עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ramimos,

היי אני מחובר לכבלים עם ראוטר 3 COM 3crwer10075 . עד כאן אין שום בעיה. הבעיה מתחילה בזה שהראוטר נמצא בקומה העליונה של הבית ואילו אני צריך להתחבר מידי ]עם עם הלפטופ בקומה התחתונה שם הקליטה היא דיי חלשה. אתמול קניתי AP של אדימקס EW-7206APG שתומך ב |WDS ( גם 3COM תומך ב WDS אני לא מצליח לקנפג אותם כך ש AP יגביר לי אות הרשת האלחוטית בבית , ללא צורך בחיבור קווי אליו אודה לכל תשובה תודה רמי

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  2. Started by adirze,

שלום, קניתי את המוצר ורציתי להתקין את ה-firmware האחרון שיצא כי הבנתי שזה חשוב. ובאתר הם מבקשים לבחור גירסה לפני שמורידים את ה-firmware ויש שם באפשרויות רק את גרסה 1.0 ועוד אצלי רשום מאחורה 1.1 אז איך אני יוכל לעדכן אם ככה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ירין שוהם,

*הוט בוקס* רוצה לקנות ראוטר TP-LINK מה אני אומר להוט בשביל להתנתק מההוט בוקס ולקבל אינטרנט לראוטר TP-LINK וגם Wi-Fi ?

4. Started by Sven,

שלום רב, לפני מספר שבועות עברתי לחבילת הטריפל של הוט וכך השתדרגתי מ- 10Mbit ל- 100Mbit. עד אז השתמשתי בנתב של בזק, Asus am604g - חוץ מאיזה ריסט פעם בשבוע/שבועיים הוא עבד נהדר והיתה קליטה טובה של רשת האינטרנט בכל הבית. כאשר עברתי להוט החלטתי לבקש מהם נתב וקיבלתי את ה- "hotbox". כעת יש קליטה טובה רק בחדר שלי ובשאר הדירה הקליטה או מאד חלשה או לא קיימת. יש דרך להגביר את האות ב- "hotbox" או שהפתרון היחיד זה נתב אחר? במידה והפתרון הוא נתב אחר, מה הנתב הכי טוב שניתן למצוא בארץ במחיר של כ- 200 שקלים?

• 34 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. Started by Aviad6,

היי לאחרונה התחלתי להיכנס לFAR CRY ברשת ונוכחתי לדעת (!!!) שיש לי פינגים די גבוהים שנעים בין 130 - 200 במקרים היותר קשים עכשיו שאני נכנס אני יוצא מכול הורדה שהיא או תוכנת הורדה וגם מההגנות (זה נותן לי עוד טיפה) של המחשב. עדיין המצב ממש דרוע וזה כבר לא כיף יותר ככה להשאר מאחורי כולם. איך אני יכול להוריד אותם יש לי חיבור ADSL של או 75 או 175 ק""ב אני פשוט זוכר רק משהו אם 75 P4 Perscot 512 DDR2 GF6200TC Intel D915gev זאת המערכת שלי הכרטיס רשת הוא רגיל מה אני יכול לעשות אני יודע שהמערכת הזאת כבר די עבר זמנה אבל זה מה שיש כרגע.

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by Adiel,

מחפש ראוטר עם 4 אנטנות שתומך ב5 ג'יגה, במחיר שפוי ראיתי את 2 הדגמים האלו במחיר סבבה אבל א. לא ברור לי מה ההבדל ביניהם מלבד 30 ש"ח במחיר ב. אשמח לדעת אם למישהו יש אותם ויכול לתת חוו"ד. לדוגמה על ה825 ראיתי פוסט ב openwrt שמציין שהפורטים של הwan והlan נוטים להתקלקל/לזייף אחרי זמן מה, לפי דיווחים של כמה וכמה יוזרים,אבל לא ברור לאיזה דגם מתייחס הפוסט (4 אנטנות או 2) * מדובר על הדגמים עם 4 אנטנות לא 2 אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, יש בבעלותי מודם משולב עם נתב אלחוטי DSL-2760U של חברת D-LINK. כיוון שאני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט בביתי ל- 100 מגה והבנתי שהמודם שיש לי מוגבל למהירות של 15 MBPs, אני צריך לקנות מודם + נתב חדשים. אודה להמלצה למודם משולב ראוטר שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר, אמין, פשוט, עם WIFI יציב ותומך בכל מה שצריך (יש לי תשתית בזק). אני מניח שיש אפשרות לרכוש מודם חדש ולהשתמש במכשיר שקיים ברשותי כראוטר, אבל המכשיר שקיים ברשותי כבר די ישן ומתנתק כשמזיזים אותו, כך שזו לא אפשרות טובה מבחינתי. קיבלתי הצעה מפרטנר לרכוש דרכם מודם+ראוטר מסוג D-LINK256 במחיר של 575 ש"ח אבל אני לא מוצא את המחיר שלו בחנויות באינטרנט, כך שאני לא יודע אם זו הצעה כדאית (מניח שלא..). אשמח …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הנתב הזה היה הנתב המומלץ ביותר בפורום. כולם שיבחו אותו ואמרו שהוא איכותי ועושה את העבודה. למה אף אחד לא דאג לעדכן שהוא רק נתב ולא יכול לשמש כמודם? אני לא בא להאשים אף אחד, הטעות כבר נעשתה, אשמח אם תעזרו לי ולעוד רבים אחרים בפתרון הבעייה. לאיזה דגם רצוי להחליף את הנתב הזה או שמא יצא עדכון קושחה שיכול לעזור פה? מה היתרון של נתב בלבד על נתב ומודם ביחד? אשמח אם ימצא פתרון לבעייה בן

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by matizami,

אני מוסיף עוד מחשב נייח אחד אליו יחובר הראוטר (מבזק- netgear dgn2200v2) ואני צריך כרטיס רשת USB שיקלוט את הWIFI. המרחק בין המחשבים יהיה חדר אחד, מקסימום 2. יש המלצות על כרטיס רשת? אופציה אחרת היא שיש לי ראוטר ישן netgear wgrg614v7. האם אפשר להתשמש בו במקום לקנות משהו חדש?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. דבר מוזר זה מתנתק לי את הגישה לאינטרנט אבל לא מתנתק מהאינטרנט .. כלומר החיבור לא מתנתק אבל אי אפשר לגלוש ולקבל שום דבר באינטרנט מבחינת תקשורת חוץ כאשר אני עושה כיבוי למחשב והפעלה מחדש זה פתאום עובד בסדר מה יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שאין ספייואר ווירוסים!

11. השאלה בכותרת... לא נגעתי בכלום וקיבלתי LOW ID

12. Started by אלבר,

עברתי דירה. התקנתי בדירה החדשה שוב קו ADSL כמו בדירה הישנה, אותה מהירות - 15 Mbit. אותו ספק. אותו ראוטר, אותם מחשבים. בדירה הישנה הכל טס - טורנטים, הורדות. בטורנטים הייתי מנצל את כל רוחב הפס 1.5-1.8 קבוע, כל הורדה (אני מוריד סדרות וסרטים עם הרבה סידס). מאז שעברתי הטורנטים זוחל - כרגע למשל 50/60K, מקסימום 800K, ממוצע כ300K. הורדות רגילות לא יותר מ1000K אלא אם כן אני פותח 16 הורדות במקביל. בזק אומרים שהכל בסדר בתשתית אבל לא מאמין להם הדבר היחיד שהשתנה זה התשתית. בלחץ שלי שלחו טכנאי אבל לא עזר. ב"בדיקות מהירות" של התשתית והספק הכל תקין. הם האשימו את הראוטר אז החלפתי. האשימו את הספק אז החלפתי. לא עזר. ברור לי שזה התשתית כי זה הדבר היחידי שהשתנה, והאינטנט עדיין זוחל. אשמח אם …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kibub,

היי יש לי כרטיס רשת אלחוטי הוא בה בצורת USB של DLINK ורציתי לדעת ההתקנה שלו זה פשוט לחבר למחשב ולהתקין את הדרייבר ואז הוא עושה סריקה עד שהו מוצא רשת? שמעתי שאפשר לפעמים לתפוס רשת חיצונית ולגלוש דרכה זה נכון?

