עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Sifo Jen,

היי!, הנה הראוטר שאני רוצה לקנות: http://www.jiwire.com/d-link-airplus-xtremeg-wireless-router-di-624-product-specifications.htm עכשיוו אני רוצה לקנות שניים כאלו להפוך אחד מהם לריפטר, מאחר וזו הוצאה גדולה הייתי רוצה לדעת שהם שניהם תומכים בWDS 100% (לפי הלינק הם כן) ושאני בטוח אוכל להפוך אחד לרפיטר. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, כרגע יש לי נתב רגיל (של EDIMAX) אליו מחוברים שני מחשבים שולחניים. בקרוב יצטרף לחבורה גם מחשב נייד, והייתי רוצה לדעת האם יש דרך שהוא יאפשר גם רשת אלחוטית אליה הנייד יוכל להתחבר מכל מקום בבית, או שאין ברירה אלא לרכוש נתב חדש אלחוטי. (אני מניח שרכיב שיאפשר התאמה כזו יהיה זול משמעותית מרכישת נתב חדש, אך כמובן שיכול להיות שאני טועה). תודה מראש, ליאור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בוקר טוב. אני גר במעונות סטודנטים עם שותפים. יש לנו ראוטר אלחוטי לשיתוף אינטרנט ורשת ביתית. הבעיה היא באחד המחשבים (מחשב נייד של לנובו מדגם C3000-N100 עם חלונות XP HOME). שמסיבה לא מובנת אי אפשר לגשת אליו בכלל (להכנס לתיקיות משותפות) מאף אחד מהמחשבים האחרים. הוא יכול לגשת לכל אחד מהמחשבים האחרים ולמחשבים האחרים אין בעיות גישה אחד לשני. אני אבהיר, אפשר לראות את המחשב. אבל, ברגע שמנסים להכנס אליו הוא אומר שאין הרשאות גישה. מחקנו ויצרנו את הרשת הביתית (על המחשב המדובר) אינספור פעמים כבר, אבל זה לא נותן כלום. ניסינו להשתמש בפונקציית add network place ועדיין אין שום דבר. ניסינו עם/בלי פיירוול , אישרנו ברשימת "יוצאי הדופן" של הפיירוול של חלונות (אין פיירוול נוסף, אבל יש אנטיו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. windows xp sp2 ZoneAlarm pro יש רשת ביתית אחת לא פעילה כרגע צריך עוד כלשהם פרטים? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז ככה, קודם כל על תגידו לי לעשות על זה חיפוש ולמצוא שם את התשובה כי עשיתי את זה ולא הצלחתי כלום.... זאת הבעיה שלי.... יש ברשותי ראוטר אלחוטי של LG LW2100AP, שתומך ברשת 802.11B, יש לו שתי חיבורים של LAN שהם: LAN1 ו LAN2 וחיבור CONSOLE שאין לי מושג מה הוא עושה..... יש לי שלוש מחשבים..... שתים רגילים ואחד נייד(הכרטיסי רשת של המחשבים הרגילים הם: LG lw2110p והשני הוא: +D-LINK dwl-520 והאינטרנט האלחוטי בנייד הוא לא עם כרטיס PCMCIA אלא עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה בתוכו) עכשיו, חיברתי את המודם של הכבלים שלי לLAN2 (שמתי אותו שמה בלי סיבה, אבל הבנתי מכמה מדריכים שאני צריך לשים אותו בLAN1, אם אני צריך אז תגידו) והדלקתי את המחשבים... הכרטיסי רשת זיהו את הראוטר ואני הגדרתי אינטרנט …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כמו שאתם יודעים בשביל להתחבר היום לאינטרנט בדרך תשתית הADSL נדרש תשלום חודשי לבזק לפי גודל החבילה וכמו כן תשלום לספק אינטרנט (גם כן בהתאם לגודל החבילה המתאימה לחבילת בזק). אז זה הסיפור, לדודה שלי יש מנוי אצל Netvision לחבילה של 750KBit, כנ"ל לבזק. אנחנו פה גם מנוים לNetvision אבל לחבילה של 1.5MBit ומן הסתם גם משלמים לבזק בהתאם לחבילה... אבא שלי משתמש באינטרנט מהיר גם בעבודה ולאחרונה הוא תופס את המנוי בשעות הבוקר אז דודה שלי הציע לנו את המנוי והסכימה שנשתמש בו פה ושם כשהיא לא משתמשת בו. הכל טוב ויפה ואנחנו מתחברים על המנוי פה ושם ולשמחתינו גם איתו מהירות החיבור היא לא פחות מאשר 1.5Mbit ! ולא, דודה שלי לא הגדילה את החבילה, פעם האחרונה שהייתי אצלה (וזה היה כבר אחרי שהתחברתי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 69,

נתב אלחוטי Dlink DI +614 אני לא מעוניין שהשכנםים "יתלבשו" לי על הנתב האלחוטי, ויגלשו על חשבוני. (אם הם היו אנשים יותר נחמדים, לא היה מפריע לי :-)) שיניתי אתSSID שהגיע כברירת המחדל, וקבעתי מפתח WEP בנתב, והגדרתי אותו בכרטיס הרשת האלחוטי במחשב הנייד שלי. האם הנ"ל מספיק ? שאלה נוספת (כדי לא לפתוח אשכול חדש) : כדאי להשתמש באפשרות ה FireWall של הנתב ? מה בדיוק זה חוסם, ואיך ? תודה !!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי ראוטר של d-link dsl-604+ ויש חיבור לאינטרנט בין שני מחשבים אישיים בבית, ז"א הראוטר מתקשר עם הכרטיס האלחוטי אבל אני לא יכול לשתף קבצים ותיקיות או מדפסת. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה אז הוא מוציא לי הודעת שגיאה(בתמונה המצורפת), כמו-כן חשוב לציין שהמחשבים נמצאים באותה קבוצת עבודה(MSHOME). *למקרה שהתמונה לא נפתחת, ההודעה שהוא מראה אומרת "אין אפשרות גישה לMSHOME . ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה.פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כרגע" איך עושים את הדבר הזה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מודם של alcatel ונתב של dynamode מדגם sw80010-d. אני רוצה לפתוח פורטים לתוכנות אמיול וביטורנט אבל אני לא יודע איך... אמרו לי להיכנס לכתובות הנתב 10.0.0.138 ואז אמור לקפוץ חלון עם שם משתמש וסיסמא. נכנסתי ולא קפץ שום חלון אבל נכנס לגף הזה והנה תמונה: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/m/a/t/r/i/x/2/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405271403594317/200506072155064986/11.JPG מה שאתם לא רואים בצד שמאל זה: הראשון זה initial setup. אחרי פונבוק יש dial אחריו routing אחריו ppp אחריו cip אחריו pptp אחריו bridge ואת השאר אתם רואים..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הורדתי אימיול מליונטוורק, רציתי לדעת איזה פורטים הכי טוב להשתמש... אם בכלל יש הבדל.. אני שואל כדי לדעת לאיזה פורטים לעשות forward...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! היום החלטתי להצפין את הרשת האלחוטית שלנו כדי שאנשים לא רצויים אל יכנסו לנו לרשת. עכשיו תחת הצפנה של 64 ביט ושל 128 ביט הכל בסדר אבל תחת 256 ביט ווינדוז לא מוכן לקבל קוד כזה ארוך. יכול להיות שXP אל תומך בהצפנה של 256 ביט?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. רציתי לברר אם אתם יודעים על מה בדיוק אני משלם לבזק כל חודש עוד 20 ש"ח ? יש לי מודם ADSL של Alcatel, והוא לא שלי, אני משלם לבזק 150 ש"ח בחודש במקום 130 ש"ח שיכולתי לשלם על חיבור 1.5 מגה. מה אני מקבל תמורת 20 השקלים האלה ? אם יהיו לי בעיות במודם והוא לא יהיה בשכירות אז אני אצטרך לשלם לטכנאי ? לפני מספר חודשים המודם עשה לי בעיות, אז בזק החליפו לי אותו. אם המודם היה שלי ולא בשכירות אז בזק לא היו באים ככה ומחליפים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חבר שלי הביא טלפון כזה מחו"ל. הוא לא מצליח לחבר אותו וגם לא "המומחים" של NETVISION. יש פה מישהו עם נסיון בנושא?

14. Started by tembo,

שלום, אני מנהל רשת של כמה עשרות מחשבים ואני מחפש תוכנות לניטור מצב המחשבים החל מרמה בסיסית של SCANDISK / CHKDSK , SMART, ועוד בכלל הודעה על תקלות שונות... מישהו מכיר תוכנות כאלו? בתודה מראש. מוטי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Basic,

בית עסק שבו מחוברים מספר מחשבים לאינטרנט המהיר (ADSL) דרך נתב, כאשר ה ISP תומך ברשת לעסקים. כעת רוצים לחבר לרשת הזו עוד מחשב אחד בודד, שנמצא בסניף של העסק בעיר אחרת. כיצד עושים זאת ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by marik,

שלום רב יש לי בית 3 חדרים ואני מעוניין לעשות רשת בבית . הנתב יהייה בחדר רגיל אשר יתחבר למודם HOT בחדר השני שהוא ממד אני רוצה לשים מחשב חדש אם כרטיס רשת אלחוטי ** השאלה שלי כזאת : איזה ראוטר אני צריך ואיזה כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Oranl,

טוב, אני מקווה שזה הפורום המתאים. פשוט לא מצאתי פורום אחר שעונה על הצורך שלי.. התקנתי מצלמה בבית לפני נסיעה לחו"ל. איך אוכל להתחבר דרך האינטרנט על-מנת לצפות בה? ישנה גם אפשרות להקליט, איך אני מבצע את זה? אם זה לא הפורום המתאים אז נא להעבירו למקום הראוי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rost1k,

שלום יש לי TPLINK 54 MPBS בלי אנטנה אני משחק ברשת משחקים וזה כל הזמן מתנתק לי אני רוצה כרטיס טוב שלא יתנתק חשבתי על זה מה אתם אומרים http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=99360-822-00&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=169&aff=Kama〈=he תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. לפני חודש בערך ניתקתי את האינטרנט שהיה לי דרך הוט, קניתי אנטנה קטנה כזאת שאיתה אני קולט מידי פעם רשתות אחרות אבל יש הרבה ניתוקים. עכשיו אני מעוניין להוזיל את העלויות בכך שאני יקנה את הראוטר לבד . אי מעוניין לקנות את הנתב המשולב מודם הזה השאלה שלי היא במידה ויש לי ראוטר שקניתי, האם אני צריך גם תשתית וגם ספקית על מנת להתחבר לאינטרנט? או שאני חייב לקנות מהם ראוטר שלהם? או האם אני חייב מודם משולב או שעדיף לקנות מודם אחר? המטרה שלי היא רק לגלוש באינטרנט ולא להוריד כמויות אדירות, מידי פעם להוריד משהו קטן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. הם מציעים חבילות בחצי מחיר ממה שבזב"ל מציעים לי לחדש חוזה ועוד בלי התחייבות. נשמע מפתה אבל השאלה איך איכות החיבור.. למי שיש ניסיון אשמח לתגובות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by L-Byte,

טוב בלי לסבך יותר מידי 10.0.0.138 הפסיק לעבוד. אין לי שמץ של מושג למה לא שידרגתי או עשיתי משהו שאמור להרוס אותו. ניסיתי ריסט לא עזר וגם ניסיתי לגשת דרך מחשבים אחרים. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אל הראוטר (אלחוטי) יתחבר HUB ל8 יציאות חוטיות ומתחברים אליו 6 מכשירים בדרך כלל באלחוט ו5 בחוטי. עדיפות למשהו זול מ300 ש"ח. אני מאמין שכל ראוטר נורמאלי היום תומך בפרוטוקול הצפנה סטנדרטי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש להם אפילו SSL בכמה קליקים מאוד מאוד פשוטים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מעוניין שמי שמשתמש במחשב אחר ברשת לא יראה שאני מחובר, ובטח שלא יוכל להכנס לקבצים שלי. איך אני עושה את זה? (אני עובד ב-XP PRO). תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בשבוע האחרון או יותר אני מקבל הרבה את ההודעות האלה מהאנטי וירוס: SYMANTEC ENDPOINT 11.0.6000.550 Denial of Service "UDP Flood Attack" attack detected. Description: An excessive number of User Datagram Protocol (UDP) packets are being generated on this computer causing 100% CPU utilization. ואז האנטי וירוס מנתק את החיבור לאינטרנט ל10 דקות. וכותב את ההודעה הבאה: Traffic from IP address 10.0.0.138 is blocked from 10/05/2010 18:35:00 to 10/05/2010 18:45:00. לפעמים אני רק מתחבר ונכנס לדף הבית של גוגל תוך שניות מופיע ההודעה הנ"ל לעומת זאת יש ימים שלמים שאין בעיה, מה זה אומר? ומה הפתרון? בתודה לכולם!!!!!!! ----------------עריכה-------- אני לא מבין בזה וחפשתי קצת אך לא מצאתי,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים