רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
הי אני מחפש נתב שידע לתת לי ביצועים טובים עבור המחשקים שלי דרך האינטרנט, משמע שיפגע כמה שפחות בפינג ושידע לתת למחשב מסויים עדיפות מעל מחשבים אחרים שמחוברים לרשת ברגע שמשחקים עליו. חיפוש בגוגל נותן התייחסות לקטגוריה כזאתי של ראוטרים אבל אני לא רואה נציגים שלהם בארץ הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כפי ששמעתי וראיתי , לתבל כבר יש אינטרנט בכבלים . אני מעוניין בחבילה של ה- 1.5MBit/128KBit וספק האינטרנט אני מעוניין ב-012 . מישהו כאן יודע מהם המחירים של החבילות + התקנה +מודם וכל שאר הדברים שצריכים לשלם ? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יוצא לי לגלוש להרבה אתרים בשפות שונות ומשונות... יש דרך לדעת באיזה שפה כתוב האתר? אולימשהו בHTML שלו? אם כן איפה אני מוצא טבלה להמיר קוד של שפה ב-HTML לשפה עצמה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במשחקי רשת, בעיקרון COD MW2 לאחרונה, יש לי בעיה שהמשחק רוב הזמן רץ חלק אבל כל נגיד חצי דקה יש לאג של כמה שניות שפשוט דופק חלק גדול מההנאה. אצל אבא שלי שיחקתי ויש תשתית של בזק וספק אקספון ואין לאגים בכלל. עכשיו רציתי לשאול איך אני מברר אם יש בעיות חיבור עם הראוטר (אלחוטי קליטה מלאה והורדה כמו בחבילה) וגם אני רוצה לדעת איך אני יכול לברר אם הבעיה היא בספקית או בתשתית. כי אם זה הראוטר זאת בעיה שלי, אבל אם זה מהספקית או התשתית אני אנסה לעבור. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהכותרת קצת מבלבלת, אז אני אסביר את זה קצת יותר טוב: המחשב הראשי בבית שלי יושב בממ"ד (נקרא למחשב זה שרת בשביל הנוחות), את המחשב הזה אני לא יכול להוציא משם כי זה המשרד שבו ההורים שלי עובדים. מחיבור ישן שהיה לנו בבית יש לי קבל רשת ארוך שמגיע לחדר אחר בבית. המודם יושב בצמוד לשרת. האם אני יכול להציב ראוטר אלחוטי (או סוויץ' - האם זאת אופציה בכלל??) בחדר אחר שמחובר לשרת ולהשתמש בחיבור אינטרנט שנמצא עליו (שהוא משותף כמובן)? אם כן, האם יש משהו ספציפי בהגדרות של הראוטר שאני צריך להכיר על מנת לעשות את זה? תודה מראש, איאן טראוט
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה חימום יתר של המודם יכול להאט את האינטרנט ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבל usb לחיבור 2 מחשבים. האם יש אפשרות לחבר אותם כשיתוף אינטרנטי? כיצד? תודה מראש swan
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם dlink 2650U ורציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את רוחב הפס בין המחשבים בבית דרכו. כשאחד המחשבים מוריד משהו שאר המחשבים בקושי זזים למרות שהמחשב הראשון לא מנצל את כל רוחב הפס. האם יש אפשרות להגביל העלאה/הורדה בכל קונקטור של כבל רשת בנפרד בנתב הזה? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית שיכולה לטפל בזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי נתב ל d-link br615. כל המחשבים בבית ו-iPhone מחוברים אליו ומתפקדים היטב, פרט לנושא אחד: אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנטי דרך תוכנה Israeli Radio ב-iPhone. לפני החלפת הנתב הכל עבד קשורה. אני כן מצליח לשמוע אתרי רדיו דרך מחשב שולחני. האם נדרשת הגדרות מיוחדות בנתב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר חדש של D-Link דגם 2760U. ראיתי שיש לו אופציה מגניבה שאפשר לחבר לו DOK או HD בUSB והוא משתף אותו ברשת, הצלחתי לעשות את השיתוף הכל טוב ויפה, אבל אני רוצה משהו מעבר לזה. אני רוצה לחבר לשם HD חיצוני ולשתף וכשאני אעבוד על המחשב שלי מחוץ לבית ואהיה מחובר לאינטרנט רחוק מהבית אני אוכל להתחבר לראוטר הדלוק ע"י הIP שלו ולהתחבר לכונן ולגבות עליו מידע. למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? ניסיתי פשוט לשתף אותו וכשהייתי מחובר לרשת אחרת ניסיתי להיכנס עם הכתובת default gateway של הראוטר (לא הכתובת הפנימית 10.0.0.138, אלא הכתובת שהוא קיבל מהספק) אך זה לא עבד, למרות שהיה פינג לכתובת לא הצלחתי להתחבר אליה דרך הדפדפן. למישהו יש רעיון איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי באובנטו תקייה משותפת אני רוצה להיכנס אלייה מהווינדוס כאשר אני מאשר באובנטו בשיתוף כניסת אורח -הכל עובד סבבה אבל כאשר אני מבטל את זה -א''א להיכנס אפ' שאני נותן לו יוזר עם סיסמה [כמו בווידוס בשיתוף] -הוא לא נותן להיכנס אשמח לעזרה!! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הנתב המדובר והמליצו לי על הקשוחה הזו. חיפשתי בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום מאחר ואני נוב ממדגה ראשונה. למישהו יש סבלנות להסביר לי צעד אחר צעד? וקצת יותר חשוב,ההגדרות של החיבור ימחקו לי? כי אין לי מושג איך להחזיר אותן חזרה.. יש לי גיבוי אבל הוא יתאים לקשוחה החדשה? יש סכנות לעניין בדומה לעדכון ביוס בלוחות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר אחלוטי שמאפשר הזרמה של תכני FHD דרך הרשת האלחוטית, מסוגל לעבור ממד ולהחזיק מערכת של מחשבים, ניידים וסלולרי. עקב הביקורות, התייצבתי, פחות או יותר, על שני הדגמים Linksys E3000 או D-Link 655. אשמח לקבל המלצה, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, עברתי בשעה טובה ליחידת דיור ואני חווה ניתוקים מידי פעם באינטרנט (מראה שמחובר באייפון אבל לא גולש, במחשב התנתק לגמרי מהרשת). כיום יש בקיר חיבור אחד בלבד עגול בקיר להולך לקופסה קטנה של יס. לקופסה הזו שלושה חיסורים נוספים : 1. חיבור עגול נוסף לממיר של יס 2. כבל רשת שמחובר לממיר של יס 3. כבל רשת להולך למכשיר TPLinkWA901ND הממיר : כל מה שרשמתי שמגיע מהקופסה וHDMI לטלוויזיה הtplink : הכבל מקופסה של יס וחשמל מה מספק את האינטרנט? הtplink רק יוצר נקודת WiFi? ממה לדעתכם נוסעים הניתוקים? משהו של יס? החיבור לא תקין? הtplink?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראוטר. לקנות ראוטר עם מודם TP-LINK TD-W8961ND או עדיף להשתמש במודם של בזק + ראוטר TP-Link TL-WR1043ND לאחר מכן אני מתכוון לשרשר AP לקומה השניה, מה דעתכם על TLWA500G ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר HomePlug שמחובר עם כבל רשת ישיר לכרטיס רשת. שמתי לב שהמכשיר מתחמם וחבל שהוא יהיה דלוק כשהמחשב כבוי ואם אני מכבה את המתג של הספק אז אחרי כמה שניות גם המכשיר נכבה. הכוונה היא שגם כשהמחשב כבוי, אז עדיין המכשיר דולק כי יש חיבור בין הכרטיס למכשיר. אני רוצה שהמחשב יכבה גם את הכרטיס ויפסיק לספק לו חשמל כשהוא כבוי (המחשב) ניסיתי דרך מנהל ההתקנים, בהגדרות צריכת חשמל אבל האפשרות שהמחשב יכבה את ההתקן כבר פועלת. מה עוד אפשר לעשות כדי שהוא באמת יכבה אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת בכל מחשב (של הלוח אם) ובמחשב (השרת) יש עוד כרטיס בשביל החיבור לאינטרנט. ראוי לציין, שעל-ידי ניסיון לחיבור לאינטרנט בנפרד על-ידי חייגן ישירות למודם, האינטרנט פועל כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לחבר (על אותו כרטיס !) בין שני מחשבים (&כבל רשת מוצלב, כמובן) המחשב אפילו לא מראה שום סימן היכר שבכלל היה ניסיון של חיבור כל שהוא. ממש לא מגיב. כמובן שניסיתי גם לחבר בין שני המחשבים גם על ידי הכרטיס השני, וגם אותו בעיה שאין שום סימן חיים של ניסיון חיבור אפילו. מה יכולה להיות הבעיה? ראוי לציין, שאת הכבל ניסיתי בנפרד על ידי חיבור של שני מחשבים אצל שכן, והכל פעל כמו שצריך. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב אלקטל כי אני עובד בלינוקס... אני כבר מת לעבוד ל-ADSL ... אז משהו יודע אני יודה לו מאוד... תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב רגיל אחד בבית שמתחבר לאינטרנט בעזרת חייגן ( תשתית בזק , ספקית בזק בינלאומי כלומר ADSL) והמודם שיש לי כבר 6 שנים ( של אלקטל ) מתחיל לזייף . רציתי להתייעץ איתכם לגביי קניית מודם חדש , חשוב שאני מוריד הרבה דברים מהאינטרנט ( לא נציין מה כמובן ) . וחשבתי על כמה דגמים : Edimax nLITE BR-6228NS TP-Link nLITE TL-WR740N TP-Link nLITE TL-WR741ND Tenda nLITE W311R+ 802.11n אשמח לעזרתכם , תודה .
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בזמן האחרון שמתי לב שהאנטנות של הנתב שלי (Edimax BR6424N) מצהיבות. כשהנתב היה חדש הם היו לבנות ועכשיו אחרי כשנה האנטנות הצהיבו והעניין די הדאיג אותי. האם זה תקין? הנתב עדיין באחריות, האם ללכת למעבדת אייבורי מחשבים ולדרוש תיקון? בתודה מראש, אלעד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדגמא טכנולוגיית N תומכת בהעברת מידע של עד 54 מגה לשניה האם בין שתי מחשבים ברשת עוברים 54 מגה לשניה, או שצריך לחלק בשמונה כדי לדעת כמה בתכלס עובר..?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי הוטבוקס של הוט וכמעט כל יום יש לי איתו בעיות של ניתוקים וגלישה מאד איטית. שמעתי שאפשר לקנות ראוטר ולחבר אותו להוטבוקס וזה יכול לפתור את כל הבעיות. האם זה נכון? ואם כן - איזה ראוטר לקנות? האם זה שווה את המאות שקלים? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע בידיוק מה מתנתק אבל בזמן שאני גולש ופתאום אני מחליט להוריד איזה קובץ ב- BITCOMET אז נפסקת הגלישה ואין הצגת דפי אינטרנט ,ואני מצליח לחזור לגלוש רק אחרי שאני עושה Diagnose and repair לרשת ולפעמיים גם ריסט לראוטר. מי שיכול לעזור שיגיב בבקשה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! לאחרונה קיבלתי מחשב חדש ואשמח להפוך את הישן לשרת המדיה שלי. התכנון הוא להחבר אותו בHDMI לטלויזיה ושיעמוד שם כל הזמן. ועכשיו השאלה - האם ניתן, בהנחה ש2 המחשבים מחוברים לאותה הרשת, לייצר פקודה שברגע שהורדה מסתיימת מהמחשב החדש, היא תועבר אוטומטית לדיסק הקשיח של המחשב הישן ותימחק מהחדש. ככה כל פעם שאוריד משהו מהמחשב החדש הוא יועבר אוטומטית למחשב הישן שמחובר לטלויזיה. בתודה מראש, אדי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-