רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
עד לפני כשבוע גלשתי במהירות 15MB בתשתית של בזק, והכל פעל כשורה. לפני כשבועיים ביקשתי לשדרג לתשתית של 30MB. בהתחלה בזק טענו שאין אפשרות למהירויות גבוהות באזור המגורים שלי, אבל לאחר כמה ימים התקשרו שוב ואמרו שבעצם אפשר. שודרגתי ונשלחתי לבזקסטור כדי להחליף את הראוטר (ל-VVG2000). בגדול, האינטרנט עובד מצוין. אני מקבל 30MB בכל המקומות הרלוונטיים, בסטמינג ובהורדות. לעומת זאת, יש כמה בעיות חמורות ונקודתיות, וכולן מוזרות: - שירותי גוגל (ורק שירותי גוגל) מסרבים להתחבר מדי פעם. יש שעות בהן אין שום בעיה, ושעות שאני צריך לרפרש את ג'ימייל, לדוגמא, בערך 10 פעמים עד שהוא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל היא (Error 126 (net::ERR_SSL_BAD_RECORD_MAC_ALERT, וחיפוש בגוגל מגלה המון שאלות בנוגע א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע מכאלה שהתחברו לאחרונה לכבלים או ADSL כמו כן אם אפשר לציין תשתית ו ISP בנפרד תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים שמחוברים דרך ראוטר וסוויטץ. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל לשלוט ממחשב אחד על המחשבים האחרים, כלומר לראות את המסך שלהם דרך המחשב שלי ולשנות הגדרות אצלהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מחו"ל מודם כבלים Motorola SURFBoard SB5100E מהסוג שעושים בו שימוש חברות הכבלים בארץ האם ניתן יהיה לחברו לרשת הכבלים ובכך לחסוך את עלות התשתית ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין קבוצת עבודה לקבוצת מחשבים ,ומה זה DOMIAN ?..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם שמישהו פותח נושא שלא קשור ל100מגה, הוט, חייגנים והוטבוקס או כמה אגורות ליום עולה אינטרנט בישראל בימנו : הרשת בבית שלי מורכבת כרגע מהוטבוקס שיושב באמצע הבית בקומה עליונה ומספק אינטרנט חוטי למספר חדרים בבית וגם כן אינטרנט אלחוטי. אחד מהחדרים האלה נמצא בקומת הקרקע, במרחק אשר לא מאפשר קליטת אינטרנט אלחוטי. המחשב שנמצא שם מחובר קווית ואין לו כרטיס רשת אלחוטי. הבעיה שאני מנסה לפתור כרגע היא שהזמנו מדפסת מסוג HP Officejet 6500A Plus אשר מסוגלת לתפקד כמדפסת רשת עם חיבור אלחוטי והיא צריכה להיות ממוקמת באותו חדר רחוק בקומה הקרקע. ברשותי נתב מסוג WRT54GL אשר לצערי הפסקתי להשתמש בו בעבר בגלל הוטבוקס, חייגנים ושאר ירקות. (אם כבר מדברים על ירקות, מו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן בן דוד שלי התלהב מהמשחק Battleforge והוריד אותו (אל תדאגו זה חוקי) אך כאשר הוא מנסה להתחבר אל שרתי המשחק, הוא אינו מצליח להתחבר לאף אחד מהם. הוא לא מחובר עם ראוטר, הוא מחובר ישירות למודם של הוט Thomson 425 עם ספקית 012. חומת האש מכובת ואין כל אנטיוירוס\תוכנת הגנה. אם זה עוזר פורט שרתי המשחק הוא 7399. אשמח לדעת אילו פתרונות יש. תודה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר, תשתית בזק (אך רצוי שיידע לעבוד עם הכבלים) שיהיה יציב מבחינת ניתוקים וכאלה. והכי חשוב Wireless N 300Mbs שיכול לעמוד בעומס של 100% עבור סטרימינג זה הכי חשוב לי... כבר החלפתי 2 ראוטרים שאחד מהם הוא ה TP-link 1043ND שסבל מהתחממות יתר ותקיעות. בעבר היה לי Linksys WRT54GL שחוץ מזה שהוא G הוא היה מושלם. לכן אני פוזל ל Linksys ומתלבט עם לקנות את ה E1000 או את ה WRT160NL (ולהתקין עליו DD-WRT) כמובן שאני לא סגור על זה ולכן אני מעוניין בעוד המלצות או חיזוקים. כמו כן אני שוקל לקנות את ה D-Link DIR615 ולהתקין עליו DD-WRT השאלה שלי כמה טוב הוא יהיה בסטרימינג תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן! אני מניח שנמאס לכם להמליץ על נתבים, אבל לא מצאתי בחיפוש מישהו עם בקשה כמו שלי עברתי דירה, ומחר באים להתקין אצלי אינטרנט 12 מגה של הוט, אני לא יודע עדיין איזה מודם יהיה לי במידה וזה רלוונטי.. הקריוטריונים ההכרחיים שאני מעוניין מהנתב הם: - יכולת אלחוטית בתקן N - יכולת ניטור (traffic בסיסי, אם יש יותר אפשרויות כמו איזה קליינט וכאלו מה טוב) דרך הgui של הנתב - חיבור חייגן שתואם לחיבור של הוט (dynamic IP אם הבנתי נכון?) - עבודה במהירות 1gb דברים שיכול להיות נחמד אם יכללו : - אפשרות הגבלת מהירות לקליינטים ספציפים אשמח לשמוע המלצות, תודה רבה! מבדיקה שערכתי קצת פה ושם הנתב הזה עונה לי על כל הדרישות TL-WR1043ND, מוזר לי שהוא זול מאד בשביל נתב של 1G עם כל כך הרבה אפשרויות, מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפעיל את אימיול בשני מחשבים עם HI ID כשמשתמשים בנתב? יש את האפשרות port forwading שמאפשרת להפנות רק ל-IP אחד ברשת את הפורטים של אימיול נתב של EDIMAX ADSL מודם סמסונג
