רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני כרגע מחובר לבזק במהירות TOP100 ע״י מודם D-Link VDSL Router DSL-6740U בנוסף במרכז הבית יש נתב אלחוטי Edimax br-6524n 802.11n שמספק את ה-WiFi. (מחוברים בכבל רשת) הביצועים של האינטרנט לא כ״כ טובים, במיוחד במרתף. חשבתי לקנות 2 נתבים אלחוטיים כדי לפתור את הבעיות: 1) אחד חזק ומהיר בתקציב של עד 400 ש״ח (במידת הצורך) שישמש למרכז הבית (עדיף עם טווח קליטה רחוק) אין צורך ב-USB אבל לפחות ב-4 כניסות רשת. 2) נתב פשוט יותר שימוקם במרתף ויחובר בכבל (קיים כבר) רק כדי לספק WiFi למרתף, כנראה כ-AP. אשמח לקבל את דעתכם לגבי כמה שאלות: 1. על איזה Router אתם ממליצים? 2. האם ה-D-Link של בזק מסוגל לעמוד בקצבים של 100MB ? בבדיקת מהירות באתר בזק אני מקבל 18 בקצב הורדה. 3. מה הדרך הכי …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז אני אתחיל בתאור המצב. קנינו טלוויזית HD חכמה הבייתה, יש אפשרות לחבר אותה לרשת עם חיבור LAN. יש גם אפשרות לחיבור אלחוטי שדורש ממני הזמנה של מתאם בעלות של 200 שקל ולכן אני לא מעוניין. בבית יש אינטרנט של ORANGE דרך הקופסא החכמה שלהם שהיא גם סוג של מרכזיה, הקופסא יושבת בחדר אחר ולכן חיבור חוטי ישיר זה לא נח ומסורבל. יש לי בנוסף ראוטר של חברת DLIINK מדגם DIR 615. ליד הטלוויזיה יש שקע טלפוני. אני מחפש דרך לחבר את הטלוויזיה לראוטר שתחבר אותה לרשת ובעצם גם לרשת הבייתית על מנת להזרים אליה סרטים. תודה על העזרה אנשים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון להיום אני עובד עם הWRT-160N של לינקסיס, ולמען האמת , אני לא מרוצה ממנו, הוא לא יציב ומתנתק מידי פעם ויש לאתחל אותו בכדי שהאינטרנט יחזור לעבוד (עדכון גרסה לא פתר את הבעיה באופן מוחלט) אם יש חדש בנושא - אשמח לנסות, במידה ולא - אשמח לדעת האם הראוטר שבכותרת מומלץ . תודה רבה אלי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מישהוא מכיר תוכנת מעקב חיבור אינטרנט חינמית טובה ? לעקוב אחרי ניתוקים שיש לי כל הזמן ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי את המודמים הנ"ל כי היו לי בעיות עם פינגים וגם כדי שתהיה תמיכה בלינוקס http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181111.msg1567130#msg1567130 הפינגים לא ירדו הם ממשיכים לקפוץ אני רואה עכשיו איטיות רצינית ופינגים גבוהים לאתר HWZONE מקסימום 420MS מינימום 74MS זה הגיוני שמעבר מחיבור USB לחיבור רשת מוריד בביצועים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי שני מחשבים ברשת אלחוטית עם Win7. עד אתמול, הכל עבד טוב. שני המחשבים ראו אחד את השני ברשת וניתן היה לשתף קבצים. כרגע, המחשב שיושב על הנתב לא רואה את המחשב השני ברשת ולא ניתן לגשת אליו. המחשב השני יכול לגשת למחשב הראשי שיושב על הנתב. לא זכור לי ששיחקתי עם ההגדות ולכן גם אין לי מושג מאיפה להתחיל לחפש מה גרם לבעיה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מאיזו סיבה מהירות ההורדה שלי לא קבועה בכלל? לפי בדיקות בכמה אתרים, המהירות נעה בין בין 6 ל-10 מגה, ומעולם לא נתקלתי בתוצאה של 12 מגה בדיוק - כשזאת בפועל המהירות שלי. וזה לא משנה, גם כשאני מתחבר עם חייגן וגם בלי חיבור של החייגן (כי יש לי גם חייגן אוטומטי שנמצא במודם-נתב של הוט) - התוצאות אף פעם לא קבועות וממש לא קרובות למהירות שאני משלם עליה (12 מגה). אם היה מדובר בתוצאה של בין 11 ל-12 אז מילא, אבל לפעמים זה 7 מגה ולפעמים אני מקבל תוצאה של 8 או 9. בקיצור, לא קבוע. מה עושים? יש פתרון לכך?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב, אז תהיתי בקשר למפצל אנטרנט הקרוי: ראוטר אני לא יודע עליו כלום, חוץ מזה שהוא מפצל את האנטרנט שבבית ממחשב אחד לשני דרך המודם... אני רוצה לדעת איזו חברה מובילה כיום, איזה מפצל כדאי לי לקנות, כמה עולה חוטי ואלחוטי, איך משתמשים, בעיות נפוצות בקיצר הכול אה, וגם רציתי לדעם אם יש סיכוי שמפצל אלחוטי מזיק לגוף.. (אלחוטי... קרינה?).. ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רוצה מבחנים וזה סתם מענין אותי אולי ישעמם לי בפסח אז אני מחפש אתר שילמד אותי קצת בסיס בטכנאי רשתות(לא איך לבנות רשת ביתית כי כבר יש לי עם האב והכל) אלא אתם יודעים כמו הקורסים שעולים כסף ומקבלים תואר אני לא מחפש איזה 22999 עמודים באנגלית אלא ממש בסיס שיהיה קל ללמוד לא נורא אם זה באנגלית תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השבוע בביתנו הקט הלך לו לעולמו דיסק קשיח נוסף המתנתי בסובלנות שדבר כזה יקרה על מנת שאוכל לתרץ לעצמי השקעה רצינית בציוד אלטרנטיבי יש לי הרבה מחשבים ולא מעט מידע שלא הייתי רוצה לאבד. כרגע מה ששמן מידי, נשאר על הקשיח של המחשב + מגובה באמצעות כונן חיצוני אחת ל- דרך USB. מה שלא גוזל נפח רב אני פשוט מציב על גבי ענן גוגל דרייב או בדרופבוקס ככה אני רגוע שזה מגובה היטב אף על פי שאני לא מת על היעדר הפרטיות. אך בענן אני נהנה מהיכולת להתנהל מול מספר מכשירים במקביל וגם מגישה למידע דרך הרשת מרחוק. זה עובד נהדר! אז אני שואף לענן פרטי משלי כך שאוכל לאחסן עליו הכל בלי לעשות חשבון לאף אחד ותתאפשר לי היכולת לגשת לכל הקבצים שלי מרחוק. י…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת חיצוני כדי להגדיל את טווח ואיכות הקליטה לנייד שלי. חשוב לי שהוא יזוהה ויעבוד באובונטו (15.10 ו-16.04 שתשוחרר עוד מספר ימים). כרגע שמתי את עיני על TP-Link TL-WN8200ND nMax 300Mbps. מישהו יכול לאשר שהכרטיס עובד באובונטו? יש המלצות אחרות לכרטיס באותו טווח מחירים (עד 100 שקל)? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס pci מדגם wnc 0301 של לבל1 כדי להעביר את המחשב למקום מרוחק>הקליטה אומנם סבירה אבל תמיד שאני על המחשב יש אינטרנט כל פעם שאני עוזב את המחשב ליותר מחצי שעה אני רואה את האיקס האדום (בויסטה) והוא אומר לי שלווינדוס אין אפשרות למצוא רשתות רק אחרי הפיכה ללא זמין/זמין הכרטיס חוזר לפעילות מה שכבר עשיתי>כיביתי ניהול צריכת חשמל של הכרטיס>הורדתי את הוי מipv6 במאפייני הכרטיס הבנתי שיכול להיות שקיימת בעיה של dhcp מבחינת ווינדוס אבל זה נפתר אחרי החבילה הראשונה,מה עוד אפשר לעשות? שוב מערכת ההפעלה היא ויסטה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי... יש לי חשבון בוואלה. האימייל בימים האחרונים לא נפתח, ז"א כשאני מקלידה סיסמא ולוחצת אישור, הוא או פותח לי עמוד שגיעה, או אומר שכרגע אין אפשרות להתחבר, ושעלי לרענן או לנסות מאוחר יותר. אני לא יכולה לקרא את הדוא"ל שלי! :-[ מה לדעתכם הסיבה לכך, ואיך אפשר לתקן את זה? אם לא אז תמליצו לי בבקשה על אתר אחר שאפשר לפתוח בו אימייל בעל קיבולת רבה וברמה גבוהה. תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי ראוטר לפני כמה ימים מd-link אנטיקה (DI-614+) לדגם DIR-615.. הביצועים של החדש פשוט קטסטרופה לעומת סבא שלו. קפיצות פינג מטורפות כל 10 שניות בCS:S (מ20-30ms ל200ms).. התנתקויות פה ושם. משתמש באדפטר DWA-110.. רץ על XP. הפורט בו המשחק משתמש פתוח. הfirmware עדכני.. והראוטר מוצפן בWEP. זה קורה גם ששני המחשבים האחרים כבויים/לא מנצלים ת'רשת. אין שום תוכנה ברקע ששואבת מהרשת. ניסיתי לשחק בהגדרות שלו, בלי ממש לדעת מה אני עושה, ושום דבר לא פתר את הבעיה. האם זו בכלל בעיה שאפשר לפתור ע"י tweaking של ההגדרות באדמין? אם כן, במה לגעת, מה לכבות, מה להדליק? האם יש דרך אחרת? (lan בין חדרים לא בא בחשבון).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחובר לסיב של פרטנר 1000/100 עם נתב C7. ברצוני לשדרג לתקן WIFI6 כדי לקבל מהירות גבוהה יותר באלחוט. מכיוון שאני רגיל לממשק של TP-LINK ודי אוהב אותו, אני מעוניין רק בנתב שלהם. חיפשתי קצת באתר שלהם והבנתי שהנתבים שהכי מדברים אליי הם AX1800 ו-AX3000. רציתי לשאול קודם כל מי מבין שניהם עדיף? דבר שני, למה ה-AX1800 עולה יותר מה-AX3000 (זה לא אמור להיות הפוך)? למשל פה: AX1800 - https://ksp.co.il/web/item/113508 AX3000 - https://ksp.co.il/web/item/208595 עוד דבר ששמתי לב אליו הוא שב-AX1800 יש מעבד מרובע ליבות וב-AX3000 מעבד דו-ליבתי (שוב, זה לא אמור להיות הפוך?). על פניו נראה שה-AX1800 עדיף (חוץ ממהירות בתדר 5…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כיצד מגדירים סיסמה לגלישה בחיבור קווי למודם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ושנה טובה לכולם, ברשותי שני מחשבים נייחים ואני שוקל להקים רשת ביתית (אחד כרגע עומד בצד, עקב רכישת מחשב חדש). השאלה אם לרכוש ראוטר ולחווט את כל העסק או ללכת על רשת אלחוטית? האופצייה האלחוטית כרוכה בעלות של עשרה שקלים לחודש, כולל תמיכה וללא התחייבות. עלות התקנה - 100 ש"ח. כך לפחות נמסר לי מנציג של HOT. אלה בהחלט עלויות שאני מסוגל לשאת בהן, והן לא מהוות חלק מהדילמה. בקצרה על הדילמה שלי: תמיד היתה לי העדפה לחיבור חוטי - 100% ללא הפרעות, בתנאי שהכבל פיזית תקין. מצד שני, ברור היכן טמון היתרון האלחוטי - בין השאר נראה יותר אסתטי, אין צורך בחוטים שרק מפריעים, בין אם זה לעין ובין אם זה נקיון. מכאן נובעות מספר שאלות: 1. במה כרוכה הפעלת רשת אלחוטית, למעט הראוטר עצמו? סטיק בכל מח…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-