עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. היה לי וויכוח עם חבר שלי. הוא טוען שבגלל שיש לו ראם נמוך, ומחשב פחות טוב מחבר אחר שלו, אז אצלו יורד יותר לאט הקבצים. (ז''א הוא נתן לי דוגמה שאצלו הוא מוריד קובץ מסוים ב90 קילובייט מקסימום(750) ואצל חבר שלו שגם עם 750 זה על 100 כל הזמן כל קובץ אפילו). עכשיו, אמרתי לו שזה קשור בהרבה דברים במהירות האינטרנט, בשרת שממנו הם מורידים, אם הוא עמוס יותר או פחות עמוס, אם זה בתוכנת שיתוף קבצים עם זה מוריד מאותם מקורות וכמה מקורות, בספק אינטרנט, במודם(אם הוא ראוטר והוא חוסם פורטים) וכדומה. עכשיו, הוא טוען שמדובר על אותו מודם, אותו ספק, אותו מהירות אינטרנט. אז אמרתי אוקי, מה הולך פה בעצם? אז יש לו בטח ספייאוורים ושאר דברים אחרים שמאיטים לו את ההורדה ב10 קילובייטים את ההורדות מחבר…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by פבלו,

שלום, אני חושב לקנות ראוטר חדש מאחר והתוכנית שלי בבזק נגמרת בקרוב והראוטר שלי מאוד ישן והגיע הזמן להחליף ככה או ככה. אבל הציעו לי (לא בבזק) לקנות ראוטר VDSL לא מבזק, כי אז אני לא צריך לשלם להם כל חודש ואני קונה משהו מוצלח יותר. הבעיה אצלי שהמחשב הנייח שלי מחובר לראוטר עם קבל והוא יושב בחדר ממד, ככה ששאר הבית לא מקבל את הווייפיי כמו שצריך. נאמר לי שעם ראוטר VDSL טוב אני יכול לחסוך כל מיני מכשירים נוספים כי התדר שלי יחדור דרך חדר הממד ויספק לבית חיבור מוצלח יותר. רציתי להייעץ אם כדאי לי ללכת על ראוטר VDSL שלא מבזק, ואיזה ראוטר כזה כדאי לי לקנות ככה שהוא יעבוד עם בזק. לגבי תקציב, לא איכפת לי להשקיע יותר כדי לחסוך לעצמי כאב ראש בעתיד. ת…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by J.t.R,

שלום לכולם וחג שמח יש לי בבית 2 מחשבים... הבעיה שלי היא המרחק ביניהם והעובדה שבדרך יש ממ"ד כך שאני לא יכול להעביר כבל באופן ישיר.. ואם אני מנסה דרך החלון... צמוד לקיר.. חפור באדמה.. עד לחלון השני וכך הלאה... זה יוצא יותר מ25 מ'... חשבתי ללכת על פתרון יצירתי אחר שהוא רשת אלחוטית.. וכאן הבעיה שלי.. חנויות בארץ לא שמעו על אפשרות כזו.. אין לא מצליח למצא בשום אתר חומרה שתיתן לי מענה... לכן אם אפשר המצלתכם לגבי מערכת כזו... ואיפה אפשר להשיג אותה, אפילו אם זה בחו"ל... והאם זה משתלם??? מה אתם אומרים?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by AngelDust,

שבת שלום לכולם ובוקר אור אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ואין לי מושג איזה נתב יעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר אני לא מעוניין להיות מוגבל במהירות / בחיבור לחברה מסויימת ADSL / כבלים ושיתמוך בכל התקניים העדכניים ויהיה מאובטח שלא כל אחד בטווח יוכל לגנוב לי מהמהירות כרגע אני מחובר לחבילה של 2 שתהיה מחולקת בין 3 מחשבים (2 מהם בכרטיסי רשת אלחוטיים) ואני מתכננן לעבור לחבילה של 5 בקרוב ... התקציב שלי לנתב + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים בסביבות 1200+ ... תודה מראש לעוזרים אלעד * אופציה לניהול הרוחב פס לאפליקציות מסוימות מתוך ה ROUTER תהיה מעולה לתת עדיפות לדוגמא למשחק מסויים / להגביל UPLOAD לתוכנות אחרות שלא יהיו לי בעיות של PINGS... סגנון Net Limiter רק מתוך ה Router

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. איך אני מגדיר שמות DNS במקום כתובות? אני משתמש בראוטר ואלה הם SETTINGS שלי. http://img222.imageshack.us/my.php?image=screenshot001sz9.jpg] הבעיה - הספקית בזק בינלאומי משנה מדי פעם את כתובות ה DNS ואני מעוניין שאלו יתעדכנו אוטומטית אצלי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה

7. Started by lover323,

יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by t,

שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by frh,

קניתי רווטר ואנני יודע לחבר אותו האם מישהו יכול לעזור לי בחיבור הראווטר ל ADSL לשני מחשבים בכלל כול צורת החיבורים כולל קונפגרציה ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. כבר מספר שבועות שאני סובל מתופעת ניתוקי תקשורת לאינטרנט כך שמדי פעם הקישור לאינטרנט מושבת למספר שניות או דקות באופן אקראי שללתי באופן מוחלט לאחר בדיקות מדוקדקות כל אפשרות של תקלה בציוד הביתי או בספק האינטרנט התופעה קיימת בעוד בתים של חברים באזור המגורים לאחר דו שיח מתמשך עם בזק בנושא הודו שם היום לראשונה שמדובר בתקלה מערכתית במרכזית ראש העין שמשפיעה על כלל הלקוחות המחוברים הבעיה היא שהמצב הזה נמשך כבר למעלה מחודש ואין שום פתרון באופק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מעביר את המחשב הנייח לפינה בחדר שרחוקה ממיקום הראוטר. לא בא לי לחצוב בקיר לתעלות נסתרות, וגם לא לכער את מראה החדר עם כבר רשת לאורך שתי הקירות. אז הפיתרון הכי פשוט, קל ומהיר בשבילי יהיה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השימוש הוא רק גלישה, צפייה ביוטיוב והורדות בטורנט. איזה כרטיס מומלץ? אני לא יודע מה להקציב לעניין, 100 שקלים יעשו את העבודה? לא מבין בזה יותר מדי. מחפש סה"כ כרטיס רשת אלחוטי שלא יגרום לניתוקים, איטיות ושיבושים אחרים. לא אכפת לי פנימי או USB... אם משנה, תשתית וספק הוט, הוטבוקס מוגדר כמודם וראוטר TP-LINK 1043... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by @guitarsuite@,

שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מצאתי באינטרנט גרסת תוכנה חדשה למודם אלקטל שם הקובץ הוא: GV8BAB3.281 ובמודם שלי השם קובץ הוא: GV8BAA3.281 אתם חושבים שיש סיבה כלשהיא לעדכן ? אם אתם מעוניינים בלינק תשאירו פה הודעה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, על מנת לשפר את הקליטה, היינו רוצים לחבר ראוטר נוסף. המרחק בין הראוטרים הוא בערך 20 מטר אווירי (בערך 50 מטר קווי). מקריאה קצת באינטרנט הבנתי שכבל CAT6 הוא המומלץ לחיבור כזה (ישירות מראוטר אחד לאחר). אין צורך לשקע בקיר וכאלה. פחות משנה לי שזה יהיה איחוד של הרשתות, רציתי רק לדעת אם המרחק הקווי ביניהם, השימוש בכבל, חיבור 2 ראוטרים, לדעתכם, הוא פתרון טוב שיתן מענה ופתרון לבעיה. תודה מראש, תום

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Harbi,

שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם, לפני כשבועיים אבא שלי החליט לעבור לסלקום פייבר מה שהתברר כטעות מרה מצידי (אני משחק במשחקי רשת). השאלה לי היא האם אני יכול להתחבר בנוסף לסלקום לבזק ולהשתמש בו כקו פרטי נטו בשבילי (אנחנו גרים בדירה). דיברתי עם נציג שירות של בזק בינלאומי ואמרו לי שאי אפשר להחזיק 2 קווים באותה דירה. עכשיו אני לא מבין משהו אחד.. נגיד ואני גר בדירה מפוצלת נגיד של 3+2, הרי יש לי אפשרות להתקין אינטרנט ליחידה שלי לא? אז מה ההיגיון? כי הרי מדובר ב2 תשתיות שונות .. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rotemit,

שלום. ברשותי מודם rotal RTA1320a של בזק לאינטרנט של 2.5 מגהבייט. האם הראוטר הזה: Edimax nLITE BR-6226n , מתאים לו? (הבנתי שלמודם יש תקן G). בנוסף האם ראוטר זה מומלץ? אני מחפשת ראוטר לצרכים בסיסיים ופשוטים ביותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. ^^^^ שיהיה מתחת ל600 שקל צריך שיתחבר ל 2 מחשבים עם כרטיסי רשת בחיבור USB אם צריך עוד פרטים אני יוסיף

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני צריך עזרה ב 3 דברים: קודם אני אתן קצת רקע אני כיום עובד על אינטרנט שעובר דרך הכבלים של הוט הכוונה שיש לי פיירבוקס בסלון + מוקה + 4 ממירים מיני פיירבוקס ברחבי הבית כדי לתת כיסוי נרחב חשוב לציין שיש לי בית גדול בעל 3 קומות. כמו כן יש לי מוקה מדגם הראשון מכוון שאין לו כפתור של ON ו OFF מאחורה כך שזה לא הדגם החדש של ה 2.0 וכמו כן יש לי מהירות 100 מגה ספק ותשתית הוט והוט נט. 1. מכשירים שונים מחוברים על ידי כבל רשת שיוצא ממיני פיירבוקס למכשירים שונים כגון מחשבים נייחים טלוויזיות חכמות וכו' למשל בחדר שלי יש כבל מהמיני פיירבר לסוויץ ומהסוויץ יוצאים כבלים למכשירים החכמים בחדר חשוב לציין שכל הכבלים הם CAT 7 כמו כן האות לא הכי יציב מ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by igal_nazar,

הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מעוניין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט מחפש את הדרך הטובה ביותר . היות וחיבור המחשבים ע"י כבל רשת מחייב שהמחשב הראשי גם יהיה דלוק כי שאפשר יהיה ליגלוש במישני זה לא מתאים . מחירים של ראוטר מוגזמים (זה אמור להיות 'מחשב נוסף' ב 0 שקל ולכן הוא גם בנוי ככה ) אז ככה ניזכרתי שיש לי מודם 56K (אין בעיה שהגלישה תהיה מוגבלת ל 56K) מה אתם אומרים יעבוד ? יזיק איכשהו לגלישה על המחשב הראשי ? כמה כבר עולה מודם נורמלי, נומר ואני ירצה להעביר לו רוחב פס של 256K ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הועלה הרעיון במקום לכבות את הuTorrent כל פעם שאני רוצה לשחק אונליין (ואז לשכוח להדליק אותו במשך שבוע), פשוט לתת לו עדיפות נמוכה בQoS. השאלה היא האם במקרה כזה הוא לא ישפיע בכלל על הפינג במשחקים? ובמידה והוא לא ישפיע, איך בדיוק מבצעים את זה בראוטר שלי? מצאתי איפה מגדירים, אבל אני לא ממש מבין מה זה Egress Bandwidth וIngress Bandwidth.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MasterDK,

שלום. לא מזמן רכשנו מחשב שני ויחד איתו ראוטר, לצערי היו בעיות עם הגדרת הראטור כך שיחג במקומי, ולכן שינתי את הגדרות המודם שקיבלתי מתשתית/ספקית, ועכשיו המודם מחייג והראטור מקבל אייפי מהמודם. לא מזמן התחילו להופיע בעיות של ניתוקים וחשבתי להתעצבן קצת על התמיכה של האינטרנט, השאלה היא האם אני מודיע להם את העובדה שהמודם עבר שינוי מההגדרה המקורית שלו יכולות לצוץ עם זה בעיות? כאילו זה חוקי לעשות את זה או דברים בסגנון? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by felad,

היי יש לי מודם ראוטר D-LINK DSL-225 שקיבלתי מאקספון ואני רוצה לקנות תחליף כדי שלא אצטרך לשלם את השכירות. יש לי לפעמים ניתוקים אבל אין לי מושג מה המקור של הבעיה, שווה לי פשוט לקנות אותו דגם בחנות ? האם צריך לקנות דגם ספציפי שמתאים לאקספון ? חשוב לציין שאני לא משתמש ב WiFi

דיונים חדשים בפורומים