רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחזיק כבר כמה חודשים מתאם WIFI למחשב הנייח שלי, TP LINK T2U. מאז השימוש הראשוני שמתי לב שמהירות ההורדה בו לא יציבה ולעתים חווים ניתוקים. מדדתי את מהירות האינטרנט לאחרונה והתוצאה מצורפת בתמונה עכשיו לפעמים המהירות היא יותר סבירה ומגיעה ל5-10MPBS מהירות הורדה הראוטר שאליו אני מתחבר נמצא בסלון וחששתי לבעיות מרחק אבל לא משנה איזה חיבור במחשב (אחורי קדמי) אני מנסה הוא עושה בעיות. הכל USB 3. בעוד שהלפטופ מאותו מיקום ובאותו זמן מציג מהירות של 30MPBS. הדרייברים של הUSB מעודכנים, גם הדרייבר של המתאם רשת עצמו. הכל מעודכן. יש לכם רעיונות מה יכול לגרום לזה? זה ממש מציק.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים / מודים של netgear אבל מסתבר שבשביל ריפיטר אלחוטי צריך לבטל את האבטחה האלחוטית, דבר שלא מקובל. האם יש מכשיר במחיר סביר שנותן טווח מוגדל יותר ממכשירי בלאי של בזק של NETGEAR ? אני צריך עוד כמה מטרים של טווח (ולא יכול להעביר כבל).
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, הבעייה שלי היא קצת מסובכת וארוכה, אבל אני מקווה שמישהו יוכל ליפתור אותה. אז ככה, יש לי בעייה של MS. אני שולח PING לשרת ה DNS הראשי של ה ISP שלי, או כל אתר אחר בארץ והמינימום שאני מקבל זה 50-60MS , זה עם אינטרנט 750K ADSL. לפני כמה ימים עברתי ל 1.5MBIT, ציפיתי לשינוי קל... אך לא, 60MS עדיין. עכשיו, היתקשרתי לבזק אמרו לי הקו שלך מצויין, אין לך בעיות בלה בלה בלה, היתקשרתי לספק שלי אמרו לי אין לך בעיות עם ה ACCOUNT, אתה מוריד על מהירות מלאה, אנחנו לא רואים פה שום בעייה. ניסיתי להחליף OS, מ XP ל 2000 ואז שוב ל XP כמה פעמיים, כרגע אני על XP. יש לי מודם ALCATEL השחור, עם ה 5 נורות. הוא היה במצב של פרו, אותה בעייה אז החזרתי אותו ל DEFAULT כדי שאוכל לקבל תמיכה מבזק והס…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות". אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי? אני …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לא בטוח שזה המקום לשאול בו את השאלה הזו, מנסה בכל זאת. בודק הווי-פי של avast מזהה אצלי לאחרונה התקנים לא מזוהים: האחד - של חברת Murata Manufacturing co. LTD. השני - packetvideo (proxyserver). לשני ההתקנים יש כתובת IP ומספר mac. יש למישהו רעיון באילו התקנים אלחוטיים מדובר (האם מישהו רוכב לי על הרשת)? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר בעבר אבל הצלחתי להתבלבל.. קניתי לא מזמן את הראוטר הנ"ל ועכשיו אני רוצה להתקין לו את הקושחה של Tomato . [יש לי אינטרנט בכבלים ללא חיבור חייגן] קראתי המון על התקנת קושחה אבל עדיין הדברים נשארו לי לא ברורים לצערי ואני חייב להיות בטוח במה שאני עושה כדי לא להרוס כאן משהו. את הקושחה הורדתי מכאן: http://www.polarcloud.com/tomato את הקובץ: Firmware Tomato_1_27.7z (3MB) בתוך קובץ זה ישנם הקבצים: readme.htm sha1 tomato.trx whr_install.bat WRT54G_WRT54GL.bin ועוד קבצי BIN המתאימים לראוטרים אחרים... ! עכשיו, אני יודע שצריך לעשות Administration->Firmware Update דרך הממשק הוובי של לינקסיס לקובץ ה BIN . כמה שאלות: 1. ראיתי בכמה פורומים ש…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם הראוטר שברשותי: wrt160nl linksys cisco ציוד רשת נוסף: מודם של הוט hotbox מערכת הפעלה ושפה: ווינדוס 7 עברית פירוט הבעיה: שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את האינטרנט למהירות 100 מגה (ספק + תשתית) ומשום מה, כאשר אני מחבר את המודם של הוט (HOTBOX) ישירות למחשב אני מקבל 100 מגה אך כשאני מחבר את המודם לראוטר ואת המחשב אני מחבר לראוטר אז המקסימום שאני מקבל זה 50 מגה. עשיתי המון בדיקות בשעות שונות ותמיד יצא שדרך הראוטר זה 50 מגה, לא יותר ולא פחות. לדעתי או שהראוטר לא תומך ב100 מגה או שההגדרות שלו לא מכוונות ל100 מגה. אשמח אם תבדקו אם הראוטר שלי תומך 100 ואם כן כיצד אצטרך להגדיר אותו. תודה מראש ספק אינטרנט: 012 תשתית: הוט מהירות גלישה: 100 מגה מקווה שתעזרו לי, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברוב אדיבותי הרשיתי לשכנים שלי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, איך אני מונע מהם מגשת למחשבים שלי בבית (יש לי 3 כאלו) ? יש לי ראוטר D-LINK DIR-655 ולא הצלחתי למצוא משהו שמאפשר לי את זה. בלינק הבא יש אמולטור של הנתב שלי, אשמח אם מישהו יביט בזה אולי יש שם אפשרות שאני לא מצאתי. http://support.dlink.com/Emulators/dir655/133NA/Device_Info.html אגב למחשבים שלי הגדרתי שהנתב יקצה להם כתובת IP מסויימת לפי ה-MAC ADDRESS. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחובר לנטוויזן דרך נטבוקס ושמתי לב שכבר תקופה ארוכה בכל פעם שאני מוריד קובץ גדול האינטרנט מתנתק הדבר קורה גם בהורדות של טורנט וגם בהורדות משרתים כגון ORIGIN ודומיו. האם יש מה לעשות לפני שאני רץ להחליף כרטיס רשת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני משחק און-ליין עם מישהו משוודיה (הוא היחיד שאני משחק איתו כך שאני לא יודע אם זה ייחודי אליו או כללי) אני מקבל מה שהוא קרא לו "lag spikes" כלומר רוב הזמן המשחק בסדר ומבחינת bandwidth אני לא חושב שיש בעיה, אבל לפעמים קורה שפתאום למשך כמה שניות אין קשר, מה שכמובן די מפריע.. ב-ping אליו אני מקבל תגובה בזמן סביר (בין 100-400 ms לרוב). אני מחובר דרך netvision עם מודם של בזק, נדמה לי 1.5MB/s. האם עוד אנשים נתקלו בבעיות כאלה? האם יש מה לעשות? ובאיזה דרך אפשר לבדוק את זה יותר לעומק, כלומר לשחזר את זה "בתנאי מעבדה" כמו ping ולא רק תוך כדי משחק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את האקס בוקס שלי למחשב (אל תשאלו למה) אבל הכרטיס רשת שלי תפוס ע"י המודם של הADSL מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ יש לי מחשב AMD Dorun 1100 עם לוח אם של ג'יגה בייט 7zxe עם 128 מגה זיכרון וג'יפורס2 MX200 והארד דיסק 6 ג'יגה חלש ממ אני רוצה לקנות מודם 56K לא בשביל גלישה באינטרנט פשוט בניתי משהו VB שאמור להיות ספר טלפונים ושאני לוחץ פשוט הוא יחייג ואני כבר ירים את השפורפרת של הטלפון הרגיל ( ככה חיוג מהיר כזה דרך המחשב נוח ופשוט ) אז אני רוצה לקנות מודם ... שיתאים למחשב שלי ולאכס פי!! שיעבוד בטוח על אכס פי.. לקחתי מחבר שלי מודם של זולטריקס וזה לא הצליח לפעול אצלי עשה מלא בעיות.. עדייף שלמודם תהיה תמיכה בשליחת פקסים.. אבל אני חושב שלכולם יש... ואני צריך בכלל v92? כאלו אם זה לא לגלישה ומזה ה v92? אני רוצה אבל משהו עד 100-120 שקל אבל אם אפשר טיפה איכות איזה US ROBTICS או 3COM או מה …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את מה שCheif כתב בבלוג שלו ולכן אני רוצה להוריד את הקושחה החדשה ביותר של DSL-2650U. חיפשתי באתר של D-Link ולא מצאתי. מישהו יכול להביא לי ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממשיך את הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514415.0 עדכון: זה הטופולגיה של התשתית בבית שלי : http://imageshack.us/photo/my-images/843/18105579.jpg/ בין חדר 1 לחדר התקשורת עובד לי הקישור. קניתי שקע רשת משולב עם 2 חיבורי טלפון. בין החדר תקשורת לחדרים אחרים משום מה לא עובד לי. הנה תצלום של החיבורים של שקע הרשת : http://www.mediagalaxy.co.il/files//rj45+2phone-wall.jpg רציתי לדעת מאיפה להתחיל? כלומר איזה חיבור הוא גיד מספר 1 והלאה כי אולי אני מתבלבל בזה. אם יש רעיונות נוספים שיכולים לגרום לי בעיות אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מחשב פנטיום 4(win xp),ולאחי יש פנטיום2 (win98). מה אני אצטרך לעשות על מנת שבשני המחשבים יהיה אינטרנט<?? רשמו לי בבקשה את כל הדברים שאני אצטרך לקנות בשביל אינטרנט שיתופי,וגם הוראות (מה להגדיר,למה ועוד...). תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום נעים ... אסף.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בשירות זה בשביל לעקוב אחרי מחירים ולא מזמן שמתי לב שאתר שלהם וגם אפליקציית כרום התחילו להגיב לעט, אף לרוב לא טוענים. נסיתי בדפדפן אחר וראיתי אותה בעיה. רק אחרי שהתחברתי דרך ספק סמייל 012 לא היו בעיות יותר והבנתי שזה נובע מ-HotNet דיברתי עם תמיכה של CAMEL ואמרו לי שהכל בסדר מצד שלהם... זה מה שאבי רואה כאשר אני מחובר דרכם: כאשר אני רואה מודעה זאת, למטה אני רואה שאתר טוען כמה דקות... אני גם עשיתי IPCONFIG /FLUSHDNS, ניכוי אוגיות, מטמון ושיניתי DNS לגוגל שגם לא עזר. יש עוד דרך לפתור בעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ביתי ומחשב נייד IBM T42. עשיתי רשת עם כבל מוצלב לשיתוף קבצים ואינטרנט ועבד, עד שהתקנתי Acces Control של IBM לזכירת מאפייני רשתות אלחוטיות, ובנוסף התקנתי עדכונים של Microsoft ל Windows XP. מאז, כל איתחול מחשב נמחקות הגדרות הIP הסטטי, הDNS והכל, בכרטיס הרשת הקווי שבמחשב הנייד וצריך כל פעם להכניסם מחדש. למה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש נתב אלחוטי שישמש אותי בעיקר לחיבור קווי ואולי בעתיד אלחוטי. איזה נתב עדיף? האדימקס הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=BR6524N&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=139&aff=Zap〈=HE או ה DLINK הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=22850 אני נוטה יותר לכיוון האדימקס אבל אשמח להמלצות אחרות בתחום של עד 300 שקל. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בהרצליה ומחובר ב-ADSL דרך בזק בינלאומי במהירות של 1.5Mb יש לי ראוטר די ישן של בזק מסוג: Aztech ADSL2+ DSL600E אליו מחובר סוויץ' של אדימקס מסוג: BR-6204WG לסוויץ' מחובר מחשב נייח עם ווינדוס 7 וסטרימר שרוב הזמן לא משתמש באינטרנט. מדי פעם מחובר גם מכשיר סלולרי דרך ה-WLAN. אני לא משתמש בחייגן, ולמעשה מעולם לא השתמשתי. הראטור מקונפג גם כמודם ומחובר כל הזמן. הבעייה שלי היא שהמהירות ממש ממש ממש איטית רוב הזמן. זה לא כל כך חדש והיה כך גם לפני שחיברתי את הסטרימר. אני לא יודע אם זה פשוט כי מדובר ב-1.5 מגה או שיש בעייה אחרת. אני לא מדבר רק על הורדות אלא גם סתם על טעינה של אתרים רגילים. ראיתי בפורום שיכול להיות שמעבר לחייגן יעזור, אבל עד כמה שאני יודע זה אומר שצריך…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השרת הוא המחשב עם WINDOWS XP ניראה לי שמוגדר בסדר. הבעיה שהמחשב השני עם WINDOWS 7 לא מזהה את החיבור ולא מצאתי איך להגדיר לו תרשת. אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לפרו אני לא יכול לעשות Tracert (מקבל 1ms לIP הראשון ואחרי זה הכל *). וגם קורה לי מידי פעם שאני לא יכול לעשות פינגים למרות שלפני שניה עשיתי ואז אני יכול לגלוש והכל אבל לא לעשות פינג - ועקב כך גם לא להיכנס לשרתים!!! - זה קורה בד"כ אחרי שעשיתי כמה פינגים רצוף וזה עובר אחרי שלוש דקות בערך... ובזמן שאני לא יכול לעשות פינג, המחשב השני שמחובר דרכי לרשת יכול! ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות זה שאמא שלי מסרבת להחזיר אותי לבזק בינלאומי בחיבור של של 5 מגה, בגלל שזה יקר יותר שם (היא מוכנה לעשות זאת רק אם אחזור לחיבור של 2.5 מגה), הגעתי למסקנה כי דרך היחידה שלי להפתר מהחייגן המעצבן שעושה בעיות במחשב עם טריפל C (שאין להם שירות של חיבור ללא חייגן לשרתי הוט), זה לקנות נתב. מכיוון הנתב ישמש רק כדי לחבר את המודם דרכו, ולא לרשת תקשורת VPN, נתב קווי ללא אנטנה (שזול יותר מנתב אלחוטי עם אנטנה) מתאים למטרה הזו גם כן, כפי שאמרו לי בטריפל C. כמו כן מספר מאפיינים של הנתב, יהיו בשבילי חסרי משמעות. ישנם שני יצרנים של נתבים ששמעתי עליהם שהם מעולים ואיכותיים, והם: D-Link ו-LinkSys. איזה מהם הייתם ממליצים? האם יש יצרן טוב יותר (כמו TP-link, Edimax, TrendNet וכ"ו)? האם יש מש…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-