רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לנושא הקודם שלי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/533131-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98 קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ebay.com/itm/150Mbps-150M-Mini-USB-WiFi-Wireless-Adapter-Network-LAN-Card-802-11n-g-b-O0-/111168713724?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 עכשיו הבעיה היא שפעם ראשונה הכנסתי את הכרטיס והמחשב רשם לי את ההודעה המוכרת שהוא לא מצליח להתקין תוכנת מנהל התקנים ואז בפעמים הבאות שאני מכניס את הכרטיס הוא פשוט לא מגיב. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימים ראוטרים שלא תומכים ב100% במהירויות גבוהות ?(שלי 12 מגה) ואז עושים בעיות עם המודם? פעם 3 שיש לי בעיות ניתוקים באינטרנט ואני צריך לקרוא לתכני הוט D-Link DI-524 -שלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום הייתי מחובר להוט בלי חייגן ולא הייתי לי שום בעיה. היום החלטתי לנסות את הPOWER NGN החדש של בזק בינלאומי ולכן הייתי צריך גם להגדיר חייגן. עכשיו כשאני מנסה להכנס להגדרות L2TP בראוטר מופיעה לי הכותרת L2TP וזהו. דף ריק. אין לי שום דרך להגדיר את החייגן. וכשניסיתי להתקין גרסת FIRMWARE ישנה יותר (מ1.51 ל1.47 קיבלת שגיאה - INVALID FILE FORMAT או משהו בסגנון) ניסיתי לעשות hard reset ושום דבר לא עוזר, העמוד של הL2TP נשאר ריק.. ויש עוד כמה הגדרות בראוטר שלא עובדות חוץ מזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! ברשותי 2 מחשבים המחוברים אחד לשני ע"י ראוטר אלחוטי. בכל משחק שאני מנסה לשחק יש לאגים מטורפים ואיכות הקליטה גרועה, יש לי בית די גדול והמרחק בין 2 המחשבים רב, כך שגם אם אני ממקם את הראוטר ביניהם הקליטה גרועה. ישנה אפשרות פשוט להעביר כבל ארוך מאוד בין שני המחשבים, רק מתי שארצה לשחק, וככה לשחק בשקט בלי לאגים והפרעות? אם כן באיזה כבל מדובר?.. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש דרך סבירה לגלות איזה Router מפיץ את הWi-Fi. בעיקרון זה נקרא SSID, הייתי רוצה לגלות דרך השם של הרשת איזה Router והIP שלו. ניסיתי לנטר את החיבור שלי לרשת אחרת דרך tcpview ולא עזר, wireshark מסניף רק פאקטות נכנסות (אלא אם יש דרך גם החוצה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הנתב המדובר והמליצו לי על הקשוחה הזו. חיפשתי בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום מאחר ואני נוב ממדגה ראשונה. למישהו יש סבלנות להסביר לי צעד אחר צעד? וקצת יותר חשוב,ההגדרות של החיבור ימחקו לי? כי אין לי מושג איך להחזיר אותן חזרה.. יש לי גיבוי אבל הוא יתאים לקשוחה החדשה? יש סכנות לעניין בדומה לעדכון ביוס בלוחות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2. הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL המחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים. התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר HomePlug שמחובר עם כבל רשת ישיר לכרטיס רשת. שמתי לב שהמכשיר מתחמם וחבל שהוא יהיה דלוק כשהמחשב כבוי ואם אני מכבה את המתג של הספק אז אחרי כמה שניות גם המכשיר