רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום.הנה הקושייה. אני מחובר לבזק וברק דרך מודם eci 270pr ,הפכתי את המודם לנתב והגלישה ושיתוף המחשבים פועל היטב,דרך האב בן 8 כניסות/יציאות.את ה ip של המחשבים הגדרתי ידנית ,כמו את הdns שלהם. לאחרונה הוספתי נתב אלחוטי של 3com /3crwe554g72t .נתב זה חיברתי לאחת היציאות של ההאב,והוא משמש לחיבור מחשב נייד וכף יד ממקומות שאין לי כבל פיסי. הרשת הקווית הינה בטווח ip 192.168.1.1 וצפונה.ה subnet שלה הוא 255.255.255.0 . לנתב האלחוטי הגדרתי ip 192.168.10.10 ,ואותו subnet . ברגע שחיברתי את האלחוטי ,אחד המחשבים הנייחים דיווח שיש התנגשות כתובות ולכן הייתי צריך לשנות לו את ה ip ,שעליו השתלט הנתב האלחוטי. שאלתי היא כיצד אני יכול לשתף את כלל המחשבים ,אלחוטי וקווי,תוך שמירה על סכימת החיבור של…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אני מקווה שזה הפורום המתאים. פשוט לא מצאתי פורום אחר שעונה על הצורך שלי.. התקנתי מצלמה בבית לפני נסיעה לחו"ל. איך אוכל להתחבר דרך האינטרנט על-מנת לצפות בה? ישנה גם אפשרות להקליט, איך אני מבצע את זה? אם זה לא הפורום המתאים אז נא להעבירו למקום הראוי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1 אני רואה שאני מחובר אבל איפה יש לי CONNECT או DISCONNECT כמו למשל בראוטר LINKSYS שלי ? 2 איך אני יכול להגביל תעבורה (DOWNLOAD,UPLOAD) של מחשב מסויים ברשת ? (דרך הראוטר אם בכלל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנהל רשת של כמה עשרות מחשבים ואני מחפש תוכנות לניטור מצב המחשבים החל מרמה בסיסית של SCANDISK / CHKDSK , SMART, ועוד בכלל הודעה על תקלות שונות... מישהו מכיר תוכנות כאלו? בתודה מראש. מוטי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רצוי בכלי הקיים בחלונות XP PRO. אני רוצה לבצע התקנת תוכנה + תיקון בעיה במחשב הנמצא במקום מרוחק ממני. האם יש כלי מובנה בחלונות שאיתו אפשר לעשות זאת? אני מעוניין בכוונה בכלי הקיים בחלונות כדי ששנינו נוכל להפעיל את אותה התוכנה. אם קיימת תוכנה כזאת, אפשר לקבל בנוסף גם הסבר איך ניתן להשתמש בה? אני רוצה לעבוד מול המחשב שלו כאילו אני עובד מול המחשב שלי. אם אין תוכנה מתאימה, מהיכן אפשר להוריד אחת כזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשות ידידה שלי מחשב כף יד מסוג Asus A639 עם מ"ה Window Mobile 5. המכשיר עובד ברשתות ציבוריות, אך בבית הוא מזהה רשת אבל אי אפשר לגלוש. (הנתב הוא של Draytek מדגם Vigor 2200w plus). לדעתי מקור הבעיה בהגדרות של הPDA. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מספר המוצרים המתבסס על תקן האלחוט החדש 802.11ac הולך וגדל, כשבימים האחרונים הכריזו שתי חברות על מוצרים חדשים התומכים בתקן זה. הראשונה היא Western Digital, היצרנית הגדולה ביותר של כוננים קשיחים, שחשפה נתב וגשר (bridge) אלחוטי -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2718 חברת D-Link, שהציגה את הנתב שלה לפני כ-4 חודשים, משלימה את הארסנל ומכריזה על מתאם אלחוטי בממשק USB ובמחיר מפתיע -- http://www.netcheif.com/blog/?p=2726
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מהבאים נכון? 1 יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, על פי הצורך 2 יישום יכול להשתמש רק בשיטה אחת, כמו שמבצע FTP 3 יישום יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד, אחת לבקרה ואחת להעברה 4 יישום לא יכול להשתמש בשתי שיטות התקשורת גם יחד 5 אף תשובה איננה נכונה תודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי רשת ביתית אל-חוטית, ADSL, בלי חייגן. הספק שלי זה בזק בינלאומי ויש לי 5 מגה בייט.. עכשיו הבעיה היא שפעם ביום או לפעמים כמה פעמים ביום האינטרנט שלי מתנתק מכיוון שהנורה של הppp בראוטר נכבאת ואחריה הנורה של הDSL.. אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת שוב והנורה של הPPP לא נדלקת... אז אני מכבה את הראוטר ומדליק ואחרי זה יש אינטרנט. יש גם מקרים שבהם הנורה של הPPP נכבאת אחריה של הDSL ואז אחרי כמה שניות הנורה של הDSL נדלקת ואחריה גם הנורה של הPPP ואז יש אינטרנט.. עכשיו אין לי מושג מה לעשות.. היה אצלנו 2 טכנאים של בזק, אחד מהם שם פילטר ראשי ובדק את כל הפילטרים שיש בבית והשני החליף ראוטר... הבעיה לא נפתרה ועדיין יש לי התנתקויות מהאינטרנט.. אני מבקש עזרה כי הבעיה הזאת בלתי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אימיול מליונטוורק, רציתי לדעת איזה פורטים הכי טוב להשתמש... אם בכלל יש הבדל.. אני שואל כדי לדעת לאיזה פורטים לעשות forward...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה רצוי להגדיר ב SUBNET MASK בהגדרת חייגן L2TP ? (חיבור 100 מגה עם 014+הוט)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להקים רשת ביתית אלחוטית ואני צריך שני דברים : 1. נתב אלחוטי טוב, עד 350 ש"ח, אפשר לחרוג קצת אם הוא ממש ממש טוב. 2. איך מקימים אותה?... מישו יכול לתת לי הוראות?...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר פרטי בן שנתיים. TPLINK עד הבוקר הגלישה היתה בסדר. לפני שעתיים בעיות בגלישה בכל המחשבים - מחוברים בקווי. לא WIFI. בזק בינלאומי תשתית בזק. אתחול כמה פעמים של הראוטר לא עזר. אתחול מחשבים לא עזר. מאתחל ראוטר - הגלישה למשך 5 דקות עובדת בסדר PING 7-8. אחרי זה PING קופץ ל 400 ומעלה..... תמיכה טכנית בזק בינלאומי בדקו אצלהם הכל בסדר. הפילו את קן בזק בזק מאצלהם בארון התקשורת - הראוטר התנתק והתחבר....ושוב אותה בעיה חוזרת. האם שווה לעשות RESET לראוטר ולהגדיר הכל מחדש? או שזה משהו אחר? אשמח לתובנות/עצות מה לנסות לעשות. לפני RESET והגדרות מחדש. תודה לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט ל 4 מגה. היה לי 1.5 לפני כן. האם מהירות download ו upload משפיעה על ה ping? כלומר, האם ה ping שלי במשחקי רשת או לאתרים יהיה יותר נמוך עם מהירות האינטרנט שלי עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש נתב עד 300 שקל , אחרי תקופה שאני עם הנתב הפשוט והחלש שהביאו לי פעם מבזק , Siemens ADSL SL2-141 , שמנתק מהאינטרנט הרבה פעמים ועושה בעיות מדיי פעם . אני מחפש נתב שיתאים גם לשדרוג עתידי לרשת NGN 15mb , אם אפשר . ראיתי את הנתב הזה עם ביקורות טובות - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 אבל בכל זאת אני מעדיף לשאול אם יש משהו יותר משתלם ממנו . אשמח לקבל את עזרתכם , המשך יום נעים וחג שמח נדב .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי ראוטר (siemens sl2-141 ) שממוקם רחוק מהחדר בו אני משתמש ברשת ואני מחפש דרך להגביר את האות. אשמח לקבל המלצות כיצד להגביר את הסיגנל. תודה
-
אני מחפש דרך לעשות ריסט באופן אוטמטי לראוטר ברגע שנופל האינטרנט. שאני מבצע ריסט ידני, האינטרנט חוזר מייידית. יש לי lynsys - e1000 תודה לעונים ;D
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הראוטר שלי ובנוסף גם את המודם? פשוט אני רואה שם בחיבור הראשי אצלי רק : Realtek RTL8168 ויש המשך. זה בחיבורי רשת אצלי, ואני למעשה חושש שבגלל ההגדרות האינטרנט שלי איטי, ז"א לא בגלישה אלא בהורדות עצמן. כנראה שהראוטר לא מוגדר במחשב הראשי אצלי, כי הכל פועל במחשב הנייד ויש אינטרנט. אבל מוזר, לא מוגדר אצלי השם של הראוטר ולא המודם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בניתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר edimax בתקן G. מחשב אחד בסלון מחובר לטלוויזיה ומחשב אחר בחדר סמוך (קיר גבס מפריד בינהם, לא ממד). הקליטה בינהם מצויינת אך כאשר אני מנסה לנגן סרט במחשב הסלוני (ע"י הפעלת Media player לקובץ שנמצא בSharing במחשב הסמוך) אני מקבל קפיאה למס' שניות כל 2 דקות בערך. האם רוחב הפס הוא צוואר הבקבוק? כשאני מעתיק קובץ סרט ההעתקה לוקחת כ2 דקות ולכן אני מניח שקצב הרשת אמור להספיק. Help please
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה אולי תשמע קצת טיפשית אבל האם צריך לפתוח פורטים לאימיול למשל אם קניתי ראוטר חדש והפירוול שלו מכובה?????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרהבמידה ויש לי שני מודמים של בזק, האם אפשר לחבר אותם במקביל בשני שקעים שונים. במידה שכן האם תיהיה בעיה מול ספק האינטרנט,כי כל מודם יבצע הזדהות מול הספק בנפרד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני ככמה ימים קיבלתי מחשב חדש ואיתו גם D Link DWA 171 USB Adapter (REVISION A) לאינטרנט האלחוטי. המפרט - Intel Pentium Dual Core G4560 Gigabyte GA-H110M-S2V Palit GTX 1050 StormX 2GB DDR5 PCIE HDMI DP Corsair CX430 430W PSU 80+ Bronze לאחר התקנת הווינדוס גיליתי שמהירות האינטרנט שאני מקבל (2Mbps~ הורדה) לא תואמת את המהירות שמחשבים אחרים בביתי מקבלים באותה רשת אלחוטית (~30Mbps). עד כה בשביל לנסות לתקן את הבעיה ניסיתי: -לפרמט את המחשב -לאפס את הראוטר -להתקשר לבזק (דיברתי עם טכנאית שעה ולא עזר לבעיה) -להתחבר לרשת 5GHz - הראה מהיריות תקינות אך ברגע שהתחלתי להוריד דברים החיבור נחלש מאוד ונהיה לא יציב -למחוק ולהתקין דרייברים מחדש -לשנ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-