רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום, בזק החליפו לי ראוטר משום שהקודם התקלקל וקיבלתי את הראוטר 2650U של D-Link. עם הראוטר הקודם יכלתי לפתוח שרת ב COD4 והייתי נותן את ה IP לחברים והם היו מתחברים אלי ויכלנו לשחק. בראוטר החדש הם לא מצליחים להתחבר גם אחרי שפתחתי את הפורט שדרכו הם מתחברים (פורט 28960). למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
אז ככה, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות: תקציב לראוטר 300-350 מכשירים- לפטופ (חיבור אלחוטי), מחשב נייח (חיבור חוטי), אייפוד טאץ' ומחשב כף יד (חיבור אלחוטי) העלתי שרטוט של הדירה עם מידות. האזורים בהם אני צריך שיהיה שידור מסומנים בכתום. הנק' האדומה היא השקע שאליו מחובר המודם כרגע. בגלל שהמחשב הנייח נמצא באותו חדר, אני חושב שעדיף לחבר אוטו לראוטר בצורה חוטית. הלפטופ יהיה בממד (מסומן עם קירות עבים, הדלת שלו פתוחה רוב הזמן אבל הייתי רוצה שידור גם כשהדלת סגורה) הבנתי שיש ראוטרים עם כניסות USB ככה שאפשר לחבר ולשתף מדפסות ללא חיבור רשת, האם אופציה זו מעלה את המחיר באופן משמעותי? תקנו אותי אם אני טועה, אבל מהירות העברת קבצים ברשת לא מושפעת/תשפיע על מהירות הורדת קובץ מהאינטרנט, אני צודק?…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שהתקנתי את הרשת האלחוטית בבית שמתי לה סיסמא כדאי שלא יכנסו אליה ושחכתי אותה יש אפשרות לאפס אותה או משהו כזה? תודה =]
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
א' ההתקנה באמת הייתה פשוטה והסתרדתי בלי בעיות.. עושה רושם של ראוטר מוצלחה.. (אם כי הוא אצלי רק יום אחד אז..) יש לי עדיין כמה שאלות לגביו , א' איפה אני מנהל (מגביל) תחיבור של שאר המחשבים ברשת ? ב' איך אני מבטל את הפירוואל של הרשת? אני פשוט לא סובל את זה.. זה כ''כ מציק.. ג' איך אני משתף את המדפסת שלי ברשת? תודה וגם תודה שוב על העזרה בבחירת הראוטר
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, יש לי את הנתב הנ"ל שנתיים וחצי בערך. לרוב הוא סבבה לגמרי. אליו מחוברים שני מחשבים: שולחני מחובר עם כבל ונייד שמתחבר אלחוטי. לפני כחודש התחילו אצלינו ניתוקים ברשת האלחוטית בלבד - כל כמה דקות החיבור האלחוטי מתנתק לכמה שניות וחוזר. בזמן גלישה, כשהמחשב קרוב כ-2 ס"מ לראוטר וגם כשהוא בצד השני של הבית. בקיצור, המצב לא משהו. בזמן הניתוק יש לציין שהחיבור החוטי עובד כרגיל וכך אנחנו עובדים עם המחשב הנייד לאחרונה - מחובר בכבל לראוטר. בנוסף, כשמחשב הנייד מטייל בעיר, או באוניברסיטה, החיבור האלחוטי יציב כמו לוחם סקוטי עתיק. עדכנתי קושחה לגרסה החדשה ביותר שיש, שיניתי את מספר הערוצים מברירת המחדל שהיתה לי בהתחלה (נדמה לי 7) ל-6/10/11 ולא היה שום שינוי. אפילו עשיתי לו ריסט!…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הנתב שבכותרת, תשתית ADSL מהירות 5 מגה. שמתי לב שכשאני מורידה מ-Rapidshare (יש לי חשבון פרמיום) אחרי כמה זמן ההורדה נהיית איטית להחריד וכשאני עושה ריסט לראוטר זה מסתדר. בזמן שההורדה מ-Rapidshare זוחלת, ניסיתי לעשות בדיקת מהירות באתר של הספק שלי בזק בינלאומי והמהירות שם תקינה. הקושחה של הנתב מעודכנת לקושחה האחרונה מהאתר של פיקוק (1.58). יש משהו שניתן לעשות כדי שלא יהיה צריך לעשות ריסט לעתים כל כך קרובות? אודה לכל רעיון.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום, כתבתי כאן הודעה לא מזמן, ורק עכשיו שמתי לב לשאלות המוכנות שצריך למלא, אז מחדש ( צריך המלצה לנתב ולכרטיס רשת אלחוטי ): 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 350 שקלים כולל כרטיס רשת אלחוטי למחשב השני שיחובר 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני מחשבים נייחים, אחד חדש לגמרי, השני בן שנתיים, גם חזק יחסית. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? לא בממד, אבל יהיו ביניהם שני קירות. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, הייתי רוצה לשמור על האפשרות הזו. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה... 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). -שני המחשבים משמשים בעיקר לעבודה, לעיתים כבדה …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר/מודם אלחוטי ASUS AM604G והכל טוב ויפה הוא מקבל אינטרנט ועובד יפה מאוד... העניין הוא שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד ולכן הקליטה ברחבי הבית היא בלשון המעטה "לא משהו" ולכן עדיין עוברים כבלים לפה ולשם ומפריעים לאורך החיים הנורמאלי.. חשבתי על לקנות ראוטר אלחוטי נוסף כגון : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=406&CatCode=60 לחבר אותו לחדר שהכי קרוב לממ"ד ככה שהכבלים לא יפריעו ומשם להעביר לשאר הבית... רציתי לשאול איך הTP-LINK הנ"ל והאם הוא יוכל להעביר את האות בצורה טובה למרחקים של עד 10 מטר כולל קיר/שני קירות במקסימום... ועוד דבר רציתי לשאול האם הקונספט של לחבר את אחת מכניסות הLAN של הASUS לאחת מכניסות הLAN של הTP-LINK בעצם ייצור שרשור כמו שרשור של ראוטר/סוו…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הנתב שבכותרת, http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BR-6524N&Cat2Cat1ID=106&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כרגע יש לי נתב של TRENDNET TEW-431BRP http://downloads.trendnet.com/IMAGES/JPEG/TEW-431BRP.jpg והקליטה בסלון היא כ 30-40 אחוז. הנתב נמצא בקומה שניה והסלון נמצא קומה מתחתיו. התקן רשת שלי בסלון הוא G. האם העוצמה של EDIMAX בנתב שאני מעוניין לקנות יותר חזקה ? בנוסף האם יש נתב עם LAN במהירות של 1000 בסביבות ה 350 ש"ח? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי שמחוברים עם חוט (בגלל שהחדרים קרובים) לראוטר "סימנס" שלקחתי דרך בזק. עכשיו אני רוצה לשים עוד מחשב בסלון ואני לא רוצה להעביר עם חוט אליו. השאלה שלי אם כאשר אני יחבר את המחשב בסלון לרשת האלחוטית הוא ימצא את הראוטר מבחינת המרחק והכל. או שאני יכול לחבר אותו לרשת בדרך אחרת. ראיתי ב BUG מין מתאם רשת של edimax ב USB לא הבנתי בדיוק מה זה.. אולי זה יכול לעזור. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
יש לי קובץ בגודל של כ-130 מגה שאני רוצה להעביר לחבר באירופה לא הצלחתי בדואל. יש שירות איחסון חינמי שמתאים לזה ? אין לי קשר ישיר איתו.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כמו שחלקכם כבר יודעים, ה-D-Link DSL-2650U הוא מודם/נתב אלחוטי בתקן G שחברת בזק החלה לספק ללקוחות ה-ADSL שלה בתחילת השבוע. זהו המכשיר המשולב המתקדם ביותר שבזק מספקת ללקוחותיה ובנוסף ל-4 כניסות ה-LAN והתמיכה ב-WiFi הנתב הזה כולל גם שתי כניסות USB המאפשרות לחבר אליו מדפסות ודיסקים חיצונים. בסקירה הראשונית שערכתי ניתן להתרשם מהתכונות העיקריות של מודם/נתב זה, מממשק המשתמש שלו ומהמבנה הפנימי שלו. http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-2650U/DSL-2650U.htm CHEIF
-
- 62 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס הזה- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1440. אני מעוניין לקנות אנטנה חיצונית מדגם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7977 או דומות לה ע"מ להגדיל את טווח הקליטה של הכרטיס. האם החיבור הקיים בכרטיס יתאים לאנטנה או שיש צורך במתאם כלשהו? ובכלל, על אילו אנטנות חיצוניות הייתם ממליצים בטווח של עד 200-250 ש"ח? תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 20:04:18 ?????????? :-\
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הייתי שמח להבין איך DNS עובד איך למשל באוניברסיטה שלי, בשביל לגלוש לאתרים, הוא מעביר אותך ראשית לאתר הדורש סיסמא, בעוד אתרי האוניברסיטה עובדים הבנתי שזה קשור ב DNS, אבל אשמח לדעת איך אפשר לתכנת דבר כזה ברשת האלחוטית שלי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משום-מה, אתמול אני לא מצליח להתחבר לMSN ולICQ והפייסבוק לא מציג לי את כל התמונות על המסך והמון אתרים לא עולים לי פתאום. לא נגעתי בהגדרות של הפיירוול ולדעתי זה לא ישתנה לבד?! בנוסף סגרתי את הפיירוול AVAST ואת הפיירוול של הWINDOWS ונסתי להתחבר ועדיין לא עזר. תמונה של הFACEBOOK, לא מציג את כל התמונות: http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/36/3655999_1168x806.JPG תמונה של הMSN לא מתחבר + עשיתי בדיקה להתחברות והוא רושם מה יכול להיות הסיבה לבעיה (שלא ממש הבנתי..) : http://www.picamatic.com/show/2009/05/16/11/39/3656011_563x930.JPG תודה רבה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום כולם! ברשותי מחשב נייד מדגם ASUS F3S על המחשב מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה מחשב באופן כללי מעולה ולא עושה כל בעיות כלשהן הבעיה התחילה באופן מוזר כאשר קיבלתי את הראוטר, אני מנסה להתחבר לראוטר (גם שלי גם של אחרים זה לא משנה), והמחשב פשוט פוסל כל חיבור רשת על הסף ההסבר הוא שהוא לא מוצא חיבור זמין בטווח למרות שהמד מראה טווח מלא והטווח בפועל הוא פחות מ30 ס'מ ככה שזה ממש לא הגיוני, הבעיה לא מהראוטר כי א' ניסיתי אם שני ראוטרים שונים והבעיה אותה בעיה וב' יש לי איי פוד טאצ' והוא מתחבר ללא כל בעיה לשני הראוטרים האלה, אני יוצא מדעתי בניסיון להבין מה הבעיה אני מתחיל להאמין שהבעיה היא חומרתית אבל אם הייתה חומרתית המערכת הפעלה לא הייתה מזהה כל ראוטר בבקשה תעזרו לי אני אובד עצו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשבים שמדובר עליהם: המחשב שלי - WIN7 המחשב של אחי - WIN VISTA הנייד - XP שלי והנייד , מחוברים לרשת דרך כרטיס רשת אלחוטי . הויסטה מחוברת עם כבל לראוטר. במחשבים עם הכרטיס רשת אלחוטי , כל ההגדרות אוטומטיות. כנ"ל לגבי המחשב שמחובר לראוטר ע"י כבל רשת. אני מעוניין לשתף קבצים בין כל המחשבים. כיצד אוכל לעשות זאת ביעילות וללא עצבים מיותרים? יש לציין שעשיתי חיפוש, לא מצאתי משהו שבאמת יוכל לעזור לי . אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי . בתודה , אסף.
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 300 ש"ח עם חריג עד 380. אם יש אפשרות ב-250 בכלל מעולה! 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני לפטופים בלבד אולי בהמשך עוד לפטטופ אחד. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? כרגע לא0אולי בהמשך),אבל עדיין אחד הניידים יהיה בחדר אחר מאחורי קיר עבה. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, במיוחד הורדות כמו UTORRENT. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). - השימושים העיקריים הם - גלישה והרדות בתוכנות שיתוף כמו UTORRENT ו-BITCOMET במיוחד קבצים של 4-8 ג'יגה. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוט…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום יש לי קיטועים וסקייפ ויש לי ראוטר אלחוטי של LINKSYS.... מה אפשר לעשות? הקליטה היא נמוכה האם זה בגלל זה ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית שמחוברת למודם כבלים, שתוכל לעבור מרחק של כ 15 מטר כולל קירות(וגם לגובה). רציתי לבקש המלצות לראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אשר יוכל לבצע זאת, בתקציב סביר. כמו כן הייתי מעדיף(אם בכלל יש כזה דבר) שמחשב אחר יוכל להתחבר לראוטר דרך חיבור USB, זה יחסוך רכישת כרטיס רשת חוטי. תודה רבה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. כאשר גיסתי מתחברת לאינרנט דרך הרשת האלחוטית כתוב ב"בחר רשת אלחוטית" שהרשת האלחוטית הביתית מאופשרת לאחר ההתחברות כתוב שם "לא מחובר" אך כאשר אני לוחץ על הרשת שוב הוא מציע להתנתק (:-S) וניתן לגלוש בדפדפן והמחשב מקבל איי פי אך כאשר אני מנסה לשלוח דואר דרך האאוטלוק הוא לא מצליח לשלוח והאייקון הקטן בצד של הוויירלס נטוורק קונקשנס מנותק אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הבעיה... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-