עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני לא רוצה מבחנים וזה סתם מענין אותי אולי ישעמם לי בפסח אז אני מחפש אתר שילמד אותי קצת בסיס בטכנאי רשתות(לא איך לבנות רשת ביתית כי כבר יש לי עם האב והכל) אלא אתם יודעים כמו הקורסים שעולים כסף ומקבלים תואר אני לא מחפש איזה 22999 עמודים באנגלית אלא ממש בסיס שיהיה קל ללמוד לא נורא אם זה באנגלית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eagle,

יש לי בבית ראוטר על המחשב המרכזי שהוא המחשב שלי על הראוטר שיש לי יש פיירוואל מובנה מכיוון שבXP כיביתי את הפיירוואל אבל עדין יש לי את אותן המגבלות שהפיירוואל עושה שהוא דלוק לכן אמרו לי שיש גם פיירוואל על הראוטר שצריך לכבות ישבתי שעות על גבי שעות איך לכבות את הפיירוואל שיש על הראוטר אבל לא הצלחתי......... מי שיודע איך מכבים את הפיירוואל בראוטר בבקשה שיעזור לי תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lover323,

יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by t,

שלום מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול להיכנס {לפרוץ} למחשב הראשי{המרכזי} ברשת שלי {רשת מקומית} כלומר המחשב ששולט בכל מה שקשור לאינטרנט שלי כמו מהירות ועוד.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avinatbezeq,

הבאתי מחו"ל D-Link DGS-2208. הבעיה היא שהספק שלו הוא 110V. מישהו יודע איפה קונים ספק חילופי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני משתמש בתוכנה כלשהי שצריכה פורט מסויים פנוי, הפיירוול של הוינדוס סגור. בהתחלה הבעיה הייתה הנתב, אבל אחרי שפתחתי את הפורטים דרכו זה הסתדר למשך כמה חודשים. לפני מספר ימים הבעיה חזרה בלי שנגעתי בכלום ואני שוב מקבל שגיאה שהפיירוול חוסם את התוכנה. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? תודה מראש לעוזרים, ברק

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by barak157953,

שלום, אני עושה כרגע רשת קווית בבית השאלה שלי אם יש מישהוא שיוצע איך צריך להרכיב את החיבור שבתוך הקיר העברתי בתוך הקירות בבית חוטי רשת עכשיו אני רוצה שכל החותים ילכו לראוטר אחד החיבור של הראוטר הוא בעזרת חיבורים רגילים שמחברים לחוט והצד השני של אותו חוט שמגיע לראוטר הוא חיבור קיר כמו שרואים בחברות גדולות אני לא יודע באיזה סדר אני צריך לחבר את החיבורים שבצד אחד מגיעים מקצה של חוט רגיל (כלומר כזה שמחברים למחשב) וצד שני של החוט זה הצד שמחובר לחיבור של הקיר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by urich,

עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, יש ברשותי חשבון חשבון אימייל בוואלה כבר שנים ורציתי להליף אותה או בhotmail\Gmail בגלל כל האפשריות שיש הם. האם יש דרך לקבל אימיילים לוואלה ואוטומטית לשלוח אותו לאחד החשבונות האלה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מצטער שאני מחזיר את זה לפה אבל זה קשור גם לרשתות. אז לא למחוק לסגור או להעביר לי את זה מפה windows cannot find 'copy.exe « בתאריך: היום בשעה 13:20:49 » השב עם ציטוט ערוך הודעה יש לי רשת מחשבים ב domain שאני מנסה לפתוח כונני רשת ממופים אינ מקבל את ההודעה: windows cannot find 'copy.exe הבנתי שזה קשור לתולעת Salga-A י שלמישהו מושג איך אני מסיר את זה? ניסיתי כמה תוכנות להסרת תולעים אבל אף אחד לא הצליח להסיר אותה יש דרך יותר ברוטאלית מסתם להריץ תוכנה? או מישוה מכיר תוכנה להסרת תולעים במסירה את התולעת הזו? תודה לעוזרים --------------------------------------- windows cannot find 'copy.exe « תגובה #1 בתאריך: היום בשעה 13:26:40 » השב עם ציטוט וואי נתקלתי בזה לפני המון המון זמ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לא משנה איזה מחשב אני שם בקו ADSL שלי חדש / ישן יש אותה תופעה של " פריזים " בגלישה . אתרים נתקעים או הכול נפתח איטי ... חשבתי בהתחלה אולי מחשב לא טוב שמתי על אותו קו מחשבים אחרים נחשו מה ? אותו דבר ! בקיצור ... לקחתי את אותם מחשבים שהיו " איטיים אצלי" באינטרנט לחבר שיש לו EDIMAX ( לי יש ROTAL ) אצלו האינטרנט " טס " עם אותם מחשבים ! בבזק בינלאומי אומרים לי " אצלנו הכול תקין " , בבזק אומרים לי " הכול תקין " אבל זה לא תקין מה עושים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני מחובר לבזק בינלאומי ב 0.5Mbit ונודעו לי כתובות שרתי ה DNS שלהם. השאלה שלי זה קודם כל, מה הם שרתי ה DNS בכלל, ושנית איפה והאם כדאי להגדיר אותם? אני שואל איפה, כי אפשר להגדיר כאלה גם בחיבור עצמו (מה ש"מחייגים") ובהגדרות כרטיס הרשת (Local Area Connection). tnx, dxt.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by izikd,

אה ככה יש לי בעיה בפתיחת שרת FTP ממחשב קלינט ברשת.... כמה פרטים: שרת-קלינט: וינדוס 2000 סרבר מחשב-גט ויי: מחשב עם מודם ADSL פנימי עם וינדוס XP וICS אז ככה מה הבעיה עצמה.... אנשים אחרים לא מצליחים להתחבר לשרת FTP שלי וברשת אפשר..... ניסיתי להתקין על השרת תוכנות DNS Fowarding שונות וכמובן ללא הצלחה...... מה הבעיה? איך אפשר לפתור...? בתודה איציק :

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by thegame998,

איזה דברים אני צריך (יענו איזה כרטיס רשת וכו) ואם יש למישהו מדריך טוב איך עושים (ושהמדריך בדוק ) רשת ביתית לXP-E.D אז תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Blackend,

ובבכן...יש לי ראוטר אדימקס לפני שבוע בערך העלתי אותו מהמדף למטה על השולחן עצמו....מאז שמתי לב שהוא עושה רעש שהולך ומתגבר בזמן מאמץ והעברת נתונים מהירה יותר. אני לא שמתי לב לשאע הזה קודם (זה נשמע כמו רעש רע והדרך הטובה ביותר לתאר אותו כמה שזה נשמע מטומטם זה רעש של זרם חשמלי כזה שלא עובר כמו שצריך) אם מישהו יכול להגיד מה יכול לגרום לרעש הזה או לדעת עם כדאי להחליך את הראוטר אני אשמח בתודה מראש דניאל!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי תשתית כבלים 12 מגה, והספק אינטרנט שלי הוא אקסופון (018). התחברתי לפני יומיים, ומהרגע הראשון אני סובל מ-2 בעיות: 1. החיבור מתנתק, ואני חייב להתחבר שוב באמצעות החייגן ידנית (לא עושה redial המניאק). מבחינת מ"ה כאילו המחשב עדיין מחובר לאינטרנט. 2. בביצוע פינג מול שרת כלשהו כמו ynet או גוגל, אני רואה שמדי פעם יש לי timeout, בערך 3-5 אחוז מהסה"כ (כמה עשרות פאקטות ששלחתי). בשיחה עם אקסופון או עם הכבלים כמובן שהכל תקין מהצד שלהם, כבר הייתי במעקב 24 שעות וכו'. כלום לא עוזר. כל אחד מפנה לשני. בשיחה האחרונה עם אקסופון המליצו לי לחבר ראוטר אלחוטי וזה יעזור להתגבר על הניתוקים. יש למישהו רעיון מה גורם לבעיה? יכול להיות משהו במחשב? המודם ד"א זה מודם Arris של הכבלים, מ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מעוניין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט מחפש את הדרך הטובה ביותר . היות וחיבור המחשבים ע"י כבל רשת מחייב שהמחשב הראשי גם יהיה דלוק כי שאפשר יהיה ליגלוש במישני זה לא מתאים . מחירים של ראוטר מוגזמים (זה אמור להיות 'מחשב נוסף' ב 0 שקל ולכן הוא גם בנוי ככה ) אז ככה ניזכרתי שיש לי מודם 56K (אין בעיה שהגלישה תהיה מוגבלת ל 56K) מה אתם אומרים יעבוד ? יזיק איכשהו לגלישה על המחשב הראשי ? כמה כבר עולה מודם נורמלי, נומר ואני ירצה להעביר לו רוחב פס של 256K ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מנוי באנלימידט עם 015 בחבילה 50/50Mbit/s ושמתי לב לתופעה הזויה. בspeed test אני מקבל 50-56Mb/s ושאני מוריד טורנט אני מגיע ל10/12MB/S שזה מקביל ל100-105Mb/s. .בדקתי גם בטאסק מאנג'ר של ווינדוס לראות שאני לא הוזה. יש למישהו הסבר על התופעה? אולי בפורט 80 יש "מגבלה" ימות המשיח הגיעו?, בד"כ התלונות הם על ספקיות שחוסמות טורנטים. מזכיר לי טיפה למי שזוכר את הימים של גלישה ללא חייגן בהוט לפני 10 שנים+.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אני מתכוון למכשיר נייד קטן שמציג את הרשתות האלחוטיות הזמינות באזור. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ערב טוב לכולם! כבר הרבה זמן אני מתכנן ליישם את הרעיון הזה ועכשיו, לדעתי, הגיע הזמן המתאים - נפלה לידי גופה של מחשב ישן יחסית: דואל-קור E4600 ולוח אם ג'יגבייט- GA-945GCM-2SL שלאחר השיפצור (הוספת 2 ג'יגה DDR2, ספק כח וHD) אפילו הצליח להדלק כשורה. הרעיון הכללי הוא - לעשות ממנו סוג של שרת שעליו יהיו הקבצים שניתנים לגישה מכל מחשבי הבית הקיימים כרגע, + הורדות מהרשת בשלב מאוחר יותר. המחשב הזה יהיה מחובר לטלויזיית LCD ויריץ לינוקס (שאותו אגב, אני מתקין בפעם הראשונה בשביל ללמוד ולהרחיב קצת אופקים וידע). אז מה יש לנו כרגע? רשת אלחוטית מראוטר של בזק (אני מניח הכי פשוט) מדגם ROTAL RTA-1025W שמשדר WIFI למחשב נייח שבחדר הסמוך, למחשב נייד שמסתובב בדירה ולסמרטפונים מזדמנים. בנוסף ישנו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, בשנה האחרונה הייתי מחוייב להוט דרך 012 עבור גלישה ב 1.5\256K. שילמתי 100 ש"ח בחודש. חודש שעבר פג תוקף החוזה והתקשרתי ל-012 ולהוט בכדי לקבל הצעת מחיר. החודש קיבלתי חיוב מהוט וראיתי שהוא גבוה ממה שסגרתי איתם. התקשרתי אליהם והם טעונים שאכן התקשרתי ודיברתי עם נציג, אך אין תיעוד למחיר שניתן לי. במקום זה המחיר שמופיע אצלהם הוא 74 ש"ח, שזה מחיר מחירון!(מה שלא הגיוני, כי גם אם המחיר שסיגרתי עם הנציג הוא גבוה ממה שאני טוען שהוא, עדיין לא סגרתי איתם על מחיר מחירון...). דיברתי עם שימור לקוחות והוא אמר לי את אותם הדברים. ביקשתי לדבר עם המנהל וכרגע הוא צריך לחזור אלי. מה לדעתכם עלי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by RazKaziRo,

אני מקבל את הטריפל החדש בקרוב ואיתו מגיע לי HOTBOX החדש שהוא בעצם נתב אלחוטי מודם אינטרנט ומודם טלפון יש כאן למישהו ניסיון איתו שהוא לא מאט מהירות גלישה או עושה בעיות עם האינטרנט? אני מקוה שהאשכול יכול להתשייך לפורום הנל במידה ולא התנצלות מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום. נואשתי מהראוטר הקיים שאותו הפכתי ל AP (מחובר ישירות לראוטר הראשי), ובו תקלות רבות. אבקש לרכוש אחד חדש. 1. מה עדיף - ראוטר שישמש כ AP, או פשוט AP? (יחובר גם כן ישירות לראוטר הראשי באמצעות כבל רשת) 2. אשמח לקבל המלצה לדגם ספציפי, במחיר סביר (דירת 45 מ"ר בסך הכל). תודה רבה! הערת אגב: זה יהיה נחמד אם יתמוך ב AC, לא? או שאין לכך חשיבות וזה סתם מייקר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.