עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by niva401,

מבקש המלצה לכרטיס מודם PCI , לצורך שליחה וקבלת פקסים מהמחשב עם מ"ה XP

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום, לי ולשכן שלי יש חיבורים נפרדים ב-ADSL לאינטרנט ושנינו רוצים לשתף אחד את השני ברשת האלחוטית, כך שכל מחשב מחובר לראוטר שלו ע"י חוט, ובמידה והרשת מתנתקת לו, הוא יתחבר לרשת ע"י הראוטר האלחוטי של השכן. המרחק בין הבתים הוא בערך 20 מטר ויש כביש שמפריד ביניהם, הראוטר אמור להיות בתוך חדר פנימי בבית (לא ממ"ד) לשנינו יש במחשב מערכת הפעלה Windows 7, ו-IP קבוע. אנחנו רוצים שלא משנה מה יקרה, תמיד נגבה אחד את השני במקרה שאחד יתנתק. קודם כל, האם Windows 7 מאפשרת חיבור לרשת חוטית ואלחוטית במקביל, כך שכשאחד מנותק מהרשת המחשב מתחבר לשני? האם צריך להגדיר משהו מיוחד בראוטר? איזה סוג של ראוטרים אלחוטיים יוכלו לתקשר במרחק כזה? (בתקן N) אם יש לכם המלצה לראוטר טוב שמשדר בעוצמה גבוהה המחיר ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. בוקר אור, ככה המחשב מחובר כרגע, אבל משום מה דברים לא כ"כ עובדים לי. מחשב פי.סי עם וינדוס אקס.פי (סרביס פאק 3) מחובר ב-usb למודם סלולרי. המודם הסלולרי בעיקרון מופיע כמו כרטיס-רשת בלוח-בקרה. בכרטיס רשת הפיזי היחידי שיש למחשב, מחובר כבל רשת ל-ip camera. הכרטיס רשת הוירטואלי שנוצר מהמודם הסלולרי מקבל איי פי אוטומטי מהמודם, המחשב יכול לגשת לאינטרנט והכל סבבה. הכרטיס רשת הפיזי, איכשהו קיבל 192.168.0.1, אין לי מושג ממי, יכול להיות שיש ב-ip cam הזה שירות dhcp או משהו, כי ה-ip cam שמחובר לכרטיס קיבל 192.168.0.190 (בכלל לא ידעתי את זה, הייתי צריך לעשות סקירת טווח בשביל למצוא אותו). עכשיו יש 2 דילמות. א. כשאני מרשת אחרת מנסה לעשות ping למחשב שמחובר למודם הסלולרי (את ה-ip מצאתי עם wh…

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by assaf12,

השחלתי היום בקיר כבל ואני לא מקבל חיבור טוב לרשת דרכו, הכבל דיי ארוך - 27 מטר זה משנה אם החוט עשוי מאלומיניום או נחושת בפנים?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  5. Started by NIVs,

יש לי ראוטר BR6104wbוEdimax הנוריות של הגלישה ירוקות אבל של ה LAN כתומות כאלה. אצל חבר שלי הם ירוקות. איך אפשר לשפר תמהירות העברה? היא איטית כנ"ל גם אלחוטי.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. יש לי ראוטר שמחובר לסוייץ' שמחובר לשלושת המחשבים, 2 מחשבים עם XP PRO והשלישי עם 98SE. לשני המחשבים עם XP הגדרתי את הרשת עם סיסמא לADMINISTRATOR וכל פעם על מנת לגשת ולראות את התוכן של המחשב יש להקליד ADMINISTRATOR ואת הסיסמא שקבעתי לכל אחד משני המחשבים עם XP. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עם ה98 מזהה את כל המחשבים אבל כשאני לוחץ על אחד מהם הוא מבקש סיסמא אבל הוא לא מקבל את הסיסמא שאני מכניס שהיא ב100 אחוז נכונה ואני מקליד אותה נכונה, והוא לא נותן לי אפשרות לכתוב ADMINISTRATOR כמו בXP, הוא רושם שתי אפשרויות: משאב:אין אפשרות לשנות את השם סיסמא: מה עושים? איך אני מאפשר גישה למחשבים עם הסיסמא?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by stojakovic,

כשאני מנסה להיכנס לטורנטבייטס לצורך דיבורים שם בפורום ( ) אז אני מקבל את ההודעה הבאה- אמרו לי שאני יכול לשנות משהו בהגדרות פרוקסי של האינטרנט אקספלורר נישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך? - וגם אם מישהו יודע איך בפיירפוקס אז גם סבבה... תודה =)

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  8. אני בחבילה של 5 מגה ADSL ואני מוריד כרגע בפאקינג 30 קיי קובץ מראפיד.. מה לגבי האפשרות לעבור לחבילת גיימר איך זה עובד העסק הזה? תודה..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by osher_no,

יש לי ראטור : NP27G COMPEX אלחוטי. ויש לי מודם : TERAYON עכשיו זה הסיפור : הצלחתי שיהיה אינטרנט במחשבים שהתקנתי להם כרטיסי רשת לאלחוטי אבל יש לי מחשב נייד חדש ויש לו כרטיס רשת אלחוטי מובנה ושם הוא לא מצליח לתפוס את הרשת אלחוטית. סוג המחשב נייד : N100 הסוג כרטיס רשת של המחשב נייד : WIFI 802.11G/B חייב עזרה !

