רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לא מזמן רכשתי לפטופ חזק למשחקים, השימוש העיקרי שלי הוא צפיה בסרטים, משחקים כבדים ברשת כגון WoW או Call of duty וקצת youtube. אין לי צורך בהורדה של מחשקים או סרטים מכיוון שיש לי מחשב נפרד לכך. אבל כשאני נוסע ברכבת או נמצא במקום ללא אינטרנט עלה לי הרעיון לקנות נטסטיק. עשיתי קצת בירורים, הסתכלתי בפורומים ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. לאיזה חברה כדאי לפנות , אולי משהו ללא התחייבות ? או שמועות על חברות שפתאום מורידות לך את מהירות הגלישה ואין ביכולתך לעשות דבר ? מחיר טוב עם חבילת גלישה טובה ? אני מאמין שיותר מ 15 ג'יגה לחודש אין לי שימוש. אז מה כדאי לעשות ? כל עצה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, עשיתי בנדל אצל בזק+בזק בינלאומי וקיבלתי את המודם ראווטר שלהם vtech nb403, אחרי שימוש של יום בערך אני מקבל התנתקויות ב WIFI ומהירות נמוכה יחסית (חבילה של 40 מגה) אני מקבל בערך 15-20. קיצר הבנתי שזה חרא של מודם, אני מעוניין לדעת מה האופציות שלי: 1. האם אני יכול לקנות רק מודם רווטאר ולהתחבר איתו בלי התיווך של ה VTECH? אם כן כמה עולה מכשיר כזה איכותי יחסית (דירה 120 מ"ר)? 2. בלי שום קשר יש לי רווטאר TP LINK tl wr1043 nd שקניתי לפני כמה שנים,האם אני חייב את ה- VTECH ולהגדיר אותו על מצב BRIDGE לפי המדריך הזה: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view ולחבר אותו לרווטאר? מה אני אמור להגדיר ב TP LINK tl wr1…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה לגביי ציוד לקנית ציוד תקשורת. קניתי בית בן 3 קומות, ואני מתכנן להקים רשת מחשבים: קומה ראשונה - הסלון, והחיבור לתשתית האינטרנט החיצונית(בזק), יהיו שם 2 חיבורי רשת קומה שניה – 3 חיבורי רשת קומה שלישית – 4 חיבורים סה"כ 9 חיבורי רשת. בנוסף אני מעוניין שבכל קומה תהיה קליטת WIFI ולכן חשבתי לשים בכל קומה ריפיטר שיהיה מחובר פיזית לרשת וישדר לקומה. 1) אני צריך המלצה למודם-נתב טוב (מינימום ניתוקים והתעסקות שוטפת) שיהיה מחובר לבזק/הוט ויחבר אותי לעולם החיצון. 2) החיבור בין הקומות יבוצע ע"י כבל רשת אחד (מגבלת תשתית) ולכן, צריך המלצה על SWITCH X 2 לשתי הקומות. (או שפשוט אשתמש בריפיטר עם יציא…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי נתב ECI B-FOCUS 312 שקיבלתי מבזק. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. שמעתי שיש דרך להיתחבר לשרתים במירק דרך פרוקסי או משהו כזה.. אז בבקשה אם זה באמת אפשרי אפשר לקבל הדרכה? תודה מראש עריכה: למה עיבדתי כוכב אחד?! היו לי 3
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כולנו מכירים את נושא "עיצוב התעבורה" וההתערבות המכוונת של ספקי האינטרנט (ISP) בסוגי התעבורה השונים. גם בארה"ב נתקלו בבעיה הזו, אך בניגוד אלינו שם ננקטה פעולה רגולטורית בנושא. מועצת המנהלים של ה-FCC (רשות התקשורת של ארה"ב) אשרה בשבוע שעבר מסמך ארוך הכולל את חוקי הניטרליות החדשים ברשת האינטרנט בארה"ב. החוקים החדשים מתבססים על שלושה עקרונות המכוונים לכל ספקי האינטרנט בארה"ב - שקיפות, איסור חסימה ואיסור הפליה. בפוסט המצ"ב אני סוקר את דרך הפתלתלים שעבר ה-FCC בשנתיים האחרונות עד שהצליח לאשר את מסמך חוקי הניטרליות. בשלב הזה אנחנו בישראל יכולים רק לקנא. http://www.netcheif.com/blog/?p=981 קריאה מהנה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום! יש לי רשת WIFI בבית, רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לתוכנה שיכולה לנטר את התעבורת רשת ואת העומס של כל מחשב על הרשת? רצוי תוכנה חינמית שעלת UI נוח.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
לדוגמא לhwzone.co.il. תודה
