עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד לפני יומיים-שלוש הכל היה בסדר, כשפתאום כשהמודם מחובר לנתב (המחורבן) הזה אני מקבל פינגים גבוהים של 70-110 ms לשרתים בארץ, החל מ- walla.co.il ועד לשרתי משחק של TF2. מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש... אהיה חייב לקנות נתב אחר? הוא לא עשה בעיות עד הפעם הזו... אם צריך מידע נוסף תגידו לי ואוסיף. רק בלי יותר מדי ג'יבריש, שאבין מה להוסיף. תודה מראש. עריכה: זו בעיה באינטרנט בסוף, לא בנתב, אז לא משנה, תודה בכ"ז.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by niva401,

הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי את הראוטר של בזק של simense ואני רוצה להחליף לו את האנטנה, ואני לא מצליח לפרק את המקורית. יש לה מין "מעצור" כזה וזה כאילו היא מסתובבת על ציר קבוע ולא ניתן להוציא אותה אשמח לעזרה תודה רן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, לא מזמן קניתי ראוטר של 3COM ולאחר שחיברתי אותו גילתי שאינטרנט איטי להחריד. יש לי חבילה של 2.5M ואני מוריד בקצב של 30K (מקסימום!). התופעה קיימת גם כאשר הראוטר מחובר באופן חוטי למחשב. כאשר אני מחבר את המודם באופן ישיר המהירות היא כנדרש (300K+). אני מחובר דרך הכבלים והספקית היא בזק בין לאומי. אין לי חייגן. ועשיתי עדכון קושחה לראוטר. הייתי שמח אם יש כאן משהו שמבין עניין יאמר לי מה לשנות בהגדרות. תודה ושנה טובה, אמיר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by frodo,

יש לי אינטרנט מהיר חצי מגה ושאני מוריד דברים אז זה מתחיל במהירות גבוהה של מעל 100 אבל אח"כ זה נתקע ושוב ממשיך ושוב נתקע וממשיך מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן אני מחזיק כבר כמה חודשים מתאם WIFI למחשב הנייח שלי, TP LINK T2U. מאז השימוש הראשוני שמתי לב שמהירות ההורדה בו לא יציבה ולעתים חווים ניתוקים. מדדתי את מהירות האינטרנט לאחרונה והתוצאה מצורפת בתמונה עכשיו לפעמים המהירות היא יותר סבירה ומגיעה ל5-10MPBS מהירות הורדה הראוטר שאליו אני מתחבר נמצא בסלון וחששתי לבעיות מרחק אבל לא משנה איזה חיבור במחשב (אחורי קדמי) אני מנסה הוא עושה בעיות. הכל USB 3. בעוד שהלפטופ מאותו מיקום ובאותו זמן מציג מהירות של 30MPBS. הדרייברים של הUSB מעודכנים, גם הדרייבר של המתאם רשת עצמו. הכל מעודכן. יש לכם רעיונות מה יכול לגרום לזה? זה ממש מציק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין לעבור לסיבים אופטיים יש לי תשתית בבניין יש כל כך הרבה אפשרויות אני לא יודע במה לבחור ? חברת חשמל ? פרטנר ? יש להם התקנה חינם , סלקום ? בזק ? מה ההבדל בין כולם ? לאיזה ספק מומלץ להתחבר ? תודה .

9. שלום. עקב רכישתו של מחשב נייד, אשמח לקבל המלצה על נתב אלחוטי שיחובר מהמודם של הכבלים. לראוטר יחובר מחשב נייח ע"י חיבור קווי (כבל) ומחשב נייד ע"י חיבור אלחוטי (טווח של עד 7 מטר עם קיר 1 חוצץ). יש לי חבילה של הכבלים 7 מגה עם 014. אני רוצה לעבוד ללא פיירוול, המחשב הנייח הוא יהיה לגלישה ותוכנות P2P, והמחשב הנייד רק לגלישה. בשני המחשבים ישנם תוכנות הגנה טובות, לכן אני לא רוצה פיירוול. אשמח לדגמים הכי טובים עד 500 ש"ח, ומכשיר עם התקנה קלה וללא בעיות תאימות של הכבלים ולתוכנות P2P האם ה-sweex LW906 מכשיר טוב, יש עליו מבצע של 499 ש"ח 3 שנות אחריות החלפה בחדש עם כרטיס USB אלחוטי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hagay21,

יש לי רואטר של 2wire דגם sw1000 ויש בו פיירוול פנימי למישהוא יש מושג איך מבטלים אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Pickaxe,

בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thebenjamin,

יש לי פרימיום למגה אפלואד והרבה פעמים קורה שלינקים שאני מוריד לא עוברים את ה1KB/s. עוד מישהו נתקל בתופעה כזו? אני עם 014 ובזק. גם נכון לעכשיו משום מה יש איטיות על הפורום למרות שהוא מאוחסן בישראל

13. מצטער שאני מחזיר את זה לפה אבל זה קשור גם לרשתות. אז לא למחוק לסגור או להעביר לי את זה מפה windows cannot find 'copy.exe « בתאריך: היום בשעה 13:20:49 » השב עם ציטוט ערוך הודעה יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים --------------------------------------- windows cannot find 'copy.exe « תגובה #1 בתאריך: היום בשעה 13:26:40 » השב עם ציטוט וואי נתקלתי בזה לפני המון המון זמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Itzik 007,

הלן, אני מעוניין להחליף את הגרסה של הנתב שלי - WRT54G ל DD-WRT. על הנתב עצמו מופיע V2.2 אבל מכיוון שעדכנתי לו גרסה בעבר הוא עכשיו V4.21. איזה גירסה שלהם להוריד? גם מכיוון שאין לי כל כך עצבים להתעסק עם כל ההגדרות של התשתית, הספק, פורטים וכו' - האם קובץ גיבויי שאני עושה לפני העדכון יוכל להיטען אחריו? המערכת של DD-WRT תזהה אותו? ומה עליי לשנות בהגדרות על מנת לסחוט עוד קצת מהראוטר שלי? ראיתי גם שהרבה אנשים ממליצים ליצור מגבר אנטנות כזה... האם זה באמת מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by NadavAfuta,

זה פשוט מטורף. כמעט כל חצי דקה, יש לי ניתוק מהאנטרנט. הראוטר שלי זה DSL-2650U מבזק ואני כבר לא יודע מה לעשות. דיברתי גם עם בזק וגם עם בינ"ל והם הוכחו כחסרי תועלת. למישהו יש רעיונות? -זה לא הכבל תקשורת -זה לא המשתמש -זה לא הקו ADSL.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מחשב נייח שלא ניתן לחברו לרשת באמצעות כבל ואי רוצה לחברו לרשת האלחוטית. האם יש מודם אלחוטי קטן שמתחבר ל-USB ויוכל לפתור את הבעיה? חשוב לי שמהירות החישובר תהיה גבוהה ותאפשר גם צפיה בסרטים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מתלבט בין שני לוחות אם שההבדל העיקרי בהם הוא השבב של הרשת. האחד זה Realtek GbE LAN chip והשני Atheros GbE LAN יש הבדל משמעותי ביינהם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Konchi,

היי, אני מנסה לעשות שידור רדיו דרך פלאגין בווינאמפ אבל אני ינתקל בבעיה אני משתמש בפלאגין בשם Shoutcast, הוא מגיע עם פלאגין ועם מגדיר שרתים הגדרתי את השרת, שמתי ססמא, ומילאתי את כל הפרטים עכשיו, יש לי רשת בראוטר.. וכשאני מנסה לפתוח שידור אני מצליח לפתוח אותו עם הכתובת של הראוטר בלבד (ובכך אף אחד לא מצליח להתחבר) ולפתוח שידור עם הכתובת הפרטית שלי אני לא מצליח כי היא סתם באויר ככה לפני מה שהבנתי אני צריך להגדיר את הכתובת הפרטית שלי בתוך הראוטר+פורט רק שאין לי מושג איך עושים זאת, אם למישהו יש מושג.. עזרה תתקבל בברכה (גם אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה פשוטה יותר ונוחה יותר שהוא מכיר אשמח להצעות) תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית בבית אבל עוצמת הקליטה שלה היא רק לחצי מהבית. הראוטר יושב בממד ולכן קשה לו לשדר בעוצמה טובה. יש לי כבל רשת שמושכל מהקיר , ואני מעוניין למצוא פתרון שיתן לי עוצמת קליטה מירבית ותנצל את כל מהירות האיטרנט. אני יודע שיש טכנולוגיה שפועלת עם רשת על גבי חשמל חיפשתי פתרון וראיתי את המעביר הזה: http://www.benda.co.il/cs/benda/product.aspx?p_id=13630 הוא יתאים לפתרון הבעיה שלי? יש לי ראוטר של TP-LINK , אגב יש לי בחדר שקע של כבל רשת שהשכלתי מהקיר, אם אני יקנה את המוצר אני יכול לחבר אותו עם כבל רשת לשקע שלי ? תודה ,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by assaf990,

מהן ההגדרות הרצוייות? אסביר מה עשיתי: ראשית לא נגעתי בהגדרות. שנית, במחשב השולט שמתי listen mode במחשב הנשלט יש ultra vnc Server ואז: עכבר ימני> אד ניו קליינט ואז ב host name משאיר ריק, ובקוד id אני שם את אי פי של המחשב השולט. זכור לי שבעבר זה כן עבד לי! חסרות לי הגדרות? יש לשני המחשבים XP וביטלתי פיירוול ולא עזר, ואין ראוטר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by roeesnir,

יש לי כ-30 מחשבים ברשת. אני רוצה ש10 מהם יהיו מאובטחים כלומר, רק למי שבקבוצה הזו תהיה גישה אחד לשני. ולמי שלא בה-10 האלה, לא תהיה גישה בשום אופן למדפסות, ותיקיות משותפות של הקבוצה הנ"ל. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני ממש NEWBIE בכל מה שקשור לדומיינים. בכל אופן רכשתי דומיין ואלו הנתונים : אני רוצה בסך הכל לעשות איתו שתי פעולות. אני רוצה שהוא יפנה אל הפרופיל שלי בפייסבוק - שיהיה בסך הכל כתובת חיצונית לפרופיל שלי. ואני הייתי שמח אם הוא היה מפנה מיילים למייל שלי. השאלה בעזרת אילו כלים אני מבצע את שני הדברים הללו ? אני יכול לשנות את הנתונים שרשמתי כמו כתובת DNS וכו'.

24. Started by elias710,

היי לכולם אחרי כמה חודשים של עצבים , ונסיעות לבזקסטור להחלפת ראוטרים וצעקות בטלפון . סוף סוף הצלחתי לשים את ידי על מודם vdsl עכשו אני צריך את עזרתכם בבחירת ראוטר שיחזיק את הרשת בלי בעיות . נסיתי את הdlinkים של בזק וגם הנטגירים למיניהם אבל ללא הצלחה כל יום הייתי צריך לאפס אותם ולהגדיר אותם מחדש או בגלל תקיעות ( נורות דולקות אך אין גלישה ) או בגלל איטיות מטורפת בגלישה. טוב אז ככה : תשתית - בזק מהירות - משלם על 100 מקבל 55 בגלל התשתית ( אבל לא נורא ) ספק - בזק בינלאומי רשת - 6 סלולארים + ipad + ps4 ועוד שני מחשבים אחד כל הזמן מוריד טורנט ו popcorntime והשני משחקי אונליין ובנוסף לעוד כמה סלולארים שמתחברים בשעות הערב ( חברים ) והכל מחובר ב wifi . ציוד עזר - שני…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.