עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם ! ראשית, תודה על העזרה בפעמים הקודמות ! יש לי נתב מסוג TP-LINK שמחובר לתשתית הכבלים, מחשב נייח וחיבור אלחוטי. בכל פעם אני נכנס לאמיול ומופיע לי סטטוס LOW ID ( הפס השחור על החמור ) בנוסף אני לא מצליח להתחבר לחיבור ED2K. אני מצרף מבט לסטטוס האחרון באמיול. בתודה מראש, זיו ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by omri011,

היי. לפני קצת יותר מחודש שאלתי כאן על אורנג', ובסוף החלטתי להתחבר אליהם. אני ממש מרוצה ממהירות הגלישה, וההורדות בBT פשוט טסות. אבל מצד שני, בבזק עם חבילת גיימר משחקי רשת עובדים לי בצורה הרבה יותר חלקה. רציתי לדעת מה אתם אומרים, ללכת על חברה נקייה מחניקת מהירות ולקבל יותר לאגים, או להיפך?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  3. יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת ביתית של אורנג', אחד נייד (אלחוטי) והשני נייח, בו אני משתמש. בחודש האחרון שמתי לב שמהירות ההורדה של קבצים מאוד איטית (בערך 20 דקות לקובץ של 60 מגה, כשבד"כ זה הרבה פחות מזה). הקו שלי הוא של 5 מגה, ובדקתי אם אורנג' ובזק ומבחינתם הכל תקין. הם אמרו שיכול להיות שיש אצלי תוכנה שמאטה את מהירות הגלישה. יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכם! יש לי ניתוקים רבים במחשב שלי שמחובר לרשת האלחוטית, וזה רק במחשב שלי הכרטיס הקיים הוא(EDIMAX EW7317) ואני בטוח שהוא הגורם לזה. אז איזה כרטיס אלחוטי(בחיבור USB) שתומך בתקן N[האם התקן N של היום, יעבוד עם הגירסא שאמורה לבוא?(הגירסא הסופית)] אם כן מה ממולץ? ואם לא אז מתי הגירסא הסופית יוצאת? תודה, אריאל עריכה** איך זה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=7711&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE זה NLITE איך זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2888&CatCode=60 וזה: http://www.speed4u.co.il/sg_product~Ew-7717un~62~138.htm עריכה2: אנשים תענו בבקשה, הכרטיס הישן נדפק בקושי אפשר לעבוד עליו. עד תקציב 150 שקל(אם לא קיים תקן N עד התקציב הזה, …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני רוצה לקנות דומיין, למישהו יש המלצה על חברה טובה עם שרתים מהירים?? תודהה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, האם ההצפנה ששמתי היא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום, אני מחזיק בימים אלו ראוטר מתוצרת Rotal, אלה שבזק נוהגת נותנת. דגם [מודל] מדויק: RTA1025W רציתי לדעת אם יש אפשרות להשתמש בראוטר בתור אנטנה, כלומר, שאני יוכל להתחבר לרשתות סמוכות דרך הראוטר עצמו ולא דרך כרטיס רשת אלחוטית. האם זה אפשרי? אם כן, איך? אשמח לקבל כל מידע שיש ברשותכם. תודה!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Kolshamen,

http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=122&pd_id=248 http://www.dlink.co.il/il/products/2/704_b.html http://www.dlink.com/products/?pid=530 המרחק הוא בסביבות 20 מטר וממ"ד אם יש לכם המלצות אז בבקשה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Chamuelm,

אחותי כל הזמן טוענת סרטים במגהוידאו במקום להוריד נורמלי ולראות נורמלי... הבעיה שזה גונב מרוחב הפס יותר מדי בצורה שמרגישים.. יש דרך לחסום משם צפיה? חשבתי אולי דרך הקוקיז - אחרי 72 דקות יש לאתר חסימה אולי יש דרך להאריך את זה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני - ויסטה אולט' מחשב CLIENT ברשת הביתית - xp pro sp3 אני מחפייש איזו תוכנה שבעזרת אני יוכל לשלוט במחשב השני (לא remote desktop, למרות שגם זו אופציה נחמדה) אלא מבחינת קבצים, להריץ CMD, תיעוד של פתיחת תוכנות רישום סטט' תעבורת רשת והתקנה/מחיקת תוכנות "מאחורי הקלעים".. יש חיה כזו? :-X

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. Started by badboy,

היי שלום לכלום ... לאלה שמבינים בתקווה שתעזרו ,איך אפשר להפוך את מערכת הפעלה XP למערכת בלתי מוגבלת לכניסה ב-RDP שליטה מרוחק כרגע המערכת נותנת כניסה בRDP רק למשתמש אחד ואני רוצה לפרוץ אותו לבלתי מוגבלת אשמח לתשובה אני מכיר תוכנות שאיתם אפשר להתחבר \להשלתט על המחשב דרך אינטרניט ואת זה אני לא מחפש...

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  12. Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by kobipk,

שלום לכלולם ברצוני לדעת איך אוכל להפעיל 2 כרטיסי רשת בו זמנית על אותה מערכת הפעלה יש לי לוח אם מדגם asus striker II extreme יש בו onboard של 2 כרטיסי רשת (לפי ידעתי ASUS השיקה את זה לגיימרים על מנת להפחית את הping) למשחקי רשת. כאשר אני מחבר 2 כבלים לחיבור לראוטר אחד מבטל את השני כלומר רק אחד פעיל.. רציתי לדעת מה לעשות על מנת לקבל פול power במשחקי רשת ובכללי הינה תמונה של הלוח שבו יש את הכניסות של הLAN http://img219.imageshack.us/i/010fkn.jpg/ תודדה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by mikko,

מישהו מכיר נתב כזה כמו ה WRT54GL האגדי רק בתקן N כלומר שיהיה פתוח ולא צריך "לפרוץ" אני מעדיף tomato יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by tzolerguy,

טוב אז כמובן שהמחשב והאינטרנט עובדים 24/7 איך אני מגדיר בOUTLOOK את הGMAIL ככה שברגע שנכנסת הודעה היא ישר תקפוץ בOUTLOOK כמו שהיא קופצת כשאני בממשק הWEBי של GMAIL???

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!

17. שלום לכולם שאני מחפש את ההגדרה אני לא מצליח למצוא. מה בעצם ההבדל בין התשתית לספק? מה בעצם כל אחד מספק? אשמח לתשובה

• 4 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by מאור247,

יש לי בעיה ב wireless .... במחשב שלי שמחובר לראוטר (דרך כבל רשת)...יש אינטרנט והכל עובד...אבל לשאר המחשבים שאני רוצה להתחבר דרך האלחוטי.... זה לא מתחבר...בדקתי בשני מחשבים וזה לא עובד.... הוא מראה לי שהוא קולט ואפילו שלושה קווים...אבל הוא גם מסמן את הציור של המחשב עם הסימן שאלה (והכתוב שהקישורית חסומה ומשו...לא כ"כ הבנתי..)..יש למישהו מושג איך מסדרים אתזה...ביום שישי הכל עבד לי חלק!!!!!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  20. שאלה בכותרת , אני עובר לויסטה ומעניין אותי עם התוכנה תומכת , במידה ולא איזה אלטרנטיבות יש?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by coran,

שלום! יש לי בעיה קצת מסובכת אני מקווה שלמשהו יש פתרון! יש לי לפטפופ עם ווינדוס ויסטה אני מתחבר לאינטרנט דרך wireless אני רוצה שיהיה לי Ip קבוע למחשב אבל כאשר אני קובע כתובת קבועה ויוצא מהבית ומחבר לרשת אחרת אני צריך לבטל אותה וככה שוב ושוב יש לי תוכנות שאני חייב שיהיה כתובת קבועה בגלל הפורטים אם למשהו יש איזה פתרון יצירתי אני יודה לו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  22. פעלתי לפי המדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm מההתחלה ועד הסוף. למרות זאת, כאשר אני נכנס ל'רשת' (VISTA) אני לא מצליח לראות את המחשב השני שמחובר באותה קבוצת עבודה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  24. Started by asafgolan,

אני מחובר לאינטרנט דרך הוט בחיבור ללא חייגן. עד היום השתמשתי בפקודות הבאות כדי להחליף IP: ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" static 192.168.0.10 255.255.255.0 192.168.0.1 1 ipconfig /release ipconfig /flushdns netsh interface ip set address "Local Area Connection" dhcp לאחרונה חיברתי ראוטר של TP-LINK מדגם TL-WR340G. מיותר לציין שהשיטה הישנה כבר אינה עובדת. יש דרך לגרום לעניין לעבוד עם הראוטר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by PT,

לקחתי נתב 3COM ישן שישב אצלי בבית והגדרתי לו WPS כדי להרחיב את הקליטה בבית. הבסיס הוא ראוטר של סימנס מבזק. הכל עובד חלקית, הבעיה היא שהרפיטר מתנתק לעיתים קרובות. ההגדרות הן ככה: שני הראוטרים משדרים את אותו SSID שני הראוטרים על ערוצים שונים (סימנס על 11, 3COM על 6) לשניהם מוגדרת אותה סיסמת WPA2 אני חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי כל פעם מידע סותר אני לא הבנתי אם ה-SSID צריך להיות דומה או הערוץ... או שניהם... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.