רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
לאיזה ספקים יש איטרנט למת"ב??? לפי מה שהבנתי יש רק ל012 ולניטוויזין אם מצאתם עוד תביאו קישור לדף שלהם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי נתב DLink-2760u שקיבלתי מבזק, והספקית שלי היא בזק בינ"ל. בשבוע האחרון יש לי בעיות ניתוקים מוזרות - נורית הDSL דלוקה באופן קבוע וירוקה, נורית הInternet דלוקה באופן קבוע וירוקה. כמו כן הLoca Area Connection נראה כאילו תקין (אין איקס אדום) ויש אייקון של חיבור תקין לאינטרנט...(ההתחברות היא ללא חייגן). אבל אני לא מצליח לגלוש/להוריד מביטורנט וכו'.... כדי לסדר את הבעייה, אני מכבה את הראוטר ומדליק אותו / עושה ריסטרט לראוטר דרך המחשב וזה מסתדר... חשוב לציין שלא שינית שום דבר במחשב בשבוע האחרון - שום תוכנה או עדכוני חומרה וכדומה, והדרייברים שלי עדכניים. האם מדובר בבעיית תשתית או ספק?? האם בכלל מדובר בבעיה אחרת? והשאלה הברורה והחשובה מכל - איך אני פותר את הבעייה הזו? ??…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
לפני כשעה התקנתי את המודם usb לאחר טיפה קשיים פרטיים אבל היתרשמתי לטובה מהמודם הקטן והמכוער למדי לדעתי הוא פועל 10 והמהירות טובה אם יש עוד שאלות על המודם אשמח לענות
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום לצערי גם אני הוכרחתי על ידי בזק בסיום חבילה לעבור ל VDSL (לאחר הרבה טלאות רבות הצלחתי לקבל 40MB ב 69 ש"ח לשנה) אבל עדיין מרגיש אותי עניין השכירות של ציוד התקשורת. יש לי נתב D-Link 655 שהכניסת WAN שלו ה 1GB ולמרות ש 40MB לא מחייב מעבר למודם של 1GB (שאני בספק עם בזק מספקים כי אין להם מהירויות כאלה) הייתי מעוניין לקבל המלצה לקניית מודם VDSL שיעבוד לי בארץ (אני אקנה באמזון או ebay) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
תנו המלצה לנתב זול וסביר לכבלים יתרון אם הוא יתמוך גם בכבלים וגם בADSL יש לי סוויץ', 8 פורטים של Dynamode אם זה משנה משהו מודם כבלים - TERAYON --------- לגבי השם משתמש בנטויז'ן עד לפני חודש וחצי הייתי לקוח של נטויז'ן ועקב דרישה שלהם לעלות את המחיר מ39 ש"ח ל99 ש"ח (!) ללקוח עיסקי עבור ADSL אחד וחצי מגה נאלצתי לעזוב ולעבור לספק אחר, לצערי הרב עברי לנזק בינלאומי, ועכשיו שוב חזרתי לנטויז'ן בשחמה גדולה, בתשלום של 39 ש"ח לחודש עבור כבלים אחד וחצי העניין הוא שהשם משתמש הקודם שלי כביכול תפוס והוא שמור ל3 שנים !!! כלומר הוא שלי והכל, אבל אני לא יכול להשתמש בו לחשבון חדש ... : בחרתי שם משתמש חדש, והשם משתמש קליט, קצר, פצצה ( מה שתרצו ) אמרתי אותו לנציג שפתח לי את החשב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אז גיליתי שאפשר להחליף DNS לאחד יותר טוב כמו של גוגל או CLOUDFLARE ותהיתי איך אפשר לעשות את זה בממשק של בזק (לא מוצא כלום ברשת) * בלי לפגוע בהגדרות רשת (יש לי שרת NAS שמחובר בכאבל LAN ומוגדר לעבוד לפי האייפי 192.168.14.X ולפי הוידאו הזה - ברגע שאני משנה לCUSTOM ומכניס שם 1.1.1.1 + 1.0.0.1 או 8.8.8.8 + 8.8.4.4 אני לא מצליח לגלוש בשום אתר. * במידה ואין אפשרות לעזות זאת עם הנטב של נזק, האם אפשר לעשותת זאת מקומית פייר מחשב/מכונה? תהיתי אולי אצליח למצא פה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 7k צפיות
-
-
היי, יש לי נתב קווי עובד ומוגדר שמחוברים אליו שני מחשבים. יש לי LAPTOP ואני רוצה לחבר אותו לרשת (אלחוטית), אבל הייתי מעדיף לא לגעת בנתב הקיים (כלומר ששני המחשבים הניחים ימשיכו להיות מחוברים לנתב החוטי) קניתי נתב אלחוטי, ורציתי לדעת: 1.איך אני מחבר אותו לנתב הקווי? 2. איך אני אגיע להגדרות של הנתב האלחוטי לאחר החיבור? 3. האם קונפיגורצייה כזו עשויה לגרום לבעיות? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי אינטרנט של בזק 15 מגה. יש לי מחשב שמחובר לראוטר בכבל ובו יש סרטים של 1080P FULL HD אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מרוחק ממנו ויחובר לרשת הWIFI. האם יש אפשרות לעשות שיתוף לתיקית סרטים במחשב הראשון ולצפות בסרט FULL HD במחשב השני ללא בעיה ובאופן חלק? בתודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
קניתי לפני מס' ימים דיסק קשיח חדש.. 320GB.. ופירמטתי היום את המחשב.. מתי שאני נכנס לאינטרנט.. והוא בוקשי זז.. מה אני יכול לעשות בעניין..? זה ממש מעצבן.. בבקשה דחוף.. מיקודם זה היה בסדר... [glow=red,2,300]הדפדפן זז לאט..[/glow] אני חייב להתקיין מהתחלה את הwindows...?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחובר כרגע לבזק במהירות 5MB עם מודל Alcatel. מתכנן לשדרג ל 10MB בעקבות זמינות NGN באיזור. מאחר והמודם הנוכחי אינו תומך ב 10MB, ורק מחשב אחד מחובר לרשת ואין שיתוף תקשורת 1. האם אפשר להחליף מודם במודם חדש או שיש להחליף לנתב? 2. האם כדאי לרכוש מודם/נתב עצמאית או להסתפק במה שיש לבזק להציע? 3. אילו מודמים/נתבים מומלצים לצורך הנ"ל (לרכישה עצמאית או מבזק)? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! בתוך חיבורי/מתאמי הרשת יש לי המון חיבורים מיותרים שאני לא מבין מאיפה בכלל הם הגיעו. נניח שבמחשב נייד יש לי שם את החיבור האלחוטי wireless connection, יש לי עוד חיבור lan כי חיברתי בעבר את המחשב בקאבל רשת. אך חוץ משני אלו יש עוד מספר חיבורים של wireless connection ו lan. אני אשמח אם מישהו יכול להסביר שני דברים : 1. מאיפה הם הגיעו? 2. איך אני מוחק אותם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, התחברתי לסיבים בתשתית בזק. סלקום הספקים אמרו שבסיבים של בזק מוכרחים לקחת את הראוטר שלהם ואין אפשרות / אישור לחבר מתאם סיב. הם הביאו sagecom F@st 5657 הייתי רוצה להתחבר לציוד שלי. אני יודע שאפשר להתחבר עם מתאם סיב, למשל של D-Link. אבל מתאמי הסיבים האלו מצריכים מודול נוסף, שממיר חיבור SFP ל SC. המודולים האלה שונים לפי סוג הסיב / אורך גל וכו'. למשל כאלה. איך אוכל לדעת איזה מודול מתאים? להבנתי גם אם אקנה מודם במיוחד עם חיבור סיב, עדיין צריכה להיות תאימות לסוג הסיב שנפרס. האם יש מישהו שעשה זאת ויכול לפרט בדיוק איזה מודול יש לו? או כל פתרון אלטרנטיבי אחר שיאפשר לי להשתמש במודם + רא…
-
- 1 תגובה
- 12.7k צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר את הראוטר TL-WR740N בתור נקודת גישה שניה כאשר הוא מחובר לראוטר אחר ולא בדיוק הולך לי. איכשהו הצלחתי לחבר בעבר את הDLINK שלי והוא עבד, הפעם אני בבעיה והוא פשוט לא מתפקד.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי רשת של מספר מחשבים ואני רוצה להגביל את רוחב ה upstream של אחד המחשבים ברשת חיפוש בפורום מצא תוכנה שאמורים להריץ על הסרבר שאחראי לשיתוף האינטרנט מה אני עושה אם ברשת שלי אין סרבר ומי שאחראי לשיתוף הוא הראוטר?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
באחד ממבחני ההכנה ל-CCNA, שלצערי אין לי את התשובות אליו, ראיתי את השאלה הזאת: ניסיתי לחפש את המושגים בויקפדיה, אבל הם מובילים אחד לשני וגם בגוגל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי מודם-פקס עבור ווינדו 7:[TABLE=width: 580] [TR] [TD]56K USB V9.0 V.92 External Dial Up Voice Fax Data Modem for Windows XP/7/Vista[/TD] [/TR] [/TABLE] ואני עומד לחבר אותו. יש לי גם מכשיר פקס משולב. האם אני יכול לחבר את המודם-פקס ובמקביל להמשיך להשתמש במכשיר המשולב, או, מרגע שאעבור לשימוש במודם-פקס יש לנתק את המכשיר המשולב ?(במכשיר המשולב שלי אינני יכול להעביר את תוכן הפקס למחשב , אלא, אני יכול רק להדפיס את הפקסים, לכן רכשתי גם מודם-פקס). בתודה מראש אברהם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות ראוטר, רציתי שיעזרו לי פה בכמה דברים: 1.עד כמה יכול לשאת הראוטר בעומס יתר של תוכנות ומשחקים ברשת? 2. האם זה אפשרי לחסום גישה כלשהי לראוטר של המחשב- כולל כניסות לאתרים, הורדות וכדומה (כולל המחשב עצמו)? 3. לאן הראוטר מתחבר? המודם? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב בוא נאמר שהקליטה בבית שלנו פה לא ממש טובה (קירות עבים לאללה) עכשיו רק מחשב אחד הוא על אלחוטי עכשיו רואים שחוזק הקו הוא 5/5 אבל אחרי כמה זמן הוא מתנתק ולא מוצא יותר את הרשת... אתם חושבים שזה בעיה באנטנה/כרטיס רשת או רק בעיה של קליטה?
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות רשת בין שני מחשבים, והסתכלתי על ראוטרים שונים ומצאתי את זה של חברת Linksys: http://www.linksys.com/products/product.asp?grid=23&prid=20 מה אתם אומרים עליו? האם הוא טוב? Linksys נראית חברה טובה לפי דעתי. מה שטוב בראוטר הזה הוא שיש בו Switch מובנה ולכן אני לא צריך לקנות אחד חדש. יש בו גם firewall מובנה שזה עוד יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת D-Link ישראל פתחה ערוץ תמיכה בוידאו הכולל סרטוני הדרכה הנוגעים להתקנה והגדרה של נתבים שונים מתוצרתה. https://www.youtube.com/channel/UCssDQlHRfRGl2u3ypyuMW6g
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מודם Alcatel שהפכתי ל - PRO הכל עובד סבבה איתו (זה כבר ממזמן נפרץ) אני מקבל ושולח לכולם קבצים באי סי קיו חבר טוב שלי קיבל אינרנט מהיר של הכבלים - התקין ICQ אנחנו יכולים לדבר והכל אבל אני לא מצליח לשלוח לו קבצים ! ניסתי להגדיר איתו הכל באי סיקיו לא עזר שאני מנסה לשלוח לו קובץ זה מה שקורה http://forums.ort.org.il/files/30/1582998/7608243.bmp מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לדעת מה כתובת ה-URL של הסרטים כאן? http://academic.haifa.ac.il/Programs/Programs.asp?ProgramID=190 לחיצה על מאפיינים בנגן לא מראה כתובת, מהם הדרכים לגלות URL בכוח? תודה רבה!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-