עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב. יש לי רשת אלחוטית בתקן N (עזרו לי פה בפוסט הקודם להגדיר על תקן N). אני מנסה לצפות בסרט באיכות 1080p דרך הרשת האלחוטית. כלומר הסרט יושב על המחשב הראשי ומשדר למחשב בסלון שמחובר ל-LCD. כאשר אני צופה בסרט דרך windows media player הסרט רץ חלק אבל אני לא מצליח להפעיל עליו כתוביות. כאשר אני מנסה להפעיל את הסרט דרך VLC שכן מראה כתוביות, הסרט יוצא מקוטע. כאילו נתקע לו ב-buffering. סרט באיכות נמוכה יותר לא נתקע ב-VLC. אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Art Tatum,

YOUTUBE לא עובד היום משום מה. קורה לעוד מישה או רק לי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אנשים אחרי שעות של שיחות עם התמיכה שלא ממש עזרה ואמרה שאין פיתרון... אני ישמח להקשיב לעוד דעות. הבעיה : יש לי שתי מחשבים בבית אחד קוי ושני ווירלס אבל זה לא משנה.. למחשב אחד פתחו לי פורטים בצורת DMZ והכל תקין למחשב השני פתחו לי ידנית אבל זה לא עובד וכן עשיתי אפילו אייפי סטטי אבל זה עדיין לא עובד . אחרי שדיברתי איתם שעות הם אומרים לי שאצלם זה מראה הכל בסדר ואין שום תקלה ואין פיתרון. שכחתי להוסיף בהתחלה זה עבד! והכל היה בסדר. אבל אצלי זה לא עובד . ניסיתי להחליף בין האייפי כאילו שלמחשב הזה יהיה DMZ והכל עובד אבל הידני גם במחשב השני לא זז ... ישירות עם המודם זה גם עובד. אני לא יודע מה לעשות עכשיו ? יש פיתרון אחר או שצריך להתקשר לשירות לקוחות ולהגיד התמיכה לא מועילה אני רו…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by biteme,

היי אנשים, אני צריך עזרה אני צריך לחבר 2 מחשבים לאינטרנט מהיר רציתי לעשות מה שחבר שלי עשה, הוא חיבר מודם אלקטל לראוטר ואז חיבר את שני המחשבים לראוטר. הבעיה היא שכבר לא מוכרים את המודם של אלקטל. אז אני צריך לדעת עם יש אופציות אחרות (כרגע יש לי את המודם של סמסונג - AHT-E300 - המודם הכחול)או עם יש אפשרות בכלל לחבר את המודם שיש לי כרגע לראוטר ?

5. היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by kalda01,

לפי המדריך באתר בזק ניתן לחבר מדפסת USB לנתב DGN2200 ואמורה להידלק נורת הUSB בפנל של הנתב. המדפסת מחוברת ופועלת כשורה אלא שהנורה כלל לא נדלקת. האם זה מהווה בעייה ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by yonatanh,

עד חודש ינואר האחרון היה לי נתב Netgear VVG2000 שעבד סה"כ בסדר... זה אחרי שהחלפתי בינו לבין ה-D-Link בעבר עד שקיבלתי מוצר סביר. בחודש ינואר הייתה לי הפסקת חשמל שאחריה קו הטלפון לא עבד - הטכנאי שתיקן את קו הטלפון החליף גם את הראוטר (אני לא יודע אם באמת הייתה סיבה לכך כיוון שלא הייתי בבית). מאז - רק בעיות עם הראוטר. עכשיו, לאחר כחודשיים שאני מדבר עם בזק וכבר החליפו לי ראוטר 3 פעמים, על אף שאמרתי להם שברור שהבעיה היא לא בחומרה אלא ב-firmware. הבעיה הייתה שאחת ליום בערך, שירות ה-DNS של הראוטר היה מפסיק לעבוד, אבל אם הייתי מגדיר DNS ידנית אצלי במחשבים, הייתי יכול להמשיך לגלוש. בנוסף, תיבת ה-VOIP האמריקאית שלי (Linksys PAP2T) הפסיקה להוציא שיחות ומדי פעם לאחר ניסיון הוצאת שיחה,…

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  8. Started by neogod,

יש לי כרטיס רשת שאני לא ידוע את שם היצרן, ואני זקוק לדריוור מכיוון שהוא לא משוהה על ידי הווינדוס על הכרטיס רשום : topsearch TS M 8VOC Pulse h1012 ניסיתי לחפש דריוורים ולא ממש הצלחתי

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by demultiplexer,

נגמר לי המנוי בעוד חודש, איפה אני יכול לראות השוואת ספקים ? תודה,

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by imac,

כבר חצי שעה שאני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (משתמש בלפטופ+נטסטיק) נבדק בלפטופ ובמחשב הנייח בשתיהם הוא נתקע ב-looking up למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

קורה לי יותר מדי פעמים בזמן האחרון, שאם אני רושם כתובת בשורת הכתובות ומנסה להיכנס אליה, הדף לא מצליח להיטען. אבל נגיד שאני לוחץ על קישור מסוים (לדוגמא:בפורום פה, אני אלחץ על הקישור לפורום אינטרנט) אז זה עובד. גם האייסיקיו,אימיול, ותוכנות אינטרנט אחרות עובדות. ניסיתי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס וזה אותו הדבר, לפעמים עובד, ולפעמים לא. אם אני עושה ריסטרט לראוטר אז לפעמים זה מסדר את זה, אבל לא להרבה זמן. מה עושים? תודה על העזרה וסליחה על החפירה!!

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by GamePad,

מצטער, אני מניח שהנושא כבר טחון, אבל.. נגמרת לי החבילה ואני מתלבט בין 014 לנטויז'ן המחירים כמעט זהים ככה שזה לא משנה מצד אחד אמרו לי שהפורטים חסומים בנטויז'ן לטורנטים ואימיול מצד שני אני עובד איתם כבר המון זמן ואף פעם לא היו בעיות של ממש ונתנו לי אחלה תמיכה. מצד שלישי ההורדות באמת איטיות יותר לאחרונה, אפילו בטורנטים עם המון סידרים. מצד רביעי אני לא מכיר את 014... ??? בקיצור, מי שיש לו נסיון וידע ויכול לעזור.. תודה

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  13. עומד להיגמר לי ההיתחייבות עם נטויזן,ורציתי לעבור ל אקספון מישהוא יודע איך הם? (מישהוא שיש לו),ואיך המהירות בטורנטים? והגלישה באתרים מחו"ל? כמו יוטיוב?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by tzatza,

מחפש מישהו שיש לו את הרשת האלחוטית של בזק ראוטר של SIMENS מחפש מישהו שהתקין ויכול להדריך לדרך האיכותית לאבטחה ובנית הרשת כמו כן קיים הראוטר הקודם קווי - של EDIMAX והאם ניתן להשתמש בו ולהמשיך את אבטחת הרשת שלו או משהו כזה בקיצור האם יש מדריך או משהו כזה לראוטר הספציפי כדי להבטיח רשת מאובטחת .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. ברשותי 3 מחשבים מסוג פנטיום 4 בדגמים שונים 2 מתוכם בעלי מערכת הפעלה XP HOME ואחד XP PRO - כולם בעברית עם כל העדכונים ו SP3 בחדר אחד מחשבי הXPHOME אינם מצליחים לייבא כתובת רשת אבל ה PRO עושה את זה בגדול בחדרים האחרים המחשבים פועלים כראוי ומייבאים כתובת ללא בעיה הרשת היא רשת חוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by 1_Nike_1,

אז ככה.. מערכת חדשה, הדבר היחיד שנותר הוא המודם, באשר לו שום דבר לא השתנה.. חיבורים וכדו' לפי הצעת נטויז'ן החלפתי מחיבור USB ל-RJ45 משום שאין תמיכה של זה ב-Win7 מאז המעבר ל-RJ45-- שתי נורות דולקות קבוע, השתיים הראשונות/העליונות, כל השאר לא נדלקות בכלל ב-HOT אמרו לי שהמודם תקין לפי בדיקה שלהם ושאין להם איך לעזור לי יותר חששתי שזה קשור לכבל שהשתמשתי בו, אז ניסיתי אחד נוסף. האם יש כבל מיוחד שאני צריך להשתמש בו? דרייברים של המודם מותקנים, כרטיס הרשת מותקן ומזוהה.. ה-Local area connection מסומן ב-X (רשום Network cable unplugged) והאופציה שם היא Disable בלה בלה.. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. יש לי מודם של בזק eci b-focus router 312 לכנסתי למדריך כדי לפתוח אותו לראוטר אבל אני לא מצליך להכנס לממשק שלו זה עושה לי כאילו זה כתובת לא נכונה יש אולי עוד כתובת של הממשק?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. שלום, אני מחפש ראוטר שיהיה בממד (כנראה שהוא ישאר שם). (לא ראוטר מודם) שיהיה בעל קליטה טובה ושיהיה קל לתפעול. מחיר באזור ה300-400. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Shmuel Cohen,
    • 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. אז ככה יש לי אינטרנט 5 מגה של בזק. התשתית היא של הוט עם מודם thomson ואני סובל מלאגים במשחקי רשת.. ואני משוכנע כמעט בטוח שזה בגלל הראוטר. הראוטר שלי הוא של edimax והוא נמצא אצלי כבר 4 שנים בערך. איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות? חשבתי על זה מה אתם אומרים? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3746&CatCode=581

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. my azureus doesnt work well and download at low speed if it download at all. what should i do to incrise the download speed? if i would change the"incoming TCP listen port" it will work fine? if this is the problem what port i need to use? thank you for helping

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. יש לחבר שלי רשת של 8 מחשבים. הוא רוצה ש 3 מתוך ה 8 יהיו ברשת משלהם אבל שעדיין יהיה שיתוף אינטרנטי. כלומר שעדיין ה3 מחשבים האלו יוכלו לגשת לאינטרנט. יש דרך לעשות את זה? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. עברתי ל100 מגה אצל הוט נט, דבר ראשון אני חייב לציין שהמענה הטכני שלהם עונה בשניה וזה מעולה. הם אמרו לי שאם אני על 12 מגה אצל התשתית [הוט] ו100 אצלהם יהיו לי בעיות איטיות. אכן היו וכשהעבירו אותי ל12 גם אצלהם זה התחיל לרוץ בסדר. אני לא אומר שהם שיקרו וכאלה, אבל למה זה? הם גם טענו [אולי הם אולי נציג הוט שהיה בשיחה - לא הבדלתי] שזה בגלל שיש לי מודם מוטורולה שלא תומך... מישהו יכול לשפוך לי אור על העניין? זה פשוט מעניין אותי למה זה משנה שיש לי יותר מדי בספקית...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by קרול,

אני לא מומחה במחשבים. קניתי נייד וחברתי אותו עם כבל מוצלב למחשב הביתי. עשיתי כל מה שיכולתי ואני רואה, מכל מחשב, את הכונן המשותף במחשב השני אולם לא יכול לגשת אליו. מה לעשות? תנו כוון או אתר נוסף של מידע קרול

25. Started by Cheif,

היום, לפני חמש שנים, ב-2/8/2005, עלה לאוויר האתר http://www.netcheif.com זאת מתוך מטרה להוות מקור ידע, דובר עברית, בנושאי נתבים ורשתות ביתיות. ל-POST זה מצורפת תמונה היסטורית של האתר מספטמבר 2005, כחודש לאחר הקמתו. במהלך חמש השנים האחרונות צבר האתר אוהדים רבים והצליח לבסס את עצמו כמקור ייחודי למידע בתחום זה. חיפושים רבים בגוגל הקשורים לתחום הנתבים והרשתות הביתיות, מעלים את NetCHEIF כתשובה הראשונה. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "אבטחת רשת", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCHEIF ממוקם ראשון. בשנה האחרונה הרחבתי את פעילות האתר על ידי פרסום "הבלוג של NetCHEIF", שכולל גם סקירות מהביקור שלי בתערוכת CES 2010. במקביל, החלה גם פעילות ב-Facebook …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.