עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לפני שאתה מסבירים לי איך לפתוח פורטים תקשיבו לכל העובדות: בחודש האחרון שמתי לב שה-uTorrent מוריד לי ממש ממש לאט... בדקתי את העניין וראיתי שבבדיקת פורטים של ה-uTorrent, זה כתב לי שהפורט שלי סגור... אותו דבר קורא באימיול, זה עושה לי פתאום LowID. כדי להיות בטוחה הורדתי תוכנה שבודקת פורטים, וגם היא הראתה לי שהפורטים סגורים... נכנסתי להגדרות של הראוטר, כל ההגדרות ב-port forwarding היו סבבה, וכנל ב-windows firewall. גם לא אמורה להיות בעיה כי בעבר זה היה עובד תקין... ניסיתי לבודד את התקלה. שמתי את הפיירול של ווינדוס על disable ועדיין הפורטים סגורים... בדקתי במחשבים אחרים בבית שגם אצלם קיים windows firewall והם עוברים דרך אותו הראוטר - אצל אח שלי (חיבור אל חוטי) עובד תקין. וכנל …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by bronco,

הבאתי סטרימר (מזרים מדיה ) וחיברתי אותו עם כבל רשת מוצלבאל המחשבבכרטיס רשת נפרד מכרטיס האינטרנט הגדרתי במידת הבנתי את שיתוף הקבצים במערכת הפעלה אבל עדיין אני לא מצליח לראות את הכונן דרך מזרים המדיה פשוט התחלתי להיסתבך בהגדרות ואנני יודע עם הIP שרשמתי בסטרימר הוא קבוע או לא (ציבורי) נאמר לי שאני צריך להגדיר את כתובת עבור הכרטיס במחשב אבל אני לא יודע הייכן מגדירים זאת במחשב אני פשוט אובד עיצות בכול הקשור להגדרות הרשת בויסטה ולא יודע איך להתחבר אני עובד תחת ויסטה בעיברית זקוק לעזרה בהגדרות יש לציין שאני דיי ירוק בכול מה שקשור לרשתות כך שצריך להתחיל איתי מהבסיס תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה ההבדל בין כבל רשת רגיל לבין כבל רשת מוצלב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by eliran-f,

חנוכה שמח [למרוץ שכבר ניגמר ] שלום, יש לי אינטרנט אלחוטי בבית,המחשב שלי מחובר דרך כרטיס אלחוטי [LEVEL1] ופיתאום היום [אחרי הפעלה מחדש ביגלל עידכון של ווינדוס] אני מקבל בהתחלה-"drive A error"[ואיו לי דריב A] ואז שניכנס לווינדוס-"התקן את'רנט זוהה [ומחכה להתקנה] לא היתקנתי כלום ולא שניתי כלום.. מה לעשות? אני יודע שזה מוזר..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום חברים. כאשר אני עושה LOGIN ה - SecureClient Service עולה ומחכה ליוזר וסיסמא בכדי להתחבר... כיצד אני משיג פלאג אשר ימנע ממני בכל פעם להקליד את היוזר והסיסמא ופשוט יתחבר אוטומטית בכל פעם שאדליק את המחשב? האם מישהו נתקל בפלאג או בסקריפט אשר עושה זאת? תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by adlanm,

האם יש אפשרות להפעיל את אימיול בשני מחשבים עם HI ID כשמשתמשים בנתב? יש את האפשרות port forwading שמאפשרת להפנות רק ל-IP אחד ברשת את הפורטים של אימיול נתב של EDIMAX ADSL מודם סמסונג

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, כיום אני מחובר לתשתית של HOT עם ספק של נטוויז'ן ובהגדרה הראשונית של הראוטר שלי, הנציג מטעם נטוויז'ן אמר לי להגדיר סוג תקשורת L2TP. עשיתי connect וראיתי שדברים עובדים סך הכל בסדר. לאחר מספר ימים של עבודה עם האינטרנט אני פתאום נתקל בבעיות רבות להיכנס לאתרים די סטנדרטיים כגון ג'ימייל, פייסבוק, אתרים ישראליים אחרים. האינטרנט לא זז מהר במיוחד אבל בבדיקת מהירות באתר speedtest.net ראיתי שאני אכן על המהירות שביקשתי (2.5MB). היום לאחר חפירה קטנה ברשת, ראיתי שעלולות להיווצר בעיות אינטרנט במידה והראוטר שמחברים אינו תומך בסוג תקשורת L2TP וכתוצאה מכך החלטתי לשנות את סוג התקשורת ל-PPTP ופתאום האינטרנט החל לפעול בצורה תקינה!!! הראוטר שברשותי הוא של חברת TP-Link מדגם WR541G. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום. שאלתי אולי תעורר גיחוך אבל יש לי צורך דחוף לחבר מחשב עם מערכת הפעלה DOS לאינטרנט. המטרה: העברת קבצים באופן אוטומטי באמצעות FTP ממחשב DOS למחשב WINXP על גבי האינטרנט. הציוד: נתב המחובר כבר לאינטרנט ( מבצע כבר את החיוג ומקבל IP חוקי באינטרנט) אליו מחובר באמצעות כרטיס רשת מחשב DOS. שאלותי: 1. איך אני מאפשר למחשב DOS לדבר ב - TCP\IP ולהגדיר לו כתובות לא חוקיות ושער ברירת מחדל (הרגל הפנימית של הנתב). 2. איך אני מאפשר את העברת הקבצים האוטומטית למחשב המרוחק על גבי האינטרנט? הערות: בדקתי בכל מיני פורומים והבנתי שישנן מספר שיטות וכמה וכמה תוכנות. יש צורך בהגדרת כרטיס הרשת ב - DOS ודרייבר. יש צורך ב - packet driver וכו....... משהו יכול לעשות לי קצת סדר בדברים? הא…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by NaRKoMaN,

לפני שבוע ניסיתי להוריד עידכון קושחה של הנתב סימנס sl2-141 מבזק אבל הקישור לא עבד, ועכשיו אין להם בכלל את הקישור. אני מנסה להשיג את העידכון ללא הצלחה ואני חייב אותו דחוף מכיוון שיש לי פינגים גבוהים לאירופה בין 170 ל 200 כשפעם היה 90 עד 110. אני לא עידכנתי את הקושחה אף פעם כנראה ואני חושד שזאתי הבעיה של הפינגים הגבוהים והנוראים שלי. יש עדיפות לעדכון הכי חדש שיש. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום רב. התחברתי לאינטרנט של הוט לחבילה של 100 מגה בתשתית הוט וספק הוטנט. במעקב שעשיתי למשך השבוע בבדיקת מהירות דרך האתר של הוט speed.hot.net.il אני מקבל לרוב מהירויות של 60-80 מגה ומקבל 100 מגה רק בשעות הלילה המאוחרות. דרך אגב העוצמות שלי זה בין 10-12 ו SNR 35DB ויש לי 4 ערוצים פתוחים ולא 8. כל הבדיקות בוצעו בחיבור קווי במחשב נייח. האם יש עילה לפנות עם זה להוט ? כי הם החבילה מוגדרת עד ל 100 מגה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by kalda01,

האם ניתן לחבר 2 יחידות עם כבל רשת (מאחורי ראוטר ראשי) ואת השלישית באלחוט ועדיין לקבל רשת אלחוטית עם SSID בודד ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היה לי XP והיה ת'דרייבר והכל עבד מעולה, פירמטתי לויסטה, ופתאום גיליתי שאין דרייבר לכרטיס הזה.. ואני חייב אותו, מה אני אמור לעשות?! פרטים על הכרטיס : TP-LINK 108M 2x to 3x eXtended Range 108Mbps Super G 2.4GHz | 802.11g/b | 108Mbps Model No.: TL-WN620G יש לי ויסטה אולטימייט עם 32BIT תודה רבה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי שתי מחשבים שמחוברים באופן חוטי (!), לא אל חוטי. איך אני מעביר קבצים ממחשב אחד לשני? הראווטר שלי הוא WRT54GL של Linksys תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני ממש NEWBIE בכל מה שקשור לדומיינים. בכל אופן רכשתי דומיין ואלו הנתונים : אני רוצה בסך הכל לעשות איתו שתי פעולות. אני רוצה שהוא יפנה אל הפרופיל שלי בפייסבוק - שיהיה בסך הכל כתובת חיצונית לפרופיל שלי. ואני הייתי שמח אם הוא היה מפנה מיילים למייל שלי. השאלה בעזרת אילו כלים אני מבצע את שני הדברים הללו ? אני יכול לשנות את הנתונים שרשמתי כמו כתובת DNS וכו'.