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. אני מנסה להגדיר איי פי סטטי, הבעיה שלי היא שכשאני מחפש default gateway בipconfig הוא מופיע לי בתור 0.0.0.0, ב/renew אני מקבל: An error occurred while renewing interface Local Area Connection : unable to contact your DHCP server. Request has timed out. ההבנה שלי בנושא מינימלית ולכן אני מבקש את עזרכם, אם זה עוזר, יש לי ויסטה, מחובר עם eci Bfocus 270br, בזק בינלאומי. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שהתקשורת נופלת הקובץ כאילוניורד דפוק וכשאני מנסה להמשיך את ההורדה הוא מתחיל מחדש. האם ישנה איזה שהיא דרך או תוכנה שמאפשרת לשמור את הקובץ דרך הרשת כגמו FLASHGET ובכול נפילה הקובץ נשאר במערכת וממשיך לרדת ברגע שהתקשורת חוזר אותו דבר כמו בפלאשגט אשמח לקבל כול עזרה בנושא. בברכת שנה טובה וחתימה טובה שנכתב בספר הלבן לחיים

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכם ישנם בעיות קשות בהתחברות לבזק בינלאומי כתוצאה ששרתים מפוצצים בלקוחות או חסימה יזומה . אשמח לשמוע המלצות על חברת תוכן טובה לחיבור ADSL +הסבר מדוע חושבים החיבור לאימיול +5MB

• 9 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by STi,

שלום, יש לי HD ישן שהוא בעייתי ולכן קניתי אחד חדש, על הHD הקודם היה מותקן ה-XP עם כל ההגדרות של הרשת האלחוטית, הייתי רוצה לדעת איך אפשר להעתיק את ההגדרות האלו ולשים אותם בXP החדש על הדיסק החדש, איפה הם נמצאות תיקייה, קובץ וכ"ו איך עושים את זה וכ"ו. אם זה בכלל זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. יש לי למחשב הנייד גם תחנת עגינה אשר מחוברת בחיבור קווי לראוטר. המחשב הנייד בעת העגינה מחובר גם דרך הכרטיס רשת החוטי לאותו ראוטר שהוא מחובר אליו גם באלחוטי. כתוצאה המחשב מקבל מאותו ראוטר 2 כתובת IP שונות. מה משמעות חיבור כזה? האם קו הרשת שהמחשב מקבל הוא כעת יותר גדול כי הוא מחובר בשני דרכים? האם יכול להיות ששני החיבורים בעצם יפגמו במהירות של אחד השני ואקבל בסופו של דבר חיבור יותר איטי? ברור לי שהאינטרנט לא יהיה יותר מהיר כי צוואר הבקבוק כאן הוא חיבור האינטרנט עצמו. האם יש טעם לטרוח לבטל את החיבור אלחוטי כל פעם שאני עוגן עם המחשב?

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  15. Started by aviadhadad,

היי, אני עוזר לחבר להעביר את האתר שלו לשירות אירוח אחר, אחרי ששיניתי את הכתובת בdns לשרת החדש, האתר לא עולה יותר. בדיקה באמצעות nslookup הראתה ששם האתר מפנה לכתובת IP הנכונה - אך פה זה נהיה מוזר - אם נותנים פינג לשם של האתר אין תגובה, אם נותנים פינג לכתובת הIP מקבלים תגובה. בדיקה בtracert מראה את אותן תוצאות, לפי כתובת IP יש תגובה, לפי שם האתר זה נתקע איפשהו בדרך. למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. אשמח להכוונה מקצועית... שאלת משנה - האם באמת משנה שיהיה תקן N ולא תקן G? (יש נתבים מעולים ביד 2, מהדור הישן יותר של G) ועוד אחת - בזק מנסים לפתות עם נתב VDSL שתומך ב-20Mb, האם זה כדאי? תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by netanel1234,

שלום.. שידרגתי ל 10M של בזק ובנלאומי, עכשיו יש לי מודם של TNN DSL-600E וראוטר של EDIMAX לא יודע איזה דגם אבל הוא וקצת ישן.. עשיתי בדיקה בלי ראוטר ואני גולש על 10M כאשר אני מחבר את הראוטר אני גולש על 8M. צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? איך אני יודע עד איזה מהירות הראוטר תומך..? כתוב על הראוטר 10/100M (לא יודע מה זה אומר) אבל זה תומך ב 10M? תודה רבה ויום טוב..

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. חבר שלי קיבל עם העיתון של יום שישי את "הקופון של המדינה". הוא מצא בו דיסקמן במחיר די זול של 149 ש"ח. כתוב שם שהמחיר הרגיל של הדיסקמן הוא 270 ש"ח. אין עליו הרבה פרטים חוץ מהחברה: SANSUI הפעלה ע"י חשמל וסוללות. כולל אוזניות. בולם זעזועים עד 40 שניות. לחצן BASS. לחצן HOLD. ניתן לחבר לרמקולים חיצוניים AUX. תצוגה דיגיטלית. אז מה אתם אומרים? להגיד לו לקנות אותו או שהדיסקמן הזה סתם זבל? אין לו ממש תקציב גדול יותר מ-150 ש"ח, אז המחיר של הדיסקמן הזה ממש מתאים לו. עריכה: :kopfpatsch: ממש מצטער, רק עכשיו שמתי לב שפירסמתי את ההודעה בפורום אינטרנט ורשתות במקום אודיו וקולנוע ביתי. עכשיו קמתי, כנראה בגלל זה קרה הבילבול. מצטער על הטרחה, מנהלים בבקשה תעבירו את ההודעה.

19. תגידו NETEX לא עובד עם אקספלורר 7?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אנחנו בתהליכים מתקדמים של שיפוץ דירה יד שניה וישנם מספר נושאים שאשמח להיוועץ בחברי הפורום. הראשון הוא ארון התקשורת ופריסת התשתית בדירה (הכל קיים). כיום קיימת תשתית של הוט אבל התכנון שלנו הוא לרשת את הבית באינטרנט בלבד (תשתית בזק). צרפתי תמונה של הארון הקיים ותמונות נוספות בקישור . המטרה היא לבסס תקשורת בדירה ע"ב אינטרנט בלבד, לשימוש ביתי אך ברמה מספקת לתמוך בתכנים ושימושים כבדים, החדרים שלגביהם זה רלוונטי: סלון, שני חדרי שינה וחדר עבודה. אינני טכנאי ואיש רשתות (לא יהיה קשה לשים לב , אך ברצוני לעשות דברים אלו בעצמי), אשמח להתייחסותכם לנקודות הבאות: 1. רציתי לדעת האם אוכל לאכלס את "ארון התקשורת" בנתב של בזק + מתג ו-2 נק' חשמל עבור הנ"ל (גודל האמבטיה: WxLxH -…

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. הורדתי את המוזילה החדש 1.1 ועכשיו אני בודק את הנווט הזה עם כל סוגי האתרים . ראוי לציין שיש לו סידור ממש יותר טוב ונוח של לינקים מהירים. הוא מציג עברית ברב האתרים בצורה תקנית וחלקה. אני זוכר שניסיתי לעבוד עם Netscape האחרון וזה ממש לא מתקרב למוזילה. גשו בהמוניכם והורידו את התוכנה . מוזילה

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by roi777,

אני רוצה לעבור לאינטרנט סיבים של סלקום שרוכבים על תשתית בזק. השאלה האם לשלם 25 ש"ח שכירות על הנתב או שכדאי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ והאם צריך משהוא נוסף (מתאם וכד')? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  23. Started by Tsume,

יש לי רשת אלחוטית בבית ל5 מחשבים שפועל על מודם+ראוטר משולב של בזק עם אותה ספקית אינטרנט 2 מחשבים מחוברים ישירות ו3 מחשבים שאחד מהם לפטופ (שאני עליו עכשיו) מחוברים אלחוטית הייתי מחובר במשך מעל לחודש, ופתאום לפני יומיים בערב לא קיבלתי IP מהראוטר. בדקתי בשאר המחשבים והם גולשים כרגיל. הERROR שנמסר לי הוא "קישורית חסרה או מוגבלת" ברשת. (סימון של רשת עם משולש אזהרה עליה). הלפטופ גולש כרגיל מהחדר שלי שהוא בקומה השניה, ואני עכשיו גולש בדיוק 30 ס"מ מהמחשב שלי שלא מקבל IP המחשב השלישי (של אח שלי) הוא מעבר לקיר, ככה שיש איזה 10 ס"מ הפרש - הקיר. והוא גולש מצויין, יש לו אותו כרטיס רשת. לקחתי את הכרטיס שלו, וזה עדיין לא עובד. הסרתי והתקנתי דרייברין, עדיין לא עובד. Disable, Enable - לא …

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by yp3,

אי אפשר להתחבר לאינטרנט וגם המרכזיה שלהם קרסה!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by Nitro,

חברים שלום, לאחרונה התחברתי לשירות אינטרנט סלולרי ללפטופ בחבילה של אורנג', וכשאני מתחבר לאימיול אני מקבל Lowid. 1) יש לי מודם מדגם option icon 225 - האם אפשר להכנס לאיזשהו דף הגדרות שלו? 2) האם ישנו פתרון אחר להשיג את ה high id הנכסף? תודה נדב

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.