רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אם מישהו כבר בדק, אצל איזו ספקית אינטרנט הכי כדאי לארח אתר? (אירוח של מתחת ל-50MB)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר במחשב אחד להוריד קבצים אבל שישתמש באינטרנט שמחובר עם כבר הרשת וגלישה תשתמש ב WIFI?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה, בכמה ימים האחרונים החלה תופעה מוזרה אצלי, של התנקויות פתאומיות ככה סתם, בלי שום סיבה. התנתקות, הכוונה שאיקון החיבור (שני המחשבים) עף משורת המשימות במהירות והחיבור נופל. לאחר ההתנקות שאני מנסה להתחבר מחדש, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Error 651: The Modem (Or Other Connecting Device) Has Reported An Error. אין באפשרותי להתחבר מחדש, אלא רק לאחר שתי דקות של המתנה. החיבור שלי הוא ADSL והספק הוא 012.Net הספקתי כבר לדבר עם התמיכה וכמובן כמו תמיד הם לא יודעים במה מדובר, לא יודעים מה להגיד, מחפשים תירוצים, מאשימים את בזק וכו'. לכן, אני פונה אליכם ;D אודה לכם אם תעזרו לי :saint:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה1.5 שלי לבערך 3 אבל אין לי כוח להתקשר עכשיו ולהתייבש בטלפון אצל הוט ו014 מישהו שידרג לאחרונה ויודע מה המחירים של החבילות? אין לי בעיה גם להתחיב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נכנסתי ל-MY NETWORK CONNECTIONS וקלטתי שיש שם חייגן חדש!!! וזה חייגן של NETVISION (אף פעם לא היה לי קשר אליהם) ואני בכלל עם 012 וחוץ מזה אי אפשר למחוק את החייגן ועוד דבר האינטרנט התחיל לעבוד לאט לאט.... האם פרצו לי למחשב??? ואם כן איך ניתן לטפל בזה??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות החיבור שלי היא 5/0.5 ואני מאוד מרוצה ממנה ומהשירות של בזק בכלל. קיבלתי הצעה מנטוויז'ן שחוסכת לי 60 שקל כל חודש, אותו מהירות בדיוק. האם כדאי לי לעבור? האם ידוע על נטוויז'ן שהיא חוסמת הורדות/פורטים, או עושה סוג כלשהוא של בעיות נגד הורדות? כגון עד 20 ג'יגה הורדה לחודש או משהו דומה? כי אני מוריד הרבה וזה חשוב לי נורא. אשמח לתשובה בתודה מראש אלעד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במזל טוב אני קונה מחשב לחדר ויותר לא צריך להרביץ לאחים הקטנים כדי לקבל את המחשב. יש בעיה קטנה: החדר שלי מאוד רחוק מהמחשב הישן שלי, אין אפשרות להעביר חוט ואני די בטוח שרשת אלחוטית לא תעבוד.... אז אני מחפש איזה דרך ליצור רשת, שמעתי וראיתי מחבר של MSI שמתאים לחשמל אבל הוא עולה 300 שקל ליחידה, אם מישהו מכיר משהו אחר (שמעתי על אביזרים שמתחברים לטלפון..) בבקשה פרסמו. נ.ב מחירים סבירים, אני לפני קניית מחשב ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי נתחיל מכך שכבר החלפתי 3 פעמים את הראוטר בשנה אחת, פעם אחת כי לא משנה מה הוא לא רצה לעבור את המהירות 12MB פתאום בלי שינוי ובלי הגדרה מסויימת. אחרי זה קיבלתי ראוטר שהיציאה LAN 3 לא עבדה אז החלפתי גם אותו, ועכשיו פעם שלישית אני צריך להחליף עקב בעיה ראשונה שחזרה על עצמה הראוטר לא רוצה לעבור את ה 13-14MB ואני ב 16MB. מבדיקה ללא ראוטר מוריד תקין, מבדיקה שהראוטר מכוון על DYNAMIC IP ואני מתחבר דרך החייגן של הוינדוס זה תקין. כלומר משהו לא בסדר עם המעבד או החייגן הפנימי של הראוטר. לי כבר די נמאס וגם בכללי יש איטיות כללית תמיד עם הנתב הזה, אני מחפש חברה עמידה חזקה או ראוטר שיחזיק הכל בכל זמן. הדגמים ששמתי לב שקיימים כרגע הם Linksys E3000 Wireless-N Router - Simultaneous 2.4 GH…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לבקש משהו קטן, אם אפשר לעשות רשימה של כל החסרונות והיתרנות של שימוש בכתובת איפי סטטית. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הם מציעים עיסקה מאוד משתלמת . אינטרנט בכבלים או ב- ADSL במחיר של תקשורת רגילה במודם . מודם הכבלים או ADSL מגיע חינם ??? (אני לא סגור על זה ) .... ומבצע למשך מספר חודשים . שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טכנולוגית ה-WiGig של חברת Wilocity, המוכרת גם בשם 802.11ad, מאפשרת תקשורת אלחוטית קצרת טווח במהירות של כ-7Mbps. היא עושה שימוש בסביבת תדר 60Ghz שחופשית לשימוש ובגלל אורך הגל הקצר, טווח הכיסוי שלה עומד על מטרים בודדים. רכישתה של Wilocity על ידי קוואלקום תביא לכך שתקן זה יהפוך פופלארי הרבה יותר והסיכוי שנמצא אותו מיושם במחשבים, טאבלטים וטלפונים חכמים הולך וגובר. סקירה מפורטת יותר של תקן זה ניתן למצוא בלינק המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180 את הידיעה על הרכישה ניתן לקרוא כאן - http://www.geektime.co.il/qualcomm-acquires-wilocity-to-provide-faster-wi-fi/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. ספק בזק תשתית בזק בינלאומי ראוטר מודם של vr400 של tp link המחשב והטלוויזיה מחוברים בכבלים קאט6 (לא שזה משנה משהו) אני מקבל גם בקווי וגם בוויפי 50-55 יציב לאורך כל שעות היום, מבזק טוענים שזאת הקרבה לקופסת תקשורת שלהם, ככל שאתה רחוק יותר ככה תקבל פחות. האם יש אפשרות להגביר את מה שאני מקבל? והאם אני אשלם על חבילה נניח של 200 מגה גם אז אני אקבל רק 50? ואם אני אשלם על חבילה של 50 מגה האם יהיה לי 50 יציב או שאקבל 20-30? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך כמה זמן מגיע בערך ADSL הזמנתי לפני חודש.. ועדיין אין תשובה אין כלום מישהו יכול להעריך ???
-
לפני חודש הייתי בחול ועשיתי חבילה למספר שלי ,ולמספר השני לא עשיתי כי הוא אמור להיות חסום לחול פתאום אני רואה בחיוב של הבנק סכום של 1263.63 שקלים על טעות שאתם עושים רציתי להגיד שאני טס בשנה לפחות 6 פעמים וכל פעם אני קונה חבילה חול חדשה , אפילו יצא לי שפעם אחד תוך 3 שבועות קניתי שתי חבילות אפשר לראות שבשנתיים ההאחרונות קניתי חבילות חול יותר מ20 פעם , כמובן זה אומר שאתה קונה חבילה אתה מאשר לחבר'ה לפתוח את הקוו לשיחות חול נציגת החבר'ה התקשרה אליי היום אחרי שפניתי כמה וכמה פעמים והציעה שתביא לי הטבה של 400 לחשבונית הבאה זאת אומרת אפילו אחרי שהם גונבים הם מחזירים את הכסף לכיס שלהם בתור הטבה אטני מביחניתי יצא מהחשבון שלי 1263.63 שקלים כאמור החשבונית שלי אמו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי דירה ואני רוצה להתחיל להשתמש בסטרימר chromecast2 עבור הטלויזיה בסלון. לשם כך אני צריך אות וויפי טוב והמודם-ראוטר שיש לי kasda kw5212 לא מצליח לספק אות וויפי חזק לסלון. חשבתי להשתמש ב kasda כמודם בלבד ולשדרג את הראוטר למשהו טוב יותר (תקציב גמיש). ראיתי המלצות על: 1. archer vr600 v2 כמודם+ראוטר . 2. archer c7. 3. onhub ac1900. יש אפשרות לקנות בארה"ב באמצעות קרוב משפחה שטס לשם בקרוב (תוך עמידה בכללים). הייתי רוצה מוצר טוב שישרת אותי 3-5 שנים לפחות. מה האופציה הכי cost-effective? האם יש אופציה טובה אחרת שלא רשמתי? תודה נ.ב. google wifi זה יותר מדיי עבור דירות ר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי את השאלה הזאת גם בפורם תפוז מכיון שאני מקווה למצוא פתרון כמה שיותר מהר אחרי שחשבתי שבעיה נפתרה עקב זה ששניתי את הגדרות הביטטורנט ל100 חיבורים הגבלה גולבאלית של מספר חיבורים ו50חיבורים מספר משתמשים לטורנט חזרה הבעיה ויש ניתוקים חוזרים של הראטור מאינטרנט אולי הייתי צריך לכתוב את זה אבל זכרתי שלכבל רשת יש טווח בהרבה יותר גדול בלל שבבית עשינו סידור משונה עם נקודת הכבלים מודם הכבלים וראטור הטווח בין הראטור למחשב שאליו הוא מחובר קווית הוא בערך 10 מטר יכול להיות שלראטור יש עדיין אחריות (אני חושב שראיתי 3שנים אחריות שקניתי את הראטור) יכול להיות שכדאי לשלוח אותו ליבאון לבדקיה או אם יש שיטה לבדוק את זה לבד לפני שאני צריך לשלוח אותו לכמה זמן ליבאוןשהתקשרתי לפיקוק הם אמרו לי יש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא הזה 20 אלף פעם אבל בכל זאת חיפשתי והלכתי לדפים האחרונים ולא מצאתי תשובות. יש לי מודם אלקטל ששודרג ל-PRO. אני רוצה לפתוח פורטים מסוימים (בינהם הפורטים של ה-ICQ) ולהפנות אותם למחשב ספציפי ברשת (ישנם 5 מחשבים מחוברים). מישהו יכול לעזור לי עם זה ? תודה רבה מראש. The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אחד המחשב בבית שלי עבר למערכת הפעלה ויסטה כל הנסיונית שלי לנסות לתקשר בין המחשבים האחרים בבית שהם XP כשלו... אני רוצה לשתף תקיות וקבצים.. מישהו יכול להסביר לי איך אני מצליח? יש איזה מדריך? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האינטרנט פועל במחשב הראשי (חיבור כבלים ללא חייגן). אבל לא הצלחתי להפעיל אותו במחשב השני. המחשב השני מחובר בחיבור חוטי אל הראוטר (כבל מוצלב). האם אני צריך לעשות הגדרות מיוחדות באחד המחשבים/ראוטר בשביל להפעיל את הרשת אינטרנט במחשב השני? האם אפשר בכלל להתחבר אל הראוטר בחיבור מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מודם נתב איכותי שמקיים את התנאים הבאים(אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם צריך/משתלם): 1) לפחות 4 יציאות lan. 2) טווח אלחוטי של לפחות 30 מטר. הנתב עצמו ימוקם בבית קרקע בין שני קומות בקומה השנייה. המטרה שתיהיה קליטה wifi בכל נקודה בבית וגם בגינה. 3) מתאים לבזק חובה. מתאים להוט יתרון. תקציב גמיש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הקשר בין תשתית לספק? דיברו איתי מנט וויז'ן ואמרו לי שהם יכולי םלהעלות את המהירות ללא תוספת מחיר והם אמרו שאני לא חייב להעלות גם בהוט, אז מה ההבדל אם אני כן או לא יעלה בהוט?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה להרכיב כרטיס כזה על מחשב. אני רוצה בעתיד לעשות רשת בין טאבלט, מחשב, מחשב נייד טלפון וטלוויזיה. נוצרו לי כמה שאלות. אני יכול להשתמש בכרטיס זה בטור ROUTER? אני יוכל להזרים סרט לטלוויזיה ובנוסף לעשות דברים אחרים על מסך מחשב בו זמנית? או שWIDI זה פשוט שכפול מסך?? משום מה לא מוצא בארץ כרטיס כזה, ולקנות בחול משלוח עולה יותר מכרטיס . מישהו יודע איפה אפשר לקנות??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://code.google.com/speed/public-dns/ מישהו ניסה את השירות הזה? מה אתם אומרים בכללי?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה 1: בזמן האחרון יש עלייה בתלונות לגבי ספקים שחוסמים או מגבילים תעבורת P2P, באמצעות קביעת תיעדוף ללקוחות (לפי IP), הגבלה ללקוחות שמורידים יותר מידי וכו'. מה קורה עם לקוחות שמחוברים ללא חייגן בכבלים (MPLS)? האם גם איתם משחקים משחקים כאלה? מצד אחד שמעתי שבחיבור MPLS הספק לא רואה את הלקוח מחובר במחשבים שלו (כי החיבור ישיר ל-HOT). מצד שני, אם כן משחקים איתם, לקוחות המחוברים MPLS בבעיה קשה יותר, כי אין להם שום יכולת לשנות IP בכוח ע"י ניתוק וחיבור מחדש. שאלה 2: נובעת ישירות משאלה 1 - נניח שאני מחובר MPLS. האם אני יכול, עם אותו המודם, לכפות חיבור עם חייגן דרך L2TP או PPTP?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר מרשת אלחוטית שהססמה שלה אבדה, יש אפשרות להשיג את הססמה בלי לאפס אותה? אני מדגיש שנורא חשוב לי לא לאפס
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-