עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כל המידע שלי על מספר דיסקים בנייח עם חלונות 11. אבל אני מרבה לעבוד על מחשב טאבלט שגם עם חלונות 11. איך אני משתף דיסק אחד (או את כולם) מהנייח לטאבלט?

2. היי עוד בערך חודש עומד להסתיים לי המבצע על האינטרנט 1.5 MB. אני בספק- בזק בינלאומי, ותשתית בזק. אני משלם כרגע לספק בערך 30 ש"ח לחודש ולתשתית גם בערך 30 ש"ח (זה בממוצע כי יש חודשים בהתחלה שהם תנו לי חינם, אז זה 30 ש"ח בערך). בזק בינלאומי התקשרו אלי כדי להגיד לי שהמבצע שלי מסתיים בקרוב ואיפשרו לי לחדש אותו באותו מחיר. אבל אני רוצה להעלות ל2.5 MB , אז אצל בזק בינלאומי הם הסכימו תמורת עוד 2 ש"ח להעלות לי אבל הבעיה זה התשתית שדיברתי גם איתם ולא ממש הצלחתי לשכנע אותם לשמור על אותו מחיר בתמורה ל2.5, הם הציעו לי בעוד 10 ש"ח. איימתי בניתוק המבזק ומעבר להוט אבל זה לא ממש עשה עליהם רושם, הם אמרו שאני יכול להתנתק רק עוד חודש כי כרגע אני עדיין בהתחייבות וזה יהיה קנס של 100 ש"ח. מה אני…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Hello I've decided to switch from HOT to Bezeq and I was wondering what ISP I best connect to. I mainly use the internet to play World of Warcraft and the likes thereof, and more than anything else a low latency to western europe will be most welcome. I do assume that a "Gamer" type of account will best suit my needs, but with which ISP? Thanks in advance and pardon for the english, an innocent mistake left me with no hebrew at the moment.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה לעשות זה יכול להרתיח אותי!!! :pissed: :pissed: :pissed:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בעצם אמרתי הכל כבר בשורת הנושא... הנתב ישמש אותי לחיבור רשת קווית בין 3 מחשבים בבית, וכן כנקודת גישה אלחוטית מדי פעם. כניסת ה-USB דרושה ע"מ לחבר הארד דיסק חיצוני. אני יודע שה-D-LINK DIR-655 מתאים לדרישות, אבל הוא עולה כמעט 700 ש"ח (לפי זאפ). יש דגם אחר? תודה מראש, רני

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by GPS,

אני נמצא במקום שאפשר להתחבר לאינטרנט דרך בראוטר אבל הוא חוסם לי גישה לתוכנות כמו play65, יש דרך אחרת להתחבר לאינטרנט? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי ראוטר siemens sl2-141 שקיבלתי מבזק. מאז שהחלפתי אליו יש לי בעיות בפתיחת פורטים. ניקח את slsk לדוגמא - הפורט האזנה בתוכנה מוגדר ל-45110. ניכנסתי בדפדפן להגדרות ראוטר (10.0.0.138), ושם תחת port forwarding הוספתי כלל כזה: External Packet Internal Host IP Address Protocol Port IP Address Port ALL TCP 45110 10.0.0.1 45110 אבל עדיין כשאני בודק מתוך סולסיק את הפורט, הוא מוצג כחסום יש למישהו רעיון מה אפשר לנסות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by GREATTHUNDER,

ככה, אני רוצה להקים רשת אצלי בבית בשביל לשחק משחקי רשת, לשטף קבצים וכדי שכל המחשבים בבית יוכלו לגלוש באותו חיבור אינטרנט. אני צריך לחבר אליה 5 מחשבים (סיכוי גדול שהכמות תגדל בעתיד) הם נמצאים די רחוק אד מהשני (וגם בחדרים שונים) בכל המחשבים יש לי כרטיסי רשת 10/100 MB (ethernet) ואני לא ממש מבין ברשתות. מה עדיף לחבר אותם ברשת חוטית או אל-חוטית? כמה יעלה לי כל אחד? ואני צריך מדריך שילמד אותי איך עושים את זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by omrid23,

שלום

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by aas,

שלום חברים .. השבוע התחברתי לבזק/נטוויז'ן למהירות 15 מגה ואני דיי מרוצה (ומסופק מהמהירות) - עם ראוטר D-LINK 2650U/ כל זה עולה לי כ 90 שח !! היום התקשרו מהוט, הציעו אינטרנט (ספק ותשתית) 100 מגה וראוטר אלחוטי + כבלים 16 ערוצים וטלפון (טירפל "רזה" ). כל זה ב210 שח לחודש. אני שואל רק על האינטרנט !! שווה לי לעבור ?!? אני ממש מפחד להתאכזב מהמהירות בהוט ... האם זה מוצדק ?? (ניתוקים בעיות גלישה וכו' ). אשמח לשמוע את דעתכם ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by alexrta,

בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by alex15,

המודם מחובר לראוטר והראוטר EDIMAX BR6524Nמחובר ל אקסס פוינט TRENDNET TEW-430APB ..עכשיו אני צריך בסלון אינטרנט את ה האקסס פוינט בסלון כ REPETER איך אני עושה את זה ואיך אני מגדיר את הגדרות הראוטר כדי שיעבוד . אני רוצה להגדיר אותוכ REPETER האקסס פוינט כדי שיהיה לי אות אינטרנט יותר חזק כי יש לי PS3 וצריך בשבילו אינטרנט ובשביל הנייד שלי כאשר אני יושב למטה בסלון .הראוטר יהיה למעלה והאקסס פוינט יהיה למטה המרחק הוא כ 30 מטר עםקירות וכל מיני דברים אז אני רוצה ש לPS3 יהיה אינטרנט . שהאקסס פוינט יחלק אינטרנט מה אני צריך להגדיר אותו כ REPETER או כ AP +WDS או כ WDS ? הראוטר בקומה השלישית והACCESS POINT בקומה הראשונהל האקסס פוינט יש אינטרנט אבל לא יודע מה לאחרים ! אז בשביל זה אאני רו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. ברצוני לדעת כמה נתונים המחשב מוריד תוך שימוש בתוכנה ספציפית. לצורך העניין אני רוצה למדוד כמה נתונים המחשב מוריד בשיחת זום מרובת משתמשים שעורכת כ-4 שעות. העניין חשוב כיוון שהשיחה נעשת בנטסטיק (כרטיס SIM שמוגבל בנפח גלישה) יש אפשרות לבקר את זה בחלונות? או שצריך תוכנה מסויימת? תודה.

15. עדיפות לתמיכה בתקן AC. עד 300 ש"ח. החיבור למחשב יהיה דרך האלחוטי אז עדיפות לראוטר שינצל כמה שיותר את החבילה שלי בהוט.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אין הרבה מה להרחיב... אני רוצה להפעיל סיסמא לכניסה לתיקיות משופתפות כדי שמישהו שלא יודע את הססמא לא יוכל להכנס לתקייה המשותפת. מערכת ההפעלה היא WINDOWS XP PRO. מישהו יודע איך עושים זאת? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ybe,

האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Hitman_47,

שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, אני צריך הום-פלאג/פאוורליין-קיט כי אני על פאזה אחת בבית והבנתי שזה עדיף ממאריך טווח אלחוטי. רציתי להזמין משהו בסגנון של TL-PA9020P או PA9020 או PA7020 אבל הבנתי שמה שמגיע מאירופה, הגם שמתאים לשקעים פה בארץ, לא כולל חיבור מתאים להארקה ולכן פוגע בביצועים. אני מחפש המלצה לקיט עכשווי שמתאים לשימוש בארץ, או קישור למבחני ביצועים של כמה כאלה שמתאימים ואבחר ביניהם. אני לא יודע אם אני חייב ללכת על משהו עם AV2000 או שמספיק AV1200 או AV1000. הדרישה שלי מן הסתם לאבד כמה שפחות מהירות מהראוטר לשקע. עוד אופציה שרציתי לבדוק זה האם אפשר להזמין מה שבא לי ולהוסיף מתאם מתאים ? אם כן, איזה מתאם בדיוק אני צריך ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by guruPitka,

הי אנשים, אני מעוניין לעבור לתשתית+ספק של אקספון ורוצה לרכוש מודם/ראוטר איכותי. נקודות חשובות: תמיכה בלפחות 100MB תמיכה ב-Dual band אפשרות להשתמש רק כראוטר (במידה וחוזר להוט) אפשרות להוסיף Access Point בהמשך. אנא עזרתכם בבחירה בין שני הדגמים הבאים: TP-Link TD-W8980 Kasda KW5212 תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. היי, יש לי הוט בוקס ואת הראוטר של tp link. הלכתי לפי ההוראות, העברתי את הוטבוקס למצב ברידג', חיברתי יציאת Lan1 לכניסת הwan, העברתי את הראוטר להיות רק ראוטר לפי עמוד 18 בחוברת (מצב של dynamic ip). אבל הוא לא מצליח לקבל ip מהוטבוקס. מחשב שמחובר ישירות להוטבוקס כן מקבל ip, שמתחיל ב100 וכן מסוגל לגלוש באינטרנט במהירות של עד 200. אשמח להכוונה ועזרה, כי עברתי על מלא תשובות בפורום ולא מצאתי פתרון.. אלכס

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי. אני מחפש קליינט ללינוקס עם אפשרות relocate כולל שינוי שם הקובץ. מה שזה אומר, שלאחר ההורדה אני אוכל לשנות את המיקום ואת שם הקובץ, ולאחר שאגדיר את המיקום החדש בקליינט, הוא יזהה את הקובץ ואוכל להמשיך לעשות לו seed. רוב הקליינטים מאפשרים לשנות את התיקיה אליה יורד הקובץ, אך שם הקובץ אמור להישאר מקורי כמו שנקבע בקובץ טורנט. הקליינטים שניסיתי: deluge - אין בו אפשרות כזו. rtorrent + rutorrent : מצאתי פלאגין שנקרא relocate, אבל ככל הנראה הוא ישן מידי כי הוא לא עבד. utorrent - האפשרות קיימת אבל רק ב GUI של התוכנה, מה שאומר שהגירסא המיועדת ללינוקס של utorrent, שכוללת רק web gui, לא מאפשרת את זה. לכן התקנתי את הגירסא המיועדת לוינדוס באמצעות WINE. זהו הפיתרון שאני משתמש בו כרגע, …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום רב, אני לא בטוח אם השאלה רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת.... אני רוצה לקנות אנטיוירוס , כזה שלא יכביד על המחשב שלי ויאפשר לי לחיות בשקט נפשי. אני רוצה לציין שאני מוריד הרבה מביטורנט ומשחק משחקי רשת אז שהוא גם לא יפריע לי עם אלו. האמת שלא היה לי אנטיוירוס מעולם אבל בזמן האחרון אני מקבל בפייסבוק וג'ימיל שמישהו כל פעם במקום אחר בעולם ניסה להיכנס לי למחשב עם הסיסמה שלי(אני חושד שיש לי רוגלה במחשב או משהו).... ולכן אני רוצה לקנות.. מישהו יכול לייעץ לי איזה אנטיוירוס לקנות של איזה חברה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.