עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nsasseon,

שלום, יש לי רשת אלחוטית שמחוברת ל7 מחשבים בבית עם מהירות של 2.5 מגה, רציתי לדעת אם כל מחשב מקבל מהירות מוגבלת או שנגיד ואני מוריד באימיול וביטורנט זה משפיע על המהירות של כל שאר המחשבים. תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  2. לאחר הגדרת נתב DLINK של בזק משתלט האתר ניהול של בזק על דף הבית: http://prov.bezeq.co.il/login.aspx פתרון: איפוס דפדפן - פרסמתי את המודעה עקב שלא ראיתי אף אחד שרשם משהוא כדי לעזור!

• 15 תגובות
    • 9.4k צפיות
  3. שלום אני מחפש תוכנה שמודדת רוחב פס מהמחשב שלי לאתר שבוא אני מנסה לראות סרט או שידור חי זאת לאחר שאני מגלה שספק האינטרנט שלי במקום לתת לי 10240 KB רוחב פס למדינות שונות באירופה נותן לי 500 KB זאת גיליתי לאחר שאתר יורוספורט שטענתי שהוא לא משדר איכותי העלה תוכנה לנגן שמודדת קו נתונים על קו האינטרנט שלי ומגלה לי שספק האינטרנט שלי דופק אותי בגדול תמונה : http://img179.imageshack.us/img179/9683/53260245.jpg בתמונה אנו רואים : 1. שהתוכנה של סטטיסטיקה מודדת את איכות הקו שלי 2. כותבת שקצב הסיביות של השידור 448 KB 3. כותבת שרוחב פס זמין אצלי 484 KB ( וכאן אני יודע שמשהוא פגום כי אני משלם על חבילה של 10240 KB ) 4. כותב לי שרוחב הפס בשימוש 445 KB התוכנה מסבירה לי דרך סטט…

4. Started by Nirer,

שלום, כרגע קניתי ראוטר של EDIMAX על תקן N החדש... אני מחפש ADAPTAR טוב שהולך עם חברת EDIMAX וחובה שיתמוך ברשת N וינצל את המקסימום שבה! מקסימום 150 ש"ח. תודה!

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  5. שלום רב ברשת האלחוטית שלי יש בעיה מוזרה הנייד שלי T42 מזהה את הראוטר 1025W של בזק אבל רק אם אני מבטל את ההצפנה הנייד מתחבר לרשת האלחוטית ניסיתי סוגי הצפנות שונים וכלום לא עזר יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה או שהנייד קיימת בו בעיה ? דרך אגב הסלולרי שלי נוקיה 5800 מזהה ומתחבר ללא בעיה גם בהצפנה הבעיה הי חומרה תוכנה או ???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה שמישהו יתחבר למחשב שלי מרחוק ואני צריך לתת לו את ה IP שלי,ברשתות הוא מראה לי IP שהוא 10.0.0.3 השני דרך האתר www.whatismyip.com הוא מראה לי 74.255.198.XX מה מהם הוא הנכון ? ולמה יש לי שתים שונים ?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. שלום אני משתמש בראוטר Edimax BR-6104K תחת חלונות XP SP2...מחובר לHOT ספק 012. יש לי בעיה מוזרה, בזמן האחרון יש לי בעית גלישה בזמן שתוכנת הuTorrent עובדת במקביל. שהתוכנה כבויה הכל בסדר, אך כאשר אני מפעיל את התוכנה אחרי כמה דקות לא ניתן לגלוש בדפדפנים, לא במחשב שלי ולא בשאר המחשבים שמחוברים לראוטר. לעומת זאת הuTorrent עובדת ומחוברת וגם המסנג'ר מצליח להתחבר. לאחר מכן לא מספיק לעשות איתחול למחשב בכדי לחזור ולגלוש בדפדפן אלא צריך לעשות ריסט לראוטר ורק אז הכל חוזר לתקינות. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך מתגברים עליה? תודה!

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  8. Started by shmuel_mr,

שלום. אז ככה קניתי לפני כמה ימים ראוטר אלחוטי TP-Link TL-WR841ND ושמתי במחשב בממ"ד כרטיס רשת TL-WN650G חיברתי הכל החלפתי את האנטנות שמגיעות באנטנות 7 DBI עכשיו זה עומד על 2-3 קווים של קליטה הבנתי שDBI יעזור בתור קולט זאת אומרת שהקליטה תעלה ככל שDBI גבוה יותר אני צודק? אם כן אני צריך לשים כרטיס רשת עם DBI גבוה נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני מחפש להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר שיכלול 4 יציאות LAN 10\100\1000. יהיה אלחוטי בתקן N. אני צריך שהראוטר יתמוך בפרוטוקלים PPPoE (ADSL), L2TP & PPTP (Cables). קיבלתי המלצה עבור ראוטר של אדימקס (br-6574n) אך אני מחפש משהו של חברות כמו D-LINK, Linksys או Cisco. אשמח לקבל המלצות בהקדם. תודה ויום טוב, טל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by golan.g,

שלום, יש לי בבית 3 מחשבים שמחוברים בצורה קווית לhub וממנו קיימת יציאה אחת ל מודם. הדבר גורם לכך שהמהירות החיבור לאינטרנט יורדת בכל מחשב מ 100MB ל - 10MB. האם יש דרך טובה יותר להתחבר ? האם switch מתנהג אחרת? תודה גולן

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by sagioto,

שלום, אני עובר אוטוטו דירה ובדירה החדשה יהיה ראוטר N באחד החדרים, וPS3 + מחשב בחדר שלי, הPS3 עובד אלחוטית רק עד תקן G ככה שהייתי רוצה לקנות מתג או כרטיס רשת שיאפשר לי חיבור במקביל של המחשב והPS3 לאלחוט בתקן N, יש אופציה כזו? מה האפשרות הכי זולה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Moty_p,

שלום לכם אני רוצה להריץ קבצי ASP בלינוקס אבל לא יודע איך להתקין שרת WEB ואיך לאבטח אותו ואיך לסדר שיעבוד לי שם ASP השמח לעזרתכם...

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by AuthenTiC,

אני עובד בבית ספר פרטי בעיר בה אני גר ואנחנו עוברים לבניין חדש. יש לנו כ-10 מחשבים ואנחנו מתכוונים לרכוש עוד בהמשך. אין במקום החדש חדר עם תשתית אינטרנט לחדר מחשבים וחשבנו במקום להכין תשתית לחבר את כל עמדות המחשבים לרשת אלחוטית. שימושי המחשבים: אינטרנט, הדפסת מסמכים, צפייה בסרטוני הדרכה הנמצאים בכונן רשת שלעתים צריכים להיות משודרים במקביל במספר מחשבים. כמו שציינתי אנחנו צופים במחשבים בסרטונים שונים לעתים במקביל ולכן רציתי לדעת האם רשת אלחוטית תיצור קטיעה של הסרטים, ואם לא איזו רשת אני צריך, איזה ראוטר מומלץ, איזה מהירות אינטרנט כדאית לכמות כזאת של מחשבים, איזה כרטיס רשת לקנות לכל מחשב וכמו כן יש לי צורך בכונן רשת לאכסן את כל הקבצים של הבית ספר שיהיו משותפים לכל המחשבים כול…

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by proview,

אני רוצה ליקנות מחשב נייד אם אינטרנט סלולרי ולשחק איתו wow ברשת אני משחק בערך שלוש שעות ביום השאלה שלי היא כמה כיבולת אינטרנט אני צריך ואיך הוא ירוץ

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, בעקבות קניית מחשבים ניידים אני מעוניין להחליף את הרשת הביתית לרשת אלחוטית. הבית הוא שתי קומות ,ששלושה מחשבים נייחים נמצאים בקומה השניה, ושני הניידים יהיו בשימוש בקומה הראשונה. בנוסף החיבור אינטרנט של הכבלים נמצא בחדר ממ"ד בקומה השנייה, וממה שקראתי הממ"ד יצור בעיות קליטה בראוטר רגיל וצריך דגם אחר. על מה אתם ממליצים? והאם זה משנה איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי לקנות לנייחים או שכל כרטיס פשוט יעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by alfus73,

הגדרתי פורטים בתוכנה ואת אותם הפורטים הגדרתי בראוטר עם IP מתאים. אני גולש תמיד ב- LowId למעט המקרים שבהם אני מסמן בתוכנה Use Punp to setup ports. אין לי firewall או כל תוכנה אחרת שחוסמת (למיטב הבנתי). מישהו יכול להסביר למה?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by anna gan,

שלום, יש לי נתב Edimax BR6504N אבא שלי שכח את הססמה להתחבר ללפטופ שלו (למחשבים הנייחים זה מתחבר אוטומטי), איך אני מאפסת את הראוטר//את הססמא? אם אאפס זה ישנה את הגדרות החיבור לאינטרנט? ימנע ממני להתחבר אוטומטית? תודה רבה לכולם! פשוט לא מצאתי אף כפתור על הנתב.

