רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי צריך עזרה דיי התייאשתי מברק ככה עובדות קודם אני מחובר דרך ברק והוט חיבור דרך הכבלים ללא חייגן עכשיו בניסיון ראשון לגלוש ללא חייגן אבל רק בראשון אם אתם זוכרים זה אוטומטית מביא אותך לעמוד שבו אתה מקיש שם משתמש וסיסמא רק בפעם הראשונה עכשיו אני צריך להגיע לעמוד הזה שוב להחליף שם משתמש וסיסמא איך עושים את זה??
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הקמתי רשת ביתית מדובר במודם וראוטר שמוחברים עצמאית לחשמל ולטלפון ללא חיבור למחשב וב-2 מחשבים שמתחברים אליהם מרחוק המודם הוא B-FOCUS 312+ והראוטר linksys wrt54gl ו-2 כרטיסי רשת EDIMAX EW7128G הקליטה במחשב אחד עומדת על 90% ובשני על 50%-60% בעקרון זה עובד מעולה אבל מדי פעם לא ניתן להכנס לאתרים, כאילו אני לא מחובר לאינטרנט.. וזה קורה ב-2 המחשבים בו זמנית ומה שמצחיק זה שבאותו זמן אני מוריד מביטורנט על מקסימום מהירות.. והקליטה נשארת טובה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? התקנתי את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי עם הכרטיסים..
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בhomegroup מחשב א' - מריץ win8 מחשב ב' - מריץ win7 עד לפני שבוע הכל היה תקין ויכולתי להעביר קבצים ממחשב א' ל ב' ולהיפך. מזה שבוע המחשבים מסרבים לדבר אחד עם השני למרות שהם באותו homegroup . מה המצב עכשיו: 1. שני המחשבים מצורפים לhomegroup עם אותה סיסמא אבל טוענים שהם היחידים בקבוצה. 2. אפשר לגשת למחשב א' ממחשב ב' ע"י IP 3. אי אפשר לגשת ממחשב א' למחשב ב' בשום צורה וגם הפינגים לא חוזרים. מה ניסיתי בינתיים: 1. בדקתי שכל הגדרות הרשת נכונות. 2. בדקתי את הגדרות ה homegroup בשני המחשבים והם תקינות. 3. יצרתי homegroup חדש וצירפתי את המחשבים אבל הם עדיין לא רואים אחד את השני. 4. כיביתי חומת אש אבל זה עדיין לא עובד. אני אובד עצות. יש למישהו רעיונות? תודה רבה מראש …
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
ברשותי מודם בתשתית בזק aztech 600E, נכנסתי לראווטר Netgear להגדיר ויש סוג חבור PPTP ו Others. ניסיתי בשניהם וזה לא עבד. יתכן שהראוטר הזה לא עובד עם PPPOE? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי אינטרנט בכבלים חבילה של 750 kb של אינטרנט זהב לחיבור של המודם לחיבור הכבלים מחובר גם ממיר דיגיטלי לא שזה משנה מאוד... יש זמנים ביום שה כל שנייה מתנתק ולפעמים דורש קצת "התעסקויות" כדי שיחזור להתחבר,משהו יודע מה הבעיה? אולי גם אצלו זה ככה או היה ויכול לעזור לי ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ראוטר לינקסיס 7500 https://www.linksys.com/sg/p/P-EA7500/ בברידג עם מודם כבלים תשתית כבלים 100M כל הרשת CAT6A - עד רמת הקינסטון ,פאץ פאנל וכ' סוויץ לינקסיס LGS318P https://www.linksys.com/us/p/P-LGS318P/ NAS - QNAP 451 מחובר ב2 כבלי רשת CAT7 לסוויץ 4 דיסקים Western Digital Red 3000GB WD30EFRX בRAID5 לפי הלינק : https://www.qnap.com/en-us/product_x_performance/product.php?type=4&II=240 אני מצפה לפחות 180MB לכאורה מערכת שאמורה לתת ביצועים טובים, מול מחשב דסקטופ (די חזק) שמחובר בLAN אני מקבל סה"כ מהירות של 112MB (מNAS למחשב והפוך אותה מהירות) הדרך שאני ניגש לNAS היא ע"י מיפוי הכונן …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ראיתי שיש לסלקום מבצע http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/ שנראה די טוב, אבל אין לי חיבור pci במחשב נייד יש לזה איזה מתאם לUSB או לLAN? ומה אתם חושבים על המבצע באופן כללי, מכירים משהו יותר טוב, תגידו לי אני צריך להחליט על מה אני הולך.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הלן, יש לי מספר שאלות לגבי נתב חדש, מחברה ZTE מדגם ZXHN H198A א. האם זה נחשב נתב טוב? ב. הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל אליו, איפה אני רואה בממשק שהוא מחובר? ואת קצב החיבור שאני מקבל מהתשתית?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מניח שאתם מכירים את הנתבים החדשים של בזק שיצאו בתקן החדש. כעיקרון קיימים שני דגמים עיקריים לפי מה יש שם. רציתי לשאול אם הנתב בתקן החדש ניתן לפי מהירות מסויימת שיש לך או שאתה יכול לבחור מה לקחת. במידה וכן לפי מה מייעדים נתב ללקוח. לגבי התקן החדשת למי שקיים נתב בתקן הזה, יכול לנצל טוב יותר את המהרות נכון?, כלומר אם קיימת חבילת גלישה מסויימת, אתה תנצל בעצם את המהירות בצורה יותר יעילה. בנוסף רציתי לדעת מה זה ה VDSL שמוזכר בחלק מהנתבים באתר שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני ושני ניידים. נייד אחד הוא עם מערכת הפעלה ויסטה והנייד השני והשולחני עם מערכת הפעלה אקס פי. הגדרתי את כל מה שצריך בעזרת המדריך באתר פיקוק ואני יכול להדפיס בלי בעיה מהמחשב השולחני. אבל אני לא מצליח לשלוח להדפסה מהחשבים הניידים שמחוברים באלחוט. (השולחני מחובר בקווי). התקנתי על הנייד של הויסטה דרייברים של המדפסת שמותאמים לויסטה. ועדיין כלום. ניסיתי לחפש דרך הניידים את המדפסת ברשת אבל ללא הצלחה. מה אני עושה לא נכון? דרך אגב, על הראוטר יש שני נורות חיווי של USB. אחת מהן לא אמורה להיות דולקת מכיוון שהמדפסת מחוברת לראוטר? למרות שיש תקשורת כאשר אני שולח מהשולחני למדפסת, רק מהניידים הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
כמו שכבר ציינתי בעבר אני "משתמש כבד" שך ADSL ועד היום הורדתי מעל 200 סרטים ועוד (קרוב ל 300 דיסקים צרובים) למה אני "מלאה" אתכם בפרטים, תשאלו? אז ככה, די מיציתי את תוכנות ה P2P וראיתי שרוב הסרטים והמשחקים החדשים מגיעים ממשהו שנקרא DELNET... מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה? (זה תוכנה, אתר FTP, פורום או רשת יוזרים?)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? אני מנסה להכנס לאתר שפתוח רק לארצות הברית ומאף ארץ אחרת אי אפשר להכנס.
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-