עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by בני סלע,

שלום לכולם אז נגש ישר לבעיה,יותר נכון לבעיות...מדובר באינטרנט,באקספלולר,פיירפוקס,ואתרים שונים ברשת. אינטרנט...הוא מתנתק לי מדי פעם כשיש עומס,כשאני מוריד משהו כשאני משחק במשחק רשת וכדו'...זה מעצבן כי לא רק האינטרנט ניתקע....אלא כל המחשב,ורק ריסט פותר את הבעיה. אקספוללר...גלשתי באתר,וכשיצאתי שמתי לב שהאתר נסגר בצורה מוזרה...אחרי שעה חזרתי ולחצתי על האייקון של האקספוללר החלון נפתח ואחרי שניה נסגר...בלי שום ERROR או משהו אחר. פיירפוקס...קודם כל מהרגע שלחצי פעמיים על האייקון לוקח לו כ-8 שניות לעלות,דבר שני שמדי פעם הוא פשוט נתקע ורק אחרי כמה דקות משתחרר,דבר שלישי...למשל אני שומע מוזיקה ביוטיוב וגולש באתר אחר,ברגע שאני מעביר עמוד באתר או עושה רענון היוטיוב מתחיל להיתקע...…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ORBIT,

רצוי בכלי הקיים בחלונות XP PRO. אני רוצה לבצע התקנת תוכנה + תיקון בעיה במחשב הנמצא במקום מרוחק ממני. האם יש כלי מובנה בחלונות שאיתו אפשר לעשות זאת? אני מעוניין בכוונה בכלי הקיים בחלונות כדי ששנינו נוכל להפעיל את אותה התוכנה. אם קיימת תוכנה כזאת, אפשר לקבל בנוסף גם הסבר איך ניתן להשתמש בה? אני רוצה לעבוד מול המחשב שלו כאילו אני עובד מול המחשב שלי. אם אין תוכנה מתאימה, מהיכן אפשר להוריד אחת כזאת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום...... יש לי ראוטר רחוק מהמחשב השני והקליטה חרא.ופעם היה לי מן מתאם pc port כזה שמתחבר למחשב ואז ישירות לקו טלפון (ולראוטר) והכל עבד פצצה בלי סיגנלים וכאבי ראש... הבעיה שבזק כמובן איך לא כבר לא מוכרים אותו יותר אז אם תוכלו לתת לי איזה לינק לחנות באיזור ראשון רחובות אני יהיה חייב לכם לעד................... לא חייב אותה חברה רק שיהיה מן pci adapter כזה ככה אני חושב שקוראים לו. שיתחבר לראוטר מהקו טלפון...ואם תימצאו משהו זול... ;D (הראוטר שלי הוא 2wire 1800) תודה מראש לעוזרים כי אני כבר מיואש מלחפש...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by refael11,

שלום לכולם מישהו יכול לתת לי הסבר כיצד אני מקים רשת ביתיתת בווינדוס ויסטה(xp אני יודע ) מדובר במחשב נייד ומחשב נייח (אליו מחובר הראוטר) תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים רפידשר בטח מכירים.. אז אני מנסה ליצור פקודות (בתוכנה Jdownloader מי שמכיר) שיתחברו למודם ויבצעו reboot אבל זה לא קורה, ואני לא מקבל IP חדש מצאתי תוכנה קלה בשם Auto TLN שאמורה לבצע את הפקודות הבאות h 10.0.0.138 c p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s reboot s #13 p 35000 d גם כן לא מייצר לי IP חדש.. המודם-ראוטר מוגבר כראוטר מתחבר אוטומטית תמיד..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום ותודה על הקריאה והעזרה מראש ! לא מזמן התחברתי לספקית בזק בינלאומי במהירות של 5 מגה (בדירתי השכורה) ללא חבילת גיימר עם תשתית כבלים (הוט) עם חיבור ללא חייגן (dynamic ip). אני מרגיש שהגלישה לא זורמת כמו שהיא זורמת בביתי המקורי (מהירות 10 מגה אבל לא צריך להיות קשור), כאילו איכות החיבור די גרועה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי והנציג אמר לי לנסות לעבור לחיבור עם חייגן (צריך להודיע על כך להוט) על מנת ש"החיבור יעבור דרך השרתים שלהם (של בזק בינלאומי)" - אין לי מושג מה זה אומר, אבל אני רק רוצה לקבל את איכות החיבור הנורמלית שאני אמור לקבל. חשוב לציין שאין לי קפיצות לאגים כאלה בביתי המקורי.. וסטארקראפט רץ די חלק שם. מה יכולה להיות הבעיה ? האם חיבור עם חייגן יעזור פה ?

9. אז כמו שכתבתי למעלה אני מחפש משהו טוב, שלא תיהיה לי בעייה עם פתיחת פורטים ו low id בתוכנות מסוימות שהוא יפעל בלי קשר למחשב (יש לי מודם lan ומודם usb אם זה משנה) משהו שאתם מכירים כך שאם יהיו לי שאלות תמיד אני אוכל לפנות אלילכם ושלא יהיה יקר עד 200 - 300 גג ! ושאפשר לקנות אותו באיזור המרכז תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. השאלה שלי היא פשוטה... יש לי סטרימר בסלון שלא מחובר לרשת. אני רוצה לחבר אותו לרשת הביתית. אם אקנה את הראוטר הזה, האם אני אוכל להשתמש בו בתור "כרטיס רשת אלחוטי" עבור הסטרימר? אני יודע שלא אוכל לנגן סרטי FHD ושגם 720P בספק... אבל בכל זאת. האם הדבר אפשרי? אם זה עוזר, נדמה לי שיש לראוטר הזה קושחת dd-wrt... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by gabrielf,

מה רצוי להגדיר ב SUBNET MASK בהגדרת חייגן L2TP ? (חיבור 100 מגה עם 014+הוט)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by maorkn,

שלום לכולם! לא ידעתי אם זו בעיית תוכנה או חומרה אז ניסיתי כאן. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR841N v7.2 ניסית להתקין עליו Openwrt על מנת לעשות רשת אלחוטית דרך VPN על ידי שימוש במדריך הזה: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr841nd אחרי שעשיתי אפגרייד לbin שהורדתי משם לא יכולתי להיכנס יותר להגדרות הראוטר דרך 192.168.1.1 וגם לא הצלחתי לשחזר לגירסה הקודמת. כמה שאלות: מישהו יודע מה לעשות כדיי להחזיר את הראוטר לחיים? מישהו יודע איך לגרום לראוטר לייצר רשת דרך הVPN? תודה מראש לכול העונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ARMIN,

שלום רב! כתוצאה מה מחשב החדש שקנו לי המחשב הישן הולך לאחי... עכשיו אנחנו רוצים שתהיה בין המחשבים רשת ביתית ושהוא יוכל גם לגלוש באינטרנט מכיוון שזה מסובך ביותר להתעסק עם חוטים עכשיו אז החלטנו על פיתרון אלחוטי! איזה הצעות לרכיבים אתם ממליצים ? ואיך ננוכל ליישם ? (איך לבנות את הרשת) בתודה רבה אריאל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב אז קודם כל יש לי נתב אל חוטי EDIMAX 6204BR נתב אלחוטי שהחלפתי לו את האנטנה ל 10-9 DBI אני לא זוכר בדיוק, אבל בזמן האחרון כל פעם שאני בא למחשב נגיד בבוקר או אפילו באמצע היום אחרי איזה כמה שעות אני רואה שאין חיבור לאינטרנט דרך ה TROUBLESHOOT הוא עושה ריסט לנטב והכל מסתדר. וגם יש מצבים שפתאום אני מרגיש שהאינטרנט בקושי זז יחסית למצב הרגיל ואני מחבה את כל תוכנות ההורדה ועדיין אין שיפור הנתב מחובר למדפסת למחשב לשתי מחשבים עם כבל ומחשב נייד שנמצא 15 מ' בערך מהנתב שביניהם 3 קירות. ואחרי הסיפור יש לי שאלה האם זה בכלל הנתב אשם או שאולי הבעיה במשהו אחר לפי דעתי זה הנתב למה אני נוגע בו ומרגיש שהו די חם ואולי בגלל זה הוא עושה את הבעיות האלה. אם מדובר בנתב אני רוצה הצעות לנתב חדש …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by EvilForce,

שלום, אני מחפש תיבת איימייל בנפח של 20+ מגה בחינם.. אם יש לכם מה להציע אז בבקשה תתנו לי לינק שאוכל להרשם.. תודה רבה גיא

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש לי שני מחשבים, האחד נייח עם XP ומחובר קבוע לאינטרנט ויש לו כרטיס Wireless, והשני נייד עם XP אבל אין ברשותי נתב אל-חוטי. רציתי לדעת אם יש אפשרות לחבר את החשב הנייד דרך המחשב הנייח לאיטרנט. תודה, אלי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yakirsh4,

שלום, אני כרגע משתמש בראוטר של edimax ןעכשיו ששידרגתי את האינטרנט ל12 מגה יש לי הרבה בעיות והבנתי שedimax חברה זולה ולא איכותית לראטורים חבר המליץ לי על הראוטר הבא http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1000 אך יש אותו רק בחנות רחוקה ממני ובמחיר גבוה כפיתרון למצב מצאתי בבאג במחיר יותר זול את הדגם הבא: http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1200 שמהיגיון בריא נראה לי שהוא דגם יותר מתקדם עכשיו השאלה שלי היא אם הדגם הזה טוב ושווה קניה או אלא יותר כדאי ראוטר אחר? תודה לעוזרים ד.א יש לי מודם של חברת ARRIS מהוט

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2. הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL המחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים. התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני הולך להתחבר לאינטרנט כבלים של הוט ואני מאמין שתוכלו להמליץ לי איזה מודם לבקש מהם או מה ההבדלים בינהם? המודמים שיש להם באתר זה http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he האם יש עוד שהם לא מציינים? מה אני צריך לדעת עליהם? אני צריך שיהיה לי גם WIFI בבית ואפשרות לחבר לפחות 2 מחשבים וסטרימר (בעתיד) דרך כבל.. שזה אם אני לא טועה בכלל ראוטר בנוסף למודם (תקנו אותי אם אני טועה) ..השאלה אם אני יכול להשיג משהו טוב דרך HOT או דרך הספקית אינטרנט או שבכלל שווה לי לקנות עצמאי אחד.. אני דיי צריך הסבר מה כן אני יכול להוציא מהם ומה אני צריך לקנות בנוסף ואיזה ספקיות אינטרנט אתם ממליצים שלא עושות בעיות עם הורדות.. תודה רבה וצום קל לכולם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מי עדיף ? (אבטחה מהירות וכו'). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, ברשותי מודם של 2WIRE homeportal 1100 שהוא גם מודם. עכשיו יש לו רק יציאת רשת אחת. יש לי עוד ראוטר אחד DLINK DI-624+. השאלה שלי היא האם אני יכול לבצע חיבור כך שהדילינק יקבל אינטרנט מה-2WIRE ויעביר אותו ב-wifi?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני לא כל כך מבין ברשתות וכאלה אז יש לי כמה דברים שאני לא מסתדר איתם. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני רוצה לחבר לאינטרנט. עכשיו יש לי כמה שאלות: בישן היה לי DSL Modem שאיתו השתמשתי כדי להתחבר לאינטרנט. במחשב החדש יש לי כרטיס רשת מובנה אבל אני לא מבין מה צריך לעשות כדי להתחבר איתו אז פשוט חיברתי את הכרטיס מהמחשב הישן.. האם אני יכול להשתמש בכרטיס רשת כדי להתחבר לאינטרנט ואיך? מה צריך לעשות כדי לחבר את המחשב השני גם? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים