עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מצב קיים אני מחובר לאינטרנט בתשתית הוט. הנתב שלהם (Hotbox) כולל 4 פורטים של 1 גיגה, אבל ללא כניסת USB. בנוסף, יש לנתב אפשרות להתחבר לשרות Dyndns בלבד. שרות זה הוא בתשלום בלבד. יש לי AP של Trendnet מדגם TEW-638APB המשמש כ-Repeater. לרכיב זה רק פורט רשת אחד. יש לי גם נתב של TpLink מדגם 1043ND. לנתב 4 פורטים של 1 גיגה, USB ותומך FTP ומספר שרותי Dynamic DNS, אבל אינו תומך במוד עבודה של Repeater ללא גרסת חומרה של DD-WRT שלא עבדה בהצלחה. מטרה יצירת שרת FTP שיהיה נגיש מבחוץ ללא תלות במחשב דולק. במס' מחשבי משפחה, תותקן תכנה לסינכרון תיקיות ל-FTP וכך יווצר אתר DR. מצב עתידי המשך שימוש בראוטר של הוט וב-AP הנוכחיים. רכישת ראוטר אלחוטי שיוכל לשמש כ-Repeater ושניתן יהיה להג…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. לפחות אם אתה נועל לי את ההודעה אז תגיד שאפשר להגיב עליה בפורום השני לא ידעתי שזה לא בסדר לשאול בשני פורומים שונים פשוט לא היתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז סליחה ומי שרוצה לעזור לי, ההודעה המקורית בקשר למספר הICQ בפורום "תוכנה" תודה וסליחה...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by mrraz,

קבלו אזהרה מעדכוני ביוס מאתר Tp Link אמריקאי ראיתי שיצא שם ביוס חדש אז לא עמדתי בפיתוי ועדכנתי. מסתבר שנעלתי לעצמי את הביוס ועכשיו אני מוגבל לקושחות אמריקאיות בלבד הגדרת המדינות היא ארה"ב בלבד. מצב שלא ניתן לשינוי. לא ניתן לעדכן יותר קושחות מהאתר הבינלאומי..מציג הודעת שגיאה לדעתי כדאי להזהר גם בראוטרים אחרים כי הם יחזרו על התרגיל הזה עם כולם כנראה דרישה פדרלית. לדעתי תהיה להם בעיה עתידית כי הם ינעלו ראוטרים אירופאים לתצורה אמריקאית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Bloodbath,

טוב חברה יש לי העיה גדול ובילתי מוזברת אני כבר לא יודע מה לעשות ונישיתי ארבה דברים בישביל לשפר את זה אז חשבתי אל לבקש עזרה מימחהם אז תקשיבו בבקשה יש לי אינטרנט של 2.5מג של 012 ואני לא מבין דבר אחד למה כשאני מוריד משהו מי האינטרנט זה מוריד לי מושלהם במהירות גבועה וזה טוב כשני מתחיל לשחק במישחקי MMORPG כמו GUILD WARS הMS של במישחק אולה לה 20000 וזה מתחיל ליתקבה וליפני יומים ששיחקתי זה היה מעולה עכשיו עם הפשר שמישהו יעזור לי עם זה אני יודעה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. Started by alex28,

שלום חברים יש לי בעיה המהירות הגלישה שלי במחשב הניח שלי נמוכה במקום 10 מגה 3 4 מגה אבל במחשב אחר בבית שמחובר אל חוטית לרשת גולש על 10. מה יכול להיות הבעיה? בבזק אמור לי שכרטיס רשת דפוק זה נכון? ואך אני יכול לפתור את בעיה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

שלום, האם מישהו ניסה פעם להשתמש ברשת המחשבים בביתו לשם יצירת מחשב על קטן ? מצורף קישור להכנת מחשה כזה. http://www.webstreet.com/super_computer.htm מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני שוב זקוק לעזרה שלכם מה הבדל בין br6104kp br6104k br6024 הם של חברה edimax הם טובים גם לעבודה עם adsl

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  8. היום חטפתי את הכאב הראש הכי גדול נראה לי אז ככה יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי חבילה של 750 סבבה עכשיו נגמרה לנו ההתחייבות כאילו אליהם(בזק בינלאומי) (אחרה שנה) ורציתי לברר מה קורה אז התקשרתי לבזק בנלאומי דיברתי אם נציגת שירות והיא אומרת לי עכשיו שעבר שנה התשלום מתפצל כאילו להם ולבזק שנותנת לי את הבנדל או משהו כזה לא ממש הבנתי אז היא אמרה לי חבל שאני ישלם הרבה אז להתקשר לבזק לבדוק איתם מחיר וכו התקשרתי לבזק דיברתי אם נציגת שרות והיא אמרה לי שעכשיו אני משלם 110 לחודש (שנראה לי זה לקו או בנדל או משהו לא מובן) ואם אני רוצה אני יכול לשלם 50 שקל בהתחייבות לשנה עכשיו אני שואל למי אני משלם מה כאילו בזקבינלאומי הם הספקית אינטרנט ומה בזק? יש מצב מישהו עושה לי סדר קצת

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by igal_nazar,

הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. אנשים עזרה!! קנינו ראוטר אלחוטי edimax 6104 וכרטיס USB לרשת אלחוטית היצלחנו להתקין אותם ויש לנו אינטרנט אבל שמחפשים רשת פנוייה להיתחבר רשום על הרשת שלנו שהוא בגישה חופשית ולא מאובטחת!! איך מגדירים שהוא לא יהיה פתוח ויהיה מאובטח??? כל מי שרוצה יכול להיתחבר לרשת שלנו ישר!! אנשים בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Dimer,

קניתי את הראטור הזה ( Cheif, תודה על עזרתך בנושא) , הגדרתי את ההגדרות לחיבור לאינטרנט, לרשת קווית ואלחוטית, נתתי למחשבים IP קבוע דרך address reservation (דרך הראוטר, בהגדרות המחשבים עדיין רשום obtain IP automatically, ניראה לי מיותר לשנות את זה) וניראה שהם אכן מקבלים את ה -IP שרציתי. השאלה היא לגבי פתיחת פורטים, אני לא מצליח להבין מה הדרך הנכונה לעשות את זה. לפי מדריך שמצאתי פה http://www.computershop.co.il/customersupportArticle.asp?CatCode2=5&CatCode3=6&CategoryKbArticleId=1182 ניראה שצריך להיכנס ל- virtual servers ושם להגדיר את הפורטים. לפי המדריך שבא עם הנתב ניראה לי יותר הגיוני לעשות את זה דרך port triggering (אבל שם ההגדרות קצת מוזרות....). מה הדרך הנכונה?

12. עברתי לתשתית הוט כי בבזק קיבלתי עד 15 מגה וזה לא הספיק לצרכים שלי, כרגע אני על 100 מגה. הכל עובד פיקס עד 3 מטר מהוטבוקס אחר כך לא כל כך, יש לי מיניקס שנמצא בערך 4 מטר מהמודם עם קיר דק אני מקבל במיניקס 30 מגה הורדה אבל כל הסרטים בנפליקס משודרים עם לאג (מה שלא קרה עם 15 מגה של בזק) הבנתי שהפתרון זה לקנות נתב ולהפוך את ההוטבוקס רק למודם ואני צריך המלצה לנתב טוב עד 200 שקל (חיבור קווי לא אופציה) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 6.2k צפיות
  13. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. Started by wow,

יש לי שני מחשבים שבשניהם יש XP PRO. אחד מהם זה לפטופ. יש לי כבל רשת מוצלב והשאלה שלי היא איך אני יכול לעשות שחאד המחשבים יזהה את השני עלמנת להעביר אליו קבצים. רק המחשב השולחני מחובר לאינטרנט אבל זה כבר לא משנה נכון?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by House M.D.,

שלום, לפני כארבעה ימים עברנו דירה, וכאר חיברו את הקו של בזק, ישר שמתי לב שיש בעיות. קודם כל בגלישה - יש אתרים שנטענים במהירות נורמאלית אבל לרוב האתרים בחו"ל פשוט לוקח מלא זמן עש שהם נטענים. לפעמים הם לא נטענים בכלל או נטענים חלקית, ואז צריך לרענן כדי לקבל את הדף המלא. בדקתי פינג לאתרים האלו (יוטיוב למשל עושה בעיות) והפינג בסדר, 200mb למשל במקרה של יוטיוב. על שיחות בסקייפ בכלל אין מה לדבר, פשוט איכות קול זוועתית וניתוקים. הורדות דווקא פועלות כמו שצריך, חוץ מאותם שרתים בחו"ל שאליהם יש בעיות גישה. עשיתי בדיקת speedtest והמהירות זהה לחבילה שלי... בזק + 013 נטויז'ן, חבילת 2.5MB בלי NGN.

16. שלום לכולם הורדתי איזה תוכנה מהפרד משהו בגודל 75k עכשיו ברגע שהרצתי זה יצר חלון cmd שנפתח כתב שהתוכנית צריחה לרוץ בסביבת WIN32 ונסגר עכשיו אני לא יכול למחוק את הקובץ זה אומר שתוכנית אחרת משתמשת בוא גם אחרי ריבוט מה זה? אגב יש לי אנטי וירוס מעודכן Symantec AV Corp הנה הLog שלי מ HiJackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:15:13, on 02/07/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום רב כרגע יש לי בבית שלושה מחשבים שולחניים - כל מחשב במפלס אחר בבית. המחשב בקומה האמצעית מקושר ישירות לאינטרנט באמצאות מודם ADSL רגיל ומחובר בחיבור אלחוטי (כ.רשת PCI ew7128G) למחשב בקומה העליונה עובד בצורה בינונית מטה (יש הרבה ניתוקים וצריך לכוון את האנטנות והמחשבים זמן רב עד לקליטה סבירה ...) חשבתי גם על הארכת אנטנה/הוספת מגבר אנטנה למצב הקיים -האם כדאי/ יעיל ? בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף גם את המחשב בקומה הראשונה לרשת ופה אני מאמין שאצטרך לרכוש ראוטר אלחוטי ועוד כרטיס רשת אחד אם לא שלושה .. אשמח לקבל עצות + המלצות לקניה של כרטיס/ראוטר שייתמכו בעבודה בריבוי מפלסים (קומות) ורשת פנימית לצורכי העברת קבצים וכו' נ.ב - מערכת הפעלה XP בכל המחשבים :-) בתודה מראש עו…

