רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
במספר חודשים אחרונים יש תופעה של תמונות שמופיעות בתור שבורות, כלומר יש במקום תמונות אייקונים של שבר. זה לא קורה בצורה עיקבית אבל עכשיו ניסיתי לבדוק וזה קרה שוב. תמונות שכבר נטענו בעבר מופיעות אבל לא תמונות חדשות שלא. בדקתי בדפדפנים שונים אחרי שניקיתי מטמון, בדקתי גם בסמארטפון, ניקיתי DNS מטמון גם (FLUSHDNS) וזה לא עזר. אני מחובר ל-HOT כבלים וספקית שלי HOTNET. האם מישהו חווה בדומה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מספר סוויצ'ים של GB בחברה ומקסימום הפורטים שאני צריך זה 3 לכל אחד. כל מה שראיתי עד עכשיו זה 5 פורטים, 8, 16 וכן הלאה. ואני מעוניין לחסוך בעלויות. האם 5 זה המינימום או שקיים פחות מזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג למהירות 100MB תשתית וספק של HOT ,שמעתי שהמודם ראוטר שלהם על הפנים. יש אפשרות להשתמש במכשיר שלהם רק כמודם ולהוסיף את הראוטר linksys N כראוטר ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם Alcatel Speed Touch Home אשר בזמנו הפכתי אותו ל-PRO והגדרתי שהמודם עצמו יחייג באופן אוטומטי. עכשיו, לאחר שעברתי לספק אחר, אני צריך להחזיר את המודם למצב שבו אני אוכל לחייג עם חייגן. תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים הושקו שתי מערכות mesh אלחוטיות שנועדו לפתור בעיות כיסוי בסביבה ביתית. מערכות אלה מצטרפות לשתיים נוספות שהושקו יותר מוקדם השנה. האם למוצרים אלה יש סיכוי מול שילוב סטנדרטי של נתב ונקודת גישה אלחוטית? מה היתרונות והחסרונות של מערכות אלה? והאם צפוי שנראה אותן בקרוב בשוק הישראלי? את התשובות לשאלות אלה תוכלו לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=6490
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לעצמי היום ראוטר של אדימקס קוי ....התגברתי על בעיית ה LOW ID ע"י פתיחת פורטים אבל האי מיול זז לאט !!! אני רגיל שתוך חצי שעה האי מיול שלי ב 50K + .....עכשיו הוא לא עולה מעל 10 קיי כבר שעתיים מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החיבור שלי הוא דרך נטויז(יי)'ן ובזק ועומד על 5מגה ו512 UPLOAD. אני מעוניין להעלות את המהירות (לביצועים טובים יותר בONLINE FPS). נטויז'ן מציעים חיבור של 8 מגה - אבל בבזק אמרו לי שאני רחוק מידי מהמרכזת וזה לא יעבוד טוב (ציטוט). יש לי אפשרות להתחבר דרך HOT ונטויז'ן - חיבר של 7 מגה. האם חיבור דרך HOT הוא איכותי - ברמה של ADSL - יותר \ פחות? מה החיבור המהיר והטוב ביותר? תודה רבה. עריכה: אני מניח ששאלות כאלה נשאלו בעבר אבל הדברים האלה משתנים עם הזמן - אז אני רואה לנכון לשאול בכל זאת.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי ראוטר Edimax 6524n כמספר שנים. לאחרונה הוא עושה דיי הרבה בעיות - גלישה מאוד איטית, צריך לנתק אותו מהחשמל באופן קבוע כל כמה ימים כדי שיחזור לעצמו לפני יומיים המצב התדרדר עוד יותר, כרגע הגלישה (אם בכלל היא קיימת) איטית להחריד (נבדק משני מחשבים שונים) וכל מה שניסיתי לא עזר עד כה....ריסט, החזרה להגדות מפעל, ניתוק מהחשמל חשוב לציין שהחיבור נבדק ללא הראוטר ועובד תקין האם הגיע זמנו או שיש עוד תקווה ?!?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מוציא ממנו את הקוד שלי? WIN7
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של lgc500 והמחשב מותקן בוא wifi אבל זה התקלקל לי ואם אני לא מחבר כבל מהמודם למחשב נייד זה לא מתחבר לאינטרנט אשמח אם מישהו פה שמבין מה אני יכול לעשות בקשר לזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טכנולוגית ה-WiGig של חברת Wilocity, המוכרת גם בשם 802.11ad, מאפשרת תקשורת אלחוטית קצרת טווח במהירות של כ-7Mbps. היא עושה שימוש בסביבת תדר 60Ghz שחופשית לשימוש ובגלל אורך הגל הקצר, טווח הכיסוי שלה עומד על מטרים בודדים. רכישתה של Wilocity על ידי קוואלקום תביא לכך שתקן זה יהפוך פופלארי הרבה יותר והסיכוי שנמצא אותו מיושם במחשבים, טאבלטים וטלפונים חכמים הולך וגובר. סקירה מפורטת יותר של תקן זה ניתן למצוא בלינק המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180 את הידיעה על הרכישה ניתן לקרוא כאן - http://www.geektime.co.il/qualcomm-acquires-wilocity-to-provide-faster-wi-fi/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , לאחר כשנה ללא תקלות ב"בזק בנלאומי" עברתי בשבוע שעבר מספק "בזק בנלאומי" לספק "אקספון" . לאחר הנתוק מבזק בנלאומי וחיבור לאקספון והגדרת המודם ראוטר ע" נציג תמיכה של אקספון , האנטרנט הקווי והאלחוטי עבד תקין אך לאחר כל שעה-שעתיים הנורית של DSL במודם-ראוטר(דגם 6850NU של בזק) דולקת קבוע ואין אנטרנט ואף לא ניתן לגשת לדף של המודם ראוטר בכתובת 10.0.0.138 . רק ריסט מתח לראוטר יוצאת ממצב זה ולאחר מכן יש אנטרנט. לאחר שיחה עם מספר נציגי תמיכה טכנית מאקספון (התמיכה אך ורק שלהם) ובדיקה של קונפיגורצית ההגדרות בראוטר הם טענו מספר סיבות : בהתחלה טענו שזה פילטר או כבל ושצריך להחליף אותם . טענה נוספת היא שהתקלה היא במודם-ראוטר של בזק מאחר וגם שאין אנטרנט לא ניתן לגשת לד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אלחוטית שמתנהלת על ידיי זאת אומרת פתיחת פורטים ואי פיים שיתחברו לרשת וכל הדברים האלה הם בשליטתי. אני מנסה לשדר ברדיו אינטרנט מהמחשב שלי ובכל המחשבים בבית הוא נותן לי לשמוע אבל לחברים שלי זה לא עובד. אם מישהו יכול להסביר לי למה ואיך פותרים את זה אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לנו בבית 2 מחשבים - אחד נייד ואחד נייח, ולעומת זאת יש לנו רק קו אחד לאינטרנט, מה שגורם לכך שרק אחד מבני המשפחה יוכל להשתמש באינטרנט בכל פעם. רציתי לדעת: האם, במידה ואקנה ראוטר, הראוטר יאפשר לי להתחבר בו-זמנית מן המחשב הנייח (שלא כולל מן הסתם Wi-Fi) ומן המחשב הנייד (שכן כולל Wi-Fi)? בנוסף, אם קונים ראוטר, יש טעם להביא את המחשב הנייד במיוחד לחנות בה אני קונה כדי שיסדרו לי את ההגדרות לראוטר, או שכל מי שיש לו מושג כלשהו במחשבים יכול להתקין את העניין לבד, כולל קוד?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כנראה עובר לתשתית בזק של ngn ורציתי לדעת איך הראוטר הזה עובד איתם? הנציגה הציעה לי ראוטר של dlink. האם הראוטר שלי אמור לעבוד טוב עם בזק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני מחובר לברק ואני די מרוצה . אבל יש לי אפשרות לעבור ל 012 בחצי מחיר , וזה די מפתה אותי רציתי לדעת איך הם , בעיקר מבחינת פינגים לחו"ל יש לציין שאני יכול להיות שם לקוח VIP (אם זה משנה משהו ) אשמח לקבל עצות תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי נתב BR-6104K הנפוץ של edimax, ומודם של הכבלים Terayon TJ715. בזמן האחרון אני נוכח לדעת כי לאחר כ18 שעות שהנ"ל עובדים רצוף מתחילה האטה מסויימת ולפעמים גם ניתוק התקשורת, אני חושב שהנתב מתחיל לזייף. כשיש האטה כזו גם נהיה איטי מאוד להכנס לקונסול שליטה בנתב ולפעמים בכלל בלתי אפשרי. עכשיו אני מחובר ישירות מול המודם וזה נראה כי התקשורת מעט יותר מהירה, ניסיתי לעשות reset , וגם מדי פעם אני נאלץ פשוט להוציא את הנתב מהחשמל ולחברו שוב, האם זה הזמן לקנות נתב חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי רשת עם נתב אלחוטית, ראוטר שמחלק כתובות דינאמיות. כל מחשב שמתחבר לרשת מקבל את הכתובת: 192.168.1.2 192.168.1.3 וכן הלאה. יש לי תיקיות משותפות הן על מחשבי ה-Pc והן על המק. מחשבי ה-pc שברשותי מתחברים לרשת ומזהים זה את זה ב"שכנים ברשת" וכן את התיקיות המשותפות והמדפסת. מחשב האיימק שלי (OS 10.5.8) מקבל IP כמו שציינתי למעלה, אך לצערי הוא לא רואה את התיקיות המשותפות ולא את מחשבי ה-PC. גם ה-pc לא רואים את המק. בקיצור, כיאה ליריבות בין MS לאפל, הם מתעלמים זה מזה... כאשר חיברתי את האיימק במקום אחר, אוטומטית הוא זיהה את כל מחשבי ה-pc שברשת והציג אותם בפיינדר בצד. לכן אני מבין שזה משהו מהגדרות הרשת שלי. אל הראוטר מחוברים בכבילה ה-pc ובאופן אלחוטי המק. גם כשהמק חובר בכבל עד…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני גולש באנטרנט בלי שום תוכנות הגלישה מהירה כשאני מדליק תוכנה ביטורנט אז האינטרנט נהיה מעוד איטי הרבה זמן עד שעובר לאתר אחר מה הבעיה ? באנטרנט:? ההאנטרנט שלי מהירות 1.5
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 2 מחשבים אחד נייח והשני נייד לאינרטנט ושלא תהייה תלות בחיבור לאינטרנט.. רציתי לדעת אם אני צריך רק HUB? ואם כן אז איזה הכי טוב.. אני צריך משהו זול וטוב..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי נתב ל d-link br615. כל המחשבים בבית ו-iPhone מחוברים אליו ומתפקדים היטב, פרט לנושא אחד: אני לא מצליח לשמוע רדיו אינטרנטי דרך תוכנה Israeli Radio ב-iPhone. לפני החלפת הנתב הכל עבד קשורה. אני כן מצליח לשמוע אתרי רדיו דרך מחשב שולחני. האם נדרשת הגדרות מיוחדות בנתב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת : אני גר כרגע בבניין שיש בו אות אלחוטי (עם חיבור לאינטרנט) מבית שכן האם הבעיה היא שזה מגיע רק לחלק מהבנין ולא לכולו, השאלה היא האם אני יכול לקנות ראוטר ולחבר אותו למחשב נייד/נייח עם מקלט של WIFI , ומה שאמור לקרות זה שהמחשב קולט את האות שמגיע מהבית השכן והראוטר משתף את אותו האות ( רק דרך ה LAPTOP ) עם שאר הבניין ( המקומות שלא מגיע אליהם האות )?? . האם זה אפשרי ?? ואם כן האם זה מה שצריך ( ראוטר )? ואם כן האם הוא חייב להיות מאותו סוג של הראוטר המקורי ( מהבית השכן ) ?? תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-