רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
חג שמח ושנה טובה. אני מעונין להחליף כי הרוטר הנוכחי ( DI-714p +)סובל מניתוקים וצורך להוציא מהשקע ולהחזיר ברמה יומית... אני מחובר לתשתית בכבלים. מבחינת טווח, הרוטר כרגע מחסה 80% מהבית (2 קומות) ואני רוצה להגדיל את הטווח. אני מתחבר למחשב נייח חוטית ולנייד עם ThinkPad 11a/b/g Wi-Fi wireless LAN Mini-PCI express adapter אני מחפש המלצות לרוטר אלחוטי חדש עם חיבור למדפסת וטווח יותר גדול מלרוטר הנוכחי, שמח לחסוך אבל מוכן להשקיע אם יש צורך. תודה מראש!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שום כלום : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=47026
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי אמור לעבור ל-1.5 מגה מ-750 מבזק כצפוי החארות האלה לא עומדים במה שהם אומרים לא מספיק שהם אמרו לי שהמעבר יגיע תוך חמישה ימים האינטרנט זוחל לגמרי!!! יש משהו שאני יכול לעשות??? האינטרנט ממש איטי ועד שהטמבלים מבזק עונים זה שעה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי! יש לי שני מחשבים בבית, שאחד מהם אני רוצה להשאיר דלוק אך מנותק ממסך או מעכבר ומקלדת, וברצוני שתהיה לי אופציה להשתמש בו מרחוק באמצעות המחשב השני שמחובר לאותה רשת ביתית. סטייל remote desktop המובנה של ווינדווס. אני לא רוצה אופציה לשליטה מחוץ לרשת. כמו כן אני רוצה שהשליטה תהיה אוטומטית בלי שצריך לאשר או להדליק איזו תוכנה במחשב הנשלט, כי כאמור הוא לא מחובר לכלום. איך הייתם ממליצים לעשות זאת? אני לא יכול להשתמש ב remote desktop כי הווינדווס שלי אומר שזה לא נתמך בגרסת home (מה שיש לי). אם מדובר בתוכנת צד שלישי רצוי שתהיה כמה שפחות "fishy" מטעמי בטיחות.. אשמח לרעיונות!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2. הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL המחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים. התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אז נגש ישר לבעיה,יותר נכון לבעיות...מדובר באינטרנט,באקספלולר,פיירפוקס,ואתרים שונים ברשת. אינטרנט...הוא מתנתק לי מדי פעם כשיש עומס,כשאני מוריד משהו כשאני משחק במשחק רשת וכדו'...זה מעצבן כי לא רק האינטרנט ניתקע....אלא כל המחשב,ורק ריסט פותר את הבעיה. אקספוללר...גלשתי באתר,וכשיצאתי שמתי לב שהאתר נסגר בצורה מוזרה...אחרי שעה חזרתי ולחצתי על האייקון של האקספוללר החלון נפתח ואחרי שניה נסגר...בלי שום ERROR או משהו אחר. פיירפוקס...קודם כל מהרגע שלחצי פעמיים על האייקון לוקח לו כ-8 שניות לעלות,דבר שני שמדי פעם הוא פשוט נתקע ורק אחרי כמה דקות משתחרר,דבר שלישי...למשל אני שומע מוזיקה ביוטיוב וגולש באתר אחר,ברגע שאני מעביר עמוד באתר או עושה רענון היוטיוב מתחיל להיתקע...…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כיצד ניתן לגלוש משני מחשבים כאשר רק באחד מותקן מודם רגיל. מערכת ההפעלה בשני המחשבים הינה win 98 se תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך חיפוש שערכתי באינטרנט מצאתי את הראוטר - AR-7267WnB שנראה די מרשים, אבל לא היה לו שום אזכור בארץ... מה הסיבה לכך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרהבמידה ויש לי שני מודמים של בזק, האם אפשר לחבר אותם במקביל בשני שקעים שונים. במידה שכן האם תיהיה בעיה מול ספק האינטרנט,כי כל מודם יבצע הזדהות מול הספק בנפרד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי!, הנה הראוטר שאני רוצה לקנות: http://www.jiwire.com/d-link-airplus-xtremeg-wireless-router-di-624-product-specifications.htm עכשיוו אני רוצה לקנות שניים כאלו להפוך אחד מהם לריפטר, מאחר וזו הוצאה גדולה הייתי רוצה לדעת שהם שניהם תומכים בWDS 100% (לפי הלינק הם כן) ושאני בטוח אוכל להפוך אחד לרפיטר. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי המלצות בפורום קניתי לפני כשנתיים נתב EDIMAX 6524n. זה נתב שיודע לעבוד גם בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. חיברתי את המחשב הנייח בצורה חוטית והגדרתי לו (כבר לא זוכר איך) שיעבוד בצורה אלחוטית עם סיסמה. שנתיים עברו והכל היה בסדר בשני המצבים אבל לאחרונה אין אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית. למשל, כשהבן שלי מנסה להתחבר אליו עם הטאבלט (XOOM) או הנייד (Defy) אפשר לראות כי הוא "זוכר - מאובטח באמצעות WEP" אבל הוא פשוט לא מתחבר. הקטע הוא שאין שום הודעת שגיאה ולא עשיתי שום שינויים בהגדרות של הנתב אבל בפועל - הוא פשוט לא מתחבר. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים! הראוטר הנ"ל של ASUS מחברת בזק מחובר למחשב נייד בכבל רשת ולמחשב נייח באלחוטי. המחשב הנייח מצליח להתחבר לראוטר ולאינטרנט אבל המחשב הנייד לא מתחבר, וכשעושים PING לראוטר הוא לא מקבל תשובה. המחשב הנייד הוא DELL D600 אם זה עוזר למישהו. האינטרנט במחשב הנייד הפסיק לעבוד היום אחרי כמה חודשים טובים שהוא עבד בסדר. החלפנו את הראוטר לאותו ראוטר חדש והבעיה עדיין נשארה. כשהתחברתי מהמחשב הנייח לראוטר דרך הדפדפן, גיליתי שבבדיקות של הראוטר כל המבחנים עברו חוץ מאחד. Ping primary Domain Name Server: FAIL כל השאר עבר את המבחן. יכול להיות שזה קשור לבעיה? מה אתם ממליצים לי לעשות? בבזק אומרים שהכרטיס רשת של המחשב הנייד כנראה תקול מה שלא נראה לי בכלל הגיוני גם בגלל שהוא הצליח לע…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים רפידשר בטח מכירים.. אז אני מנסה ליצור פקודות (בתוכנה Jdownloader מי שמכיר) שיתחברו למודם ויבצעו reboot אבל זה לא קורה, ואני לא מקבל IP חדש מצאתי תוכנה קלה בשם Auto TLN שאמורה לבצע את הפקודות הבאות h 10.0.0.138 c p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s Admin p 1000 s #13 p 2000 s reboot s #13 p 35000 d גם כן לא מייצר לי IP חדש.. המודם-ראוטר מוגבר כראוטר מתחבר אוטומטית תמיד..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מצלמת אבטחה HIKVISION אני מתחבר אליה עם האפליקציה שלהם עד פה הכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה להתחבר אל המצלמה מחוץ לרשת הביתית שלי, נכנסתי אל הראוטר בזק עם הכתובת 10.0.0.138 שם הגדרתי בתוך עמוד "NAT" PORT FORWARDING עבור המצלמה, שם כתבתי את כתובת האייפי הפנימית של המצלמה ברשת , לדוגמא 10.0.0.16 ואז את הפורטים 80,8000 עכשיו מנסה להתחבר אל המצלמה דרך האייפי החיצוני ופורט 8000 ולא מתחבר, גם בבדיקה אם הפורט פעיל דרך האתר https://canyouseeme.org/ הוא מראה שהפורט חסום, למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה ? אולי FIREWALL חוסם ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב נייח אחד ומחשב נייד ASUS 1005PX אני רוצה לעשות רשת בבית בית לא גדול 70מ"ר ורוצה שיהיה קצת אינטרנט מחוץ לבית..... הנייד תומך בWIFI איך לעשות את זה? אני אוכל להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך הרשת? מה אני צריך לקנות בשביל זה ( אם אפשר המלצות לדגמים מסויימים)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד לפני שבועיים היו לי שני חיבורי חייגן לבזק בינלאומי ולנטויזין. מאחר ובבזק בינלאומי היו לי פינגים מאוד גבוהים לא יכולתי להיכנס למשחקי רשת וכחלופה הייתי משתמש עם חשבון הנטויזין שלי. לפני שבועיים קניתי PS3 ועל מנת לחבר אותו לרשת חייבים חיבור ללא חייגן (לא ניתן לעשות לו חייגן) ולכן ביקשתי בבזק לעבור לחיבור ללא חייגן. מרגע שהעבירו אותי לחיבור כאמור, אינני מצליח להתחבר לחיוג של נטויזין כנראה בגלל שבזק בינלאומי מחובר כל הזמן. האם בכל זאת יש דרך לעשות זאת ולהתחבר עם חייגן של נטויזין ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 מחשבים בבית. הראשון מחובר לאינטרנט בדרך הרגילה דרך כבל USB ומודם, והמחשב השני מחובר דרך המחשב הראשון באמצעות כבל מוצלב (אדום) היוצא מהמארז של המחשב הראשון אל המחשב השני ומספק לו אינטרנט. כלומר, לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב השני כאשר הראשון איננו מחובר. אני רוצה להפוך את המחשב השני על מנת שלא יהיה תלותי במחשב הראשון (כמובן, ידועים החסרונות באינטרנט שיתופי כמו אצלי - מהירות אינטרנט שמתחלקת בני שני המחשבים, מהירות ההורדות וכו'). האם קיימת דרך להפוך את המחשב השני למחשב שמקבל אינטרנט ללא תלות במחשב הראשון מבלי לחבר אותו למודם וכבל USB? (אגב, איני מתכוון לשיטת הנתב - מכיון שבנתב המהירות מתחלקת ואינני רוצה בזה). תודה לעונים! :)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Cisco מרעננת את קו הנתבים הבייתים שלה, המשווק תחת המותג Linksys, ומציגה שלושה נתבים חדשים התומכים בטעינת אפליקציות אל קושחת הנתב. כל הפרטים בפוסט - http://www.netcheif.com/blog/?p=2131
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-