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by matan13,

1. אם יש עמוד שנמצא בתת ספריה תחת הדומיין של האתר - איך זה נקרא במונח מקצועי ? איך נקרא ה-temp שבדוגמא ? לדוגמא: http://template.com/temp אני יודע שיש לזה שם מקצועי, אך שכחתי אותו... 2. אם אני גולש לאתר http(שזהו פורט 80 לפי מה שאני יודע) ובסוף הכתובת יש 2236: לדוגמא: http://192.168.0.1:2236 ז"א שהפורט שדרכו אני מדבר בכדי לקבל את השירות הוא גם וגם ? או רק פורט 2236 ? אשמח לתשובותיכם המקצועיות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הראוטר הישן שלי בראוטר חדש עם התקנים החדשים ומהירויות גבוהות יותר. חיפשתי כאן בפורום המלצות אך לא מצאתי משהו ספציפי. כנ"ל גם בחנויות אינטרנטיות למיניהן והמלצות רוכשים - לא מצאתי ראוטר במחיר סביר עם ביקורות טובות. אפשר לקבל המלצות ? תודה.

20. ראיתי שבמקומות מסויימים אפשר לחבר VPN דרך l2tp https://www.expressvpn.com/support/vpn-setup/manual-config-for-tp-link-router-with-l2tp/ יש לי VPN איכותי איך אני עושה שהראוטר הזה יעבור דרכו תמיד ?

• 2 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by Load,

קראתי שיש כרטיסי רשת אקטיביים ופאסיבים, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם? ואייך אפשר לזהות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. שלום ברשותי אייפון עם חבילת גלישה של 5 גיגה. כרגע אני מחבר באופן ישיר את האייפון לנייד עם כבל בשביל להשתמש בו כמודם סלולרי. רציתי להשתמש ב USB מודם סלולרי ולהשתמש בסים שאני משתמש באייפון - באותה חבילת גלישה של 5 גיגה, ולא לשלם גם 5 גיגה לאייפון וגם 5 גיגה לנייד. האם הדבר הזה אפשרי ? (בעצם שיכפול הסים ואחד יהיה בנייד ואחד בפלאפון). תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן אפרט את הבעיה - באגודה בה אני מתנדב יש נתב אלחוטי 54mb פשוט שממוקם בקומה הראשונה. עכשיו - בקומה השניה יש חדר ובתוך החדר הזה יש עוד חדר. בשני החדרים הנ"ל יש מודם אלחוטי. החדר החיצוני יותר מקבל אות,ומשדר טוב. אך החדר הפנימי - מתנתק ומתחבר, בהתאם לסגירת דלתות(משהו שהוא חובה). עכשיו יש כמה נקודות - *אי אפשר להעביר לשם כבל LAN *ניתן לקנות עוד מודמים אלחוטיים(אולי לחבר 2 למחשב הקרוב יותר כך שאחד יקבל רשת והשני ימסור רשת וכך תפתר הבעיה) *חשבתי על קניית מגביר אות - אך אני לא מבין מספיק ואשמח לעזרה. אשמח לשמוע עצות,בתודה מראש חברים

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם :hi: ברשותי מחשב נייד מדגם R40 של LENOVO , ואין בו כרטיס רשת אלחוטי פנימי. אני יכול כמובן, לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי לUSB אבל, רציתי לדעת -- מומלץ יותר לחבר כרטיס רשת אלחוטי לPCMCIA ?? אם כן איזה דגם מומלץ ? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  25. בימים האחרונים אני לא יכול לצפות בוידאו בYNET. הוידאו נתקע כל הזמן. כאשר בדקתי לעומק מסתבר שהוידיאו יורד בפורט 1935 מIP 63.110.246.118 (לפחות בפעם האחרונה) בכל הפעמים שבדקתי מדובר בכתובת של akamaitechnologies.com שנמצאת ב Los Angeles, California בבדיקה עם NETLIMITER אני רואה שקצב החיבור עומד על מקסימום 30K מה שגורם לבעיה. התגובה של 014 שיש בעיה באתר והם בשום אופן לא מבצעים שום סינון ושום הגבלה. שרות לקוחות של YNET אמרו לי שהבעיה ידועה ובטיפול. האם גם אצלכם זה כך? או רק למי שב014 עם הוט או אולי רק באזור מסוים? האם משהוא יודע למה הוידאו מגיע מ LA. אולי זאת הבעיה שהמקור לסרט ממקום מרוחק שרוחב הפס שלו מוגבל ע"י בעיה שכמובן לא קשורה ל014. בבדיקה שלי דרך העבודה נטויזיון 013 אין…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.