רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם שליחת מסמכים להדפסה הטקסט יוצא לי בג'יבריש קצת נתונים המחשב שלי מחובר לאינטרנט דרך חייגן ומהמחשב אני מעביר לאחותי דרך כבל מוצלב אינטרנט למחשב שלה המדפסת נמצאת בחדר של אחותי כל מה שהיא מדפיסה מאצלה יוצא בסדר גמור, אבל מה שאני שולח מאצלי דרך השיתוף יוצא בג'יבריש יום טוב,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. האם יש אפשרות לחסום משתמש ספציפי מלהשתמש לי ברשת האלחוטית ולהתעלק לי על האינטרנט חוץ מסיסמא? הראוטר שלי הוא D-LINK מדגם dir-615. אשמח לעזרה, זה דיי דחוף וחשוב, תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאור ניתוקים בלי נפסקים אושר לי בבזק להחליף ראוטר באחת מהחנויות ולכן אני אגש היום להחליף. אשמח להמלצות לראוטר מומלץ שבזק מציעים שיכול לתמוך במהירויות גבוהות (50+), לא נדרש שיישדר לטווח רחוק.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי וגם אחרי קריאת ביקורות במספר אתרים לא היצלחתי להבין ולהגיע להחלטה - איזה נתב עדיף? הדרישה היא,נתב עם הביצועים והאמינות(ניתוקים) הכי טוב עד 200 ש"ח (אם כדאי ללכת על יקר יותר אשמח להסבר והמלצה!) האפשרויות שמצאתי הם: NETGEAR : RP614 or WGR614 EDIMAX: BR6204WG or br6204wlg D-LINK : DIR300 LEVEL ONE : WBR3408TX or WBR3406TX TP-LINK : TLWR340G or TLW542G TRENDNET : TEW-652BRP or TEW-432BRP אני קיבלתי המלצה ללכת על ה-EDIMAX BR6204WG מה המומחים אומרים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה קשור לnetwork adapter ב device manager יש לי מערכת vista על לוח של asus p5w dh ושם היתה לי אפשרות לעשות אינטרנט אלחוטי, שפתאום נעלם, נראה לי שיש קשר בין הדברים בכל אופן אני מנסה להסיר את זה וזה לא הולך
-
- 28 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מחובר עם הנתב BR-6424NL לספק בזב"ל עת תשתית בזק ב PPoE. רציתי לדעת אם ניתן להתחבר ב PPTP - להלן ההגדרות שיש לי בנתב לחיבור זה: במידה וזה אפשרי - מה הוא ה PPTP GATEWAY ומה אני צריך לסמן ב BEZEQ-ISREAL. לגבי החיבור שקיים כרגע ב PPOE - ישנה אפשרות שנקראת TTL- הנמצאת על DISABLE - מה זה בדיוק...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הרשת אצלי עובדת.... זה 2 כרטיסי רשת וכבל אחד... שני המחשבים הם XP הם מזהים אחד את השני (הכוננים הכל) אבל המחשב שאינו מחובר לאינטרנט לא מצליח להתחבר לאינרנט דרך הרשת.... ניסיתי כבר הכל... DNS כל האשפים שיטפתי את החייגנים.... מה עוד צריך לעשות? תודה 2יי 2יי אהה עוד שאלה קטנה: שכתוב במדריך שצריך לשטף את החייגן.. איזה צריך לשטף ? של האינטרנט או של הרשת? כי בשניהם יש אפשרות לזה ... והמחשב מאשר לתת רק לאחד מהם... יש לי מודם USB.... בקשה תעזרו לי....
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש התחייבות בנטוויז'ין השתמשתי בכפתור החיפוש אבל זה לא עזר לי מספיק בערך לפני חודשיים שלושה חידשתי את המנוי ואני רוצה לעזור ל012 האם יש איזה שהוא קנס?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ורציתי לדעת איך אני פותח את הפורטים 6881-6889 בתוך הגדרות הראוטר? לפי מה שהבנתי זה משהו שקשור ב NAPT אבל אין לי מושג איך מתעסקים בזה... תודה. רשמתי את אותה הודעה בטעות גם בפורום חומרה אז אם זו עבירה אני מצטער...
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי, חיברתי שני ראוטרים בכבל. ראשי dlink 6740u משני edimax BR-6524N בהתחלה חיברתי בין lan בראשי לwan במשני - אך לא יכולתי לגשת לשאר המחשבים/סטרימרים כי לא היו באותה הרשת. שיניתי: חיברתי בינהם דרך יציאות lan וביטלתי dhcp serve בראוטר המשורשר(המשני). הבעיה שאני נתקל בה הינה שכעת יש לי פורט נוסף אחד בלבד אשר פעיל בראוטר המשני (מתוך 3 פנויים). מדוע? הרעיון היה לשרשר בכדי להעביר רשת לשאר המחשבים/סטרימרים באיזור הראוטר המשני ולגשת לקבצים עליהם. ??? למישהו יש הסבר? - אשמח ללמוד למישהו יש פיתרון בשבילי ? - אשמח לנסות ליישם תודה
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
טוב אני האמת כבר מאבד את הראש כאן ... יש לי מחשב שמחובר באופן ישיר לאינטרנט (אני מדבר על זה שכלל אין לי ROUTER שמחובר לעוד כמה מחשבים) המודבר מדובר זה AZTECH ROUTER DSL-600E רגיל שמקבלים מחברת בזק ... ומלפני כמה ימים אני פתאום ראיתי כי ברגע שאני עושה בדיקה דרך ה UTORRENT בנושא PORTFORWARD אני כול הזמן רואה שהוא סגור , יש לציין כי נעשה נסיון של כיבוי הדלקה , חיבור מחדש, הפעלה מחדש של המחשב, כיבוי ה ZA אבל עדיין בעיות :\... משהו נתקל בבעיה משהו אחד אחרון ב EMULE אין לי כלל בעיות :\... יש לציין בנוסף שנעשה נסיון להוסיף בכניסה למודם את הפורט אבל מסיבה לא ברורה כל פעם שרציתי לשמור את חוק שכתבתי זה עשה לי ERROR: Error found on page... מה שבטוח שמעולם לא היה לי את הבעיות האלה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2007/April-June+2007/160507_.htm מישהו יכול להסביר לי מה זה NGN ומה זה בדיוק שהיא מבקשת ממשרד התקשורת?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח לכולם. לאחר כמה ימים של בדיקות וידיעה בוודאות שמישהו שולח לי פינגים בלי הפסקה. רציתי לשאול מה ניתן לעשות בענין, האם פיירוואל טוב כמו ZONE ALARM יכול לעזור? או האם יש דרכים אחרות לפתור את הענין.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים סוף סוף סיימתי לבנות אתר. האתר נבנה לחברה קטנה יש בה כ 10 מחשבים שמחוברים אחד לשני בLAN שאין לה חיבור לאינטרנט עכשיו אני רוצה להעלות את האתר לLAN איך אני עושה את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שידרגתי לא מזמן ל-5 מגה והמהירות הורדה שלי היא 600-700 במקס', ומהירות העלאה הגיעה עד לפני כמה זמן במקס' לאיזה 65 אפילו לפעמים 70 קילו לשנייה (בהעלאה טורנטים אם זה משנה).. עכשיו אני שם לב שהיוטרנט לא מגיע כבר בחיים יותר למעל 60.. הוא לא עובר את ה-45-50, אז בדקתי ב-Speedtest.net ואני רואה שהמהירות העלאה היא 0.46, במקום מה שהיה עד עכשיו 0.56 משהו כזה.. מה יכול לגרום לזה? אני צריך להתקשר אליהם? ניסיתי לנתק ולחבר את הראווטר מספר פעמים.. גם את המודם.. אבל זה לא שינה כלום. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לדירה חדשה, אשר נמצאת בבניה (מצ"ב סקיצה) אני מתכנן להקים רשת תקשורת וארון תקשורת, קראתי המון בפורם ועדיין אין לי תשובות L נתונים: 4 מצלמות POE בכל חדר 2 נקודות רשת (הכנות לסטרימיר/טלוויזיה חכמה, לפינת מחשב עתידית) 3X2 =6נקודות בחדר שינה הורים נק' אחת. בסלון אצטרך בעתיד לפחות 3 נקודות (HTPC, רסיבר, Smart TV/X-Box) סה"כ 14 נקודות רשת. (אלא אם אשים Switch קטן בסלון ואז זה 12 נקודות) בארון התקשורת יהיו: מפצל חשמל ל 7 שקעים, מודם, ראוטר, פאנל חיבורים(אופציה), הרדיסק רשת X 2,NVR, Switch עם יציאות POE. שאלות: 1) בהתחלה חשבתי לשים Cat7 (ראיתי שיש גם 100Mhz) אבל אני מבין שזה עבה, ידרוש חיבורים מיוחדים ויקרים אז מה ההמלצ…
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה אני לקוח בזק+בזק בינלאומי כרגע מחובר ב DIAL UP ו DYNAMIC IP אני הבנתי שיש אפשרות ליצוג STATIC IP גם בADSL עכשיו לעניין אני יש לי צורך בIP קבוע לצורך זמן מסויים לשימוש מסויים , וצורך ב IP מתחלף בזמן מסויים למשך זמן מסויים האם יש אפשרות לשלב בין שני הדברים ? או שאי אפשר להנות משניהם בו זמנית? והאם יש תחלופה אפשרית שאתם מכירים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלון מעניין לאנשי הייטק בנושא הLINKEDIN https://docs.google.com/forms/d/1hbEqFdADc2pNuep3S7sXhDKvpqHMe0iD-EwG-vONtlA/viewform
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
פעם השתתפתי באיזו פורום והושעתי ממנו. אח"כ ניסיתי להתחבר אליו מחדש, שם משתמש חדש וכל פרוצדורת ההרשמה - וקיבלתי הודעה: הושעתה מהפורום הזה. (גם לאחר שהאי פי שלי שונה) איך זה ייתכן?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בעקבות שדרוג קטן של מהירות מ2 ל 2.5M הקו שלי הפסיק להתחבר לרשת. אחרי דרך יסורים (טכנאי בזק תואם לבוא לבדוק תשתית, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, תואמה הגעה שלו למחרת, לא בא, גם לא הודיע שלא יגיע, בסופו של דבר הכרחתי את הנציגה להביא לי טכנאי והוא הגיע !!!), הטכנאי בסופו של דבר החליף איזה כרטיס בתשתית, וזה פעל! (וכשניסיתי להתחבר בערב שוב פעם לא היה אינטרנט, רק אחרי שעה של נסיונות עם התמיכה זה חזר לפעול- ממש מדהים )... על כל פנים באותה הזדמנות הטכנאי גם החליף לי את המודם שהיה לי (B-Focus 270) ל רוטל RTA1320A באומרו שהוא הרבה יותר טוב ויציב מהקודם, בפרט במהירות הזו. לי לא היה מושג, אבל אחרי בדיקה מסתבר שהמודם הזה הוא צרה צרורה, ואין לי כוח להתעסק שוב עם בזק, לכן... אני מב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם ראוטר רציתי לדעת אם אפשר להגדיר אותו שיעבוד פשוט כמודם.
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, לא בטוח אם זה מתאים לפה אבל מנסה בכל זאת.כנראה אפליקציה שהורדתי לטלפון גנבה את הפרטים ושינתה את המיקום שלי לשינג'וקו טוקיו שביפן ובעקבות זה כלל הדברים הקשורים בשרותי גוגל (חנות האפליקציות בטלפון או המנוע חיפוש במחשב וכו) הפכו ליפן.ניסיתי לאפס הגדרות למחוק CASH ודאטה של החנות בטלפון ניסיתי בהגדרות תשלום בחנות להגדיר כי ישראל וכשאני עושה חיפוש אני גולל למטה ועושה "השתמש במיקום מדויק" אבל שום דבר לא משתנה. יש למישהו הצעות ללמה לעשות או נתקל בזה גם כן ויש לו פיתרון? אשמח לכל עזרה, תודה מראש. עריכה: לאחר בדיקה במחשבים אחרים בבית יש עוד 2 משחבים (עם משתמשים שונים) ש"נפגעו" בזה וזה ניראה שהVPN או לא יודע מה מוגדר ליפן כי הIP היא ישראלית עריכה נוספת: …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
1. כשדיברתי עם נטוויזן בטלפון כשהיה לי בעייה פעם הם אמרו לי לגדיר פרוקסי והגדרתי.. זה כדאי? 2. בחלק מהאתרים (במיוחד תפוז) כשאני לוחץ על קישורים ם הוא לא עובד לדף אלא רוצה להוריד אותו.. איך מסדרים 3. יכול להיות ששני השאלות קשורות זו לזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ולא, אני לא מדבר על HOTBOX הגרוע. כרגע יש לי מודם של MOTOROLA שמתחבר מעליו לראוטר של TP-LINK, סה"כ אני מרוצה מכל עניין התקשורת אבל אני פשוט רוצה שיהיה לי מכשיר אחד במקום שניים. יש אפשרות לקנות אחד כזה בחנויות או שהאפשרות היחידה היא HOTBOX של הוט? רצוי גם שיתמוך ב-OpenWRT שכרגע יש לי אבל לא חובה. במידה ואקנה מכשיר אחד זה לא אומר שהקליטה והתקשורת עצמה יהיו פחות טובים נכון? או שעדיף שהמכשירים יהיו בנפרד כמו שכרגע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-