רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי מכשיר קישורית אלחוטית מהירה מדגם : 3Com OfficeConnect Wireless 54 Mbps 11g Access Point . אני צריך עזרה כיצד ניתן להתקין אותה ..ברשותי נתב של -3COM . ,תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים נייחים באותו החדר. במחשב הראשי היה לי כרטיס רשת מובנה של הלוח אם + כרטיס רשת ובמחשב המשנה היה רק כרטיס רשת. רציתי לעשות רשת בין שניהם ואז בגלל שבמחשב הראשי היו 2 כרטיסים היתה התנגשות או משהו כזה אז הוצאתי את הכרטיס רשת ונשארתי רק עם המובנה. חיברתי אם שני המחשבים עם כבל רשת מוצלב והכל טוב.. היה לי אז מודם USB ככה שיכולתי לעשות שיתוף אינטרנט אבל המודם התקלקל והחליפו לי אותו למודם שמתחבר לכרטיס רשת. אז החזרתי למחשב הראשי את הכרטיס רשת שאז הוצאתי ולכרטיס המובנה חיברתי את המודם. הבעיה היא שהוא כל הזמן אומר לי שהכבל רשת מנותק והוא לא! חיברתי את הכבל רשת לכרטיס המובנה והוא אמר לי שהוא מחובר, החזרתי לכרטיס השני והוא אומר לי "מנותק". גם לא דולקות שם הנורות כשאני מ…
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני גולש להרבה אתרים במקבל הFF* מפסיק להגיב ו( הוא עובד לא קורס אבל נראה כאילו האינטרנט מתנתק הוא עושה סימני טעינה כאילו אחרי עשיית רענון )גם שאני מנסה להפעיל את ה *IE לא מגיב (אותו תגובה )בנסיון של המחשב לאתר את התקלה אומר שיש בעייה עם ה HTTP בנוסף גם *MSG לא מתחבר והכל מפסיק לפעול : רק באיתחול המחשב הכל חוזר לקדמותו, מה לא ניסית להפעיל מחדש את כ.רשת ע"י ENABLE & DISABLE נסיון לעשות renew/ release לא עוזר - אני מחובר ברשת אלחוטית חשבתי ניתוקים מהראוטר- אבל שבדקתי מחשבים אחרים 8 במספר אין להם בעייה אני כרגע גר בחו"ל כך שאין בעייה עם הקו דיי יציב - בכבלים של חברת ROGERS בחבילת גלישה של 10 מגה - לא כל המחשבים מחוברים לרשת בעת ובעונה, רובם ניידים הבית בנוי מ…
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
המחשבים שלי ושל אחי הקטן מחוברים אחד לשני ע"י כבל מוצלב פשוט, חיבור רגיל לרשת ביתית. הבעיה מתחילה כאשר אני משתף את האינטרנט- השיתוף עובד רק בתאוריה, אבל למעשה אחי לא יכול להכנס ליותר מאשר דף הבית שלו, עמוד החיפוש של Google, ומדי פעם גם לאתרים אחרים, אבל רק אתרים מאוד "קלים", ורק לעיתים רחוקות מאוד. הכל היה בסדר עד לפני שלושה-ארבעה חודשים, ולא זכור לי שנגעתי בהגדרות הרשת מאז, וגם לא בהגדרות השיתוף. מישהו יכול לעזור? פרטים טכניים: שני המחשבים מריצים Windows XP Home-edition SP3. הרשת היא רשת ביתית רגילה, שני המחשבים מחוברים זה-לזה ע"י כבר רשת מוצלב. המודם שבאמצעותו אני מנסה להתחבר לאינטרנט, הוא מודם Dynamode, C-50, ומתחבר למחשב שלי ע"י USB. המודם מחובר ישירות למחשב שלי, ומשו…
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כתובת MAC אחרי פירמוט לא נמחקת? היא נשארת לתמיד?
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי מהירות אינרטנט גבוהה ואני מריץ שרתים על מחשב לינוקס שנמצא אצלי בבית.. אנשים מתחברים אליי לרשת האלחוטית וזה עושה לאגים לכל השרתים שרצים... כשאני מצפין את הראוטר אבא שלי לא מצליח להתחבר לאינטרנט(לא יודע למה וגם זה בעיה שאני צריך לפתור)... יש אפשרות אחרת לעשות שרק מי שאני רוצה שיתחבר לרשת יוכל להתחבר??. אני משתמש בראוטר של החברה Compex(המעולה!!!) מדגם NP-27G(Net Passage 27G).. חייב עזרה! תודה, מני חן.
-
- 44 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי את הראוטר של לינקסיס wrt54gl אחרי המלצות חמות מכולם. ועכשיו פתאום התחילו בעיות איתו. יש ניתוק מהאינטרנט פעם בשעה בדיוק כשנגמר ה lease ולא תמיד הוא מצליח להתחבר שוב. קצת רקע: שבוע שעבר התקנתי אותו וקצת הסתבכתי בנוגע להגדרות של האינטרנט. החיבור שלי הוא בכבלים בנטוויזין. עשיתי חיוג ב l2tp ואי אפשר להכניס בשם של השרת את השורה של cable.netvision.net.il אלא רק כתובת IP שקיבלתי מהם 212.143.205.253 אני מקווה שההגדרות נכונות. הם עבדו טוב לפני כן. הנה הלוג ברגע שמופיעה הבעיה: [pre] Jul 2 03:34:03 unknown user.info redial[3071]: Started. Time: 30 Jul 2 03:34:04 unknown daemon.err miniupnpd[1676]: ioctl(s, SIOCGIFADDR, ...): No such device Jul 2 03:34:04 unk…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איזה אפשרויות יש ללעשות אינטרנט בנייד? זה כמו בנייח , צריך תשתית וספק וכו' ? או משהו אחר? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקמתי את מערכת xp באנגלית התקנתי דרייברים מדיסק לכרטיס מסך וללוח אם (הלוח אם הוא ga-ma-770 ud3 ויש לו כרטיס רשת Realtek 8111C chip (10/100/1000 )Mbit) ואני לא מצליח להגדיר לרשת אלחוטית בכלל ושלא נדבר על האפשרות למצוא אחת אני חייב עזרה כי קניתי מחשב חדש וממש טוב והוא יושב לו ואני לא יכול לעשות איתו כלום כי כול ה-xp לא מעודכן וכול מהי דברים אחרים ואני חייב אינטרנט (לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני עם xp sp2 32bit בתקופת ניסיון של ה-30 יום) תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שידרגתי לפני יותר מ24 שעות את מהירות האינטרנט בבזק ובזק בינלאומי מ1.5 ל4 מגה. עדיין לא לקחתי את הנתב האלחוטי אך אין שינוי במהירות. האם ישנם פעולות שעלי לעשות כדיי לקבל את המהירות החדשה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית מאובטחת, השבוע גלשתי ושניסיתי להוריד קובץ מ-Megaupload הוא נתן לי הודעה שהאיי פי שלי כבר מוריד מהאתר. הדבר העלה את חשדי במיוחד שעוד בזמן האחרון האינטרנט לא עובד במיטבו. כמובן שהחלפתי את הסיסמא. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לדעת אם אנשים אחרים גולשים לי על הרשת ללא רשותי והאם ניתן גם לדעת היכן הם גולשים או מה שם המחשב שהם משתמשים בו? אשמח לתשובה!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי 3 קומות בבית כרגע יש לי ראוטר של LEVEL ONE 3406TX הוא נמצא בקומה השלישית ורק אם אני מכוון את האנטנה שלו למטה יש קליטה בקומה הראשונה. עכשיו המחשב בקומה הראשונה יש לו כרטיס תקן G והקליטה היא קו אחד אולי שניים. אני מחפש ראוטר טוב עם תקן N עם קליטה מצויינת עד 500 ש"ח שיקלטו גם בקומה הראשונה (הראוטר חייב להיות למעלה). עכשיו אם אני קונה ראוטר N אז אפשר שחלק מהמחשבים יגלשו G וחלק N? אולי אני אקנה בתקציב הזה גם כרטיס בתקן N למחשב בקומה הראשונה?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני כבר בערך 7 שנים בשתית של בזק באינטרנט המהיר. החלטתי להצתרף לטריפל של חברת הוט בגלל כדאיות במחיר. כיום נמצא ברשותי נתב ראוטר של חברת Linksys WRT54GL הוא עובד בטכנולוגיית התקשרות PPPOE, וכדי שאני לא יצתרך לשנות את הגדרות החיבור בראוטר אני מעוניין במודם תואם כזה גם של חברת הוט, חשוב שהמודם יהיה אמין ושיעבוד טוב עם הראוטר. ניכנסתי לאתר של הוט וראיתי מספר דגמים וחברות: http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he איזה מודם כדאי לי לקחת שיתאים לצרכים שלי? , אם אפשר כמה אפשרויות שאם ובמידה יחסר במלאי אוכל לקחת משהו אחר. תודה!
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני בבזק, ואני צריך אימייל של הספק להרשמה לאתר הורדות מסויים (מחו"ל) בחיים לא היה לי שימוש באימייל כזה אז לא ניסיתי להשיג לי אחד. איך אני משיג אחד כזה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כיום רשת קווית, אני מעוניין להעביר אחד המחשבים למקום שאין קו. יש לי ראוטר אלחוטי N ("סמארט-בוקס" של אוראנג') מעוניין לשמוע המלצה על כרטיס או התקן, מה עדיף PCI או USB או משהו שמתחבר לכרטיס רשת ? המקום של המחשב יהיה חדר מעל חדר הראוטר, האם יש סיכוי שיעבור ? האם יש חנות שמוכנה לתת לבדיקה כרטיס אלחוטי לפני שקונים ? בתודה, shenig
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ובו מותקנת תוכנת ויסטה הידועה לשימצה. כשניסיתי להתחבר לרשת אלחוטית מוגנת אפילו לא הופיעה האפשרות של הזנת סיסמא, בשונה מתוכנת חלונות הישנה יותר. לכן, כשאני רואה את הרשת שאליה אני רוצה להתחבר, האפשרות היחידה שניתנת לי היא ללחוץ על Connect ואז כמובן שאי אפשר להתחבר בגלל שלא הזנתי סיסמא בשום מקום. ניסיתי גם את אופציית ההוספה הידנית, אבל זה לא עבד. מישהו יכול לומר לי מה אפשר לעשות? ממש ממש תודה!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יכול להיות שנתב EDIMAX BR6104K לא תומך ב-10 מגה? הוא מוריד לי על 3 מגה.... האם להחליף אותו ואם כן לאיזה נתב? תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא. יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא). השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 . עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 . בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם אני יכול להעביר מידע מהנייד לנייח באמצעות כבל רשת. אם כן איך אני יכול לעשות את זה ומה תהיה מהירות העברת המידע. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שה NOD מעמיס לי על הTCP , בדקתי בתוכנה TcpView והיו הרבה שורות שלו באדום. כמה תמונות מ TCPZ http://img107.imageshack.us/img107/8997/nodjava.png גם הג'אווה מעמיס ? מה זה כל הגי'גות שהם לוקחים ? והנה הלוג Unable to load image tcpip.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for tcpip.sys ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000…
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני חדרים אצלי חוטית ברשת אחת דרך ראוטר (הכוונה שבחדר אחד יהיה ראוטר ובשני יהיה מחשב) קניתי מACE שני שקעי רשת שבהם מסומנים הכבלים (או התפסים של הכבלים) במספרים בסדר אחר משהו כמו 361.. (כנראה שהיה מוכן לרשת בחיבור מוצלב) אני רוצה פשוט שיהיה שני שקעים שמחוברים ביניהם בכבל רשת השאלה המאוד חשובה איך לחבר את הכבלים הקטנים! איזה צבע הולך לאן חבר אחד אמר לי שלא משנה באיזה סדר אני מחבר העיקר שבשני השקעים יהיו מחוברים באותו סדר.. כמה זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי שרת IIS6 ב WINDOWS 2003 SERVER, דפי HTML אני מצליח לראות, כשאני בא להציג דף ASPX הוא נותן לי הודע שגיאה "cannot view xml input using xslstyle sheet" יש למישהו רעיון ? התקנתי את ההרחבות של ASP.NET בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מישהו פה בפורום הביא אותה ואני לא ניסיתי אותה אז.... ועכשיו, אני מרגיש צורך בה. דיי הרבה פה אמרו שהיא פועלת.... מישהו יכול לתת לי את שמה או קישור? פשוט חיפשתי מלא זמן ולא מצאתי כלום. בבקשה לא לשאול אותי על התוכנה, אני לא יודע עליה כלום חוץ מהעובדה שהיא עובדת ואכן קיימת. תודה ענקית לעונים!!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-