עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by davidmath,

חבר אמר לי שניתן להקים DNS משלי. לא הבנתי למה הכוונה, אפשר הסבר. ויותר מעניין אותי הפרטים הבאים: 1. האם צריך חומרה מיוחדת? 2. האם צריך להירשם אצל יאנה (IANA) כדי שתהיה גישה אליו? 3. האם ניתן להקים DNS שאינו קשור לרשת האינטרנט? הכיצד? חג עצמאות שמח

2. Started by swan,

יש לי כבל usb לחיבור 2 מחשבים. האם יש אפשרות לחבר אותם כשיתוף אינטרנטי? כיצד? תודה מראש swan

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by NadavAfuta,

היי חבר'יה, אני מת להעביר את המחשב שלי לחדר אבל ישנה בעיה - הדרך היחידה, נכון לכרגע, היא להתחבר לאנטרנט באמצעות רשת אלחוטית, דבר שאני מאוד מאוד מסתייג ממנו שכן מהירות ההורדה נופלת כמו כן גם מהירות הגלישה. לכן, הרעיון שלי הוא לקנות עוד מודם ולשים אותו בחדר שלי, השאלה היא, אם בכלל ניתן לחבר 2 מודמים על אותו קו ADSL?

4. Started by revach,

מה הדעות לגבי מודם אזטק 600E ? האם יש מדריך בעברית להפוך לראוטר ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BeBest,

שלום, האם עוד מישהו חווה בשעות האחרונות איטיות קשה בכניסה לאתרים שמאוחסנים באירופה? ניסיתי להוריד קובץ משרת באירופה והחיבור בכלל לא הצליח, ניסיתי להוריד את אותו הקובץ משרת בארה"ב (Mirror) ואני מוריד על המקסימום כרגע (30 מגה). בזב"ל + תשתית הוט.

6. Started by erashel,

אני מחפש המלצה לכרטיס רשת טוב בUSB תומך תקן AC באזור ה100 שקל. כרגע יש לי כרטיס ישן בן 8 בערך שתומך תקן N. יש לי אינטרנט של סלקום בסיבים אופטיים שעובד טוב אבל לאחרונה במחשב ההורדות נהיו איטיות פרמטתי את המחשב לאחרונה בלי קשר לאינטרנט ולא התקנתי משהו שיכול להשפיע על המהירות. (אין כמעט כלום על המחשב) ניסיתי גם להוריד עם כבל רשת וזה מוריד במהירות מקסימלית, הבעיה שאני לא יכול לחבר בכבל קבוע למשל ניסיתי היום להוריד טורנט כלשהו וזה הוריד בערך מגה וכל הזמן ירד ועלה ניסיתי להוריד אותו דבר דרך הטלפון (סמסונג S8, לא הכי חדש שיש) וזה ירד על 13 מגה יציב האם כרטיס כזה ישפר משמעותית את המהירות? תודה

7. windows xp sp2 ZoneAlarm pro יש רשת ביתית אחת לא פעילה כרגע צריך עוד כלשהם פרטים? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ronensh,

כיום אני עובד על 30 מגה קיימת אפשרות מהוט לעבור ל100 מגה, אני עובד אם IP קבוע בגלל חיבור מרוחק למחשב כולם טוענים שלא ניתן יהיה להתחבר ויהיו הרבה ניתוקים? האם נכון הדבר??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי ראוטר ROTAL RTA 1025W מהירות 2.5MB עכשיו במחשב הישן שמחובר לראוטר האינטרנט עובד מצוין על 2.5MB פה במחשב החדש יש לי את הUSB של בזק POZ ואני מקבל פה איזה מהירות של 50KB ופעם בחודש (באמת בחודש) זה 2.5MB כמו שזה צריך להיות אבל זה קרה רק איזה פעמיים.. יש סיסמא על הראוטר אז אף אחד לא גולש על חשבוני דיברתי עם בזק והם אמרו שהכל מוגדר טוב ואם אני מחבר את הUSB למחשב השני זה קולט את הראוטר טוב וכנראה משהו בהגדרות הפנימיות של המחשב חוסם את המהירות המקסימלית מה זה יכול להיות? FIREWALL? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אם אני מוריד יותר מ20 גיגה האם האם מאיטים את הגלישה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מהיום ועד יום ראשון הבא ניתן לחדש ולרשום שם מתחם בסיומת IL במחיר המתחיל ב-19 שקל. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5634