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל הצפנה על הנתב האלחוטי שלי LINKSYS WRT300N אני לא יודע איזה הצפנה לבחור יש לי PS3 ואני רוצה שזה יתמוך גם בסוג ההצפנה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם מבזק התקנתי אותו והכל בסדר פתחתי איתו פורטים והיה מזהה גבוה אבל הKAD לא עבד אחרי זה עשיתי עידכון לוינדוס שלי ואכשיו יש לי SP2 ומאז יש לי מזהה נמוך והKAD עדין לא עובד חשבתי שזה בגלל חומת האש ולא מה זה יכול להיות הייתי שמח מאוד עם תסבירו לי למה הKAD לא עובד ולמה יש מזהה נמוך תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש לקנות קונקטורים שיתאימו לכבל CAT 7 ניסיתי לשים רגילים לא מצליח בגלל חוטי הנחושות היותר עבים במקצת מהגרסאות האחרות. הבנתי שיש את GG45 האם הוא מתאים לשקעים רגילים של כרטיסי הרשת כיום ? אם כן איפה אפשר לקנות בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה באינטרנט: יש לי כמה מחשבים שמחוברים דרך האב שמתחבר לראוטר והכל עבד לי טוב עד שפעם אחת הפסיק לעבוד לי האינטרנט באחד מהמחשבים ואז חזר לעבוד אבל מאוד לאט אשמח לעזרה תודה מראש R.R
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום...... יש לי ראוטר רחוק מהמחשב השני והקליטה חרא.ופעם היה לי מן מתאם pc port כזה שמתחבר למחשב ואז ישירות לקו טלפון (ולראוטר) והכל עבד פצצה בלי סיגנלים וכאבי ראש... הבעיה שבזק כמובן איך לא כבר לא מוכרים אותו יותר אז אם תוכלו לתת לי איזה לינק לחנות באיזור ראשון רחובות אני יהיה חייב לכם לעד................... לא חייב אותה חברה רק שיהיה מן pci adapter כזה ככה אני חושב שקוראים לו. שיתחבר לראוטר מהקו טלפון...ואם תימצאו משהו זול... ;D (הראוטר שלי הוא 2wire 1800) תודה מראש לעוזרים כי אני כבר מיואש מלחפש...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בקביעת תצורת החיבור. אצלי בבית יש 2 קומות. בקומה העליונה יש נתב שמשמש גם ל-wireless בבית. הבעיה היא שבקומה התחתונה הקליטה מאוד נמוכה עד בלתי נקלטת. לשם כך קניתי את ה- TP-Link wa701ND. בהתחלה הגדרתי אותו כ-Repeater רגיל, שמקבל אות wireless מהנתב בקומה העליונה ומגביר את האות בקומה התחתונה. הדבר לא כ"כ צלח, אמנם המכשיר אכן הגביר את האות אבל היו לו המון נפילות, שלפי דעתי נגרמו כתוצאה מאיבוד האות של הנתב. עלה לי רעיון שונה, והוא לחבר את ה-TP-LINK לנתב VOD של YES. מדובר בשתי יחידות: הממיר עצמו, ועוד נתב קטן שיושב עליו. לפי מה שאמרו לי הטכנאים של YES בזמן ההתקנה, הנקודת תקשורת בנתב של הממיר יכולה לשמש כנקודת LAN לכל דבר. לכן חשבתי לחבר את הTP…
-
- 5 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של נטגיר דגם WGR614 v7. מחוברים לראוטר 3 מחשבים באלחוטי. הבעיה איתו שהוא לא מקצה אפשרות גלישה לכל מחשב במקביל. זאת אומרת - אם רק אני בבית, אני גולש מעולה. אני מוריד מהר והכל עובד מצוין. אם עוד מישהו מנסה לגלוש, אז אחד מאיתנו יגלוש טוב לכמה שניות והשני לא יגלוש בכלל. אפילו דף אינטרנט של גוגל לא יעלה. אחרי כמה שניות, אני אגלוש טוב - והוא לא יגלוש בכלל. וככה זה כל הזמן. יש לי אינטרנט 10 מגה, ככה שרוחס פס זאת לא הבעיה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת "בזק" החלה לשווק מודם VDSL חדש. מדובר בדגם DSL699U5 של חברת T&W הסינית. למודם יש חיבור לקו הטלפון ויציאת LAN אחת לחיבור לנתב. המידע על המודם החדש, כולל מדריך משתמש בעברית, נמצא באתר של בזק כאן -- http://www.bezeq.co.il/support/Pages/VDSL-TWDSL699U5.aspx מידע על כל המודמים והנתבים המשולבים שבזק מספקת נמצא כאן - http://www.netcheif.com/configuration.htm פרטים אודות חברת T&W יש באתר שלה -- http://www.twsz.com/en/about/273.html
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כלשהי שצריכה פורט מסויים פנוי, הפיירוול של הוינדוס סגור. בהתחלה הבעיה הייתה הנתב, אבל אחרי שפתחתי את הפורטים דרכו זה הסתדר למשך כמה חודשים. לפני מספר ימים הבעיה חזרה בלי שנגעתי בכלום ואני שוב מקבל שגיאה שהפיירוול חוסם את התוכנה. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש לעוזרים, ברק
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנני מעוניין להגדיר שיתוף קבצים בין שני מחשבים בבית. על מחשב אחד מותקן WIN XP SP3 ועל השני WIN VISTA. המחשבים פיזית מחוברים לאותו נתב Linksys WRT54GL. ובנתיים אינני מצליח לעשות זאת. המטרה בנתיים היא להגדיר שדרך מחשב אחד אוכל לגשת לשני ולהעתיק קבצים לאחד. פחות חשוב הפוך. השאלה איך אני עושה זאת. נ.ב. קראתי בעזרה של וינדוס שאני צריך להתקין את התוסף Link Layer Topology Discovery (LLTD) Responder (KB922120) על הWIN XP, אך כשאני בא לעשות זאת הוא מונע ממני בטענה שהSP הנוכחי שלי מעודכן יותר מהתוסף עצמו.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לבעיות: 1. אני לא מצליח להגדיר נכון את הנתב (אדמיקס 6104WG) לבצע סינון לפי כתובת MAC, אולי לא הבנתי נכון והוא מסנן את הכתובות שאני מכניס לו ולא נותן רק להן גישה. הוא מסנן את הכתובות או מאשר את הכתובות שמכניסים? 2. גם אבטחה של WAP אני לא מצליח, מחשב אחד מצליח להתחבר כשאני מכניס מפתח מסויים ומחשב אחד לא. אני מניח שזה בגלל התוכנה שהוא משתמש בה. המחשב שמצליח עובד עם XP פרו + SP2 (כן, גרסת בטא) ולא משתמש בשום תוכנה חיצונית להתחבר, פשוט מכניסים את המפתח פעם אחת בכניסה הראשונה והוא נכנס. המחשב השני עם XP ביתי + SP1a, משתמש בתוכנה שהגיעה עם הכרטיס (גם של אדמיקס, בתקן G) אבל כשאני מכניס את המפתח אני מקבל הודעה שהוא צריך להיות רק 13 תווים (והוא 26 תווים). גרסת הקושחה של הנתב הי…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לדעת מה השיטה הטובה והמדויקת ביותר לקביעת רייטינג אתרים בישראל אני רוצה להיכנס לשיתוף פעולה עם אתר גדול ולא רוצה ללכת בעקבות העדר אלא בעקבות הסטטיסטיקה. האם יש דרך לבצע בדיקה אמיתית מדויקת ואולי אפילו פשוטה ? אם כן כמובן שאשמח ללינקים
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי את המכשיר הזה http://www.netopia.com/equipment/products/2200/index.html מהתקופה שהייתי בחו"ל. אני אפילו לא סגור מה הוא בדיוק יודע לעשות (נתב\מודם\מרכזת?) אני רק יודע שהוא היה מחובר תמיד לאינטרנט (גם כשהמחשב היה כבוי ובמחשב לא היה לי צורך בחייגן כדי להתחבר) לטובת גלישה אלחוטית בנייד ומחשב כף יד. אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך 014 ואני לא מצליח להתחבר בכלל כשהההגדרות בחייגן הן כמו במכשיר שקיבלתי מבזק . אני מניח שיש צורך לשנות/להגדיר הגדרות גם במכשיר עצמו. אשמח לכל מענה וכל עזרה תודה לראש לעוזרים. חיים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכורח הנסיבות ואין אפשרות לשנות אני אמור לפתור הבעיה הבאה: יש לי חיבור קבוע לכבלים (ללא חייגן), חיבור זה מחובר ביציאת הרשת מהמודם לראוטר קווי של חב' EDIMAX. מראוטר זה מנוצלות 3 מהיציאות. לאחת מן היציאות מחובר מחשב כיום. המטרה היא לאותו מחשב ספציפי לנתקו מן החיבור לראוטר וליצור לי בסביבת אותו מחשב סביבה אלחוטית וקווית של אינטרנט ללא פגיעה במהירות. אני חוזר ומבהיר כי רק לאחת היציאות אני מעוניין לחבר בטור התקנים (ראוטר וכו') שיאפשרו לי סביבה אלחוטית וקווית ללא פגיעה במהירות המגיעה לאותה יציאה. אין לי בעיה אם פעולה מסויימת תפגע בשאר מהירויות היציאות האחרות של הראוטר המקורי. מהו אופן החיבור ליציאה הספציפית אותה אני אמור לחבר במחיר האטרקטיבי והזול עם ראוטר איכותי שיהיה מתואם (ב…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-