רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להגדיל את טווח הקליטה אבל אני צריך את ההגדרות הספציפיות לראוטר הזה אם מישהו מכיר, יודע.. הראוטר הראשי הוא של EDIMAX אם זה משנה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין שמי שמשתמש במחשב אחר ברשת לא יראה שאני מחובר, ובטח שלא יוכל להכנס לקבצים שלי. איך אני עושה את זה? (אני עובד ב-XP PRO). תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה התחברתי לאינטרנט המהיר דרך ברק.החיבור מתבצע דרך מודם USB של DYNAMODE -ADSL USB 360a .לפני התקנת המודם ביצעתי התקנה נקיה של win xp . זמן עלית המחשב לפני חיבור המודם כ-30 שניות. זמו עלית המחשב לאחר חיבור המודם כ-2 דקות. בהמשך הורדתי והתקנתי את service pack 1 .לאחר ההתקנה של SP1 זמן העליה של המחשב מגיע לכ-4 דקות!!!! במהלך העליה אין שום חיווי על המסך(כלומר מסך שחור במשך מספר דקות).ניתוק של המודם גורם לעליה מיידית של המחשב. יש דרך לזרז את העליה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לנטר את כמות התעבורה שלי באינטרנט מבלי להוסיף לחישוב את התעבורה בתוך הLAN ובתוך האינטרה-נט (אני גולש דרך המעונות בטכניון, ואנחנו מוגבלים לכמות גלישה, ויש טענות שהניטור של מרכז המיחשוב בטכניון מזייף. הגלישה בתוך הרשת ובתוך האינטרה-נט היא חופשית, גלישה החוצה מנוטרת) האם יש דרך לעשות זאת? תכנה חיצונית כלשהיא או אופציה כלשהיא בויסטה? תודה מראש אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שום כלום : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47026
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני גולש ב-ADSL והכל בד"כ עובד יופי. ברגע שאני מתחיל להעלות חומר לאחרים - אם בחיבור ישיר או באמצעות תוכנות שיתוף קבצים, הכל נחנק. הגלישה הופכת להיות סיוט בלתי נסבל. ואז אני מגיע למצב שאני לא מעלה כלום וזה לא הוגן כלפי אחרים. האם קיים פתרון לזה??? (ואל תציעו לי לעבור ל-T1...) האם בכבלים זה עובד טוב יותר??? תודה על המידע.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן בעקבות צורך מסויים הייתי חייב להוסיף ראוטר נוסף בבית. יש לי מודם שנמצא בממד ומחובר ל uplink של ראוטר אחד ללא WIFI. מאותו ראוטר יש לי כבל רשת לסלון אליו חיברתי ראוטר נוסף (גם בחיבור ה uplink) שהוא גם אלחוטי. הקטע האלחוטי עובד סבבה. יש לי קליטה בבית. יש לי גם סטרימר שמחובר לראוטר הזה בסלון ע"י כבל, והוא אכן מחובר לאינטרנט ומסוגל לראות תכנים מהאינטרנט. הבעיה היא שהסטרימר לא מסוגל לראות את הרשת עצמה. יש לי מחשב הורדות ואכסון מדיה בממ"ד, שמחובר עם כבל לראוטר הראשון, אבל את כל המדיה שלי ואת התיקיות המשותפות אני לא רואה. אם אני לוקח את הכבל שמגיע לראוטר האלחוטי ומחבר אותו ישירות לסטרימר אני מקבל הכל, אבל ברגע שזה עובר דרך הראוטר השני זה מפסיק לראות. כאילו מדובר ברשתות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת אם אפשר להגביל מהירות של משתמש בראוטר. יש לי ראוטר של 3COM בבית ואני רוצה שמחשב אחד ספציפי שמתחבר אליו WIRELESS שיוגבל במהירות שאני יקבע עבורו האם זה אפשרי? ואיך אני מגביל ? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות לקשר/לשתף שני (או יותר) מחשבים על רשת בעזרת המודם/נתב - adsl שבזק מתקין ברשתות wow , אבל: לדברי נציג בזק אני חייב לשם כך לבחור בבזק כספק אינטרנט וסוג החיבור חייב להיות adsl כאן הבעיות שלי: א) ממש לא בא לי להחליף ספק אינטרנט, זה יחייב אותי לא רק להודיע על שינוי כתובת למאות מכותבים אלא נעיקר לשנות פרופילים בעשרות מקומות ב: טוב לי על הכבלים בחיבור רשת RJ-45 ולא רוצה USB מעונין ברשת רק כדי לקשור כמה מחשבים יחד דרך חוטי הטלפון - לא מרוצה מאלחוטי יש למישהוא רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גרסת הקושחה היא 1.1, ככה קניתי אותו. ראיתי בחיפושים שעשיתי שיש גרסאות מספר לראוטר הזה עם כמות זכרון פלש שונה. 1.רציתי לדעת האם הראוטר שלי מתאים - יש לו מספיק זיכרון כדי לשדרג לו ל TOMATO כדי שלא ידפק. 2. האם יש מדריך כיצד עושים שדרוג קושחה כי אין לי ידע בנושא. מודה מראש לעוזרים שנה טובה לכולם בריאות ואושר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המכשיר הזה : TL-WN422G TP-LINK USB ואני רוצה לקנות את האנטה הזאת (זאת אומרת, להוציא את האנטנה שיש לי במכשיר הזה ולשים את זאת ץ--כי אין לי קליטה-- ) : אנטנה 14DB TL-ANT2414A TP-LINK http://www.tp-link.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=26 (באתר עצמו יש את הפרטים על האנטה למטה ) למי שעצלן: Frequency Range 2.4GHz~2.5GHz Impedance 50 Ohms Gain 14 dBi VSWR 1.92 : 1 Max Polarization Linear, Vertical Beamwidth (HPBW) Horizontal: 30° Vertical: 30° Connector RP-SMA Male Cable 100cm CFD-200 Radiation Directional Application Indoor / Outdoor Mount Style Pole Mount / Wall Mount Dimensions (L x W x H mm) 240 x 240 x 40 mm Operating Temperature -10℃~60℃ (14…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרהבמידה ויש לי שני מודמים של בזק, האם אפשר לחבר אותם במקביל בשני שקעים שונים. במידה שכן האם תיהיה בעיה מול ספק האינטרנט,כי כל מודם יבצע הזדהות מול הספק בנפרד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???
-
שלום לכם, אני כרגע מבצע מיני-פרוייקט של הקמת רשת ביתית\משרדית. הרשת תהיה מחוברת ככה"נ להוט-בוקס, ויש בה כ2-3 מחשבים נייחים ללא כ.רשת אלחוטי. ולכן אני מחפש המלצות חמות ל: 1. ראוטר עצמתי ואיכותי עם קליטה טובה ועם תמיכה בכמה שיותר כ.רשת אלחוטיים (מכיוון שיש מס' לפטופים ישנים במשרד אשר נמצא בבית) שיתחבר להוטבוקס של חברת HOT שישמש כמודם בלבד 2. כ. רשת אלחוטיים למחשבים נייחים, עם מערכת הפעלה XP ומעלה לא משנה לי אם USB או שיתחברו ללוח-אם. מה שיהיה איכותי יותר, אותו אני אעדיף לרכוש. אשמח להמלצות חמות בנושא ואפילו המלצות לחנויות שמהן מומלץ לרכוש את המוצרים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע טוב! יש לי מחשב בעבודה שמחובר לרשת פנימית כמו בצבא ודרכו אנחנו מקלדים ip ונכנסים לתוכנה שיושבת הרחק בשרתים! האינטרנט נורא איטי וגם חסום לרוב האתרים :-(. ליד המחשב יושב ראוטר של בזק במהירות 20 מגה. אתמול התקנתי במחשב כרטיס רשת נוסף וחיברתי כבל לראוטר ככה שהוא מראה ששתי החיבורים תקינים ובאמת היה שיפור ניכר וגישה לכל אתר מלבד ה ip של התוכנה! ברגע שנתקתי את הכבל והקלדתי את ip התוכנה חזרה לעבוד.. יש דרך ששתי החיבורים יחיו בשלום? וככה אני יוכל גם להתחבר לתוכנה וגם להוריד דרך הביטורנט? תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כידוע לכם , מודם הכבלים מתחבר לתשתית הכבלים- Coax כך שכל הדיירים בביניין נמצאים על אותו segement . ז"א שניתן להעביר מידע אחד לשני בצורה יחסית חופשית אם אתה מתחבר בעזרת כרטיס רשת וסיומת ל- Coax-BNC . ולכן נשאלת השאלה : עד כמה הרשת בכבלים בטוחה מפני פריצות ? הדיון כאן יכול להתחלק למספר נושאים עיקריים שיש לדון עליהם : 1.