עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kobezeq,

מעוניינים שאבדוק עבורכם שירותים ושדרוג לאינטרנט בבזק? כנסו ללינק http://www.lingeries.co.il/kobie/main.htm ואבדוק עבורכם.

2. אולי זה לא המקום המתאים אבל, נגיד אני רוצה שיהיה לי אתר מסוים באינטרנט שאפשר לשדרג אותו מידי פעם או לשנות בו דברים... כמה אמור לעלות דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עברתי לפני מספר ימים מבזק להוט. כמובן קיבלתי מודם וראוטר שחוברו לרשת הביתית (רשת קווית הפרוסה ברחבי הבית). משום מה במחשב אחד ברשת אני מקבל רק 100 מגה ולא ג'יגה. במחשב אחר שמחובר לרשת יש ג'יגה. יש לציין שלפני המעבר להוט, לא היתה שום בעיה והמחשב קיבל ג'יגה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by DeaglinG,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת: יש לי בבית רשת אלחוטית עם ראוטר speedtouch 570, מחשב אחד מחובר קווית ולפטופ אלחוטית. עד אתמול הלפטופ היה מחובר בסדר גמור והיה לא רשת. אתמול בערב הלכתי עם הלפטופ לחבר והתחברתי אצלו ברשת האלחוטית (edimax משהו) כשחזרתי הביתה הלפטופ לא מוכן למצוא את הרשת האלחוטית שלי בבית... מה עושים? יש איזה דרך (תוכנה או משהו) לבדוק את הכרטיס רשת האלחוטי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Sharks,

מישהו ניסה? איך המהירות? ובפינגים? אודה על כל תגובה. מחירים: http://www.018.co.il/internet_service.asp מאוד זולים! חדשות מYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3642380,00.html נראה טוב על הנייר אבל מה עם TORRENTS? משחקים כמו WoW? ברשתים כל ארה"ב? ולאירופה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by XCG120,

רציתי לשאול האים ניתן לצפות מי צפה בכרטיס שלי בפייסבוק למרות שהוא לא ברשימת החברים שלי ,כלומר "צופה זר" יש איזשהוא אפליקציה או תוכנה או שזה בלתי אפשרי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by eDimka,

שאלה פחות קשורה ל"תמיכה", יותר לכיוון של אם יש למישהו "מושג" מה האפלאוד הכי גבוה שאפשר להשיג בארץ, + דרך איזו ספקית? =] יש דרישה ל2מגה אפ, ואין איך להשיג :-X אני אנסה לחפור ל014, אבל לא נראה לי... אז אם יש למישהו מושג, SHARE! :-) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by romchik,

היי לכולם, אני כרגע ב- 012 ומאוד לא מרוצה מהם. אני שוקלת לעבור לספקית אחרת. אני לא משחקת משחקים בכלל. השימוש הוא רק גלישה והורדות שירים ( mp3) באימיול ראיתי הרבה המלצות בפורום הזה לגבי 018 אבל גם קראתי שהם לא מתאימים למי שמוריד באימיול. האם אני טועה? למי כדאי לי לעבור? אני רוצה מהירות או 1.5 או 2.5 כי מהירות גבוהה יותר יהיה יקר בשבילי אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לפני חודש בערך ניתקתי את האינטרנט שהיה לי דרך הוט, קניתי אנטנה קטנה כזאת שאיתה אני קולט מידי פעם רשתות אחרות אבל יש הרבה ניתוקים. עכשיו אני מעוניין להוזיל את העלויות בכך שאני יקנה את הראוטר לבד . אי מעוניין לקנות את הנתב המשולב מודם הזה השאלה שלי היא במידה ויש לי ראוטר שקניתי, האם אני צריך גם תשתית וגם ספקית על מנת להתחבר לאינטרנט? או שאני חייב לקנות מהם ראוטר שלהם? או האם אני חייב מודם משולב או שעדיף לקנות מודם אחר? המטרה שלי היא רק לגלוש באינטרנט ולא להוריד כמויות אדירות, מידי פעם להוריד משהו קטן.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by maxos,

מה הבדל בין כבל רשת עם 8 גדים ובין 4 גידים? שניהם יכולים להעביר 100BIT, אז מה הבדל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. TP-LINK TL-WR841N מאפשר לחבר את המחשב הנייח בחיבור חוטי והמחשב הנייד באלחוטי או שהנתב עובד רק על מצב אלחוטי ומצריך ממני לקנות כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי רשת אלחוטית של TP-Link TLWR841N .מערכת וינדוס 8.תמיד אחרה חצי שעה אין לי גלישה במחשב הנייד ובטלפון הנייד יש לי אינטרנט וגם במחשב נייח עובד..מה שאני עושה בשביל שאינטרנט יחזור אני מנתק אותי ברשת ומחבר שוב אז אינטרנט עובד..מה הבעיה? - - - תגובה אוחדה: - - - עכשיו גם אין גלישה בפלאפון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ^DaRk-MiNd^,

במסגרת הצבא עברתי סוג של השתלמות בבסמ"ח בנוגע לכל הניהול רשת. הבנתי את התפעול של כל מערכת הדומיין, אקטיב דיירקטורי, הכנסת מחשבים לדומיין וכו'... הדבר היחידי שלא הבנתי ממש הוא... למה זה טוב? המדריכות שם, מן הסתם, לא ידעו הרבה מעבר לתחום הממוקד אז אני מנסה לשאול אותכם דברים שאנשים העלו ולא קיבלנו אליהם תשובה. מה בעצם נותן לי הדומיין? האם יש תועלת או משמעות אם אני אחליט לפתוח לי דומיין ברשת הביתית? האם אני אהיה מקושר במצב כזה גם לכלל האינטרנט או אהיה מבודד למסגרת הפנימית? תנו לי בבקשה כל מה שאפשר לספר על השימוש והתועלת מהמצב הנ"ל ובהתאמה אולי למצב בצבא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אני כרגע על 10 מגה, אלה הם נתונתי הקו: אני מודע לכך שאני יכול לקבל 15 מגה, אך מה שמוזר איך יכול להיות שהDS Attenuation על 12 בעוד שה US Attenuation על 2? יש מצב שהאפסטרים מחובר ליחידת רחק אחרת? וגם לשאלתי מה המינימום לקבלת NGN חבילה 10 מגה מבחינת Margin ולחבילה 15? והאם אוכל לקבל גם 20 מגה לדעתכם? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by hellyeahmofo,

קינפגתי את ה eci 270 ממודם לראוטר ל emule הצלחתי לפתוח פורטים אבל ל ABC אני לא מצליח וכל הורדות ה bittorent שלי איטיות ובצהוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ranranran,

שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Majdi Diab,

לפני חודש הייתי בחול ועשיתי חבילה למספר שלי ,ולמספר השני לא עשיתי כי הוא אמור להיות חסום לחול פתאום אני רואה בחיוב של הבנק סכום של 1263.63 שקלים על טעות שאתם עושים רציתי להגיד שאני טס בשנה לפחות 6 פעמים וכל פעם אני קונה חבילה חול חדשה , אפילו יצא לי שפעם אחד תוך 3 שבועות קניתי שתי חבילות אפשר לראות שבשנתיים ההאחרונות קניתי חבילות חול יותר מ20 פעם , כמובן זה אומר שאתה קונה חבילה אתה מאשר לחבר'ה לפתוח את הקוו לשיחות חול נציגת החבר'ה התקשרה אליי היום אחרי שפניתי כמה וכמה פעמים והציעה שתביא לי הטבה של 400 לחשבונית הבאה זאת אומרת אפילו אחרי שהם גונבים הם מחזירים את הכסף לכיס שלהם בתור הטבה אטני מביחניתי יצא מהחשבון שלי 1263.63 שקלים כאמור החשבונית שלי אמו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום קניתי כעת מתאם voip מדגם handytone486 אשר כולל ראוטר בתוכו אך אני רוצה שלמרות שהחיבור לאינטרנט הוא כל הזמן,שלא יוכלו להתחבר במחשב לאינטרנט רק עם סיסמא שמעתי ממשהו שאפשר לעשות משהו שהip של המחשב לא יתחבר רק עם סיסמא מטרתי היא שהילדים לא יוכלו להתחבר לאינטרנט ולכן חשוב לי שיהיו חייבים סיסמא ולא יוכלו לעקוף את זה [אמנם עם יצטרכו תחכום רציני לפרוץ זה פחות מפריע לי כי לא נראה לי שלילדי יש את התחכום הזה אך ברצוני לדעת את האפשרות הזו לפריצה]מדובר על מחשב עם xp אך יש לי גם מחשב עם 98 והייתי מעדיף ליצור גם בו את הסיסמא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ran234,

ניסתי עם התוכנות serv-u וbulltruf ftp (משהו כזה) ולא הצלחתי אבל בסרבר הצלחתי. יש איזה שיטה הוא שפשוט עשיתי איזה טעות ובגלל זה לא פעל לי? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני יתחיל לי יש ADSL

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם , התחדשתי במחשב נייח. הכרטיס רשת שלי הוא : Gigabyte GC-WB1733D-I Adapter AC9260 PCI-E ניסיתי להוריד כמה סוגים של דרייברים מהאתר שלהם ופשוט הכרטיס רשת לא מתחבר למחשב מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אני יודע שזה שילוב של שני מכשירים זולים, השאלה שלי האם אפשרי להעביר אינטרנט במהירות 40MB לראוטר שישדר את זה גם אלחוטית? כרגע אני מחובר ישירות מהמודם למחשב עם מהירות 40MB ועובד סבבה, אבל אני לא מצליח להגדיר את הראוטר שיוכל להתחבר למודם, בWAN אין לי שום אפשרות של ACCES POINT או משהו כזה ובDYNAMIC IP לא הולך לי, הDHCP בראוטר מבוטל. מישהו יכול לעזור לי? או שזה בכלל בלתי אפשרי לחבר את הראוטר למהירות של VDSL? לפני כן עם מהירות 15MB כאשר הראוטר היה גם החייגן זה עבד סבבה, אבל אי אפשר שהוא יחייג על VDSL, השאלה אם זה גם אומר שהוא בכלל לא מסוגל להעביר מהירויות כאלה? סורי אם יצא לי מסורבל, מקווה לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DJ Clue,

שלום השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות רשת שמחשב השני(לא הראשי הסרבר) יוכל לגלוש באינטרנט בלי רוואטר??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by PlayMaker,

אני התחברתי למבצע השדרוג של בזק ל 100 מגה, הבעיה היא שב Wifi אני מקבל מקסימום 35 בראוטר. לעומת זאת בכבל אני מקבל 80, השאלה מה אפשר לעשות ? התקשרתי לבזק הם אמרו שאין מה לעשות ושהם לא יכולים להבטיח מהירות ב Wifi אבל עדיין זה מוזר שהמהירות יורדת יותר מחצי. מה אפשר לעשות ? הראוטר שקיבלתי מהם זה D - Link DSL: 6740U תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים