רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני הבעלים הלא גאה של ADSL במהירות הורדה של 60 קילובייט לשניה. ראיתי באתר של מתב אינטרנט בכבלים חבילה של 750kbps , האם מהירות ההורדה היא 750 קילובייט לשניה? שהתקשרתי לשאול לא הצלחתי לקבל תשובה, אולי תוכלו לענות לי בבקשה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגדרתי אצליי ואל אחותי רשת אצל שניניו יש windows xp pro הip שלי 192.168.0.1 ושלה 192.168.0.2 קבוצת עבודה FAMILY עכשיו אני רואה אותה ברשת ומצליח להיכנס אליה לקבצים שב shering ושהיא מנסה להיכנס לקבצים אצליי היא מקבלת את ההודעה הזאת אין לי firewell על המחשב מה אני צריך להגדיר כדי שהיא גם תוכל להיכנס אליי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, יש לי בעייה עם שיתוף קבצים ומדפסת ברשת שלי. לפני כמה זמן, השיתוף ברשת הביתית שלי הפסיק לעבוד. כלומר, אם אני מנסה להכנס למחשב של עצמי אני רואה את הקבצים משותפים, אבל אם אני מנסה להכנס למחשב שלי מהמחשב השני, הוא לא מוצא בכלל משו שמשותף. חיבורי הרשת הפיזיים תקינים (אני יודע את זה כי שני המחשבים שלי מחוברים לסוויץ', והסוויץ' לראוטר, ובשניהם יש אינטרנט). במחשב אחד יש חלונות XP, בשני חלונות 98. למישו יש מושג איפה יכול להיות הפאק בהגדרות שלי? (כי בעייה בכרטיסי רשת עצמם זה לא, כפי שאמרתי קודם) תודה מראש, Ameralis Zaiir עריכה: הבעייה היא במחשב עם הXP. יש לי עוד גרסא של XP מותקנת על המחשב שאני לא משתמש בה כמעט, עכשיו הרצתי אותה, ושם הרשת כן עובדת. הבעייה הי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקינו לי לא ממזמן רשת עם ראוטר מסוג Edimax (דגם BR-6104P) נכנסתי לנושא "מידע שימושי ולינקים שימושיים" (משהו כזה) והשתמשתי בלינק הזה http://www.portforward.com/routers.htm קראתי את המדריך לראוטר שלי לפתיחת פורטים ונדמה לי שהצלחתי לפתוח פורט למשהו אבל אני לא בטוח, מאיפה אני יודע מהו הפורט של התוכנה שאני רוצה לפתוח לה פורט? וגם, אחרי שהצלחתי לפתוח פורט נדרשתי לעשות דבר בשם "Triggering Port" שלפי מה שהבנתי הוא כמו מין מתג שמפעיל וסוגר את הפורט, אבל במצב האוטומטי שלו הוא כבוי וצריך למלא בו פרטים בכדי שיפתח את הפורט ולא הבנתי גם שם מה אני אמור לעשות..! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי המון שאלות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי... יש לי את המחשב שלי (שממנו אני כותב את ההודעה) פלוס מחשב ישן שבניתי בסלון ובקרוב יהיה מחשב נישא שיהיה לאבא שלי. עכשיו בשביל למנוע הפרעות על המחשב שלי צריך לבנות רשת ביתית לכל המחשבים (נחשו על מי הפילו את זה :-\). עשיתי חיפוש בגוגל, קראתי 1000 מדריכים, חיפשתי באתר (ויש המון תוצאות באמת) אבל השתגעתי כבר אז פתחתי דיון. קודם רקע, אני מעוניין שזו תהיה רשת אל-חוטית כי מדובר במרחק גדול בין המחשבים, במחשב שלי אין כרטיס רשת וכך גם במחשב השני מאידך במחשב הנישא סביר להניח שיהיה כרטיס רשת אלחוטית, ומן הסתם המחשב שלי יהיה השרת. במחשב שלי יש מודם מסוג ALE 180 או שזה 181 שקיבלתי מבזק שמתאים ל ADSL. אני לא מעוניין שכל זה יצא במחיר גבוה מ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עד לפני יומיים שלחתי EMAIL ע"י OUTLOOK EXPRESS מהחשבון GMAIL שלי. הACCOUNT היה מקונפג לשלוח דרך פורט 465. בימים האחרונים כל שליחה מתחילה ואז נתקעת עם ERROR TIMEOUT החלפתי בהגדרות של OE לפורט 25, וכעת זה עובד טוב. 1. האם יתכן ש 012 התחילו לחסום את פורט 465? (לא השתנה אצלי שום דבר במחשב או נתב) 2. האם יש בעייה לעבוד עם פורט 25 במקום 465 שהוא המומלץ באתר של GMAIL תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה של גלישה איטית בכללי- בעיה בתשתית של הוט- זה בטיפול. (בעייה כבר שנתיים, תשתית ישנה). מחובר להוט + אינטרנט זהב- 1.5 מגה. במחשב הראשי- הגלישה איטית להחריד- בבדיקה זה 1.1-0.9 מגה, הורדה על 80-120 קילו בייט במקום 183. חיבור כבל LAN למחשב אחר- מראה מצב טוב הרבה יותר. המחשב עבר פירמוט לא מזמן, אני מריץ תוכנות סריקה ואין וירוסים ואין תולעים/סוסים. מה הבעיה? הגדרות ? כרטיס מסך? (הוא און בורד לוח P5B של אסוס). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש יתרון כלשהו בחיבור שני כרטיסים רשת באותו המחשב לאותה הרשת, ללא ביצוע TEAM ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אין ברמת התוכנה אז ברמת החומרה, אם אין גם ברמת החומרה אז... באסה. (כמובן לא אכפת לי שהראוטר לא יוכל לשמש כראוטר שוב אלא רק כרטיס רשת אלחוטי) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי גירסה של יוטורנט 3.3 נראה לי שהיא הכי מעודכנת. אני גולש במהירות של 2.5 מגה עם וינ 7 64 ביט. הבעיה היא שהתוכנה מופעלת אז לאחר זמן מסוים האינטרנט מפסיק לפעול והוא מתנתק. בנוסף הגלישה לפני הניתוק היא איטית להחריד. מבחינת ההגדרות של התוכנה הם הגדרות ברירת המחדל . לא שיניתי כלום. אשמח לעזרה. בנוסף גם היוטורנט לאחר זמן מה מאבדת מהירות. וקופאת .תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני וחברים שלי בזמן האחרון מאד רוצים לעשות LAN בשביל הנוסטלגיה, לשחק משחקים ישנים וחדשים לא באמת קריטי לנושא. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR10403ND, אחלה ראוטר לשימושים שלי, אבל יש לו רק 4 יציאות קוויות (חשוב להזכיר שאני רוצה שיהיה אינטרנט בכל המחשבים שמחוברים לרשת), חשבתי להביא רכזת של איזה 8 פורטים וככה אני יכול לחבר מעל 10 מחשבים לרשת, (8 דרך הרכזת ועוד 3 דרך הראוטר עצמו). עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם כשאני יחבר רכזת לאחד מהיציאות של שהראוטר הכל יעבוד כמו שצריך ולכולם יהיה אינטרנט וכו' (האם זה בכלל אפשרי? כי לא באמת ניסיתי לעשות את זה אי פעם)? 2. אם הכל בסדר, אני צריך להגדיר משהו מיוחד במחשבים / ברכזת / בראוטר כדי שכל העסק יעבוד או שאני פשוט מחבר את הרכזת לאחד הפורטים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שדרגתי חבילת גלישה בספק, 12 מגה הקו שלי בתשתית עדיין נשאר 3 מגה. איזו מהירות אקבל? מהירות הנעה בין 3 ל12, או מהירות קבועה של 3?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך-כדי שימוש רגיל בנתב (מה זאת אומרת שימוש רגיל? לא נוגע בו, גלישה רגילה), הנתב מפסיק לספק לי גישה לממשק הניהול דרך הרשת האלחוטית. דרך חיבור חוטי לנתב (Ethrnet לכניסה מס' 1 של ה LAN) יש גישה לממשק, כרגיל. ההגבלה הזו יכולה להופיע סתם-כך במשך היום, והיא נעלמת רק כאשר אני מפעיל מחדש את הנתב (דרך ממשק הניהול בחיבור חוטי, או לנתק ולחבר את הנתב ידנית). גרסאת הקושחה היא 4.7.13 (עד כמה שידוע לי - הכי חדשה לנתב הזה). השאלה שלי היא כזאת - האם התקלה הזו נובעת מ"כוח עליון" שאין לי מה לעשות נגדו, או שמדובר בהגדרות לא-משהו בנתב עצמו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם הייתי רוצה לשאול ולברר לגבי הנושא בבזק בינלאומי יש להם תוספת למנוי שנקראת GAMER שזה בתוספת 15 ש"ח בחודש עכשיו אני משחק משחק אחד או שתיים ברשת. עכשיו היה לי את המנוי GAMER הזה והמשחקים עבדו מצויין עכשיו כשביטלתי את זה , המשחקים התחילו לקרטע . השאלה מה אפשר לעשות? אולי אצל ספק אחר אפשר להתחבר ללא שום תוספת מנוי GAMER. אם מישהו מבין בנושא אנא עזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב .. יש לי בעיה ... בבית יש לנו אינטרנט 10MB על 6 אנשים אני אישית צורך מעט תעבורה, ואח שלי פשוט שודד אותה (עם כל המשחקים שלו) בקיצור יוצא מצב ששהוא בבית, אני צריך לצפות בסרטונים ביוטיוב על 114P (כן, יש דבר כזה) וגם אז זה נתקע. נמאס לי, ניסיתי לדבר, לעשות הכל לא הולך. ניתן איכשהוא לתת לי עדיפות ראשונה בראוטר? שאם אני צריך X תעבורה, אז אני יקבל אותה, והוא את השאר, ולא ההפך? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר יומיים שחלק מלקוחות הוטנט לא יכולים לצפות בyoutube. ונראה שאפילו לתפוס אותם בטלפון אי אפשר. בושה וחרפה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי XBOX360 שנמצא רחוק מהנתב שיש לי (TP-Link TL-WR841N) , לכן חיבור באמצעות כבל רשת לא בא בחשבון והמתאם Wi-Fi המקורי עולה 400-500. חשבתי אם יש אפשרות לחבר את הראוטר השני שלי (edimax br6204wg) ליד הXBOX ולחבר בינהם באמצעות כבל רשת, ובנוסף להגדיר את הראוטר שיקלוט מהTP-LINK. האם קיימת אפשרות כזאת?אם כן איך ניתן להגדיר זאת?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל עזרה בנושא הבא, יש לי מחשב נייח ואני מעוניין לחבר אותו ל - NETSTICK (של פלאפון) שיש לי. אני מבין שצריך לחבר כרטיס רשת אלחוטי לפני כן ? במידה וכן קראתי שיש כזה דבר כרטיס רשת אלחוטי חיצוני שהוא בעצם USB, האם הוא טוב לעניין הזה ? במידה וכן איך זה עובד ? אני מחבר את USB הזה (כרטיס הרשת) ובמקביל מחבר את ה NETSTICK וזהו ? זה אמור לעבוד ? או שצריך עוד משהו או משהו אחר ? אשמח לקבל תשובות על זה. תודה רבה לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול באזור השעה 23:00 האינטרנט הפסיק לעבוד. לאחר שוידאתי כי הבעיה היא אכן בספק התקשרי אליהםת הנציג ,טען שיש שידרוגים וביקש ממני לנסות להתחבר עוד כמה דקות. עד היום בבוקר התקלה לא סודרה. מה שמפריע לי בכל הסיפור הזה הוא שהתקשרתי במהלך הלילה 3 פעמים, בכל פעם ענה לי אותו נציג. בפעם השלישית שדיברתי איתו הוא הודע שמודבר בתקלה כללית שתסודר רק בבוקר. שירות ביזיוני, החברה החזיקה שני נציגים בהלך תקלה כללית (שלפי הנציג מדובר בכל לקוחות הוטנט עם תשתית בזק!). התקלה נמשכת כבר מעל 10 שעות, וכל תפקידם של הנציגים הוא ל"ערבב" את הלקוחות כדי שיתיאשו ויחכו לבוקר. מעולם לא שמעתי על תקלת ספק שנמשכת כ"כ הרבה זמן ולא מטופלת מיידית. לאור המצב כבר ב8:00 התקשרי ל014 והתחברתי אליהם בחזרה. הדבר…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. יש ברשותי נתב מסוג Edimax BR6504N שהייתי מאוד רוצה להפוך אותו לנקודת גישה. מזה זמן רב שלא עבדתי איתו והחלטתי לנסות אותו כרגע. הבעיה היא שגם אם אני מחבר את המודם אליו ואת המחשב ישירות בכבל - אין גישה לאינטרנט. לכן אני מנסה לגשת לאתר ההגדרות שלו ( 192.168.2.1 ) אבל הוא לא מצליח להכניס אותי. ניסיתי כבר לבצע ריסט מהכפתור האחורי ואפילו את הפתרון הבא - http://www.edimax.us/html/Faq/FAQ_router.htm#1 אבל עדיין אין לי גישה. קיים פתרון נוסף שאתם מכירים או שהראוטר שבק חיים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בת'רד הקודם אמרתי שאני הולך לקנות כרטיס רשת בעוד יומיים זה לא קרה כי נדפק לאח שלי חצי מהמחשב ואז עד שהחלפתי את כל החלקים.... בקיצור עכשיו הכל בסדר וכרטיס רשת שני כבר רכשתי אז אני צריך לדעת את כל הדברים אשר אני צריך למלות בשביל שתהיה לי רשת ביתית+אינטרנט משותף ב WIN XP PRO בשתי המחשבים תודה מראש! ;D
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-