17. שלום. עקב רכישתו של מחשב נייד, אשמח לקבל המלצה על נתב אלחוטי שיחובר מהמודם של הכבלים. לראוטר יחובר מחשב נייח ע"י חיבור קווי (כבל) ומחשב נייד ע"י חיבור אלחוטי (טווח של עד 7 מטר עם קיר 1 חוצץ). יש לי חבילה של הכבלים 7 מגה עם 014. אני רוצה לעבוד ללא פיירוול, המחשב הנייח הוא יהיה לגלישה ותוכנות P2P, והמחשב הנייד רק לגלישה. בשני המחשבים ישנם תוכנות הגנה טובות, לכן אני לא רוצה פיירוול. אשמח לדגמים הכי טובים עד 500 ש"ח, ומכשיר עם התקנה קלה וללא בעיות תאימות של הכבלים ולתוכנות P2P האם ה-sweex LW906 מכשיר טוב, יש עליו מבצע של 499 ש"ח 3 שנות אחריות החלפה בחדש עם כרטיס USB אלחוטי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by danatg,

שלום, הראוטר נמצא בקומה ראשונה ואני מעוניין להגדיל את הקליטה בקומה השניה. הבנתי שכל מגבר שאחבר יחתוך את המהירות בחצי מעצם דרך הפעולה שלו לכן אני מעוניין בפתרון אחר. במידה ואחבר כבל רשת מהקומה הראשונה אל השניה (ישירות מראוטר לראוטר) - כיצד יש להגדיר את הראוטר השני כך שישמש כמקור הפצה של האינטרנט כמו המקורי (שמחובר לשקע המחומם)? האם זה נקרא נק' גישה או ברידג'? התבלבלתי קצת בין המושגים... אני שואל כי למיטב הבנתי לא יכולים להיות 2 ראוטרים ברשת אחת תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Mighty,

מישהו מכיר את תוכנת שיתוף הקבצים DC++? בכל אופן התוכנה חסומה על ידי פיירוול ואני רוצה לעקוף אותו רק בתוכנה הזאת יש לי רשת עם נתב ששמו מצויין בכותרת התקשרתי לספק אינטרנט שלי והם פתחו לי את כל הפורטים ומישומה התוכנה עדיין מתנהגת כאילו היא חסומה מי שיכול להסביר לי איך להגדיר פורטים ברשת ולעקוף אותם אני אשמח מאוד :]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by thebenjamin,

יש לי פרימיום למגה אפלואד והרבה פעמים קורה שלינקים שאני מוריד לא עוברים את ה1KB/s. עוד מישהו נתקל בתופעה כזו? אני עם 014 ובזק. גם נכון לעכשיו משום מה יש איטיות על הפורום למרות שהוא מאוחסן בישראל

22. כשרק הזמנתי אינטרנט ניגשתי לבזק סטור לקבל את המודם שלי ושאלו אותי איזה מודם אני רוצה רשת או USB ששניהם "בחינם" עכשיו כשאני רוצה רוצה לעבור ל מודם רשת עקב וינדוס 64 ביט וסיבות נוספות הבני צונזר האלה מבקשים ממני 140 שקל! על מה?! האיתי מבין עם היה מצורף למודם כרטיס רשת נוסף אבל בישביל להחליף מודם 140 שקל? למישהו יש דרך להחליף למודם רשת? איזה קומבינה או משהו?נמאס לי מ USB הרשת הרבה יותר טוב ממנו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by McMerc,

לחבר שלי יש רשת ביתית, והמודם שלו (פרסטיג' 310) לא תומך ב-UPnP ולכן יש לו בעיה בהלאה (להוריד אין לו בעיה). עדיין לא שינינו משהו במודם, אבל חשבתי לפתוח את הפורט של העלאה, אבל הבעיה היא שאני לא יודע איזה פורט זה.... משהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אחרי reboot לראוטר (d-link 2650u ), החיבור הופך מ Home Network ל -Unidentified Network . רק ריסטרט למחשב מחזיר ל- Home Network . למה זה קורה..? איך חוזרים Home Network ללא ריסטרט..? תודה מראש * מחשב שולחני (10.0.0.2) וממיר לוויני (10.0.0.1) מחוברים לראוטר. הוגדר IP קבוע. ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by KaPuT,

אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי,איזה מבין שתי אלה מומלץ יותר,יתרונות חסרונות והצעות אחרות,תודה אף אחד לא יודע או מכיר? http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=3COM_BUND&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=47&aff=Zap〈=he http://www.rpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=191165&depart_id=21421

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים