רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך נתב אמין שיתאים לADSL וכבלים (PPPOE ו PPTP או L2TP) חשוב-טווח ועמידה בעומס של שיתוף קבצים. אני יודע שיש LINKSYS WRT54L חוץ ממנו יש עוד משהו או משהו עדיף. זה לאחי, הוא לא ממש מבין אז אני לא חושב שתתוקן קושחה בגלל זה אני שואל על נתבים אחרים
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לכתוב כאן משהו נורא מעצבן שחברות האינטרנט עושות ללקוחות פרטיים/עסקיים אני מבקש מהמנהלים לא לנעול את הדיון הזה מאוד חשוב לי תגובות הגולשים פה אוקי נתחיל ברשותי אינטרנט של 8Mb שאלה שכל בן אדם שואל את עצמו מידי פעם העם כדאי לעלות את מהירות הגלישה שלי (אני יוכל להוריד סרטים שירים וכל מה שאני רוצה במהירות גבוהה) אז ככה חקרתי ובדקתי הרבה מאוד את פרסומות האינטרנט ואת מהירות הגלישה שיש כיום. הרגע בזק הכניסה לשוק את רשת הNGN של 50 MB זה מטורף נכון? אז זהו שלא ... ספקי האינטרנט שכותבים ומפרסמים מהירות גלישה כותבים את זה בתור MB שזה אומר מגבייט מגהבייט 1 שווה ל-1024 קילו-בית שלפי הפירסום של חברות האינטרנט זה אומר שעם יש לי 8 מגה אז אני אמור להוריד על 8 מגה שי…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי אני מיואש מספקי האינטרנט בארץ מוכרים חבילות גלישה גדולות 10 או 20 MB ואין כלל לספקיות רוחב פס לאתרים בחו"ל לכן אני מעוניין בספק תוכן בחו"ל איכותי שלא מגביל צפייה בתכני וידאו למשהו יש ניסיון עם ספק בפועל שמתחבר לבזק תשתית ADSL2
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לצפות בנעשה במחשב כלשהו, על ידי משתמש מרוחק? ואני לא מדבר על תוכנות Key Log ודומותיהן, אני מדבר על טכנית לצפות במסך של מישהו אחר ולעקוב אחרי הפעולות שלו? אם התשובה לשאלה הראשונה היא כן, ישנן עוד שתי שאלות: האם זה מגיע ליותר מזה, שהמשתמש המרוחק יכול לקחת שליטה על המחשב בו הוא צופה (ואני לא מדבר על סיוע מרחוק)?, מה אפשר לעשות כדי למנוע פרצות כאלה? שאלה שלישית: האם ניתן להפעיל מרחוק מצלמת רשת? משמע, משתמש מרוחק יפעיל את המצלמה של מחשב כלשהו ויצפה במשתמש בלי ידיעתו (של הנצפה). (ראיתי את זה בCSI, ואני רוצה לדעת אם זה אפשרי ותחת איזה נסיבות? תודה לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
מהו ה-Upload שיתאים לצפיה מרחוק של מצלמה בודדת עם Delay מינימלי , ועל איזה תשתית / ספקית אפשר לסמוך בנושא הזה ?
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
ארבע התוכנות החינמיות הבאות הן כלים יעילים שכדאי לשמור לעת הצורך. אני מציין אותן, כי כולן עובדות גם על WIndows 7 ותואמות לחלוטין למערכת ההפעלה הזו. ** inSSIDer (כאן -- http://www.metageek.net/products/inssider) היא תחליף ראוי ל-NetStumbler המזדקנת. זוהי תוכנת סריקה לרשתות אלחוטיות שממפה את כתובת ה-SSID, ערוץ הפעילות, עוצמת הרשת וסוג ההצפנה. ** NetSetMan (כאן -- http://www.netsetman.com/index.php?s=nsm) היא תוכנה המאפשרת להגדיר פרופילי התחברות רשת שונים ולהפעיל אותם בעת הצורך. היא יעילה במיוחד למי שמנייד את המחשב שלו בין הרשת הביתית לרשת המשרדית או למי שמסתובב עם המחשב הנייד שלו בין רשתות שונות. היא חוסכת את הצורך בלהגדיר מחדש את כתובת ה-IP, ה-MASK וה-GATEWAY ואת הדילוג בי…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קנינו בעבודה ראוטר LINKSYS WRT54GL ואני מוגבל בכמות ההפניות שאני יכול לעשות שזה ממש מוזר. יש 10 שורות לביצוע הפניות ואין דרך לעבור מסך או משהו כזה. לפני זה היה לי TPLINK ושם לא היייתה הגבלה. מישהו יודע אם יש דרך להפנות עוד פורטים (לא דרך DMZ)? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר המדובר (LinkSys WRT54GL) בערך שנתיים ובחיים לא עדכנתי לו קושחה כי לא ראיתי צורך בזה... הראוטר מחובר ל 3 מחשבים בצורה חוטית ועוד לפטופ אחד בצורה אלחוטית. באופן כללי הכל עובד כמו שצריך ואין לי שום תלונות משום מה הקליטה האלחוטית דיי חלשה (שני קווים), אבל זה לא מזיז לי כי הלפטופ קולט את הרשת בכל מקום בבית... (אני מחובר דרך הכבלים) האם בכלל יש לי איזה שהוא יתרון בלהתקין קושחה לא רשמית? זה יועיל באיזו שהיא צורה? או שסתם חבל על המאמץ והסיכון אם בסה"כ אני מרוצה.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
גם עוד אצל משהו לוקח טריילר של סרט סירטון 2 דקות באיכות hd לטעון את כל הסירטון ב 10 דקות בערך לעוד משהו זה קרה? זה תקלה או שזה נורמלי הזמן הזה?.תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל? אני מחפש נתב אלחוטי שיחובר למודם של ADSL. לנתב יחוברו 2 מחשבים קווית ועוד 4 אלחוטית.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקישבו קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים עכשיו יש לי בבית שתיי מחשבים ואחד מהם מחובר עם מודם וראוטר והמחשב שלי מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי קיצר חיברתי הכל , חיבר תכרטיס רשת התקנתי תדרייבר שלו והכל זה מראה לי שהיתחבר והכל בסדר אבל כשאני ניכנס לאינטרנט זה פשוט לא עולה בהתחלה היה לי שגיאה INTERNET EXPLORE לא יכול להציג מנוע חיפוש זה משהו כזה הלכתי למשחב השני עם דיסק און קי הורדתי מהאינטרנט דפדפן אחר התקנתי ניסיתי להיכנס ואז זה פשוט לא ניכנס לי כתוב לי שהוא לא יכול להציג לי דף זה... מה לעשת??!?! תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
דיברתי עם תומך בכיר לפני כמה דקות והייתי בשוק מההגדרה של אינטרנט זהב מהו שרות אינטרנט תקין אמרתי לתומך " אם היו אמרים לי את זה לא הייתי קונה לעולם " אני לא כנס לפרטים אבל מסכרון אותי אם משהו נכנס לזה עם חברות אחרות ? ואם כן מה דעתו על הנוסא ? ואם יש עדיפות לחברה כל שהיא לפי ההגדרה שלה לשרות אינטרנט תקין ? מאוד יעזור לי לדעת את הפרטים האלה כי אני שוקל לעבור חברה
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי במודם של בזק כראוטר ל 2מחשבים וללא חייגן. לאחרונה קניתי את ראוטר BR-6424NL EDIMAX ע"מ שתהיה לי אופציה אלחוטית. בנתיים אני מנסה לחבר את המערכת בצורה קווית בלבד בנתיים. את המודם של בזק קינפגתי ידנית קודם לפני שחיברתי את הראוטר החדש לרשת . להלן המודם מקונפג טרם החיבור הראוטר: לאחר מכן ניתקתי אותו וחיברתי אותו לכניסת ה WAN ע"ג ראוטר EDIMAX. עכשיו אני כבר לא מצליח לראות את הממשק של המודם ב 10.0.0.138 וכמובן שאין לי אינטרנט. ע"פ החוברת של EDIMAX ניסיתי לקנפג את אופצית חיבור ה WAN של הראוטר של EDIMAX - ללא שיפור: מה אני עושה לא נכון? (ברור שלי שיש כאן בעיה בסיסית בהבנה אצלי כיצד בדיוק זה אמור לעבוד)
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי אחד כזה עם כל הכבלים והחוברות. אבל לא ממש הבנתי מה אפשר לעשות איתו. יש לו שימוש למחשב ביתי?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה אחת אני לא מצליח ליגרום לסטרימר להתחבר לאינטרנט אבל הצלחתי לחבר אותו למחשב כלומר להזרים מהמחשב. אז כחה אני יסביר איך המחשיר אמור להתחבר לאינטרנט: המחשיר מתחבר למחשב (אלחותית) המחשב מתחבר לראוטר (קווית) הראוטר מתחבר לאינטרנט XTREAMER>- - - - - ->מחשב>-------->ראוטר>----->אינטרנט מה שניסיתי לעשות זה להקים במחשב שלי (WIN 7) רשת אלחותית (AD-HOC) ובמחשיר שיתחבר בחיבור ראוטר ולא ישיר ואז הוא לא הצליח הוא כתב לי ON:DHCP NOT READY לאומת זות אם בחרתי במחשיר חיבור ישיר (כלומר הוא מקים את הרשת והמחשב מתחבר עליו) הכול עובד(כלומר אני יכול לגשת לקבצים במחשב בסטרימר) חוץ מהאינטרנט. אז יש לי כמה שאלות: זה אפשרי לחבר בדרך הזו או שאני חייב ראוטר אלחותי? איזה סו…
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6204Wg שהגיע עם אנטנה 3dbi שכרגע מכסה את כל החדרים שאני צריך, רק שבחדרים המרוחקים הקליטה גבולית מאוד, חשבתי שאולי מספיק להחליף את האנטנה ל-7dbi בשביל לייצב את האות בחדרים האלה. יש אנטנות ממותג מוכר שעולות 80 עד 120ש"ח (אדימקס\די-לינק\level one). ואנטנות סיניות חסרות מותג (בשלל צורות וצבעים) שמתחילות מ-2 דולר אבל בכל זאת מוצהרות על 7dbi. האנטנות האלה בכלל ישרתו את המטרה שלי? מה יהיה ההבדל בין האנטנות האלה בסופו של דבר? ובעניין הקרינה, לאנטנות ממותגות יש יתרון כלשהו או שאף אחד לא מתייחס לנושא? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הדונגל הבא מחובר למחשב: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=126&pl1_id=13&pl2_id=43 השאלה היא האם ניתן להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר, ללא אישור מפורש במחשב שלי? במידה וכן, אילו אמצעי אבטחה יש לנקוט על מנת למנוע זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שאלתי בפורום ניידים שואל גם פה כי זה רלוונטי לשני הפורומים....... יש לי מודם בבית של תומסון, הסטנדרטי של HOT, אינטרנט מהיר מאוד, מעוניין לחבר אותו לראוטר כך שיהיה לי גישה אלחוטית לאינטרנט בבית, בנוסף חשוב שתהיה יציאה אחת של רשת למחשב הנייח. סה"כ מה שאני צריך: ראוטר אלחוטי (הנייד יתחבר לאלחוט) + יציאת אחת לפחות של רשת סטנדרטית שהנייח יתחבר אליה. 1. איזה חברה אתם ממליצים, האם אפשרי הדבר בכלל? 2. איני מעוניין שהנייח יהיה מחובר 24/7 לאינטרנט אלא שהראוטר בלבד יהיה מחובר וכשאדליק הנייד/הנייח יהיה לי חיבור אינטרנט פעיל. האם אפשרי? מה ממליצים? לא מחפש פירמה אלא משהו בסיסי עם פיירוול. תודה!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אני הולך להתחבר לאינטרנט כבלים של הוט ואני מאמין שתוכלו להמליץ לי איזה מודם לבקש מהם או מה ההבדלים בינהם? המודמים שיש להם באתר זה http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he האם יש עוד שהם לא מציינים? מה אני צריך לדעת עליהם? אני צריך שיהיה לי גם WIFI בבית ואפשרות לחבר לפחות 2 מחשבים וסטרימר (בעתיד) דרך כבל.. שזה אם אני לא טועה בכלל ראוטר בנוסף למודם (תקנו אותי אם אני טועה) ..השאלה אם אני יכול להשיג משהו טוב דרך HOT או דרך הספקית אינטרנט או שבכלל שווה לי לקנות עצמאי אחד.. אני דיי צריך הסבר מה כן אני יכול להוציא מהם ומה אני צריך לקנות בנוסף ואיזה ספקיות אינטרנט אתם ממליצים שלא עושות בעיות עם הורדות.. תודה רבה וצום קל לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצונית למחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצב אני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהוא איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד HP שאני לא מצליח לגלוש ממנו. אני כן מצליח לגלוש ממנו כשהוא בסייפמוד. הוא מקבל איפי ודיאנאס נכון, אבל אין לי פינג החוצה , גם לא לראוטר. ביטלתי פיירוואל וגם לא עובד. האם יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הנתב לפי הוהראות שבחוברת שבזק מספקת עם ופותח דף אינטרנט אינטרנט מודיע לי שאינו יכול להציג את דף האינטרנט, ולא משנה כלל אם אני מקליד בשורת הכתובת 10.0.0.138 או http:\\bnet.bezeq.co.il.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה קטנה... רשמתי את האתר שלי לשירות הדומיין של JEMIX אך השירות נפל,למישהו יש מושג מתי זה יסתדר?! מכיוון שזה אתר של עסק משפחתי וכעת אין אתר ( הוצאנו כרטיסי ביקור)
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב אני צריך כרטיס רשת שיקלוט רשת מהקומה השניה לקומה הראשונה. אשמח לקבל המלצות, עדיף לא משהו יקר בשמיים אבל שיעשה את העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים 1 מחובר בכבל קוי והשני אלחוטי שנהם מחוברים לרשת דרך ראוטר אלחוטי וניתן לגלוש. לא מצליח לעשות שיתוף קבצים בניהם. מה צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-