עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אמ.. עשיתי אתמול בערב פירמוט למחשב ואחרי הפירמוט אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. המחשב בכלל לא מזהה את המודם ולפני הפירמוט הכל היה בסדר.. אפשר עזרה בבקשה מה לעשות? דרך אגב יש לי מודם מוטורולה sb4200 תשתית של הוט ותוכן-012

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כעט לא הצלחתי לגלוש דרך 013. היו לי ניתוקים כל 5 דקות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by imac,

לי ITEX ולכם?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by miraku,

היי, אני מחפש ראוטר עם אופציה טובה לניהול מרחוק ואפשרות לחסום משתמשים (wifi) , בעיקר כדי לנתק את הטלויזיה \ מחשב. כמובן שאם יש בו גם אופציות לסינון DNS לאתרים וכו' כדי להגביל גישה לילדים זה גם יתרון אבל לא חובה. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by lemon,

היי המליצו לי בבקשה על ראוטר שמתאים לדרישות הבאות: תשתית הוט (יש Hotbox), ספק בזק בינלאומי, מהירות גלישה 100 מגה ללא חייגן. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף דגמים חדשים יחסית. תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אודה על קבלת עזרה בבעיה הבאה: לאחר מעבר לסלקום פייבר במהירות 1000Mpbs אני חסום על 100Mpbs ולא מצליח לקבל את מלוא המהירות (תמונה) משתף בתצורה והגדרות שלי: תצורה - ממיר אופטי של סלקום יוצא לכניסת WAN על ה- VR600 - כל כבלי הרשת הם מסוג CAT5e הגדרות - Operation mode מוגדר ל- Wireless Router Mode (ברירת המחדל DSL Router Mode לא מניבה גישה לאינטרנט) (תמונה) - Network Internet Connection Type מוגדר כ- PPPoE בעזרת שימוש בשם משתמש וסיסמא שקיבלתי מסלקום (תמונה) ניסיתי להגדיר גם כ- Dynamic IP אבל אז אני לא מקבל גישה לאיטרנט בכלל. אציין כי עד לפני החיבור לסלקום הייתי מחובר לפרטנר וקיב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני גר בפתח תקווה אך לצערי עדיין לא חיברו את איזור המגורים שלי לתשתית אופטית בה אני יכול להצטרף לpartner fiber. ראיתי שיש אופציה שוועד הבית יכול ליצור קשר עם פרטנר בנושא חיבור הבניין לשתית. מישהו יודע מהם התנאים לחיבור בניין שנמצא באיזור שעדיין לא מחובר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by drBozo,

בזמן האחרון אני מקבל כל יום בין 5 ל-10 הודעות Popup מרגיזות מהסוג של ה-Messenger Service שמרביתנו בוודאי מכירים. עכשיו, אני יודע שאפשר להתגבר על זה אם מבטלים את ה-Service הנ"ל, אבל אני משתמש בו ורוצה לשמור אותו (יש לי גם את ה-Norton Firewall, אבל כנראה קשה לו בזמן האחרון). חלקן של ההודעות הללו מפנות אותי לכל מיני אתרים עלומי שם, אבל אחד הגדיל לעשות ואפילו פרסם את שמו ומספר הטלפון שלו בהודעות שלו (טילפנתי אליו והוא הודה שהוא אכן שולח את ההודעות הללו, אבל להתנצל הוא לא הסכים). לשאלתי, האם מישהו מכיר דרך לגרום לאותם אתרים ואנשים לסבול, כמו שהם ממררים את חיי (וחיי רבים אחרים) בהטרדות מסוג זה? (אם לטעמם של המנהלים, נושא זה אסור שיידון פה, אז קבלו את התנצלותי והרגישו חופשי לסגו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה המצב עשיתי NGN 15 מגה. אני יכול לקבל מבזק ראוטר של D-LINK 2670U בחינם, אך עם התחייבות של 3 שנים. לא יודע אם ההתחייבות הזו שווה... מחיפושים שערכתי באינטרנט הראוטר הזה לא משהו. חשבתי על ראוטרים אחרים ואני מתלבט לגבי: הראוטר של בזק שמתי פה קודם דגמים אבל הסתבר שהם ללא מודם.אני רוצה משהו עם מודם באיזור של ה300-350 שקל יש מצב למצוא או שכבר ללכת עם בזק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, לאחרונה השגתי את הנתב הזה ואני מנסה להתחבר דרכו (כאשר עד עכשיו התחברתי בלי נתב בכלל), ללא הצלחה. הבעיה היא מאוד בסיסית - אני אפילו לא מצליח לגרום לנתב עצמו להתחבר (לא מצליח לגרום לנורית של האינטרנט לדלוק) מילאתי את כל הנתונים בכל המסכים כמיטב ידיעתי (ויש לי קצת ניסיון בהתקנת רשת ביתית) וכלום. ניסיתי לשנות כל מיני פרמטרים ולא עוזר שום דבר. עברתי על המון הודעות בפורום ולא נתקלתי במשהו דומה. פרטים: הנתב הוא WRT54G גרסא 1.1 הקושחא היא Tomato האחרונה (1.27) החיבור הוא כבלים+נטויז'ן עם חייגן (ואני משתמש בפיירפוקס אם זה חשוב). המודם הוא של מוטורולה (אני יכול למצוא את הדגם אם זה חשוב) מערכת הפעלה: XP (בשלב זה) למי שיש ניסיון עם מערכת זהה או דומה ויכול להסביר לי מה הנת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Asafalfa,

