רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ראיתי שיש לסלקום מבצע http://www.cellcom.co.il/Cultures/he-IL/Phones/Modems/Modembuy/ שנראה די טוב, אבל אין לי חיבור pci במחשב נייד יש לזה איזה מתאם לUSB או לLAN? ומה אתם חושבים על המבצע באופן כללי, מכירים משהו יותר טוב, תגידו לי אני צריך להחליט על מה אני הולך.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הלן, יש לי מספר שאלות לגבי נתב חדש, מחברה ZTE מדגם ZXHN H198A א. האם זה נחשב נתב טוב? ב. הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל אליו, איפה אני רואה בממשק שהוא מחובר? ואת קצב החיבור שאני מקבל מהתשתית?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לראווטר אלחוטי + מודם כבלים הראווטר יהיה מחובר דרך כבל למחשב נייח אחד ודרך wifi למחשב נייד אחד (לנייד כבר יש לי כרטיס PCMCIA) ביינתים אין סכום מקסימלי אבל אני מבקש שזה היה בסכום הגיוני תודה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! השאלה בכותרת יתרנות / חסרונות / מהירויות כל מה שעולה בראש כדי שיעזור לי לבחור... תודה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מניח שאתם מכירים את הנתבים החדשים של בזק שיצאו בתקן החדש. כעיקרון קיימים שני דגמים עיקריים לפי מה יש שם. רציתי לשאול אם הנתב בתקן החדש ניתן לפי מהירות מסויימת שיש לך או שאתה יכול לבחור מה לקחת. במידה וכן לפי מה מייעדים נתב ללקוח. לגבי התקן החדשת למי שקיים נתב בתקן הזה, יכול לנצל טוב יותר את המהרות נכון?, כלומר אם קיימת חבילת גלישה מסויימת, אתה תנצל בעצם את המהירות בצורה יותר יעילה. בנוסף רציתי לדעת מה זה ה VDSL שמוזכר בחלק מהנתבים באתר שלהם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ראוטר של D-LINK דגם DI-624 איך הוא ואיך אני פותח פורטים לאימיול חיפשתי בפורומים ולא הבנתי כ"כ איך אני פותח כמה עולה ראוטר כזה ... חבר הביא לי ב 350 שווה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב שולחני ושני ניידים. נייד אחד הוא עם מערכת הפעלה ויסטה והנייד השני והשולחני עם מערכת הפעלה אקס פי. הגדרתי את כל מה שצריך בעזרת המדריך באתר פיקוק ואני יכול להדפיס בלי בעיה מהמחשב השולחני. אבל אני לא מצליח לשלוח להדפסה מהחשבים הניידים שמחוברים באלחוט. (השולחני מחובר בקווי). התקנתי על הנייד של הויסטה דרייברים של המדפסת שמותאמים לויסטה. ועדיין כלום. ניסיתי לחפש דרך הניידים את המדפסת ברשת אבל ללא הצלחה. מה אני עושה לא נכון? דרך אגב, על הראוטר יש שני נורות חיווי של USB. אחת מהן לא אמורה להיות דולקת מכיוון שהמדפסת מחוברת לראוטר? למרות שיש תקשורת כאשר אני שולח מהשולחני למדפסת, רק מהניידים הבעיה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שמתי לב שאם אני מעלה בקצב גבוה יותר נגיד 50 kbs אז מהירות ההורדה/גלישה נהיית נמוכה יותר לעומת אני אני מעלה ב-15kbs השאלה שלי- למה זה? למה יש קשר בין שתי המהירויות?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אשמח אם תעזרו לי לעשות קצת סדר בדברים. bandwidth \ channel capacity? מה ההבדל? את CP מודדים ב bps. האם גם את BW? האם יש קשר ישיר ביניהם? תודה
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כמו שכבר ציינתי בעבר אני "משתמש כבד" שך ADSL ועד היום הורדתי מעל 200 סרטים ועוד (קרוב ל 300 דיסקים צרובים) למה אני "מלאה" אתכם בפרטים, תשאלו? אז ככה, די מיציתי את תוכנות ה P2P וראיתי שרוב הסרטים והמשחקים החדשים מגיעים ממשהו שנקרא DELNET... מישהו יודע מה זה ואיך משתמשים בזה? (זה תוכנה, אתר FTP, פורום או רשת יוזרים?)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 1.5M בכבלים ואני מוריד סבבה אך הUPLOAD נמוך. 13KBS במקום 16KBS. הנה תמונה של האותות שהמודם מקבל. איך זה אצלכם? אולי הסיגנל שלי נמוך מידי? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
יש אפשרות כזאת? אני מנסה להכנס לאתר שפתוח רק לארצות הברית ומאף ארץ אחרת אי אפשר להכנס.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הי, השאלה היא: איך לגרום לנייד להתחבר לאינטרנט, לעלות אתר בדפדפן? יש לי מחשב נייח שהיה מחובר לאינטרנט. החלפתי מודם לראוטר אלחוטי. ראוטר מחובר קווית לנייח. נייח התחבר לאיטרנט בין רגע לפי ספר הוראות של ראוטר. נייד מתחבר לראוטר: בחרתי רשת לפי SSID ברשימת הרשתות הקיימות במסך של Intel PROSet/Wireless בנייד. חשבתי לעצמי שזה מספיק, אבל דפדפן לא מעלה שום דף, שום אתר. אני מרגיש שזו לא פעם ראשונה ששאלים אותה שאלה, אבל בשבילי זו פעם ראשונה ואני מאוד רוצה להצליח עם עזרה שלכם. תודה מראש. ראוטר של siemens sl2-141 נייד HP עם XP PRO
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום, הבאתי להורים מתאם רשת על גבי חשמל שעבד אצלי בלי בעיה במקביל לרשת האלחוטית של הראוטר. אצלם, הטלפון הנייד שלהם (Samsung Galaxy S3) לא מצליח להתחבר לאף אחת משתי הרשתות האלחוטיות -- של הראוטר או של המתאם -- כאשר שתיהן פועלות ביחד, לא משנה אם יש להן אותו שם רשת או לא, ולא משנה אם הן על ערוצים נפרדים או על אותו ערוץ. הטלפון טוען במקרה כזה שהאימות נכשל, על אף שהסיסמא בודאות נכונה. כאשר רק אחת משתי הרשתות האלחוטיות פועלת, הטלפון מתחבר אליה מיד. יש רעיון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, החלטתי לשדרג את הרשת הביתית שלי ע"י רכישת ראוטר חדש (הקנייה בארה"ב). כרגע אני עובד עם Linksys WRT54GS שעובד בסדר גמור אבל אין לו שקעי gigabit. הדרישות שלי מהראוטר הן שיעבוד בתקן wireless N (אם כבר אני קונה ראוטר חדש אני מעדיף ללכת על התקן הכי חדש למרות שהתקן לא סגור לחלוטין) ושכמובן יכלול שקעי ethernet של 1 ג'יגה. אני כרגע מתלבט בין שלושה דגמים שנראים, על פי הביקורות לפחות, כמובילים בשוק: SMC SMCWGBR14-N Barricade N router - שזכה בבחירת העורכים של CNET Linksys WRT310N Wireless-N Gigabit Router D-Link DIR-655 Xtreme N Gigabit Router אם למישהו יש נסיון עם אחד מהנ"ל או המלצות לדגמים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני חובר דרך בזק,עם מודם ומתחבר עם חייגן יש אפשרות שהווינדוס עולה ישר (7) האינטרנט יתחבר לבד ?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי אני משתמש באינטרנט של פארטנר במהירות 1000. יש לי ראוטר שנמצא בחדר מרוחק שמהחדר יוצאות לקיר תשתית של כבלי תקשורת לכל החדרים, נקודת רשת לחדר. אני ובת הזוג שלי משתמשים בשני מחשבים באותו חדר , הוייפיי גם חלש מאוד היות והחדר אנו שוהים בו מרוחק . חשבתי על מגדילי טווח וmesh למנהם אך זה פותר לי בעיה אחת. אני צריך גם חיבור תקשורת למחשב הנייח של אחד מאיתנו ששנינו נוכל להשתמש בו זמנית והפתרון לבעיה הזאת הוא לקנות מתג גיגהביט של סיסקו או משהו, קטן עם 4 פורטים לחדר שלי ולחבר לשם את המחשבים ואת הסוני לדוגמה , אך שוב זה פותר רק חצי בעיה. הפתרון השלישי שחשבתי עליו הוא לקנות ראטור נוסף במקום מתג ושישמש לי גם כמתג וגם כנקודת רשת לוייפי שמחוברים לראוטר המרוחק. האם זה משהו אפשרי? …
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-