עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Bsx,

מה נשמע חברים? ניסתי כל היום לפתוח את הפורט ולא הצלחתי ניסיתי דרך המדריך הזה: http://portforward.com/networking/static-win7.htm עכשיו לאחר שעשיתי static ip אני צריך לעשות Forwarding your port in the router אבל כאן אני נתקע אני דיי מתחיל בעניין בוא נגיד ככה שהאם עשיתי נכון עד עכשיו? ואם כן אז מה לעשות הלאה הראוטר של הוא arris tm502a מה לעשות? תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by גיל בייטס,

לפי מה שהבנתי החומר שנמצא בדיפ ווב הוא פי 500 יותר גדול מאשר זה שאפשר להגיע אליו בעזרת מנועי חיפוש רגילים, למקומות מסוימים אפשר להגיע רק בעזרת תוכנת טור כמו למשל THE HIDDEN WIKI, האם אתרים מגיעים לשם עקב כמות המידע העצומה ברשת ופשוט שוקעים לשם באופן טבעי מה שמקשה על מנועי החיפוש הרגילים למצוא אותם או שלגורמים ספציפים יש אינטרס למנוע גישה למקומות מסוימים ברשת?

3. ואל תגידו לי להתמש באשף עם הדיסקט כי הקליינט הוא WINDOWS 2000 והדיסקט הזה לא עובד על WINDOWS 2000. מה אני עושה בדיוק כדי שהמחשב השני יתחיל לגלוש באינטרנט דרך הראשון? למטה יש לי ציור של שני מחשבים שאומר לי מהירות וזה ואפילו רושם "עוצמת אות: טוב מאוד". כך שהכרטיסי רשת קלטו אחד ת'שני כי המחשב של זה זה "מחובר". זה נראה בדיוק כמו מצב של חיבור לאינטרנט... יופי שהכרטיסי רשת מקושרים. עכשיו אני רוצה לשתף אינטרנט. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by frodo,

יש לי אינטרנט מהיר חצי מגה ושאני מוריד דברים אז זה מתחיל במהירות גבוהה של מעל 100 אבל אח"כ זה נתקע ושוב ממשיך ושוב נתקע וממשיך מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ras81,

שלום, רכשתי את הMOCA הבאה שתומכת בקצב העברה גבוהה משל הMOCA של HOT https://www.comtrend.com/Product/107$prod.html מסיבה כלשהי, לאחר שאני מחבר את הכל, הFIBER מאבד את החיבור לאינטרנט... רק כאשר אני מוצא את הCOAX IN מה MOCA ומחבר לCOAX IN של הFIBER האינטרנט חוזר אליו (נורית חיווי בFIBER עצמו שיש אינטרנט) האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? עם הMOCA של HOTהכל עובד חלק...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני ממש NEWBIE בכל מה שקשור לדומיינים. בכל אופן רכשתי דומיין ואלו הנתונים : אני רוצה בסך הכל לעשות איתו שתי פעולות. אני רוצה שהוא יפנה אל הפרופיל שלי בפייסבוק - שיהיה בסך הכל כתובת חיצונית לפרופיל שלי. ואני הייתי שמח אם הוא היה מפנה מיילים למייל שלי. השאלה בעזרת אילו כלים אני מבצע את שני הדברים הללו ? אני יכול לשנות את הנתונים שרשמתי כמו כתובת DNS וכו'.

7. יש לי ראוטר מסוג WBR-3406TX, אני רוצה לפתוח פורטים לאימיול אבל לא מצילח מה עושים? איפה אני צריך להכניס את הפורטים? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by pompon,

שלום, מזה כמה חודשים שאני נתקל בתופעה נורא מוזרה, במשחק, אם אני משחק ב LADDER ובוחר ב QUICK GAME או AT אין לי לאגים בכלל והכל עובד חלק, אבל! כשאני נכנס ל CUSTOM GAME הכל מקרטע ואני מקבל ספייקים וזה פשוט נוראי! מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה? יודע על דרך פתרון? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם!!!! יש לי בבית 2 מחשבים אחד ישן ואחד חדש שאני קונה עכשי. רציתי לשאול איך מחברים את המחשב השני גם לאנטרנט כמה זה עולה?? ואצל איזה חברה זה הכי משתלם לעשות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by lover323,

יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by IdolAdmin,

http://www02.bezeq.co.il/support/Pages/Bnet.aspx פשוט איזה מודם הכי טוב שלא עושה בעיות ותומך בכל קשקוש שצריך ולא צריך..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הי, אני צריך ראוטר שאפשר ליצור בו שני SSID. Edgerouter X יכול לבוא בחשבון, או כל מה שתומך בקוד פתוח של wrt ליצירת VLAN. כעיקרון, אני זקוק למודם/ראוטר ריפיטרס לדירה פרטית 100 מטר עם דרישות אבטחה, בעלת תשתית בזק 100 מגה. @About:blank

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dudik5,

זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. מצאתי באינטרנט גרסת תוכנה חדשה למודם אלקטל שם הקובץ הוא: GV8BAB3.281 ובמודם שלי השם קובץ הוא: GV8BAA3.281 אתם חושבים שיש סיבה כלשהיא לעדכן ? אם אתם מעוניינים בלינק תשאירו פה הודעה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. טוב, אז אני אתחיל בתאור המצב. קנינו טלוויזית HD חכמה הבייתה, יש אפשרות לחבר אותה לרשת עם חיבור LAN. יש גם אפשרות לחיבור אלחוטי שדורש ממני הזמנה של מתאם בעלות של 200 שקל ולכן אני לא מעוניין. בבית יש אינטרנט של ORANGE דרך הקופסא החכמה שלהם שהיא גם סוג של מרכזיה, הקופסא יושבת בחדר אחר ולכן חיבור חוטי ישיר זה לא נח ומסורבל. יש לי בנוסף ראוטר של חברת DLIINK מדגם DIR 615. ליד הטלוויזיה יש שקע טלפוני. אני מחפש דרך לחבר את הטלוויזיה לראוטר שתחבר אותה לרשת ובעצם גם לרשת הבייתית על מנת להזרים אליה סרטים. תודה על העזרה אנשים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by mrsph666,

שלום ושנה טובה לכולם, ברשותי שני מחשבים נייחים ואני שוקל להקים רשת ביתית (אחד כרגע עומד בצד, עקב רכישת מחשב חדש). השאלה אם לרכוש ראוטר ולחווט את כל העסק או ללכת על רשת אלחוטית? האופצייה האלחוטית כרוכה בעלות של עשרה שקלים לחודש, כולל תמיכה וללא התחייבות. עלות התקנה - 100 ש"ח. כך לפחות נמסר לי מנציג של HOT. אלה בהחלט עלויות שאני מסוגל לשאת בהן, והן לא מהוות חלק מהדילמה. בקצרה על הדילמה שלי: תמיד היתה לי העדפה לחיבור חוטי - 100% ללא הפרעות, בתנאי שהכבל פיזית תקין. מצד שני, ברור היכן טמון היתרון האלחוטי - בין השאר נראה יותר אסתטי, אין צורך בחוטים שרק מפריעים, בין אם זה לעין ובין אם זה נקיון. מכאן נובעות מספר שאלות: 1. במה כרוכה הפעלת רשת אלחוטית, למעט הראוטר עצמו? סטיק בכל מח…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בעקבות הסקירה על מצלמת ה-IP מדגם IC502w שפרסמתי לפני מספר ימים (LINK לסקירה יש למטה), מוזילה חברת בנדא-מגנטיק את מחיר המצלמה ב-50%. במקום מחיר של 1,000 שקל תעלה המצלמה לגולשי הפורום 500 שקל בלבד! מחיר זה כוללת את עלויות המשלוח של המצלמה לכתובת בישראל. המבצע תקף בחנות edigital ב-LINK הזה - http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=5281 עד סוף השנה! את הסקירה המלאה אפשר לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by gggilad13,

כיום יש לי שני מחשבים שולחניים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת בלבד. זה יוצר בעיה משום שכשהמחשב ה"ראשי" לא מחובר לאינטרנט אז גם השני לא יכול להחבר... לכן החלטתי לקנות נתב ואני צריך המלצה לנתב טוב ואמין אבל גם שלא יהיה יקר ויהיו לו את האופציות הבאות: 1. שרת מדפסת USB - כדי שיהיה אפשר לחבר את המדפסת לנתב ולא למחשב וככה כל אחד יוכל להדפיס. (האם זה קשה להגדיר מדפסת בנתב?) 2. מודם ADSL מובנה - כרגע יש לי מודם ADSL USB מגעיל שעושה לי מלא בעיות אז אני רוצה נתב שיהיה בו מודם מובנה. 3. לא נראה לי שאני צריך נתב עם אופציות לחיבור אלחוטי כי כרגע אין לי שום מחש עם חיבור כזה, אבל אם ניתן לקנות אחד כזה עם תוספת לא גדולה מידי במחיר אז זה יהיה טוב כאופציה לעתיד...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני עומד לקנות סטרימר, אשמח את עצתכם בסטרימר הכדאי ביותר. הבנתי שסטרימר גם אם על הנייר רשום שהוא תומך ב1080P לא תמיד יתמוך באיכות זו כאשר העברת הנתונים היא דרך הרשת האלחוטית. ראיתי שיש צורך בתקן N הן מצד הראוטר והן מצד הסטרימר. הסבירו לי שישנה דרך לעשות BRIDGE בין שני ראוטרים וליצור אות חזק יותר שיריץ FHD בלי בעיה, האם דבר זה כדאי או שאפשר להסתפק בראוטר וסטרימר טובים? דבר נוסף שבעייתי הוא שהראוטר יושב בתוך ממ"ד ,אני יודע שזה לא מומלץ אבל זה המצב, האם יש ראוטרים שקירות בטון לא משפיעים עליהם בצורה ניכרת? אם כך אשמח לעצתכם עבור סטרימר, ראוטר, ,פתרון לרשת אלחוטית לסטרימר ושאלה נוספת, האם מהירות האינטרנט משפיעה על העברת הנתונים לסטרימר? בתודה מראש, עומר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by My_Name,

יש לי רשת אלחוטית בבית שמחברת בין 3 מחשבים. השגתי ראוטר חדש של Linksys שאמור לשמש גם כראוטר וגם כ-AP. אם אני רוצה שהוא ישמש ב-AP של הרשת האלחוטית שלי, איך אני עושה את זה ? (הראוטר הוא WRT54GL v1.1 של Linksys)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yaras,

היי, לי יש חלונות ויסטה, ולאחותי חלונות אקספי. כמובן שלי היה אקספי האינטרנט עבד לשנינו (אנחנו מחוברים בכבל בין 2 כרטיסי רשת) אבל מאז התקנת הויסטה לא משנה מה אני מגדיר אצלי או אצלה, האינטרנט אצלה לא עובד. אני מניח שאני לא הבנתי איך זה עובד עם ויסטה. מישהו יודע? יש למישהו מושג? הוא בד"כ רושם אצל אחותי שהקישוריות מוגבלת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by nati086,

שלום לכולם, אני מחובר כ-3 חודשים לאינטרנט במהירות של 10 מגה בתשתית של בזק וספק של 013. עכשיו אני משדרג את המהירות ל- 20 מגה. השאלה שלי האם המודם\ראוטר שלי D-LINK 2760u e1 תומך במהירות הנ"ל? כי בבזק אמרו לי שהוא לא תומך זה הגיוני? וסתם שאלה משתלמת ההצעה שהם הביאו לי 84 שקל ל-3 חודשים? תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Cheif,

למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים