עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כיום אני גולש במהירות 1.5/128. אני גולש ללא חייגן ועם ip קבוע. והייתי רוצה לדעת אם אני מעדכן את מהירות ה-upload רק אצל בעל התשתית האם זה מספיק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה ליצור רשת שתאפשר חיבור של כל המחשבים שצריכים אינטרנט, לאינטרנט כרגע, יש מוקדם אלקטל וסוויצ' שאליו מחוברים 2 המחשבים פיזית ע"י כבלי רשת ושניהם מחוברים לאינטרנט. עכשיו, יש עוד 2 מחשבים שאני רוצה לחבר ברשת אלחוטית (אחד לאפטופ ואחד רגיל) ואני רוצה גם לקנות ראוטר. בעיקרון אני צריך המלצה על ראוטר ועל דרך החיבור הטובה ביותר לחבר 2 מחשבים בכבלי רשת לראוטר ולחבר גם 2 מחשבים בצורה אלחוטית לראוטר/לרכיב רשת אחר (כולל כמובן כרטיסי רשת אלחוטיים). אני לא רוצה להפוך את כל הרשת בבית לאלחוטית, אם הייתי יכול הייתי מחבר את כל המחשבים עם כבלי רשת אבל מאחר ואני לא יכול - אז אני אעשה את זה בצורה אלחוטית. יהיה עדיף גם אם מישהו יוכל לפרט לי איזה כבלים צריך, וכל שאר הדברים הנדרשים ב…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itzik1,

תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם... לפני כמה ימים חשבתי להביא כרטיס רשת אלחוטי ולקנות באיביי אנטנה טובה כולל כבל ארוך... כל זה לעלות לגג שלי ולנסות להרחיב את טווח הקליטה של WIFI בשכונה שלי...(אני גר בבית קרקע פרטי (רובו מעץ) יש לי שני קומות בבית...) יש למישהו המלצה לאנטנה טובה? ראיתי שאפשר לעשות לבד גם...אבל אני מחפש משהו מוכן כבר ומשהו שיקלוט הרבה מעבר יכולת הכרטיס רשת האלחוטי ועם האנטנה שבא איתו.... הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא של EDIMAX http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403089 כרטיס לא יקר ועם אנטנה טובה הוא יהיה אידיאלי למטרה שלי... מה אתם חושבים? עריכה1: מצאתי את זה...נראה מאוד מקצועי http://www.wirelessgardenstore.com/ProductDetails.asp?ProductCode=SCB10X נ.ב. אין לי ראוטר ואני לא ממש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני צריך המלצות על ראוטרים טובים עדיף בתקן G עם ובלי מודם ADSL ומדריך להתקנת רשת אלחוטית. עוד שאלה, במידה ומחברים מודם ECI לא משודרג לנתב לראוטר מה ההבדל בין חיבור כזה לחיבור אותו מודם משודרג לנתב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן תכננתי את הרשת שלי בבית ככה, רציתי לדעת האם תכננתי נכון או שכחתי משהו: הרשת היא חוטית, אמורה לשמש לאינטרנט בעיקר (הורדות ודואר) בזק בין לאומי V תשתית כבלים של הוט V מודם כבלים של הוט (terayon tj715x) V נתב BR-6104K (עוד לא קניתי) V מתג של Edimax (יכול להיות שלא אצטרך בגלל שלנתב כמה יציאות) V כל מיני מחשבים V כל מיני אנשים שאלות: 1. האם תכננתי נכון, צריך כבל מוצלב איפשהו בדרך? 2. האם אפשר להגדיר בנתב חיבור אוטומטי? תודה לcheif על האתר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. ניסיתי כימעט הכל DMZ,לפתוח פורטים ספציפיים לצרכים שלי. אין פשוט כלום לא פותח אותם :screwy: עם איי פי קבוע,עם איי פי אוטומטי. העמוד ההתקנה הראשי של בזק ניקע לפעמים או שבכלל לא עובד או ניתקע בטעינה. את הראוטר קיבלתי היום, בהתחלה כשה הגדרתי בפעם הראשונה אז הפורטים כן נפתחו בדיוק ל 5 דקות לאחר מכן נסגרו שוב פעם. מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי 3Com 3CRWER100-75 ויש בעיות בלתי פוסקות ושונות... *החיבור אינטרנט נעלם פתאום בלי שום סיבה... סתם ככה פתאום לכל המחשבים אין אינטרנט אחרי כמה דקות הוא חוזר בלי שאני יעשה כלום... זה משגע אותי כי אין שום סיבה שזה יקרה... אני מחובר לאינטרנט בכבלים והמודם לא מראה שום סימן של בעיות. *אני מחובר לראוטר בכבל אבל המחשב השני מחובר באלחוטי, הוא מאבד את הרשת בצורה קבועה בלי שום קשר לכלום וזאת למרות שהאות חזק! שוב אין שום סיבה נראית לעין ובכל זאת זה ממשיך לקרות, בנוסף במחשב שמחובר באלחוטי האינטרנט יותר איטי כעובדה. לפני זה היה לי ראוטר של אדימקס שהיה עושה את אותם דברים בדיוק! חשבתי שהוא חרא של ראוטר ולכן החלפתי והבעיה נשארת! מה אני יכול לעשות כבר? תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cheif,

טכנולוגית ה-WiGig של חברת Wilocity, המוכרת גם בשם 802.11ad, מאפשרת תקשורת אלחוטית קצרת טווח במהירות של כ-7Mbps. היא עושה שימוש בסביבת תדר 60Ghz שחופשית לשימוש ובגלל אורך הגל הקצר, טווח הכיסוי שלה עומד על מטרים בודדים. רכישתה של Wilocity על ידי קוואלקום תביא לכך שתקן זה יהפוך פופלארי הרבה יותר והסיכוי שנמצא אותו מיושם במחשבים, טאבלטים וטלפונים חכמים הולך וגובר. סקירה מפורטת יותר של תקן זה ניתן למצוא בלינק המצ"ב - http://www.netcheif.com/blog/?p=3180 את הידיעה על הרכישה ניתן לקרוא כאן - http://www.geektime.co.il/qualcomm-acquires-wilocity-to-provide-faster-wi-fi/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) יש לי נתב עם מודם של בזק D-LINK DSL6740U (פח) מעוניין להחליף לפי מה שכולם אומרים פה C7 זה מה שצריך לעשות ? יש עכשיו אטרקציות בלק פריידי אז לטפס ל C9 לא דרמתי ו/או נגיד בכלל C3200 ? כשאני משווה ליד ה VR600 עושה רושם שיש לו תמיכה ביותר סוגי רשתות ??? אובד עצות לא יודע מה לבחור.... אולי בכלל את XIAOMI MI 3 ב 25$ וזהו? https://ksp.co.il/?list_compare=.35747..28428..37339. נתונים אם צריך-דירה 120מ' 2 טלויזיות עם סטרימר (תמיד רץ) 2 לפטופים 3 ניידים דיסק קשיח לנתב מלא שטויות שמחובר קוי לנתב-מערכת סאונד בקרת שליטה של לוג'ייטק וכאלו שטויות (לא נראה שמשנה) חשוב שיהיה מהיר מעודכן טכנו…

12. Started by Blablabla Bla,

אני מחבר את הפלאפון שלי לBe Spot ולBe אבל הוא נתקע ואין הבדל בין חיבור עם wi fi למרשתת של הפלאפון. עכשיו במחשב דרך כבל אני גולש רגיל ואין תקיעות בתוכניות בצפייה ישירה (כאן 11, חינוכית 23). פלאפון של חברת פלאפון תקשורת של בזק (החברה לקומיניקציה)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3562942,00.html זה הזמן להנות

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alias,

יש לנו בביצפר חסימת אתרים כדי שלא יכנסו לכל ה.... הקיצר הביצפר די דפוק אז הוא חסם כמעט את כל האתרים (כולל ואאלה וכד') הקיצר רציתי לדעת אם יש דרך לעקוף את זה?? קוראים לתוכנה מורשת זה לא תוכנה שמותקנת על המחשב זה פשוט (אין לי מושג) הנה האתר שלהם http://www.moreshet.co.il/

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. במייל של הספקית 013. או GMAIL? או שיש אימיילים יותר מאובטחים? מוזר לי שהאתר של הספקית EBOX, לא מאובטח/מוצפן אין שם את המפתח הזה למטה. או שזה לא פרמטר לקבוע?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם אני חייב ראוטר משלי כדי להתחבר לאינטרנט של השכנים? אילו מכשירים אני צריך כדי לקלוט WIFI בסביבה שלי? כגון: אנטנה חזקה? מגבר לWIFI? תקנו אותי עם אני טועה אני משתמש במחשב נייד עם כרטיס רשת מובנה וWIFI בגדול אני רוצה לנתק תאינטרנט מהוט בגלל זה אני שואל עם צריך ראוטר או לא. בלי קשר יש לי עוד שאלה לגבי הראוטר שלי של חברת הוט AMBIT u10c019 , הצפנתי את הראוטר בWEP, הוא גם תומך WPA וWPA2 ,ניסיתי להצפין אותו דרך WPA2 ומשום מה הראוטר לא מצליח לקבל כתובת אייפי משרת DHCP אלא רק דרך הצפנת WEP. אשמח לעזרה תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by win2k8adm,

RJ45 - RJ45 ?? לא CROSSOVER, אלא ROLLOVER כדי להתחבר ל-CONSOLE PORT של נתב.. אני יכול ליצור כזה בעצמי איך אין לי את הציוד ... מישהו מכיר חנות שמוכרת/מייצרת במקום כבל כזה ?? אני ממש צריך אחד.. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviv70,

מצו"ב תכנון רשת למשרד ביתי הממוקם בקומה שניה זהו התכנון, אשמח להערות והארות על התכנון 1. מודם בזק 2. ראוטר tp link 841 2.1 חיבור למודם ipvpn 2.2 Switch 1Gb 2.2.1 עמדה 1: מחשב 2.2.2 עמדה 1: טלפון ip 2.2.3 עמדה 2: מחשב 2.2.4 עמדה 2: טלפון ip 2.2.5 שרת asterisk 2.2.6 מדפסת רשת כעת כמה שאלות חיבור כבל רשת מועבר דרך תעלת טלפון לקומה א – בית, ששם יחובר דרך כבל לראוטר אלחוטי, לקליטה אלחוטית ברחבי הקומה. האם לחבר את הכבל בקומה ב' לswitch או לראוטר הראוטר בקומה ב' אמור להיות מחובר במרחק מהמודם של בזק, מכיון שהמודם וה Switchיהיו במקום מוסתר (ארון תקשורת וכיו"ב), והראוטר במקום פתוח וגבוה (מעל ארון וכדו'). האם יש בכך בעיה? האם החיבור למודם ipvpn, צריך להי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. התחברתי לחבילה 5/500 ב-ADSL עם בב"ל (מודם AZTECH 600E). ה-UPLOAD בביטורנט מוגבל ל-50K. כאשר טורנטים עולים בקצב הנ"ל, קצב ההורדה נופל ומגיע עד 300K (גם אם זו הורדה בדפדפן). ברגע שעוצרים את הטורנטים העולים, קצב ההורדה קופץ חזרה לכ-630K. כאשר הייתי מחובר לכבלים עם בב"ל לחבילה של 1.5/512, בזמן העלאה של 50K, קצב ההורדה לא נפגע ועמד על כ-180K. בתמיכה של בב"ל לא ממש ידעו לעזור לי עם זה. למישהו יש הסבר לתופעה או שזהו מצב לא תקין? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי לדעת אם המודם השחור של HOT (מודם מוטורולה?) הוא בעצם כמו כל מודם רגיל וגם איתו אפשר להתחבר לאנטרנט?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tomer_bb,

שלום יש לי נתב אדימקס BR6204Wg שמחובר בעזרת כבל רשת למחשב נייח עם ווינדוס אקספי שבו האינטרנט פועל כמו שצריך יש לי עוד מחשב נייד שבו יש כרטיס רשת אלחוטי עם ווינדוס ויסטה אני מצליח להתחבר לנתב עם הנייד אך אין לי אינטרנט לויסטה יש מין אשף פותר בעיות וזו ההודעה שהוא נתן לי: cannot connect with primary dns server האם הבעיה קשורה לפרוטוקול ipv6 של ויסטה? מה עלי לעשות? בתודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cheif,

הנה לכם תמונת מסך של שתי פקודות TRACERT לאתר של אוניברסיטת תל-אביב. פקודת ה-TRACERT הראשונה בוצעה מבזק-בין-לאומי והשניה מ-הוטנט. בשתי התוצאות ה-TRACERT עובר דרך ה-IIX, אבל יש הבדל משמעותי בינהן. מי יהיה הראשון שיסביר את ההבדל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום כמו בכותרת אני אוצה לרכוש את הנתב לעיל במחיר המצויין 1) האם מומלץ על נתב זה במחיר הנ"ל? לא מצאתי שום פירוט בסטיקי 2) אם לא, על איזה נתב אתם ממליצים במחיר הזה מקסימום? 3) אני צריך גם כאטיס רשת אלחוטי טוב עד 90 ש"ח אשמח להמלצות תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ygoldgold,

הייתי מחובר לתשתית הוט 12MB + בזק בינלאומי - ללא חייגן. והשתמשתי במודם של הוט שחובר לראוטר שלי Cisco WRT-120N הכל היה בסדר. עכשיו השתדרגתי להוט 100MB + הוטנט - ללא חייגן. בא הטכנאי. העיף לי את הראוטר. שם את ה-HOTBOX שמשמש כראוטר. נגיד שלא מעניין אותי חיבור אלחוטי כרגע. מה הקונפיגורציה הכי נכונה ? להתקשר להוט שיהפכו לי את HOTBOX למודם ? זה כדאי ? למה ? להישאר ככה ? הראוטר של הcisco בכלל תומך בקצבים הגבוהים ? ואם כן מעניין אותי חיבור אלחוטי. מה לעשות ? (תודה, וסליחה על החפירות בשאלות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.