היי ... אולי זו תיהיה שאלה קצת מצחיקה אבל אני באמת שלא יודע אולי אתם יכולים לעזור לי ... האם קיים אפשרות לחבר כמה חיבורים שונים לאינטרנט ועל ידי כך לבצע כמה פועול בחיבור אחד גדול ...?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by itay80,

שלום כאשר אני משתף את החייגן לאינטרנט - אינטרנט זהב, כבלים. אני לא מצליח להתחבר ומקבל את ההודעה: שגיאה 769: the specified destination is not reachable כאשר אני מוריד את השיתוף אני כן מצליח להתחבר. אני משתמש בראוטר של CNET(אני לא חושב שזה קשור - הראוטר לא יכול לחייג לבד רק בDSL) אשמח לקבל עזרה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Pickaxe,

בעקבות הצעה שקיבלתי אני עשוי לעבור לאורנג' בתור ספקית האינטרנט, לחבילת 10 מגה. מספר שאלות ברשותכם: 1) איך אורנג' כרגע מבחינת הQOS שהם מבצעים, בהשוואה לספקיות אחרות? אני זוכר שלפני שנה (פחות או יותר) כשרק התחילו לספק שירותי אינטרנט, הם נחשבו למוצלחים. עד כמה אגרסיבי הQOS שלהם לתעבורת ביטורנט? 2) מבחינת תשתית, האפשרות היחידה עבורי היא מבצע ה10 מגה בNGN של בזק, נכון? האם המחיר שכאן הוא מחיר טוב, או שניתן לרדת נמוך יותר עקב הותק שיש לי עם בזק? (לא בזב"ל, בזק כתשתית) 3) איך הפינגים לחו"ל אצל אורנג' בהשוואה לספקיות אחרות בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nati086,

שלום לכולם, לפני כשבועיים הגדלתי את מהירות האינטרנט בתשתית בזק ל-50 מגה (רציתי 100 אך בזק טענו שאין באפשרותי להתחבר למהירות גבוהה יותר). השאלתי מבזק מודם נטגייר VVG 2000 ומאז שהגדלתי את המהירות אני לא מקבל מהירות יותר גבוהה מ-10 מגה. אז הגדרתי את המודם לבאמת מודם במצב ברידג' כי בזק לא עשו את זה וחיברתי אותו לראוטר טיפילינק 1043 אבל המהירות היא אותה מהירות. במשך השבועיים האלה ניהלתי עם השירות הטכני של בזק בסביבות ה-10 שיחות והיו אצלי בבית 3 טכנאים. היום היה אצלי שוב טכנאי שבדק משהו בתשתית ואז עשה בדיקת מהירות באתר של בזק שם הופיע מהירות של 30 מגה כנ"ל גם באתר של נטויז'ן אבל בספיד טסט המהירות לא עוברת את ה-10 מגה. דרך אגב הטכנאי טען שאני סתם אומר שטויות שאני מעו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. את ההודעה לכאן, דרך אגב..(אני יודעת שאני לא אמורה לשים הודעות כפולות) בכל מקרה,הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני מחפש להחליף את הראוטר הנוכחי שלי בראוטר שיכלול 4 יציאות LAN 10\100\1000. יהיה אלחוטי בתקן N. אני צריך שהראוטר יתמוך בפרוטוקלים PPPoE (ADSL), L2TP & PPTP (Cables). קיבלתי המלצה עבור ראוטר של אדימקס (br-6574n) אך אני מחפש משהו של חברות כמו D-LINK, Linksys או Cisco. אשמח לקבל המלצות בהקדם. תודה ויום טוב, טל

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Erez360,

שלום לכולם בשבועות האחרונים אני מזהה בעיה בהורדות דרך האתר TL. פעם כל הורדה היתה מגיעה בשניות ל200 , לאחרונה הורדה של קבצים מלאי מקורות מהאתר מגיעה למהירות של 50... הספק שלי הוא אינטרנט זהב והתשתית של בזק-מישהו יודע על חסימה מסוימת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ybe,

האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בעיקרון אני יודע איך הכל ברשת מתחיל (ה-IP) רק הסוף חסר לי. יש אפשרות לדעת ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, אני צריך הום-פלאג/פאוורליין-קיט כי אני על פאזה אחת בבית והבנתי שזה עדיף ממאריך טווח אלחוטי. רציתי להזמין משהו בסגנון של TL-PA9020P או PA9020 או PA7020 אבל הבנתי שמה שמגיע מאירופה, הגם שמתאים לשקעים פה בארץ, לא כולל חיבור מתאים להארקה ולכן פוגע בביצועים. אני מחפש המלצה לקיט עכשווי שמתאים לשימוש בארץ, או קישור למבחני ביצועים של כמה כאלה שמתאימים ואבחר ביניהם. אני לא יודע אם אני חייב ללכת על משהו עם AV2000 או שמספיק AV1200 או AV1000. הדרישה שלי מן הסתם לאבד כמה שפחות מהירות מהראוטר לשקע. עוד אופציה שרציתי לבדוק זה האם אפשר להזמין מה שבא לי ולהוסיף מתאם מתאים ? אם כן, איזה מתאם בדיוק אני צריך ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. ד"ר עופר רז–דרור, סמנכ"ל הכלכלה במשרד התקשורת, עולה למתקפה ומשיב לביקורת החריפה שנמתחה על ידי בכיר במשרד ונחשפה ב"גלובס" • בראיון מיוחד הוא מפנה אצבע מאשימה כלפי בזק שמונעת לדבריו תחרות ● מבזק נמסר: "ההצגה של בזק כחברה ה"יושבת רגל על רגל" אינה נכונה" .https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001261672 כן בטח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום . יש לי כרטיס רשת אלחוטי של LEVEL ONE ששגע אותי כל הזמן מתנתק . הבעיה התגלתה כי הדרייבר ששמתי לא מתאים 100 %מסיבה פשוטה שאין לו דרייבר רשמי מהחברה שעובד על VISTA .64BIT אז המטרה שלי מאשכול זה היא המלצתכם על גרטיס חזק ומבית טוב שאין בו תקלות ושיהיה עם תמיכה מלאה לVISTA 64 BIT כלומר עם הדרייברים . תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום! עשיתי כמה התקנות מחדש ובהן ווינדוס 7 (אני משוכנע שאין שום קשר אבל בכל זאת מספק מידע ), פתחתי את הפורטים שאני אמור לפתוח בנתב, ומשום מה רק הפורטים שהגדרתי תחת פרוטוקל UDP נפתחים (למשל אם הגדרתי את פורט 60 שייפתח ב TCP ו UDP, כשאני בודק אם הפורט באמת פתוח אני מקבל תוצאה חיובית רק עבור פרוטוקול UDP). אציין שזה נכון לגבי כמה פורטים שפתחתי ולא רק עבור הגדרה אחת. יש למישהו מושג למה זה קורה והאם זה קשור לתוכנה או לנתב עצמו? (אני משתמש בווינדוס 7 עם COMODO FIREWALL - הFIREWALL של ווינדוס מבוטל) ואיך לסדר את העניין?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by orninyo,

שלום, בעיה מעצבנת שאני מנסה לפתור כבר מספר שבועות, ניסיתי כמעט כל מדריך באינטרנט. הבעיה היא שלא משנה לאיזה רשת אלחוטית אני מתחבר (מחשב נייד) זה מתחבר למספר דקות אחדות ואז מופיע הסימן הצהוב למטה ורשום no internet access (בtray) אני צריך לעשות ריסט לחיבור בשביל שיתחבר מחדש, וגם את זה רק לאחר כמה דקות, אם אני עושה מיידית ולא נותן לו מספיק זמן "לנוח" זה מתחבר ישירות עם no internet access. בנוסף, כשאני מתחבר ומגיע למצב של no internet access (לאחר כמה דקות), אם אני נותן למחשב "לנוח" איזה 10 דקות ללא גלישה זה חוזר להיות בסדר (לכמה דקות). ככל שהמחשב ממוקם קרוב יותר לראוטר כך האינטרנט יעבוד טוב יותר זמן עד שיעבור למצב no internet access החלפתי במחשב את האנטנטות וגם את כרטיס…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. במידה וזה לא שייך לפה אשמח אם יעבירו את זה למקום הנכון. סיקור: (הקושי שלי הוא בסוף העמוד) יש לי שני מחשבים שנמצאים מאחורי ראטור עם NAT וכל היציאות סגורות. כל מחשב נמצא במיקום אחר. אני מעוניין לחבר בין שני המחשבים ב VNC. לULTRAVNC יש שני פתרונות לחיבור מאחורי NAT , 1. הוא REPEATER למצב שבו יש לי רשת שלימה של מחשבים ב NAT ואני מנתב פורט אחד למשל 5901 למחשב\שרת ובו מותקן הREPEATER וכשאני רוצה להתחבר למחשב ברשת הפנימית אני שם את כתובת האיפי של הרשת\נתב\NAT\באינטרנט והיציאה הנ"ל וביעד אני שם את כתובת האיפי או שם של המחשב ברשת הפנימית + יציאת שרת ה VNC ואני מגיע אליו. 2.ה REPEATER במצב שונה שבו יש מחשב שמחובר ישירות לאינטרנט ללא חציצה או עם שתי יציאות פתוחות 5900 ו 5500 ב NAT\פ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים