רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
http://it.themarker.com/tmit/article/6952 כתבה מעניינת ביותר, תקראו. כמובן, שבמדינה הזאת, שום דבר לא ישתנה, בטח ובטח שלא קו תת ימי חדש . עריכה: רגע רגע, או שאולי כן? (ב10 שנים הקרובות) http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1623531 "בעקבות הביקושים הכבדים: בזק בינ"ל בוחנת הנחת כבל תת-ימי שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט באירופה"
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עקב בעיות בשיתוף קבצים בין המחשבים אצלי בבית (כנראה בעיית תשתית) התקנתי את התוכנה HAMACHI והגדרתי בכל המחשבים והכל סבבה! אממה, בכל הבדיקות והניסויים והסרה והתקנה של התוכנה שעשיתי נשארו לי ברשימת המשתמשים בלחון התוכנה משתמשים שהם כבר לא פעילים(שהם למעשה המחשבים שלי עם IP שונה) ואני לא מצליח להסיר אותם. אשמח לשמוע פתרונות אפשריים...
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
פניתי לפורום כאן כבר 3 פעמים הייתי רוצה תמיכה בהתקנת הראוטר האלחוטי ,כדי הנייד יכיר בו תודה בידי מודם עם חיבור USB... אני צריך ערה ואני לא יודע איך מחברים תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול שלי ושל הביטורנט שלי ...התקשרתי לספקית האינטרנט ובקשתי לפתוח את הפורטים הם אמרו שאני יכול לפתוח את כול הפורטים וזה לא מומלץ כי אז זה מוריד את רמה האבטחה של המחשב או שאני פשוט יגיד להם איזה מספר שהוא אומר שצריך לפתוח אימיול מסויים... איך ומאיפה אני משיג את המספר ? כאילו שאני אתקשר אליהם ואני יגיד להם אותו זה יפתח את הפורטים רק של האימיול ? תודה רבה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת? עריכת המודר (nice-1): כל כך קשה? :
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, יש לי בבית רשת ביתית של 3 מחשבים, כל ה-3 מחוברים דרך כבל ישירות למודם (D-Link). האינטרנט עצמו הוא 15 Mbps של בזק בינלאומי. לאחרונה הרגשתי שהאינטרנט לא מתפקד מהר כמו שצריך, הן בהורדות והן בטעינת אתרים. באופן ספונטני הרצתי Speed test במספר אתרים, והופתעתי לגלות שהמהירות שאני מקבל היא בין 5 ל-8 Mbps (אף תוכנה/הורדה לא רצה ברקע באותו זמן). החלטתי לבדוק את 2 המחשבים האחרים, וגיליתי שכל אחד מהם רץ על 15 Mbps. תהיתי אם הבעיה נמצאת בכבל הרשת שמחובר למחשב שלי, ולכן לקחתי את אחד המחשבים האחרים וחיברתי אותו אל כבל הרשת שהיה מחובר למחשב שלי. התוצאה הראתה 15 Mbps. כלומר, הבעיה היא במחשב שלי ספציפית. מספר דברים שכבר ניסיתי: - בדיקת Spyware - עדכון דרייברים של הכרטיס רשת - הסרת Ho…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים - שידרגתי את המודם שלי ממזמן ואני עכשיו רוצה להוריד את ה - Firewall הפנימי לו איך אני מתחבר למודם דרך TelNet (בווינדוס xp) ומבטל את ה Firewall
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ראוטר asus604g ושלושה מחשבים מחוברים אליו+רשת אלחוטית. אני רוצה שמחשב אחד ספציפי תמיד יקבל כתובת קבוע, למשל 10.0.0.10 בראוטר לא מצאתי אפשרות לתת לMAC מסויים IP מסויים.. האם יש דרך לעשות זאת בדרך אחרת? באותו מחשב ישנה מערכת הפעלה מסוג WINXP. מה שחשוב שהDHCP ישאר על אוטומטי בראוטר. ויתן IP לפי רצונו, חוץ מאותו מחשב.. חשבתי אולי להגביל אותו דרך כרטיס הרשת, אבל לא ממש יצא לי. אם מישהו יודע מה לעשות, אשמח לעזרה... תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב מסוג של Linksys WRT150N. אודה לכם מאוד באם אוכל לקבל מדע על תצורה נכונה של הנתב לפתיחת פורט ב-uTorrent . אני עובד עם Windows Vista Premium SP1 ו-IE7 . חומת האש: Online Armor. בתודה מראש zsmi
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
בקשה תעזרו לי מהר זה דחוף, יש לי כרגע Netvision ADSL 0.5, מודם ADSL USB של ROTAL. עוד 30 דקות אני מחליף ספקית אינטרנט ואני מתלבט בין כמה וכמה ספקיות: 1) בזק בין לאומי 2) אינטרנט זהב 012 3) יסראסרב 4) יש לכם עוד הצעה? :-\ אני צריך שתגידו לי את הספקית הכי טובה והכי מהירה (מבין כל שאר הספקיות כמובן). תודה מראש(מצפה לתגובות מהירות)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חזרתי לשחק לא מזמן בET, ופתאום יש לי פינגים בגובה של 150-300 ללא לאגים בארץ, וחו"ל יש לי בין 200-400 עם לאגים. אז ככה 1. ממה זה יכול להגרם? 2. אני קיבוצניק כך שלכל הקיבוץ יש רשת משותפת ואין לי מושג מהי, עכשיו אני יודע שהחיבור שלי הוא דרך כבלים ולא טלפון איזה סוג חיבור אינרטנט זה יכול להיות? 3. ישנה איזה שהיא תוכנה שיכולה לנתר את כל התוכנות שעושות שימוש באינרטנט, ובכמה הן משתמשות בו?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כנראה שלא.. הקדמה: הייתי בבזק (תשתית) עד לפני שנה וחצי ככה ועזבתי.. כי ההורים שלי עברו לטלפוניה אחרת ואז גיליתי שמחייבים אותי 25 שקל יותר על "קו קל" עקב זאת עברתי לכבלים. עכשיו התחייבות שלי בהוט וגם בבזק בינלאומי הסתיימו, כרגע יש לי 1.5 וחשבתי לשדרג ל5 מגה. אז היום החלטתי לחפש באינטרנט לגבי אותו תשלום נוסף ולראות מה קורה עם זה היום אז מצאתי כמה כתבות כאלה, למשל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3515355,00.html שלפי מה שאני רואה משרד התקשורת הכריח אותם לבטל את זה. היום התקשרתי אליהם והנציג אומר לי שבנוסף לאינטרנט, צריך לשלם עוד 25 על קו שחסום מכניסות ויציאות ושהמטרה שלו היא רק בשביל האינטרנט. אז מה בעצם ביטלו או שזה פשוט שבזק לא עומדים בהתחייבות הזאת? מישהו יכול להס…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
DWA-547 לעומת DWA-556 הראשון יושב על PCI, ורשום שהוא בתקן n draft. השני יושב על PCIe והוא בתקן n הרשמי. לפי מה שהבנתי, אין הבדל גדול, רק שלרשמי יש יותר תמיכה, כי הוא תקן רשמי אצל IEEE. ההפרש ביניהם הוא פי 2 במחיר. אני מניח שה PCI לא מגביל את המהירות, כי הוא עובד במהירות גבוהה מזו של הרשת בתקן n, והראוטר שלי הוא D-link 655, שגם הוא פועל בתקן n draft. יש משהו שאני מפספס? למה לשלם כפול על אותו דבר? (פלוס מינוס)
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אין ממש מה להרחיב, מה ההבדל בין: Intel® PRO/1000 CT Network Connection PCI Intel® PRO/1000 MT Network Connection PCI תודה מראש. כעיקרון יש לי את שניהם, אני לא יודע באיזה משניהם עדיף להשתמש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי בדירה רשת אלחוטית המחוברת לשני מחשבים. הראשון הוא נייד ואיתו אין בעיה (כי הוא נמצא קרוב לראוטר) ואילו השני, הנייח, הוא הבעייתי. הוא סובל מחיבור בעוצמה נמוכה מאוד ולא מעט ניתוקים. הראוטר הוא כנראה מדגם BR-6104WB של EDIMAX. כרטיס הרשת של המחשב הנייח הוא מדגם EW-7318UG, גם כן של EDIMAX. כמו כן, כדאי לציין שהמרחק בין הראוטר למחשב הוא כעשרה מטרים, אך מפרידים בינהם ארבעה קירות. מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את הקליטה, האם כדאי להחליף את הראוטר? (ואם כן אשמח לקבל המלצות) האם כדאי להחליף את כרטיס הרשת? (כנ"ל) או שעלי להחליף את שניהם? אשמח לקבל בכל מקרה את הפתרון הזול ביותר האפשרי. ותודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי ברצוני לרכוש דומיין .. .co.il במקרה שלי .. היכן המקום הכי זול לרכישת הdomain? מצאתי ב77$ לשנתיים ו30$ לעוד שנתיים לחידוש .. מאיזה אתר ישראלי כאן .. יש יותר זול מזה? ועוד שאלה ברשותכם .. מקום זול אמים וטוב לאירוח בעל תמיכה בasp ושאלה שמעניית אותי מבחינת הפרוצדורה אחרי ההרשמה מבחינת הקישור של הדומיין שלי עם השרת host שבחרתי? זה פעם ראשונה שלי סליחה על הבורות :-*
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר dynamode מדגם BR-6004. כיצד אני פותח את הפורט 6662 כדי לא לקבל LOW ID באימיול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה פשוט לא יאומן 500$ וכמעט כל הגולשים בישראל מקבלים דואר זבל http://www.nextlink.co.il/site/Prices.aspx
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
1.יש לי מודם וראוטר בשביל רשת של שתי מחשבים ו2.5 מגה אינטרנט אז זה מחלק לי את האינטרנט לשנים כי באתר של speed test זה רושם שיש לי 1.6 ? 2.אם זה לא מחלק אז יש מצב שיש בעיה בהגדרות ? 3.אם זה כן מחלק יש אפשרות לעשות שאצלי יהיה 2 מגה ובמחשב השני 0.5 ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניטור הרשת, כאילו שהתוכנה תגיד לי באיזה מהירות הנתונים עכשיו עוברים ברשת, פאקטים לא טובים, מהירות UP ומהירות DOWN משהו כזה יש? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע כי כבר נמאס לי ממנו פשוט לא מגיב בכלל לפתיחת פרוטים וכו...
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, החלטתי סוף סוף לשדרג את מהירות הגלישה ל20 מגה, עקב חוסר בתחרות, אני מתחבר לתשתית של הוט, דרך הוטבוקס שמוגדר כברידג'. כרגע בבעלותי ראוטר LINKSYS WRT54GL שלמיטב הבנתי לא יצליח להחזיק חיבור L2TP ב20 מגה. אנא תקנו אותי אם אני טועה. ואם יש קושחה מתאימה לראוטר שתעזור לו להחזיק חיבור שכזה. במידה ובאמת צריך לרכוש ראוטר חדש, הייתי רוצה המלצה לראוטר שיכול להחזיק חיבור של 20 בL2TP ואפילו שדרוג עתידי ל30. עדיפות לראוטר בעל 3 אנטנות, כמובן תקן N. ידוע לי שבחיבור ישיר הראוטר הקיים יצליח להחזיק את המהירות. אבל אני מעוניין להשאר בחיבור בחיוג.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע רשת ביתית (חוטית) בבית שלי יש שלושה קומות יש שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד בקומה השניה ועוד מחשב אחד נייח בקומה השלישית כרגע יש לי מודם eci 270pr שמחובר ל hub והם נמצאים במחסן בקומה השלישית ומשם מגיעים כבלים לכל המחשבים הנ"ל המודם כמובן הפכתי אותו לראוטר עכשיו כבר נמאס מכל הכבלים בבית ואבא שלי כל פעם רוצה כבל במקום אחר מטעמי נוחות וזה כבר בלתי אפשרי כל פעם להעביר מהגג כבלים יש כבר יותר מדי... אני רוצה להקים רשת אלחוטית שתכלול מוד ראוטר שיעמוד בעומס רב שלא אחרי לילה של הורדות יפסיק לעבוד וידרוש ריסטרט ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים נייחים וכרטיס רשת אחד למחשב נייד לא להגזים עם המחיר... (: אני צריך שהראוטר יהיה ידוע שיש בו נסיון עם פתיחת פורטים ללא בעיות …
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-