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by tolan,

בימים הקרובים אני אמור לקבל מבזק מודם ל- ADSL. רציתי לדעת איזה מודם כדאי לבקש (יכול להיות גם רשת וגם usb). והאם למישהו יש נסיון עם מודם ECI B-FOCuS 270PR ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אני מעוניין להמיר את הרשת האלחוטית בביתי לרשת חוטית. בעבר הייתי מחובר ל-Yes VOD. כיום מחובר ל-HOT. ככל הזכור לי ההעברה של התשתית בין החדרים ב-Yes, מתבצעת באמצעות פריסת כבילת רשת בין החדרים לבין הממיר של Yes. האם אני צודק? באם כן, אני מחפש את הכבל רשת עצמו (בתקווה ש-HOT לא משכו אותו החוצה בעת ההתקנה). תסתכלו בבקשה אצלכם ותאמרו לי האם הוא מחובר דרך תשתית הכבלים, או הטלפון. אני מחפש את הכבל האבוד ולא מוצא דבר. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ברשותי אינטרנט 4 מגה ביט שבפועל אני אמור להוריד מאתר BEZEQ בחיבור 1@1 500KB בפועל. בפועל יוצא לי להוריד 360-350K ולעיתים רחוקות זה עולה לי ל460-70. היו אצלי כבר מספר טכנאים, בדקו את הקו טענו שהוא תקין לחלוטין, הביאו מחשב נייד שלהם וראו שיורד אצלם על 460-70K שזה בתחום הנורמלי באופן קבוע וטענו שהבעיה היא אצלי במחשב. מה יכולה להיות הבעיה? לפעמים זה כן במהירות הזאת ולרוב לא. בדקתי עם SPYWARE DOCTOR ספיוורס למינהם, אין. אין ווירוסים. אני לא מבין את זה, את מי להאשים? כדאי לפרמט? האם בזק עובדים עליי בעיניים? עזרה, בבקשה. עריכה: חשוב לי לציין שאין לי מודם אלחוטי, הכל קווי ויש פילטרים על כל שקע טלפון. ככה שאין גניבות מצד השכנים...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום תותחים ותותחיות יקרים ויקרות, כבר 3 שבועות שאני מתקשר עם "המומחים" של בזק ובזק בינלאומי (למרות שלדעתי זה לא אשמתם שהם לא מצליחים לעזור). מהירות הורדת קבצים די תקינה. פינגים גבוהים, ואתרים נטענים לאט או שלא במלואם או שנתקעים. בבדיקת פינגים יש הרבה request time out ... עד היום מה שעשיתי זה טלפון ובירבורים ולבסוף GHOST ... כמובן שהמצב לא השתפר שלחו אותי להחליף מודם. הוחלף והבעיה נשארה. בקיצור אפילו הבחור בתמיכה החל כבר להתבלבל ואמר שכנראה יש בעיה באיזור שלי... נו באמת!!! אין לי כוח כבר לדבר איתם יותר... הקיצר, עבורכם יש לי 2 שאלות ובקשה שאלה: אני גר בגבעתיים האם לעוד מישהו באיזור יש בעיה לאחרונה? (כמובן שבחיבור ADSL וספק בזק-בינלאומי) שאלה: האם למישהו אחר בכל איזור (ש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, התחברתי לפני שבוע לאינטרנט 1.5 מגה דרך הכבלים ו 012 עם מודם של TERRAYON tj715x, והכל עובד. יש לי ראוטר על-חוטי של gigabyte gn-br01g שאני רוצה באמצעותו לחבר מחשב נוסף שלי לרשת, אבל כרגע כל מה שאני מנסה זה לחבר את המחשב הראשון שלי לאינטרנט דרך הראוטר. המצב שלי כרגע הוא שכאשר אני מחבר את הראוטר המחשב מזהה אותו ואני נכנס להגדרות של הראוטר ומגדיר מה שצריך, אני גם מסוגל לראות את האתר של הוט (זה אפשר להוריד בו חייגנים ולמדוד מהירות גלישה) אבל כאשר אני מנסה להתחבר ל 012 הוא נתקע לי בשלב של אימות משתמש (authentication) דיברתי עם 012 והם דורשים 50 שקלים עבור כל עזרה חד פעמית, אז פונה אליכם אולי מישהו יכול לעזור לי מידד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. בשעה טובה התחברתי לאינטרנט המהיר דרך ברק.החיבור מתבצע דרך מודם USB של DYNAMODE -ADSL USB 360a .לפני התקנת המודם ביצעתי התקנה נקיה של win xp . זמן עלית המחשב לפני חיבור המודם כ-30 שניות. זמו עלית המחשב לאחר חיבור המודם כ-2 דקות. בהמשך הורדתי והתקנתי את service pack 1 .לאחר ההתקנה של SP1 זמן העליה של המחשב מגיע לכ-4 דקות!!!! במהלך העליה אין שום חיווי על המסך(כלומר מסך שחור במשך מספר דקות).ניתוק של המודם גורם לעליה מיידית של המחשב. יש דרך לזרז את העליה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by elad_jacoby,

לי ולחבר שלי יש שנינו 2 MB -של ADSL של בזק בינלאומי. אני מעלה על 12kb/s והוא מעלה על 28.8kb/s מאותו FTP (012) מה אפשר לעשות ? אני והוא גרים בניין ליד בניין ד"א..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי DIR-655 אבל אחרי שראיתי את הביצועים של החדש אני מת לבדוק אותו. http://www.smallnetbuilder.com/component/option,com_chart/Itemid,189/chart,120/ מישהו יודע איפה ניתן לקנות ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי מודם dlink 2650U ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את רוחב הפס בין המחשבים בבית דרכו. כשאחד המחשבים מוריד משהו שאר המחשבים בקושי זזים למרות שהמחשב הראשון לא מנצל את כל רוחב הפס. האם יש אפשרות להגביל העלאה/הורדה בכל קונקטור של כבל רשת בנפרד בנתב הזה? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית שיכולה לטפל בזה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הי, אני חדש כאן וזקוק לעזרה.. שבוע שעבר הצטרפתי למבצע של בזק 100MB ב- 100 ש"ח ובנוסף צירפתי את בזק-בינלאומי (39 ש"ח) כספק. נאמר לי שאני צריך ללכת לבזקסטור לאזוף את הנתב, והיחיד שהיה להם שם היה ה- NETGEAR VVG2000, שעליו קראתי המון דברים לא חיוביים פה בפורומים ובמקומות אחרים. הגעתי הביתה וחיברתי עם נציג של בזק את הנתב - בחיבור קווי ישיר קיבלתי מהירות של 87 מגה (לא 100 אבל כפי שנאמר בעבר זה לא 100 אלא "טופ 100" שאומר שזה 60-100 בהתאם לקירבה שלך לנקודה שלהם), ובחיבור אלחוטי קיבלתי מהירות מגוחכת של 40 מגה בערך. הנציג מצידו אמר שהם לא מתחייבים ל"אלחוטי" על אף שהמחשב השולחני שלי קרוב כ- 2/3 מטר מהנתב האלחוטי אבל אני התעקשתי שגם אם לא מתחייבים לא סביר שיש נפילה של 60% ביניהם…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by A.j.23,

אוקיי, אני משחק CS באינטרנט ויש לי פינג מטורף...(300-400) תמיד כל התוכנות סגורות, ויש לי אינטרנט 750K ממה הפינג נובע בכלל ואיך אני יכול לתקן את זה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by juicy,

שלום לכולם, כמו הרבה אנשים גם אני שידרגתי את מהירות התשתית בבזק. העניין הוא שזה כרוך גם בקניית מודם מבזק דבר שאני לא מעוניין לו כי אז אני מחוייב אליהם למשך שנתיים, השאלה היא האם אפשר לקנות איזה שהוא מודם באופן פרטי, ולחבר והכל יעבוד? אם כן איזה אתם מציעים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Okopel,

1.אני רוצה להעביר קבצים בין מחשבים, האם אני יכול לחבר ביניהם עם כבך LAN וזהו או שאני צריך גם נתב\מודם\אינטרנט או משהו? 2.אם נכנס אינטרנט למחשב אחד (בUSB) ואני מחבר בין המחשבים עם LAN, גם במחשב השני יהיה אינטרנט? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בדומה ל-Linksys, גם חברת Netgear פוזלת במסגרת CES 2018 לקהילת השחקנים ומציגה נתב וסוויץ' יעודיים. בנוסף, היא גם מרחיבה את משפחת ה-MESH שלה. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7053

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים