רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שמעתי שיש דבר כזה שמאריך את הטווח של הקליטה של רשתות אינטרנט אל-חוטיות, אז קודם כל רציתי לשאו אם בכלל דבר כזה קיים? במידה וקיים, כמה עולה? ומה הטווחים שאליהם הוא מגיע? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מחובר מרשת אלחוטית שהססמה שלה אבדה, יש אפשרות להשיג את הססמה בלי לאפס אותה? אני מדגיש שנורא חשוב לי לא לאפס
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט בטכניון, אני אשתדל להסביר את עצמי מהחינה טכנית עד כמה שאפשר( אני לא לומד מדעי המחשב ) בכול מגורי המעונות בטכניון מתחברים לרשת האינטרנט דרך LAN יש בכול חדר\מיטה(חדרים עם שותפים) כניסה לכבל רשת. וככה בעצם גולשים באינטרנט הרגיל וניגשים לכול שירותי הקמפוס כמו הרשת הפנימית. העניין הוא כזה אני הולך לעבור ממש בקרוב למעונות לזוגות עם בת הזוג שלי, ולשנינו יש מחשבים בנוסף הולך לעמוד מחשב\אקסבוקס שיהיה מחובר לטלויזיה והייתי רוצה לחבר את כול המחשבים בבית לאינטרנט. הבעיה היא שאסור להשתמש בROUTR לא בחוטי ולא באלחוטי, אסור לחבר אותם ישירות ליציאת LAN, לצערי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט פשוט לא מספיק לנו ואני מחפש פיתרון יצירתי איך בכול זאת ליצור רשת אלחוטית בעזרת אותו ש…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הכרטיס רשת EDIMAX 7128IL עם 3 אנטנות תקן N ואת הראוטר EDIMAX 6524N עכשיו אני מקבל אות נמוך מאוד הפתרון הכי טוב זה לקנות ACCES POINT ? שיהיה לי קליטה טובה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שכתוב, גלישה לאתרים שונים בדפדפנים שונים ( IE, Opera, FireFox, Chrome ) עובדת, ברגע שאני רוצה להוריד קובץ, הדפדפן כביכול מתחיל את ההורדה ותקוע ממש על ההתחלה. ההורדה אינה מתבצעת. אני מבולבל. אף פעם לא נתקלתי בתופעה כזאת ( למיטב זיכרוני ) מע' הפעלה : Win 7 - 7600.16385 x86 כ.רשת 1GBe Realtek 8169, דרייבר מעודכן ( ניסיתי גם עם הדרייבר שמגיע עם ווינדווס ) אנטיווירוס כבוי, אין רוגלות וחרטות אחרות ( בדוק ! ) Firewall כבוי. מי מה למה וכמה תודה לעוזרים ולעוזרות ( במיוחד לעוזרות )
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר כמה זמן. יש שרת FTP שאני צריך להוריד ממנו כמה קבצים לדוגמא: ftp://ftp.steinberg.net/Download/Cub...274_Update.exe אבל לא משנה עם איזה דפדפן (אקספלורר, פיירפוקס או ספארי) אני משתמש אני לא מצליח להיכנס או להוריד את הקבוץ. ניסיתי לשנות את הקידומת HTTP במקום FTP כלומר פורט 80 במקום 21 אבל אין אפשרות לגשת לשם ללא שם משתמש וסיסמא (שוחחתי עם האחראים ואין לhttp כניסה אלא רק ל ftp). אני משתמש ב XP PRO SP2 עם אנטיוירוס של WEBROOT SPYSWEEPER. כמובן שביטלתי את הפיירוול ואת האנטי וירוס אבל עדיין לא הצלחתי להוריד. שוחחתי עם הספק שלי (נטוויז'ן) ולטענתם אין שום חסימה של ה IP הזה. ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך SAFE MODE WITH NETWORKING אבל אני לא מצליח להתחבר עם ה…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת קווי וכרטיס רשת אלחוטי מובנה על הלוח אם. יש לי ראוטר אלחוטי שנותן לי את הגישה לרשת בבית והמחשב מחובר אליו דרך הכרטיס רשת הקווי אני רוצה להתחבר ל-WIFI מהטלפון שלי אבל במקומות מסוימים אין לי קליטה, ועל כן אני רוצה להפוף את המחשב שלי למעין AP שיצור רשת WIFI מעצמו וישתף את החיבור הקווי שלו. יש לי לוח אם Asus PK5E שבמקור הגיע עם תוכנה של ASUS שנותנת לעשות את זה - Wifi AP Solo. היא לא עבדה ואחרי הרבה זמן של חקירות באינטרנט רק גיליתי שאני לא היחיד שלא מצליח להפעיל אותה אבל לא מצאתי פתרון שעוזר. אח"כ גיליתי שהשבב הוא של RealTek ושגם להם יש תוכנה שעושה את אותו דבר. היא עבדה חלקית, כל פעם הייתי מצליח להתחבר אבל אחרי שהייתי מתנתק פעם אחת הייתי …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התוכנות הבאות לא מתחברות לאינטרנט: דפדפן FF דפדפן אקספלורר Utorrent אימיול ICQ לעומת זאת, הדפדפן כרום מתחבר לאינטרנט ועובד הייטב. אימיול נותן את הודעת השגיאה הבאה: Error: Server UDP socket: Failed to create server UDP socket - The parameter is incorrect הפסקתי את חומת האש וזה לא עזר. הסרתי את התוכנות הנ"ל והתקנתי חזרה, אך ללא הואיל. מישהו יכול לייעץ?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אין לי מושג למה ההעלאה שלי מתייחסת ככה: http://img407.imageshack.us/img407/5316/whyf.jpg גרסאה 1.8.3 כבר כמה ימים ככה.. לפני זה היה הכל טוב.. וההגדרות לא השתנו
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, יש אולי כאן למישהו ציוד סיסקו שהוא לא צריך ורוצה למכור? ברשותי כרגע ראוטר 851, ואני מחפש עוד סוויץ' ואולי ראוטר נוסף לצורך הקמת מעבדה קטנה. יש לי אפשרות לקנות 2900XL באיביי בסביבות 100 דולר כולל משלוח ללא מסים ותוספות, וחשבתי אולי למישהו פה שלמד יש ורוצה למכור או להשאיל לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את ה-eee של ASUS עם לינוקס, ויש לי בעיה להתחבר לרשתות אלחוטיות. בהתחלה הוא לא התחבר לשום רשת, גם לא לזו שיש לי בבית, ורשם pending כל הזמן. אחרי שחיברתי אותו עם כבל והרצתי עדכון של ה-wifi הצלחתי להתחבר לרשת הביתית שלי (שהיא מוצפנת WPA) בלי בעיות. הבעיה היא שלא הצלחתי להתעלק על רשתות לא מוצפנות באיזור העבודה שלי (וגם בבית) ואני לא יודע אם זה בגלל תקלה במכשיר או שזה משהו יכול לקרות. השאלה שלי: האם ניתן להתעלק על כל רשת שאינה מוצפנת? יש כאן איזה 3-4 רשתות לא מוצפנות, לכמה אפילו יש לי קליטה של 96%, אבל הוא לא מתחבר אליהן וממשיך לרשום pending לא משנה איזה רשת אני בוחר. אני יודע שאייפוד מתחבר בקלות כמעט לכל רשת שהוא מוצא... אז למה לעזאזל ה-eee לא? האם זה קשור למערכת ההפעל…
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני אתחיל בעובדות הידועות לי ואח"כ יבואו השאלות. מיידע כללי ובדיקת המידע מול מיקרוסופט, אני יודע שויסטה בסיסית וכן XP HOME יכולים לעבוד בקבוצת עבודה של עד חמישה משתמשים. לעומת זאת בויסטה פרימיום וכן XP PRO ניתן לעבוד בקבוצה של עד עשרה משתמשים. המידע נמסר לי גם ע"י בית תוכנה של הנהלת חשבונות. עכשיו, מה קורה אם יש לי רשת מעורבת של XP HOME ו XP PRO, כמה משתמשים יוכלו לעבוד בקבוצת העבודה מול התוכנת הנהלת חשבונות, לדוגמא במקרה שיש כבר חמישה מחשבים עם XP HOME והלקוח רוצה להוסיף עוד שתי תחנות עבודה. למה נוצרה ההגבלה הזו? האם ניתן להסיר את המיגבלה הזו, אם ניקח לדוגמא את המקרה הקודם, הלקוח לא רוצה להחליף את כל מערכות ההפעלה שלו לPRO. מה קורה בפועל כאשר במקרה שיש באותה קבוצת עבודה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב-ראוטר-מודם מה הפעם ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:discover() ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:offer(10.218.192.1) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:request(172.28.242.146) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 DHCP:ack(DOL=604666,T1=302333,T2=529083) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 L2TP:LNS=91.205.152.60 ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:45 