עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. אז כך, אני מתכנן לעשות רשת אלחוטית בבית.. יש לי כרטיס רשת, מודם, ראוטר, קו בזק.. הבעיה שאני לא יודע איזה כבלים אני צריך.. יש ישירים, מוצלבים, מסוככים ואין לי מושג מה כל זה אומר, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי (ראיתי את הדיאגרמות שפירסמו פה אבל זה עדיין לא אומר לי יותר מדי), איזה כבלים עליי לקנות.. ברמת העיקרון יש לי מחשב בקומה השנייה של הבית לידו נמצא המודם וכרטיס הרשת, משם אני רוצה להוציא כבל לראוטר שיהיה בסלון של הקומה הראשונה ובקומה הראשונה יש לי מחשב אם הרכיב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=129492 , ופוקט פיסי שהם אלו שאני רוצה שישתמשו ברשת האלחוטית. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי: 1) מחשב ראשי שאליו מחובר האינטרנט ישירות, למחשב זה יש כרטיס רשת אלחוטי של ASUS שעובד כ AP וכ STATION (לוח P5W-DH) 2) ROUTER WIFI של EDIMAX 3) מחשב שני בבית אני רוצה: 1) לחבר מחשב שני לאינטרנט 2) לשמור על רשת פנימית בין שני המחשבים לשיתוף קבצים ומשחקים הבעיה: המחשב הראשי חייב להתחבר לאינטרנט ישירות, אני יודע שאני יכול לחבר את ה ROUTER לאינטרנט ואת שני המחשבים אליו אבל זאת לא אופציה, חובה שמחשב ראשון יתחבר לאינטרנט ישירות. 1) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ STATION אז יש לי רשת פנימית אבל אין לי אנטרנט במחשב השני. 2) אם אני מפעיל את המחשב הראשי כ WIFI-AP ומחבר את ה ROUTER אליו כאילו שהו ה ISP אז יש לי אינטרנט במחשב השני אבל אין לי רשת פנימית. האם יש דרך לסדר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הועלה הרעיון במקום לכבות את הuTorrent כל פעם שאני רוצה לשחק אונליין (ואז לשכוח להדליק אותו במשך שבוע), פשוט לתת לו עדיפות נמוכה בQoS. השאלה היא האם במקרה כזה הוא לא ישפיע בכלל על הפינג במשחקים? ובמידה והוא לא ישפיע, איך בדיוק מבצעים את זה בראוטר שלי? מצאתי איפה מגדירים, אבל אני לא ממש מבין מה זה Egress Bandwidth וIngress Bandwidth.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מחפש ראוטר סביר לשני מחשבים אחד ראשי ואחד נייד בחיבור UFI 12 מגה... יש איזה ראוטר שנתקלתי בו TP-Link TL-WR740N איך הוא? מה בדבר ראוטרים של EDIMAX? בכל מקרה אני מודה לכל העוזר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. בחיפוש ראשוני, נתקלתי כאן ב 2 מותגים : TACTIO ו - D-LINK .... מדובר במודם ADSL משולב עם ראוטר אלחוטי מישהו מכיר את מותגים הנ"ל ? האם מומלצים? מחיר ה TACTIO הוא כ 180 ש"ח מחיר ה D-LINK הוא כ - 250 ש"ח תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Roeebaeloha,

שלום קיבלתי עם לוח האם שלי כרטיס-Wireless של בלוטוס 4 ואינטרנט אני נוהג לעבוד עם כבל שמחובר למחשב אך הייתי רוצה לדעת שאחרי התקנת הכרטיס המחשב יתעדף את המידע מהכבל ולא אלחוטית מסיבות ברורות. אז האם המחשב מתעדף קבלת מידע מכבל או מכרטיס רשת? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avinatbezeq,

הבאתי מחו"ל D-Link DGS-2208. הבעיה היא שהספק שלו הוא 110V. מישהו יודע איפה קונים ספק חילופי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by baraksol1,

שלום לכולם בזמן האחרון הראוטר שלי גוסס צריך כבר לנתק אותו מספר פעמים ביום כדי שיעבוד אז הגיע הזמן לקנות חדש אז הדרישות: 1 ) שיהיה אמין ולא יתנתק כל שעה. 2 ) טווח קליטה גדול ועמידה בעומס. 3 ) תמיכה במהירויות גבוהות ( כרגע בחבילה 12 מגה UFI ). 4 ) אם אפשר שיהיה ידידותי להורדות ( ביטורנט ) תקציב יכול להיות גם 600 שקל השאלה עם צריך? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים, אחד עם XP ואחד עם 7 וראוטר קווי בעבר הייתה לי רשת בין שני מחשבים עם XP והכל עבד. כיום, אני לא מצליח להגדיר רשת שתעבוד בין שני המחשבים בגלל ה-7. יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה חברים מה מונע מימני לעשות רשת אלחוטית בבית לבד (בלי להיצטרף לאיזה מבצע מפגר של חברה X )? מה אני צריך ? מודם ? ראוטר ? . עכשיו מה עוד ? ,איך אני מחבר כל מחשב לרשת ? וכאופציה ,איך אני עושה אותה בטוחה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Daedalus,

