עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by פינגרס,

עזרה בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nir2,

אני רוצה לקנות את המתאם הזהלהעברת אינטרנט על גבי החשמל. כדי שאוכל לחבר אליו מפצל אני צריך מתאם מתקע ישראלי לשקע בריטי, להבנתי, האם המתאם הזה יתאים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מחובר עם הוט, ספק הוטנט, ראוטר אלחוטי 1043D TP. בית 200 מ"ר, שתי קומות. ראוטר בחדר קומה שנייה, שמכוסה היטב כולה. קומה תחתונה בקושי יש קליטה! איך פותרים את הבעיה הזו? הבנתי שאפשרי לחבר ראוטר בקומה תחתונה, אבל למה בדיוק? לבקש מהוט שיתקינו בקומה התחתונה עוד שקע של הוט לאינטרנט או איך זה עובד?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by InfectedMushroom,

אהלן, אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא. חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה) הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני מחובר דרך הוט ונטוויזן מהירות 1.5 מגה-בשניהם גולש דרך ראוטר-ללא חייגן האם אני חייב להגדיל את רוחב הפס גם בהוט וגם בנטוויזן או שאפשר להגדיל רק בנטויזן- ללא הגדלה בהוט (שמעתי שזה עובד ואפשרי) תודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by udicol,

כידוע לכם , מודם הכבלים מתחבר לתשתית הכבלים- Coax כך שכל הדיירים בביניין נמצאים על אותו segement . ז"א שניתן להעביר מידע אחד לשני בצורה יחסית חופשית אם אתה מתחבר בעזרת כרטיס רשת וסיומת ל- Coax-BNC . ולכן נשאלת השאלה : עד כמה הרשת בכבלים בטוחה מפני פריצות ? הדיון כאן יכול להתחלק למספר נושאים עיקריים שיש לדון עליהם : 1.האם אני יכול להתחבר למודם הכבלים לפי כתובת MacAddress או כתובת רשת אחרת . 2.מה לגבי העברת פרוטוקלים של המודם , כמובן שהוא לא משמשמ כ- Router אך האם לדוגמא Netbios מקודם ע"י המודם . (שימו לב שלא מדובר על מודם אלקטל שכבר דובר עליו רבות בפורום ,ולא ניתן לשדרג את המודם בכבלים !). 3.קיום פרצות אבטחה במודם שצריך לשים לב אליהם . אכן שאלות חשובות שהדעת צריכה לשים לב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by XpHunTeR1,

מה צריך לקנות בשביל רשת חוטית בין שני מחשבים בקומות שונות? (חדר מתחת לחדר) וכמה זה אמור לעלות? האם זה מסובך להתקין רשת כזו? (אחרי שמחברים את מה שצריך) אם אני רוצה להעביר חוטים דרך החשמל, דרך איפה בדיוק מעבירים את החוט ומאיפה הוא אמור לצאת? (בקיר..) כמה זמן עבודה זה? (בשביל מישהו מוסמך להעביר את החוט דרך הקיר) תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, ה OS הוא XP SP3, אני מאחורי נתב WRT54GL עם קושחת טומטו משופרת. תמיד הגדרתי בכרטיס המחשב את אותן כתובות שהנתב מקבל, דהיינו 237 235 117 192 ן 7 186 219 62 כמשני. זה עבד. הבעיה היא שעכשיו אני רואה שהם משנים לעיתים קרובות את הכתובת הראשית, שאז מסתיימת ב 236, ולי קצת נמאס לשנות כל פעם במאפיינים. יש אפשרות לרשום משהו שישאר קבוע, כמו למשל הכתובת של הנתב בלבד ? אלא שהכתובת DNS השניה לא יכולה להיות זהה לעיקרית, אז מה לרשום שם ? תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by galga2010,

לפני בערך שבועיים שדרגתי לחבילה החדשה של בזק תמורת אותו מחיר+ראוטר חדש. אמרו שיבוא טכנאי למטה לסדר את המהירות ובאמת אני מניח שהיה פה. שבוע אחרי זה כשהמהירות לא עלתה מעל 20Mb/s בא עוד פעם טכנאי, הפעם לבית, וסידר את זה. עכשיו אני לא מצליח לעקוף את ה-40Mb/s, ויבוא עוד פעם טכנאי השבוע, האם יש משהו שאני יכול לנסות בעצמי כדי לסדר את המהירות, כמו להחליף חוטים, מיקום, או לקנות ראוטר ומודם נפרדים? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by X7-007,

נטוזיון 013 פשוט גרועים בלתי ישוער, אני על 16MB ואני הורדתי את אותו קובץ (טורנט משרת פרטי) בספק השני קיבלתי מקסימום מהירות אחרי כמה שניות, בברק לא עבר את ה 120 אחרי 10 דקות, בושה , חוצפה. 012 גרועים ולא מגיע להם בכלל מקום 12 ברשימה, יותר נכון מקום 900. אורנג' מעולים אבל אין להם לא 12,16, ולא אף אחת מהחבילות החדשות. אקספון גם התחילו להם עומסים כי כולם עברו אליהם, וגם אין להם את החבילות החדשות. בזק חד כמשמעו גרועים עקב ההגבלות בטורנט ולוקחים סכום זעוף על ה 32 מגה יותר מאשר כולם. 400+ שקל בהשוואה לנטוזין 339 שקל. אין לנו מדינה אחרת אבל גם אין ספק אחר.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום,אפשרי לעשות רשת מחשבים בי מחשב שמערכת ההפעלה שלו זה WIN98 ואד WIN XP ??? שאלה חשובה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by nadavya,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Baba_Haze,

שלום לכולם טוב למי שלא הבין מהכותרת אז הבעיה שלי היא שה-HOMEPAGE "נחטף" כלומר מופיע אתר אחר שהשתלט על ההום פייג'. וישנם אתרים של ג'אווה וכו' שהאתר משתלט עליהם ועובר אליו לפני שהוא מראה אותם. הרצתי את Ad-aware 6.0 ככמה פעמים את Spy Sweeper ואת registry-cleaner ועדיין האתר חוזר להשתלט על האינרנט. אני מפעיל את Spy Sweeper ברקע, יש שם מגן שאמור למנוע את זה - IE HIJACK SHIELD אבל הוא מוצא כל חצי דקה - HIJACK וצריך לעשות RESTORE כל חצי דקה אז אם משהו יודע איך להיפטר מזה אחת ולתמיד אני יודה לו מאוד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by omrij,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1619 או http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4042 זה משנה בכלל? יש משהו שצריך לדעת על SWITCH לפני שקונים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, ברשותי edimax ew-7711umn, הוא אמור לעבוד ב150מגה לאחר פירמוט המחשב והתקנת הדרייבר האחרון, הכרטיס עדיין אינו פועל על תקן N, אלא מתחבר רק עד 54 מגה. מחשב אחר בבית עובד על 150, ועוד מחשב עובד על 54, לכן הבעיה היא לא בנתב. אשמח לעזרה, תודה וערב טוב!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ThaPhoeniX,

מה עדיף? כרגע יש לי את שניהם בבית והALCATEL PRO הוא זה שמחובר, אבל מה שמפריע לי בו זה שהוא מוגבל ל 256 חיבורים (חיבורי TCP) במקביל, השאלה היא האם הAZTEC עדיף? (ששניהם מוגדרים כנתב)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר. לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן. הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GH…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by BeBest,

שלום, האם עוד מישהו חווה בשעות האחרונות איטיות קשה בכניסה לאתרים שמאוחסנים באירופה? ניסיתי להוריד קובץ משרת באירופה והחיבור בכלל לא הצליח, ניסיתי להוריד את אותו הקובץ משרת בארה"ב (Mirror) ואני מוריד על המקסימום כרגע (30 מגה). בזב"ל + תשתית הוט.

19. שלום לכולם , יש לי ראוטר TL-WR1043ND שלא מספק את הסחורה באלחוטי אז אני כרגע חושב לקנות ראוטר אלחוטי חדש שיספק את הסחורה , אני רוצה את הראוטר האלחוטי הביתי הכי טוב שיש , איזה דגם נחשב הכי טוב ? יש לי כבלים 100 מגה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.

21. ב"ה היי חברה, איכשהוא בגעתי לאתר הזה, אם תנסו להכנס לפורומים, תראו משהוא מעניין ביותר. http://www.vfs-il.net/ אם מישהוא מכיר דרך לידע את הבעלים. לילה טוב.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by JHONLEV,

עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אז בגלל שה-EDIMAX BR-6114WG שלי כבר גוסס, החלטתי לקנות נתב חדש, בתקן N. התקציב שלי הוא כ-300 ש"ח. (אפשר חריגה של כ-50 ש"ח). אני חייב לציין שממש לא הייתי מרוצה מה-EDIMAX - הממשק מסורבל ואיטי (מאוד!), הראוטר נתקע מדי פעם, הקליטה גרועה לגמרי. הנתבים שאני מתלבט ביניהם הם: D-Link DIR-615 Level One WBR-6001 Edimax BR-6424N Edimax BR-6524N את ה-Edimaxים אני מעדיף פחות בגלל הנסיון הקודם שהיה לי איתם, אבל אם הם באמת טובים מהאחרים (והממשק שופר) אז אין לי בעיה. ל-Level One יש יתרון של מחיר (כ-200-250 ש"ח) לעומת האחרים (כ-300 ש"ח). מה דעתכם? אולי עדיף נתב אחר בכלל? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Cheif,

קצת קשה להאמין, אבל אתר NetCheif חוגג היום 4 שנים להקמתו. במהלך 4 השנים הללו הפך האתר למקור מידע יחודי על נתבים, רשתות ביתיות ואינטרנט וגולשים רבים בישראל וברחבי העולם רואים בו מקור מידע עיקרי לנושאים אלה. בלא מעט חיפושים בגוגל הקשורים לנושא, עולה www.netcheif.com כתשובה הראשונה והאמת היא שאני מאוד גאה על כך. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "ראוטר", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCheif ממוקם ראשון. אפילו חיפוש אחרי מילה ג'נרית כמו "נתב", ממקם את NetCheif במקום השלישי (אחרי נתב"ג וויקיפדיה) וזאת מתוך כ-4 מיליון תוצאות. אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות לכחצי מיליון גולשים יחודיים מ-150 מדינות שונות ברחבי העולם שביקרו באתר ב-4 השנים ה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by juicy,

שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים