רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היי, בסופ"ש האחרון עברתי דירה והשארתי את המודם שלי להורי. המודם שהיה לי היה: aztec 600e המודם שיש לי כרגע הוא ה: ECI 270PR, משודרג לגרסה האחרונה מהאתר של בזק - במצב BRIDGE. המודם מחובר דרך נתב LINKSYS wrt54g. הכל עובד מצויין, המהירות טיפה נמוכה ממה שציפיתי במעבר ל-4מגה, אבל ניחא. הבעיה התחילה שרציתי להוריד סרטון מ-GAMETRAILERS, מי שמכיר ומי שלא, זה סרטון של משחקי מחשב\קונסולה וכו'. אני מוריד את הסרטונים בעזרת FLASHGET, תוכנה שבטח הרבה מכירים, וכמובן שאני נותן להם להוריד עם 5 THREADS בשביל שיתפוס את כל רוחב הפס. אבבבבלללללל, מאז המודם החדש, אני תמיד מקבל תשובה שהאתרים לא תומכים ב-206 ( PARTIAL CONTENT ) וגם לא ב-RESUME. הבעיה אינה באתר, וגם כנראה לא ב-ROUTER ( כי הוא פשוט …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי רשת ביתית ובה מחשב נייח שמחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייד המחובר לרשת ב-WIFI. למחשב הנייח מחוברת ב-USB מדפסת ליזר (BROTHER) אותה הגדרתי דרך מערכת ההפעלה של המחשב (VISTA) כמדפסת משותפת - אגב ברירת המחדל מחייבת סיסמא, לא ברור לי למה ואיך משנים זאת. בחיפוש המדפסת במחשב הנייד (WIN XP) בחיפוש המדפסת באשף המדפסות הוא מבקש ממני יוזר וסיסמא על מנת להכנס למחשב הנייח. והשאלה: איזה יוזר וססמא הוא מבקש?? אין לי סיסמא ליוזר שלי במחשב הנייח. ניסיתי את כל סוגי היוזרים והסיסמאות שהיו לי אי פעם וכמובן שליתר ביטחון גם את שת המחשב הנייד. נגמרו לי הרעיונות ואשמח לסיוע. דרך אגב המחשב הנייד מחובר לרשת ופועל היטב - כך שלא מדובר בסיסמת הרשת (אם כי גם את זה כמובן ניסית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! עשיתי כמה התקנות מחדש ובהן ווינדוס 7 (אני משוכנע שאין שום קשר אבל בכל זאת מספק מידע ), פתחתי את הפורטים שאני אמור לפתוח בנתב, ומשום מה רק הפורטים שהגדרתי תחת פרוטוקל UDP נפתחים (למשל אם הגדרתי את פורט 60 שייפתח ב TCP ו UDP, כשאני בודק אם הפורט באמת פתוח אני מקבל תוצאה חיובית רק עבור פרוטוקול UDP). אציין שזה נכון לגבי כמה פורטים שפתחתי ולא רק עבור הגדרה אחת. יש למישהו מושג למה זה קורה והאם זה קשור לתוכנה או לנתב עצמו? (אני משתמש בווינדוס 7 עם COMODO FIREWALL - הFIREWALL של ווינדוס מבוטל) ואיך לסדר את העניין?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור לאינטרנט 4/5M ואני צריך ראוטר שיעבוד חלק בלי ניתוקים בתקציב של עד 500 ש"ח ולכרטיס רשת שלא קשור לתקציב. הראוטר יחובר למחשב לעוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית שתעבור דרך שתי קירות בטון, שאחד מהם מאוד עבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את תוכנת שיתוף הקבצים DC++? בכל אופן התוכנה חסומה על ידי פיירוול ואני רוצה לעקוף אותו רק בתוכנה הזאת יש לי רשת עם נתב ששמו מצויין בכותרת התקשרתי לספק אינטרנט שלי והם פתחו לי את כל הפורטים ומישומה התוכנה עדיין מתנהגת כאילו היא חסומה מי שיכול להסביר לי איך להגדיר פורטים ברשת ולעקוף אותם אני אשמח מאוד :]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חיבור כבלים, בפרוטוקים PPTP VPN, אני צריך המלצות לנתבים שיעבדו עם האינטרנט בכבלים, ובתקן האלחוטי 802.11g. המליצו לי על ה EDIMAX BR604WG, למישהו יש ניסיון איתו? עוד דבר, האם ה GIGABYTE B49G יכול להתאים לי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי רווטר ואנני יודע לחבר אותו האם מישהו יכול לעזור לי בחיבור הראווטר ל ADSL לשני מחשבים בכלל כול צורת החיבורים כולל קונפגרציה ותודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לעשות שידור רדיו דרך פלאגין בווינאמפ אבל אני ינתקל בבעיה אני משתמש בפלאגין בשם Shoutcast, הוא מגיע עם פלאגין ועם מגדיר שרתים הגדרתי את השרת, שמתי ססמא, ומילאתי את כל הפרטים עכשיו, יש לי רשת בראוטר.. וכשאני