רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שברתי את הראש הרבה זמן על הבעייה הזאת... לפני שבוע התחברתי בשעה טובה לרשת האינטרנט של נטוויז'ן (תשתית בזק), קיבלנו גם ראוטר והכל היה נראה בסדר. התחברתי עם המחשב של אישתי ועם האייפון והכל עבד סבבה. (כמובן שהיו תקלות בהתקנה אבל זה רק בגלל שהטכנאי עשה עבודה ערבית, ערבי איך לא, הגיע בלי שום ציוד וכו' - סידרתי הכל). אבל כשניסיתי לחבר את הנייד שלי לרשת האינטרנט הוא לא הצליח להתחבר - טוען שהסיסמה שגויה, החלפתי סיסמה וניסיתי - עדיין המחשב השני והאייפון מתחברים והנייד שלי עושה בעיות (רק ברשת הזאת, אין לו שום בעיה להתחבר לשכנים) גם ללא סיסמה הוא עדיין דורש סיסמה. מחקתי את הפרופיל של הרשת וניסיתי שוב- כלום. מחקתי את הדרייבר וניסיתי שוב - כנ"ל. (כרטיס רשת של realtec) ניסיתי דרך הלחיצ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש למישהו ניסיון ב-VPN בין שתי רשתות? בגדול הבעיה היא שיש לי PING רק מכיוון אחד. לכיוון שני יש לי PING רק לנתב. אין FIREWALL. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית בבית אך אני בבעיה קטנה מחשב אחד בבית של אחותי אשר יש לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס לא מתקשר טוב עם הראוטר האלחוטי 3COM כנראה בגלל שיש באמצע הבית ממ"ד שפוגע בקליטה השאלה שלי האם יש דרך למנוע את השיבוש הזה או איכשהו לשפר את הקשר כי זה ממש מציק(עד שמתחבר האינטרנט וגם אז הקשר נמוך מאוד) לכרטיס רשת האלחוטי מתחברת אנטנה עם חוט באורך ממש קטן האם יש דרך ,האם זה אפשרי להאריך את החוט הזה לעוד כמה מטרים? אם לא אני אשמח לשמוע דרכי פעולה אחרים לפיתרון הבעיה בתודה מראש אסף
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה... רשת אלחוטית בבית שני מחשבים האחד גולש השני נייד עוצמת אות מצויינת בכרטיס רשת, מקבל כתובת IP לא מצליח לפתוח שום אתר הצעות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי במחשב הנייד שבכותרת. יש לי נתב תקן N של TP-Link 1043ND. למרות שהראוטר הוא תקן N מלא 300mbps, המחשב מצליח להתחבר רק ב-150mbps. האם זו אכן המהירות המקסימלית בה הוא יכול להתחבר או שיש אפשרות להתחבר ב-300mbps? ניסיתי לשנות הגדרות הערוץ בראוטר (Auto/40MHz) אך זה לא עזר. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתקופה זו אני מתכנן שדרוג לרשת הביתית שלי מכיוון שנכנסת לתמונה מערכת מדיה סנטר שאין אבל אין באפשרותי להשחיל כבל רשת חוטי וגלתי שהעברת קבצים ברשת הפנימית היא איטית להחריד רק 1MB/s מה שמשאיר אותי חסר סיכוי להעביר סרט מהמחשב הראשי למדיה סנטר בזמן סביר. קובץ מצורף ובו ארכיטקטורת הרשת. אשמח לקבל המלצות להאצת הרשת הביתית. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם תוכלו לחזור בהקדם אודה לכם מאוד..כי אני מעוניין לעבור ל5 מגה וצריך לבדוק אם בכלל התשתית שלי טובה.. http://www.upit.ws/picture.php?file=3adf61fc381e4.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מהירות הגלישה במעבר בין אתרים וצפייה קשורה למהירות האינטרנט או למחשב ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ראוטר שידע לעמוד בעומס עבודה ושלא יהיו בו ניתוקים. אשמח להמלצות תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר במודם רגיל (לא ראוטר) לכבלים אני רוצה לעשות שהחיבור יהיה אוטומטי (ראוטר) וגם לחבר את המחשב השני שנמצא כ 10 מטר ממנו ברשת. חשבתי על 3com 3crwer10075 במחיר 209 וגם צריך כרטיס אלחוטי למחשב השני 3com 3crusb10075 במחיר 95 התקציב הוא 300 שקל סה"כ לכרטיס+נתב. האם הבחירה שלי סבירה? או שיש מצרים אחרים בטווח המחיר הנ"ל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד. יש כל כך הרבה דגמים, למשל כאן: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037 ואני גם רואה שיש חיבורים שונים. יש usb שזה אני מניח יש לנייד ויש pcmcia שגם יש לנייד שלנו וכמובן יש pci שאני לא יודע אם זה מתאים לנייד(?). גם המחירים נעים בין 70 ש"ח לכאלו של 300 ש"ח ויותר. המחשב הוא בשביל טיול של הוריי. הם רוצים שבמקומות שהם יגיעו ותהיה שם רשת אלחוטית, שהם יוכלו להתחבר אליה ולבדוק מיילים וגם לשלוח מיילים למשפחה. אולי גם לקרוא חדשות מהארץ . שמעתי בעבר למשל שמודם USB עושה בעיות לעומת מודם רשת, האם זה נכון גם לכאן וכרטיס רשת אלחוטי בצורת USB, אכן בעייתי יותר מהשניים האחרים שהזכרתי? האם עדיף כרטיס pcmcia או usb? אשמח לדעת מה…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של d-link dsl-604+ ויש חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים אישיים בבית, ז"א הראוטר מתקשר עם הכרטיס האלחוטי אבל אני לא יכול לשתף קבצים ותיקיות או מדפסת. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה אז הוא מוציא לי הודעת שגיאה(בתמונה המצורפת), כמו-כן חשוב לציין שהמחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה(MSHOME). *למקרה שהתמונה לא נפתחת, ההודעה שהוא מראה אומרת "אין אפשרות גישה לMSHOME . ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה.פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כרגע" איך עושים את הדבר הזה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי נתב אלחוטי Linksys WRT54G V5 עם גרסת חומרה 1.00.9 הנתב האלחוטי מחובר למודם Alcatel שמחובר לאינטרנט (ה-Alcatel מבצע את החיוג לאינטרנט). אני נתקל באופן קבוע בתופעה שהנתב פשוט קופא ומאבד קשר למודם. הדרך היחידה שכרגע פותרת את הבעיה באופן נקודתי הוא ביצוע אתחול לנתב האלחוטי. כל הסיפור הזה ממש מדכא. מישהו נתקל בבעיה דומה עם נתב כזה? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות (חוץ מלהחליף נתב?) תודה, אסף
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך סבירה לגלות איזה Router מפיץ את הWi-Fi. בעיקרון זה נקרא SSID, הייתי רוצה לגלות דרך השם של הרשת איזה Router והIP שלו. ניסיתי לנטר את החיבור שלי לרשת אחרת דרך tcpview ולא עזר, wireshark מסניף רק פאקטות נכנסות (אלא אם יש דרך גם החוצה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מנסה לללא הצלחה לגשת מהאינטרנט לשרת שמחובר באמצעות privatebox2 . עשיתי הפניית פורטים לIp הפנימי של השרת בפורט 3389 דרך הprivatebox ועדיין לא עובד. הורדתי את הפיירוולים. האם יש איזשהן הגדרות שאני צריך לעשות בווינדוס 8(השרת ווב יושב על ווינדוס 8) על מנת שאפשר יהיה לגשת למחשב תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסת הקושחה היא 1.1, ככה קניתי אותו. ראיתי בחיפושים שעשיתי שיש גרסאות מספר לראוטר הזה עם כמות זכרון פלש שונה. 1.רציתי לדעת האם הראוטר שלי מתאים - יש לו מספיק זיכרון כדי לשדרג לו ל TOMATO כדי שלא ידפק. 2. האם יש מדריך כיצד עושים שדרוג קושחה כי אין לי ידע בנושא. מודה מראש לעוזרים שנה טובה לכולם בריאות ואושר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול מתחבר ל100מביט דרך הוט איזה ספק לבחור ? אני עכשין ב 014 ב12מגביט אין לי תלונות נותן מקסימום רוחבפס שלי לקחת הוטנט או למשיך עם 014?? ב 014 אני נצתרך לשלם 100 שקל והוטנט רק 20 שקל תודה לכולם ועוד שאלה עם חייגן או לא<
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני גר בבית עם 2 קומות בקומה למטה נמצא החשב שמחובר דרך נתב(D-Link DSL-2650U) לאינטרנט והמחשב שמבל נמצא למטה (בעל WNC0500) עכשיו המחשב שמחובר לינטאנט(זה שלמטה) נמצא בתוך ממ"ד והאות בקושי מגיע למעלה(כותב LOW או קישורית חסרה) יש איזושהי דרך לשנות את המצב/להגיר את העוצמה וכו'\ נ.ב\להוציא את הנתב מהממ"ד זה לא בדיוק אופציה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי סקרן בקשר לפינג שלי לgatware בעקבות שרשור שנפתח היום אז עשיתי פינג קטן לgateway וקיבלתי משהו קצת יותר גרוע מזה (הCMD לא שמר את כל השורות) Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=14ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=39ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=259ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=198ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=105ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=80ms TTL=254 Reply from 212.179.37.1: bytes=32 time=23ms TTL=254 ולשרת של משחק שאני משחק קיבלתי את זה : Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=1055ms TTL=104 Reply from 199.108.0.133: bytes=32 time=837ms TTL=104 Reply from…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשתף קבצים בין שני מחשבים שמחוברים לראוטרים שונים. כאשר הם מחוברים לאותו ראוטר אני מצליח. הראוטר העליון מחובר לאינטרנט עם כתובת 192.168.1.1. מתחתיו מחובר אליו ראוטר עם כתובת 192.168.0.1. ניסיתי לכבות DHCP בראוטר התחתון, אבל עדיין מחשב שמחובר אליו מקבל כתובת שמתחילה ב-192.168.0 ולא 192.168.1. כמו כן המחשב הזה הוא לא רואה את המחשבים שבראוטר העליון. ניסיתי לתת לראוטר התחתון כתובת שמתחילה ב-192.168.1 אבל אז לא עבד כלום. מה הפתרון? ראוטר עליון 24 SYSWAN תחתון DLINK 655.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קודם כל יש לי בזק בינלאומי adsl ללא חייגן, חבילה 5 מגה ביט . טוב אז הבעיה הזאת התחילה היום (יום שישי) בין שעה 17:00 לשעה 18:00 . הייתי על האינטרנט כרגיל ואז פתאום האינטרנט התנתק . הנורה של הppp נכבאה וגם הנורה של הDSL ואז כל כמה שניות הנורה של הDSL מהבהבת ואז נכבאת, מהבהבת ונכבאת, ככה בלי הפסקה. שאר הנורות דולקות כרגיל. מה שעשיתי בעניין זה : פריקת חשמל, כיבוי הראוטר והדלקתו לאחר 10 שניות וזה לא עזר . בשעה 10 בלילה הלכתי לראות אם משהו השתנה וראיתי שיש אינטרנט (הנורה של הDSL נדקלה וגם של הPPP) נכנסתי לראוטר (10.0.0.138) ובראוטר נכנסתי לStatus וגיליתי שDownload Speed והUpload speed השתנו . אחרי כמה דקות האינטרנט התנתק שוב ולא חזר עד עכשיו (12 וחצי בלילה) . אין לי מושג …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-