רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
כיצד אפשר להגן ליתר ביטחון מפני פריצה? (לא שאני חושב שיש לי שכנים האקרים... אבל בכל זאת)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לאחי מחשב ישן (פנטים 3 800MHZ ...) אני עם המערכת החדשה שלי..(אפשר לקרוא לא ככה יחסית לשל אחי..) יש לי כבר כרטיס רשת מובנה..(10/100/1000..) השאלה שלי אם שווה לי באמת לקנות כרטיס רשת ..(לאחי..) של 10/100/1000 ראיתי שהם מתחילם בסביבות ה120 שקל+ או שאני יכול להסתפק בכרטיס רשת של 10/100 והוא יעשה את אותה העבודה..(עולה 50 שקל +-..) אני יודע שתיאורתית זה אמור להעביר יותר מהר.. ובגלל זה אני שואל מאנשים שניסו..(רשתות ואינטרנט זה לא התחום שלי..).. אם זה באמת עקרוני ושווה את המחיר של 120+ שקל ה"תוספת" של המהירות.. והמרחק בין שתי המחשבים הוא בסביבות ה10-15 מטר.. תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מודם ECI B-FOCUS 312 ולפניו היה לי את ה270. רציתי לעדכן ולהפוך אותו לנתב ואף אחד מאלה לא הצליח, אין פינג עם המודם הוא לא מגיב, אי אפשר להיכנס לממשק WEB שלו. חשבתי שזה בעיה במודם באו והחליפו לי לדגם ה312, והטכנאי של בזק ישב אצלי שעה ולא הצליח גם, בנוסף לאנשים שעזרו לי בפורומים ולאנשי התמיכה הטלפונית (ניסיתי את כל ההגדרות IP שהיו בכל מדריך שקראתי בנושא). הטכנאי הביא איתו מחשב ניייד וחיבר את המודם ותוך שניה נכנכס לממשק שלו (בלי להגדיר IP קבוע). יש לי את אותה הבעיה עם 2 המודמים הנ"ל. כלומר זה משהו במחשב שלי. יש לי כרטיס רשת על הלוח (ABIT IC7 G), הטכנאי אמר שזה אולי בגלל ה SERVICE PACK 2. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו? במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה? בקיצור תגידו לי כל מה שאתם יודעים על לעשות רשת אלחוטית יעילה יותר! תודה מראש ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי בלוג וורדפרס מאורח בSHARED HOST. קניתי דומיין דומה ועכשיו אני מתחיל לבנות את הבלוג יותר יסודי מההתחלה ואני אשתמש גם בידע מהבלוג הקודם. בקרוב האירוח של הבלוג הראשון מסתיים ואני צריך להיות יכול להשתמש במידע במחשב שלי ללא אירוח. יש לי גיבוי של UPDRAFT PLUS אבל אני לא יודע איך לצפות בתכנים של האתר במחשב שלי ללא האירוח. יש לי גם רספברי פאי 2 וחשבתי להתקין עליו וורדפרס (לשימוש ללא אינטרנט) אבל הסתבכתי איפשהו בהתקנה כי היו תקלות ולא הצלחתי להתקין MYSQL איך אני צופה בתכנים שלי ומעביר בשביל להעביר חלק מהם לאט לאט עם הזמן?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התנתקתי מנטוויז'ן ואחי החזיר את הנטבוקס במוקד של סלקום אך המוקדנית אמרה שאין לה קבלה מכיוון שזה מהצד של נטוויז'ן אך הראתה לו אסמכתא שאישרה את ההחזרה. האם אני צריך לדרוש קבלה פיזית? האם ניתן לקבל את האישור דרך המייל? אם כן, אני צריך להתקשר לסלקום או נטוויז'ן?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי ראוטר Dlink DSL 2760U כמובן שבישביל להיכנס לפאנל ניהול אני נכנס ל 10.0.0.138. הבעיה היא שגם כתובת האיפי החיצונית שלי משתמש כמרכז גישה לפאנל ניהול-ואת זה אני לא רוצה,אני רוצה שכאשר אני אנסה להיכנס לכתובת IP שלי אני לא אגיע לפאנל ניהול אלא לשירותים מקומיים-נגיד התקנתי Wampserver או תוכנה לוקאלית שבישבלי להיכנס אליה אני אצתרך להקליד את כתובת ה IP שלי ורק כך אוכל להיכנס לממשק. מקווה שהבנתם אותי. אשמח לעזרה, Gif.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה להבין פעם אחת ולתמיד את הסוגיה בחייגן L2TP של הגבלת מהירות, יש לי תקלות של ניתוקים חוזרים ונשנים עם הוט ואני צריך לאפס את המודם אינטרנט + טלפון של ARRIS ששמו לי לאחרונה, הנציג תמיכה טכנית בהוט אומר לי שמכיוון שאני עם 12M מהירות אני חייב לעבור לחיבור MPLS ללא חייגן, אחרת הניתוקים והאיטיות בגלישה ימשיכו להיות מאחר ש"פרוטוקול L2TP מבחינה טכנולוגית לא מאפשר עבודה במהירויות גבוהות". אני אישית עבדתי קרוב לשנתיים בתמיכת אינטרנט והגעתי למסקנה שזה שטויות במיץ מה שהוא אומר, לעומת זאת בפורום אחר באינטרנט אומרים שזה לא לגמרי תלוש מהמציאות, אז מה באמת נכון על סמך מה שאתם יודעים על L2TP? האם באמת במהירויות גלישה מ-12M ומעלה יש בעיות של ניתוקים ואיטיות בגלישה כמו שיש אצלי? אני …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז אני אתחיל בתאור המצב. קנינו טלוויזית HD חכמה הבייתה, יש אפשרות לחבר אותה לרשת עם חיבור LAN. יש גם אפשרות לחיבור אלחוטי שדורש ממני הזמנה של מתאם בעלות של 200 שקל ולכן אני לא מעוניין. בבית יש אינטרנט של ORANGE דרך הקופסא החכמה שלהם שהיא גם סוג של מרכזיה, הקופסא יושבת בחדר אחר ולכן חיבור חוטי ישיר זה לא נח ומסורבל. יש לי בנוסף ראוטר של חברת DLIINK מדגם DIR 615. ליד הטלוויזיה יש שקע טלפוני. אני מחפש דרך לחבר את הטלוויזיה לראוטר שתחבר אותה לרשת ובעצם גם לרשת הבייתית על מנת להזרים אליה סרטים. תודה על העזרה אנשים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע מתי בדיוק או בערך היא אמורה להתחיל לשווק בפועל תשתית או עד כמה זו תהיה מהפכת מחירים משמעותית? בכל מקרה עליי להתקין תשתית אך איני יודע אם עלות ההתקנה (150 בבזק/230 בהוט, לפחות רשמית) שווה המתנה. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבאתי מחו"ל D-Link DGS-2208. הבעיה היא שהספק שלו הוא 110V. מישהו יודע איפה קונים ספק חילופי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא את התשובה בגוגל אז אני אשאל פה אולי מישהו יודע. שתי שאלות בנוגע לRJ45 עבור שירותי ETH. למה דווקא בחרו בגידים 1-2-3 ואמרו 4-5 לא מגניבים אז קפצו ל6 ? למה דווקא 6 ??? מדוע החליטו על 8 גידים ולא 4 הן בכבל והן במחבר....האם היה בעבר שימוש בפרוטוקול שונה ביותר מ4 גידים ? האם חשבו מראש קדימה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות ראווטר שתומך ב- wds כדי להשתמש בו כ- repeater 7084gA http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=3&pl3_id=10&pd_id=129 האם הוא תומך ב- WDS ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי חבילת 8 מגה ואני הולך יום ראשון להביא מבזק סטור נתב חדש , מה הכי מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות להגדיר במנהל הורדות (FDM או ORBIT או כל משהו אחר) כשיש רשימה ארוכה בתור אז אם יש משהו שהוא איטי או יורד על מההירות נמוכה, שיתחיל אותה מהתחלה או שידלג להורדה הבאה ? בתודה לכולם!! מקווה שזה הפורום הנכון.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות ראוטר עם wifi חזק (רצוי קמה שיותר) ואמין במחיר של 400+- אז תתנו הצעות תודה מראש ערן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הנתב האלחוטי שבזק מחלקת חינם אם מתחייבים לשנתיים, asus 604 נראה לי יש לי 3 מחשבים בבית, 2 נייחים ואחד נייד בסלון. אחד המחשבים מחובר ישירות לנתב, והנייד בסלון קולט הכל. הבעיה היא עם השלישי שנמצא בערך 8 מטרים מהנתב, ראוי לציין ש8 המטרים האלה זה קו אוירי כי הנתב והמחשב נמצאים בקומות שונות. חשבתי לרכוש את הEdimax Omnidirectional Antenna ED-IO5D שממה שרשום עליה היא אמורה להגביר טווח שידור. הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש נסיון עם משהו בסגנון, והאם זה עוזר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיית הורדה מוזרה, יש לי רשת של שני מחשבים בבית שמחוברים בכבל מוצלב, אני כביכול המחשב הראשי, אני מחובר לאינטרנט בכבלים בחבילה 3/278, במחשב שלי אני מגיע למהירות הורדה מקסימלית של 250 - 270 קילובייט, ולעומת זו במחשב השני ברשת מהירות הורדה מקסימלית! יש לציין שבזמן שאני עדיין לא מחובר לספק, אני ניגש לאתר האינטרנט של hot , עוד לפני שקיבלתי אייפי מהספק ואני כן מצליח להוריד על המהירות המקסימלית, אני ממש לא יודע איך לפתור את הבעיה ומאיפה להתחיל, יש לי פיירוול ואנטי וירוס, את שניהם ניטרלתי, עשיתי ניקוי רג'יסטרי וניקוי כללי למערכת, אבל אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה, יש למישהו מושג מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר חדש ועכשיו כל פעם כתוב לי בשני המחשבים "שם כפול ברשת" משהו כזה .. מה זה? ואיך אני פותר את זה? תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 5 מגה, אבל הגלישה עדיין איטית כאשר האימיול עובד... מה לעשות? חשבתי שאחרי שאני ישדרג הכל יסתדר, אבל עדיין הגלישה איטית! אני בספק 015 אם זה יעזור למישהו.. מחקתי גם את כל ההיסטורי והעוגיות, ועדיין איטי... מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחת התקלות/בעיות הכי מוזרות שנתלתי בהן יש לי אתר שאני רואה ממנו וידאו בstreaming מזמן לא נכנסתי אליו, אתמול זוהי הפעם הראשונה שנכנסתי אליו מאז שהתקנתי WIN7 ומאז שרכשתי את הראוטר של DLINK DIR615- יש לציין גם DD-WRT עליו, אני מחובר בחיבור ללא חייגן 12 מגה של הוט הבעייה היא כזאת פעם( לפני WIN7 ולפני הראוטר) שצפיתי בstreaming דרך פיירפוקס (האמת שלא חשוב דרך איזה דפדפן) ראיתי את ההזרמה של הוידאו באופן חלק על קצב של 3000 Kbps (לפי לשונית סטטיסטיקה בפלאגין של מדיה פלייר) היום אני מקבל קצב של בין 80-300 שזה ממש כלום אם נמיר את זה לביטים... מיותר לצייו שאי אפשר לצפות ככה. בהורדה של קבצים אני מצליח דרך הראוטר להשיג את המהירות של החיבור קומבינציות שיש בהם בעייה: 1- win7, חיבור…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעביר את המחשב הנייח לפינה בחדר שרחוקה ממיקום הראוטר. לא בא לי לחצוב בקיר לתעלות נסתרות, וגם לא לכער את מראה החדר עם כבר רשת לאורך שתי הקירות. אז הפיתרון הכי פשוט, קל ומהיר בשבילי יהיה לקנות כרטיס רשת אלחוטי לנייח. השימוש הוא רק גלישה, צפייה ביוטיוב והורדות בטורנט. איזה כרטיס מומלץ? אני לא יודע מה להקציב לעניין, 100 שקלים יעשו את העבודה? לא מבין בזה יותר מדי. מחפש סה"כ כרטיס רשת אלחוטי שלא יגרום לניתוקים, איטיות ושיבושים אחרים. לא אכפת לי פנימי או USB... אם משנה, תשתית וספק הוט, הוטבוקס מוגדר כמודם וראוטר TP-LINK 1043... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לנו דיון בעבודה לגבי תעבורה בשרת הדואר. אנו משתמשים בoutlook ודרכו שולחים דואר לכל החברה. נניח ואני שולח מייל לכל החברה, בגודל 4M, ויש לנו 1000 אנשים. האם גרמתי לבזבוז של 4GB לאחסון של החברה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי שני המחשבים. באחד מהם מותקן אינטרנט מהיר בכבלים דרך מודם שמוחובר לכרטיס רשת. מותקנת במחשב הזה windows XP. במחשב האורח, מותקנת windows 98. חיברתי בין שני המחשבים בכבל מוצלב. מה עלי לעשות עכשיו? בתודה מראש, עדי רובין. נ.ב. החיפוש לא ממש עזר לי. עריכה: ביום ראשון אני אתקין WinXP גם על המחשב השני, ואז אני אנסה שוב לסדר את הרשת (לא הצלחתי עכשיו).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-