רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הראוטר (מודם+ראוטר) שיש לי כרגע מתחיל להראות סימני גסיסה, (ניתוקים מעצבנים כל X זמן.) חשבתי לקנות מודם לינקים להלן: http://www.dlink.com/uk/en/support/product/dsl-320b-adsl-2-ethernet-modem http://www.dlink.com/de/de/support/product/dsl-321b-adsl-2-ethernet-modem ולשרשר אותו לראוטר AC שאני אקנה. מה המהירות המקסימלית שאני יוכל לקבל איתם (הבנתי ש100MB אבל לא בטוח) והאם המודמים האלו מומלצים בשביל שימוש בארץ? ואם יש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי את זה, נניח קניתי ליפני חודש כרטיס של TP LINK אלחוטי והמוכר אמר לי שלא כדאי כי הוא 150MBPS וכדאי לי 300MBPS וביגלל שהפער במחירים היה גדול התעקשתי לקחת את ה 150MBPS ואני לא מבין מה ההבדל בין הדבר הזה? כי אני משתמש היום בכרטיס שקניתי של 150MBPS ואין איתו שום בעיות הוא מוריד לי על 1.2 מגה לשנייה (יש לי 10 מגה) אז מה באמת ההבדל והאם זה משנה באמת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה זמן שיתפתי את האינטרנט (המהיר, בכבלים) בין שני מחשבים. על השרת מותקן WinXP Home Edition ועל השני win98. אם אני רוצה לפתוח כל אתר במחשב הלקוח, אני חייב להפעיל אותו קודם בשרת (אפשר לסגור אחרי זה את הדף בשרת), ואז האתר וכל הדפים שנמצאים בתוכו עובדים יופי. אחרי ריסט הכל מתאפס, ואני חייב לחזור על זה שוב. מישהו כבר נתקל בתופעה הזו ויודע איך לפתור אותה? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אני ארשום לכם את הפרטים: מערכת הפעלה: XP כל המחשבים מחוברים לסוויץ', וגם מתחברים לאינטרנט דרכו(האינטרנט מחובר לסוויץ'). קו Ethernet מתאם: realtek 8139 family pci thernet NIC switch 10/100 Mbps יש לי שני בעיות: - המחשבים לא מזוהים במערכת ההפעלה(ועדיין אני יכול לשחק במשחקים ברשת, ולהתחבר לאינטרנט) - האינטרנט קורס לעיתים מדי פעם במחשב מסוים, אבל עובד במחשב אחר
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תותחים ותותחיות יקרים ויקרות, כבר 3 שבועות שאני מתקשר עם "המומחים" של בזק ובזק בינלאומי (למרות שלדעתי זה לא אשמתם שהם לא מצליחים לעזור). מהירות הורדת קבצים די תקינה. פינגים גבוהים, ואתרים נטענים לאט או שלא במלואם או שנתקעים. בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ... עד היום מה שעשיתי זה טלפון ובירבורים ולבסוף GHOST ... כמובן שהמצב לא השתפר שלחו אותי להחליף מודם. הוחלף והבעיה נשארה. בקיצור אפילו הבחור בתמיכה החל כבר להתבלבל ואמר שכנראה יש בעיה באיזור שלי... נו באמת!!! אין לי כוח כבר לדבר איתם יותר... הקיצר, עבורכם יש לי 2 שאלות ובקשה שאלה: אני גר בגבעתיים האם לעוד מישהו באיזור יש בעיה לאחרונה? (כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי) שאלה: האם למישהו אחר בכל איזור (ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של D-Link דגם 2760U. ראיתי שיש לו אופציה מגניבה שאפשר לחבר לו DOK או HD בUSB והוא משתף אותו ברשת, הצלחתי לעשות את השיתוף הכל טוב ויפה, אבל אני רוצה משהו מעבר לזה. אני רוצה לחבר לשם HD חיצוני ולשתף וכשאני אעבוד על המחשב שלי מחוץ לבית ואהיה מחובר לאינטרנט רחוק מהבית אני אוכל להתחבר לראוטר הדלוק ע"י הIP שלו ולהתחבר לכונן ולגבות עליו מידע. למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? ניסיתי פשוט לשתף אותו וכשהייתי מחובר לרשת אחרת ניסיתי להיכנס עם הכתובת default gateway של הראוטר (לא הכתובת הפנימית 10.0.0.138, אלא הכתובת שהוא קיבל מהספק) אך זה לא עבד, למרות שהיה פינג לכתובת לא הצלחתי להתחבר אליה דרך הדפדפן. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני חדש כאן וזקוק לעזרה.. שבוע שעבר הצטרפתי למבצע של בזק 100MB ב- 100 ש"ח ובנוסף צירפתי את בזק-בינלאומי (39 ש"ח) כספק. נאמר לי שאני צריך ללכת לבזקסטור לאזוף את הנתב, והיחיד שהיה להם שם היה ה- NETGEAR VVG2000, שעליו קראתי המון דברים לא חיוביים פה בפורומים ובמקומות אחרים. הגעתי הביתה וחיברתי עם נציג של בזק את הנתב - בחיבור קווי ישיר קיבלתי מהירות של 87 מגה (לא 100 אבל כפי שנאמר בעבר זה לא 100 אלא "טופ 100" שאומר שזה 60-100 בהתאם לקירבה שלך לנקודה שלהם), ובחיבור אלחוטי קיבלתי מהירות מגוחכת של 40 מגה בערך. הנציג מצידו אמר שהם לא מתחייבים ל"אלחוטי" על אף שהמחשב השולחני שלי קרוב כ- 2/3 מטר מהנתב האלחוטי אבל אני התעקשתי שגם אם לא מתחייבים לא סביר שיש נפילה של 60% ביניהם…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
windows xp sp2 ZoneAlarm pro יש רשת ביתית אחת לא פעילה כרגע צריך עוד כלשהם פרטים? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך השוואה בין LinkSys WRT54GL ל - Edimax BR-6524N מבחינת הכול, כמו קליטה מממ"ד (הראוטר יהיה בממ"ד) , נוחות , אמינות, ועמידות תחת עומס כמו טורנטים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע משתמש בראוטר של edimax ןעכשיו ששידרגתי את האינטרנט ל12 מגה יש לי הרבה בעיות והבנתי שedimax חברה זולה ולא איכותית לראטורים חבר המליץ לי על הראוטר הבא http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1000 אך יש אותו רק בחנות רחוקה ממני ובמחיר גבוה כפיתרון למצב מצאתי בבאג במחיר יותר זול את הדגם הבא: http://home.cisco.com/en-mea/products/routers/E1200 שמהיגיון בריא נראה לי שהוא דגם יותר מתקדם עכשיו השאלה שלי היא אם הדגם הזה טוב ושווה קניה או אלא יותר כדאי ראוטר אחר? תודה לעוזרים ד.א יש לי מודם של חברת ARRIS מהוט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נתב חזק יחסית, הנתב שיש ברשותי כרגע לא מספק אותי ונותן קליטה חלשה מאוד לחדר חיצוני בבית. הנתב שיש לי כרגע הוא Rotal RTA 1025W. אני לא יודע מה התקציב כי אני לא יודע מה טווח המחירים, אז אשמח אם תתנו לי נתבים מכל קצבות הסקאלה. כמו כן חשבתי אולי לקנות פשוט מתאם אלחוטי חזק יותר, למרות שמה שיש עכשיו הוא די חזק ומגיע עם אנטנה, אבל עדיין מקבל קליטה חלשה מאוד. תודה חבר'ה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי רשת אלחוטית. על המחשב שלי מותקן המודם והנתב איך אוכל כמה מחשבים מחוברים דרך הרשת לוודות שאף שכן/זר לא מתחבר דרכי בתודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום...... יש לי ראוטר רחוק מהמחשב השני והקליטה חרא.ופעם היה לי מן מתאם pc port כזה שמתחבר למחשב ואז ישירות לקו טלפון (ולראוטר) והכל עבד פצצה בלי סיגנלים וכאבי ראש... הבעיה שבזק כמובן איך לא כבר לא מוכרים אותו יותר אז אם תוכלו לתת לי איזה לינק לחנות באיזור ראשון רחובות אני יהיה חייב לכם לעד................... לא חייב אותה חברה רק שיהיה מן pci adapter כזה ככה אני חושב שקוראים לו. שיתחבר לראוטר מהקו טלפון...ואם תימצאו משהו זול... ;D (הראוטר שלי הוא 2wire 1800) תודה מראש לעוזרים כי אני כבר מיואש מלחפש...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי המודם/נתב אלחוטי החדש של בזק (G256DG) ונתב אלחוטי TL-WR641G של TP-LINKלפניכן היה לי מודם הוט והראוטר TP LINK התחבר למודם ולמעלה היה ACCESS POINTהACCESS POINT התקלקל אבל עכשיו יש לי את הראוטר של TP LINK שארצה לחבר במקום הACCESS POINT.ניסיתי לחבר אותו כרגיל עם כבל רשת לנתב של בזק והוא עובד ומשדר וויפי אבל בלי אינטרנט,כנראה צריך להתעסק עם הגדרות הWAN,למישהו יש מושג מה לשנות באחד מהראוטרים כדי שהTP LINK יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי מקום אחר לשאול את זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב אני רוצה לבצע חיפוש בעזרת תמונה. כלומר לעשות Upload לתמונה (או לרשום את ה-URL שלה) ואז לקבל תוצאות איפה התמונה הזאת מופיעה בעוד מקומות. אני זוכר שפעם מצאתי מנוע חיפוש כזה אבל עכשיו אני לא מצליח (כולם חושבים שאני רוצה לחפש תמונה...ארררגגג!!). אם מישהו מכיר משהו שכזה, אני אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למתמצאים, מחובר לתשתית בזק,ומחכה באופטימיות מבוקרת ל200 מגה. כרגע 100. מתלבט בין d link 245gr לבין tp link vr600 גירסא 3 שתומכת ב35b, (שבנדה מבטיחה שכבר מגיעה). דעתכם בבקשה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לברר אם קישור שנשלח אלי מכיל ווירוס או Torjan למען פריצה למחשב? ( חוץ מאנטי ווירוס ) , לבדוק את הקישור מבחוץ מבלי להיכנס
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שלי מרושת כחלק מקבוצת LAN די גדולה. ברשת הזו ישנם מס' קבוצות מחשבים (Groups) כאשר בכל קבוצה מס' מחשבים (בין בודדים ל-15 בקבוצה הגדולה ביותר). למחשבים יש מערכות הפעלה שונות / חומרה שונה אחד מהשני. כל המחשבים מחוברים לשרת אחד מרכזי שמנתב את התקשורת החוצה. אני שואל אם ישנה איזושהיא דרך כדי לגרום לשרת של הרשת (שממנו "יוצאים" החוצה), לתת קדימות ראשונה למחשב שלי בהעברת/קבלת נתונים (תקשורת)? הרי תקשורת ברשת מחשבים נעשית במעיין "תור" (FIFO - First In First Out). אולי ישנה תוכנה מסויימת שיכולה לגרום לכך? מישהו מכיר משהו? מקווה שהבנתם אותי, ואם לא - תשאלו מה לא ברור.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/153/761.html : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=470573.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! כתוצאה מה מחשב החדש שקנו לי המחשב הישן הולך לאחי... עכשיו אנחנו רוצים שתהיה בין המחשבים רשת ביתית ושהוא יוכל גם לגלוש באינטרנט מכיוון שזה מסובך ביותר להתעסק עם חוטים עכשיו אז החלטנו על פיתרון אלחוטי! איזה הצעות לרכיבים אתם ממליצים ? ואיך ננוכל ליישם ? (איך לבנות את הרשת) בתודה רבה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה הגיוני והאם כדאי להעלות את המהירות למאה מגה אצל בזק?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת אלחוטית במהירות 54Mbs בתקן G. משום מה בהעברת קבצים ממחשב אחד לשני המהירות אינה עולה על 1MB לשניה, בעוד שציפיתי ללפחות 3-4MB לשניה. הקליטה בשני מחשבים היא מצויינת, לפי windows. מה עליי לבדוק ולעשות על מנת להבטיח מהירות מקסימלית? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-