רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
עם תום שנת 2015 חברת בזק מפרסמת היום דוח על מצב האינטרנט בישראל. הדו"ח עמוס במידע ובנתונים סטטיסטיים אבל דווקא השקף המצ"ב תפס את עייני. הוא מגלה שמהירות הגלישה הממוצעת בישראל היא 50M. לאור העובדה שבזק מתקשה מאוד לספק מהירות מעל 65M עד 70M עולה השאלה אם הנתון המוצג בשקף הוא המהירות "הנרכשת" או המהירות "הנמדדת". מה אתם חושבים? הדוח המלא בלינק המצ"ב. http://www.bezeq.co.il/media/PDF/internetreport_2015.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש לי נתב של אורנג שיש לו 3 פורטים 1 למחשב שלי 2-ליס מקס 3-לסוויץ ^^^ הסוויץ זה בעצם ראוטר wtr54g של לינקסיס והוא מחובר אני מדגיש בכבל ישר לא מוצלב והוא מחובר ישר ל4 פורטים לא לחיבור "אינטרנט" לנתב אורנג. לסוויץ מחוברים עוד שני מחשבים קווים וסטרימר של טלוויזיה השאלה היא אני רוצה להגביל את היס מקס ומחשב אחד שמחובר לסוויץ ניראלי ראיתי בלינקסיס QOS משהוא כזה אבל אין שם הגדרה לפי מהירות אלה עדיפות או משהוא כזה. ועם צריך לשנות את החיבורים (קודם אני צריך להחליף בין הטלוויזיה ליס מקס) אז תומרו לי. תודה לעונים. ועם צריך את הקושחות המיוחדות האלה אז תפרטו לי דרך אגב עם מישהוא יודע סתם מעניין אותי. שהייתי מחובר לHOT&014 עד לפני חצי שנה. היה לי חיבור ללא חייגן. כלומר יכלתי…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו גלשתי דרך ADSL במהירות 5 מגה עם בזק בינלאומי. אין לי תשתית של NGN ביישוב שאני גר בו, אז בחרתי ב UFI של הוט במהירות 12 מגה. רכשתי כבר חבילה של הוט (במחיר של 106 שקל- תשתית+ טלפון 1000 דק') אך עכשיו אני בהתלבטות לגביי הספק... דרך בזק בין לאומי אני יכול לקבל מהירות 12 מגה במחיר של 50 שקל בחודש אך בהתחייבות לשנתיים (!). דרך טריפל סי (ספק שלא הכרתי עד היום), אני מקבל מהירות 12 מגה במחיר של 55 שקל בחודש ללא התחייבות (!). השימושים שלי באינטרנט הם בעיקר הורדות כבדות 24/7 דרך ביטורנט, בבזק בינלאומי הייתי עד עכשיו ללא בעייה כלשהיא וקיבלתי כל הזמן מקסימום של DOWNLOAD/UPLOAD אך אני לא מכיר בכלל את טריפל סי והייתי רוצה לדעת איך הם עם שיתוף קבצים ומהירות ההורדה/שליחה בכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את BANDWHIDTH MONITOR להפתעתי אני מנסה להיכנס לכל אתר שהוא והאינטרנט היה איטי להחריד נכנסתי למצג התוכנה ואני רואה כי המחשב מנצל את מקסימום העלאה של מהירות האינטרנט שלי ניסיתי הפעלה מחדש לא עזר תוך מספר רגעים חזר שוב להשתמש בכל רוחב הפס (העלאה) אף תוכנה לא עובדת ברקע שמצריכה העלאה ,(גם לא UTTORENT ׂ ׂ) כיצד ניתן לדעת איזה תוכנה / תהליך דורש את השימוש של כל רוחב הפס ? תודה לעוזרים ד"א לפי התוכנה העלתי היום כבר קרוב ל 3GB כרגע ניתקתי את המחשב מהרשת...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיום אני עובד על 30 מגה קיימת אפשרות מהוט לעבור ל100 מגה, אני עובד אם IP קבוע בגלל חיבור מרוחק למחשב כולם טוענים שלא ניתן יהיה להתחבר ויהיו הרבה ניתוקים? האם נכון הדבר??? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, שמתי לב שהחל מהשעה 18:50 מאתמול והיום גם כן, הורדה של טורנט לא עובר את ה-100KB . (יש לי 12M , אני אמור לקבל 1.2MB ) לפני השעה שציינתי הטורנט טס לו והחל מהשעה 18:50 יש איטיות . שמתי להורדה טורנט עם מלא משתפים. האם אורנג' התחילו עם ההגבלות בשעות מסויימות? החל מהשעה 00:30 הטורנט טס לו. האם אתם מרגישים איטיות? אשמח לקבל תשובה מי שמנוי בחברת אורנג'. יש מה לעשות בנידון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מתאם USB / כרטיס רשת אלחוטי ישן שסופק בעבר ע"י בזק, נטוויז`ן או 012 סמייל, של חברות יצרניות הבאות: 1. Prism / Rotal / Wistron / Intersil דגם DRUC-U2 או DRUC-U3 העדיפות לכרטיס Druc-U2 Alcatel / Thomson .2 דגם SpeedTouch 120G ISL3886IK Wireless USB Adapter-CNT309N Level 1 / LevelOne .3 דגם WNC-0101 USB מכל אזורי הארץ. במחיר משתלם מייל: aln111@walla.com טלפון לקשר 052-7718634 (Allen)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי לא מזמן לאיטרנט אלחוטי 100 מגה של הוט. מאוד מרוצה, מהירות טורנטים גבוהה. הבעיה היחידה שיש לי, שבאמצעות הכרטיס הרשת הקיים: http://www.orange.co.il/Catalog/Accessories/Modem3/pages/Novatel11/Siemens_Gigaset_USBadapter_300/ המהירות הכי גבוהה שהצלחתי להשיג היא 65 מגה בערך.. בעוד שבחיבור קווי, הצלחתי להשיג חיבור הרבה יותר מהיר. עכשיו אין לי אפשרות לחבר את המחשב בחיבור קבוע קווי, לכן אני שוקל להחליף את הכרטיס רשת. ראיתי המלצות לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791343 האם באמת שווה את הכסף ואני אוכל לשפר את מהירות ההורדה שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך עושים OC לנתב הנ"ל אני רוצה לאזור ה225MHZ. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי ראוטר חדש, יש לו Firewall מובנה. האם כדי להשתמש בו במקום חומת אש תוכנתית ? ועוד שאלה הבנתי שעדיף להשתמש בהגנת WPA2 ולא ב WEP לצורך הגנה אל רשת אלחוטית... אבל אצלי יש שתי אפשרויות : 1. WPA/WPA2 2. WPA-PSK/WPA2-PSK מה זה PSK ומה עדיף לבחור ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל יום בשעות הלילה המוקדמות (ממה שראיתי בסביבות 22:00 אבל זה רק כי לרוב אני לא ליד המחשב בין 8 ל 10) האינטרנט עובד בצורה נוראית. הפינג הממוצע במשחקים קופץ ל 200+, כולל בשרתים ישראלים (CS:S ו BF BC2, ב BC2 הוא בקושי מתליח לשמור על החיבור עם השרתים של EA) ממש בילטי אפשר לשחק. גם YOUTUBE ו GT בקושי עובדים, אפשר לראות רק ברזולוציות נמוכות. אפליו דפי אינטרנט לא תמיד נפתחים כמו שצריך, צריך לעשות רענון כל הזמן ואם פותחים יותר מ 3 דפים במקביל הם פשוט לא נפתחים. אני חושב שמיותר לציין מה קורה עם טורנטים... תשתית: כבלים ספקית: אורנג' מהירות: 7M (בהוט יש 12M, עוד לא שדרגתי). לעוד מישהו יש בעיה דומה? לאיזה ספקית כדאי לעבור? אני אמור לעבור דירה בשבוע-שבועיים הקרובים, להשאר באורנג' לבדו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לגלוש משני מחשבים כאשר רק באחד מותקן מודם רגיל. מערכת ההפעלה בשני המחשבים הינה win 98 se תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קניתי DIR-615N של dlink והגדרתי אותו די מהר , שמתי לרוב ה wireless clients שלי הגדרות חדשות (צריך רק לטפל בwii ) ובנתיים זה במצב עובד אבל לא בדוק 100%. לפני כמה שבועות הייתי תקוע בלי אינטרנט בגלל שהספק אינטרנט שלי השאיר אותי באוויר. רציתי לשחק במשחק steam אבל בגלל שלא פתחתי את הoffline mode מראש לא יכלתי לשחק . ניסיתי למצוא משהו פתוח ולא היה כלום בסביבה. אני נמצא במקום די מרכזי ברחובות וקומה רביעית . מדי פעם היו בקשות מהשכן שלי שאין לו אינטרנט להתחבר לשלי וממש לא היתה לי בעיה לתת לו (אחיו יותר מחובר טכנולוגית ובימינו אנשים התרגלו לאינטרנט בכל מקום). אז אני חושב לעשות משהו קטן ופילנטרופי רשת אלחוטית פתוחה אבל אני הולך להגביל רוחב פס באופן אגרסיבי - משהו כמו 5-10% …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הסיסמה שלי למייל נשמרת גם בסרבר של האוניברסיטה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתחבר לסרוור ולרשת משרדית, מחובר לרשת כבלים ספק 012
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי לא מזמן את הויסטה ומשום מה אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר עם Windows Live Messenger יכול להיות שאני צריך משתמש שונה בשביל התוכנה החדשה ? או שפשוט יש אצלי בעיה כי הוא נותן לי שגיאה מספר: 80027ee7 והוא אומר שכנראה שיש בעיה עם הפיירוואל שלא מאפשר לו להכנס או משהו אבל בכלל ביטלתי את הפיירוול הנה תמונה של הבעיה: http://img297.imageshack.us/img297/8967/untitledhd1.jpg ד.א אותה בעיה יש לי באימייל שלי אני פשוט לא מצליח לעשות "שלח וקבל" אחרי הגדרות שלי ושל הספק ויש לי גם בעיה באימיול זה מה שהוא רושם לי בלוג שאני מתחבר: 23/11/2006 21:26:32: Connecting to DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911)... 23/11/2006 21:26:32: Error while connecting to DonkeyServer No1 (66.199.…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע המחשב שלי הוא המחשב הראשי אליו מתחבר מחשב נוסף בחדר אחר בעזרת רשת ביתית רגילה של כבל וכרטיסי רשת. בקרוב יוסף מחשב נוסף בחדר אחר אותו הייתי רוצה לשתף בחיבור. מכיוון שחיבור אינטרנט נוסף הוא לא אופציה חשבתי על אפשרות של נתב. אינני מבין רבות באופן הפעולה או התקנתו (שיותר מעניינת אותי כמובן) למרות שאני יודע שמחירו נע מ400 שקלים ומעלה - מחיר שמקובל עלי ביותר. מישהו יכול אולי להביא לי קישור למדריך מפורט המסביר איך לחבר 3 מחשבים בעזרת נתב? תודה מראש וגמר חתימה טובה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק. כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול ראיתי בחדשות כתבה בנושא הקרינה ואת האמת, נלחצתי כי אני יושב בחדר עבודה (ממ"ד חצי חדר) קרוב ל 12-14 שעות ביום עם ראוטר (linksys) 30 ס"מ ממני. אחרי הכתבה החלטתי לעבור לחוטי אז דבר ראשון הורדתי את האנטנות וניטרלתי (disable) את פונקציית האלחוטי בראוטר. שאלתי היא האם בכך שניטרלתי את פונקציית האלחוט בראוטר אין יותר קרינה (אין שידור = אין קרינה) או לפחות הפחתה משמעותית ע"י הסרת האנטנות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק (התנתקתי מהם) , האם הראוטר עדיין שמיש? כי ניסתי להגדיר בו את המשתמש והסיסמא החדשים שלי... ( הצטרפתי ל באנדל של 012 ONE ) והוא לא מצליח להתחבר... לא מבין למה האמת... הייתי בטוח והוא יעבוד לא חשוב לאן אקח אותו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל המידע שלי על מספר דיסקים בנייח עם חלונות 11. אבל אני מרבה לעבוד על מחשב טאבלט שגם עם חלונות 11. איך אני משתף דיסק אחד (או את כולם) מהנייח לטאבלט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
בזק בין לאומי נתנו לי ראוטר ..vtech nb403 גלישה אינטרנט משחקים ניראה לי עובד סבבה ..40 מגה! סטרימר עובד ממש גרוע אני לא מצליח לנגן סרט אחד שלם בלי שזה יעצר.. 720p נעצר כל הזמן..1080p בכלל .ככל שהסרט גדול יותר התקיע גם .. רציתי לשאול ולהתייעץ מה כדי לעשות בנידון ? לקנות ראוטר ? המלצה לדגם? לעבור חבר'ה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-