• 5 תגובות
    • 18.3k צפיות
  18. Started by ac1240,

ברשותי ראוטר של TPLINK(לא שזה משנה) ומחשב נייד בנוסף לנייח הנייד קולט את הרשת ברמת השידור הגבוהה ביותר(54) ולמרות את שאני שולח לנייד קבצים מהמחשב הנייח הוא לא עובד את ה 2 מגה לשליחה למה זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  19. שלום לכולם. אני יודע שהקרינה לא אמורה להיות מזיקה במיוחד, אבל עדיין בבית בו נמצאת תינוקת כל היום ואילו המחשב הנייד חוזר מהעבודה רק בשעות הלילה, אני חושב שמיותר שה-WIFI יעבוד רצוף. בדקתי אופציה לרשת על גבי חשמל וזה נראה לי די מסורבל (אם כי המדריך באתר הוא די ממזמן) ושמעתי שיש ראוטרים שניתן לכבות את ה-WIFI בלחיצת כפתור, בשונה מרובם שיש לנטרל אותו דרך כניסה להגדרות במחשב. בקיצור מעוניין לדעת אם באמת קיים אילו סוגים ומה מומלץ במחיר סביר (אני מניח שסביב ה-300 ש"ח). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by epichorus,

שלום, רכשתי טלוויזיה אחרונה עם אפשרות חיבור לאינטרנט (DLNA), הטלוויזיה נמצאת בסלון. כמו כן יש לי מחשב מחובר לנקודת כבלים בחדר אחר (ללא טלוויזיה) מחר אמור להגיע טכנאי של HOT להפעיל את הנקודה שנמצאת בסלון כך שיהיו לי שתי נקודות בבית (מכיוון שאני לא מעוניין שהמחשב הנייח שלי יגלוש אלחוטית) למיטב הבנתי על מנת שאוכל לגלוש בטלוויזיה עומדת בפני אפשרות רכישת ראוטר/מודם לסלון (עדיף ראוטר משולב עם מודם על מנת שתהיה אפשרות למחשבים ניידים לגלוש WIFI בעתיד). 1.איזה ראוטרים משולבים מומלצים קיימים שעונים על דרישותי ? 2.בטלוויזיה ישנה אפשרות שיתוף קבצים עם מחשב המחובר לאותה הרשת, האם שתי הנקודות בבית נחשבות על אותו רשת או שרק מחשב שמחובר WIRELESS לראוטר ישותף עם הטלוויזיה ?

• 3 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by oOo0oOo,

שלושה מחשבים שמריצים Windows 7 Ultimate Final, מחוברים בצורה חוטית (ה Wi Fi של הנתב מכובה, אין בכלל כרטיסי רשת אלחוטיים) לראוטר אדימקס, כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין מחשב למחשב, מהירות ההעברה היא פחות מ 1MB לשניה. לפני כן עבדתי באותה צורה עם אותם מחשבים בדיוק עם Vista, עבד במהירות גבוהה. שיניתי במאפייני כרטיס הרשת במחשבים מ Auto Negotiate ל 100MB Half Duplex, לא עזר, החזרתי ל Auto Negotiate במחשבים. כמו כן נטרלתי Firewall ואנטי וירוס, לא עזר. מישהו יודע מדוע ומה ניתן לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by oded6188,

מהו האורך המקסימלי שאפשר להשתמש בכבל רשת בלי צורך במגבר סיגנל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, ברשותי רשת עם נתב אלחוטית, ראוטר שמחלק כתובות דינאמיות. כל מחשב שמתחבר לרשת מקבל את הכתובת: 192.168.1.2 192.168.1.3 וכן הלאה. יש לי תיקיות משותפות הן על מחשבי ה-Pc והן על המק. מחשבי ה-pc שברשותי מתחברים לרשת ומזהים זה את זה ב"שכנים ברשת" וכן את התיקיות המשותפות והמדפסת. מחשב האיימק שלי (OS 10.5.8) מקבל IP כמו שציינתי למעלה, אך לצערי הוא לא רואה את התיקיות המשותפות ולא את מחשבי ה-PC. גם ה-pc לא רואים את המק. בקיצור, כיאה ליריבות בין MS לאפל, הם מתעלמים זה מזה... כאשר חיברתי את האיימק במקום אחר, אוטומטית הוא זיהה את כל מחשבי ה-pc שברשת והציג אותם בפיינדר בצד. לכן אני מבין שזה משהו מהגדרות הרשת שלי. אל הראוטר מחוברים בכבילה ה-pc ובאופן אלחוטי המק. גם כשהמק חובר בכבל עד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by vourt,

מחפש ראוטר יציב, מהיר ואכותי לבית קטן יחסית, האפשרות שעלתה זה הראוטר הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200373807434&_trkparms=tab%3DWatching האם ישנו משהו יותר טוב בטווח מחירים של עד 500 שח? תודה!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. שלום התקנתי windows 7 על המחשב שלי יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128g התקנתי אותו הווינדוס זיהה והתקין יש חיבור והוא נותן לי תמונת מצב של חיבור ב54.8mb\s ושאיכות החיבור היא טובה מאד אך עדיין הגלישה וההורדה איטי מאד, הורדה על 30mb\s הכי הרבה שניתקלתי חשוב לי לציין שעם אותו כרטיס בויסטה וXP הורדתי על 150 MB\S ממוצע אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור זאת שבת שלום

• 3 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים