עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, פרמטתי את המחשב האורח ברשת האלחוטית עד לפני כן הכל עבד חלק. כרגע אני מנסה במחשב לאתר את הרשת האלחוטית דרך Wireless Network Connection במערכת הפעלה XP ולא מצליח. דרך התוכנה של הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הוא מאתר את הרשת ואף מבקש סיסמא ומצליח להתחבר. אך דרך הממשק של מערכת ההפעלה הוא לא מוצא את הרשת האלחוטית. מה צריך להגדיר במחשב על מנת שיזהה את הרשת אומטימית כשהמחשב עולה? צריך להגדיר על הכרטיס רשת אלחוטי (USB) הגדרות כלשהן? אם כן אשמח להגדרות ומה עוד צריך. תודה רבה וערב מצויין.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, ברשותי אינטרנט של נטויז'ן [כבלים], במהירות 2.5... עד היום, במשך הרבה שנים, שהייתי לקוח של הספקית, ואע"פ החסימה המכוונת לP2P בשעות מסויימות, הייתי מרוצה. בחודש האחרון שמתי לב לתופעה מדאיגה...בכל יום [כולל בלילות] במהלך סוף השבוע, אני סובל ממהירויות הורדה מזעזעות! הקטע המצחיק הוא שבדקתי את זה, ומהירות ההורדה היא איטית בכל האתרים, גם מחו"ל, גם עמוסים, גם ריקים וגם אתרים מהארץ..וניסיתי ה-כ-ל. בכל האתרים מהירות ההורדה מתחילה כרגיל [200-250] ומיד צונחת ל-150..כעבור כדקה היא תתיצב על 50-70 KBS... וזה קבוע כך... אני לא מסוגל להוריד כלום!!! האם מישהו עוד סובל מהתופעה???? עריכה אני משתמש ברשת אלחוטית בבית. בהתייחס למצב הנתון, יכול להיות שמישהו מהשכנים התחבר אליי לרשת וגונב ממ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by borsood,

באיזה מהנתבים הביתיים הנתב יכול לשמש גם כשרת DNS פנימי. כלומר עם הקצאת DHCP יהיה ניתן לפנות למחשבים ברשת הפנימית בשמם ולא רק ע"י כתובת IP. יש שם לתכונה הזו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by jack77,

אני מתכנן לעבור לאינטרנט 4/5M ואני צריך ראוטר שיעבוד חלק בלי ניתוקים בתקציב של עד 500 ש"ח ולכרטיס רשת שלא קשור לתקציב. הראוטר יחובר למחשב לעוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית שתעבור דרך שתי קירות בטון, שאחד מהם מאוד עבה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי קצת בלאגן בראש ואני צריך עזרה מחברה שמבינים. יש לי בבית 3 מחשבים: - מחשב נייד ביתי(לשימוש ההורים ואחותי). - המחשב הנייד שלי(אני חייל, חוזר בסופ"שים). - מחשב מדיה בסלון. מה שהיה זה ככה: - ראוטר אלחוטי(אשר הוא מחובר ישירות למודם של הוט שעובד ללא חייגן), אשר אליו היו מתחברים כל המחשבים אלחוטית והמחשב בסלון חוטית. עברנו דירה וכרגע הקליטה בחדרים הייתה בערך על 50% שזה לא רע, אבל רציתי יותר. קניתי AP כדי להגדיל את הטווח של הרשת האלחוטית. שברתי את הראש ערב שלם כדי להגדיר אותו כדי שיפעל בצורה מאובטחת עם הראוטר. כעת הכל טוב ויפה, אבל יש כמה בעיות. הגדרתי את הIP של הראוטר שיהיה סטטי: 10.ססס.ססס.192(העיגולים זה לצנזור). ואת הAP הגדרתי ל:1.ססס.ססס.192. כעת אין לי אי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xxtxxt,

שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yovv,

שלום! לרגל מעבר דירה מאזור עם תשתית אינטרנט מוגבלת, הגיע הזמן לרכוש ציוד שיוכל לתמוך במהירויות נורמליות. אשמח להמלצה. מה אני מחפש: - ראוטר משולב עם מודם, שיוכל לתמוך בהוט ובבזק (אני כרגע על תשתית של בזק אבל כבר לא לקוח שלהם עם מודם מיושן ולכן לצורך צמצום עלויות מעדיף מכשיר משולב) - ראוטר שמתאים לדירה קטנה יספיק בהחלט, אין דרישות מיוחדות מבחינת מהירות \ UPLOAD וכו' - אפשרות להזרמת מדיה דרך כונן חיצוני - המדיה שלי נמצאת כרגע על כונן חיצוני (USB3) שמחובר למדיה סנטר. בדירה החדשה לא בטוח שאוכל לעשות חיבור קווי, ולכן חושב על ראוטר שיוכל לתמוך בכונן רשת. הרעיון הוא להזרים וידאו ל-HTPC, ומוזיקה לכרומקאסט אודיו (שיחסוך את הצורך להדליק את ה-HTPC) אשמ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Konchi,

היי, התקינו לי לא ממזמן רשת עם ראוטר מסוג Edimax (דגם BR-6104P) נכנסתי לנושא "מידע שימושי ולינקים שימושיים" (משהו כזה) והשתמשתי בלינק הזה http://www.portforward.com/routers.htm קראתי את המדריך לראוטר שלי לפתיחת פורטים ונדמה לי שהצלחתי לפתוח פורט למשהו אבל אני לא בטוח, מאיפה אני יודע מהו הפורט של התוכנה שאני רוצה לפתוח לה פורט? וגם, אחרי שהצלחתי לפתוח פורט נדרשתי לעשות דבר בשם "Triggering Port" שלפי מה שהבנתי הוא כמו מין מתג שמפעיל וסוגר את הפורט, אבל במצב האוטומטי שלו הוא כבוי וצריך למלא בו פרטים בכדי שיפתח את הפורט ולא הבנתי גם שם מה אני אמור לעשות..! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cheif,

לאור מספר שאלות בנושא, המגבלה על 10 חיבורים (HALF CONNECTIONS) שהיתה קיימת לפחות מ-WINDOWS 2000 ושעבורה פותחו עשרות תוכנות קטנות להגדלת המספר, לא קיימת ב-WINDOWS 7. מיקרוסופט, החל מ-VISTA SP2 הסירה את המגבלה הזו והיא גם לא קיימת ב-WINDOWS 7. מי שרוצה להכנס לפרטים מוזמן לקרוא את ה-BULLET השלישי בפרק "Operating system experience updates" ב-LINK הזה -- http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd335036(WS.10).aspx מפתח ה-PATCH המקורי והראשון להגדלת מספר החיבורים גם פרסם על כך מידע לפני מספר חודשים -- http://www.lvllord.de/ לידיעתכם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. מה שיש לי זה רשת חוטית ואלחוטית בבית, שני מחשבים, ראוטר והאב. מה שאני רוצה זה ממחשב מסויים אצלי לפתוח תוכנת סניפר ולהקלייט את כל מה שעובר בראוטר שלי. לקחתי האב וחיברתי אליו את המודם ואת הראוטר. שני המחשבים מחוברים להאב ובאחד מהם פתחתי את התוכנת סניפר. הראוטר מצליח להתחבר לאינטרנט אבל כל מחשב שמחובר לא לא מקבל IP.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני לא מצליח לקבל שום ווידאו אלא רק לשלוח האם מישהו זוכר מה הפקודה לבטל את ההגנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by CosmicGate,

שלום לכולם. אם מישהו יודע את הפורט(יציאה) של הפרוקסי של יסראסרב(proxy.israsrv.net.il) זה יוכל לעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by a04,

שלום, מנהל הרשת בספריית בית הספר חסם את רשת האינטרנט בראוטר ל-IP אחד, כך שרק מחשב אחד יוכל להשתמש באינטרנט (ספרן). כל שאר המחשבים שברשת הפנימית יכולים לתקשר ביניהם אך ללא חיבור לרשת האינטרנט, כי רק IP אחד פתוח לרשת האינטרנט. במקרה שמשנים את ה-IP של מחשב אחד שברשת הפנימית לאותו IP של הספרן - מתקבלת הודעה שיש התנגשות IP ברשת. האם ניתן לעשות ש-2 מחשבים "ירקדו" על אותו IP ולקבל חיבור לאינטרנט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by thegame998,

איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by izak.addes,

שלום יש לי מודם נתב של בזק מסוג TNN AZTECH 600E ונתב אלחוטי של EDIMAX מסוג BR 6204WG האם יש אפשרות להפכם לרשת ביתית ע"מ שאוכל שלתף קבצים בין המחשבים ולשתף מדפסת אחת לכל המחשבים. מדובר על מחשב אחד ראשי המחובר לקו ADSL בזק ואיליו מחוברים המודם והנתב מחשב נוסף המחובר לרשת באמצעות כרטיס אלחוטי ומחשב נייד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שדרגתי חבילת גלישה בספק, 12 מגה הקו שלי בתשתית עדיין נשאר 3 מגה. איזו מהירות אקבל? מהירות הנעה בין 3 ל12, או מהירות קבועה של 3?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eyarit,

בביתי ראוטר אלחוטי edimax עם 2 אנטנות. בקומת המרתף אין קליטה ולפעמים קליטה מינימלית בזיהוי הרשת הביתית. קניתי מתאם רשת אלחוטי edimax ew-7811nu ועדיין הוא לא מקבל תשדורת בקומת הביניים הרשת מעולה. על איזה מתאם אלחוטי או דרך אחרת להתמודד עם הבעיה של רשת אלחוטית בקומת מרתף/ממ"ד? לא מתאים כבל רשת. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by rosesr,

אני רוצה את חוות הדעת שלכם על הדיל של אינטרנט זהב(http://www.zahav.net.il/banner/nec/) אם אפשר להתייחס למסך ולחברה(אינטרנט זהב) תודה מראש מורוזס אם זה לא הפורום הנכון אני מתנצל ומבקש שהתרד יעובר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by crow3d,

פירסמתי נושא דומה בפורום תמיכה טכנית אבל סבלתי שם מהתעלמות אני מקווה שפה אנשים יועילו בטובם לעזור בבקשה... אז זה מה שפרסמתי : "יש לי לוח אם של אינטל DG41RQ יש בו כרטיס רשת מובנה , כרטיס קול מובנה, וצ'יפסט G41 שכולל כרטיס מסך מובנה X4500 כל אופן הכל עובד לי עד לא מזמן, לא הייתה שום בעיה בכל אופן יום שישי בלילה המחשב עוד עבר נורמלי אתמול שבאתי להדליק את המחשב שמתי לב שאין לי רשת הכרטיס רשת המובנה פשוט לא מזוהה (לא מראה כלום במנהל ההתקנים אין שם שום סימן צהוב ולא מראה שום סימן שהיה קיים בכלל מתאם רשת) כשהפעלתי את המחשב בסייף מוד אז הוא זיהה לי והוא רשם עוד רשומות במתאמי רשת כמו WAN ועוד כמה דברים בכל מקרה יש לי גם הארד דיסק סאטא מחובר וגם אטאפי ובעיקרון הוא מזהה את האטאפי בת…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vlad3,

שלום אני חייל ואני משרת בבסיס מבודד ואני רוצה שיהיה לי אינטרנט http://www.iamwebbing.com/products/webbing-stick.aspx הנטסטיק הזה שווה את הכסף? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shlosi,

שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בווינדוז 10. קראתי לא מעט באינטרנט, וראיתי שבגדול מיקרוסופט הסירו את האפשרות הזו, אבל עדיין יש מדריכים איך כן ניתן לעשות את זה. ניסיתי את אחד המדריכים לא מזמן, וחוץ מבלגאן זה לא תרם לי יותר מידי. יש איזושהו מקום ברור ואמין שמסביר איך ניתן לעשות את זה? בגדול הצורך שלי הוא שיתוף של כוננים משני מחשבים כך שיוכלו לראות עם גישה מלאה/חלקית אחד לשני. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nimda,

ברשותי נתב SIEMENS SL2-141 שקבלתי מבזק. אני מנסה לפרק את האנטנה שלו כדי לחבר אנטנה ארוכה יותר. מישהו הצליח לפרק אותה? כמובן מבלי לשבור אותה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by skyd,

היי, כיום יש לי נתב (router) של Sofaware עם Firewall של צ'ק פוינט. הנתב בן 6-7 שנים, עם רשת 10/100 ולאחרונה אני חווה איתו הרבה ניתוקים. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, והייתי שמח לשמוע המלצות עבור נתב טוב. בין השאר, אני מחפש: רשת 1G, נטול ניתוקים, ממשק משתמש נוח, ו-מוגן כיאות (firewall, IPS, וכיוב'). תודה מראש. --- עריכה: האם יש מתג (switch) עם הדרישות הנ"ל, ואם כן - מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eid101,

שלום . ניסיתי לכבות תראוטיר וגם להתנתק מה WIRELESS אפילו הוצאתי מהשקע של HOT . איך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מעוניין לאחסן באחד האתרים האלה קבצים שאני יוכל להוריד למחשב שלי ב-RS אפשר לעלות עד 100MB megaupload עד 1 ג'יגה איזה אתר יותר אמין ? יענו שלא ימחקו אחרי שבוע

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.