האם אני יכול להתחבר למודם הכבלים לפי כתובת MacAddress או כתובת רשת אחרת . 2.מה לגבי העברת פרוטוקלים של המודם , כמובן שהוא לא משמשמ כ- Router אך האם לדוגמא Netbios מקודם ע"י המודם . (שימו לב שלא מדובר על מודם אלקטל שכבר דובר עליו רבות בפורום ,ולא ניתן לשדרג את המודם בכבלים !). 3.קיום פרצות אבטחה במודם שצריך לשים לב אליהם . אכן שאלות חשובות שהדעת צריכה לשים לב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הצטרפתי היום לשירותי ה - ngn של בזק למהירות 10 מגה. אני אמור לקחת מחר את המודם שיאפשר לי לגלוש במהירות זו. אני משתמש בבית בראוטר של לינקסיס החדש - wrt160n אותו אני מחבר למחשב, כך שאני לוקח מבזק רק מודם (ולא ראוטר נוסף). מהסיבה שלא כל מודם תומך במהירויות כאלה, השאלה שלי היא האם הראוטר הזה יאפשר לי לגלוש במהירות כזו ב - ngn. אני מניח שכן, הרי מדובר באחד הראוטרים החדשים והטובים שיש כיום - רק רוצה להיות בטוח.... תודה רבה מראש!!!!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו winxp. עכשיו, יש לי במחשב הזה חיבור בadsl לאינטרנט. שני המחשבים מחוברים דרך האב. גם על המחשב הזה (שמחובר לאינטרנט) יש winxp. הרשת על שני המחשבים עובדת מצויין ואני אפילו רואה שנוצר לי אוטומטית Gateway על המחשב החדש ואני מחובר דרכו למחשב הזה. עד כאן הכל טוב ויפה אבל האינטרנט במחשב החדש לא עובד.. שוב אני מדגיש שהרשת עובדת ויש gateway מחובר. מישהו יודע אם צריך להוסיף עוד משהו או איך לתקן את הבעיה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בנתב פרטי שקניתי שמחובר לנתב הישן של בזק שמתפקד אך ורק כמודם. שאלתי היא האם כדאי לקנות מודם בנפרד מבחינת תועלת (ניתוקים, איכות גלישה וכו')? אם כן אשמח להמלצה (בזק +בזק בינלאומי 100 מגה). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בבעיה של ניתוק אינרטרנט ואז הקודי לא מגיב לי יש לי בנדל פרטנר טיוי ואינטרנט עד 100 מגה ועכשיו דיברתי עם פרטנר הם מציעים לשים רמה של גיימר באינטרנט בטענה שזה יקטין את הפינגים באינטרנט ואז יפתור את הניתוק באינטרנט ו יש לי מכשיר שניקרא deco גם בהמלצה שלהם אבל גם זה לא עוזר ומדובר במחשב נייד עם ווינדוס 10 64 ביט לא מצליח להבין מה עושים עם זה? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלרכוש נתב תקן N (התומך בחיבור ADSL ל10 מגה) לבית עם מספר קומות. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי בעיקר ללכת לlinksys החדשים, ה-WRT610N לדוגמא. איך הוא? כרגע יש לי את הlinksys תקן G מדגם WRT54GL עם קושחה של Tomato 1.28 יש לכם המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת אלחוטית בבית אך אני בבעיה קטנה מחשב אחד בבית של אחותי אשר יש לו כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס לא מתקשר טוב עם הראוטר האלחוטי 3COM כנראה בגלל שיש באמצע הבית ממ"ד שפוגע בקליטה השאלה שלי האם יש דרך למנוע את השיבוש הזה או איכשהו לשפר את הקשר כי זה ממש מציק(עד שמתחבר האינטרנט וגם אז הקשר נמוך מאוד) לכרטיס רשת האלחוטי מתחברת אנטנה עם חוט באורך ממש קטן האם יש דרך ,האם זה אפשרי להאריך את החוט הזה לעוד כמה מטרים? אם לא אני אשמח לשמוע דרכי פעולה אחרים לפיתרון הבעיה בתודה מראש אסף
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-