . הבעיה שיש לי גישה רק למחשב אחד להיכנס לשני (חלקית רק דרך תקייה אחת אני יכול להיכנס ) והמחשב השני אין גישה לגשת למחשב זה אומר : "פנה למנהל השרת לקבל הרשאה לכניסה למחשב זה " איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-