PPP1: TX LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:47 PPP1: TX(0) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:48 PPP1: TX(1) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:50 PPP1: TX(2) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:51 PPP1: TX(3) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:53 PPP…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית אלחוטית, הוספתי לרשת הגנה עם ססמה. ברשת יש מחשב אחד שמחובר "חוטית",מחשב נייד שמתחבר בלי שום בעיה ומחשב נייח עם קולט USB שלא מזהה אף רשת(כשאין ססמה והגנה לרשת הוא כן מזהה) ניסיתי להתחבר דרך התוכנה של WIN אך היא לא קולטת אף רשת באזור,כשאני מוריד את ההגנות לרשת, הקולט USB מזהה רשת ומתחבר אוטומטית. מישהו יודע איפה הבעיה? כיצד לתקן? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. העלתי כאן לפני כמה שבועות בעיות שיש לי עם ראוטר D-Link DIR300. הבעיות הם של עוצמת אות אך בעיקר מהירות. המהירות כל הזמן משתנה והיא לאחרונה מגיעה כבר ל11, 12 mbps עד שכבר אין אפשרות לגלוש. התכתבתי עם התמיכה הטכנית של די-לינק והם הציע כל מיני דברים ובעיקר אמרו שקליטה של 24mbps זה סבבה ועדיין מהיר, אבל לגבי המהירות הזו אין לדעתי משהו שיוכלו לומר לי. הבעייתיות היא שאין שינוי במיקום האנטנה החיצונית של כרטיס הרשת או בתזוזה בדירה, או של הראוטר כשיש שינויים לטובה או לרעה. חוסר היציבות הזה של הראוטר ממש מתסכל, לא בשביל זה קניתי אותו. ניסיתי למחוק את הדרייברים של כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי [D-link G-DWA 110 usb] כמו שהציע מישהו כאן בעבר ולהתקין מחדש אך ללא שינוי. השאלה שלי אם ב…
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מצליח להתחבר לאתרים, להשתמש במסנג'ר ובתוכנות - אך כשאני מנסה לגשת לפורטים שהם לא הסטנדרטים (לא 80 או 21), אני נתקל בבעיות רבות. כשאני בודק האם הפורטים פתוחים, התוצאה יוצאת שלילית. זו כנראה הבעיה. אין לי מושג למה הפורטים סגורים, הרי הפיירוואל של הראוטר מנוטרל, וגם של הווינדוס - ויתרה מכך, פתחתי במיוחד את הפורטים בראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR6204-Wg, במערכת Windows XP PRO SP2.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כבר מלא זמן בעיה מעצבנת עם האימיול - שלא משנה מה אני עושה אני תמיד מקבל LOW ID. ניתבתי פורטים כמו שצריך בראוטר שלי (edimax BR-6204wg) - הלכתי ל-virtual server ופתחתי פורט אחד לed2k ואחד לkad. עשיתי בדיקה ב-check ports של אימיול והוא מראה לי שה-tcp פתוח אבל ה-udp סגור משום מה. וגם כשאני מסמן את האופציה של פתיחת פורטים באמצעות upnp (וכן, אפשרתי את ה-upnp גם בהגדרות של הראוטר) הוא רושם שהוא פתח בהצלחה אבל עדיין אין גישה לפורט. הנה הלוג: 22/07/2009 19:29:49: UPnP successfully set up forwardings for ports xxxxx (TCP) and yyyyy (UDP) 22/07/2009 19:30:01: Connecting to Pirate Bay 2145 (89.248.172.225:5323)... 22/07/2009 19:30:01: Connected to Pirate Bay 2145 (89.248.172…
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של DLINK מדגם 5220. בעיקרון אין לי בעייה האני מסוגל לראות את הוידאו מכל מחשב למעט מחשב אחד שם אני מקבל את המסך של המצלמה כולל יכולת לשלוט על המיקום שלה אבל חלון הוידאו שחור וכותב Connect Failed. ביטלתי את ה- Firewall וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה עם המצלמה הזו ? תודה yossi33@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-