רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
כרגע המחשב שלי הוא המחשב הראשי אליו מתחבר מחשב נוסף בחדר אחר בעזרת רשת ביתית רגילה של כבל וכרטיסי רשת. בקרוב יוסף מחשב נוסף בחדר אחר אותו הייתי רוצה לשתף בחיבור. מכיוון שחיבור אינטרנט נוסף הוא לא אופציה חשבתי על אפשרות של נתב. אינני מבין רבות באופן הפעולה או התקנתו (שיותר מעניינת אותי כמובן) למרות שאני יודע שמחירו נע מ400 שקלים ומעלה - מחיר שמקובל עלי ביותר. מישהו יכול אולי להביא לי קישור למדריך מפורט המסביר איך לחבר 3 מחשבים בעזרת נתב? תודה מראש וגמר חתימה טובה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד, הקו מחובר, המודם מחובר, הכל נראה תקין - אך נראה לי שמישהו שיחק בהגדרות של הראוטר, אין לי מושג מי.. עכשיו, ניתקתי את הראוטר וחיברתי רק את המודם והאינטרנט חזר לעבוד, יצרתי התקשרות חדשה ולא על LAN/כרטיס רשת.. לפי מה שהבנתי צריך פשוט להגדיר את הראוטר חזרה, הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה - למישהו יש רעיונות? הראוטר שלי הוא של Level One - הדגם הוא FBR-1418TX פשוט לגרום לכך שהראוטר יעבוד עם שני מחשבים, זה הכל.. ועוד בעיה שדי מציקה לי, לטעון אתר לוקח לי לפחות 10-15 שניות, אין לי מושג למה ואיך.. אולי זה בעיה עם נטויז'ן? למישהו פה יש עוד בעיות עם המהירות אצל נטויז'ן? האיטיות פשוט מחרידה.. תודה לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב באופן קווי ועוד לפטופ שיתחבר אליו אלחוטי עם אפשרות לעוד מחשב htpc אלחוטי מבחינת טווח -מדבור בשתי קומות אבל עד היום חיברתי את המחשב כAP עם הwifi המובנה בלוח אם (p5b deluxe) וקלטתי די טוב בכל הבית אז אני מניח שהקירות אצלנו לא מי יודע כמה... הכי חשוב לי זה שלא יהיו בעיות של איטיות וכדומה- משתמש בתוכנות הורדה מגוונות ביניהן torrent שדורשות חיבורים מקבלים רבים ואם בעתיד יהיה htpc אז תעבורה מקומית גם תהיה חשובה מחיר עד 300-אולי אני מפריז פה במחיר כי אני לא ממש בענייני מחירים אז אם יהיה משהו צנוע שיעשה את העבודה ביותר זול, מה טוב-- ראו הוזהרתם סטונדנט תפרן לפניכם.. מדובר בתשתית 12 של הוט תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו פעם הייתי מנוי של נטוויז'ן ולפני חצי שנה בערך עברתי לברק. עברתי יותר בגלל עניינים כספיים ולא בגלל חוסר שביעות רצון (שדרגתי מ750 ל1.5 באותו המחיר ובלי התחייבות). בעקרון אני דיי מרוצה מברק, לא 100% אבל בסך הכל בסדר. נטוויז'ן עכשיו מתקשרים אליי ומציעים לי הצעה של 2M ב42 שקל לחודש למשך שנה (התחייבות), או אם אני רוצה מבצע של 1.5M כמו שאני משלם לברק ב39 שקלים ללא התחייבות. הם גם מזכירים שהם זכו פעם רביעית בסקר שביעות רצון, ושיש להם קווים נפרדים לשיחות ולאינטרנט (זה נכון?), לכן האינטרנט שלהם הרבה יותר מהיר ובלה בלה אני חייב לציין שכשהייתי מנוי שלהם הייתי מרוצה ולא היו לי בעיות. מה אתם חושבים? כדאי או לא?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. בקרוב היו אצלי 2 מחשבים. מהי הדרך הקלה והאמינה בכדי שיהיה ניתן לגלוש בשתי המחשבים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשנות כתובת IP באופן שוטף בעזרת תוכנות IP CHANGER למינהם, כאשר מחוברים לרשת באמצעות ראוטר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו winxp. עכשיו, יש לי במחשב הזה חיבור בadsl לאינטרנט. שני המחשבים מחוברים דרך האב. גם על המחשב הזה (שמחובר לאינטרנט) יש winxp. הרשת על שני המחשבים עובדת מצויין ואני אפילו רואה שנוצר לי אוטומטית Gateway על המחשב החדש ואני מחובר דרכו למחשב הזה. עד כאן הכל טוב ויפה אבל האינטרנט במחשב החדש לא עובד.. שוב אני מדגיש שהרשת עובדת ויש gateway מחובר. מישהו יודע אם צריך להוסיף עוד משהו או איך לתקן את הבעיה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים ביום. הבעיה היא שהראוטר מתנתק לי פתאום, הנורה של הPPP נכבאת ואחריה הנורה של הDSL נכבאת, זה קורה כמה פעמים ביום . הראוטר שלי הוא SIEMENS SL2-141 ויש לי 5מגה בייט מהירות אינטרנט. כמה דברים שעשיתי ולא עזרו: 1.