עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מעשה בנייד דל ווסטרו 3560 עם כרטיס רשת אלחוטית dell 1704. הבעיה היא בכך שהרשת האלחוטית שלי (נתב Linksys54gl) הייתה מזוהה לסירוגין (אם הייתי מצליח להתחבר אליה, הכל עבד תקין ולא היו ניתוקים). לאחר מאבק ממושך, אני חושב שזיהיתי את הבעיה - בהגדרות הכרטיס במנהל ההתקנים קיים פרטמטר antenna diversity שהיה על auto. כאשר אני מגדיר אותו על main הרשת שלי לא מזוהה, כאשר הוא על aux - הרשת מזוהה. מישהו מבין את התופעה ויודע לומר האם מדובר במצב תקין? תודה.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  2. יש לי רשת אל חותית בבית ואני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין כול המחשבים בבית אני צריך עזרה בקשהההההה.???

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. שלום רב יש לי 2 קווי בזק בבית יש לי אינטרנט של בזק וראוטר אלחוטי BFOCUS 352+ מכשירי הטלפון הם אלחוטיים של פנסוניק כל זמן שהאינטרנט היה קווי לא היו בעיות בגלישה לאחרונה קניתי מחשב נייד ואזהחלו הבעיות אחד מהמכשירים האלחוטיים KX TG2220 ברגע שמשתמשים בו האינטרנט האלחוטי מתנתק גם כאשר אני מחבר אותו לקו השני לא על תשתית האינטרנט הוא מנתק את האינטרנט האלחוטי בזמן השימוש. בשאר מכשירי הטלפון אין בעיות המכשיר יוחלף בכל מקרה אבל מעניין מה הסיבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Gil Kovalchuk,

הי חברים, בעקרון לא היית בעיה עד היום הייתי נכנס ל http://tplinkwifi.net./ ומגדיר מה שצריך. הקישור הזה אינו עובד יותר ואני לא מצליח להגיע להגדרות הראוטר, קראתי שאפשר דרך http://192.168.1.1/ אבל זה מוביל אותי לדף של ה HOTBOX LOGIN ונותן אופציה להגדיר את המודם של הוט זאת אומרת שבגדול אין לי גישה לשינוי הגדרות אלחוט, סיסמאות שמות וכו. אשמח לעזרה רוב תודות

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by holly man,

בוקר טוב חברה יש לי בעיה יש לי winxp home ואני לא מצליח לשתף אותו ברשת ממחשב למחשב עם win098se כמובן שעם כ רשת ןכבל מוצלב אני רואה את ה98 אבל לא מצליח לשתף איתו את התיקיות מה אני עושה? האם יש עוד איזה הגדרות שצריך לעשות?? אני מבקש עזרה זה דחוף לי אם אפשר הסבר או מדריך כתוב איך לשתף רשת בין xp ל 98 תודה רבה ושהיה לכם אחלה של יום ביי ;D

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום. האם ניתן להגביר אות על ידי שני ריפיטרים כאשר השני מגביר את הראשון? ראוטר -------> ריפיטר -------> ריפיטר נוסף השאלה אם זה יעזור ויעבוד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Lirux,

קיבלתי היום מודם מבזק netgear vvg2000, חיברתי וקינפגתי אותו כראוטר והכל עובד מצויין. יש רק בעיה אחת מוזרה גם הפלאפון וגם הטאבלט שלי (אנדרואיד) שניהם מתחברים לראוטר אפשר לגלוש והכל תקין. הבעיה מתחילה כאשר המכשירים יושבים זמן מסויים בלי שאני אגע בהם, אחרי הזמן הזה כשאני מעיר את המכשיר הוא מראה שהוא מחובר לרשת אבל אין גישה לאינטרנט, ז"א, אני מצליח לראות את ה-LAN שלי אבל לא יכול לצאת החוצה ל-WAN. רק כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר עוזרים (להתנתק ולהתחבר). יש לציין שהבעיה לא היית עם הראוטר הקודם dlink 2760u. אשמח להצעות לפתרון.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. בבוקר פתאום התקשורת לחו"ל התנתקה לגמרי.. כל המסנג'ר והאתרים מחו"ל לא עלו.. מאז יש איטיות רצינית באתרים ובכלל בבדיקות מהירות שונות.. עוד מישהו נתקל בבעיה? מה אני עושה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם , ברצוני להקים רשת Point to Point בין אתרים שונים, אין באפשרותי לבצע סלילה פסיבית (סיבים/Rj) בין האתרים או לרכוש קו תמסורת . לכן חשבתי על רכישת קו טלפון בכל אתר וחיבור של הנתב ישירות לקו זה. התיאוריה שלי שהנתב יבצע "חיוג" למספר באתר השני וכך אצור קישור ישיר בין האתרים. חשוב לציין שהצורך שלי בחיבור הוא לניהול הנתב בצד השני בלבד לכן רוחב פס ו Latency לא משנים לי .. אשמח לדעת האם זה אפשרי, ואם כן מה נדרש ? תודה מראש

11. שלום , יש לי 2 מחשבים בבית אחד שמחובר למודם ולראוטר ומותקנת עליו מערכת הפעלה XP והשני שהתקנתי עליו VISTA ויש בו כרטיס רשת שאמור להתחבר כיביכול לראוטר , מה שלא קורה בפועל. הנה 2 תמונות להמחשה זה כשאני מנסה ללחוץ על ה-X הזה לפני האינטרנט

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שבת שלום, מישהו יודע או שמע על כרטיס רשת אלחטי למחשב שתומך VISTA 64? אני מחפש כבר שעות בכל האתרים של היצרניות הגדולות בתחום, ולא נראה שחשבו בכלל על דבר כזה. למישהו יש אולי VISTA 64 והכרטיס שלו עובד ללא בעיה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  13. שדרגתי את המחשב שלי ובעקבות כך יש לי כרטיס רשת חדש - Edimax EW-7612PIN V2 שמשום מה עושה בעיות בחיבור. הוא לא תמיד מזהה לי את הרשת בבית (מרחק של 4 מטרים ללא הפרעות) וגם כשהוא כן מחובר אז הגלישה (כולל בדיקה בspeed test) איטית ממש. המחשב הקודם שלי היה עם כרטיס רשת גם אדימקס (דגם 7200 ומשהו) באותו מיקום בדיוק שעושה בעיות, רק שאז לא הייתה שום בעיה. כדי להוכיח שהבעיה היא בכרטיס רשת ולא ברשת עצמה יש לי עוד ראוטר שבדקתי (שגם היה בשימוש פעם והוא עדיין מקונפג כמו שצריך) וגם כרטיס רשת USB (גם של אדימקס) ששניהם עובדים כמו שצריך. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה-7612 (הכרטיס הבעייתי), כולל שינוי תדרים וכל קונפיגורציה אפשרית, אבל שום דבר לא עוזר. גם עדכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by gabrielf,

איזה mtu מומלץ לחיבור הוט 100 מגה ? ב dhcp? וב l2tp? מהתמיכה של 014 נאמר לי ש 1392 הוא הטוב ביותר. ברשותי לינקסיס e4200 עם גרסת tomato האחרונה וברירת המחדל שם היא 1500

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  15. Started by ross,

קיבלתי מבזק את d-link2760u/e1 ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין d-link2760u חוץ מזה ש-d-link2760u נראה יותר יפה?

16. Started by eGore,

אני מודע לכך שאחד זה Voice-over-IP והשני זה Voice Over Broadband, אבל האם יש הבדל? אם כן, מהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני עובד דרך אינטרנט זהב ושמתי לב למשהו מדהים UTORRENT... בלי חייגן אני בקושי מחוברים לאנשים בחו"ל ומוריד רק מישראלים אבל עם חייגן VPN תוך כדקה אני מתחיל להוריד ממש מהר (מהירות מקסימלית שלי) מהמון אנשים שכולם מחו"ל האם אינטרנט זהב מגבילה את זה בכוונה... ובכלל מה היתרונות/חסרונות של החייגן....

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  18. אני יכול רק מתאם USB, בחנות שקרובה לבית ובעלות של עד 130 שקל זה מה שראיתי באינטרנט http://kravitz.co.il/?CategoryID=394&ArticleID=1276 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2502&CatCode=60 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11606 אשמח לשמוע המלצות נוספות. נ.ב. אני צריך לקנות מחר

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  19. עד היום שיתפתי אינטרנט ל3 מחשבים דרך ראוטר BFOCUS וסוויץ'. והיום התקינו למחשב אחד אינטרנט נפרד. אז נשאר רק המחשב שלי ועוד אחד השאלה שלי אם כדאי לי לשתף לו דרך ICS או להשאיר במצב הקיים של הראוטר, המחשב השני כל השימוש שלו זה אקספלורר, אייסיקיו מסנג'ר, אני רוצה לתת לו רוחב מינימלי גם הגבלתי אותו בnetlimiter. אבל אני מרגיש שאני עדיין מאבד הרוחב של האינטרנט כשאני משתמש ככה בראוטר, האינטרנט יותר כבד.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  20. לאחרונה שמתי לב - שכאשר היה נתק במודם או כל תקלה אחרת אפילו של שנייה אחת - החיבור לא חוזר עד אשר אני לא עושה renew בהגדרות הראווטר (גרסת tomato 2.8 האחרונה ביותר לינקסיס e4200) - יחד עם התקלה הזאת גם לא ניתן לחבר יותר מחיבור אחד פעיל להוטבוקס כאשר הוא משמש כמודם (התמיכה הטכנית של הוט אישרה לי את זה - רק חיבור מספר 1 יעבוד תקין) כדי להתגבר על התקלה של חוסר חזרת החיבור (למרות שלא מתחלף ip וגם הוא מופיע תקין בהגדרות הנתב) - הגדרתי חיבור מחדש בכל שעה (scheduler) - הדבר הזה גורם לי בכל שעה נתק של שתי שניות שעלול לשבש כמה התקני תקשורת... יש לכם המלצות?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. בקשר לפורטים וכד'... תודה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  22. כבר הרבה זמן שחברות האינטרנט חוסמות את השימוש באימיול וביטורנט... נצא מהויכוח האם החומר חוקי או לא... אבל זה כבר פשוט מוגזם... גם אני וגם החברים שלי לא מסוגלים להתחבר לאנשים בחו"ל במהירויות נורמליות... לדוגמא אם אתה מוריד קובץ בביטורנט אתה מוריד רק מישראלים. ישנו מישהו (אם כתובת IP בסוף של 254) שנראה לי שזה של חברות האינטרנט שהם פשוט מורידים את כל הקבצים ה"גדולים" בביטורנט מחו"ל ואז פשוט מעלים את המידע לישראלים בארץ וכל זה בשביל לחסוך ברוחב פס לחו"ל (שנחשב יקר יותר). כל החברים שלי מורידים במהירות המקסימלית שלהם מאותו IP "מוזר" שמשום מה יש לו את כל הקבצים הגדולים וכנראה מהירות העלאה בלתי מוגבלת... הם פשוט חוסמים את כולם...מורידים בעצמם ומעלים לכולם כדי לחסוך!!! וכל זה על …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי ראוטר אלחוטי של 3COM שקניתי ב KSP ורשת אלחוטית בין 3 מחשבים אני צריך בבקשה איזה מדריך או משהו שיגיד לי בדיוק את ההגדרות שאני צריך לשים ב192.168.1.1 אני מחובר דרך נטויז'ן כבלים אני לא יכול להביא תמונה כי זה לא המחשב הזה, אבל לפי מה שהבנתי מתחברים דרך L2TP וההגדרות שיש לי שם זה : l2tp server address l2tp username l2tp password primary dns address secondary dns address mtu maximum idle time וגם initial ip parameters : get ip by DHCP intial ip address initial subnet mask initial gateway תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  24. הי, יש לי אינטרנט בכבלים ללא חייגן (MPLS). אני רוצה לקנות נתב וכרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים נייחים ברשת אלחוטית G (אין אפשרות לסלול כבל, לצערי) יש לי כמה שאלות (לא מצאתי תשובה ברורה בחיפוש בפורום) 1. איזה תכונות אני צריך לחפש בנתב כדי שיתאים לחיבור שלי (ויהיה קל לקנפג אותו)? אשמח גם לקבל המלצות (תקציב באיזור 500 ש"ח עבור הנתב) 2. האם עדיף כרטיס רשת של אותה חברה כמו הנתב, או שזה ממש לא משנה? 3. אני אישית מעדיף כרטיס PCI, האם ל-USB יש יתרונות על פני PCI (למעט העובדה שהוא גם יכול להתאים למחשב נייד...)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rinus,

היי. אני לומד כרגע CCNA ולא מצליח להבין כמה דברים... 1. אם אני מחבר כמה מחשבים ל Switch יהיה לי אינטרנט? 2. אני לא מצליח להבין בכלל.. מה זה Lan? מה זה WAN? מה ההבדל ביניהם? אם משרטטים לי שרטוט על הלוח ושואלים אותי, האם זה LAN או WAN איך אני אמור לדעת מה זה? 3. מי שמצליח לענות לי על זה מלך ^^(אני לא מצליח להבין את זה בכלל).. מה זה רשת פיזית? מה זה רשת לוגית? ומה ההבדל ביניהם ואם משרטטים לי ציור על הלוח, ואומרים לי, זאת רשת פיזית או לוגית? איך אני אמור לדעת? זהו, כרגע תודה..

• 2 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.