רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אפשר לראות את הערכים בקישור המצורף http://forums.ort.org.il/files/30/2286565/6449186.jpg המחשב מחובר לראוטר edimax 6114, כאשר port forwarding מוגדר נכון. המחשב מחובר באלחוט. מחשב אחר, שמחובר לנתב בכבל מראה פינגים סבירים מאוד. החיבור הוא ADSL 750 ושני המחשבים מריצים XP SP2 עם zone alarm מופעל. אפשר לתקן את המצב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובבכן...יש לי ראוטר אדימקס לפני שבוע בערך העלתי אותו מהמדף למטה על השולחן עצמו....מאז שמתי לב שהוא עושה רעש שהולך ומתגבר בזמן מאמץ והעברת נתונים מהירה יותר. אני לא שמתי לב לשאע הזה קודם (זה נשמע כמו רעש רע והדרך הטובה ביותר לתאר אותו כמה שזה נשמע מטומטם זה רעש של זרם חשמלי כזה שלא עובר כמו שצריך) אם מישהו יכול להגיד מה יכול לגרום לרעש הזה או לדעת עם כדאי להחליך את הראוטר אני אשמח בתודה מראש דניאל!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שמישהו ימליץ לי על ראוטר שיקבל את מרב המהירות בחיבור l2tp/pptp ללא התנתקויות מהירות 30/1.5 מודם - HotBox
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח, הייתי שנתיים עם 014. הייתי מאוד מרוצה אבל אתרים כמו יו-טיוב זחלו. לפני שבוע עברתי ל-012 ויו-טיוב טס וגם האינטרנט מאוד מהיר. הבעיה היא ש-utorrent הפסיק לעבוד כמו שצריך. למי אתם ממליצים לעבור?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות? חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית! אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו.. מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת , יש לי בעייה להכנס מהמחשב של אחי שהוא מחובר דרכי לחלק גדול מן האתרים... אחרי שהתקנתי פיירוול , חבר שלי אמר לי שאני צריך להוריד תוכנה שנקראת Dr. TCP , אכן עשיתי זאת ושיניתי את ה- Internet MTU ל- 1400... עכשיו , הבעייה היא שהסרתי את הפיירול ואני זקוק ל-Default של Dr.TCP , או יותר נכון , את המספר שבא עם התוכנה לפני ששיניתי ל-1400 ( אני לא זוכר אותו .. :-\)מישהו יכול לעזור לי ? בתודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך ראווטר שיקשר בין מחשב שנמצא בחדר רגיל בקומה ב' וממ"ד שנמצא בקומה א' לא יודע אם הזה משנה אבל הראווטר מתוכנן להיות בקומה ב' (לא בממ"ד) [:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס רשת אלחוטי TP-LINK 821N התקנתי את הדרייבר ולאחר ניסיון התחברות לראוטר- TPLINK 841N ישנו חלון שמודיע לי :למחשב זה יש כעת קישורית מוגבלת אל... TP-LINK.. אבל יש אינטרנט..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מודם אלקטל WinXp וברצוני להקים רשת עם עוד מחשב אחד או שניים ולשתף התקשרויות אינטרנט ברצוני לקבל הדרכה צעצ אחר צעד או הפנייה להועות קודמות בנושא או אתרים המסבירים איך לבנות רשת .... תודה רבה מחכה לתשובה ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WDR4300 שעשה לי בעיות הוא קפא תחת עומס והיה מאכזב באופן כללי אייבורי, במיוחד יוסי, באמת עשו מעל ומעבר ועזרו לי מעל כל הציפיות שלי והחליפו לאותו דגם. השאלה אם יש ראוטר אחר באייבורי באותו סדר גודל של מחיר שעדיף? שמתי עין על ה-DIR-825/AC חשוב לציין: כבר הזמנתי ראוטר קווי נפרד Ubiquiti EdgeRouter Lite ככה שבקרוב הראוטר שיוחלף יתפקד בתור נקודת גישה בלבד, לכן פיתה אותי ה-AC צריך טווח טוב לכסות בית פרטי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי WINDOWS XP HOME שאין בא את האפשרות ל REMOTE DESKTOP כמו בגרסת ה PRO. מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותו הדבר? כלומר ,מאפשרת גישה ממחשב אחר למחשב שלי דרך חיבור אינטרנט בפס רחב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי חיבור קוי למחשב. אני רוצה לפצל אותו לשניים : 1 עבור המחשב , 2. לממיר של PARTNER. יש לי שני ראוטרים וניסיתי לפצל בעזרתם (DLINK DI-604, Edimax BR6215SRg) כניסה ל WAN ויציאה משני פורטים (למחשב ולמודם) בשני המקרים המחשב עובד והמודם של פרטנר לא מתחבר. אשמח להעזר בפתרון הבעיה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום ! אני כבר שנה כימעט מנסה ליפתוח איזה email משלי ואני לא מצליח! מישהו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אם מישהו יודע את הפורט(יציאה) של הפרוקסי של יסראסרב(proxy.israsrv.net.il) זה יוכל לעזור לי מאוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לגבי עוצמות הוט בוקס, העוצמות נראות לי יותר מדי גבוהות המבינים בזה........ מה אפשר לעשות ? איך ניתן להוריד את העוצמות כי שמתי לב שאצל כולם פה העוצמות נמוכות וגם התדרים וה- power יותר מדי גבוהים איך אפשר לסדר את זה ? מה לא תקין? ומה צריך לתקן? כדי שאני אקבל עוצמות נכונות כמו שצריך? אני מבקש עזרה מהמומחים שמבינים בזה. http://jpg.co.il/view/50ec3ed806fa3.png/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכון להיום אני עובד עם הWRT-160N של לינקסיס, ולמען האמת , אני לא מרוצה ממנו, הוא לא יציב ומתנתק מידי פעם ויש לאתחל אותו בכדי שהאינטרנט יחזור לעבוד (עדכון גרסה לא פתר את הבעיה באופן מוחלט) אם יש חדש בנושא - אשמח לנסות, במידה ולא - אשמח לדעת האם הראוטר שבכותרת מומלץ . תודה רבה אלי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-