עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. אני חדש פה ומקווה שתוכלו לעזור לי . ברשותי אדימקס (שבו קיים wds) המחובר למודם בצורה רגילה, הכל עובד מצויין עד כאן. אני רוצה לחבר במקום אחר בבית עוד ראוטר (נטגיר wgr614 v7) שבו אין אופציית wds, אני רוצה שהנטגיר יתחבר אלחוטית לאדימקס. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק איזה הגדרות צריכים להיות באדימקס ובנטגיר על מנת לעשות זאת אני אשמח. תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. טוב אז ככה, קניתי את- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_982&products_id=7554 - TrendWare TEW-431BRP Cable/DSL 802.11g 54Mbps ו:TRENDnet TEW-403PIplus 125Mbps 802.11g Wireless בווינדוס כתוב שיש לי אות נמוך וזה גם לא מגיב ממש מהר המשדר נמצא 3 מטרים מהמקלט ויש קיר בלוקים ביניהם (אבל חלון ודלת פתוחים בשני החדרים) ובכל זאת יש קליטה גורעה...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ראוטר. לקנות ראוטר עם מודם TP-LINK TD-W8961ND או עדיף להשתמש במודם של בזק + ראוטר TP-Link TL-WR1043ND לאחר מכן אני מתכוון לשרשר AP לקומה השניה, מה דעתכם על TLWA500G ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yigalgim,

אשמח מאוד לעזרה בעניין מסויים. אני חי בקיבוץ ושייך לרשת שלו. לקיבוץ יש דיל כזה או אחר עם בזק בינלאומי כך שאני לא יכול לפנות אליהם ישירות ותלוי בחסדיהם של האחראים לעניין האינטרנט בקיבוץ. לאחר חודש נקי וסביר עם לטנסי נורמלי של 120-180, במהלך השבוע האחרון הוא קפץ ל 1500. בדקתי את הראוטר, חיבורים, ריסטים וכו'. הכל תקין. אני מצרף את ה TRACERT לשרת שלהם אשמח מאוד לעזרה בפענוח שלו והיכן בעצם הבעיה. Tracing route to 195.12.235.10 over a maximum of 30 hops 1 1 ms 1 ms 1 ms 192.168.1.1 2 2 ms 1 ms 1 ms 172.21.0.3 3 2 ms * 2 ms bzq-179-66-35.static.bezeqint.net [212.179.66.35] 4 2 ms 2 ms 2 ms 192.168.201.254 5 * * * Request timed out. 6 …

5. Started by de_inco,

שלום רב, אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני פותח פורטים לאימיול בראוטר הנ"ל. 1. לא הבנתי איזה כתובת IP אני אמור להזין. 2. הפורטים שמוגדרים אצלי באימיול - TCP-22987, UDP-41185 שיהיה סופ"ש נעים. אביב.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tomersp,

שלום, מודה מראש - אין לי שמץ של מושג בתקשורת אלחוטית ובגלל זה אני כאן. אני מתכנן לקנות לפטופ אחרי החג וכמובן שארצה לחבר אותו לרשת אלחוטית בבית (שאין לי כיום). לשם כך אני צריך לקנות ראוטר שההעדפה שלי הינה שהוא יתמוך גם בתקן n היות ואני רוצה לחבר אותו גם לאקסטרימר שיושב בסלון ומחובר בינתיים דרך דיסק קשיח בלבד. השאלות - האם אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מהראוטר שיתמוך בתקן n או שעם הראוטר מגיע כבר כרטיס הרשת האלחוטית שתומך בתקן זה? שאלה שניה - המלצות על ראוטר אמין שיקלוט ברחבי הבית (עמדת הבסיס שלו היא בממד, אולם מדובר בבית חד מפלסי ולא גדול במיוחד). אשמח לכל טיפ והארה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Zadu,

בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by NIVTAL,

שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Inonlevy,

שלום לכולם אני מחובר לתשתית בזק וספק orange כנתב היום אני משתמש בsmart box שקיבלתי מorange אני כל הזמן חווה ניתוקים בwifi מהipad מה שבנתבים אחרים לא קורה אני מחפש נתב טוב שאינו מצריך מודם אני רוצה שהנתב יהיה כמובן בתקן n ושהוא יתמוך ברשת 10/100/1000 מה המלצותיכם? תודה ינון

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי כמה שאלות בנושא רוחב פס ומהירות גלישה והורדה בעיקר.. 1) למה שאני מוריד תוכנה של 30מגה לדוגמא זה מוריד על 190 שזה כמו שאמור להיות (1.5 מגה) ושאני מוריד משחקים זה מוריד על 15 ??? (את שני הדברים אני מוריד מאותו מקום לדוגמא:ארה"ב) 2) יש איזו אפשרות לעשות שיהיה לי יותר רוחב פס??? 3) אשמח אם תסבירו לי קצת על הנושא הזה (רוחב פס והכל..)כי אני לא הבנתי כמה דברים.. אני מחובר בכבלים דרך רשת אלחוטית שמתחלקת ל-3 מחשבים.. תודה, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Edi.Itelman,

היי! לאחרונה קיבלתי מחשב חדש ואשמח להפוך את הישן לשרת המדיה שלי. התכנון הוא להחבר אותו בHDMI לטלויזיה ושיעמוד שם כל הזמן. ועכשיו השאלה - האם ניתן, בהנחה ש2 המחשבים מחוברים לאותה הרשת, לייצר פקודה שברגע שהורדה מסתיימת מהמחשב החדש, היא תועבר אוטומטית לדיסק הקשיח של המחשב הישן ותימחק מהחדש. ככה כל פעם שאוריד משהו מהמחשב החדש הוא יועבר אוטומטית למחשב הישן שמחובר לטלויזיה. בתודה מראש, אדי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום ברצוני לשאול איזה ראוטר מתאים ומספיק ל12 מגה ?עד סכום של 250 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by haim6130,

אהלן! ברשותי 2 מחשבים המחוברים אחד לשני ע"י ראוטר אלחוטי. בכל משחק שאני מנסה לשחק יש לאגים מטורפים ואיכות הקליטה גרועה, יש לי בית די גדול והמרחק בין 2 המחשבים רב, כך שגם אם אני ממקם את הראוטר ביניהם הקליטה גרועה. ישנה אפשרות פשוט להעביר כבל ארוך מאוד בין שני המחשבים, רק מתי שארצה לשחק, וככה לשחק בשקט בלי לאגים והפרעות? אם כן באיזה כבל מדובר?.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Shbd,

בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shy_g,

התקנתי רשת ביתית במחשב הביתי שלי, המחשב הנייד מתחבר אליה ללא בעיות. כאשר אני מנסה לחבר את 2 מכשירי ה HTC one שברשותי זה המצב: במסך ההגדרות אני רואה את החיבור מופעל, רשום "מתחבר אל ....". כשאני מכנס לחיבור ורואה את כל הרשתות הזמינות, רשום ליד הרשת שלי "מחובר" (סתירה מוזרה כי בעמוד הקודם זה עדיין רשום כ "מתחבר ל...". לאחר מס' דקות קובץ חלון "לא ניתן להתחבר". לא ניתן לגלוש ולמעשה אין חיבור כלל (איפסתי את המכשירים ועדיין הבעיה קיימת). האם יכול להיות שהראוטר חסום למכשירי סלולר? (יש דבר כזה?...) אחרת כנראה שהגדרה כלשהי במכשירים בעייתית.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש ברשותי Netvision Cables במהירות 750K ספקית הכבלים שלי היא כמובן HOT. לאחרונה מהירות הגלישה וההורדה מאתרים בחו"ל נהייתה בלתי נסבלת,ואני לא מבין למה בכל האתרים הישראליים הכל עובד נפלא,מהירויות גלישה גבוהות,פינגים נמוכים בשרתי משחק ישראליים,מהירויות הורדה גבוהות אבל באתרים מחו"ל-אני בקושי מסוגל לגלוש פתיחת אתר מחו"ל,גם אם הוא לא עמוס בכלל,לוקחת בסביבות ה-2 דקות במקרה הטוב ההורדות מכל אתר לא יעלו על 30KB/S והפינגים של שרתים מחו"ל נהייו זוועתיים אני לא מבין למה צצה התופעה,וזה מרגיז ומאוד מאוד לא נוח...בייחוד לא שאני משלם עבור חבילת כבלים של 750K ומקבל מהירות של אינטרנט ISDN מעפן. האם התופעה הזו נגרמה בגלל העומס החדש שנוצר על ספקיות האינטרנט מאז סגירת אתרי השיתוף הישראל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by marik,

שלום רב יש לי בית 3 חדרים ואני מעוניין לעשות רשת בבית . הנתב יהייה בחדר רגיל אשר יתחבר למודם HOT בחדר השני שהוא ממד אני רוצה לשים מחשב חדש אם כרטיס רשת אלחוטי ** השאלה שלי כזאת : איזה ראוטר אני צריך ואיזה כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני יכול לשלוח באימייל סרט בגודל 500 מגה לאמייל של חבר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי מחשבים המחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי מחשב אחד מחובר ישירות בעזרת כבל רשת לנתב ואילו השני ע"י כרטיס רשת אלחוטי.. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני. חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP ומוגדרת בינהם רשת ביתית לשיתוף קבצים. תודה לעוזרים!!

22. יש חיה כזאת? יש לי אינטרנט במהירות 5 מגה ואני לא מעוניין להתעסק או לקחת מודם חייגן מבזק האם יש לכם המלצה למודם ספציפי, אמין, שיהיה כל הזמן מסונכרן בנורית של ה adal ולא יתנתק לי כל 4 שניות? אם כן מאיפה אפשר לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Evil,

שלום לכולם , ברשותי אינטרנט 15 מגה עם תשתית בזק וספק הוט ( חינמי עקב הצטרפותי להוט מובייל ) אני רוצה לשדרג לאינטרנט 100 מגה במסלול מחיר אחד. יש מספר חברות ( CCC , 012 , 018 ) שמציעות את השידרוג ב 100 שקל לחודש. ב CCC ו012 נאמר לי שאין להם ציוד VDSL במלאי ולכן אצטרך להמתין כחודש עד חידושו 018 מציאים קופון הנחה לקניית מודם VDSL ב BUG ומבקשים שאתחבר למהירות של 15 מגה אצלהם עד קבלת משתמש וכו' מהם ( תהליך של עד שבוע לטענתם ) ולאחר מכן לשדרג אצלהם למהירות 100 מגה. מישהו מכיר את המבצע הזה? האם המודם הנמכר בבאג ישמש אותי נאמנה? לפי משהבנתי זה המודם המדובר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22393 , דיברתי גם עם באג הם אמרו שאין אותו במלאי והם מוכרים מכשיר עם ביצועים …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי adsl 0.5 וקניתי מחשב חדש.. אני רוצה שיהייה לי שני אינטרנטטים.. זתומרת שני יוכל להתחבר בו זמנית לאינטרנט... נגיד אני משחק במשק רשת (sof2) אני רוצה לשחק בשתי המחשבים באותו זמן זה אפשרי??? מה צריך לעשות..?? כמה כסף ..?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by taz24,

הי אני מחפש נתב שידע לתת לי ביצועים טובים עבור המחשקים שלי דרך האינטרנט, משמע שיפגע כמה שפחות בפינג ושידע לתת למחשב מסויים עדיפות מעל מחשבים אחרים שמחוברים לרשת ברגע שמשחקים עליו. חיפוש בגוגל נותן התייחסות לקטגוריה כזאתי של ראוטרים אבל אני לא רואה נציגים שלהם בארץ הצעות?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.