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטאר ASUS 604g אני רוצה לקלות איתו רשתות כדי להתחבר לאינטרנט ? איך עושים את זה תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםן אני מנסה לחבר דיסק קשיח חיצוני של WD ישירות לUSB בנתב של בזק כדי שאוכל לגשת אליו מכל המכשירים בבית. לפני כמה שנים עשיתי את זה (עם נתב אחר של בזק) ועבד טוב. ברשת הופיע לי אייקון "BEZEQ" והגישה אל הכונן הייתה כמו אל כל מחשב ברשת. עכשיו עשיתי זאת שוב והדיסק מזוהה בתור התקן DLNA. כשאני נכנס ממחשב ברשת להתקן הDLNA אני שם לב שמזוהים רק חלק מהקבצים, וכשאני לוחץ F5 (ריענון) מזוהם לאט לאט עוד קבצים, וכך למעשה הסקתי שהנתב סורק את כל הקבצים בכונן ולאט לאט אפשר לראות את כל הקבצים. הבעיה היא כשהתהליך מסתיים הוא מתחיל לסרוק מהתחלה. ושוב כל הקבצים נעלמים. והתהליך הזה ממשך בלולאה אינסופית. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעשות שידור רדיו דרך פלאגין בווינאמפ אבל אני ינתקל בבעיה אני משתמש בפלאגין בשם Shoutcast, הוא מגיע עם פלאגין ועם מגדיר שרתים הגדרתי את השרת, שמתי ססמא, ומילאתי את כל הפרטים עכשיו, יש לי רשת בראוטר.. וכשאני מנסה לפתוח שידור אני מצליח לפתוח אותו עם הכתובת של הראוטר בלבד (ובכך אף אחד לא מצליח להתחבר) ולפתוח שידור עם הכתובת הפרטית שלי אני לא מצליח כי היא סתם באויר ככה לפני מה שהבנתי אני צריך להגדיר את הכתובת הפרטית שלי בתוך הראוטר+פורט רק שאין לי מושג איך עושים זאת, אם למישהו יש מושג.. עזרה תתקבל בברכה (גם אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה פשוטה יותר ונוחה יותר שהוא מכיר אשמח להצעות) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. התחברתי לאינטרנט של הוט לחבילה של 100 מגה בתשתית הוט וספק הוטנט. במעקב שעשיתי למשך השבוע בבדיקת מהירות דרך האתר של הוט speed.hot.net.il אני מקבל לרוב מהירויות של 60-80 מגה ומקבל 100 מגה רק בשעות הלילה המאוחרות. דרך אגב העוצמות שלי זה בין 10-12 ו SNR 35DB ויש לי 4 ערוצים פתוחים ולא 8. כל הבדיקות בוצעו בחיבור קווי במחשב נייח. האם יש עילה לפנות עם זה להוט ? כי הם החבילה מוגדרת עד ל 100 מגה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד המתחבר כם בעבודה וגם בבית (עם אותו פרופיל - מערכת הפעלה XP PRO ) כאשר מפעיל VPN , מצליח להתחבר אבל המיפויים לא פעילים - ריקים מה אני צריך לבדוק ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משיהו מכיר איזה אתר טוב לבדיקת מהירות גלישה ב-ADSL?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי נתב חדש WRT54GL מאז יש לי בעיות התנתקות מהאינטרנט יש לי קשוחת TOMATO המעודכנת מותקנת והראוטר מוגדר דרך חיוג L2TP האם יש פתרון לבעיה של ההתנתקויות ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר משתגע >>> לא מצליח להתקין את ההתקן האלחוטי שלי ( USB) לנייד שלי שהוא קומפאק N1020 צרפתי תמונה לזיהוי ( חיפשתי גם באתר של בזק ולא מצאתי) מי עוזר לי בבקשה ? תודה מראש!!! להלן צילום מקדימה ומאחורה של ההתקן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בעזרת Ethernet Crossover Cables וכל מה שאני צריך זה להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, האם עדיף להשתמש בפרוטוקול NetBEUI אן ב TCP/IP? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אומנם האימיול וטורנטים למיניהם צברו מעט מהירות, אך מה שבאמת חשוב לי - פינגים לאירופה, לא כ"כ השתפרו, אם בכלל. אין שום מצב שאני אקבל פינגים יותר טובים? אני רוצה גם לציין שהחיבור הניסיוני הוא חיבור רגיל 1.5 מגה של לקוח פרטי... האם יעזור לי לשדרג לחבילת גיימרים, או אולי לפתוח חשבון עסקי במקום פרטי?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למודם-נתב ADSL, תומך בתקן N רצוי עם מערך אנטנות 3X3 שיתאים לדור הבא של ה-NGN ראיתי שיש ללינקסיס נתבים חזקים (עובדים גם ב 2.4 וגם ב-5 מה"ז) אבל אין להם מודם מישהו מכיר מוצר טוב ואמין ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-