עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dudu Dahan,

היי לכולם, אני רוצה להכניס את הראוטר/מודם של סלקום לתוך הארון תקשורת וממנו להוציא כבלי Rg 45 לכל החדרים בבית ( 4 נקודות). יש לי כבר הכנה של צינורות ריקים מהארון תקשורת לכל החדרים השאלה שלי מתחלקת ל 2. 1. אנטנה - יש לי כניסת אנטנה אחת שאני בעצם צריך לפצל לארבעת החדרים - אז מה שאני צריך לרכוש זה מפצל 1:4 ? 2. אינטרנט - אז כדי שהמודם של סלקום יעבוד אני צריך לחתוך ולחשוף כבל תקשורת אחד (מחובר בגיד כחול ולבן למרכזייה) ולחבר לו rj11 שאותו אני מחבר למודם? ואז אני מחבר את הכבלי cat 6 למודם ומושך לשאר החדרים דרך הצינורות? 3. ובמידה ואני אצטרך טלפון בעתיד, אני אצטרך למשוך כבל טלפון מהמודם לנקודת הטלפון בחדר? תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LRa,

שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DJO,

אני מחובר דרך אינטרנט זהב דרך הכבלים (ערוצי זהב) ויש לי כל מיני בעיות שאני חושב שקשורות אליהן. א. שאני משחק קאונטרסטרייק יש לי loss שנע בין 3 ל 30. ב. אתרים עולים לי לאט, לעומת זאת הפינגים וקבצי הורדה גבוהים כרגיל. ג. שאני עושה פינג -t ל hwzone.co.il מידי פעם יש Request Timed Out. אני מקשר בין כל הדברים האלה ומגיע למסקנה שיש לי הרבה דרופ וש packets לא מגיעים אלי תמיד.. זה נכון? יש דרך לסדר? נ.ב. מה זה TTTL שעושים פינג? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amr_2000,

1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ShadowFighter,

שלום לכולם, לאחרונה עברתי לבאנדל של טריפל סי (הייתי בתשתית וספק של בזק). גיליתי שטריפל סי מספקים ראוטר של Dlink מדגם DSL 6740u, ושהוא לא תומך ב5GHZ. קניתי במיוחד כרטיס רשת חיצוני כדי להתחבר ל5Ghz שהיה מסופק בראוטר של בזק, אחרי שהיו לי לא פעם קפיצות בפינג בזמן משחק, בתדר הרגיל 2.4. אז אני מחפש ראוטר חדש, לא אכפת לי לקנות מEbay גם - מה דעתכם על זה? http://www.ebay.com/itm/D-Link-Xtreme-N-DIR-815-600Mbps-Wireless-N-Dual-Band-4-Port-Router-w-Firewall-/191573095885?hash=item2c9aa575cd אשמח לחוות דעת על ראוטרים נוספים, משתלמים במחיר. אני מחפש עד ה300 ש"ח בערך. תודה!

6. Started by maphisto,

יש לי שני מחשבים אחד עם XPPRO והשני עם XPHOME משהו יודע בהגדרות רשת איפה תפריט ההרשאות למשתמשי הרשת? (המחשבים מחוברים ברשת וזה לא מצליח להתחבר לרשת) מי שמוכן לשלוח מייל או עזרה מקיפה אני אודה לו מאד הדבר שאני הכי שונא זה הגדרות מערכת הפעלה. :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. עד לפני יומיים-שלוש הכל היה בסדר, כשפתאום כשהמודם מחובר לנתב (המחורבן) הזה אני מקבל פינגים גבוהים של 70-110 ms לשרתים בארץ, החל מ- walla.co.il ועד לשרתי משחק של TF2. מה יכולה להיות הבעיה? אני כבר מיואש... אהיה חייב לקנות נתב אחר? הוא לא עשה בעיות עד הפעם הזו... אם צריך מידע נוסף תגידו לי ואוסיף. רק בלי יותר מדי ג'יבריש, שאבין מה להוסיף. תודה מראש. עריכה: זו בעיה באינטרנט בסוף, לא בנתב, אז לא משנה, תודה בכ"ז.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כמו שרשמתי בכותרת, יש לי בחדר 2 מחשבים ,בעצם אחד מהם הוא טלוויזיה (ללא דונגל אלחוטי) , המחשב העיקרי מחובר באמצעות מתאם רשת אלחוטי, האם ניתן לחבר את הטלויזיה אל המחשב שמחובר לרשת האלחוטית באמצעות כבל רשת? כך שהחיבור לרשת של הטלויזיה יעבור דרך המחשב? אם כן אשמח להדרכה, תודה מראש, אלעד.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by niva401,

הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בבית את הנתב DYNALINK 1025W של חברת ROTAL שקיבלתי במתנה מחבר... והוא עושה לי בעיות וכל הזמן הוא מתנתק ויש לי הודעה של בזק שהשם משתמש וסיסמה לא טובים, ואני מתקן ואז זה עובד ושוב פעם זה לא בסדר... ואני כתבתי את הפרטים נכון, אבל כל הזמן זה מופיע ואז אני צריך להתחבר שוב וכל פעם להגדיר הגדרות מחדש... רציתי לבקש כמה דברים: 1. מה דעתכם על הנתב הזה? 2. אם מישהו יודע, כמה הוא עולה? 3. ואיזה נתב אתם ממליצים לי לקנות עד 300 ש"ח והאם הוא יותר טוב ממה שיש לי? (אם אפשר אחד אלחוטי ואחד לא אלחוטי) 4. במה הוא יותר טוב ממה שיש לי? 5. והאם יש לראוטר שאתם ממליצים לי מדריך איך לעשות אותו מאובטח שאף אחד לא יוכל להתחבר אליו? זה דחוף!!! תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Gil80,

אהלן אנשים. נתקלתי בבעיה ??? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR-6424n V2. הגדרתי הכל לבד והכל עובד טוב למראית עין אבל אני בטוח שמשהו שם לא תקין. בתוך הגדרת ה-NAT יש מה שנקרא Special applications. עד כמה שהבנתי זה לתת הרשאה לאפליקציות בפורטים שהם משתמשים. ואז הגיע תורו של port forwarding שנמצא בכלל בתפריט אחר... עכשיו נשארתי מבולבל ואני לא מבין את מה אני צריך. להגדיר גם וגם, או רק port forwarding? מה התפקיד של השניים? מתי אני אדע להשתמש ב-NAT ומתי ב- PORT FORWARDING? קראתי את ה-PDF של הראוטר אבל באמת שלא הצלחתי להבין מזה שום דבר. אודה לעזרתכם בנושא. זה הלינק לראוטר: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 תודה.

12. טוב השאלה קצת תאורטית בגלל שלא מצאתי בגוגל השוואה נורמאלית. נגיד נסתכל על 3 הראוטרים הפופולאריים, 841 941 ו1043 איך אני יכול לדעת מי מהם משדר למרחק הכי גדול\אות הכי חזק? לפי האנטנות, ל841 יש 2 של 5DBI, ולאחרים 3 של 3DBI. אז כנראה כאילו ה841 לא נופל ואף עולה על האחרים מבחינת העצומה וכאילו ל941 ול1043 אין הבדל בעוצמה. האם זה באמת כך? לפי הידוע לי, פריסה של 3 אנטנות במקום 2, לא מגדילה את המרחק, אלא רק את הכיסוי בטווח הקיים, הבעיה שלי היא כי במרחקים יחסית גדולים, אני מקבל אות מאוד חלש עד כדי איבודו (ראוטר G פשוט), ולכן נראה כאילו 2 אנטנות של 5 יהיו חזקות יותר מ3 של 3, או שבעצם הטענה לכיסוי אומרת שאיפה שיש לפחות קצת קליטה, היא תהיה חזקה יותר. בנוסף, יש ברשותי כרטיסי רשת INTEL …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Cheif,

למי שלא מעודכן, חוות השרתים של Godaddy נפרצה וכתוצאה מכך עשרות אלפי אתרים בעולם המתארחים שם אינם זמינים כרגע. לצערי, גם www.netcheif.com מתארח ב-Godaddy ולכן הוא אינו זמין כרגע. http://support.godaddy.com/system-alerts/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by furyanaor,

השבוע בביתנו הקט הלך לו לעולמו דיסק קשיח נוסף המתנתי בסובלנות שדבר כזה יקרה על מנת שאוכל לתרץ לעצמי השקעה רצינית בציוד אלטרנטיבי יש לי הרבה מחשבים ולא מעט מידע שלא הייתי רוצה לאבד. כרגע מה ששמן מידי, נשאר על הקשיח של המחשב + מגובה באמצעות כונן חיצוני אחת ל- דרך USB. מה שלא גוזל נפח רב אני פשוט מציב על גבי ענן גוגל דרייב או בדרופבוקס ככה אני רגוע שזה מגובה היטב אף על פי שאני לא מת על היעדר הפרטיות. אך בענן אני נהנה מהיכולת להתנהל מול מספר מכשירים במקביל וגם מגישה למידע דרך הרשת מרחוק. זה עובד נהדר! אז אני שואף לענן פרטי משלי כך שאוכל לאחסן עליו הכל בלי לעשות חשבון לאף אחד ותתאפשר לי היכולת לגשת לכל הקבצים שלי מרחוק. י…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Itzik 007,

הלן, אני מעוניין להחליף את הגרסה של הנתב שלי - WRT54G ל DD-WRT. על הנתב עצמו מופיע V2.2 אבל מכיוון שעדכנתי לו גרסה בעבר הוא עכשיו V4.21. איזה גירסה שלהם להוריד? גם מכיוון שאין לי כל כך עצבים להתעסק עם כל ההגדרות של התשתית, הספק, פורטים וכו' - האם קובץ גיבויי שאני עושה לפני העדכון יוכל להיטען אחריו? המערכת של DD-WRT תזהה אותו? ומה עליי לשנות בהגדרות על מנת לסחוט עוד קצת מהראוטר שלי? ראיתי גם שהרבה אנשים ממליצים ליצור מגבר אנטנות כזה... האם זה באמת מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bronco,

הבאתי סטרימר (מזרים מדיה ) וחיברתי אותו עם כבל רשת מוצלבאל המחשבבכרטיס רשת נפרד מכרטיס האינטרנט הגדרתי במידת הבנתי את שיתוף הקבצים במערכת הפעלה אבל עדיין אני לא מצליח לראות את הכונן דרך מזרים המדיה פשוט התחלתי להיסתבך בהגדרות ואנני יודע עם הIP שרשמתי בסטרימר הוא קבוע או לא (ציבורי) נאמר לי שאני צריך להגדיר את כתובת עבור הכרטיס במחשב אבל אני לא יודע הייכן מגדירים זאת במחשב אני פשוט אובד עיצות בכול הקשור להגדרות הרשת בויסטה ולא יודע איך להתחבר אני עובד תחת ויסטה בעיברית זקוק לעזרה בהגדרות יש לציין שאני דיי ירוק בכול מה שקשור לרשתות כך שצריך להתחיל איתי מהבסיס תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני מחפש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי. הכרטיס יכול להיות usb/pci/pciexpress. כרגע יש לי בבית מודם מוטורולה של HOT שמחובר ישירות למחשב בכרטיס רשת קווי. המטרה היא להתחבר אלחוטית עם לפטופ/טלפון/סטרימר. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlomo1441,

שלום אנשים. יש לי תשתית הוט ספק בזק בינלאומי 12MB עם חיבור חייגן. אני עושה בדיקת רוחב פס אני מקבל תוצאות של 2 , 3 , 5 מגה...חיבור לא יציב. התקשרתי לבזק.הנציג אמר לי לבטל את התקשורת האל חוטית דרך ההגדרות של הראוטר. והתוצאה עלתה ל10M הנציג אמר שעוד 2 מגה הראוטר "מעלים". מאז הרוחב פס עלה. אחרי יומיים שוב אותה בעיה. ביטלתי את הWIRELESS עדיין התוצאות נמוכות. למישהו יש מושג מה הבעיה? הוספתי צילומי מסך

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by elior021,

שלום, יש לי 15 מגה + גיימר בזק בינלאומי ותשתית בזק בזמן האחרון יש איטיות רצינית ב UNLIMIT אבל בשאר השרתים עובד סבבה למשל megupload, filesonic עוד מישהו נתקל בזה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by רן.ט,

יש לי רשת אלחוטית לא משנה מה עשיתי תמיד אימיול אמר לי Your TCP port is not reachable. Please review your network config כשניסיתי להיכנס לאחד השרתים. ניסיתי הכל פתחתי את כל הפורטים גם ב-xp וגם ברשת בבקשה אם למישהו יש רעיון שאולי יפתור את הבעיה תגידו!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by arkadur,

נכון להיום אני עובד עם הWRT-160N של לינקסיס, ולמען האמת , אני לא מרוצה ממנו, הוא לא יציב ומתנתק מידי פעם ויש לאתחל אותו בכדי שהאינטרנט יחזור לעבוד (עדכון גרסה לא פתר את הבעיה באופן מוחלט) אם יש חדש בנושא - אשמח לנסות, במידה ולא - אשמח לדעת האם הראוטר שבכותרת מומלץ . תודה רבה אלי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי כולם, אשמח אם תוכלו לעזור. המטרה שלי היא שתהיה לי היכולת לגשת ממחשבים ניידים להתקן אחסון חיצוני (1 טרהבייט גג) באופן אלחוטי, ושתהיה לי משם היכולת להזרים וידאו HD שמאוכסן על הכונן למחשב (לא חושב כרגע על טלויזיה). הדירה קטנה מאוד ולכן הפיתרון צריך לקחת מעט מקום - לא גדול יותר מכונן 3.5"+ראוטר. יהיה גם נחמד אם יהיה אפשר להוריד תוכן ישירות להתקן החיצוני אבל זה פחות קריטי. מהי הדרך הנוחה והזולה ביותר להשיג את המטרה? נכון לעכשיו אני מודע לכמה אופציות: 1. NAS. חיסרון: יקר, בעיקר. אפשר גם לקחת מחשב ישן ולהפוך אותו ל-NAS אבל זה מסורבל מדי. 2. חיבור כונן חיצוני עם חיבור רשת. כזה. חיסרון: יקר (אבל פחות), ואם אין חיבור USB אי אפשר לחבר למחשב אחר. וגם: בזבוז של USB 3 שיש לי במחשב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. טוב, הייתה אתמול הפסקת חשמל של שניה... שני המחשבים פעלו (לא עשו משהו,סתם פעלו) אחרי שחזר החשמל המחשב עם XP הצליח להתחבר אבל המחשב עם ויסטא לא הצליח... ניסיתי להתחבר ישירות למודם-לא עוזר... החיבור מופיע כlocal only ואי אפשר לגלוש ניסיתי לעשות PING לגוגל הוא אפילו לא מזהה את ה hostname כשזה דרך הראוטר אני רואה לפעמים הודעה שהחיבור בסדר אבל עדיין אי אפשר להיכנס לאינטרנט ואפילו לראוטר עצמו (192.168.1.1) ניסיתי את כל הפורטים על הראוטר, ניסיתי להחליף כבלים- לא עזר יש למישהו רעיון?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 16:01:49 נפתר...עברתי על הרשימה של הסרביסים ומשומה זה שאחראי על IPV6 היה כבוי הפעלתי,ריסט והאינטרנט עובד

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.