נכבה. הכוונה היא שגם כשהמחשב כבוי, אז עדיין המכשיר דולק כי יש חיבור בין הכרטיס למכשיר. אני רוצה שהמחשב יכבה גם את הכרטיס ויפסיק לספק לו חשמל כשהוא כבוי (המחשב) ניסיתי דרך מנהל ההתקנים, בהגדרות צריכת חשמל אבל האפשרות שהמחשב יכבה את ההתקן כבר פועלת. מה עוד אפשר לעשות כדי שהוא באמת יכבה אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מיני לפטופ ACER ASPIRE ONE, עם מערכת הפעלה של XP, עד לאחרונה הכל עבד מצויין, ולא זכור לי שהתקנתי בו תוכנה חדשה כלשהי, אבל עכשיו אני כבר לא מצליח לגלוש עם הנטסיק (של אורנג'), הוא מראה לי שהוא מחובר ל WIRELESS NETWORK, אבל האינטרנט עצמו לא עובד.... ניסיתי לעשות REPAIR וזה לא ממש עובד, אני יודע שהבעיה היא במחשב עצמו כי ניסיתי את הנטסיק על מחשבים אחרים, ובהם הוא עבד כמו תמיד. ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס, אבל זה לא עזר, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! התקשרו אלי מאינטרנט זהב והציעו לי בגלל שאני לקוח ותיק לעשות ראוטר שייתחבר קווי למחשב הנייח בבית שהוא גם ראוטר אלחוטי. בהצעה שלהם הם אמרו שהם ייספגו את מחיר הראוטר עליהם בכפוף לזה שאני יתחייב לשנה בתכנית שאני נמצא בה שהיא תכנית במחיר סביר ביותר על מגה וחצי. העלות היחידה שהם דורשים ממני זה 220 דמי התקנה+משלוח חד פעמיים. אמרו לי שמדובר בראוטר חדיש של LEVEL ONE והוא נשבע לי שמדובר בראוטרים חדישים ואיכותיים שמחרים בסביבות ה 600 ש"ח. הנציג ציין כי לאחר השנה הראוטר שלי ואני יכול להתנתק מהם בלי בעייה. שאלתי אותו לגבי הסיסמאת גישה שהבנתי שהם מכניסים לראוטרים והוא אומר שאכן קיימת סיסמא כזאת. יש לי כמה שאלות ובקשה לעצות מכם: כמה הסיסמאת גישה הזאת תגביל אותי? הם טוענים ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה אולי תשמע קצת טיפשית אבל האם צריך לפתוח פורטים לאימיול למשל אם קניתי ראוטר חדש והפירוול שלו מכובה?????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של 2WIRE homeportal 1100 שהוא גם מודם. עכשיו יש לו רק יציאת רשת אחת. יש לי עוד ראוטר אחד DLINK DI-624+. השאלה שלי היא האם אני יכול לבצע חיבור כך שהדילינק יקבל אינטרנט מה-2WIRE ויעביר אותו ב-wifi?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרהבמידה ויש לי שני מודמים של בזק, האם אפשר לחבר אותם במקביל בשני שקעים שונים. במידה שכן האם תיהיה בעיה מול ספק האינטרנט,כי כל מודם יבצע הזדהות מול הספק בנפרד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל אחד בבית שמתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן ( תשתית בזק , ספקית בזק בינלאומי כלומר ADSL) והמודם שיש לי כבר 6 שנים ( של אלקטל ) מתחיל לזייף . רציתי להתייעץ איתכם לגביי קניית מודם חדש , חשוב שאני מוריד הרבה דברים מהאינטרנט ( לא נציין מה כמובן ) . וחשבתי על כמה דגמים : Edimax nLITE BR-6228NS TP-Link nLITE TL-WR740N TP-Link nLITE TL-WR741ND Tenda nLITE W311R+ 802.11n אשמח לעזרתכם , תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עשיתי רשת ואינטרנט לפי שתי המדריכים אבל שאני נכנס לWORKGROUP אני לא רואה את המחשבים בשני המחשבים (כאילו אין כלום)..... מה עושים??
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה, לא מצליח להתחבר עם סוויץ' לראוטר מודם של סלקום/נטוויז'ן, שאני מחבר מחשב ישירות לא משנה לאיזה פורט יש לי אינטרנט, אבל כאשר אני מחבר ביניהם סוויץ' (יש לי שניים), לא עובד לי האינטרנט במחשב, הוא כאילו כן מזהה חיבור אבל אין אינטרנט, כאילו משהו חוסם אותו, ניסיתי להיכנס להגדרות של המודם ראוטר ולא מצליח להבין איך לטפל בבעיה הזו. דבר שני, היום אני משלם 113 ש"ח ל40 מגה, וראיתי שהפייבר אופטי עולה בסדר גודל הזה ואני מרוויח מהירות הרבה יותר גדולה, האם שווה להשתדרג לזה ואיזו חברה הייתם ממליצים? סלקום או נטוויז'ן? תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וויסטה למחשב יש WIFI אבל איך להתחבר? לא בבית אלה במקודונלס וכאלה איפה שיש שם נקודה חמה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אפשרי לעשות רשת מחשבים בי מחשב שמערכת ההפעלה שלו זה WIN98 ואד WIN XP ??? שאלה חשובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, ברגע שאני מגדיר חיבור L2TP ל-018 בראוטר - הוא מראה שהוא מחובר. אני יכול לשלוח פינגים מהממשק שלו עצמו והכל טוב ויפה. אבל - הוא לא מעביר אינטרנט. המחשבים מראים שהם מחוברים לראוטר (מחשב אחד חוטי ואחד אלחוטי), אבל אף אחד מהם לא מקבל רשת. שוב, הראוטר עצמו כל מחובר לאינטרנט. אם אני מנתק את כבל הרשת הפיזי בין הראוטר למחשב ומחשב שוב - באורח פלא אותו מחשב מקבל חיבור. הבעייה היא שאי אפשר "לנתק" את ה-wifi מבלי לאתחל את הראוטר כולו. לקחתי את הראוטר לחבר, הוא מחובר דרך בזק ו-014 (PPPOE), הראוטר התחבר וה-wifi עבד. שום הגדרה לא שונתה פרט לשיטת החיבור. רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת קצת מבלבלת, אז אני אסביר את זה קצת יותר טוב: המחשב הראשי בבית שלי יושב בממ"ד (נקרא למחשב זה שרת בשביל הנוחות), את המחשב הזה אני לא יכול להוציא משם כי זה המשרד שבו ההורים שלי עובדים. מחיבור ישן שהיה לנו בבית יש לי קבל רשת ארוך שמגיע לחדר אחר בבית. המודם יושב בצמוד לשרת. האם אני יכול להציב ראוטר אלחוטי (או סוויץ' - האם זאת אופציה בכלל??) בחדר אחר שמחובר לשרת ולהשתמש בחיבור אינטרנט שנמצא עליו (שהוא משותף כמובן)? אם כן, האם יש משהו ספציפי בהגדרות של הראוטר שאני צריך להכיר על מנת לעשות את זה? תודה מראש, איאן טראוט
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי נייד חדש (M912M) ואנ רוצה לחבר אותו למחשב שלי עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים לנייד יש לי כבל קרוס וחיברתי אותו גם לנייד וגם לנייח ועשיתי ANABLE לחיבור רשת של שניהם וזה לא מתחבר ניסתי להגדיר IP בשניהם וגם לא עבד לי, איך אני עושה שזה יפעיל מי יודע? ככה קצת פרטים: יש XP PRO על הנייח וXP HOME על הנייד משניהם אני מצליח להתחבר לאינטרנט בצורה אלחוטית דרך ה WRT45GL למה אני רוצה עם כבר רשת כי הנייד לנייד אין קליטה טובה אצלי בחדר ,(שזה מוזר כי לנייח אין בעיה) והקצב העברה דרך הרשת ע"ב הWIFI לא מספק אותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להתחבר דרך הסלולרי שלי לתיבת המייל שלי בוואלה? כמו בג'יימייל? ואם כן מה הן ההגדרות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-