רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יכול להגיד לי מה בדיוק הודעת השגיאה הזאת אומרת? אם נהיה יותר ספציפים נתקלתי בה כשניסיתי להוריד משהו מטרקר מסוים,פשוט זה לא מופיע ב FAQ שלהם. תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספק של אינטרנט זהב בעל רוחב פס 3M הבעיה היא שכאשר אני מוריד מהורדה ישירה מספקים בארץ זה יורד מהר (300-370 Kbps) כשזה זה נוגע לשרתים מחו"ל המהירות הופכת להיות ממש בדיחה (5-20 Kbps) זה לא תמיד ככה, יש ימים שזה עובד בסדר, אבל רוב הזמן זה ממש איטי כמו שציינתי. לפני שאני מתקשר לתמיכה טכנית של אינטרנט זהב, מישהו פה עם אותה תשתית ואותו ספק יכול לבדוק אצלו איך זה עובד עם שרתים מחו"ל שאני ישווה איתו מהירויות וכך אדע עם הבעיה אצלי או אצל הספק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה יש לי נייד חדש (M912M) ואנ רוצה לחבר אותו למחשב שלי עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים לנייד יש לי כבל קרוס וחיברתי אותו גם לנייד וגם לנייח ועשיתי ANABLE לחיבור רשת של שניהם וזה לא מתחבר ניסתי להגדיר IP בשניהם וגם לא עבד לי, איך אני עושה שזה יפעיל מי יודע? ככה קצת פרטים: יש XP PRO על הנייח וXP HOME על הנייד משניהם אני מצליח להתחבר לאינטרנט בצורה אלחוטית דרך ה WRT45GL למה אני רוצה עם כבר רשת כי הנייד לנייד אין קליטה טובה אצלי בחדר ,(שזה מוזר כי לנייח אין בעיה) והקצב העברה דרך הרשת ע"ב הWIFI לא מספק אותי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם הגדלתי את מהירות האינטרנט ל 4 מגה. היה לי 1.5 לפני כן. האם מהירות download ו upload משפיעה על ה ping? כלומר, האם ה ping שלי במשחקי רשת או לאתרים יהיה יותר נמוך עם מהירות האינטרנט שלי עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של TP-link דגם TL-WN821N כשהתקנתי את הדרייברים וניסיתי להיכנס לתוכנה של הכרטיס רשת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. הדרך היחידה שהצלחתי להתחבר לאינטרנט זה דרך הממשק של WINDOWS למישהו יש מושג איך אני מתחבר לראוטר/אינטרנט דרך הממשק של הכרטיס רשת עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי אמור לעבור ל-1.5 מגה מ-750 מבזק כצפוי החארות האלה לא עומדים במה שהם אומרים לא מספיק שהם אמרו לי שהמעבר יגיע תוך חמישה ימים האינטרנט זוחל לגמרי!!! יש משהו שאני יכול לעשות??? האינטרנט ממש איטי ועד שהטמבלים מבזק עונים זה שעה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לבעיה של LOW ID בתוכנה של אימיול... יש לי רשת בבית... אני משתמש בראוטר של חברת TP- LINK והייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לפתור את הבעיה הזאת. אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זאת תקלה או בעיה, אבל לא ידעתי עוד איפה לשאול... יש לי חייגן של בזק שמחבר אותי לאינטנרט. השאלה שלי היא האם יש דרך לגרום לכך שהאינטרנט יתחבר אוטומטית כאשר הוא מזהה את המודם מחובר אליו כמו במחשבים אחרים שראיתי, כך שגם תהיה לי כתובת IP קבועה, ולא תשתנה כל פעם שאני מתחבר מחדש לאינטנרט דרך החייגן?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי טוב, שישדר בדירה של 70 מ"ר בלי ממ"דים או איזהשהן חסימות(סה"כ 20 מטר מרחק בין המחשבים), ובנוסף לו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי USB שקולט כמו שצריך ולא יגרום לבעיה בקליטה. ניסיתי את הנתב של בזק עם מתאם USB של DLINK וזה היה קטסטרופה. אני מוכן להשקיע 500-700 ש"ח בציוד איכותי ולגמור עם הסיפור. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
windows xp sp2 ZoneAlarm pro יש רשת ביתית אחת לא פעילה כרגע צריך עוד כלשהם פרטים? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי כמה נתבים שנראו לי ורציתי לדעת מה דעתכם? (החלטה סופית) 330 ש"ח - EDIMAX 6524N 3 שנות אחריות. 290 ש"ח -D-LINK DIR-615 2 שנות אחריות. 249 ש"ח - TP-LINK TL-WR841ND 3 שנות אחריות. 280ש"ח -LEVEL ONE WBR-6001 2 שנות אחריות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2. הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728IL המחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים. התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה אולי תשמע קצת טיפשית אבל האם צריך לפתוח פורטים לאימיול למשל אם קניתי ראוטר חדש והפירוול שלו מכובה?????
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם של 2WIRE homeportal 1100 שהוא גם מודם. עכשיו יש לו רק יציאת רשת אחת. יש לי עוד ראוטר אחד DLINK DI-624+. השאלה שלי היא האם אני יכול לבצע חיבור כך שהדילינק יקבל אינטרנט מה-2WIRE ויעביר אותו ב-wifi?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים טורנטים פשוט לא זזים וזה לא היה ככה עד לפני כמה זמן תמיד הייתי מוריד על איזה 700 KBPS ויותר. אני בבזק בינלאומי על 10 מגה ביט חבילה עסקית. לא נגעתי בשום הגדרות של uTorrent או משהו. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בו בסרטים ישר בשידור חי מבלי להוריד אותו? כמו שהיה פעם בפרסומת של WOW. נ.ב אם אתה לא מקירים אז תגידו אם יש אתר להורדת סרטים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הבנה מינימלית ביותר לגבי רשתות ולכן אני פונה אליכם לעזרה. יש לי מחשב אחד בעבודה שמחובר קבוע לרשת של העבודה (10.10.12.140), כל התוכנות בשימוש היומיומי הן דרך הרשת הזאת (EMAIL, ERP, שיתוף קבצים). הבעיה הגדולה היא שאין אינטרנט. החברים הטובים בהנהלה חסמו. אני קיבלתי אישור מיוחד לאינטרנט אבל גם שם חסמו כמעט את כל האתרים, תוכנות המסרים וREMOTE DESKTOP שאני ממש רוצה להשתמש בהם. במקום העבודה שלי יש עוד רשת של חברה חיצונית שעובדת אצלנו. הרשת שלהם פתוחה לגמרי ואפשר דרכה לגלוש חופשי. הצלחתי להעביר כבל של הרשת הזאת עד המחשב שלי. התקנתי כרטיס רשת נוסף על המחשב (אחד ONBOARD והשני PCI). עכשיו יש לי שני כרטיסי רשת עם שני כתובות IP שונות (10.10.12.140 + 176.180.100.87) ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אימיול מליונטוורק, רציתי לדעת איזה פורטים הכי טוב להשתמש... אם בכלל יש הבדל.. אני שואל כדי לדעת לאיזה פורטים לעשות forward...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע ראוטר חדש לבית linksys WRT1900ACS, יש לו כל כך הרבה הגדרות בייחס לראוטר של שיאומי.... חיברתי אותו להוטבוקס הכל עובד. לשאיר את ההגדרות כפי שהם או שמומלץ לשנות משהו? האם זה משנה אם אני משנה את הDNS לשל גוגל בראוטר או בהגדרות של הכרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי הביא טלפון כזה מחו"ל. הוא לא מצליח לחבר אותו וגם לא "המומחים" של NETVISION. יש פה מישהו עם נסיון בנושא?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! תראו אני כבר שבועיים מחפש באינטרנט איך לפתוח פורטים לנתב/מודם רשת מה שזה לא יהיה המודם הוא זה: http://www.dynalink.com.au/modemsadsl_cur.htm?prod=RTA1320 של dynalink 1320 rta זה המודם רשת שקיבלתי מ 012 הייתי בהמון אתרים באינטרנט והגעתי לportforward.com הבנתי שצריך לשנות את האיי פי לסטטי (מישהו יוכל להסביר לי מה זה מצב סטטי ולמה להעביר למצב כזה?) נתקעתי בשלב 4 לא הבנתי מה הוא רוצה ממני"We need to have the correct Name Server IP addresses" לא הבנתי מה זה אומר(איי פי של שם שרת??) אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני שוקל להחליף נתב כי האי מיול לא זז לי מה גם שאני מנסה להיכנס לכתובות האלו והוא לא נותן לי http://192.168.2.2/ http://192.168.1.1/ http://192.168.62.1/ http:/…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
ביומיים האחרונים יש לי בעייה מוזרה באתר www.nana.co.il... כל פעם שאני עובר בין הדפים האתר הזה אני מקבל את הודעה הבאה: Err: Object Expected Url: http://www.nana.co.il (או אותה הכתובת שנמצאת בשורה הכתובת) Line: 50 (משתנה כל פעם) צריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שזה יעלם... אחרי כל לחיצה זה חוזר עם מספר שונה בשורה Line... ניסיתי למחוק את ההיסטוריה, ואת כל הקבצים הזמניים, ואת הקוקיס... וזה לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי ראוטר של 3COM כבן שנתיים פלוס, הוא מחובר לנייח. כעת רכשתי מחשב נישא סמסונג RV520 ווינדוז פרימיום7 בעברית. כמובן שהראוטר מוגן בסיסמא בכדי שלא יפרצו וינצלו את רוחב הפס ופריצה וכו'... אין לי מושג איך ומה עושים על מנת שאוכל לגלוש בצורה אלחוטית מכל חדר עם הנמחשב הנישא. רב תודות לעוזרים !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-