עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by habarbash,

יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, רשכתי נתב Netgerar WNR2000 אני מחובר לתשתית של הכבלים וברשותי מודם של TERAYON TJ 715 והאמת אני קצת אובד עצות מאיפה ואיך להתחיל, עד עכשיו המודם היה מחובר בעזרת כבל רשת למחשב. איזה כבלים הולכים לאן? איך אני משלב את הנתב האלחוטי בכול העניין ואיך אני מאבטח את החיבור, כלומר נותן לו סיסמה ומונע מכול השכונה להיתחבר אליי. בתודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מודע לכל הבלאגן שהיה איתם(הייתי מחובר עם מודם רגיל פעם ללא בעיות) ואני מבקש המלצות או אנטי המלצות לגביהם לגבי adsl אם אני לא טועה הם הזולים ביותר כרגע

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. בקומה הראשונה של אותו מבנה ממוקם הראטור, EDIMAX 6204. האות לא מספיק חזק בקומה שלישית ואינו מאפשר גלישה. המטרה: כיסוי הקומה הראשונה עד הרביעית באות בעוצמה מספקת שיאפשר גלישה. עלות מינימלית. מדובר בבית פרטי לא בבניין. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by alfus73,

נא עזרתכם,פתחתי פורטים ב- Emule ובראטור U2650: 22987 ו- 41185. סימנתי V ליד Use Upnp to setUp Portsב- Emule. הכל היה תקין וסימן לי HighId. לאחר מס' ימים עשיתי Restart למחשב והוא שוב מסמן לי LowId. עזרתכם אודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חברת Droidfi מאמינה שהקושחה המתאימה ביותר לנתבים צריכה להיות מבוססת על מערכת ההפעלה Android. כדי להגשים זאת, החברה פתחה קמפיין ב-Kickstarter שמטרתו לגייס $2,500 שיסיעו לה לפתח קושחה חלופית לנתבי 802.11ac המבוססים על רכיבים של חברת Broadcom. סף הכניסה נמוך ביותר - $1 בסה"כ ותמורתו יקבל התורם גירסת בטא וגירסא סופית של קושחה עבור אחד הנתבים הבאים - Linksys EA6500, NETGEAR R6300 או ASUS RT-AC66U. החברה איננה מתכוונת לגבות תשלום עבור הקושחה ומתכוונת להתבסס על הכנסות ממכירת אפליקציות שירחיבו את התכונות של הנתבים כמו חיבור לשירותי אחסון ענן ואנטי וירוס. את כל הפרטים ניתן למצוא כאן -- http://www.kickstarter.com/projects/2010965554/turbocharge-your-wireless-router-with-an-android…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mosheshatkay,

יש לי רשת הכוללת 13 מצלמות IP ממונעות מסוג Sunell IP54/60DN/Z36, המחוברות למתג מסוג D-Link DGS-1016D, ואליו מחובר גם מחשב הצפייה הכולל לוח אם MS-7336, מעבד אינטל ליבה כפולה E2160 בתדר GHZ 1.8, וזכרון של GB 1. כרטיס הרשת הוא חלק מלוח האם. כאשר אני מחבר כל מצלמה בנפרד למתג הכל עובד כשורה, גם התמונה וגם השליטה בתנועה. כאשר אני מחבר את המצלמות אחת אחרי השניה למתג, המערכת מתחילה לגמגם אחרי המצלמה השלישית - רביעית, התמונות מתחילות להיות קופצניות והתגובה של המצלמה נעשית כמה שניות אחרי הלחיצה על העכבר. האם יש למישהו השערה מה הסיבה ואיך להתגבר עליה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי נתב אדימקס 6104 ומחשבים המחוברים דרכו. כדי להוריד מאימיול אני מבין שצריך לפתוח פורטים מסויימים. מה טווח (איזה פורטים)הפורטים שצריך לפתוח? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי תשתית הכבלים, ואני מחובר עם קווי-זהב בחיבור קבוע ועם בזק בינלאומי בחיבור עם חייגן. החיבור הקבוע מן הסתם פעיל, אבל הוספתי גם את החייגן של בזקבינלאומי והצלחתי להתחבר איתו. כרגע אני מקבל שתי כתובות IP, הראשונה של קוויזהב והשנייה של בזק בינלאומי (014). השאלה שלי בעצם, היא דרך איזה מהחיבורים הגלישה שלי מתבצעת? אני כרגע גולש דרך 014 שמחובר, או דרך קווי זהב שיש להם חיבור קבוע אצלי? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. יש לי בעיה באינטרנט כבר מלא זמן ואני פשוט מתחיל להשתגע מזה ! יש לי 1.5 מגה של בזק. כל יום, קבוע האינטרנט מתנתק (לא כל היום אבל כמה פעמים ביום.. ), אני צריך להכנס ללוח הבקרה ובחיבורי רשת לעשות "תיקון", לפעמים זה לא עובד אז אני צריך לנתק כבלים מהראוטר ולפעמים אני פשוט צריך לחכות איזה שעתיים עד שזה חוזר בקשר לפינגים, מאז הבעיה הזאת עם ההתנתקויות הפינגים שלי במשחקי רשת פשוט עצומים ( פעם הם היו מעולים).. משחקים שאני מנסה ומעיפים אותי תמיד : AmericasArmy Counter strike Enemy Territory כבר נמאס לי, בבקשה אני חייב עזרה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, לאחרונה קיבלתי ipod touch 4 ושמתי לב כי הגלישה ממנו איטית ובנוסף הסטרימינג ב-Youtube איטית מאוד. יש לי תשתית בזק 15MB וספק בזק בינלאומי. router dlink 2760U תקן N ניסיתי לשנות בהגדרות ה-ipod את הDNS ל-google dns -8.8.8.8 - לא עזר. ביצעתי בדיקת תשתית באמצעות האפליקציה של בזק גם במכשיר הipod וגם במשחב הנייד שגם כן מחובר ב-WIFI. והתוצאות כדלקמן: במחשב הנייד אני מקבל 15MB download עם latency 20ms מה יכולה להיות הבעיה בהתחברות WIFI עם המכשיר ומכשיר ה-IPOD אני מקבל מהירות של 12MB וlatency של 60ms

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה לחבר את הטלוויזיה בסלון לרשת האינטרנט, עכישו אין לי אפשרות/להעביר כבל עד לסלון מהחדר אני רוצה לקחת ראוטר שיש לי ולהפוך אותו לסוג של BRIDGשהוא יקלוט את האינטרנט מהחדר וישדר לטלווזיה עם כבלהאם זה אפשרי באופן כללי?יש לי ראוטר פנוי של LINKSYS מדגם WRT54Gהאם משהוא יודע האם ניתן לעשות את זה? האם הראוטר מתאים, ואם לא על איזה ראוטר אתם ממליצים,תודה רבה!עמיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by M@or,

הראוטר שלי מוגדר טוב ככל הנראה, השוותי את ההגדרות ללינק בפרש והכל נראה תואם. שני המחשבים שלי מוגדרים לקבל IP אוטומטית. יש לי HUB, ובעבר הכל עבד כהלכה, פשוט ניתקתי מחשב אחד לכמה חודשים אחרי שעברנו דירה.. עכשיו לא עובד. הראוטר עובד טוב כשמחשב אחד מהשניים מחובר אליו, ישירות או דרך ה-HUB, המחשב גולש בסדר גמור, אך כאשר שני מחשבים מתחברים, שניהם לא מקבלים IP, גם לא לאחר ריסט של המודם או המחשבים. האם אני צריך להגדיר כתובות סטטיות ואז בראוטר להגדיר סקופ (טווח) כתובות? ממה יכולה להיגרם הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה כך ששני המחשבים (ויותר) יקבלו גישה לאינטרנט?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מדי כחצי שעה-שעה האינטרנט מתנתק לכ20-30 שניות כאשר בdefuelt gateway של simens מופיע לי שזה מנותק. בהתחלה זה status:down אחרי זה status:handshaking ואז status:Training ואז זה מתחבר. זה מאוד מעצבן,אני משחק בcompany of heroes online ואז אני מתנתק בשיא המתח משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כרגע אני משלם סביבות 110 ש"ח לחודש ל10 מגה אבל לפי זה זה אמור לעלות 45 : http://kamaze.zap.co.il/internet/default.aspx איך הם תקעו 110? א' יש כאן עוד לקוחות 014 עם חבילת 10מגה? ב' יש כאן לקוחות חברות אחרות? כמה אתם משלמים לספק? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by timac,

טוב אחרי כמה שעות נסיונות שום דבר לא עובד.. אז ככה יש לי ראוטר של smart com עם 4 יציאות ויש לי מודם נתב של בזק שפועל על כבל רשת למחשב וחיבור רגיל לחשמל. עכשיו יש לי 2 מחשבים בבית ואני מצליח לחבר ביניהם והמחשב השני רשום מקושר מחובר אבל אין אינטרנט כלום. אולי אני לא מחובר טוב? החיבורים שלי הולכים ככה: מודם של בזק למחשב הראשי לכרטיס רשת מובנה המחשב השני מחובר בכבל רשת על הראוטר. ניסיתי גם לחבר את הראוטר למודם של בזק ואת הכבל רשת אל הכרטיס רשת אצלי במחשב גם כלום. מישהו יכול לעזור אני יושב פה איזה 5 שעות כבר התיאשתי. תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Cheif,

הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ronik56,

אני משתמש ב-RE450 של TP-LINK כ-AP. יש לו 3 אנטנות חיצוניות שב-5GHz משדרות כ-3x3dBi, החיבור בפנים הוא U.FL/IPEX. בקצה השני של הבית אמנם יש קליטה טובה והמהירות בסדר (מקבל 200-230 מתוך 500), אבל יש מדי פעם קפיצות משמעותיות בפינג לכמה שניות שמורגשות במשחקים אונליין. נתקלתי באמאזון באנטנות חיצוניות, 60-70 שח ואפשר להחליף את 3 האנטנות שמשדרות ב-3dBi ל-8dBi, שזה אמור להיות שיפור משמעותי מבחינת עוצמה השידור. האנטנות: https://www.amzn.com/B07R21LN5P השאלה היא האם אפשר לצפות להבדל בביצועים בין האנטנות של ה-8 דציבלים לאנטנות הקיימות של 3 דציבלים? או שזה לא משנה כי יש הגבלות כלשהן במכשיר עצמו שימנעו ממני לשדר חזק יותר?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yuval Perlmutter,

מומחים יקרים, ברשותי חצר בת כדונם וחצי ובה שני בתים. הראוטר שלי נמצא באחד הבתים בקצה השטח. אני רוצה קליטת Wifi בכל רחבי השטח ובבתים. מה האפשרות הטובה ביותר שלי? תודה מראש

20. Started by yaacovk,

שלום רב. רכשתי את הדגם הנ"ל לצורך הפעלתו כ Repeater בלבד. לא מצליח להפעילו כ Repeater. האם מישהו ניסה והצליח להפעילו כך? אנא שתפו אותי במידע. בברכה: יעקב קורן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכלום מבקש את עזרתכם המקצועית בבעיה שיש לי עם מצלמת אינטרנט לאחרונה קיבלתי מצלמת אינטרנט מחברת NETVISION במסגרת המבצע שיש עכשיו בטלוויזיה בקיצור התוכנות הותקנו והכל עולה ואפילו יש תמונה אבל אין לי אפשרות לשוחח עם אנשים אחרים. אני הבנתי מחברים שלי שאני צריך כתובת IP כדי שאני יוכל לתקשר עם אחרים והכתובת הזו משתנה בכל פעם שאני נכנס לנט. שאלתי היא איך אני יכול לדעת את כתובת ה- IP בכל פעם שאני נכנס והאם אני זקוק למשהו נוסף פרט לכך. (קחו בחשבון שהיידע שלי בתחום ממש מוגבל אני צריך תיאור פרטני ).

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שמתי לב אתמול כאשר אני מחבר את המודם לראוטר אני מקבל כתובת IP מסויימת וכשאני מחבר למכשיר אחר לדוגמה חיברתי אותו לכרטיס רשת מסויים קיבלתי כתובת אחרת קבועה לכרטיס הזה אותו דבר לכרטיס רשת אחר. כלומר לכל כתובת MAC היה כל הזמן אותו IP האם ככה עובדת השיטה של חיוג קבוע ? זאת אומרת שאם אני משנה את כתובת ה MAC של ה ROUTER ישתנה לי ה IP ? הבעיה שאם אני עושה CLOE MAC על הרואטר LEVEL ONE FBR1418TX הוא כבר לא מצליח להתחבר יותר לאינטרנט. יש למישהו שיטה אחרת לשנות את כתובת ה MAC של הראוטר בפשטות ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Boris_yo,

במספר חודשים אחרונים יש תופעה של תמונות שמופיעות בתור שבורות, כלומר יש במקום תמונות אייקונים של שבר. זה לא קורה בצורה עיקבית אבל עכשיו ניסיתי לבדוק וזה קרה שוב. תמונות שכבר נטענו בעבר מופיעות אבל לא תמונות חדשות שלא. בדקתי בדפדפנים שונים אחרי שניקיתי מטמון, בדקתי גם בסמארטפון, ניקיתי DNS מטמון גם (FLUSHDNS) וזה לא עזר. אני מחובר ל-HOT כבלים וספקית שלי HOTNET. האם מישהו חווה בדומה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Speed Demon,

שלום חברים! עשיתי פורמט במחשב של אבא שלי והאינטרנט היה מחובר באופן הבא: כבל של HOT מחובר למודם חיצוני,מהמודם הוא מחובר עם כבל רשת לראוטר,ומהראוטר מחובר עם כבל רשת למחשב שלי וגם למחשב של אבא שלי. האינטרנט מחובר תמיד ואין צורך בשום חייגן. האינטרנט שלי עובד,אבל שלו לא כי סביר להניח שהכרטיס רשת שם לא מותקן. אני מנסה כבר שעה למצוא דרך להתקין לו דרייבר ופשוט לא מצליח,המחשב לא מזהה את הכרטיס ואין אותו ברשימת הHardware שבלוח הבקרה כלל... יש לי את הדרייבר,אבל הוא מורכב מקבצים בודדים שאין שם שום התקנה,עשיתי את זה לאחרונה דיי מזמן וזכור לי שברגע שהמחשב מצא משהו שהוא לא מכיר,יש דרך לאתר את הקבצים האלה בחיפוש ידני,אבל הבעיה היא שהמחשב לא מצא את הכרטיס... מה אני יכול לעשות שהאינטרנט יפ…

25. Started by kalla,

שלום לכולם ! כשיש לי בעיות עם האינטרנט ואני פותר אותם לאחר מכן או במקרים אחרים ה- LOCAL AREA CONNECTION שלי גודל במספרים LOCAL AREA CONNECTION 2 OR 3 OR 4 OR 5 AND SO ON אני רוצה להחזיר את ערך המספר לנורמל - LOCAL AREA CONNECTION איך עושים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים