עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by blackorder,

הנה זה מה שיש לי קו בזק 1 -מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי קו בזק 2-מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית לאינטרנט השאלה שלי האם אפשר לאחד את מהירות האינטרנט ככה שלדוגמה אם אני מוריד משהו זה יהיה במהירות של שני הקווים ביחד (במקום 1.5 ו1.5 3) ואם כן איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  2. כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by izak.addes,

שלום יש לי מודם נתב של בזק מסוג TNN AZTECH 600E ונתב אלחוטי של EDIMAX מסוג BR 6204WG האם יש אפשרות להפכם לרשת ביתית ע"מ שאוכל שלתף קבצים בין המחשבים ולשתף מדפסת אחת לכל המחשבים. מדובר על מחשב אחד ראשי המחובר לקו ADSL בזק ואיליו מחוברים המודם והנתב מחשב נוסף המחובר לרשת באמצעות כרטיס אלחוטי ומחשב נייד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Morphine,

אני לא ממש יודע איפה לפרסם את זה, אז אם זה לא לכאן, אשמח אם תעבירו למקום המתאים. יש לי אינטרנט של בזק ונטוויז'ן (לא יודע מה התפקיד של כל אחד..זה ספק, זה תשתית..לא יודע חח). כבר כמה ימים שהמעבר בין אתר לאתר הוא איטי להחריד ואני מתקשר לתמיכה טכנית, בנטוויז'ן מעבירים אותי לבזק ובבזק מעבירים אותי לנטוויז'ן, בסוף מסתבר שזו בעיה במחשב עצמו. איזו בעיה יכולה להיות כבר?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by ArZi17,

שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים, 2 מחשבים שמתחברים בחיבור כבל ומחשב אחד שמתחבר באלחוטי לראוטר trendnet tew-432brp לאחרונה אני מרגיש שיש בעיה בראוטר , אני חושב שברגע שיש עומס על הראוטר, כלומר 3 המחשבים נכנסים להרבה אתרים הוא פשוט מאבד חיבור עם המחשבים וחוזר אחרי כמה שניות (מתנתק). החלטתי לעבור לראוטר אחר ואבקש את המלצתכם. במחשבים משתמשים אני אחותי ואבא שלי, אני משתמש במחשב להורדות משחקים ולכן אני צריך ראוטר עם העברת נתונים גבוה. 2 המחשבים שמתחברים בכבל נמצאים באותה קומה ואילו המחשב שמתחבר באלחוטי נמצא קומה מתחת, ולכן הקליטה בדרך כלל לא הכי גבוה, ולכן אני גם צריך שלראוטר תהיה קליטה לטווח ארוך יחסית. יש ראוטר אחד שתפס את עיניי, אשמח אם תביעו את דעתכם. d-link dir-615 תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. הבעיה היא שאתרי אינטרנט עולים ממש לאט (אפילו gmail), אבל בהורדת קבצים אני מקבל את המהירות המקסימלית. ניסיתי למחוק את ה cache וגם להשתמש בשלושה דפדפנים שונים (IE, FF, Chrome) אבל בכולם הבעיה זהה. אני בטוח שזו בעיה בהגדרה כללית כלשהי של winxp מאחר ובלינוקס שמותקן על אותו המחשב לא מופיעה הבעיה (אני לא מעוניין לעבור להשתמש רק בלינוקס, מאחר ומשחקים מסויימים לא רצים עליו). המחשב נסרק עם avast ועם spybot s&d ולא נמצאו בו רוגלות או וירוסים. בנוסף ניסיתי תוכנה בשם advance system care שטענה שהיא מצאה בעיות ותיקנה אותם - למרות שלא הצלחתי למצוא שום פירוט של בעיות אלו, וזה לא שיפר את המצב. בתודה מראש לעוזרים, ערן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by arik100,

יש לי שאלה , יש לי טורנט , לצורך ההגדרה - חוקי , הוא מתחבר לTRACKER מאוד פופולרי - לא נזכיר שמות , באתר מופיע שהטורנט מכיל כ600S וכ 1200L , כשאני מוריד את הטורנט הוא מתחבר לי רק לSEED אחד שמוריד על מקסימום מהירות שיש לי , לצורך העניין - 2.5MB , איך אני יודע שאותו SEED שהוא מתחבר רק אליו ומוריד על המקס' , הינו SEED חוקי כביכול , משתמש שמעלה על המקסימום לטובת הציבור , או שזה בעצם מניפולציה של הספקית שלי שמעדיפה לעשות SEED לקובץ המסויים הזה שאנשים רבים כביכול מורידים אותו , ? הרי ידוע כבר שבעבר היו מקרים כאלה והספקיות כנראה עדיין עושות זאת ... TRACERT : Tracing route to bzq-179-64-106.static.bezeqint.net [212.179.64.106] over a maximum of 30 hops: 1 3 ms <1 ms <…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. ברשותי מודם מסוג AZTECH 600E. חבר הציע לי בחום לשנות אותו לנתב, אבל נבצר ממנו להסביר את עצמו. הוא רק אמר שיש המלצות חמות לשינוי כזה, אפילו על מחשב אחד. האם יש דברים בגו?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by calculator,

הי, יש לי קצת בעיות עם הגדרת התחברות האינטרנט שלי בווינדוס 7 החדש שהתקנתי... מדובר באינטרנט זהב דרך כבלים, עם מודם thomson. מישהו יכול לתת טיפים? תודה.

• 12 תגובות
    • 10.6k צפיות
  10. שלום לדוד שלי יש שאלה. יש לו מחשב נייד ומחשב נייח שמחובר למדפסת משולבת של HP 5610. הוא רוצה לדעת איך הוא יכול להדפיס מהמחשב נייד מבלי שימוש בכבל. יש לו ראוטר של TP LINK. איך אני יכול לעשות לו את זה?

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  11. Started by RONEN1N,

קניתי wireless כדי שאני יוכל לקלוט מהמחשב השני בבית את האינטרנט וכשאני מנסה להתחבר הוא כותב לי "הווינדוס לא יכול להתחבר..." אז עשיתי בדיקת בעיות ברשת וזה מה שהוא הראה לי http://vvnkqg.bay.livefilestore.com/y1pDtTfCL8ogShMUwJDp_GdmQWEmEHv3d3G6DvbcDGU9b2aDeNpFxDcACZBIpJoO2UamabcJpIwJDGIf1kpx0lr_w/Untitled.png לשני המחשבים יש ווינדוס 7 אבל גם בויסטה היתה לי אותה בעיה אם תרצו עוד פרטים אני מוכן לתת רונן

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  12. אם זה משנה אז זה רשת חוטית ויש 3 מחשבים ברשת

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  13. יש הבדל ביניהם? או שהיצרן סתם רצה לעשות 2 צבעים לדגם BR6204WG לבן: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=722341 אפור: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=369809 תודה מראש, Zinger777.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  14. טוב הכותרת אומרת די הכל. ברשותי ראוטר של level one WBR-6001 אני מעוניין לקנות בנוסף ראוטר של D-Link DIR320 המצוייד בשרת מדפסת. האם ניתן לחבר את ה D-Link כגשר וכך גם לחזק את האות בקומה התחתונה וגם לקבל שרת מדפסת בזול? תודה על העזרה מראש. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734646 D-link עריכה: האם לראוטר של דילינק יש אפשרות להפוך ל AP, האם הוא תומך בWDS? האם אתם יכולים להמליץ לי על ראוטר שישמש כAP reapter וכשרת מדפסת ובזול? גמר חתימה טובה

• 15 תגובות
    • 7.1k צפיות
  15. התמיכה שלהם גם לא הצליחה להכנס לאתר עם היוזר שלי, ועושה רושם שאין להם מושג מה הבעיה. זה ה-tracert שאני מקבל: tracert www.zigzag2000.co.il Tracing route to www.zigzag2000.co.il [62.219.11.153] over a maximum of 30 hops: 1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.168.1 2 34 ms 34 ms 34 ms lns.018.net.il [91.205.152.60] 3 33 ms 34 ms 35 ms BB-152-65.018.net.il [91.205.152.65] 4 27 ms 27 ms 27 ms bzq-179-4-113.static.bezeqint.net [212.179.4.113 ] 5 37 ms 39 ms 37 ms bzq-25-99-38.static.bezeqint.net [212.25.99.38] 6 33 ms 36 ms 33 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 7 36 ms 41 ms 39 ms bzq-219-189-186.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 186…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by House M.D.,

בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. *כותרת*

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. Started by coran,

שלום, אני נמצא בבסיס מסויים בצבא , ואני אחראי על הרשת בבסיס הקמתי שרת ודרכו אני משדר רדיו. הכל עובד ואין לי בעיה אך הבעיה היא שיש מגבלה של 41 איש, לומרות שבהגדרות של הרדיו אין שום הגבלה ובמאפיינים קבעתי שלא תיהיה הגבלה מה יכולה להיות הבעיה? מה אוכל לעשות כדי שכולם יוכלו להתחבר? יש בבסיס מעל ל400+- תודה על העזרה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Internal,

היי אנשים , התחברתי ל סלקום לפני כמה חודשים וקיבלתי את המודם הנל. אבל עכשיו קניתי נייד חדש עם וינדוס 64 ביט . והמודם הפסיק לעבוד , וסלקום לא רוצים לתמוך בבעיה . האם קימיים דרברים ל 64 או יש אפשרויות אחרות שאפשר לנסות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  20. הייתי אמור לרשום את הבעיה שלי בפוסט הזה אבל הבעיה "נפתרה" אני אתן קצת רקע כדי שתבינו...לפני בערך חצי שנה אולי קצת יותר התחברתי לחבילת הגיימרים של 012 שבה "מובטח" לך פס רוחב נקי בלי חסימות של פורטים למיניהם החבילה עצמה יקרה ב40 שקל מחבילת ה-5 מגה הסטנדרטית אליה אני מחובר יש לציין שהחבילה הזאת עזרה קצת אבל לא משהו ששוה 40 שקל במשחק CA עדיין היו קצת לאגים ובביטורנט הייתי יכול להוריד על 100-200 ק"ב אבל גם זה לא תמיד בכל אופן מסיבות כאלו ואחרות העדפתי לחזור לחבילת 5 מגה שהיתה לי כשנאמר לי במפורש שאני יוכל לעשות זאת במידה וארצה התקשרתי אליהם כדי לבטל את חבילת הגיימרים ואז התחיל כל הסיפור היא אמרה לי שאין בעיה לבטל את חבילת הגיימרים אבל אני חוזר לחבילה הלפני 5 מגה -שזה אומר חב…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  21. Started by burekas,

אז ככה, התקנתי רשת של הכבלים, כאשר אני מחבר כבל רשת ישירות מהמודם של הכבלים אל המחשב, אז יש לי רשת ואינטרנט כמו שצריך בקצב הנכון, הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה להעביר את הרשת דרך הראוטר. משום מה גם שאני מתחבר קווית עם כבל מהראוטר למחשב וגם דרך אלחוטי, בשניהם הוא מאט לי את הקצב בצורה בעייתית (במקום להוריד על 370kb הוא מוריד באיזור 3-10kb) כמובן אתרים מסוימים לא עולים (אם בכלל) וכו'. אני משתמש בראוטר של D-Link 524 סה"כ אין הרבה מה להגדיר בו. קצב אינטרנט: 3M אשמח לדעת מה אני לא עושה נכון או איך לפתור את זה... תודה מראש, עדי

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  22. Started by raiman1,

זה קשור למרחק?? בדקתי אתהפינג שלי בסוריה וזה היה 200 ומשהו ובארצות הברית זה היה יותר נמוך...

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. אני רוצה לעשות בוט מהרשת ולהתקין מערכת הפעלה לכן התקנתי ווינדוס 2003 עם DHCP DNS וכמובן Deployment עכשיו, איך לעאזעל ממשיכים מפה? יש לי התקנה של WINDOWS XP ו WINDOWS 7 איך אני עושה בחירה? זה בכלל לא נותן לי לעשות יבוא או משהוא איאפשר להשתמש בקובץ ISO? רק ב WIM? מזה בכלל WIM המסריח הזה גם כן Micro$hit האלה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  24. Started by oren99,

יש לי מחשב מדיה חדש בסלון שמותקן עליו לינוקס. אני מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי אבל לא למחשב הראשי שיש בו XP. איך אני מתחבר אליו לראות קבצים?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  25. איך אני חוסם את הInternet Explorer ו את הFirefox לאתרים שאני לא רוצה שיכנסו בכלל? פשוט מאד נגיד ואני לא רוצה שיכנסו ל WALLA אז ברגע שירשמו הדפדפן לא יציג את האתר! תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים