עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ORBIT,

התופעה הנ"ל רק הולכת ומחריפה עד כדי שיתוק מוחלט. יש לציין שאין בעיה מיוחדת בכל הקשור להורדות (כשאני מצליח להתחבר להורדה ישירה). הבעיה המרכזית היא בניסיון לגלוש לאתרים - בארץ או בחו"ל - מנסה בכל שלושת הדפדפנים פיירפוקס, אספלורר וכרום. הפיירפוקס הוא הבעייתי מהשלושה, עם השניים האחרים, במיוחד הכרום אני מצליח באופן די צולע להתחבר לאתרים. משתמש במודם ללא ראוטר, לקחתי לבדיקה את המודם של השכן וללא שינוי, הבעיה עדיין קיימת. מה הבעיה אצלי והאם יש פתרון? אשמח אם תוכלו לעזור לי, אם יש לכם שאלות מנחות אשמח לענות. אגב, עד שניה לפני שנכנסתי לאתר הזה סבלתי מהבעיה, פתאום שמתי לב שהגלישה מאד מהירה, מיהרתי לבדוק עם הפיירפוקס והכל בסדר גמור - כרגע - זה רק שאלה של זמן עד שהבעיה תחזור על עצמה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by over23,

שלום רב, אני צריך עזרה בתכנון רשת אלחוטית לטווח של עד 150 מטר, מסדרון ארוך במיוחד (יצוק מבטון). זה מה שאנחנו רוצים שייושם: הרעיון הוא בקצה אחד לחבר את הראוטר האלחוטי ובמספר נקודות יהיו נגני מדיה שיתחברו למסכי LCD קטנים ( 10 אינץ). אנחנו רוצים שלנגנים יהיו מחוברים אלחוטית כדי שתהיה אפשרות לעדכן את התוכן המוצג על המסכים - נגני המדיה תומכים ב - Ethernet 10/100 MBit/s, IEEE 802.3u, 802.3x, 3G connectivity . רציתי לקבל תגובה שלכם לגבי איך הרשת צריכה להראות כדי לאפשר קליטה רציפה ככל האפשר. השאלות שלי: 1. אם יש אפשרות לחבר נגן מדיה דרך RJ45 ישירות למכשיר AP כדי להתחבר לרשת? האם צפויה בעיה מבחינה לוגית 2. האם עדיף לחבר את הנגן עם כרטיס אלחוטי USB ? 3. האם אני צריך AP לאורך המסד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by FC Chelsea,

קניתי היום ראוטר WRT54GL בשביל רשת אלחוטית בין שני מחשבים. מחשב אחד אני מחבר דרך כרטיס רשת אלחוטי ואת המחשב השני בצורה קווית. עכשיו יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן עם מודם של מוטורולה שמחובר למחשב דרך USB ויש לי גם כרטיס רשת 10/100 מובנה בלוח אם. עם הראוטר הגיע כבל רשת אחד שאותו אני לא יודע לאן לחבר ... אני לא יודע לאן הכבלים צריכים להיות מחוברים.. כמו שאמרתי האינטרנט שלי הוא על USB ובמודם עצמו יש גם חיבור לכבל רשת, זאת אומרת שיש לי שתי אפשרויות לחבר כבל רשת, אחד למחשב או אחד למודם אבל ניסיתי לחבר את הראוטר לשניהם וזה לא עובד .. יש מצב חסר לי כבל רשת אחד ? ואם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן מה מחברים למה .. והאם אני יכול להשאיר את המודם מחובר ב-USB ? תודה מראש ..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by andav,

יש לי alcatal speedtouch 510 על windows 98. המהירות בסדר,הכל נחמד,רק מה? יש לי מדי פעם(פעמים רבות מדי) מן הפסקה באינטרנט. אני מנסה להכנס לאתר ולא משנה איזה והאינטרנט לא עובד,כלום, אין אפילו (באקספלורר)את ה- web site found.waiting for reply ,כלום לא עובד. אחרי כמה שניות(יותר מדי)הדפים עולים והכל טוב,הבעיה שזה קורה כל הזמן וזה ממש מעצבן. התקשרתי לבזק והם אמרו שהבעיה נראית כמו של הספק ותתקשר לשם,התקשרתי. ב- 012 דיבר איתי תומך וניסה כל מיני דברים,עשינו tracert ואחרי יומיים חזר ואמרו שזה בסדר(ה- tracert)ואמרו אולי ה- firewall ,אבל זה קורה גם כשאני מפסיק את פעולתו. אמרו אולי spyware ,יש גם את spybot וגם את adaware ,בקיצור נקי. גם אין וירוסים לפי הבדיקה online של panda. יש למישה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HackerPitbull,

זה נכון שאם מחברים כבל מוצלב מכניסה רגילה של Switch לכניסה רגילה של Switch נוסף, בעצם חיברתי Switch hub ל-Switch hub? ככה שכל מה שאני יחבר ל-Switch הנוסף יתפקד כאילו חיברתי ל-Switch הראשי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by asilic,

אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Delver,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטרימר chromecast2 עבור הטלויזיה בסלון. לשם כך אני צריך אות וויפי טוב והמודם-ראוטר שיש לי kasda kw5212 לא מצליח לספק אות וויפי חזק לסלון. חשבתי להשתמש ב kasda כמודם בלבד ולשדרג את הראוטר למשהו טוב יותר (תקציב גמיש). ראיתי המלצות על: 1. archer vr600 v2 כמודם+ראוטר . 2. archer c7. 3. onhub ac1900. יש אפשרות לקנות בארה"ב באמצעות קרוב משפחה שטס לשם בקרוב (תוך עמידה בכללים). הייתי רוצה מוצר טוב שישרת אותי 3-5 שנים לפחות. מה האופציה הכי cost-effective? האם יש אופציה טובה אחרת שלא רשמתי? תודה נ.ב. google wifi זה יותר מדיי עבור דירות ר…

8. Started by ERGZL1980,

שלום, אם אני מתקין על המחשב שלי שירות VPN, האם אני צריך גם לעדכן משהו בראוטר של בזק? או לגלוש כרגיל?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, ברשותי נתב+מודם ישן מאד של בזק (DSL-6740U-H1). לאחרונה קניתי נתב חדש ולכן, את הנתב+מודם של בזק הפכתי ל-Bridge כדי שישמש רק כמודם. הגדרתי את הנתב החדש, חיברתי אותו ל"מודם" והכל עובד פיקס. אבל מאז, אני לא מצליח להיכנס להגדרות של הנתב+מודם (שעכשיו משמש כמודם בלבד), לא מצליח להתחבר אליו בשום צורה. כשאני מריץ ipconfig לא רשום כלום תחת default gateway. אני יכול לנסות לעשות לו ריסט ידני בעזרת הכפתור שנמצא בגב המכשיר אבל לא בטוח שזה יפתור את הבעיה ואז בכלל לא יהיה לי אינטרנט. יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי ראוטר ROTAL RTA 1025W מהירות 2.5MB עכשיו במחשב הישן שמחובר לראוטר האינטרנט עובד מצוין על 2.5MB פה במחשב החדש יש לי את הUSB של בזק POZ ואני מקבל פה איזה מהירות של 50KB ופעם בחודש (באמת בחודש) זה 2.5MB כמו שזה צריך להיות אבל זה קרה רק איזה פעמיים.. יש סיסמא על הראוטר אז אף אחד לא גולש על חשבוני דיברתי עם בזק והם אמרו שהכל מוגדר טוב ואם אני מחבר את הUSB למחשב השני זה קולט את הראוטר טוב וכנראה משהו בהגדרות הפנימיות של המחשב חוסם את המהירות המקסימלית מה זה יכול להיות? FIREWALL? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הגיע טכנאי בעקבות שדרוג לקו של 5 מגה.. ואמר שהגיע הזמן להחליף את האלקטל שקיים אצלי כבר איזה 8 שנים כדי שאוכל להנות מהמהירות שלי כמו שצריך. הוא הציע לי 2 אופציות האחת: להחליף את המודם לא ציין את הדגם שמספקים האופציה שניה : להביא מודם שהוא גם ראוטר ופשוט לחסוך את ההגדרה של המודם לחיבור עם הראוטר שקיים אצלי כבר (wrt54 v4). הוא אמר שהוא ממליץ על הסימנס שכרגע הם מחלקים ויש גם אופציה להביא את הראוטר הלבן של אסוס שבזק חילקו עד לא מזמן. מה אתם אומרים איזה ראוטר עדיף? או שבכלל כדאי רק לעשות שדרוג מודם

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הי, חיפשתי ולא מצאתי מדריך מקיף על כל מה שצריך להגדיר כדי להפוך את האזטק 600E ממודם DSL לנתב. תודה מראש לכל המגניבים....

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בוקר טוב! יש לי בעיה... פירמטטתי לידידה שלי את המחשב והכל טוב מאוד (זה ווינדוס אקס פי אם מותר לציין..) עכשיו הבעיה היא בהתקנת הדרייבר של המודם או כרטיס הרשת אין לי מושג בדיוק מה ואיך. נתחיל מזה שיש לה מודם של חברת Thomson (מי שמעוניין יכול לראות כאן: http://drivers.matavtv.net צד שמאל הכי למטה). אני כמעט בטוח שהמודם מתחבר דרך USB אבל מכיין שאף פעם לא ראיתי מזה בעצם כרטיס רשת אז אני לא יכול להיות בטוח במאת האחוזים (אבל מכיון שיש לי בעצמי USB אני מאוד חושב שזה USB). עכשיו מה עושים?? ניסיתי דרך ה Device Manager שנמצא בלוח בקרה למצוא משהו שקשור במודם ואז לעשות Driver Update וככה פשוט להתקין את הדרייבר למודם שהורדתי מהאתר של מתב אבל אין שם שום דבר שקשור במודם!! בקטע של הסימ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. תשמעו משהו שמטריף אותי :AR15: אני לרוח של ספק אינטרנט מהיר מסוים כבר שנתיים. שילמתי מחירים מקסימליים על הכל : התחברות, מנוי חודשי, חכירת מודם וכד'. החלטתי להוריד קצת עלויות ומכיוון שהספק שלי העלה מחירים לעננים חיפשתי בית חדש. מסתבר שלקוחות ותיקים של ה-ADSL לא חשוב מי הספק, לא רשאים לקבל מודם חינם. מי לא מאפשר??? נכון חברת נזק ! שימו לב למדיניות בזק : רוצים מודם חינם.. אין בעייה, תתנתק מהאינטרנט לחודש צינון !!!!!! תתחבר שוב, תשלם דמי התקנה מלאים ללא כל מבצע ואז תקבל את המודם. שאלתי אותם ואם בחודש צינון, אני אצטנן לגמרי מבזק - אעיף אותם לקיביני... :AR15: אבטל את קו הטלפון לגמרי ואעבור לכבלים?? תשובה... תעשה מה שאתה רוצה. אין גבול לחוצפה של המונופול הארור הזה !!! מה דעתכ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Kerberos,

אוקיי, אני עובד עם המודם של האלקטל כראוטור. עכשיו כתוצאה מזה יש קצת בעיות רגילות של אירוח משחקים וכו'. כעת רכשתי וובקם ואני רוצה לבצע שיחות ועידה באמצעות ה NetMeeting . הבעיה היא שאני נראה ונשמע אבל לא רואה ולא שומע. עכישו כפי שראיתי באחד מן המדריכים של השינוי ניתן להגדיר ב NAT את הפורטים לאיזה כתובת אייפי הם ייעודו אז אם מישהו יודע את הפורט של הנמטינג אני מאמין שזה יוכל לעזור. ניסיתי להגדיר את ה DEFSERVER ב NAT לאייפי של המחשב, אבל גרונישט - זה פשוט מנתק את האינטרנט בכל העמדות.... שחף

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם ושבת של שלום!. קיבלתי מחשב חדש Lenovo X1 אשר מגיע עם אפשרות להכנסת סים של חברת סלולר והתחברות לאינטרנט DATA בדיוק כמו מודם סלולרי חיצוני רק שהוא מובנה במחשב, ניסיתי ושיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להבין איך אני יוצר את החייגן ומתחבר לאינטרנט דרך המודם הסלולרי הפנימי. המערכת הפעלה היא חלונות 7 פרו. הסים של חברת אורנג'. אודה מאוד לאנשים שיקדישו מזמנם על מנת לעזור לי לפתור בעיה זו, תודה, עדי.!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hzhz24,

הי. בקרוב היו אצלי 2 מחשבים. מהי הדרך הקלה והאמינה בכדי שיהיה ניתן לגלוש בשתי המחשבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום. יש לי בדירה חיבור אינטרנט 12 מגה דרך הוט וטריפל C. כאשר אני מחובר ישירות למודם, אני מקבל את מלוא 12 המגה (ווידאתי את זה עם שני לפטופים). כאשר אני מחובר דרך ראוטר אני מקבל מחצית. החלפתי ראוטר. ניסיתי גם חוטי וגם אלחוטי. ניסיתי עם מחשבים שונים. האם לראוטר יש מגבלת תעבורה מקסימלית? לשם השוואה, בבית של ההורים שלי, יש לי 10 מגה (NGN) עם בזק בינלאומי. כשהתחברתי המוקדנית אמרה לי שאני צריך להחליף את המודם - היה לי BFocus 270 ונתנו לי מודם/ראוטר של NetGear. בבית של ההורים אני גולש יציב לחלוטין על 10 מגה - גם Video Strem , גם ביטורנט, גם גלישה רגילה. אני לא רוצה ללכת ולהשקיע סתם כסף בלי להבין את העקרון מאחורי הבעיה. חיפשתי פה בפורום, וראיתי סוגיות דומות אבל ללא פיתרון. אני …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BigDragoon,

שלום, קניתי 2 מחשבים חדשים (כמעט זהים) ואני צריך להתקין את שניהם. אני מעוניין להתקין מחשב אחד ולעשות GHOST למחשב השני דרך הרשת הביתית. משהו יודע אם אפשר לעשות את זה, ועם איזו תוכנה??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Gilo2005,

תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 104952,

ביצעתי את הפקודה TRACERT בעקבות האטה כללית בפס שלי, וראיתי שבשלב ההתחלתי של ביצוע הפקודה, המחשב שלי מתחבר לשרתים שקשה לי לזהות מה תפקידם, אני מחובר לאינטרנט זהב. מוצרפת תמונה, [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. האם אני היחיד שחווה זאת מספר שנים? אני עכשיו מחובר ל 014 ואחרי 20 דקות של הורדה לפעמים אפילו שעה האינטרנט פשוט מתנתק (חיבור MPLS) וזה מצריך ממני להוציא את המודם מהחשמל ולהחזיר חזרה הבעיה הזאת היתה לי גם עם 012 וגם עם 014

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by kkffiirr,

שלום, אני מנסה להשתמש בראוטר הזה כדי להגדיל טווח מראוטר NETBOX (ישן של נטוויזן) שמחובר אליו עם כבל רשת לכניסת LAN1. מה שאני מצפה שיקרה, שהראוטר ישתף את הרשת הזו, אבל בפועל אין גישה לרשת. ניסיתי להגדיר בAdvanced setting -> wan services את החיבור כbridged, אבל עדיין אין חיבור. מה שמוזר שבסיכום ההגדרות למרות שהגדרתי BRIDGE, הוא מציג לי DNS מאופס ובלי כתובת של gateway. מה אני עושה לא נכון? האם צריך לבטל DHCP? האם צריך לשנות את טווח הIP? הSUBNET? האם יש דרך לעקוף את הבלאגן הזה? הממשק של הראוטר הזה ממש לא ידידותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by אחיה טובול,

היי אני צריך בבקשה המלצה לראוטר לעסק קטן (תשתית בזק 100 מגה) , בערך 7 מחשבים.השימושים של העסק קלים- בעיקר חשבשבת לא משהו מכביד. צריך גם אופציה לvpn חיבור מרחוק (מקסימום 2 במקביל). חשוב שיהיה לו וויפי ושיהיה אמין ויציב. תודה

דיונים חדשים בפורומים