שלום לכלום וחג שמח אני כרגע משתמש בראוטר אלחוטי של בזק מדגם : Siemens SL2-141 ואני לא מרוצה ממנו . אני מחפש להחליף את הראוטר הזה בראוטר חדש והידע שלי בנושא שואף ל 0 לכן חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ראיתי בדיון ה FAQ של הפורם הודעה ישנה יחסית של אחד המנהלים שהמליץ על : "לתקציב הנמוך - נתב חוטי - Edimax 6104k נתב אלחוטי - Edimax 6204wg לתקציב גבוה יותר - Linksys WRT54GL Compex NP18a" אלו הראוטרים שגם היום מומלצים או שיש ראוטרים אחרים ? התקציב שלי הוא בסביבות ה 250 שקל ואני צריך ראוטר אלחוטי עם אפשרות לחבר לפחות 3 מחשבים לא אלחוטים .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

מותקנת אצלי הקשוחה העדכנית שלהם כבר זמן רב מאוד אבל נראה כי הם הפסיקו להוציא עדכונים... מה דעתכם? אולי לעבור למשהו אחר שכן מתעדכן?

13. Started by ASDAS,

יש לי מחשב עם ראוטר ומחשב עם מודם ומסך אחד איך לשלוט על המחשב השני (אין חיבור אין רשת) רעיונות? יש דרך לשלוט או להתחבר למחשב השני בלי רשת? אם לא איך אני רואה את המחשב השני על הראשון (שליטה מלאה בשולחן העבודה וכו...) למה לא לחבר לראוטר וזהו ככה עזבו את זה ותתרכזו בדברים הספציפים ששאלתי... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. עד לא מזמן הייתי מחובר ב 4 ערוצים משום מה לאחרונה ראיתי שפתחו את כל ה 8 ערוצים ובאופן כללי, הנתונים פה תקינים? תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SinMaker,

היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת חיצוני כדי להגדיל את טווח ואיכות הקליטה לנייד שלי. חשוב לי שהוא יזוהה ויעבוד באובונטו (15.10 ו-16.04 שתשוחרר עוד מספר ימים). כרגע שמתי את עיני על TP-Link TL-WN8200ND nMax 300Mbps. מישהו יכול לאשר שהכרטיס עובד באובונטו? יש המלצות אחרות לכרטיס באותו טווח מחירים (עד 100 שקל)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by someone,

פירמטתי ועכשיו כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (56K) הוא מתחבר ובמהלך ההתחברות הוא כותב לי מלא זמן "נכנס לרשת", לפני הפרמוט הוא כתב את זה נורא מעט זמן או שלא כתב בכלל, אני זוכר שיש דרך לשנות את זה איכשהו אבל אני לא זוכר איך... מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני לא מצליח לקבל שום ווידאו אלא רק לשלוח האם מישהו זוכר מה הפקודה לבטל את ההגנה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by doron2012,

שלום, מישהוא מכיר תוכנת מעקב חיבור אינטרנט חינמית טובה ? לעקוב אחרי ניתוקים שיש לי כל הזמן ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by rotemit,

שלום. ברשותי מודם rotal RTA1320a של בזק לאינטרנט של 2.5 מגהבייט. האם הראוטר הזה: Edimax nLITE BR-6226n , מתאים לו? (הבנתי שלמודם יש תקן G). בנוסף האם ראוטר זה מומלץ? אני מחפשת ראוטר לצרכים בסיסיים ופשוטים ביותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by HF Integrale,

היי, אני מזה כחודשיים בארה"ב וסוף סוף התחברנו כאן לאינטרנט 6 מגה ביט הורדה , 348 קילוביט(?) העלאה... החיבור דרך חברת הכבלים Comcast ב $59 לחודש כולל הכל. ב 10 דולר יותר אפשר לעלות ל 8 מגה ביט הורדה (!) ו 748 קילוביט העלאה. אני מצרף תמונה יש לי Burst-ים של 2 מגה בשניה ... ה- Up Load מגיע למקסימום של 43 קילובייט בשניה בערך. סוף סוף באנריל 2004 היו לי פינגים של 25~30 ...! הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by niva401,

הגדרתי נתוני אבטחה עבור SSID =שם רשת שקבעתי. האם נתוני אבטחה עבור SSID=GUEST : Authentication=open,WEP Encryption=disabled יחסמו את הגישה ממחשבים של השכנים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by froggy,

שלום אני צריך להעביר כ80GB ממחשב למחשב בשבוע. אני לא רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני כי קצב ההעברה יהייה איטי. ואני לא רוצה להעביר הארד דיסיקים בין מחשב למחשב, כי זה עבודה מסורבלת מידי. מה הדרך הכי טובה ופשוטה להעביר מידע ממחשב למחשב? האם אפשר לעשות זאת ע"י חיבורי כבלים ממחשב למחשב? אני צריך ראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by hardgore1,

הי, אני מחפש את ה Wifi Adapter שקולט הכי הרבה טווח שאתם מכירים, ב usb. dual band מה מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היום אני נמצא ב 018 (שוק סיטונאי) ומשלם 70 ש״ח אני סך הכל מרוצה אבל הם התנהלו מאוד לא יפה בעת החידוש ואני מעוניין להחליף אותם. יש המלצות לספק + תשתית שהוא במחירים שלהם?

דיונים חדשים בפורומים