רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
סבלתי מהם במשך שנה, חוסמים פורטים ואני מוריד במהרויות שנעות בין 3 ל 30 ק"ב, במישחקים אין מה לדבר בכלל על פינגים. מה מומלץ? אני משלם עכשיו על 5MB הורדה משהו כמו 40 שקל ואני בתשתית של HOT.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
.. אז כדאי שתחשבו שנית. מסתבר שהחוזים שסלקום מחתימה את לקוחותיה עליהם, מגבילים אותם משני שירותים חשובים: 1. אסור להשתמש בתוכנות VOIP. תשכחו מ-SKYPE, תשכחו מ-JAJAH ולא בטוח ששיחות ב-MESSENGER ו-ICQ יקבלו מסלקום אישור. 2. סלקום גם שומרת לעצמה את הזכות להגביל את השימוש של הלקוחות שלה בתוכנות שיתוף קבצים -- כלומר EMULE, BITTORRENT וכדומיהן. המשמעות של מגבלות אלה שסלקום שומרת לעצמה לעקוב אחרי סוג התעבורה של לקוחותיה ברשת האינטרנט ובמידת הצורך לנקוט צעדים. מידע מפורט בכתבה מ-THEMARKER כאן -- http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887&from=haaretz
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB), כמה שיותר חזק ואיכותי (טווח יחסית גדול ואין פתרון אחר אפשרי). המערכת רצה עם ווינדוס 10 ואני רואה המון בעיות תאימות עם ווינדוס 10 ומתאמים אלחוטיים. איזה מתאם אלחוטי ייתן לי טווח גדול ככל האפשר, ויתמוך באופן מלא בווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שמהירות החיבור שלי ירדה משמעותית. לאחר בדיקה במחשבים נוספים הבנתי שהבעיה היא בדרייבר. ניסיתי להתקין גירסאות עדכניות וישנות של הדרייבר אבל התופעה חזרה על עצמה. (דבר שלא קרה בעבר) לדעתי אחד העדכונים האחרונים של Windows 10 שינה משהו אצלי במערכת שגורם לזה. אחרי בדיקה מעמיקה מצאתי את הבעיה: חשוב לציין ש Adaptive היא אפשרות הברירת מחדל והסרטון מתחיל בדיוק לאחר הסרה והתקנה של הדרייברים. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני כשבוע גלשתי במהירות 15MB בתשתית של בזק, והכל פעל כשורה. לפני כשבועיים ביקשתי לשדרג לתשתית של 30MB. בהתחלה בזק טענו שאין אפשרות למהירויות גבוהות באזור המגורים שלי, אבל לאחר כמה ימים התקשרו שוב ואמרו שבעצם אפשר. שודרגתי ונשלחתי לבזקסטור כדי להחליף את הראוטר (ל-VVG2000). בגדול, האינטרנט עובד מצוין. אני מקבל 30MB בכל המקומות הרלוונטיים, בסטמינג ובהורדות. לעומת זאת, יש כמה בעיות חמורות ונקודתיות, וכולן מוזרות: - שירותי גוגל (ורק שירותי גוגל) מסרבים להתחבר מדי פעם. יש שעות בהן אין שום בעיה, ושעות שאני צריך לרפרש את ג'ימייל, לדוגמא, בערך 10 פעמים עד שהוא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל היא (Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT, וחיפוש בגוגל מגלה המון שאלות בנוגע א…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הראוטר נמצא בקומה ראשונה ואני מעוניין להגדיל את הקליטה בקומה השניה. הבנתי שכל מגבר שאחבר יחתוך את המהירות בחצי מעצם דרך הפעולה שלו לכן אני מעוניין בפתרון אחר. במידה ואחבר כבל רשת מהקומה הראשונה אל השניה (ישירות מראוטר לראוטר) - כיצד יש להגדיר את הראוטר השני כך שישמש כמקור הפצה של האינטרנט כמו המקורי (שמחובר לשקע המחומם)? האם זה נקרא נק' גישה או ברידג'? התבלבלתי קצת בין המושגים... אני שואל כי למיטב הבנתי לא יכולים להיות 2 ראוטרים ברשת אחת תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לפני כשבוע הייתה הפסקת חשמל/קפיצת מתח קטנה,המחשב נכבה. כשהפעלתי אותו מחדש האינטרנט לא עבד לי זה רשם שהמחשב לא מחובר לרשת,ניסיתי להחליף מיקום בראוטר (כניסה אחרת) לא עזר וניסיתי להשתמש בכרטיס רשת השני שעל הלוח,למרות ששניהם עובדים. ניסיתי לבדוק דרך "חיבורי רשת" את הבעיה,כבל רשת מנותקלחצתי על התחבר,תוך כמה שניות המחשב התחבר לאינטרנט אך בקצב חיבור איטי ב"פעילות" זה רשם נשלח-5 התקבל 40 מספרים נמוכים,שום דף אינטרנט לא מוצג וגם לא איסיקיו. דרך סייף מוד אני מצליח להתחבר לאינטרנט (כמו עכשיו) האיסיקיו עובד אבל הדפדפן מפסיק להציג דפים אחרי כמה דקות של חיבור,מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב האינטרנט במחשב השני עובד כרגיל,ניסיתי שחזור מערכת לתאריך שלפני הבעיה אבל גם לא עזר לוח אם K8N…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה איזה מחשב אני שם בקו ADSL שלי חדש / ישן יש אותה תופעה של " פריזים " בגלישה . אתרים נתקעים או הכול נפתח איטי ... חשבתי בהתחלה אולי מחשב לא טוב שמתי על אותו קו מחשבים אחרים נחשו מה ? אותו דבר ! בקיצור ... לקחתי את אותם מחשבים שהיו " איטיים אצלי" באינטרנט לחבר שיש לו EDIMAX ( לי יש ROTAL ) אצלו האינטרנט " טס " עם אותם מחשבים ! בבזק בינלאומי אומרים לי " אצלנו הכול תקין " , בבזק אומרים לי " הכול תקין " אבל זה לא תקין מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה שודרגנו לרוחב פס מהיר יותר של 30 מגה, כחלק מכך - קיבלנו גם נתב חדש מבזק, בתקן N של NetGear. מאז שקיבלנו את הנתב כמות הקליטה של ה-WIFI בבית ירדה משמעותית. הבית שלי הוא דו מפלסי די גדול, כאשר הראוטר כרגע נמצא בקומה העליונה. מכאן יש 2 אופציות: 1. האם החלפת ראוטר לראוטר חזק יותר תפתור את הבעיה? (אם כן, מבקש המלצות). 2. חשבתי לסלול עם HomePlug איזה Repeater זול מאיביי לקומה התחתונה לאיזור מרכזי כמו הסלון. מה אתם אומרים.? מבקש את עזרתכם בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. כאשר אני עושה LOGIN ה - SecureClient Service עולה ומחכה ליוזר וסיסמא בכדי להתחבר... כיצד אני משיג פלאג אשר ימנע ממני בכל פעם להקליד את היוזר והסיסמא ופשוט יתחבר אוטומטית בכל פעם שאדליק את המחשב? האם מישהו נתקל בפלאג או בסקריפט אשר עושה זאת? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפעיל את אימיול בשני מחשבים עם HI ID כשמשתמשים בנתב? יש את האפשרות port forwading שמאפשרת להפנות רק ל-IP אחד ברשת את הפורטים של אימיול נתב של EDIMAX ADSL מודם סמסונג
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי. הכרטיס יכול להיות usb/pci/pciexpress. כרגע יש לי בבית מודם מוטורולה של HOT שמחובר ישירות למחשב בכרטיס רשת קווי. המטרה היא להתחבר אלחוטית עם לפטופ/טלפון/סטרימר. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבריה, נכון לעכשיו יש לי 2 ראוטרים אחד D-link והשני Trendnet. ראשון (D-link) מחובר לאינטרנט, הכל טוב ויפה היום העזתי ברוב חוצפתי לנסות לחבר בין השתיים לראשונה, גיליתי שללא ידע מקצועי מינימלי גם המדריכים המקיפים ביותר לא יעזרו לי להבין את הפרוצדורה(http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm). האם ניתן לקבל הסבר להדיוט בנושא? לחלופין, פשוט הסבר מה קורה במדריך הזה? אודה לסיועכם!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נעלמה לי האפשרות לעשות internet sharing ובמקום האפשרות הזאת מופיעה לי הודעה שאין לי מושג איך פותרים אותה. ההודעה : למישהו יש מושג מה לעשות ? : תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אם וכאשר אני מכניס כתובת אתר לא נכונה למשל www.gogle.com אז ספקית האינטרנט (alice) מפנה אותי לעמוד החיפוש שלה ומציעה לי את הכתובת הנכונה וכו' איך ניתן לבטל את זה? אין לי תוספים לדפדפן או רוגלות. זה סך הכל שירות שהם מצעים שאני לא רוצה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה ביותר והתקנתי אותה אני לא מצליך להוריד כלום!איך עובדים עם התוכנה הזאת? צריך להתחבר לשרת/אב מסוים כדי שאני יוכל הבכלל להוריד ?איך זה עובר בקיצר??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי אצליי ואל אחותי רשת אצל שניניו יש windows xp pro הip שלי 192.168.0.1 ושלה 192.168.0.2 קבוצת עבודה FAMILY עכשיו אני רואה אותה ברשת ומצליח להיכנס אליה לקבצים שב shering ושהיא מנסה להיכנס לקבצים אצליי היא מקבלת את ההודעה הזאת אין לי firewell על המחשב מה אני צריך להגדיר כדי שהיא גם תוכל להיכנס אליי? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני צריך לקנות נתב באיזור התקציב הנ"ל. לנתב יתחברו 3 מחשבים - 1 חוטי, 2 אלחוטי. חשוב ביותר - אחד המחשבים האלחוטיים נמצאים בכלל ביחידת דיור נפרדת מהבית, ככה שהמרחק הוא באיזור 50 מטר אני מניח, אולי קצת יותר. הבנתי שעליי לקנות נתב MIMO?!?! אגב אישית אעדיף המלצות על EDIMAX, פשוט כי יש לי ניסיון מוצלח איתם... כמו-כן בבקשה המליצו לי על כרטיס אלחוטי אחד, לטווח בתוך הבית. תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים שמחוברים באופן חוטי (!), לא אל חוטי. איך אני מעביר קבצים ממחשב אחד לשני? הראווטר שלי הוא WRT54GL של Linksys תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-