מנסה לפתוח שידור אני מצליח לפתוח אותו עם הכתובת של הראוטר בלבד (ובכך אף אחד לא מצליח להתחבר) ולפתוח שידור עם הכתובת הפרטית שלי אני לא מצליח כי היא סתם באויר ככה לפני מה שהבנתי אני צריך להגדיר את הכתובת הפרטית שלי בתוך הראוטר+פורט רק שאין לי מושג איך עושים זאת, אם למישהו יש מושג.. עזרה תתקבל בברכה (גם אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה פשוטה יותר ונוחה יותר שהוא מכיר אשמח להצעות) תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיקת פינג אני מקבל נגיד לארץ 6MS, ואז יש קפיצות שונות עד הכי גבוה היה 40MS בארץ. _בממוצע זה קפיצות של 10MSלפה ולפה לפעמים יותר לפעמים פחות) והקפיצות גם לא קבועות, הכוונה היא שלפעמים זה יכול חצי דקה / דקה שלמה להיות על 6MS ברזל לא זז (ביום האחרון זה לא ירד אפילו מתחת ל- 25), ואז פתאום מתחיל לקפץ. עכשיו לדוגמה הפינג בכלל על 35 קבוע בארץ, עם PACKET LOSS לפעמים, ומה אומרים לי בבזב"ל ? - "מבחינתנו הכל תקין". ניסיתי לאפס אותו מלא פעמים (את הראוטר-מודם), עידכנתי לקשוחה הכי חדשה, הכל. אני אפילו לא יודע במאה אחוז איפה הבעיה (אם התשתית והספק). היה היום בבוקר טכנאי של בזק שבדק את הקו והוא ראה שהכל מצויין, אבל מצד שני בזב"ל איפסו לי כל מה שאפשר לעשות ואומרים לי שהפינג וה- packetloss…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכון: מתכנן לקנות את הפריטים הבאים להקמה של הרשת בבית: http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2513-100-מטר-כבל-רשת-CAT6-קשיח-מסוכך-FTP- http://www.mediagalaxy.co.il/rec/2374-פנל-תקשורת-CAT6-12-Ports-להתקנה-על-גבי-הקיר http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-שקע-גוויס-עם-חיבור-RJ45-מסוכך-CAT6-לסידרת-System-של-Gew - לכל שקע וכמובן כבלים מגשרים מALIEXPRESS יש לי לוחץ קרונה בבית האם פספסתי משהו? האם הייתם ממליצים על משהו אחר? תודה שלום מעוניין לחדש את הרשת רציתי לשאול מה מומלץ CAT גמיש או קשיח צינורות בתוך הבית כמובן מה היתרונות והחס…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנוי באנלימידט עם 015 בחבילה 50/50Mbit/s ושמתי לב לתופעה הזויה. בspeed test אני מקבל 50-56Mb/s ושאני מוריד טורנט אני מגיע ל10/12MB/S שזה מקביל ל100-105Mb/s. .בדקתי גם בטאסק מאנג'ר של ווינדוס לראות שאני לא הוזה. יש למישהו הסבר על התופעה? אולי בפורט 80 יש "מגבלה" ימות המשיח הגיעו?, בד"כ התלונות הם על ספקיות שחוסמות טורנטים. מזכיר לי טיפה למי שזוכר את הימים של גלישה ללא חייגן בהוט לפני 10 שנים+.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WDR4300 שעשה לי בעיות הוא קפא תחת עומס והיה מאכזב באופן כללי אייבורי, במיוחד יוסי, באמת עשו מעל ומעבר ועזרו לי מעל כל הציפיות שלי והחליפו לאותו דגם. השאלה אם יש ראוטר אחר באייבורי באותו סדר גודל של מחיר שעדיף? שמתי עין על ה-DIR-825/AC חשוב לציין: כבר הזמנתי ראוטר קווי נפרד Ubiquiti EdgeRouter Lite ככה שבקרוב הראוטר שיוחלף יתפקד בתור נקודת גישה בלבד, לכן פיתה אותי ה-AC צריך טווח טוב לכסות בית פרטי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
...האם יש אפשרות לקיים שיחות בזק דרך המחשב ? אם כן אשמח לדעת מה נדרש (חומרה/תוכנה) ואופן התקנה - תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי פרימיום למגה אפלואד והרבה פעמים קורה שלינקים שאני מוריד לא עוברים את ה1KB/s. עוד מישהו נתקל בתופעה כזו? אני עם 014 ובזק. גם נכון לעכשיו משום מה יש איטיות על הפורום למרות שהוא מאוחסן בישראל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): 300, חריגה ל350 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת: 3 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד: כן 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות: כן (לא חייב) 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר: לא 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב: הורדה רבה (הרבה מאוד מאוד), שירותי GAMER- משחקי אונליין ושרתים וכו'... 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוטי): אחד קווי, 2 אל-חוטי 8.תשתית: הוט 9.מה דגם המודם שקיים כעת: TERYAON כחול, לא רשום אליו דגם 10.חברת נתבים מועדפת: D-LINK 11.מה הציפיות שלך מהראוטר: שיגיע מאוד רחוק 12.הערות נוספות-אם יש: אני מבקש שהראוטר יהיה על תקן N ולא על תקן G, שיגיע כ15 מטר אבל עם איכות טובה למחשב…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי תופעה כבר כמה ימים שהחיבור בין המחשב לאינטרנט נדפק ולא עובד . יש לי ראוטר של TPLINK אבל המחשב מחובר חוטית . * נסיתי לבדוק אם יש בעיה בכבל , החלפתי בכבל אחר , אך גם הוא עם אותה בעיה * בדקתי דרך הפלאפון אם הוא קולט את האינטרנט . הכל עובד פיקס וגם אפילו גלשתי לא מעט . מה שכן ..מצאתי פתרון זמני , הורדתי את הדרייבר האחרון של ה-LAN מהאתר הבית של ג'יגהביט שיצא ב- 5.3.2010 .. מחקתי את הדרייבר הקודם , התקנתי את החדש והכל עבד .. אבל מה שקרה אחכ .. זה שהשארתי את המחשב דולק עם ביטורנט לכמה שעות ...והשגיאה חזרה.. 868 משהו .. יש סימן קריאה צהוב על האיקון של הרשת למטה ( אני משתמש בווינדוס 7 64ביט ) . בקיצור לא יודע מה לעשות ..כל פעם זה קורס לי ואני צריך למחוק את הדרי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פשוט מטורף. כמעט כל חצי דקה, יש לי ניתוק מהאנטרנט. הראוטר שלי זה DSL-2650U מבזק ואני כבר לא יודע מה לעשות. דיברתי גם עם בזק וגם עם בינ"ל והם הוכחו כחסרי תועלת. למישהו יש רעיונות? -זה לא הכבל תקשורת -זה לא המשתמש -זה לא הקו ADSL.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הנתב מותקן בביתי בקומה העליונה. קליטת סיגנל האלחוטי חלש בקומה הראשונה ובלתי אפשרי במקלט. איך ניתן להתגבר על הבעיה. האם ע"י הוספת ACCESS POOINT או אולי מגבר קליטה. אנא המליצו מודל ויצרן אמין.עדיף LINKSYS/D-LINK/NETGEAR תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי משהו שהוא קצת מוזר - יש לי ראוטר WR841N אבל התופעה לא היתה רק בו (היה גם בראוטר הקודם שלי - DLINK כלשהו, הזה שמסופק עם בזק) כשאני מפעיל את המחשב, והWindows נדלק - זה כאילו מזהה 2 רשתות, אחת אמיתית ואחת Undenfied ואין חיבור לרשת - בשביל לאפשר חיבור לרשת אני צריך להיכנס ללוח בקרה>רשת ביתית> שם ללחוץ על הLocal Area Connection ואז לעשות Disable ואז לגשת למנהל ההתקנים ולעשות Enable מחדש לכרטיס רשת שלי.. ניסיתי כלכך הרבה פתרונות שאני כבר אובד עצות... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא מצ"ב צילום מסך [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ראוטר חדש. מכיוון שיש לי את אפשרות לרכוש את המכשיר בחו"ל, הנני בטוח שאוכל למצוא נתב מתקדם שם, במחיר של נתב פשוט כאן בארץ. ברמה העקרונית מדובר על נתב לבית ממוצע, על כל המשתמשע מכך, מחשב נייד וסמארטפון לכל אחד מבני הבית. נמצא בתשתית של בזק, עם ספק של בזק בינלאומי עם חייגן. שמתי את עייני על הנתבים אשר תומכים בתדר המתקדם יותר, 5Ghz. נראה כי שימוש בנתב מסוג Dual Band יכול להיות שימושי מאוד. חשוב לי גם עניין אבטחת המידע, מבחינת Firewall וכיוצא בזה. אשמח לשמוע המלצה על אחד כזה. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים עם ה-D-LINK 2650U שהתחיל לעשות בעיות החלטתי לקנות נתב מודם חדש. מבחינת מקום יש אפשרות רק לנתב-מודם. אני בבזק + בזב"ל במהירות 10 מגה. הרכישה היא לא מבזק סטור וגם אין תיכנון לשדרג מהירות כרגע. וההתלבטות היא בין D-LINK DSL-2760U לבין TP-LINK TD-W8961ND מה עדיף יותר גם מבחינת שידור WI-FI, צפיה בתכני 720P ו- 1080P. וגם מבחינת יציבות החיבור של האינטרנט עצמו. האם יש דגמים יותר מומלצים גם מחברות אחרות ? התקציב בכותרת תודה מראש על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-