החלפתי את כל הפילטרים בבית לפילטרים חדשים מהחנות 2. טכנאי של בזק התקין לנו פילטר ראשי 3.טכנאי של בזק החליף לנו לראוטר SIEMNES SL2-141 שום דבר לא עזר ועדיין יש התנתקויות כמה פעמים ביום וזה פשוט בלתי נסבל. אני לא יודע מה גורם לזה, וזה לא קורה לשכנים שלי.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים כזו בבית. מישהו עשה ויכול לחוות דעה? ביצועים? יציבות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשת אצלינו 3 מחשבים - A,B ו-C, בכולם מותקנת XP PRO. במחשב A יש מדפסת. אחרי שהגדרתי עליה שיתוף ניסיתי להוסיף אותה למחשב B וראיתי שהיא כבר הוספה אוטומטית, אך משום מה היא לא עבדה - אז הסרתי אותה והוספתי אותה ידנית ע"י הכתובת שבמקרה הזה היא - \\10.0.0.5\hp והיא עובדת. במחשב C המדפסת לא מופיעה אוטומטית וגם נסיון הסריקה\הוספה ידנית לא עבד. עברתי על כל הסרביסז כדי לראות שכל אחד מהם שקשור בדרך ישירה או עקיפה לרשתות ומדפסות פועל (בפעם קודמת זו הייתה הבעיה). איך פותרים את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , פעם הייתי בפורום המון אבל עם השנים כבר כמעט שלא יצא לי להיכנס עד עכשיו , בכל מקרה לשאלה . אני עובר ליחדת דיור והפתרון שם עם האינטרנט זה להגדיר ראוטר שני . השאלה איך אני עושה את זה . אני די מכיר את העולם ככה שזה לא סינית בשבילי אבל לא יצא לי להתעסק עם רואטרים המון זמן . הראוטר + מודם הראשי זה tplink n600 השאלה שלי איזה ראוטר עדיף לי לקנות ואיך אני עושה את זה . קראתי באינטרנט שאפשר לחבר WAN ל WAN ו WAN ל LAN מה עדיף ועד כמה זה קשה ? אשמח לעזרה בנושא תודה ,
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לחבילה 5/500 ב-ADSL עם בב"ל (מודם AZTECH 600E). ה-UPLOAD בביטורנט מוגבל ל-50K. כאשר טורנטים עולים בקצב הנ"ל, קצב ההורדה נופל ומגיע עד 300K (גם אם זו הורדה בדפדפן). ברגע שעוצרים את הטורנטים העולים, קצב ההורדה קופץ חזרה לכ-630K. כאשר הייתי מחובר לכבלים עם בב"ל לחבילה של 1.5/512, בזמן העלאה של 50K, קצב ההורדה לא נפגע ועמד על כ-180K. בתמיכה של בב"ל לא ממש ידעו לעזור לי עם זה. למישהו יש הסבר לתופעה או שזהו מצב לא תקין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיימים ראוטרים שלא תומכים ב100% במהירויות גבוהות ?(שלי 12 מגה) ואז עושים בעיות עם המודם? פעם 3 שיש לי בעיות ניתוקים באינטרנט ואני צריך לקרוא לתכני הוט D-Link DI-524 -שלי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי אמור לעבור ל-1.5 מגה מ-750 מבזק כצפוי החארות האלה לא עומדים במה שהם אומרים לא מספיק שהם אמרו לי שהמעבר יגיע תוך חמישה ימים האינטרנט זוחל לגמרי!!! יש משהו שאני יכול לעשות??? האינטרנט ממש איטי ועד שהטמבלים מבזק עונים זה שעה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סימנס SL2-141 כמו שכבר הבנת אין לי מושג איך להפנות את הפורטים עקבתי אחרי המדריך באתר של portforward ואין שם מספיק פרטים שיכולים לעזור . אני נתקע בשלב האחרון הגעתי עד לכאן ADVANCED >VIRTUAL SERVER >portforwarding ואני לא יודע מה לרשום תחת הקטגוריות EXTERNAL PACKET ו Forward to Internal Host תודה רבה לכל העוזרים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ואם פירסמתי בפורום הלא נכון אל תנעלו תעבירו או שתגידו לי איך להעביר :}
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקזה עזרה אני לא יודע מה לעשות!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצד אחד זה טוב שהמחירים ירדו כל כך מצד שני, מה יהיה על הכבל של מד1? זה לא יחסום אותו לגמרי? אני בנטויז'ן (10 מגה), ואני מרגיש שבימים האחרונים הביצועים ירדו מאוד, למשל הורדות משרתים בחו"ל (real-debrid) לפני כמה ימים קובץ בודד היה יורד על המקסימום, היום אני צריך להוריד שישה קבצים בבת אחת כדי להשיג את מלוא המהירות. כנ"ל יוטיוב, אני כבר שנה שלא חויתי את בעיית ה buffering ועכשיו פתאום היא הופיעה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך להקים רשת על פי הטופולוגיה הבאה: 1. רשת LAN קווית המחוברת לנתב עם יציאה לאינטרנט באמצעות ADSL 2. רשת לוגית נפרדת אלחוטית שאינה יכולה לגשת לרשת ה - LAN אלא רק לגלוש החוצה לאינטרנט באמצעות אותו נתב. 3. עלי לבצע QOS על מצלמות. 4. לנתב צריך להיות Firewall טוב לשליטה על תעבורה נכנסת ויוצאת. המטרה להשתמש בנתב אחד בעל יכולות VLAN \ WIFI \ HOTSPOT \ QOS \ FIREWALL ההשקעה חייבת להיות מינימלית ככל האפשר ובאמצעות נתב אחד בלבד. איזה נתב מתאים למטרה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לכרטיס רשת טוב בUSB תומך תקן AC באזור ה100 שקל. כרגע יש לי כרטיס ישן בן 8 בערך שתומך תקן N. יש לי אינטרנט של סלקום בסיבים אופטיים שעובד טוב אבל לאחרונה במחשב ההורדות נהיו איטיות פרמטתי את המחשב לאחרונה בלי קשר לאינטרנט ולא התקנתי משהו שיכול להשפיע על המהירות. (אין כמעט כלום על המחשב) ניסיתי גם להוריד עם כבל רשת וזה מוריד במהירות מקסימלית, הבעיה שאני לא יכול לחבר בכבל קבוע למשל ניסיתי היום להוריד טורנט כלשהו וזה הוריד בערך מגה וכל הזמן ירד ועלה ניסיתי להוריד אותו דבר דרך הטלפון (סמסונג S8, לא הכי חדש שיש) וזה ירד על 13 מגה יציב האם כרטיס כזה ישפר משמעותית את המהירות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי כולם מכירים אתרים כגון f2h, megaupload וכו'..., אני מעוניין לרכוש שרת ftp ולפתוח אתר עם מאגר נתונים עצום ולפתח את הנושא לאט לאט..., עכשיו הכוונה הרצינית שלי היא שאני לא קונה ומשאיר אותו בחוות השרתים של בזק או משהו כזה אלא לוקח אותו אליי מכיוון שאני לא בעניינים הרבה זמן והרבה זמן לא התעסקתי בנושא רציתי רענון קטן ממישהו שמבין עניין ויכול לפרט פה בקצרה מחירים + - , כלים שאצתרך, עוד דברים שאצתרך להתקל בהם בדרך זה חשוב ודחוף לי מאוד תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לקדמליה לא מנסה להתחבר ולא מצליח וגם לא מופיעים לי אנשים קשר של הרשת... משום מה גם שאני מחפש קבצים זה לא מוצא לי כלום... מישהו יודע מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר אותה??? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נודע לי שאם אני מחבר hub למודם אז אני יכול לחבר אותו לכמה מחשבים והוא משמש כראוטר לכל דבר. עד כמה נכון הדבר? (למקרה שתשאלו - כן, יש לי חיבור ללא חייגן.) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , ברשותי אינטרנט 15 מגה עם תשתית בזק וספק הוט ( חינמי עקב הצטרפותי להוט מובייל ) אני רוצה לשדרג לאינטרנט 100 מגה במסלול מחיר אחד. יש מספר חברות ( CCC , 012 , 018 ) שמציעות את השידרוג ב 100 שקל לחודש. ב CCC ו012 נאמר לי שאין להם ציוד VDSL במלאי ולכן אצטרך להמתין כחודש עד חידושו 018 מציאים קופון הנחה לקניית מודם VDSL ב BUG ומבקשים שאתחבר למהירות של 15 מגה אצלהם עד קבלת משתמש וכו' מהם ( תהליך של עד שבוע לטענתם ) ולאחר מכן לשדרג אצלהם למהירות 100 מגה. מישהו מכיר את המבצע הזה? האם המודם הנמכר בבאג ישמש אותי נאמנה? לפי משהבנתי זה המודם המדובר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22393 , דיברתי גם עם באג הם אמרו שאין אותו במלאי והם מוכרים מכשיר עם ביצועים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-DIR-645 של חברת D-Link הוא נתב אלחוטי בתקן N הכולל 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1G) כניסת USB אחת ומערך אנטנות יחודי. מערך זה, המבוסס על טכנולוגית ה-Beam Forming, מאפשר לנתב לרכז את כל עוצמת השידור בכיוון אחד ועל ידי כך להגיע לביצועים יוצאי דופן. את סקירת הנתב DIR-645 של חברת D-Link תוכלו לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-645/DIR-645.htm
-
יש לי הוטבוקס שמוגדר כאלחוטי מחובר אליו מחשב אחד עם כבל רשת + מחשב נייד שאני גולש דרכו בצורה אלחוטית מהוטבוקס אני רוצה לחבר להוטבוקס ראוטר נוסף עם כבל רשת ולגלוש דרכו (הראוטר הנוסף) בצורה קווית+אלחוטית אבל שגם ההובוקס ישאר אלחוטי. איזה כבל אני צריך והאם הדבר אפשרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-