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  14. אני קונה בבאג לכן אני מוגבל לאלו. מה ההמלצות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  15. שלום רב, יש לי על קו הטלפון בבית אינטרקום אשר משתמש במתאם PAL WINTECH 101 לפני זה היה לי אותו סוג ודגם מתאם אבל החלפתי אותו לחדש יותר בגלל שעבר זמנו ומקודם לא היו לי שום בעיות לא עם האינטרנט ולא עם הטלפון עכשיו אחרי שבנאדם מוסמך היה אצלי בבית והסתכל על החיווט ופירק הכל כי החיווט היה על הפנים, מה שהוא עשה עכשיו הוא עשה כך שבכל הבית יעבור אותו קו, בכל החדרים, כשמקודם באחת הנקודות הייתה הצלבה של חוטים, יכול להיות שהאינטרנט היה מופרד מהקו שהלך לשאר הבית? בכל הבית שמנו פילטרים (האמתי שהם היו עוד מקודם), אבל לפני זה היה פילטר גם בחוטים שבקופסא, לפני שמתפצלים לתוך הבית, אולי לסנן את הפולסים שהאינטרקום מעביר מהקופסא לקו הטלפון? בכל מקרה , הפילטרים אמורים לסנן הפרעות של שיחה נכנס…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום! קניתי לאחרונה מחשב נייד ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית למחשב הנייח. ניסיתי לקבל הצעות מספק האינטרנט ורשתות הגדולות שאת שמן כנראה אסור לכתוב בפורום. כל אחד הציע לי משהו שונה לגמרי, פעם ראוטר, פעם כרטיס רשת אלחוטי ופעם שניהם. גם כולם שאלו כמה קירות יש בדרך (4). קצת מבולבל יש לי אינטרנט בכבלים עם חייגן אודה לכם מאוד אם תוכלו לומר לי איזה חומרה דרושה לשם הקמת הרשת.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by Rockstatement10,

אנחנו כיום בהוטנט אבל מתנתקים מהוט ומתלבטים לאן ללכת.. כנראה נמשיך עם הוטנט באינטרנט אבל אני שואל אם יש ספק שאולי זול מהם ויותר עדיף? עדיף בעקרון בזק או הוט? הוט בשונה מבזק כן נותנים את המהירות שמשלמים עליה.. יש חברה שמביאה גם קו טלפון בנוסף? ואיך יוכל להתבצע חיבור קווי? יש לי בבית שתי מחשבים נייחים ואני רוצה לחבר את שתיהם ישירות.. אני אצטרך לפרוס כבל רשת לחדר השני? או שאוכל לקנות איזשהו רכיב?

• 16 תגובות
    • 31k צפיות
  18. Started by slyy,

שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 40 מגה ויש לי בעיה מאוד מוזרה. היום החלפתי את הראוטר ה"ישן" שלי (D-link 6740U-H1) בראוטר D-link 7850U מהדגם החדש יותר והטוב יותר כביכול של הראטורים. כשהגעתי חיברתי והגדרתי את הראוטר כראוי וכשעשיתי בדיקת מהירות המהירות הייתה רק 9.59 עם מהירות העלאה כמו שצריכה להיות, במחשבים אחרים בבית המהירות הורדה 40 מגה כמו שצריכה להיות ורק אצלי על המחשב היא 9 ולא עוברת אותה. חשוב לציין שעד שהחלפתי את הראוטר ה"ישן" המהירות הייתה בסדר. אני לא יודע מה הבעיה עכשיו אצלי אפילו חיברתי מחשב אחר בחיבור אצלי בכדי לראות אם הבעיה היא בחיבור לקיר אבל לצערי היא לא. הנה הבדיקות מהירות האחרונות אחת לעומת השנייה: עם הראוטר ה"ישן": http://www.speedtest.net/my-result/288…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Fexor,

אהלן, אני וחבר שלי רוצים לשחק ב-counter strike: source בשרת פרטי משלנו (יחד עם בוטים). הבעיה היא שגם אני וגם הוא מאחורי ראוטרים עם רשתות פנימיות בבתים שלנו. עשינו port forwarding לפי הוראות זהות המופיעות פעמים רבות בהרבה אתרים ואפשרנו גישה מלאה ב-firewall ליישום hl2.exe שרץ מתוך תיקיית counter strike source (שזה תכל'ס המשחק), כל אחד בבית שלו. כאשר הוא מקים שרת ואני מנסה להתחבר אליו אני רואה את ה-IP הפנימי שלו ברשת הפנימית בבית שלו וכאשר אני מקים שרת והוא מנסה להתחבר אליי הוא רואה את ה-IP הפנימי שלי בתוך הרשת הפנימית בבית שלי. הבעיה היא שבכל אחד מהמצבים אנחנו לא מצליחים להתחבר אחד לשני (מופיעה במקום הודעת שגיאה server is not responding). לשרתי משחק ציבוריים באינטרנט לאף אח…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  20. מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by EzE126,

קניתי 3com 3CRWER100-75. הבנתי שבשביל שהוא יתמוך בחיבור לכבלים כמו שצריך צריך לעדכן לו את הקושחה לגרסה החדשה 1.2. הורדתי את התוכנה החדשה. מה עכשיו? איך אני מתקין אותה בראוטר?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  22. מחפש עצה לגבי פרטנר פייבר - כרגע אני עם הוט במהירות 100 וספק של בזק בינלאומי - הכל עובד תקין, מקבל את כל רוחב הפס ופינגים טובים לשרתים בחול לצרכי גיימינג. פרשו פרטנר פייבר פייבר ושוקל לעבור - קוסם לי החסכון במחיר (כנראה שאעשה חבילה של 200 או 500) והאופציה לרוחב פס אימתני. כרגע, הדבר שאני הכי חושש ממנו הוא יציבות החיבור וה latency לשרתים בחו"ל. האם מישהו ממליץ לגיימינג? כדאי להחליף למרות שהיום הכל תקין? אשמח לעצה אם למישהו יש. תודה!

23. Started by Bakke,

יש לי ראוטר מאד ישן של בזק שהולך למות. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ומכיוון שאני משחק במשחקי רשת ומהירות ויציבות חשובים לי. הייתי רוצה לדעת אם יש כזה דבר ראוטר שיותר טוב לגיימרים מאשר ראוטרים אחרים? ובגדול מה אתם ממליצים? אני גולש רק עם כבל רשת לא אלחותי אז לא חושב שתקן N לא ישמש אותי בכל מקרה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by lior250,

שלום לכולם אני מנסה להפוך ראוטר אלחוטי ישן של בזק (סימנס sl2-141) לרפיטר כאשר הראוטר הראשי שלי הוא של 3COM מה עשיתי הגדרתי את הCHANEL להיות אותו CHANEL כמו ב3COM הפעלתי סריקה להיכן אפשר להתחבר מהראוטר של בזק וסימנתי את הראוטר של ה3COM עד כאן הכל טוב שיניתי את הIP של הראווטר של בזק להיות בטווח הכתובות של ה3COM אבל מחוץ לטווח של הDHCP עד כאן הכל טוב אפילו אם אני עושה PING לראוטר עם ה3COM יש איליו פינג אבל פינג לשרת אינטרנט כמו גוגל (בלי DNS) נותן לי שגיאה מהSIMENS שהוא לא בר השגה וכמובן שאין לי DNS חסר לי משהוא איך אני אומר לראוטר של בזק לקבל תקשורת מה3COM כי אפשר להתחבר אליו אבל הוא לא מתקשר עם ה3COM Lior.nudelman@gmail.com כל עזרה תתקבל בברכה תודה מראש ליאור

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. קודם כל תודה שנכנסתם יש למישהו מושג איפה יש הוראות לחיבור אינטרנט בכבלים של תבל? המודם זה surfboard sb4100 אז תחפשו לי בבקשה תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.