רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
עברתי לפני חודש לתשתית של בזק ולקחתי את החבילה של ה8 מגה הורדה על 800 ק''ב העלה ואני חושב שאני לא מקבל אפילו חצי מזה מבחינת העלאה שאני בדוק ב SPEEDTEST אז אני רואה 0.72 מגה אז זה עוד איכשהו בסדר והורדה זה מראה לי במקרה הטוב 3.5 מגה ניסיתי לסגור את כל המחשבים ברשת ולסגור את הטורנט וכל השטיות האלה ואני מוריד במקרה הכי טוב על 400 ק''ב. ששאלתי את בזק הם ישר אומרים לי שהכל בסדר ושככה זה צריך להיות ובאתר של הנוכלים האלה הם אומרים ש8 מגה צריך להוריד על 1000 ק''ב.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה להיות מסוגל לעבוד מהרכבת בדרך לעבודה ובשביל זה רציתי להשיג לי מודם סלולרי. חבילת גלישה בלי הגבלה עולה איזה מאה ומשהו לחודש שזה בסדר גמור (מישהו אמר אלטרנטיבה?). הדילמה היא אם לקחת מודם למחשב הנייד או שבאותו המחיר (קצת פחות בעצם) לקחת את חבילת הגלישה לסלולרי שלי ולהשתמש בו בתור מודם בחיבור bluetooth למחשב. האם חיבור כזה יפגע במהירות ובטיב החיבור? כמה זה יאכל לי את הבטריה של הנייד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך 802.11n כדי לנגן קבצי 1080p ברשת אלחוטית לחדר שינה (ב-802.11g הנוכחי זה מקרטע). אבל קצת תמוה בעיני שכל הראוטרים החדשים שאני רואה הם 10/100.. מה הקטע? בימינו שכל המחשבים מגיעים עם 1Gbit onboard זה דווקא יכול להיות שימושי כדי להעביר קבצים כבדים ברשת החוטית שלי.. במקום לקנות עוד סוויטצ' בשביל זה. כרגע ברשת 10/100 אני מעביר קבצים בין המחשבים בקצב של 11Mb/s ולא הייתי מתנגד לראות את זה משתפר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מכשיר כף יד + טלפון מעוניין להגדיר את הדואר האלקטרוני . לא יודע מה השרת של . gmamil . מי יכול לעזור . תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שאלות בקשר לProxy 1. מה זה Proxy ? אפשר הסברון קטנטן ? 2. האם על ידי Proxy אפשר לפתור בעיות לאגים במשחקי רשת ? 3. האם זה מסוכן?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך להתקין לחבר שקנה את הראוטר הזה הייתי אצלו עכשיו אבל לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד גם לי יש אותו הרואטר של בזק אבל התקין לי את זה טכנאי האם אפשר מדריך שיוביל אותי להצלחה? בעקרון חיברנו את הרואטר לADSL ולמחשב לכניסה של הכרטיס רשת ומה הלאה? ברגע שאני מכבה ומדליק הוא מזהה את החיבור וכותב משהו בפינה הימנית למטה יש אנימצה אבל אינטרנט עצמו אין כנראה אני צריך להגדיר כמה דברים אני משער מה השלבים שאני צריך ללכת בהם תודה אגב מדובר בשני לאבטופים לאחד יהיה מחובר הסימנס והשני יקלוט אותו בשביל לאפשר גלישה WIN XP אנגלית חיפשתי עכשיו איזה 20 דקות מדריכים אבל לא מצאתי פתרון
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה לכל העוזרים מפעם קודמת שכבר שאלתי פה שאלה בנושא... דבר שני אז ככה קניתי את הקאוטר של Edimax BR-6504N שהוא ראוטר מעולה הכי טוב שקיים מבחינתי לתקציב... אבל למרות זאת הוא לא מצליח לשדר לי לקומה התחתונה של הבית שלי ששם יש לי מחשב נייד. עכשיו הנקודה היא שהמחשב הנייד הוא ללא תקן N אלא רק תקן G השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי לקנות כרטיס רשת חדש למחשב או שמא לקנות ACCESS POINT ולהשתמש בה? מה דעתכם? נ.ב במקרה של כרטיס רשת זה הכרטיס שחשבתי עליו Edimax EW7708IL תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של חברת TPLINK מדגם TL-WR641G רציתי לדעת איך אני עושה רשת מאובטחת כלומר שידרוש סיסמא ממי שמתחבר באופן אלחוטי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד מתרידה יש לי את הראוטר הזה עכשיו עם טלפון 1.8GHZ עכשיו לפעמים הטלפון משמיע רעשים .... מוזרים אני חושב שהוא מתנגש איתו יש מצב ? או שזה רעשים של קליטה? שהוא לא קולט כבר? אבל הוא די קרוב לבסיס..... יש מצב שלפעמים הוא מתנגש ולפעמים לא? אותו דבר עם המקלדת שהיא 2.4GHZ
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה remote control ביטלתי את חומת האש ביטלתי גם את האנטי וירוס הפעלתי מחדש, גם המחשב השני ביטל את חומת האש. ואני עדין מקבל את השגיאה: can't connect to the server מה עוד אני יכול לעשות? (בהנחה שהבעיה אצלי)
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
איך לפתוח בראוטר החדש EDIMAX BR6524N ... 1- להיכנס ל GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->PORT FORWARDING או GENREAL TOOLS --->ADVANCED SETTINGS -->NAT -->VIRTUAL SERVER - 2 איזו פעולה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המודם/ראוטר הזה שקיבלתי מבזק. הוא מחובר רק למחשב אחד. אני משתמש בחייגן הפנימי שלו לטעמי זה יותר נוח הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לםתוח פורטים לאימיול עשיתי לפי מדריכים שמצאתי ברשת , אבל הוא עושה לי Error in this page או משהו כזה. הרצתי חיפוש בפרום ומצאתי שצריך לבדוק אם זה על הברידג' הנכון , שמתי על הנכון עדיין לא עזר. הפורטים לא נפתחים. ניסיתי לשים על UPNP שיפתח ת'פורטים אוטומטית הוא פשוט לא נותן. אני עושה Enable על Bridge1 דרכו אני מחובר לוחץ apply זה מרענן את הדף וה V פשוט נעלם.. למה? אשמחר לעזרה
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר המון שנים של שימוש במחשב אחד בלבד בבית, הפך גם ביתי להיות דו-מחשבי. אני עתה עומד, חסר מושג, בניסיון ליצור רשת ביתית. המחשב השני בבית הוא לפטופ ולכן מיד חשבתי על רשת אלחוטית בבית, אולם אז נזכרתי שזרוק לי בבית כבל רשת וזה יכול לעת עתה להוות פתרון. לצערי, גיליתי שיש בעיה עם יצירת חיבור ישיר בין מחשבי XP SP1 לVISTA. אני חושב שקיימת עוד אפשרות שהיא קניית ראוטר וחיבור דרכו (מה שאולי יחסוך את עניין השדרוג לSP2 שבו אני לא חפץ כל כך). אני מניח שהמבוא הזה היה מסורבל מספיק כדי להבהיר את פערי הידע שיש לי בנושא - אז ארד לשורה התחתונה - מחשב 1 - PC עם מודם ROTAL ALE 150 של בזק. מחשב 2 - Dell Vostro a840 אני מחפש את הפתרון הזול והאמין ביותר (גם על חשבון נוחות האלחוטיות…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני גר בקומה ראשונה ודודה שלי גרה בקומה 5, יש לה מהירות אינטרנט של 5 מגה, אני וחבר שלי שמנו לה סיסמא שאף אחד לא ירכב על האינטרנט שלה. חוץ ממני כמובן איזה סוג של כרטיס רשת אלחוטי אני צריך ללפ טוף שלי שאני יקלוט? ועוד שאלה, אני שקלתי בעצמי לקנות נתב, אתם יכולים להמליץ לי על נתב טוב, המודם הוא בחד ביטחון. יש לי אינטרנט HOT.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה כל משחק שאני מנסה לעשות לו PATCH לעדכן אותו אז זה לא נותן לי יש שגיעות בעיות וכו' עכשיו חשבתי חשבתי חמה זה נהיה לי אמרתי אולי בגלל שהפכתי את האיטרנט שלי ל STATIC IP אז שינתי לרגיל ועדיין לא עובד עכשיו נזכרתי עשיתי שיהיה לי 2 Local Area Connection Local Area Connection Local Area Connection 2 עכשיו השניי זה מה שהוספתי עכשיו נגיד אני רוצה למחוק אותו להחזיר לרגיל איך אני עושה את זה ? שחכתי איך עשיתי את זה משהוא עם הוספת חומרה חדשה ועם מישהו יודע מה הבעיה אז בבקשה שיגיד ליייי ויסביר
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=404090.msg3468726 שאלתי לגבי חיבור של 8-10 התקנים ברשת ביתית חוטית (עם תמיכה ברשת אלחוטית). המסקנה הייתה להשתמש בראוטר + רכזת בתור מפצל. בנוסף, הומלץ לי להחליף את הנתב לחדש כדי שיעמוד בעומס הניתוב. איזה נתב מומלץ לצרכים האלה (8-10 התקנים, רשת חוטית 10/100 ואלחוטית - המהירות באלחוטית לא קריטית)?
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום כל יום בשעה 14:00 הVPN שמחבר בין מחשבים במשרד שלי למחשבים באנגליה נופל. ההגדרות של הVPN נכונות (זה בדוק!). מאז שהעברנו את התשתית מבזק לסלקום (רדיו) החלה הבעיה. בTRACERT - ישנה נפילה של פינגים בצהריים, אבל הבדיקה לא אומרת כלום כי השרתים מפילים את הבקשות לping בשעות העומס. מה אני יכול לבדוק ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התשתית ? איך אני מוצא משהו שיפליל את ספק התוכן ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את האפשרות של הגישה מרחוק לתוכנה של הראוטר ואני לא מצליח נכנסתי לממשק של הראוטר, שיניתי את הכתובת בהתחלה לאייפי שלי איך שהאינטרנט מזהה אותו [דרך אתרים שמזהים] הכנסתי פורט שונה וניסיתי להתחבר דרך הפלאפון שלי, לא הלך. אז ניסיתי את הכתובת 255.255.255.255 וגם זה לא הלך [אני מכניס לפלאפון את הכתובת אייפי שלי ואת הפורט, כמו שצריך] יש משהו שאני עושה לא נכון כדי לגשת אל הראוטר שלי מרחוק? [אם לא הבנתם את ההסבר, אפשר פשוט מדריך קצרצר מההתחלה?]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בבית 4 מחשבים מחוברים קווית ל Switch fast Ethernet של Edimax ולמודם ראוטר Aztech DSL-600E לבזק בין לאומי 4 מגה..וממחשב אחד אני עובד עם רפיידשייר.. וכל זמן לא מוגדר זה יכול לקרות פעמיים ב10 דקות וזה יכול להיות מספר ימים בין ניתוק לניתוק..המודם אומר שהוא עדיין מחובר לאינטרנט אבל באף אחד מהמחשבים אין גישה..רק לאחר ריסט של המודם זה מסתדר..אבל זה מייאש כי בדר"כ יש באזור ה 5 ניתוקים ביום.. התיעעצתי כבר איתכם וקיבלתי את התגובה: אז האם אני צריך להחליף מודם? ואם כן לאיזה?/מה האפשרויות?/איזה מודם אפשר להוציא מבזק שיעשה את העבודה (שיהיה גם אלחוטי ויעמוד בעומס)? או שאני יכול לקנות את ה אדימקס BR-6574n ולעבוד עם המודם רק כמודם ולא גם כראוטר? כי בכל מקרה אני צריך רשת אלחוט…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי מחקר קטן בקשר שבין הרשת הביתית והאיטיות במחשב / קיפאון / פריזים / דפים לא מגיבים ... על פניו אין קשר אבל זה לא מדוייק לקחתי מחשב עם רשת בעייתית " הכונן קשיח עשה רעש חושב " , " מחשב קפא / איטי " ניתקתי את האינטרנט , דקה והמחשב ניהיה חזק ומהיר כאילו לא קרה כלום. אף פעם לא קישרתי איטיות של רשת אינטרנט לאיטיות של מחשב תמיד בדקתי חלקים / תוכנה .. תשימו לב שאתם מכבים את המודם / ראוטר שיש איטיות נוראית או שהמחשב נתקע ( במידה ואין בעיה במחשב ) הבעיה מסתדרת בשניה . אז לפני שאתם מסתבכים עם תוכנה וחלקים תבדקו את הרשת שלכם ( האוייב השקט מספר 1 ) , שהספק אינטרנט אומר " הבעיה במחשב " אז הוא יודע למה הוא אומר את זה על ראש הגנב בוער הכובע !
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לפני מספר ימים רכשתי HTPC לסלון, הזמנתי בשבילו מחו"ל מתאם רשת אלחוטי USB בתקן N (צ'יפסט של Ralink). בחדר שלי (מרחק בין 8 ל 10 מטר ישיר מהסלון) יש ראוטר אלחוטי של NetGear דגם WGR614. הבעיה היא - שלא משנה מה אני עושה, האות לא נקלטת כמו שצריך, כולל התנתקויות וגם כאשר הוא קולט, אז הוא מצליח לקבל רק "חלש מאוד" ואז כמובן שהאינטרנט לא זז. בעבודה יש לי ראוטר Edimax 6524 המפורסם בעל 3 אנטנות, תקן N וMIMO - הבאתי אותו לבית, חיברתי אותו ושוב, המצב לא השתנה - למרות הכל. חשבתי שהבעיה אולי טמונה במתאם אלחוטי שהזמנתי, אז הבאתי מהעבודה גם מתאם אלחוטי של Edimax (שגם לו יש צ'יפסט של Ralink אגב, ואחרי בדיקה מסתבר שזה צ'יפסט נפוץ מאוד) ושוב, המצב לא השתנה - אפילו החמיר. אפילו צילמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-